prantsuse naiste lemmik

Poeletid on paksult täis igasuguseid erinevaid ilutooteid, kreeme ja vahendeid, millest ma enamikest mitte midagi ei teaks, kui ma ei oleks blogija. Aga näed, kuna elu on nii läinud, et just blogijaks ma ennast tituleerida saan (muude uhkete tiitlite seas), siis jõuab minuni väga palju erinevaid potsikuid.

Ma ütlen ausalt, et kõige põnevam on minu jaoks proovida just puhtaid tooteid. Igasugused Lorealid ja Maybellene’id on küll uhked ja värvilised, aga ma tean, et need on igasugust jama täis ja kuna meil on vaid üks nahk, siis tunduks loogilisem seda hoida, mitte tema peale igasugust jama määrida. Ärge saage valesti aru, eks ma muidugi määrin kah, aga seda toredam on avastada nahasõbralikke alternatiive.

Kui allorganic.ee e-pood mulle nende NOVExpert tooteid saatis, siis oli mul hea meel avastada, et tegu on Prantsusmaal kõrgelt hinnatud apteegikosmeetikaga, mis on loodud just arstide poolt. Kuna kreemid on hüpoallergeensed, sobivad nad ka ideaalselt tundlikule ja õrnale nahale. Koostisosad on 95-100% looduslikud ja sellegipoolest on see üks taskukohasemaid brände sääraste toodetega. Mina sain proovimiseks kolm toodet:

IMG_6975

Pakis oli siis puhastusvaht (link), näokreem (link) ja c-vitamiiniga näoseerum (link). Minu lemmikuks osutus nendest kolmest vaht, sest see on nagu mitu toodet ühes ja nagu te teate, olen ma jube laisk. See vaht võtab kenasti maha meigi, kui ka niisutab nahka, mistõttu ei tunne ma peale selle kasutamist isegi soovi enda nägu kreemitada. Koduleht väidab, et vaht sisaldab ka kergelt koorivaid osakesi, aga mina seda küll ei tundnud. Muidu on mul küll koorimisele üsna tundlik nahk, aga seda ma ei pannud tähelegi, enne kui infost lugesin. Aga mis mulle eriti meeldib on see, et 100% selle vahu koostisosadest on looduslikku päritolu ja 20% sellest veel omakorda mahepõllumajandusest. Hinnaks on tal vaid 14.25€.

Näokreeme ma igapäevaselt ei kasuta, aga mõnikord, kui mulle tundub, et kuskilt natukene kisub, või hakkab tunduma, et näonahk tahab natukene niisutust, siis kiikan ikka kappi ja haaran mõne kreemitotsiku. Mis mulle kreemide puhul oluline on, on see, et nad ei oleks liialt rasvased. Mõni kohe on selline, et ei taha magamagi minna, kui selline rasvakiht näos on, aga mina just enamasti enne magamaminekut leiangi selle viitsimise endale kreemi näkku panna. See imendub aga kenasti kohe sisse ja lisaks piisab vaid väikesest tilgast, et terve nägu ära kreemitada. Hinnaks 23.50€.

Viimaseks siis c-vitamiiniga näoseerum, mis on nendest kolmest kõige kallim – lausa 44.95€. Seega ma olin päris põnevil, et mis imeasi see siis on, et nii kallihinnaliseks tituleeritud. C-vitamiini leiab nahas päris suures koguses, kuid tavaliselt inimene ei saa piisavalt c-vitamiini, millest nahale piisaks. Vähemalt niimoodi väidetakse, et eriti niruks läheb nende nahk, kes suitsetavad, tarvitavad rasestumisvastaseid vahendeid või stressavad palju. Siinkohal lubabki appi tõtata see seerum, mille koostises on 25% konkreetset vitamiini ja ülejäänud 75% jällegi looduslikud vahendid. Muuseas, see lubab isegi arme vähendadada. Mul küll näos arme pole, aga Kardol vähe on, nii et ma edaspidi ütlen talle, et ta seda kasutama hakkaks. Eks ma kunagi ütlen siis, kas need vähenesid või mitte.

Mul on selline hea asi, et stressi mul pole, suitsu ei tõmba ja rasestumisvastaseid vahendeid ka hetkel ei kasuta, seega tunnen ma ennast päris rahulolevalt enda naha olukorraga, aga sellegipoolest olen ma paar korda selliste poputustuuride ajal endale seda peale määrnud. Mõnusalt värskendav on küll!

IMG_6976

Kuni augusti lõpuni on Allorganic.ee kodulehel kõik NOVExpert tooted 25% odavamad, seega kellel huvi on seda luksusliku sarja vähe odavamalt proovida, siis minge tsekake nende kodukat LINK. Minul on ka teile väike kingitus, see sama näopuhastusvaht, mis mu suureks lemmikuks osutus. Mul enne oli lemmik Madara näopuhastusvaht, aga see on isegi parem (ja hetkel odavam!).

13924888_417966508373770_4113723963108726908_n

Kui sa soovid vahu loosimises osaleda, siis jäta mulle kommentaar, et mis on praegu sinu lemmik näohooldusvahend ja juba reedel loosin võitja välja.

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

246 Comments
  • Maris
    August 17, 2016

    Hetkel kasutan Dermosili näopesuvahendit, kuid lemmikut ei ole veel leidnud.. Ostan tavaliselt lihtsalt mingi toidupoe oma, kuna pole võimalusi kallimaid ja nahasõbralikumaid tooteid kasutada.

  • Aveli
    August 17, 2016

    Mina ei kasutagi näohooldustooteid kui aus olla. Ja nüüd rasedana on meik ka teisejärguline. Nahk on päris hea ja jumestuskreemi näiteks polegi pidanud enam kasutama. Ripsmetušš ja huulepulk leiavad vahepeal oma tee mulle näkku aga see ka pigem erand kui reegel. Ainsaks hooldustooteks loeks siis külma vee, millega ma igal hommikul nägu pesen. Meiki olen eemaldanud juba pikka aega beebisalvrätikutega näiteks, sest meigieemaldusvahendid jätsid näo kleepuvaks või rasuseks..sama tundsin erinevate kreemidega, et nägu oli justkui must.. Olen ka paljude toodete suhtes tundlik, ei riski osta ja proovida uusi tooteid. Neid tooteid vast riskiks proovida..:)

  • evelin
    August 17, 2016

    hetkel kasutan clinique sarjast näokreemi, näovett ja vahtu (sinisest pakendist)

  • Aveli
    August 17, 2016

    Oriflame näokreem NovAge, peaks kortse vähendama , seda hetkel veel ei oska öelda aga mõnus peale kanda ja ei tee nägu rasvaseks , kiidan !

  • Ethel
    August 17, 2016

    Üldiselt ei kasuta ei kreeme ega muid näohooldusvahendeid,seega lemmik on praegu vesi,kuid kui võidan siis ehk muutub ?

  • Merka
    August 17, 2016

    Lemmik on aaloe, aitab väga hästi nahka niisutada ja ravida, soovitan!

  • Triino
    August 17, 2016

    Joiki sügavpuhastav näoõli (igaõhtune puhastus kõikidele nahatüüpidele, 100% looduslik) on super 🙂

  • Lil'
    August 17, 2016

    Polegi lemmikut kui aus olla. Olen selline veidi mitte järjepidev kasutaja. Äkki seekord olen vähe rohkem hoolikam selle näopuhastusega.

  • Andra
    August 17, 2016

    Mulle meeldib Garnier mitsellaarvesi, hea nii meiki eemaldada või lihtsalt nägu sellega üle käia. Näopuhastusgeelina kasutan Babe AKN sarja geeli aga kuna nahk on nii niru praegu, siis ei oska öelda, kas see midagi paremaks ka teeb.

  • Elina
    August 17, 2016

    Kuna mul on akne siis olen siiani kasutanud ainult apteekisarju. Hetkel on lemmik sebamedi näopesuvaht.

    • Diana
      August 17, 2016

      Mul sama probleem, raske akne ja soovitan Bioderma tooteid. Super tooted! Ostsin selle sarja asju Apothekast.

  • Kkk
    August 17, 2016

    Lorealid ja maybellinid tunduvad seni head, kui kvaliteetset kraami kasutanud ei ole. Lemmik on clarinsi päevakreem.

  • Tuuliki
    August 17, 2016

    Hetkel on lemmik babe akn puhastav geel

  • Kessu
    August 17, 2016

    Minul otsest lemmikut ei olegi, kasutan koguaeg erinevaid ja siiani ühtegi super toodet ei ole leidnud. Seega seda siin prooviks küll.

  • Liisa
    August 17, 2016

    Minu isiklik lemmik on rahulik ja pikk ööuni

  • Heli
    August 17, 2016

    Kahjuks pole leidnud sobivad

  • Eveli
    August 17, 2016

    Praegu kasutan Lanqome näopuhastuspiima ning Vichy aqualia thermal niisutavat näokreemi:)Vahelduva eduga ka Herbina energy boost ,nahale nergiat andvat näoemulsiooni 🙂
    Kuigi tahaksin kreemi,mis sisaldaks korralikult C-vitamiini 😉

  • Katrin
    August 17, 2016

    minu lemmik näohooldusvahend on hetkel Vita Liberata isepruunistuv näokreem – see samuti looduslik, ei tekita põletikke ning annab ilusa jume. Infot selle kohta sain sinu blogist, nii et tänks! 😀
    puhastusvahtu prooviks ka meelsasti, pole veel oma lemmikut selles osas leidnud.

  • katukas
    August 17, 2016

    Hetkel kasutusel Vichy näopuhastusgeel mis mulle väga meeldib ja roche la posay mitsellaarvesi.

  • Gerli
    August 17, 2016

    Hetkel Eucerin dermo purifyer tonic. Olen ka vist hilises pubekaeas ja nahk kaldub aknele.

  • Kadri
    August 17, 2016

    Kuna ma hetkel näohooldustooteid ei kasuta, siis lemmikut öelda ei saa. Usun aga, et lemmikuks võib saada just loositav näopesuvaht, sest tegelikult sooviksin vahtu kasutada, kuid ma pole veel leidnud sellist, mis pärast kasutuskorda näonahka kuivaks ja kiskuvaks ei muuda. Seega prooviksin hea meelega NOVExpert’i toodet.

  • Elena
    August 17, 2016

    Kasutan BABE AKN sarja juba paar aastat ja olen jäänud rahule. Nüüd muutsid nad toodete koostist ja eks paistab, kas ka edaspidi sobib või peab uut sarja otsima hakkama enda jaoks.

  • Anne
    August 17, 2016

    See vaht on täiesti supertoode, sain seda hiljuti kasutada tänu emale ja nüüd hakkabki otsa saama!
    Teine lemmik, mida igapäevaselt kasutan on Puhta Looduse rukkilille mitsellaarvesi.

  • M-L
    August 17, 2016

    Ma olen igasuguseid erinevaid tooteid proovinud ning viimased paar kuud olen kasutanud vaid Nurme musta näopesuseepi. Ka kõige paksema meigi peseb kergelt maha ja ei vaja nûhkimist. Nahk on peale pesu mõnusalt siidine. 🙂

  • Siret
    August 17, 2016

    Sebamedi näoseepi kasutan hetkel, kui seda vahtu tahaks küll.

  • Liina
    August 17, 2016

    Mul polegi lemmikut, pole kahjuks seda õiget veel leidnud, mis mulle sobiks 🙁

  • Andra
    August 17, 2016

    Minu lemmik näohooldusvahendiks on 100% sheavõi, kuna pole paremat niisutust minu ketendavale ja kuivavale ninaümbrusele 🙂

  • G.
    August 17, 2016

    Lemmikut veel leidnud ei ole, kuna on rasvane näonahk siis ei suuda kuidagi seda õiget leida. Ning sellepärast prooviksin heameelega seda vahvat vahtu 🙂

  • Diana
    August 17, 2016

    Olen kasutanud ka erinevaid kreeme ja nahatooteid, kuid avastasin mingihetk apteegist Bioderma tooted. Ostsin lapsele niisutava kreemi aga ükshetk sai endal kreem otsa ja kasutasin tema oma. Kuna mul endal väga raske näonahk siis üllatav aga see sobis mulle ideaalselt. Pealt seda ma muid tooteid polegi hetkel ostnud, olen nendega väga rahul olnud. Aga kui on võimalust siis prooviks igati uusi looduslike tooteid ,et avastada endajaoks miskit uut jälle.
    Samast sarjast kasutan niisutavat näokreemi, näopesu vahtgeeli, meigieemaldusvahendit, kehakreemi.

  • Kirsika
    August 17, 2016

    Hetkel kasutan Sothys näopiima. Eemaldab suurepäraselt näolt mustuse ja meigi. Pärast kannan kreemi asemel agaaniaõli. Konkreetselt lemmikut mul ei ole, kuna alles otsin, mis see mulle parim oleks. Siiani ei ole seda konkreetset veel leidnud.

  • Maria
    August 17, 2016

    Hetke lemmik on Nurme Seebi sügavpuhastav näoseep 🙂 aga selle miinus on see et jubedalt kuivatab ? kuigi sünnitusest möödas juba 11 kuud on nägu ikka nagu pubekal ?

  • Katre
    August 17, 2016

    Praeguseks lemmikuks on Byothea tervendav näovesi kuivale nahale 🙂

  • Kaisa K.
    August 17, 2016

    Minu praegune lemmik on L’occitane näopuhastusgeel, aga pole Novexpert’i tooteid kasutanud. Ehk peitub mu uus lemmik just seal:)

  • Tiina T
    August 17, 2016

    Muu kõik vahetub (pole millegagi rahul), kuid Lumene Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control näokreem läheb juba mitmendat ringi. Näopesuvahendi otsingutel hetkel olengi, suurima rõõmuga prooviksin siin reklaamitu ära 🙂

  • Maria
    August 17, 2016

    Madara näopuhastusvaht, mida Sina ise soovitasid 😀 Ja madara kodukalt tellisin mingisuguse tooniva kreemi ka, sest ei viitsi pidevalt mingit puudrit näkku toppida, aga too on imeliku lõhnaga minu jaoks. Meenutab mingit herne-kurgi-segu lõhna 😀

  • Kati
    August 17, 2016

    Clinique näopesuvaht seni lemmik.

  • Maris
    August 17, 2016

    Minu lemmikuks on Eucerini tundliku näonaha kreem. Pean ka hoolikalt kosmeetikat valima just seetõttu, et olen igasugu jama vastu allergiline, seega kuluks just selline toode ära :).

  • Riina
    August 17, 2016

    Enamjaolt kasutan vett ja vahel pesen nägu ka garnieri harjastega näopesu geelliga?jube mõnus on nende harjastega oma nägu masseerida ?☺ aga tahaks midagi uut proovida ja äkki võidan ?

  • Mari-Liis
    August 17, 2016

    Minu hetke lemmikuks on vesi ja seep. Kuna ma pole leidnud miskit, mis võtaks korralikult maha kohe ka meigi siis kiirem võimalus ongi vesi ja seep. Ja kui kasutangi mingeid tuntumaid näopesuvahendeid siis need jätavad näonaha kuivaks, mispeale ma ema kapist mingisuguse näokreemi näkku viskan 😀 Ja kuna mu näonahk on nii poorne ja musti vinne täis siis nädalas korra koorin nägu mingi kooriva seebiga (mingi vedelam seebi laadne asi, kus siis mingid väiksed osad on sees).

  • Kadi
    August 17, 2016

    Minu hetke lemmikkreem on sensai näokreem. Ise poleks muidugi midagi nii kallist ostnud, aga kingitustele kätt ju ikka ette ei pane. Samas on mul suht probleemne näonahk, nii et sooviks sellist toodet proovida küll! Let me please win once! ( or i will kill you…)

  • Maris k
    August 17, 2016

    Krauterhofi näopesugeel ??

  • Kristiina
    August 17, 2016

    Sebamed Clear Face foam

  • Air
    August 17, 2016

    Hetkel on minu lemmik Mixa sarjast BB-näokreem, mis sobib mu näonahaga ilusti, ei jäta nahka rasvaseks ega teki toonivahet kaelaga. Et aga olen järjekindel ning eemaldan ALATI enne magamaminekut meigi näolt, oleks väga meeldiv proovida NOVExpert näopuhastusvahtu!

  • evelin s
    August 17, 2016

    Mul nii tundlik nahk,et mingeid vahendeid otseselt ei kasuta.ja nüüd rasedusega veel eriti tundlikuks muutunud…ja kreemitan titekreemiga ennast..see ainuke mis nahka kipitama/sügelema ei panke

  • Kristel
    August 17, 2016

    Hetkel minu lemmik on Puhta looduse sarjast Mitsellaarvesi.

  • Mariella
    August 17, 2016

    Kasutan Kookosõli.

  • Triin
    August 17, 2016

    Hetkel on lemmik Puhas Looduse niisutav näokreem kummeliga, mis isegi minu ülikuiva nägu värskendab ja niisutab. Vahtu prooviksin meeleldi just, et sügavpuhastada oma probleemset nahka ja parendada aastatetagust aknearmide tagajärgi.

  • Kristi Raudsepp
    August 17, 2016

    Mixa näopesugeel tundlikule nahale

  • Päivi
    August 17, 2016

    Minu lemmik on paar nädalat tagasi apteekri soovitusel soetatud Biotherma mitsellaarvesi. Polnud enne sellest (mitsellaarveest) midagi kuulnud, aga nyyd olen paar nädalat sellega oma nägu puhastanud ja tulemus on m-ä-r-g-a-t-a-v-a-l-t puhtam näonahk.

  • Triinu
    August 17, 2016

    Kuna mul on akne, siis pean väga hoolikalt näohooldustooteid valima. Hetkel kasutan apteegist saadud Babe tooteid, kuid need on üsna kalli hinnaga. Minu nahk muutub aknet ravides kuivaks ja selle pärast tahaksin proovida mingit näopesuvahendit, mis nahka ei kuivataks.

  • Merli
    August 17, 2016

    Uus lemmik on mandliõli näokreemi asemel 🙂

  • Eneli
    August 17, 2016

    Vesi 🙂

  • K.
    August 17, 2016

    Lemmikut pole veel leidnud, kuna mul on väga tundlik nahk. Heameelega prooviks uut toodet. 🙂

  • KTY
    August 17, 2016

    Kookosõli

  • Ragne Lepla
    August 17, 2016

    Minu lemmikuks on ikka jäänud puhkus ja mõnus ja pikk uni. Pole sellest paremat,aga kuna Mallukas on nii lahe ja armas,siis ma kindlasti saan varsti proovida seda uut ja mõnusat vahtu. Usun,et see on nagu kirss tordil ??

  • Mari
    August 17, 2016

    Pesemiseks tõrvaseep ja vesi ning pärast Puhta Looduse kreem peale

  • Birgit
    August 17, 2016

    Kuna mul on väga tundlik näonahk ja väga nõudlik näonahk (kord kuiv, kord rasune) siis hetkel kasutan sellist format nagu Mixa näopesugeeli, mis ka looduslik ja pole loomade peal testitud!! Aga alati proovin heameelega uusi tooteid, mis ka looduslikud 🙂

  • Anneli
    August 17, 2016

    Mina olen suht vanakooli inimene vist, pesen ma tavalise seebiga 😀 Aga hetkel kasutan imeodavat näokreemi, mis lõhnab hästi ja siiani olen väga rahule jäänud (panen lingi ka, et kui keegi peaks proovida tahtma) – http://www.profox.ee/et/a/acne-matistav-ja-niisutav-nookreem-100ml

    Aga ma oleks väga õnnelik, kui saaksin proovida midagi täiesti uut 🙂
    PS. Pole mul kunagi olnud ühtegi näovahtu, häbi endalegi tunnistada. Seega loodan, et loosiõnn seekord mulle naerataks 🙂

  • E.
    August 17, 2016

    Näovesi.

  • Annika
    August 17, 2016

    SebaMed näopuhastusvaht

  • Kerli
    August 17, 2016

    Kookosõli, niisutab väga hästi näonahka.

  • Marleen
    August 17, 2016

    Hetkel on lemmikuks mitsellaarvesi ning sügavpuhastav näomask. Aga seda näovahtu tahaks küll proovida. 🙂

  • Teele
    August 17, 2016

    Minu lemmik on Thalioni Algopur clarifying näomask.

  • Kerli
    August 17, 2016

    Mesi ja meresool- koorija

  • Kati
    August 17, 2016

    Minu lemmikuteks on hetkel erinevad Mixa näohooldustooted ja need tõesti teevad imesid! Kuid väga hea meelega prooviks ka midagi looduslikumat ning mõnusamat 🙂

  • Mari
    August 17, 2016

    Kohvipuruga saunas koorimine.

  • Küllike
    August 17, 2016

    Kookosega koorimiskreem.

  • K.
    August 17, 2016

    Argaaniaõli on päris hea ning Dermosili q10 silmakreem!

  • Helen
    August 17, 2016

    Mina kasutan näopuhastuseks Garnieri mitsellaarvett ja niisutuseks Elisabeth Ardneni Green Tea Honey Drops kreemi. Näovahtu pole veel varem proovinud.

  • K
    August 17, 2016

    Kookosõli on siiani kasutuses olnud, kuid vaht tunduks väga mõnus asi, mida proovida 🙂

  • Riin
    August 17, 2016

    Sheavõid kasutan ja hetkel lemmik toode. Väga hea meelega prooviks vahtu ka. Varsti reis tulemas ja üks puhastusvaht kuluks kindlasti ära kaasa võtmiseks 🙂

  • Helen
    August 17, 2016

    Minu lemmik näohooldusvahend on Annemarie Börlindi näopuhastusgeel, aga kuna see on suht kallis siis prooviksin hea meelega seda vahtu.

    • Käbi
      August 17, 2016

      Annemarie Börlind on lihtsalt võrratu! 🙂 aga hind on tõesti krõbe

  • Mirjam
    August 17, 2016

    Hetkel Herbina marja näopiim ja näotoonik.

  • Kelly
    August 17, 2016

    Ainus asi, mida hetkel kasutan, on kookosõli. Heameelega prooviks seda vahtu 🙂

  • Eva
    August 17, 2016

    Mina ka nägu ei puhasta ega kreemita eriti. Silmameigi vôtan maha ja pesen puhta veega. Vahel panen kreemi ka, kui juba kestendab. Aga mul vedanud nahaga nagu sinulgi ilmselt 🙂
    Kasutan kord kuus umbes vestige verdant turbamaski, see tekitab tunde, et hoolitsen enda eest ja pärast on nägu puhtam küll.
    Aga seda vahtu tahaksin just sellepärast, et saaks ühe tootega nii meigi eemaldatud kui ka naha puhastatud.

  • viktoria
    August 17, 2016

    Minul on mingi kitsepiimakreem mis ajab ka asja ära, aga uusi asju tahaks ikka alati proovida 🙂

  • Siky
    August 17, 2016

    Kanepi kreem ja seep The Body Shop’st.

  • C
    August 17, 2016

    Minu lemmikuks on hetkel puhas loodus mustika näopesugeel, mis võtab ilusti meigi maha ja puhastab nahka ka, küll aga jätab naha kiskuvaks ja peale toote kasutamist pean kindlasti kreemi kasutama. Tahaks proovida midagi looduslikumat 🙂

  • Kaidy Soovik
    August 17, 2016

    Loreali mitsellaarvett kasutan, mis juts sai ükpäev otsa ?

  • Lilia
    August 17, 2016

    minu ketke lemmik näohooldusvahend on Biothermi Biosource näopuhastusvaht!

  • Teele
    August 17, 2016

    Hetkel kasutan LUMI ja Skincap näokreemi. Olen kasutanud Vichy, Bioderma ja Iwostin näokreeme. Viimasel ajal enamasti apteegikosmeetikat. Konkreetset lemmikut ei ole veel leidnud. Kuna näonahk on hetkel üpriski tundlik, siis püüangi leida endale sobivat toodet. Aina rohkem pakuvad huvi just looduslikud tooted.

  • S
    August 17, 2016

    Kasutan Natura Siberica meigieemaldusvahtu, ainult et näopesuvahuna. Ülihea, aga hakkab otsa saama niiet uut oleks tarvis küll 🙂

  • R.
    August 17, 2016

    Praegu on selleks Renophase happega kreem 🙂

  • Kristi
    August 17, 2016

    Hetkel kasutan vanast harjumusest Garnieri 3in1 koorijat, aga olen ammu mõelnud millegi parema soetamisele. Selle vahu võidaks küll hea meelega 🙂

  • Merike
    August 17, 2016

    Kookosõli

  • K.
    August 17, 2016

    Minu lemmikuks on saanud Natura Siberica tooted, eriti meeldib ka just näopuhastusvaht.

  • Mirjam
    August 17, 2016

    Kuna olen rase siis eelistan samuti looduslikke asju ja hetke lemmik on Turblissi rabavesi mis kahjuks kohe otsa saab, seega ideaalne võimalus haarata käsi vahu järele ja mis saaks olla vahvam kui see endale koguni võita 🙂

  • Katre
    August 17, 2016

    Päris ühte lemmikut toodet nimetada ei oskagi, aga eelkõige on olulised just puhastusvahendid (vahud, koorijad ja mitsellaarvesi).

  • Gaia
    August 17, 2016

    Päris praegusel hetkel, nautides puhkust, ei kasuta kohe ühtki meigitoodet, muidu lemmikuks clarinsi öökreem.

  • Karin
    August 17, 2016

    Hetkel on kasutuses vaid Neutrogena näopesugeel ja Garnieri näokreem, lisaks kasutasin ka Turblissi maski, kuid see sai nüüd otsa. Su jutt pani ikka mõtlema, et peaks rohkem näo eest hoolt kandma ja ostma ka seerumeid ja värke 😀 See vaht oleks hea algus.

  • Angelika
    August 17, 2016

    Hetkel kasutan suvalist Avoni näopuhastusvahtu. 🙂

  • triinu
    August 17, 2016

    Hetkel babe näopesugeel lemmik, aga see vaht tundub hea, kui kiskuma ei jäta nahka. Ära tahaks proovida ?

  • RiinaV
    August 17, 2016

    Minul pole hetkel ühtegi lemmiktoodet. Näopesuvahendid, mida proovinud olen, kuivatavad hirmsasti nahka, seega pesen praegu hoopis Lasteseebiga. See ei kuivata eriti ja akne hoiab ka eemal. Pärast kreemitan näpuotsatäie Puhta Looduse kurgikreemiga.

  • Katrinli
    August 17, 2016

    Mina puhastan nägu Garnieri mitsellaarveega.

  • Piret
    August 17, 2016

    Lemmik on Bioderma sebium vahtgeel ja Iwostini kapillaare tugevdav kreem. Kuna mul on probleemne nahk, siis jälgin väga, mida sinna peale panen.

  • Laura
    August 17, 2016

    Mul pole hetkel lemmikut aga seda c-vitamiiniga seerumit oi kuidas ma vajaks ja tahaks. Kasutan pille ning vähene uni on oma töö teinud. Silmaalused sinised, nägu on üldse nagu hall, ei sära ja kuiv.

  • Ellu
    August 17, 2016

    Minu lemmikud on hetkel Biotherm Aquasource total eye revitalizer silmaümbruskreem ja Bioderma mitsellaarvesi.
    Olen juba pikka aega Novexperti toodetest huvitatud olnud, eriti just C-vitamiiniga seerumist. Käin seda aeg-ajalt Kaubamajas silmitsemas, aga osta pole veel raatsinud 🙂
    Prooviksin hea meelega nende näopuhastusvahtu!

  • Kaie
    August 17, 2016

    Hetke lemmik on Biothermi toniseeriv näovesi 🙂

  • Sandra
    August 17, 2016

    Hetkel puhastan nägu garnieri mitsellaarveega 🙂

  • Kertu
    August 17, 2016

    Hetke lemmik on Nurme Teepuuõliseep.
    http://www.nurme.eu/et/a/teepuuoliseep-100-g

  • Maiken
    August 17, 2016

    Minu lemmikuks on hetkel Garnieri kolm toodet ühes: näopesugeel+koorija+näomask, muidugi on soov ka uusi asju proovida 🙂

  • Kristiina
    August 17, 2016

    Hetkel on lemmikuks Madara mitsellaarvesi, aga NOVExpert tooteid olen ammu tahtnud proovida.

  • Gea
    August 17, 2016

    Minu hetke lemmikuks on The Body Shopi teepuuõliga näomask, teeb ikka korraliku puhastustöö 🙂

  • Laura
    August 17, 2016

    Hetkel on minu lemmikuteks “eucerini näotoonik ja “puhas loodus kibuvitsa näokreem” . Näopesuvaht kuluks kindlasti ära. Koostisainete poolest tundub juba olevat nagu mulle loodud 🙂

  • Annemarie
    August 17, 2016

    Hetkel on minu lemmik näohooldusvahend VESI 😛 Varem olen küll erinevaid asju kasutanud, aga kõik on otsa saanud ja üldse ei tea, mida ja kust osta, nii et see vaht kuluks mulle küll täitsa marjaks ära 😀 (näpud ka suht põhjas hetkel 😀 :D)

  • sirli
    August 17, 2016

    Kuna mul on probleemne näonahk, siis hetkel lemmik näohooldustoode puudub.

  • K
    August 17, 2016

    Hetkel on lemmikuks mingi teepuuõliga näopuhastusgeel 🙂

  • Ehtel
    August 17, 2016

    Minu lemmikuks on osutunud Lumene c-vitamiiniga näokreem 🙂 Julgen soovitada ka teistele, ei ole rasvane vaid niisutab mõnusasti. Suureks plussiks on veel SPFi olemasolu.

  • Karina
    August 17, 2016

    Üritan võimalikult vähe tegelikult erinevaid kreeme asju näol kasutada.
    Aga üks lemmik siiski on, mida kasutan – JOIK siidine näoseerum, mis on samuti väga looduslik ning tõesti teeb näonahale pai.

  • Anneli
    August 17, 2016

    Hetkel kasutan mingeid Oriflame tooteid.

  • Alice
    August 17, 2016

    Mul hetkel lemmikut toodet ei olegi, kasutan kookosõli ja vahel ka koorijat (Puhas Loodus), mõlemad ajavad nagu asja ära, aga nägu on ikka liiga kuiv

  • Anelle
    August 17, 2016

    Mina olen viimased kuud truuks jäänud kookosrasvale, kõik muud kreemid-asjad on kõrvale jäänud. Kuna aga kookosrasva juures ainuke miinus on see, et sulgeb poorid, siis kõik see mustus muudkui koguneb. Nii kuluks ära üks vahend, mis laseks mul kookosrasva ilma musta näota edasi kasutada. 😀

  • Annika
    August 17, 2016

    Kuidagi olen jäänud pidama Puhas Loodus sarja toodetele – piim, toonik, niisutav kreem. Odavama satsi toodetest sobivad kõige paremini ning ühtlasi toetan sellega ka kodumaist toodangut.

  • Masa
    August 17, 2016

    Minu lemmik ka olnud just see Madara näopesuvaht, hiljuti avastasin enda jaoks ka Collistari mitsellaarvee aga minu silmade jaoks on see liiga tugev, tekitab ebamugava tunde. Hea meelega prooviks midagi uut!

  • Raily
    August 17, 2016

    Minu näonahale sobib hetkel the body shopi merevetika puhastuspiim. Kuna mu näo nahk on suhteliselt jonnakas, siis oleks väga hea meel proovida ära see vaht ja ehk osutub minu lemmikukski ? Nüüd tuleb loota vaid heale õnnele!

  • Mairi
    August 17, 2016

    Hetkel kasutan vaid kookosõli 🙂 aga selle vahu prooviks hea meelega ära 🙂

  • Hanna
    August 17, 2016

    Minu lemmik näohooldusvahend on Lumi intensiivne päevakreem. Kuna see on kanepiseemneõli baasil ja muidu looduslik, niisutab nahka hästi, ilma poore ummistamata.

  • Päevalilleke
    August 17, 2016

    Kolm korda avanesid siia klikates reklaamid, why Mariann?! Whyy? 😀

    Igatahes midagi ma ei kasutagi aga nagu võiks.

  • Kertu
    August 17, 2016

    Hetke lemmik on kindlasti kookosõli. 🙂

  • Susanna
    August 17, 2016

    Kasutan kookoseõli, sest ei oma väga näohooldusvahendeid peamiselt kuna enne rasedust oli näonahk väga korras, tüdrukud vist ikka näppavad midagi ema ilust. Nüüd lemmikuks ongi see mis kätte juhtub, et kui kõht on kookoseõliga määritud siis võõpan natuke näole ka.

  • Ents
    August 17, 2016

    Praegune lemmik (ja seda juba vähemalt viis aastat) on sebamedi näopuhastusvaht (~8€) , see on probleemsele nahale, vahel riskin ning proovin ka midagi uut, aga ALATI pöördun tagasi. Madara vaht ei töötanud mul nagu oleks lootnud

  • Kelly
    August 17, 2016

    Ausalt öeldes polegi mul hetkel ühtegi korralikku näohooldusvahendit, kui meigieemaldaja ning seep ja vesi välja arvata :S

  • Egle
    August 17, 2016

    Vesi 🙂

  • Kata
    August 17, 2016

    Suvaline Nivea näopuhastusgeel.

  • Elis
    August 17, 2016

    Praegune lemmik on Dr Organicu surnumeremineraalidega puhastusgeel 🙂

  • Birgit
    August 17, 2016

    Olen siiamaani kasutanud Lumene näopesuvahtu, aga katsetaks huviga alternatiivi.

  • Elise
    August 17, 2016

    Bionike näopuhastusvaht on hetkel lemmik. 🙂

  • Hanna
    August 17, 2016

    Sellesama firma seesama naokreem ongi hetkel lemmikuks! Toesti aarmiselt kerge ja varske toitev kreem.

  • Birgit-Helen Rebane
    August 17, 2016

    Minu mitte ainult hetke, vaid juba viimase poole aasta vaieldamatult lemmiktoode on Vestige verdant-i turbaga näomask. Enne selle kasutamist poleks ma ealeski uskunud, et peale maski kasutamist võib näonahk nii pehme ja mõnus olla.

  • Eleri
    August 17, 2016

    Mingit sinist Lumene oma, aga seda Sinu reklaamitud näopesuvahtu tahaks kaa nii väga proovida!! 🙂

  • G
    August 17, 2016

    Kasutan hetkel LUMI näopuhastuspiima.

  • Kaidi
    August 17, 2016

    ma kasutan väga harva midagi, ainuke mis mul kodus on , on mingi komedoonide vastane näopuhastuvaht, et oleks viimane aeg midagi muud proovida.

  • Gerli
    August 17, 2016

    Hetkel kasutan Puhta Looduse näopiima 🙂

  • A
    August 17, 2016

    Loreali Skin Perfecting Velvety Toner – puhastamiseks.
    Babori Vita Balance – niisutamiseks.
    Hea lõhnaga ja kerged aga tegelikult otseselt ei saa aru, et toimiks. Kasutan ikka lõpuni ära, ei meeldi asju raisata ja minema visata jne. Ja uusi asju ei osta kõrvale ka kui vana on veel alles. Tegelikult kardan pettuda ka..nii paljud tooted lubavad maa ja ilma kokku aga ei tee mitte muffigi.
    Aga ikka ma piilun pidevalt poes igast potsikuid-totsikuid 😀

  • Monika
    August 17, 2016

    Ei kasutagi peale vee midagi, aga vanus juba selline et peaks ka daamilikumat välimust taga ajama hakkama. 🙂

  • h
    August 17, 2016

    kasutan clean&clear ja botanics näopuhastusvahendeid ja green pharmacy tooteid

  • An
    August 17, 2016

    Minu lemmik on just hetkel mingi suht suva Maybeline puuder, aga kui aus olla siis kahe lapse kõrvalt väga pole aega end lille lüüa ja motti ka eriti mitte 😀

  • Sirle
    August 17, 2016

    VISTA DEL MARISTA blogist sain idee osta NOVExpert näoseerum, mis apteegis maksis üle 45 euro ja ei kahetse seda väljaminekut.

  • ML
    August 17, 2016

    Lumi näopuhastuspiim on kindel lemmik.

  • kats3
    August 17, 2016

    Ma olen igasuguste õlide fänn 🙂 KEhaõlid, näoõlid, juukseõli, you name it. Viimasel ajal küll üritanud looduslikuma valiku-kookosõli poole pöörduda, kuna see imeline õli saab kõigega hakkama 🙂

  • Sirli
    August 17, 2016

    Kasutan mingit” elvitali?”näo kreemi komedoonide vastu. 🙂

  • Evelin
    August 17, 2016

    Minu lemmik näohooldusvahend praegu on JOIK-i toniseeriv näovesi astelpaljuõli ja aaloega.

  • Briux
    August 17, 2016

    Seni kasutan ikka puhast vett ja seepi, aga vahest oleks aeg oma näonahale veidi rohkem “pai” teha.

  • Sirle
    August 17, 2016

    Minu praegune lemmik, samuti looduslik Now Foods aloe vera ja hüaluroonhappega seerum

  • Maris
    August 17, 2016

    Minu praegune lemmik on Eucerin pesugeel tundlikule nahale

  • Sirli
    August 17, 2016

    Ma pole ausalt öeldes näokreemigi teab mis ajast pannud.
    Hooldusest rääkimata 🙁
    Seega polegi lemmikut.
    Seega ohh issaristike anna mulle võimalus oma nägu hooldada!! 🙂

  • Kristina
    August 17, 2016

    Hetkel meeldib mulle SebaMed-i Clear face vaht 🙂 Nahk on tundlik ja vajabki just looduslikke ja puhtaid tooteid

  • Liina
    August 17, 2016

    Minu lemmik on hetkel Himalaya näokoorija – teeb naha siidiseks ja sobib mulle ideaalselt 🙂

  • karamusik
    August 17, 2016

    Meiki võtan maha jojobaõliga, mis samuti sobib rasedakõhu määrimiseks, küüntehoolduseks jne.

  • K
    August 17, 2016

    Mul on hetkel abc teepuuõliga näotoonik. Mul kiskus nägu suvega nii metsa (tere, nahaalused punnid!!!), et praegu see on juba 2(!!!!) nädalat mu nägu hästi hoidnud kontrolli all. Muul ajal polegi veel nii hulluks läinud.

  • Katre
    August 17, 2016

    Jeekim küll… Mul isegi ei ole praegu mitte AINSAMATKI näovärki.
    Ainus asi, mida kasutan on näokreem Loreali oma ja vsjo.
    Tahaks väga väga väga seda proovida, vahel tuleb mõni pisivunn põsele!

  • Diana
    August 17, 2016

    Mul on ainult meigieemaldusvedelik 😀 roosas pudelis garnier, nii vaene olengi 😀

  • Kats
    August 17, 2016

    Hetkel kasutan Madara näopuhastuspiima, selle avastasin ka just tänu sinu blogile. Mulle täitsa meeldib see ja nahk jääb ka mõnusalt pehme. Kui sa aga nüüd kirjutad, et novexpert on veel parem, siis hea meelega katsetaksin ?.

  • Johanna
    August 17, 2016

    Mul seda lemmikut pole raske valida kuna oman hetkel ainult ühte näohooldutoodet. Nime ma kahjuks öelda ei oksa, kuna see on korea keeles… 😀 Tellitud otse koreast, selline õrnem näopuhastusgeel. Sobib hästi minu tundlikule nahale, kuid on kohe otsa saamas. 🙁

  • Jana
    August 17, 2016

    Minu praegune lemmik näohooldusvahend on kodumaine mustika näopesugeel.

  • ?
    August 17, 2016

    Lemmik näohooldusvahend on kookosõli+meeldib igasuguste näomaskidega katsetada!

  • lilllll
    August 17, 2016

    Mu forever lemmik on Body Shopi teepuu näotoonik maisitärklisega (vms). Kui vähegi punnilisem periood on, aitab see alati hädast välja. Talvel on asendamatu ka dr Hauschka roosi näokreem.

  • Meca
    August 17, 2016

    Oi kui palju kirjutatakse, et kasutatakse VAID näokreemi või VAID toonikut. Tegelikult peaks iga naine kasutama näopesuvahtu, toonikut ja seejärel alles näokreemi. Sinna vahele muidugi seerumid, silmakreemid jne. Näopesuvaht puhastab nahka pealt, toonik avab poorid, et pealepandav näokreem saaks ilusti imenduda 🙂
    Puhas vesi ja seep kuivatavad väga nahka, kuna tavalise käteseebi ph on naha enda omast väga palju erinev.
    Ise kasutan Artistry näohooldustooteid – näopesuvahtu, toonikut, näokreemi, vahel teen ka maski ja koorin. Pole kordagi näonahk kuivaks või rasvaseks jäänud. Lisaks lõhnavad need tooted imeeehästi, õrnalt. Ning boonusena on muidugi täielikult looduslikud ja põldudelt, kus kasvatatakse produkte, millest tehakse väga puhtaid vitamiine.
    Ps! Loosis osaleda ei soovi, tahtsin vaid informeerida, et kasutage ikka täitkomplekti, mitte ainult ühte-kahte osa 🙂

  • Andra
    August 17, 2016

    Minu lemmikuks näohooldustooteks on hetkel TBS mee sügavniisutav mask. Sooviksin kindlasti seda vahtu proovida! 🙂

  • Mariana
    August 17, 2016

    Minu hetkelemmik on hüaloroonhappega Lirene BB kreem.

  • Aivi
    August 17, 2016

    NOVExpert Booster seerum, et saada nooreks ja ilusaks:)

  • Anna-Maria
    August 17, 2016

    Mul isegi ei ole mingit näohooldusvahendit. Meiki pesen maha seebi ja veega.

  • Kristel
    August 17, 2016

    Puhta Looduse pesugeel ? mõnus ja kerge !

  • Evelin
    August 17, 2016

    Mul hetkel ei olegi ühtegi lemmikut näohooldusvahendit, hetkel väga ei kasutagi midagi.

  • kobras
    August 17, 2016

    Minu praegune lemmik näohooldustoode on isetehtud näomask, kohvi,kakao,mesi ja veel mõningad koostisosad. Aga really, ma sõin maasikaid ja allergia tegi naha nii inetuks, et tahaks küll midagi tõsiselt head veel proovida.

  • Katrin S
    August 17, 2016

    Minu lemmik on praegu Nurme must näoseep, mis küll juba üsna otsakorral ja olengi uue lemmiku otsingutel 🙂 Must seep on küll ülimalt tõhus puhastaja aga ehk oleks aeg midagi hellemat oma armsale näonahale pakkuda 🙂

  • Merit K
    August 17, 2016

    Vaieldamatu lemmik on Vestige Verdant organic mask!

  • Annika
    August 17, 2016

    Mul ei olegi lemmikut. Kasutan seda, mis kätte satub. See vaht võiks saada küll lemmikuks, vahud on mõnusad!

  • Marit
    August 17, 2016

    minu lemmikuks on Turbalissi näomask! Asi ilma milleta enam hakkama ei saa, teeb näo ikka niii puhtaks ja mônusaks ?

  • annika
    August 17, 2016

    Kasutan Lumene tooteid, Bright Now sarja siis

  • Kala
    August 17, 2016

    Ei olegi lemmikut. Praegu kasutan mingit Garnieri toodet

  • Elis
    August 17, 2016

    Kuna mul on üsna probleemne nahk siis ei saa ma igat suvalist toodet kasutada.
    Lemmikuks on sebamedi akne sarja tooted.

  • L
    August 17, 2016

    Hetkel mingit lemmikut ei ole, kuna kõik näohooldusvahendid on järsku otsa saanud ja pole jõudnud uusi osta 🙁

  • Kristel
    August 17, 2016

    Kasutan LUMI tooteid.

  • Kelly
    August 17, 2016

    Viimasel ajal olen korra nädalas kasutama hakanud NOVExperdi maski roosa saviga ning olen sellega rahul. 🙂

  • Kristiina
    August 17, 2016

    Minu praegune lemmik näohooldusvahend on Lush Ultrabland näopuhastuskreem.

  • Loviise
    August 17, 2016

    Minu lemmik on Turbalissi näomask! 🙂

  • Kerli
    August 17, 2016

    Minu pragune lemmik on Bioderma – nende mitsellaarvesi ja näokreem ?

  • Kats
    August 17, 2016

    Mina ei kasutagi hetkel näohooldusvahendeid, aga see vaht tundub küll midagi sellist, mis võiks nahale suureks kasuks olla 🙂

  • Miumiu
    August 17, 2016

    Ingli Pai näovesi ja Mirra kreem

  • Kristiina Aid
    August 17, 2016

    Hetkel kasutan Garnier Pure 3 in 1 Wash-Scrub-Mask kuid võiks proovida ka midagi uut.

  • Liis
    August 17, 2016

    Vichy Purete Thermale näopuhastusvaht ja Vichy Normaderm sügavpuhastav geel.

  • elery
    August 17, 2016

    Minu lemmik on seerum, kuna kahjuks on väga örn nahk ning palju,palju tedretähne siis igasugune kreem jne ei sobi.hetkel kasutangi seda sama toodet kuid kahjuks juba otsakorral hea vöimalus nüüd loosid osaleda 🙂 nende tooted sobivad mulle ideaalselt !

    Päikest !

  • Krislyn
    August 17, 2016

    Minul polegi hetkel mingeid lemmikuid. Katsetan järjest erinevaid tooteid, et enda nahale see õige leida. Pole veel õnnestunud kahjuks 🙁

  • Kaia
    August 17, 2016

    Ma kasutan hetkel anesi beaute puhastusvett, kreemi ja maski.

  • Liisi
    August 17, 2016

    Kasutan praegu Natura Siberica sarja. Sobib praegu kõige rohkem.

  • Helen
    August 17, 2016

    Novexpert puhastusvaht ja näovesi 🙂

  • Anny
    August 17, 2016

    Lemmik vahend on kodus tehtud mask kohv+mesi+oliiviõli

  • Anna-Liisa
    August 17, 2016

    Kasutan Nurme näovett ja Balmersi kreeme,

  • Jane
    August 17, 2016

    Puhta looduse näovesi.

  • Hanna Purau
    August 17, 2016

    Hetke lemmik on Mossa näokreem mustikaga. 🙂

  • Marit
    August 17, 2016

    Kõige lemmikum on juba mitu aastat The Body Shop C-vitamiini mikrokoorija, superhea! Hiljuti ostsin Mixa seebivaba puhastusgeeli, tundub ka väga mõnus toode olevat.

  • Kirke
    August 17, 2016

    Suurimad lemmikud on Tilk! Spoon me öökreem ja Regenerate me päevakreem ?

  • Agnes
    August 17, 2016

    Minu hetke lemmik on LUMI näokreem.

  • Maria Lippant
    August 17, 2016

    Puhta Looduse näovesi kurgiga

  • Arle
    August 17, 2016

    Kasutan sarja Dr.Hauschka tooteid.Olen seda sarja kasutanud juba 7 aastat väga rahul.Lemmikud tooted kindlasti puhastuspiim puhastuskreem ja kreemidest roosi light päevakreem ja talvisel ajal kasutan roosi päevakreemi (rasvasem).Ööseks kasutan ööseerumit.

  • Kristel
    August 17, 2016

    Kõige lemmikum asi läbi aegade on Bioderma näopuhastusvesi, aga kõige viimane avastus on Joiki näopesuvaht 🙂

  • Stella
    August 17, 2016

    Senimaani on hing truuks jäänud tootele Yves Rocher , Sebo vegetal, Masque purete reinigende maske . Armastan nöohoolduse puhul alati just neid tooteid, mis värskendavad ning pehmendavad nahka. Kuid iial ei tea millal uus lemmik kusagilt välja lupsab, see ongi katsetamiste võlu 🙂

  • Gerli K
    August 17, 2016

    Eucerini probleemse naha näovesi hetkel lemmik 🙂

  • Sandra
    August 17, 2016

    Hetkel veel puhas vesi ja seep ?

  • Triin
    August 17, 2016

    Minu kindlad lemmikud on LaBiosthetique lipiidseerumi kapslid- super toode 🙂

  • Carolin
    August 17, 2016

    Polegi lemmikut, sest pole midagi head leidnud, mis sobiks mu nahale ?

  • Sigrit
    August 17, 2016

    Dr Hauschka puhastuskreem ja ööseks Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate taimne eliksiir ööseks.

  • Triin
    August 17, 2016

    Juba mitumitu aastat on minu suureks lemmikuks Lancome näohooldus tooted.

  • Eleri
    August 17, 2016

    Puhas vesi ja vedelseep, mis parasjagu käeulatuses? . Võibolla võimalus nüüd miskit vaheldust oma näole pakkuda.

  • Mari
    August 17, 2016

    Kusjuures mina ei ole oma näonahale siiani midagi head leidnud, mingi oriflame omaga puhastan nägu (nägu veidi akneline). Olen kah proovinud igasugu asju kuid löpp kokkuvötteks ikka teeb näo hullemaks, kuluks vaht kindlapeale ära!!

  • Inks
    August 17, 2016

    Hetkel on minu lemmik Lumene bright now C vitamin BB näoseerum. Jätab pehmeks, ei ole pruunistav. Lubas veel noorendava ja igasugu kortse vältida 😉

  • LauraR
    August 17, 2016

    Environi toonik

  • kiivi
    August 18, 2016

    Hetkel on lemmik Sebamedi näopesuvaht.

  • Eleri
    August 18, 2016

    Eucerin on päris hästi mõjunud, pikalt olen kasutanud muidugi garnieri tooteid. See on taskukohane tudengile (nagu mina :D) ja on minu nahale sobivaim.

  • K
    August 18, 2016

    Minu lemmik on lihtne mitsellaarvesi 😀 saab 2in1 nii meigi maha kui ka näo putaks, näovaht oleks nüüd hea täiendus!

  • Kerli
    August 18, 2016

    Ma kasutan Puhta Looduse mustika näopesugeeli.

  • Lizette
    August 18, 2016

    Joik sügavpuhastav näoõli

  • Katriin
    August 18, 2016

    Minu lemmik on ka hetkel Madara näopuhastusvaht. Toode on ise suhteliselt kallis, nii et hirmuga vaatan, kuidas pudelike tühjeneb. Huvitav oleks proovida, kas NOVExpert puhastusvaht on parem 🙂

  • Anna-Maria
    August 18, 2016

    Lemmikut pole. Kuna olen tudeng, siis tavaliselt ostan midagi soodsat. ?

  • janet
    August 18, 2016

    Ei ole veel lemmikut, ikka alles otsin 🙂

  • Karina
    August 18, 2016

    Minu lemmik näohooldusvahend on Gatineau ensüümkoorija – väga tõhus, kuid ideaalne õrnale ja tundlikule nahale, sest terakeste asemel sisaldab see AHA happeid, mis ei kraabi nahka. Ja mis peamine, see toode lõhnab lihtsalt imeliselt.

  • Marge K
    August 18, 2016

    Lemmik on The Body Shopi matistav näokreem merevetikaga.

  • Kaia
    August 18, 2016

    Minu praegune lemmik on Eucerini näopuhastuspiim- jätab naha mõnusalt pehmeks ja samuti on heade niisutavate omadustega, hilisem kreemitamine ei ole enam vajalik 🙂

  • Niru
    August 18, 2016

    Hetke lemmikuteks on Its Skin näoseerumid, avastasin need tegelikult nii, et läksin I.L.U sse seda novexperdi c-vitamiini seerumit ostma(sain testrid ja armusin sellesse kreemi kohe) kuid selle hind oli umb 64€ mis on minu jaoks liiga kallis ning küsisin teenindajalt odavamat alternattiivi. Novexperdi oma on küll parem aga need Its Skin seerumid on ka supper 🙂

  • Kristiina
    August 18, 2016

    Kuna mul on selline üpris keeruline nahk, mis kord on kuiv ja järgmine hetk läikiv ja rasune, siis pole ma suutnud veel 100% sobivat näohooldusvahendit leidnud

  • Diandra
    August 18, 2016

    Mina ei ole ka kahjuks veel oma lemmikut leidnud, ostan ja kasutan seda, mis kuskil parasjagu sooduses on? Ehk saab just see vaht minu lemmikuks?

  • Heidi Lahe
    August 18, 2016

    Olen viimasel ajal kasutanud Valgevene näo-ja silmaümbruskreeme ja olen rahul.
    Aga see vaht on ka päris huvitav!

  • Kerli
    August 18, 2016

    Hetkel kasutan mingit suvalist nivea näopesuvahtu. Hea meelega prooviks ka midagi looduslikku. 🙂

  • Maarja-Liis
    August 18, 2016

    Turbamask.

  • Sannu
    August 18, 2016

    Olen aastaid kasutanud Iwostini näohooldus tooteid, kuid tunnen, et oleks aeg vahetada millegi uue ja huvitava vastu.

  • Terje
    August 18, 2016

    Mina kasutan praegu Kallose näohooldus tooteid,on väga kerged ja mõnusa konsistentsiga.Oen nõus alati proovima ka midagi uut 😉

  • Kaisa
    August 18, 2016

    Hetkel on lemmik The Body Shop C-vit sprey näole. Ja kuna ma enamasti puhastan nägu tavalise veega, siis soovikski mingit spets vahendit, kuna viimasel ajal kipub palju punnne tekkima :S

  • Keili
    August 18, 2016

    Samuti turvas:)

  • Janne
    August 18, 2016

    Ostsin sinu soovitusel Madara näopuhastusvahu (mida ma pole veel jõudnud küll proovida) ja nüüd sa siis ütled, et NovExperti oma veel parem 😀 Aga minu lemmiktooode on Bioderma mitsellaarvesi.

  • Liisi
    August 18, 2016

    Polegi väga lemmikut, aga seda prooviksin küll!

  • Marii
    August 18, 2016

    Hetkel on minu lemmik näohooldusvahendiks on puhas vesi ja looduslik tõrvaseep.
    Väga hea meelega prooviksin ka midagi uut:)

  • Kristi
    August 18, 2016

    Polegi lemmarit leidnud veel.

  • Ketrin
    August 18, 2016

    Hetkel on minu lemmik näohooldusvahendiks Eucerini näovesi 🙂

  • nata
    August 18, 2016

    pole kindlat lemmikut, kuid viimasel ajal just vahtu proovida tahtnud

  • Pisi
    August 18, 2016

    Mina olen selle ôige otsingu jälle. Olen môelnud vichy tooteid kasutada. Selle näopuhastusvahtu ka soovitatakse.

  • Kristin
    August 18, 2016

    Kookoseõli on praeguseks kõige lemmikum.

  • Marii-Heleen
    August 18, 2016

    Minu lemmik on Eucerini mitsellaarvesi, mis on eriti hea just probleemse naha puhul 🙂

  • Marian
    August 18, 2016

    Mina kasutan Bioderma Sebium näopesugeeli ligi 2.a. Väga rahul. Aga vahelduseks võib midagi muud head ka proovida.

  • Mari-Liis
    August 19, 2016

    Väga äge loos! Hetkel kasutan SebaMedi puhastusvahtu aga minu jaoks on see suht “meh”, seega midagi uut prooviks ära küll, eriti veel, kui tegu on loodusliku tootega. 🙂

    Minu lemmik nahahooldustoode on aga puhas emuõli. See on aidanud mul vabaneda dermatiidist, hoiab mu naha niisutatuna kogu päeva vältel ja see imendub suurepäraselt. Kasutan seda näol. Hiljuti hakkasin ka kasutama emuõli baasil tehtud silmakreemi. Selle toimet ma veel täheldanud pole aga peale kandmine on väga meeldiv, imendub kiiresti ja on lõhnavaba.

  • A.
    August 19, 2016

    Kasutan Puhas Loodus sarja mustika näopesugeeli.

  • Maarja
    August 19, 2016

    Oriflame teepuu näopesugeel. Puhastab naha, niisutab, ravib. Kuna terve elu seda kasutanud, siis midagi uut oleks meeldiv katsetada. 🙂

  • mirjam
    August 19, 2016

    vesi

  • Reelika
    August 23, 2016

    Minu lemmik on Pure Active Fruit Energy puhastusgeel mis teeb peale pesemist hetkega ka näo värskeks.

  • Ester
    August 24, 2016

    L’Oreal Mitsellaarvesi on praegu lemmik aga NOVExperti näopuhastusvahtu sooviks küll proovida!