kleidihullu pihtimused

Ma olen vaieldamatult kleidiinimene. Teksad on ka täitsa okeid, aga kui sa oled minusugune, kellel kõik pekk koguneb vööpiirkonda, siis on kleit alati kindla peale minek. Kui püksid jalga minna ei pruugi, siis kleit ikka läheb. Kui pükstelt võib pekk üle voolata, siis kleidi alt peki voolamiseks peab ikka kõõõõõõvasti vaeva nägema ja vähemalt 200 kilo kaaluma. Lisaks on armas jumal andnud mulle peenikesed jalad, et tasakaalustada mu põlvini lotti ja viitkümmend kõhupekivolti. Jumal annab, jumal võtab…

Igatahes julgen ma arvata, et kõige rohkem leiabki minu kapist just kleite. Värvilisi, musti, valgeid, mustrilisi, pikki, lühikesed ja no üldse igasuguseid. Kõige ilusam on vist ikka mu pulmakleit, aga nii mõnigi teine kleidipoiss paneb mu südame kiiremini põksuma. Selle pärast ongi tore, et mul on koostööpartnereid, kes minu kleidihullusest teavad ja sellest tulenevalt mulle imeilusaid kingitusi teevad. Te ju mäletate seda musta iludust, millega ma Mimosas käisin? Kui ei, siis tsekka SIIA! Te oleksite pidanud nägema mu nägu, kui ma selle sama kleidi paar päeva tagasi Lotte puurist avastasin. Ta on mu ühe nahast õlaosa seest jumala sodiks närinud! Õnneks pealt seda näha ei ole ja kanda veel saab, aga no ma olin niiiiiiiii vihane ja kurb. Kuradi Lotte!!!!! Muidugi eks see ole mu enda süü, et ma selle kleidi Lotte puuri kõrvale diivanile viskasin, aga teisi on ikka parem süüdistada kui ennast.

img_8421-3718930

Kleit: 6avenüü (LINK)

Õnneks oli kingipakis veel kaks kleiti, millest näidata saan ma hetkel vaid ühte, sest eelmine kord suutsin ma sinna peale piima lödistada ja olin unustanud selle pessu visata…(see kleit). Aga see teine kleit on ka ausalt  vaatamist väärt! Näete ise!

IMG_3321

IMG_3328

IMG_3329

IMG_3333

Kleit: 6avenüü (LINK)

Kingad: Reserved (LINK)

Käevõru: Pandora (LINK)

Kas teil oleks ka algavaks jõulupidude perioodiks uut kleiti vaja? No kellel poleks! Seega on mul hea meel öelda, et lausa kaks inimest võidavad endale 6avenüü kodukalt enda valitud kleidi! Täiesti sellise, nagu ise soovite. Ja uskuge mind, valik on seal MEGA LAI! Kogu valikut näed SIIT, seal on peaaegu 300 kleiti!

Loosis osalemiseks tuleb sul hakata 6 avenüü Facebooki sõbraks SIIN ja lisa mulle kommentaariks link, et millise kleidiga sina järgmisel peol säraksid. Võitjad loosin välja juba kolmapäeval! Ja kolmapäeval panen käima uue loosi, kus võib kleidi juurde võita imekaunid kingad või ülilahedad ülepõlvesaapad, et külma talve trotsida. Seega tasub 6avenüü FBi sõbraks hakata juba täna, sest siis on järgmise loosi ajal mureta 😉

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

1,053 Comments