Kingitus, mis läks rändama

Kunagi kirjutas mulle üks tore mees Ove, kes ütles, et tema rase naine loeb minu blogi ja selle pärast tahaks ta mulle teha sellise toreda kingituse nagu pihasoojendaja firmalt Checca. Nagu ma aru sain, siis oli see ka mõeldud kõhu “koos hoidmiseks” ja kuna mul sellel ajal põhimõtteliselt üldse kõhtu polnud, aga kallil Kätlinil oli, siis otsustasin ma, et hoopis tema võiks seda proovida.

Toode ise, mille ta välja valis, oli selline:

checca_waist_warmer_dolce_pink_6-300x300-3084379

Seljas oli aga see imevidin mugav olnud, sai ka valida erinevate suuruste vahel. Tema võttis vist kohe L suuruse ja seljas nägi see 34dal nädalal välja selline:

34 pluss 6Selle hea omadus on ka see, et kui sul on mõni lemmikpluus, mis nüüd rasedusega inetult kõhu paljaks jätab, siis paned checca selga ja probleem lahendatud!

Kätlin ütles, et täitsa raseduse lõpus ei mahtunud see enam talle selga aga nüüd kui laps käes on see jällegi hea abimees, sest kuna sisikond kurvalt ja tühjalt seal edasi-tagasi loksuda tahab (ma ARVAN, ei tea veel omadest kogemustest) siis olevat seda just nüüd hirmus mugav kanda.

Hinnaks on neil alla 20 euro, valida saab enda lemmikvärve ja nagu jutud räägivad, siis kulub marjaks ära ja on muga ka. Mine tsekkige Checca kodukat!

 

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

No Comments Yet.