ideid kodusisustuseks – Perfect Home

Kuna kodu on mul vist küll nagu Tallinn, mis iial valmis ei saa, siis huvitavad mind kodusisustuspoed kohe erilise innuga. Kui raha pole suuremat kraami osta, nagu uhked vaibad  jne, siis olen avastanud, et aitab ka sellise väikse kraami ostmine, et kodule ilmet anda. Seekordne kraam on pärit sellisest poest nagu Perfect Home (kliki nimel, et jõuda kodukale).

Näitan teile ka oma tellimust, mis mulle paar päeva tagasi kulleriga kohale jõudis. Mul oli selline tunne, et jõulud on!

freshTavaliselt “lõhnastan” ma tube liiliatega, aga nendega on see kurb lugu, ega nad nüüd väga kaua ka kesta ja arvestades, et kaks õit korraga osta maksab meie Maximas mingi 8 euri (röövimine), siis leidsin, et see Fresh Cotton ruumilõhnastaja (LINK) ei ole just maailma suurim väljaminek. Eriti kuna mu eelmine ruumilõhnastaja kestis KUUS kuud! Selle hinnaks oli midagi natukene üle 30 euro ja see tuli nii ilusas pakendis, et ma ei raatsinud seda lahtigi teha. Keda huvitab, siis kodukalt näete ise, milline see pakend on. Minu meelest superlahe soolakakingitus ka! Lõhnab nagu mingi mega hea meeste parfüüm 😀

Ma ei mäleta, kas ma olen siin maininud, et meil on uus voodi, mis on sama suur kui kuningriik (2x2m) ja need kaks patja ostsin ma just endale magamistuppa. Kuna me pole aga siiani voodit õigesse nurka lohistanud ja tuba korda teinud, siis ei raatsinud ma neid segamini voodile panna ja praegu kaunistavad nad mu elutuba. Pildil siis kaks äärmist patja.

padjadThere’s a story in everything padi tundus lihtsalt selline armas ja mõnusates toonides, mis sobib meie pruuni voodikatte ja beeži voodiga kenasti kokku. Aga olgem ausad, ega ta siin diivanil kehvem välja näe! Padjake oli 40% allahindluses ja maksis umbes 50 euro asemel natsa alla 30 eurtsi. Kes soovib, siis see on ikka veel saadaval SIIN lingil. 
p2

Teine padi sobib minu meelest magamistuppa imehästi, you girls know what I mean (ok ma saan ise ka aru, et ma kõlan nagu frigiidne mutt, aga padi lihtsalt on armas ja natsa teiste mõõtudega, et teise padjaga kenasti kokku sobida. Näitan teile fancymat pilti nende kodukalt ka, siis saate aru, kui ilus see magamistoas on!

Sellise padjakese saab endale soetada 35.50€ euro eest SIIT lingilt. Jällegi, miks mitte omapärane kingitus kellelegi teisele 🙂

Viimase asjana tellisin ma midagi, mida ma ammu igasugustelt lehtedelt noolinud olen. Taldrikud! Või kausid…Ma ei teagi täpselt kummad need on, aga mina kasutan neid igatahes suhteliselt mõlemal eesmärgil. Nagu te olete aru saanud, siis ma ju pidevalt pildistan oma sööke üles ja lõpuks hakkas natukene nadi kogu aeg oma kollaseid taldrikuid pildistada, nagu mul muid polekski. On küll, aga nad pole nii ilusad! Nüüd igatahes on mul neljane komplekt SIIT. Koduleht küll väidab, et tegemist on supitaldrikutega, aga kreatiivne võib ikka olla. Mina serveerisin nende seest igatahes eile wokki.

söööök

wokVot sellised lood siis siin pool sood. Ja kammoon, loomulikult ei saa ilma jääda ka minu kallid lugejad, onju! Üks õnnelik lugeja võidab endale Perfect Home kodulehelt ÜKSKÕIK millise oma lemmikasja! On ju super diil eks? Sul ei tarvitse teha muud, kui minna Perfect Home kodulehele SIIT ja seal ringi kaeda. Kui midagi ikka väga südamelähedaseks saab, siis tule postita antud link siia kommentaariumisse. Muud polegi tarvis teha!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

353 Comments