kodumaine kraam: Moshi

dsc_0940-4749516

Ma olen alati kahe käega Eesti oma asjade poolt ja testin neid hea meelega, sest mis oleks parem, kui ma avastaksin endale mõne imelise lemmiktoote, mida ostes saan toetada omasid. Seega oli mul lausa piinlik, kui kaua olid Moshi tooted poelettidel olnud, enne kui mina neid esimest korda proovisin. Aga vähemalt on nüüd tehtud ja saan teilegi tutvustada, milliste toodetega tegu on.

  • “Sa oled ilus” apelsini-sidruni näokreem (LINK). Ma pean tunnistama, et kui ma seda esimest korda nuusutasin, ei avaldanud ta mulle üldse nii palju muljet, kui pakend. Kellele siis ei meeldiks, kui su enda näokreem sulle ütleb, et sa ilus oled. Koostis on selline väga tummine ja rasvane, lõhnalt pigem… no mitte selline magus lillekas, vaid pigem neutraalsem ja selline loodusliku toote lõhnaga. Nagu ikka, need asjad kus pole igasuguseid keemilisi lõhnaaineid. Alguses veidi harjumatu, aga eile enne magama minekut seda nuusutades ei saanud ma enam küll aru, et mis mulle esiti täpselt ei meeldinud. Soovitada julgen seda kuiva nahaga inimestele, niisutab ikka korralikult. Mul on põskede peal natukene kuivad kohad, mis halvematel päevadel isegi jumeka alt laikudena välja paistavad. Igatahes mulle see näokreem meeldib!
  • Piparmündi šampooniga on lood sellised, et mulle lihtsalt ei meeldi üldse šampooni puhul piparmündi lõhn. Mul oli kunagi üks Tigi komplekt, ka piparmündikas ja no… Mulle meenutab see pigem meestešampooni, nii et Kardol saab olema au see ära kasutada. Halb ei ole, aga lõhnalt ma seda ei eelista. Paneb muidu peanaha mõnusalt õhetama, aga pole minu tassike teed.
  • Lavendli ja geraaniumiga (ma ei tea, mis see on) juuksepalsam (LINK) oli aga täitsa mõnus. Tegi juuksed pehmeks, nagu ta töö on ja lõhnas pigem hästi tagasihoidlikult. Pean tunnistama, et samas nii suurt muljet ta mulle ka ei jätnud, et ise teist korda ostaks endale seda, eriti 10.99€ eest.
  • Naljakas, et kui juuksehooldustoodetel ma piparmündilõhna ei armasta, siis dušigeelis on piparmündi ja sidrunheina kooslus nii mõnus, et jällegi seda toodet soetan ma endale teinekordki ise. Teeb naha mõnusalt värskeks ja ergutab verevarustust, nii et täitsa hea kraam! Lõhna poolest jääb ta jah alla mu lemmikule kookoselõhnalisele Fa’le, aga kui ma nüüd võrdlen ühe ja teise koostisosi, siis 100% puhas ja kodumaine kraam tuleb ikka võidumeheks.
  • Kehakoorijaga oli selline lugu, et kui ma oma Loverte paki kätte sain, oli Triinu parasjagu külas, nuusutas seda totsikut, toppis selle kotti ja ütles, et see on nüüd tema oma. Ega ma kade inimene ei ole, kui tema oma, siis tema oma. Ähvardasin ainult, et ta peab siis vähemalt kirjutama, et mis ta sellest arvas, seega siin on Triinukese arvamus: “Magusa maasika lõhnaline kehakoorija Moshilt avaldas mulle kohe muljet kui seda Mallu juures nuusutasin – see lõhnas lihtsalt nii hästi! Sellepärast ta endale napsasingi. Koorija koosneb pisikestest suhkrutükikestest, mis nahka üldse ei ärrita. See sobib suurepäraselt kuivale nahale ja niisutab sügavuti, sest minu nahk oli pärast küll pehme ja mõnus!”
  • Lõpetuseks minu lemmikud – küünlad! Ma olen selline küünlahull, et põletan neid südasuvest kesktalveni, no nii väga meeldib mulle elav tuli, olgugi ta väike. Ja kui küünal veel mõnusalt lõhnab ka, on see ainult boonuseks. Minu komplekt pidi olema “puidunoodid”, aga puitu ma lõhnas ei tunne. Meil oli seltskonnaga arutelu. et mis lõhn see on ja keegi ei suutnud selles konsensuseni jõuda – pakkumised olid vietnami salvist kalli parfüümini. Igatahes mulle meeldivad need väga ja teeküünalde kohta põlevad nad esiteks kaua ja teiseks suudab see üks väike küünlake lõhnaga täita terve toa. Need küünlad rändavad mu ostukorvi kindlasti teinekordki!

Ühesõnaga: suured kiidusõnad disaini ja pakendite eest, need on tõesti lahedad. Aga lõhnavalikusse võiks minu meeldimise jaoks tulla veel magusamaid noote. Siiski hea töö meie omade inimeste poolt – au ja kiitus!

Kui teil tekkis ka huvi mingisugust Moshi toodet proovida, siis minge piiluge Loverte lehel nende Moshi valikut SIIN, valige välja endale üks meeldiv toode ja jätke see link mulle koos põhjendusega kommentaariumisse. Juba reedel saab üks õnnelik enda valitud kraami proovida!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

161 Comments