katsetan Missha kraami jälle

Iludus.ee lasi mul enda Missha kaubavalikust meeldivad asjad välja valida ja palus mul neid teilegi tutvustada, juhul, kui nad mulle meeldivad. Täna võtsin siis kõik asjad kenasti kapiäärele ja tegin endale näo pähe. Kasutasingi siis enamasti neid tooteid, mis pakis olid, ainult lauvärvi, huulepulga ja ripsmedušiga tegin vähe sohki. Igatahes enne ja pärast tulemus on teie ees:

enneparast-4781224

Ühesõna kasutasin ma siis selliseid tooteid Missha tooteid nagu primer, puuder ja kulmumarker. Kuigi päriselt oli pakis veel muud kraami ka, aga noh, ma ei saanud ju kõiki neid meikimisel ka kasutada, sest veel olin ma välja valinud lilla savimaski, kätekreemi ja meigi eemaldamiseks salfakad.

DSC_5221

Primeri kohta ei oska ma muud öelda, et lõhnab teine jube hästi ja puuder hakkas selle peale väga kenasti. Nagu näha, siis puudri katvuse kohta ka ühtegi paha sõna öelda ei saa, aga samas ei ole mul ka mingisuguseid olulisi vigu, mida hetkel peita kah. Natukene siit-sealt punetan, aga selle kattis kenasti ära.

Minu lemmik sellest kombost on aga see lahe kulmupliiats/markeri moodi asi, mis võimadab endale kenasti kulmud ette maalida ja need püsivad seal päris korralikult. Tavaline kulmupuuder kipub poole päevaga kuskile vehkat tegema, aga see mitte. Pildil on ka Missha huulepintsel, mida ma hetkel kodukalt leida ei suuda. Huulepulka oli sellega igatahes mugav peale kanda.

Salfvakad võtavad ka meiki väga tõhusalt maha ja silmi kipitama ei pane, maski katsetasin aga Kardo peal, kelle sõnul oli ta nahk pärast pehmem küll. Ise pole veel mahti leidnud, aga ehk lähipäevil proovin ise ka.

Kätekreem hakkab mul varsti lausa otsa saama, aga seda seetõttu, et ta mul siin telekatoas mugavalt käepärast oli ja nõnda olen ma temaga kreemitanud jalgu ja käsi. Muidugi tahab siis alati Mari ka kreemitamist saada, seega ega teda sellises tempos kaua jätkuda saagi. Mahedalt magusa lõhnaga, kuigi kirsiõisi mu nina ei tuvasta.

Kui keegi teist soovib ka mõnda Missha asja katsetada, siis vaadake iludus.ee lehele, seal on lausa üle 200 erineva Missha toote! Jäta kommentaariumisse link tootest, mis sulle kõige rohkem marjaks ära kuluks ja juba homme loosingi välja ühe õnneliku, kes enda valitud toote pakiautomaati saab.

Valikus on reaalselt kõike kreemidest, meigist ja hoolitsusvahenditest kuni tarvikuteni välja. Tootevaliku leiad SIIT!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

193 Comments