silmameigist ja värvilistest läätsedest (topelt loosike!)

Ühel kaunil päeval sain ma uue paki Loverte.ee‘st, mis on muuseas vana Levelzone! Kuna mul oli probleem, et hiljaaegu oli otsa saanud ripsmetušš, kulmupintsel oli vana ja väsinud ja koolutaja oli teadmata kadunud, otsustasingi need ostukorvi lisada. Kirsiks tordile võtsin ka veel ühe suure juukselaki, sest see on reaalselt parim, mida ma elus kasutanud olen ja jätkub pikaks ajaks.

pakend

Juukselakk: OSIS+
Koolutaja: Tweezerman
Ripsmekas: Collistar
Pintsel: Everyday Minerals

shock
Pildi olen natukene kehva nurga alt teinu, pole nähagi, et ots on mõnusalt kaardus ja sellega annab väga hästi värvida ka pisemaid ripsmeid.

silmad

Pildil olen ma kasutanud tegelikult kogu oma uhket komplekti juukselakist kulmupintslini. Kahetsen natukene, et ma endale pinsette ei tellinud, sest sellised close up pildid näitavad kenasti, kui ammu ei ole ma oma kulme kitkunud. Õnneks kaugelt tundub normaalne.

Asjadest siis nii palju, et pintslit kiidan väga. Mõnusalt peenikene ots ühel pool ja laiem teisel, saab siuh-säuh endale kulmud pähe teha. Ripsmekas on ka mõnus ja ei ole liiga vedel, nagu minu jaoks paljud teised on. Mitte, et mul loomulikultki väga metsikult pikad ripsmed oleks, aga sellega tunduvad täitsa kobedad! Enne koolutasin uue koolutajaga ka kenasti.

Nagu siit pildilt näha, on mu enda silmad sellised rohekas-pruunikad-kollakad. Küll aga meeldib mulle eksperimenteerida ja nõnda proovisingi ma päevakene rohesilm olla. Tundub, et sobib ka roheline, sest komplimente tuli maa ja ilm!

silmad

laatsed
Sorri käe eest näos, mul on ju nina all ja huulel mingid katkised kohad külmavillidest ja kuna neid polnud eriti sünnis pildile jätta, tegin nii 😀

Ma muuseas tellisin need endale Halloweeni peoks, aga tegelikult on nad piisavalt lahedad ja erilised, et võib niisama ka silma panna ja natukene rohkem silma paista. Pärit on nad Laatsed24.ee leheküljelt, kus muuseas terve oktoobrikuu on kõik värvilised läätsed -15%!  Seega, kes Halloweenipeol tahab kass, zombie või Dracula olla, siis vastavad läätsed leiate endale SIIT.

Mul endal on ka enne värvilised läätsed olnud, siis kasutasin ma päris pikalt Big Eye Halzel läätsesid, mis tegid silmad tõesti suureks ja tume-tume pruuniks. Need olid ka natukene loomulikumad, kui ülalnäidatud rohelised, nii et olen isegi mõelnud uuesti nende soetamisele. Omal ajal ma tellisin need küll kuskilt mujalt, ma isegi enam ei mäleta, aga laatsed24 lehel on need ka täitsa olemas. Kes tahaks uut look‘i proovida, siiis soovitan üle kiigata SIIT!

Teile on mul muuseas lausa kaks üllatust, sest kingituse paneb välja nii Loverte kui ka Läätsed24! Kui soovid osaleda mõlemas auhinnamängus, jäta kaks kommentaari.

  • Kui soovid võita endale laheda paari värvilisi läätsesid Laatsed24 kodulehelt, siis mine kiika nende läätsevalikut SIIT ja jäta mulle kommentaaridesse link, milliseid sa proovida sooviksid. Koos läätsedega saab võitja ka pudeli C-Well naatriumhüaluronaadiga läätsevedeliku!
  • Kui sul on aga ripsmetušš otsa saanud ja tahad proovida midagi uut, või miks mitte jääda ustavaks oma vanale lemmikule, siis mine vaata Loverte kodulehelt ripsmetuššide valikut, jäta kommentaaridesse link tušist, mida sa proovida sooviksid ja jää lootma loosiõnnele! Ripsmetuššide valiku leiad SIIT.

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

365 Comments