Institut Karite sari Levelzone’is*

Levelzone saatis mulle jupp aega tagasi väikse pakikese, kus leidus igasuguseid erinevaid totsikud, mida ma teile nüüd kohe tutvustan. Mina olen oma kingutusega enam kui rahul – kõik asjad on kenasti kasutusel.
1

Pakis oli siis jalakreem, kätekreem, huulepalsam, seep ja sheavõi. Ma oleks võinud leppida näiteks multifunktsionaalse sheavõiga, aga ikka tahtsin ju kõikeee-eee proovida. Tüüpiline naine.4

Täiesti harilik sheavõi, aga hirmus laheda kujundusega (erikollektsioon) hinnaga umbes 25 eurot. Tundub kirves hind, aga no sellest totsikust jätkub vist hirmus kauaks. Kookosrasv on selline, mida saab kohe käpaga kahmata, sest ta on selline pehme, aga shevõi on tugev ja kõva, mistõttu ei saa sa seda purgist ahnitseda ja kasutades priisata. Kuidas kasutada? Ükskõik! Juustele, kehale, näole, kätele, jalgadele. Igasuguste ainete vaba, seega sobib ka lastele. Ilus pakend on vannitoas lihtsalt kena vaadata. Leiad SIIT.
5

Igasugused kellukese lõhnad on minu meelest imehead, aga teatud hirmu tekitab see minus sellest ajast, kui ma tellisin endale piibelehelõhnalise JOIK küünla ja see mu pea valutama ajas. Hirmus lääge võib see olla. Selle kreemiga on aga asjad nii, et kellukeselõhn on imeõrn ja tagasihoidlik, nii et peale kreemitamist sellist tugevat lõhna üle pea ei käi, aga nuusutades tunneb ära küll. Maksab alla seitsme euri ja leiab ta SIIT. Kreem ise on selline mõnus ja sametine, mitte kohutavalt rasvane ja imendub kiiresti. Pakend on ka nii armas, eks?3

See jalakreem oli esimene, mida ma “testisin”. St määrisin oma jalad sisse ja takkaotsa veel Kardo omad ka. Erinevalt kätekreemist on see ikka tõeliselt rasvane ja rammus kreem, nii et natukene aega tuleks paigal püsida ja mitte oma jalajälgi mööda maja laiali ajada. Kui kasutada kreemi pärast kannariiviga jamamist, saad tulemuseks beebipehmed tallad. Mõnna! Ma vist peaks täna ka kreemitama, kui meelde tuleb. Ma linki kahjuks ei leia, ei tea, kas on teine juba laost otsa saanud?

2

Sügise saabudes kuluvad huulepalsamid küll ära. Eriti, kui nad pole mingi suvalised “nivea pulgad”. Ma nimelt olen kuulnud, et need ei aita tegelikult üldse, vaid tekitavad huultele nn sõltuvuse, et pulka kasutamata ongi huuled pidevalt koledad. Seetõttu eelistan ma alati looduslikumat varianti. Sheavõist variant tundus veel akstsepteeritav ja seda ma olengi viimasel ajal kasutanud. Ma pole endale veel sobivat nude huulepulka leidnud, seega olen siis täitsa “nude”. Pulga leiad SIIT.

6Viimaseks kõige harilikum asi majapidamises – seep. Aga see seep on nii nunnu ja kreemise lõhnaga, et ükskord ma uurisin Kardolt, et kas ta on käsi kreemitanud, mille peale ta ühmas, et ei, käsi pesi. Seep sisaldab 25% sheavõi kreemi ja natukene ka piimakreemi aroomi. Tundub mõnna eks? On ka. Leiad ta SIIT.

Institut Karite on tegelikult vist ikkagi kõige enam kreemide peal väljas olev firma, aga seal leidub ka huuleläikeid, seepe ja lisaks nii mõndagi ka meestele. Valik on suur ja lai, mille sa leiad kõik Levelzone’i lehelt kenasti üles. Loomulikult teeme ka väikse loosi. Kiika Institut Karite tootevalikule SIINvali välja oma lemmiktoode ja postita see link koos väikse põhjendusega kommentaaridesse. Üks õnnelik saabki endale üsna pea oma lemmiktoote. Võitja loosin välja reedel.

*Jah, ma sain kõik need seebid ja kreemid jumala tasuta. Proovisin neid ka muuseas jumala tasuta. Käsi piiblil, nad on ausalt sellised nagu ma siin väidan, et nad on. Ei koosne tegelikult bensiinist ja happest, mis su käed põlema paneb vms 😀 Minu arvamus on nii niii niiii aus, kui siin maailmas midagi ausat olla saab. Ma luban! PÄRISELT KA!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

101 Comments