juuksed tumedast heledaks ühe päevaga?

Mõnikord tuleb mul selline mõte, et tahaks teistsugune välja näha. See mõte tekib vist aeg-ajalt kõigil naistel, kas ei? Igatahes pöördun ma alati nende mõtetega Decoris Showroomi poole, sest just seal töötab imejuuksur Sarita. Olin nende Facebookist lugenud kiidusõnu, kuidas keegi Saritat tänas ühe päevaga ta juuste tumedaks heledaks värvimisel. Ühe päevaga? Me oleme vist kõik kuulnud, et ühe päevaga ei tohi iial juukseid heledaks üritadagi saada, sest muidu on su juuksed lõpuks üks kuhi katkiseid heinu.

Seega olin ma üsna skeptiline, kui ma Ericalt küsisin, et mis ta arvab, kas see oleks mõeldav ja tema vastas, et tavai, panen sulle kolmapäevaks aja kirja, varu ainult korralikult aega, sest kuna me ei taha juukseid rikkuda, tuleb vahepeal teha mitu juuksehooldust. Too hetk ma veel ei teadnud, et “korralikult aega varumine” tähendab kuus tundi juuksuris istumist, aga sellest natukene hiljem.

Täna hommikul ärkasin ma üles ja vaatasin peeglisse. Äkki ma ei peaks ikka juuksurisse minema? Mulle tundus, et ma näen juba pruunide juustega täitsa nitsevoo välja ja äkki olen ma pärast juuste blondeerimist tõesti kuidagi koledam või võitlen oma kuivanud heinadega veel pool aastat. Ühel hetkel mõtlesin, et no tulgu mis tuleb. Ma ei uskunud, et Sarita mulle valetaks, et see on võimalik ja mind mingisuguste kuivanud rootsudega koju saadaks. Seega võtsin julguse kokku ja mõtlesin, et kui mulle hele ei meeldi, saan ma ju heledast alati mingi laheda erksa toonini minna või äärmisel juhul tumedaks tagasi. Proovida tuleb ja minu õnneks on ka Sarita selline hulljulge eksperimenteerija. Selline oli siis mu juuksetoon enne igasugust toimetamist.

enne

Seega istusin ma kell 10 salongi maha ja nõnda sain ma pähe enda esimese laari blondeerijat, peale mida pidin ma lihtsalt istuma ja ootama, kuni see oma tööd teeb. Igav ei hakanud kordagi, sest ma sain lobiseda kõikidega, kes Decoris Showroomis ringi siblisid. Ja eriti suur oli mu üllatus, kui üks teine klient mu ära tundis, kui “see naine, kes selle rasedusraamatu kirjutas”. Nii lahe!

Kui esimene kord blondeerijat maha pesti, tehti mulle sinna otsa kohe Olaplex hooldus, mis pidi ka veel pool tundi peas olema, et saaks mu juukseid sügaviti niisutada ja taastada kahju, mida blondeerimine tegi. Minu õnneks ei olnud ma juukseid kaua poevärvidega solkinud ja seega oli tulemus peale esimest sahmakat värvi päris hea.

DSC_0125

Jah, juuksed olid natukene kusekollased, nagu öeldakse, aga ma olen kindel, et sellise tulemusega jäävad kõik, kes kodustes tingimustes poe värvieemaldajaga on üritanud tumedaks heledaks saada. Ma TEAN, sest ma olen ise seda teinud. Piinlik, aga tõsi. Ainukene erinevus on see, et kodus mässates olid mu juuksed pärast nagu veninud heinad. Praegu aga tõmbasin ma kätega läbi juuste ja tundsin ainult pehmeid ja hooldatud juukseid.

Mis seal ikka, kui sellele jätkus veel üks laar blondeerijat ainult otstele. Siis uuesti Olaplex, siis… oeh. Siis mul läks loetlemine sassi, sest ma isegi ei saanud enam aru, mida Sarita teeb. Mina ainult kuulekalt istusin kas peapesuosakonda või juuksuritoolile ja lasin Sarital oma tööd teha. Iga kord kui mulle tundus, et nüüd on juba ilus värv, arvas tema, et ikka on kuidagi veel kollane/hallikas/misiganes värv veel ja toimetas muudkui edasi. “Ma olen perfektsionist! Ma ei saa sinna midagi parata,” seletas ta justkui vabandades. Nagu mul kahju oleks, kui inimene tahab, et ma võimalikult hea välja näen! Allolev pilt on tehtud millagi peale teist blondeerimiseringi.

teinelaar

Ühel õndsal hetkel, kui ma olin juba viis ja pool tundi juuksuritoolis istunud, ütles Sarita, et talle tundub, et nüüd on toon ENAM-VÄHEM, ainult, et otsad ei ole veel 100% seda värvi, nagu ta tahaks. Ta proovis küll nii ja naapidi, aga juuksed lihtsalt ei võtnud enam värvi sisse. Ta ise ütles, et see võib muuseas ka rasedushormoonidest olla ja üldse mõtlesime, et jätame need vaesed juuksed tänaseks rahule ja paari-kolme nädala pärast lähen tagasi sinna, et saada ka Sarita arust imeline tulemus. Ma rõhutan Sarita arust, sest MINU arust näen ma imeline välja.

Ma ei suuda uskuda, et mu juuksed on päriselt ka tervemad, kui juuksuritooli istudes. Ma ei ole kunagi mingitel spetshoolitsustel käinud, aga täna said mu juuksed korraga vatti ja präänikut. Mulle tundub neid siidiseid kiharaid katsudes, et rohkem isegi präänikut. See oligi võimalik – ühe päevaga tumedast heledaks!

dsc_0139-4175714

Ma tahan rõhutada, et sellist tulemust EI SAA igal pool. Selle pärast väidavad ka paljud juuksurid, et see pole võimalik, sest esiteks ei viitsi nad sind kuus tundi võõbata ja teiseks ei ole enamikes salongides Olaplex juustehooldusvahendeid, mis on ühed vähestest, mis suudavad blondeerimise kahju nullilähedale viia. Seega ei maksa nüüd tormata suvalise juuksuri juurde ja öelda, et kuulge ma ühest blogist lugesin, et saab nii teha ja mina tahan ka. Kui te tõesti olete kannatamatud, siis minge pange endale aeg Decoris Showroomi Sarita juurde ja ma võin teile garanteerida ja nagu te ise piltidelt näete – te saate sellise tulemuse, nagu te tahate.

Muidugi mängib siin rolli see, et kui kaua ja millal viimati poevärvidega värvisite ja kui tume on enda juus hetkel ja mis tooni lõpuks saada tahate, aga no mina olen 100% rahul. Ma naeratasin terve tee koju, sest ma tundsin ennast nii ilusa ja noore(?) ja suvisena! Kas te kujutate ette, et mult küsiti poes dokumenti, mida pole vist sada aastat tehtud ja lisaks lõi üks mees mulle poes külge ja küsis, kas ilus tüdruk täna peole ka tuleb 😀 Mitte, et ma läinud oleks, aga mulle igatahes ei löö üldiselt suvalised mehed Rimides külge, seega ma olin üsna meelitatud.

DSC_0133

Kardole meeldib ka väga, ainult et ta ei julge mulle hästi musu teha, sest ütles, et tal on tunne, et ta musutab võõrast naist. Ongi hea, saabki ükskord rahu nendest musudest…(Nalii, ei usu, et saan). Igatahes ma ütlen, et minu hommikune mure ja kahtlused on hajutatud, sest mu juuksed EI ole katki ja lisaks tundub vähemalt mulle endale, et ma näen superhea välja ja see vast ongi kõige olulisem.

Decoris Showroomi Facebooki leiate SIIT ja sealt saate kindlasti uurida näiteks hinnapäringut ja bookida ka endale aeg, kui kellelgi on tekkinud mõte, et tahaks suvele heledamate juustega vastu minna.

ENNEPÄRAST

Kuidas teile mu uus soeng ja värv meeldib? 🙂

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

109 Comments
  • Keidi
    April 20, 2016

    Tulemus on väga vinge ja sobib kusjuures valatult! 🙂 Olen sellise tee läbi käinud, kuid aega võttis see
    umbes täpselt pool aastat. Tuleviku tarbeks olen ka nüüd jälle targem. 😀

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Aiäth! Ma arvasin ka alati, et see võtaks nii kaua 😀

  • K.
    April 20, 2016

    Kas see võis äkki hoopis olla Olaplex? Ma olen ka selle kohta nii palju erinevate välismaa juuksurite YouTube kanalitest kiidusõnu
    kuulnud, aga ise proovinud pole.

  • Eliiise
    April 20, 2016

    Väga väga kena! Ma ütleks isegi, et blond sobib paremini kui brünett 🙂

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Oi aitäh!

  • M
    April 20, 2016

    Väga julge muutus. Kas ei karda et värvimine ja selle
    aurud kuidagi beebit mõjutada võisid? Küsiks mis sulle
    selline muutus maksma läks kui saladus pole? ?

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Värvid, mida mul kasutati ei levitanud mitte mingeid aure! Ma olin ise ka jumala üllatunud, sest tavaliselt kaasneb blondeerimisega see rõve ammoniaagihais, aga täna kasutatud värv ei lõhnanud reaalselt mitte millegi järele. Seega ei, ma ei karda, et ma last kuidagi mürgitanud oleksin 🙂 Selline tumedast-heledaks muutus maksab umbes 150-200 eurot, oleneb juukse pikkusest ja sellest, mitu korda värvima peab. Kõige kallim selle juures on tegelikult see opaplex hoolitsus vahepeal (kord on 50eur).

  • Piret
    April 20, 2016

    Väga ilus!

    Btw nägin sind hommikul Telliskivis… nägid siis ka
    väga super välja! 😉
    Ma hakkaks nüüd kõlakaid levitama, et Mallukas tglt
    valetab et rase on… ei näinud ma mingit titekõhtu ega
    pekki! 😀 😉

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Oi Piretike, öelnud siis inimesele tere. Vot kui hea, et ma siin mai tea, viinapudeliga ringi ei koperda, kui pealnägijaid igal pool on 😀 (Pekk oli vast mantli all :D)

      • Piret
        April 20, 2016

        No oleks võind öelda jah, aga sa olid nii kindlal
        sammul juba ukse poole teel, et mis ma ikka
        segan… ja vältisin seda akward moment’i, et kas
        peaks peale “Tere!” veel midagi ütlema ??
        Ja hästi peidetud pekk oli järelikult ?

        • Mallukas
          April 20, 2016

          Jah, siis meil oleks tekkinud see awkward moment, kus sa ütled tere ja mõtled, mida veel öelda, aga mina oleks tervitanud sind nagu vana tuttavat, sest mul nii sitt mälu, et ma oleks eeldanud, et ju sa mingi vana tuttav oled 😀

  • engis
    April 20, 2016

    iluuus,super tulemus,sobib ja väga kena toon :))

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Aitäh- aitäh!

  • Kätlin
    April 20, 2016

    Väga kihvt! Nüüd sooviks ka lahtiste juustega
    portreepilti ?

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Äkki ma homme leian kellegi, kes mind homme pildistaks 😀

  • A.
    April 20, 2016

    WOAHH !! Super ilus, mul on endal blondid juuksed aga olen ALATI tahtnud selliseid nagu sul just on aga pole kunagi osanud oma
    juuksurile ära seletada 🙁 Kas saaks pilti, kus juuksed lahti vms ?

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Ma lisan postitusse ühe lahtiste juustega ka 🙂

  • Sinu juuste armuke
    April 20, 2016

    LOVE IT, niiii perf juuksetoon, et mine hulluks 😀
    Ma vist armusin su juustesse ära 😀 😀 (Y)

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Aitäh! 😀

  • Kerttu
    April 20, 2016

    Ma tahan ka nüüd blondiks 😀

  • Neiu
    April 20, 2016

    Max lvl püss!!!! Sobib palju paremini kui tume

  • Mariel
    April 20, 2016

    Wow??Sulle tõesti sobib see värv väga hästi!
    Sa näed tõesti noorem välja??Sa oled lihtsalt
    võrratu??

  • Ages
    April 20, 2016

    Nii ilus, nii meeldib. 🙂

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Aitäh, mulle ka!

  • Sirle
    April 20, 2016

    Ilus, palju selline muutus maksma läks? 🙂

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Selline muutus maksab 150-200 euri vahepeal:)

  • elex86
    April 20, 2016

    Ohoo, Sa näed super kena välja! Ma poleks eales uskunud, et hele toon Sulle nõnda hästi sobida võiks. (Y)

  • R.
    April 20, 2016

    Vauuu! Niiiii ilus! 🙂

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Ma tänan 🙂

  • janeli
    April 20, 2016

    Uskumatu kui iluuuus naine! 🙂

    • Mallukas
      April 20, 2016

      No mis sa nüüd, aitäh!

      • Janeli
        April 21, 2016

        Pluss, kui blond üle viskab, siis minu läbiaegade
        lemmik on küll sinupuhul ROOSA, see oli nii äge!
        ?

  • Stella
    April 20, 2016

    Tõesti sobib sulle ? Kui palju kogu kompott
    maksma läks? ?

  • M
    April 20, 2016

    Mitte pahapárast aga praegu on vara rãäkida et su
    juuksed on nii terved ? paar pesu ja alles siis saab
    sellest aru? peale várvimist on alati juuksed vága
    pehmed kuid hiljem tuleb see pahe válja 😉
    Kuid siiski tòesti vága kena ja hele sobib jube hásti!!
    Minu lemmik oli muidugi see kui sa roosa olid ?

    • Mallukas
      April 20, 2016

      No mu juukseid pesti täna 100x ja iga kord ma katsusin veel enne seda ka, kui palsam/mask/hooldus pähe pandi ja kordagi ei olnud sellised vastikud ja rabedad – õnneks!

    • R.
      April 20, 2016

      Olaplex teeb imesid, tean omast käest . Olen ka palju oma juukseid värvimistega koormanud ja nüüd viimased pool aastat ainult
      koos Olaplexiga värvinud ja juuksed olid nii terved viimati aastaid tagasi , siis kui veel naturaalsed olid.

  • K.
    April 20, 2016

    Hele on ikka imeilus! Näed väga särav ja noorem välja 🙂

  • Heli
    April 20, 2016

    Kui blond üle viskab siis punane sobis ka sulle väga
    hästi ?

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Ma tean jaa 😀

  • Laura
    April 20, 2016

    Mis jama sa siin minevikus ajanud oled, et blond sulle absoluutselt ei sobi.. imeilus ju!!! No tõeliselt nooruslik, kaunis ja kohe
    värske näed välja 😀 Hea otsus.

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Ma arvasin ka, et ei sobi noh 😀

  • Nimi
    April 20, 2016

    Elu24s ka juba uudis üleval ?
    Igatahes blond sobib väga hästi ☺

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Elu24 pildivalik on väga naljakas 😀

  • A.
    April 20, 2016

    Wow, Mallu! Kui sa mingis postituses mainisid, et tahad blondile üle minna, mõtlesin kohe, et jumal milleks, pruun sobib nii hästi.
    Aga tõesti pean oma sõnu sööma, nii ilus ja nooruslik. Väga super!

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Aitääääh 🙂

  • K
    April 20, 2016

    Issand nii võib isegi blondi tahtma hakata !! Väga
    sobib ja kuidagi naiselikumaks teeb.. !!

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Aiäth 🙂

  • tiia
    April 20, 2016

    aga miks sult poes dokumenti kysiti,
    tahtsid viina osta v?

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Mis vahet seal on, mida ma osta tahtsin :D?

      • tiia
        April 20, 2016

        no kui kirjutad et poes kysiti lausa
        dokumenti, siis jääbki lugejale vaid
        1 kysimus, kas ei myydyd alkoholi?

        • Mallukas
          April 20, 2016

          No aga miks siis ei müüdud. Küsida võib, aga kujutad ette, mul on ka dokument 😀

          • tiia
            April 20, 2016

            ega ma ei arvagi et sul pole
            dokumenti, kuid sa oled siin
            reklaaminud oma suurt kauaoodatud
            rasedust ja nyyd kirjutad et kysiti
            dokumenti et alkot osta, et need
            iagsugu rabarberijookide
            reklaammängud on suitsukate 🙂

          • Mallukas
            April 20, 2016

            Pagan, vahele jäin. Kes välja rääkis, et ma rabarberilimonaadi pudelitest viina kulistan :(?

        • A
          April 20, 2016

          Rumal oled, äkki Mallu tahtis bingopiletit
          osta 😀
          Mitte et see üldse tõesti sinusse puutuks,
          mis oste ta teeb 😀

          • Mallukas
            April 20, 2016

            No kui ma päris aus olen, siis ma tegelikult ostsin kaks pudelit õlut 😀

  • Lili
    April 20, 2016

    Wow selline tunne et tahaks ise ka blondiks värvida.
    Pole seda kunagi teinud ja tean et tume peaks üldjuhul
    paremini sobima.
    Aga nõustudes teistega, hele sobib sulle väga hästi! 🙂

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Blondiga on see, et peab ikka nahatooniga jne klappiv värv olema 🙂 Aga tänud!

      • Lili
        April 20, 2016

        No mul juuksed loomulikult kartulid ja kulmud
        täiesti valged! 😀

        • Triinu
          April 20, 2016

          Mul sama ? aga ei julge ka heledaks
          värvida ?

          • Signe
            April 21, 2016

            Aga kulmusid saab ju veits tumedamaks toonida lasta? 😀

  • Kelly
    April 20, 2016

    Kõige hullem on selle asja juures see,et endal tuleb ka jälle blondi isu peale 😀 kuigi ma arvasin,et never enam ei tule aga vot siis 😀
    Ja ütlen veel kord,et sulle sobib blond niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hästi… aga aitab jutust, ma nüüd hakkan pilte imetlema ja seda ilmselt terve
    õhtu 😀 ÜLIILUS !!!!

    • Mallukas
      April 20, 2016

      JEjejjeee! Ja miks sa siis ei võiks jälle blond olla? 😀

      • Kelly
        April 20, 2016

        Arvasin,et olen nüüdseks oma õige värvi leidnud aga sina suutsid jälle kahtlema panna,et kas ikka olen…et peaks ikka
        KORRA veel blondi proovima äkki 😀 kurjam küll nohh 😀

        • Mallukas
          April 20, 2016

          Ma lähen kohe vaatan su pilte 😀

  • Kaidi
    April 20, 2016

    Väga, väga ilus! Näed tõeliselt särav välja ja
    tõesti…blondid juuksed teevad inimese ikka
    nooremaks. Peaks ka vähe heledamaks võõpama
    end 😛

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Aitäh ja mis sindki tagasi hoiab :D?

  • Biku
    April 20, 2016

    Kas ma olen tõesti ainuke inimene kes ei ole sinu puhul blondist vaimustuses?? 😀 Minu arust kuidagi tumedam toon teeb sind
    rohkem erksamaks, blond teeb kuidagi plässiks.

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Siiani oled jah, st ainus, kes seda välja ütleb 😀

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Ei ole, aga mis nad seal ikka uut kirjutavad, kui minu blogist või facebookist kopi peist 😀

      • L
        April 20, 2016

        Ikka kirjutavad uut. Ma sain näiteks teada, et sa peaaegu lõhkusid juukseid värvides interneti ära ja ma olen su muutusest
        hullumas. Igati informatiivne artikkel minumeelest

        • Mallukas
          April 20, 2016

          Ma ei kujuta ette, mida sa selle infota teinud oleks 😀

          Ma tegelikult just uurin ühelt juristist sõbrannalt, et kui ma kirjutaks blogisse ja Fbi, et see info EI OLE meedias välja oksendamiseks, et kas nad siis ikkagi võiksid seda edasi teha :D?

  • Kerttu
    April 20, 2016

    Vau.. kui neid vaheetappide pilte vaatasin, siis mõtlesin küll, et vaeseke, see blond ei ole kõige kaunim Mallule..
    Aga lõpptulemus, eriti see pilt, kus juuksed kinni on, on ikka väga ilus!

  • Annika
    April 20, 2016

    See toon teeb sind veel kaunimaks ja väga värske näed ka välja! 🙂

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Tänud 🙂

  • Maris
    April 20, 2016

    Sa näed lihtsalt imeline välja! Väga kiidan su otsust
    heledaks minna! 🙂

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Oi suured tänud 🙂

  • Tintin
    April 20, 2016

    Pole varem ühtegi su postitust komminud,aga seekord ei saa mainimata jätta. et tõesti sobib sulle väga hästi blond ja juuksed
    näevad kuidagi poole tervemad välja .. super muutus !:)

    • Mallukas
      April 20, 2016

      No vat kus lops, et mu juuksuriskäik sinust esimese kommentaari välja pigistas :D! Aitäh!

  • tairi
    April 20, 2016

    NIii vägev ! mul on niii hea meel , et keegi kes nagu eeskuju ikka sellise asja ära proovinud ka … tahaks ka 🙂
    väga sobib,nooruslik,värske,julge!

    kahjuks hinnd ei ole üldse teps mis sobiv:/

    kas mingit loosimängu ka võib oodata malluka poolt ?:)

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Seda ma pean Decoris Showroomi käest uurima ja annan teile homme teada 🙂

  • hohohoh
    April 20, 2016

    Sry, aga tume oli ikka palju palju parem. Sulle ei sobi blond. 🙁 Ei teagi miks…
    Paljud hüppavad vb nüüd kõrri mulle, a see mu isiklik arvamus.

    • Mallukas
      April 20, 2016

      Mis mul su kõrist, arvata võib igaüks mida soovib 😀

    • allukas
      April 21, 2016

      Nõustun, ka minu arust sobib tume pea palju paremini.
      Aga noh, peaasi, et sulle endale meeldib.

      • Mallukas
        April 21, 2016

        Just nii 🙂

  • Kärt
    April 20, 2016

    Ilus! Kui julgeks, teeks isegi 😀 Aastaid tumepruun olnud. 🙂

    • Mallukas
      April 20, 2016

      pruuniks saaab ju alati lebolt tagasi, mis siin karta 😀

      • Kärt
        April 20, 2016

        No pärast raudselt ehmataks iga kord kui peeglist
        mööda läheks 😀 Aga peale sünnitus plaanis küll mingi
        uus sonks ja võimalik, et ka uus värv pähe keerata. 🙂
        Enne ei viitsi 😛

        • Mallukas
          April 20, 2016

          Jaa, ma olen mitu korda juba olnud, et ohhooo, kes see kaunitar siin on:D:D

  • Annika
    April 20, 2016

    Kui ma neid vahepealseid blonde vaatasin, siis mõtlesin küll, et oi Mooses, mis siit nüüd tuleb 😀 Aga lõpptulemus sobib Sulle
    hästi, kohe palju paremini kui oskaks ette kujutada. Kui sellest ära tüdined, siis kujutan ette, et maasikablond võiks ka Sulle hästi
    sobida 🙂
    Peab ka nende Olaplexi asjade kohta uurima, et kus ja mis…mul on loomuliku lokiga niigi kuivad juuksed ja ükskord kui juuksuris
    blondid salgud tegin, siis sain õletuustid pähe, vaatamata igasugusele hooldusele. Nii et siiani elasin teadmisega, et blondiks ei saa
    mina mitte iiiialgi, aga väga tahaks proovida 🙂

  • Ddd
    April 20, 2016

    Pühaaaa püssss!!! Kui kaunis, appikene!
    Mis mõttes hele ei sobii??!!! 😀
    Vähemalt 5a noorem ( mitte, et sa enne oleks
    vana välja näinud!!) ja särav ja oeh no..väga
    ilus! 🙂
    Loodan, et sul see üle ei viska varsti, st
    muutust ei taha jälle, sest seee niii iluuuus! (
    no eks teised ka ikka sobivad hästi, aga sellest
    blondist praegu nii rabatud ???)

  • KK
    April 20, 2016

    Ausalt, sa näed kohe palju noorem välja! Nagu teismeline neiu 😀

  • Felicity
    April 20, 2016

    Mulle on alati meeldinud pruuni silma ja blondi juuksevärvi combo.
    Väga ilus blond toon, ainult need prillid ei sobi enam minu meelest. Liiga kurjad…

  • kätu
    April 21, 2016

    Minu meelest väga kaunis tulemus ja
    sobib ülihästi sulle. Kaunitar! 🙂
    Kui varem kahtlesin, kas tahan tagasi
    blondiks, siis nüüd on asi kindel,
    tahaks nüüd ja kohe!!! Kahjuks minu
    juuksed üleni blondeerimist või
    värvipesu hetkel ei kannata ja
    Olaplexi hooldust rahakott ei
    võimalda. Äkki sa saad teha mingi
    loosimise? 😛 Niiiiiniiii väga tahaks
    tagasi blondiks tagasi ilma, et
    kiilaks jääksin. 😀

  • Katrin
    April 21, 2016

    ajasid mulle ka blondi-isu peale 😀
    pagan, ma ütlen!
    pean vist aja bronnima. Aga ei tea,
    kas sinu pärast seal enam üldse vabu
    aegu lähimas tulevikus saada on 😀 su
    tulemus on lihtsalt imeline!

    • Mallukas
      April 21, 2016

      Sarita on nii usin, et ta raudselt mingi aja sulle leiaks, eks sa kirjuta ja uuri. Mina mujal sellist asja teha ei julgeks igatahes!

  • Kätlin N
    April 21, 2016

    Olaplex on tõesti imeline! Sulle kindlasti juba salongis
    räägiti, et seda on olemas ka kodus kasutamiseks.
    Igal juhul tulemus on väga ilus ja nooruslik ?☺️

  • Svea
    April 21, 2016

    Väga hästi sobib! Ja ma läksin ka raseduse ajal tumedast heledaks 😀 see vist mingi hormoonide kiiks 🙂

  • Alla
    April 21, 2016

    Esimest blondipildi vaadates mõtlesin, et issand! Tule taevas appi.
    Aga siis lugesin edasi ja sain aru, et see oli ainult vahepealne tulemus 😀 ära enam nii ehmata.
    Aga tulemus on ilus, väga äge värv on tulnud ikkagi.

    Mina oma tumedate juustega, mis lihtsalt söövad värvi välja, ei saa kunagi blondiks. Ükskõik mis värvi ma peale ei pane, paari kuu
    pärast olen ikka tumepruunide juustega. Korra proovisin blondiiniks saada, ma pidin kolm korda juuksuri juures käia triibutamisel
    , sest teistmoodi lihtsalt ei saanud. Ja siis kui valmis sai, avastasin et mulle blond absoluutselt ei sobi. 😀 Ma ikka ise ka selline
    tõmmu nahavärviga ja tumepruunide silmadega. Blondi juustega nägin välja nagu tulnukas. 😀

    • Mallukas
      April 21, 2016

      Jah, mulle tundub ka, et blond on rohkem heledanahaliste teema, aga kindlasti annaks siinkohal mängida erinevate blondi toonidega.

  • Helena
    April 21, 2016

    Hehee, väga kift! Ausalt öeldes ma arvasin, et sulle
    sobib tume ikka paremini aga võta näpust, vägaa
    supper toob ja sobib väga ilusti! Muudab malbemaks
    sind 😉

  • Lugeja
    April 21, 2016

    Tõesti väga-väga ilus, näed nii särav ja nooruslik välja. Muuseas see teeb ka Su nägu kõhnemaks 😉 Tegid hea valiku 🙂

  • r
    April 21, 2016

    No ma räägin. Blondidel naistel on meestele mingi erakordne mõju. Ise eluaeg blond olnud, vahepeal tuli tuhin ja värvisin
    tumepruuniks paariks kuuks. Nüüd ikka blond edasi ja tunnen end väga hästi. Naiste poolt olen kogenud kadedust aeg ajalt, kui
    võõras seltskonnas olla…

    Sulle ka sobib väga!

    a ja väike fakt: aastaks 2200 on (loomulik) blond juuksevärv välja surnud.

    • Birx
      April 22, 2016

      Kadedust mille üle? Selle üle et oled blond? 😀 tule taevas
      appi, sa lihtsalt kujutad ette. Blond on ainult neil naistel ilus
      kellele see sobib ja kõigile ei sobi. Ma olen brünett ja iga
      viimane kui mees on öelnud, et minule sobib tume paremini ja
      see ikka minu värv. Ja mõjust meeste üle mul puudu ei tule 😉

      • Mallukas
        April 22, 2016

        No kust sina tead, kui paljud on või ei ole r.’i üle kadedad 😀 Laske nüüd olla inimestel, ikka hullult vaja ära susata. Mõnele
        sobib väga blond ja teine on brünetina väga kaunis, pole vaja ju kraagelda 😀

  • Kelly Ly
    April 21, 2016

    Jeee, + 1 ilus blond meie seas! VÄGA ilus värv ja sulle jummala sobib!))

  • Sirli
    April 21, 2016

    Juukrurin viitsiks ma seda tööd teha küll, kuid paljud
    loodavad olematu raha eest sellist tulemust saada
    ning muidugi ka kujutatakse ette, et see võtab aega
    vaid paar tundi. ?
    Praegune värv sobib sulle väga, väga hästi.

  • A
    May 14, 2016

    Tead Mallukas, esiteks pean ütlema, et ma sajaga naudin su blogi ja sellepärast ka järgnev tähelepanek…
    Ma siin lugesin su vanemaid postitusi, kui jõudsin välja 9.märts 2016 juurde, kust avastasin sellise laheda
    seiga: “Kui ma praegu otsustan, et oleks hea mõte juuksed ära blondeerida, siis suure tõenäosusega ma
    seda enam järgmine päev ei arva, aga mis siis. Proovida võib alati ja enamasti sünnivad proovimisest head
    asjad (või kiilaspäisus).”
    Ma lihtsalt pidin selle kohe siia kirja panema, et sa ikka ise ka näeksid, et õigus oli – proovimisest tõesti
    sünnivad head asjad!
    Aga vägevad nädalavahetust!

    • Mallukas
      May 14, 2016

      Haha, tõesti! Olen ka kunagi midagi tarka öelnud :D!

      Head nädalavahetust sullegi!