ole ettevaatlik asjadega, mida sa soovid

Ilmselgelt pean ma nüüd edaspidi juurdlema vaid selliste asjade üle nagu, mis tunne oleks olla miljonär. Mis tunne oleks omada miljonärist sõpru (jah, ma räägin sinust Daki)? Mis tunne oleks elada palees? Mis tunne oleks olla imekaunis ja hurmav kaunitar?

Seda kõike seepärast, et tasus mul siin vinguda, et tahaks mupot näha, kui juba ma neid ka Akadeemia teel nägin. Kaart oli mul loomulikult valideerimata.

Pidin mina siis sealt bussist väljuma ja nende väikesesse bussi istuma. Ma rääkisin neile ka, kuidas ma olen rebel, sest mulle ei meeldi, kuidas ühiskond töötab. Nad nentisid, et neile ka ei meeldi. Siis ma arutasin nendega natuke seda ühsikaardi persepistmisvõimalust enne iga reisi ja lõpuks läksime kõik sõpradena laiali.

Trahvi ei saanud ja ilm oli ilus. Mupo tundus ka mõnus. Üks ütles, et ei ole parata, töö on töö- aga eks see eluke nii olegi onju.

Aga siinkohal hea soovitus kõikidele lugejatele, mis on täitsa teemaväline – jooge ohtralt vett! Siis on huuled ilusad ja terved, organism saab mõnusalt vee sees loksuda ja samuti väheneb väsimus. Mina pean usinalt vett jooma, sest siis on imikul mu sees rohkelt lootevett, aga noh, seegi asi, eksole.

aZbeV3W_460s_v1

PS!

Kui kellelegi on jäänud mulje, et ma kindlasti poja saan seetõttu, et ma ükskord siin blogis teda vennikeseks kutsusin, siis ma pean teile pettumuse valmistama. Ma tegelikult ka ei tea, kumb ta on. Aga 20 mai saame juba teada, and it’s gonna be awesome!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

3 Comments