mul on uus kott, tahad ka?

Ühel päeval kui Kerli (Fotoraadist) jälle mind mingil põhjusel pildistamas käis, oli tal kaasas suur kotitäis NewRustic kotte. Hehe, hea lause…Igatahes need kotid olla tema sõnutsi ta peika õe Kristi enda tehtud ja üks neist pidi olema mulle kingituseks. Kui te nüüd arvate, et see lihtne valik oli, siis eksite, sest ma tiirutasin peegli ees vist sada korda erinevate kottidega, kuni lõpuks oma valiku sinise väikse koti suhtes ära tegin.

Ma küll ütlen “väike”, aga suured olid sellest veel poole suuremad, seega jah. Oli ta valikutes olevatest kottidest väiksemapoolsem. Seljakotid on ka jumala lahedad, kui mul ratas oleks, siis ma oleks vist seljakoti võtnud ka, aga mul kahjuks seda veel ei ole, seega vaatame järgmine suvi seda seljakoti värki uuesti.

Kotid ise on jube lahedad. Kui ma õigesti mäletan meie juttu , siis koob selle kanga üks Karksi-Nuia tädikene ja Kristi teeb siis need kottideks, lisades kvaliteetset nahka ja nii. Ühesõnaga mõnus tiimitöö, mille tulemuseks on sellised omanäolised, natukene “vaipjad” Eesti disaineri enda käte all valminud mugavad märsid.

Neid on lihtsalt nii palju eri tooni ja mustreid, et ma olen jumala kindel, et igaüks leiab midagi enda maitsele. Klassikalisest mustast, beebiroosa, punase, taevasiniseni. Kui te kodukat tsekkate, siis saate aru, miks seda valikut nii raske teha oli. Osa minust kaalus selle suure kotitäie kottide ära peitmist ja kõigi endale jätmist, kahjuks Kerli vahtis mind kogu aeg nagu politseinik ja ma pidin oma kriminaalse plaani maha matma ja leppima vaid ühega. Ja näete, just sellise sinise ma välja valisingi.

img_9487-3905868

Ma ei taha nüüd see mingi tropp olla, kes teie ees kekutab oma uute lahedate asjadega, seega ma annan ka ühele teist võimaluse võita just enda maitse järgi tuus disainerkott. Lahe, eks? Ma muidugi ei tea, kas see on okei, kui ma ise võidaksin? Ma siiamaani ei saa sellest roosast kotist üle…

Aga no kui MINGIL põhjusel ma ei võigi ise võita (leiim) siis, kes tahab sellest loosist osa võtta, on vaja ainult hakata NewRustic Facebooki sõbraks (SIIN) ja valida endale nende kodukalt lemmikkott välja. Ma soovitan seda meeles pidada, et suured on tõesti suu-uuu-uured! Aga tavalised kotid on SIIN ja seljakotid SIIN.

niizama-5860961

Seega, kui sa tahad endale ainulaadset kotti (sest TÄPSELT samasugust ei ole kellelgi teisel) siis võta loosist osa, hakka New Rusticu sõbraks ja anna kommentaariumis teada, milline kott sinu näo naerule tõmbab!

Koti loosin välja juba sel reedel, seega kiirustage. Vaid üks õnnelik võidab (loodetavasti mina). Uuh, teate, mulle päriselt meeldib selliseid loose teha, kus auhinnad on lahedad, kodumaised ja kvaliteetsed, noh, ikka nii, et ma tean, et auhinna saaja pärast päriselt rõõmu tunda saab!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

497 Comments