minu lapsekandmisejope

Ma olen juba sellest ajast saadik lapsekandmisjopet tahtnud, kui ma lendet enda külge siduma õppisin. Paraku kadus aeg kogu aeg käest ja mitte ei jõudnud seda kuskile ostma minna. Lõpuks tuli nahastpapud.eu esindaja mulle lausa koju kätte erinevaid jopesid näitama, sest ilma proovimata on seda jube kehva osta. Alguses tahtsin ma sinist sulgedega (link), aga lõpuks jäin ikka musta peale püsima.

Need joped on küll kallid, aga kes on külmal ajal suure kõhuga, siis on see igati väärt investeering, sest alguses võib ta olla rasedajope, siis lapsekandmisejope ja lõpuks saad seda täitsa niisama ka kanda, sest tegu on megasooja softshell kattega jopega, mis kannatab tuult, vihma ja külma. Lisaks saab jopega kanda ka suuremat last lausa seljas, seda ma pole veel proovinud.

IMG_3348
Jope on disainitud noore andeka Ungari disaineri poolt ja valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. Väline pind on tehtud vee- ja tuulekindlast SoftShell materjalist, sisemine pind aga soojast ja hingavast mikrofliisist.

Jope külgedel on pikad lukud, et oleks lihtsam jopet koos lapsega selga panna (või megasuure kõhuga seda selga ukerdada). Lisaks on jopil ka eemaldatav kapuuts ning eraldi on võimalik osta kapuuts ja kaelasoojendaja lapsele. Minul neil pole, sest ma panen tavaliselt Lendele lihtsalt mütsi + salli. Taskutel on magnetkinnitused ning termovooder, mis hoiab käed soojas. Jope alumise ääre saab paelaga kokku tõmmata, et lapse jalad alati soojas oleksid.

Ega see lapsekandmise jope ei ole just odav toode. Hind tuleneb sellest, et jope on tehtud kõige parematest materjalidest, minemata kompromissidele. Kuna need joped pole masstoodang, siis sellest ka natsa kõrgem hind. Samas, kui mõelda, et sa saad seda kasutada terve lapseootusaja+edaspidi, siis minu meelest on see päris ok summa.

IMG_3352

Kampsun: Reserved 

Püksid: Reserved

Kandelina: LiliputI (link)

Laps: homemade

IMG_3353
Lende on sellise näoga, et jeerum küll, mis toimps?

joppp-4567385

Mütsid: Zizterz

Jope: LiliputI

Natukene tundub endale küll, et ma tundun selle jopega niiii-iii suur, aga no laps peab ju ka kuskile mahtuma ja tegelikult on see hästi mugav. Näiteks niimoodi Marile lasteaeda järgi minna vms, sest Lendele meeldib seal linas ja jopes väga olla. Ning ma ei saa aru, miks üks lugeja mulle kähvas, et vaevalt, et ma seda jopet kunagi hiljem niisama kannan, sest ma olen seda tegelikult isegi rohkem niisama tavajopena kandnud, kui selles last kandnud 😀 Mõnusalt soe ja pikk, selline ideaalne emme-jope. Saab lapsega mugavalt õues mürada ja kelgutada.

IMG_3364

Vot sellised lood siis. Kes praegu kõhtu kasvatavad, siis mina soovitan küll osta. Ei pea enda väikest jopet ümber kõhu venitama ja saad nii kaua kanda ja kasutada! Ps! Kui keegi tellib jope e-posti teel (mitte e-poes) ja paneb kirja koodi “Mallukas”, siis saab ta raseduse lisa, mis muidu maksab 19 euri, täitsa tasuta kaasa.

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

33 Comments
  • Fännikas
    December 10, 2016

    Supernunnud olete! ??

  • Kertu
    December 10, 2016

    Oi kui ilus see mantel on (kõik kus pepu sees on minu jaoks mantlid). Oleks ma sellest aasta tagasi teadnud oleks see mul hetkel kodus. Tõesti kena ka niisama mantlina.
    Kas ma saan õigesti aru , et kui last voi suurt kõhtu kanda, siis lisatakse mantli ette lukkudega lisa osa ning lameda kõhuga võetakse see ekstra jupp eest ära?
    Väga mõnus toode tundub olevat!

    • Mallukas
      December 10, 2016

      Jep, eraldi jupike käib lukkudega külge 🙂

  • Airi
    December 10, 2016

    Mina õmblesin alles oma tavalisele suusajopele lisa juurde – käib samamoodi lukkudega vahele 🙂
    Kui kevadeks jälle samas mõõdus olen, saab jopet vanaviisi edasi kanda 🙂 Või pisikese inimese ka jope sisse panna! 🙂

  • H.
    December 10, 2016

    Näeb lahe välja, aga mina ei julgeks kanda koos lapsega seda jopet. Óues niigi libe ja peab ettevaatlikult ja aeglaselt kóndima. Óudne kui peaks kukkuma koos lapsega ):

    • Mallukas
      December 10, 2016

      Ma ka alguses kartsin, aga noh, harjusin ära 😀

  • Krõõp
    December 10, 2016

    Kas seda rasedavarianti ka kuskil pildil seljas näha on?

    • Mallukas
      December 10, 2016

      googelda, kuskl ikka pilti on 🙂

  • Reet
    December 10, 2016

    Ei taha küll midagi öelda, Aga Sinu joaks muidugi ok summa, kui Sa enamik kalleid asju Oma blogi pidamisega saad .

    • Mallukas
      December 10, 2016

      No see, kust minu rahad tulevad, ei puutu siiski jope hinda. Spordipoodides kvaliteetsed talvejoped maksavadki umbes 200, sellest räägin 😀

      • J.
        December 10, 2016

        Ma arvan, et ta mõtles äkki seda, et kui sa poleks seda jopet koostöö raames saanud kas sa siis oleksid seda endale siiski oma raha eest soetanud? See on paraku esimene küsimus, mis alati selliseid arvustusi lugedes pähe lööb.

        • Mallukas
          December 10, 2016

          No see, kas inimene ostab endale selle jope või mitte, see oleneb ju siiski tema rahakotist. Mina arvatavasti oleks ostnud, aga samas kui mul poleks selle poega koostööd, siis ma ei oleks arvatavasti kunagi kandelina saanud ja seega poleks mul olnud ka huvi last kanda 😀 Muuseas, ma ei saanud seda jopet tasuta, see peaks vist su küsimusele vastama 😀

    • Gerli
      December 10, 2016

      Arvestades seda, mis hindadega on praegu pikemad talvejoped/parkad, siis selle jope hind on pigem seal alumises servas. Muidugi ma leian, et ka poodides on need joped/parkad sigakallid. Mina nt ostsin just o´neill parka, mille hind 270 €. Ja kusjuures väga palju odavamaid ei näinudki :S Hinnad on ikka väga kõrged.

      Oleks selline jope olnud turul juba 4-5 aastat tagasi, siis ma oleks küll väga õnnelik olnud 🙂 Minu lapse kõhukotis oleku aeg jäi just sügisesse-talve ja nii ei saanudki väga kõhukotis temaga käia kuna tal oli lihtsalt külm seal 🙁

    • E.
      December 10, 2016

      Minu tavaline talvejope maksis 300 euro kandis spordipoest ja me pole ka rikkad, lihtsalt mees tahtis, et mul oleks korralik jope millega soe käia ja mis peale esimest talve kandmatuks ei muutuks. Nii kallis jope sai valitud seetõttu, et me algul ostsime mulle teise jope, kuid ma lihtsalt käisin ja värisesin sellega. Mees nõudis, et läheme tagasi ja valime kõige paksema jope mis müügil on, oligi eelmisel talvel Sportlandi kõige paksem jope ja tundus, et ka kõige kallim…

      Seega usun, et postituses oleva jope eest seda summat välja käia ei ole palju. Kui jope on niivõrd kvaliteetne ja soe, lisaks nii kompaktne(?), siis see summa on isegi väike minumeelest. Saad kanda niisama, rasedana, lapsega ja kui laps suurem, siis jälle niisama edasi ju.

      Kvaliteet siiski maksab paratamatult ja no tõesti, kui ta ongi nii hea nagu kirjelduses on, siis tõesti selle raha eest ütleks, et odavalt saadud. Lisaks ta on pigem mantel ehk katab isegi kanni ära, kui endal nii kvaliteetset jopet olemas juba ei oleks, siis ostaks endalegi selle.

  • N33
    December 10, 2016

    Pildil koos lapsega tundub kaelus hästi avar. Kas see kuidagi rohkem kinnisemaks ei käi? Mul endal alati kael just kõige rohkem kinni slalitud ja teibitud – kuna see kehaosa kõige külmakrtlikum. Ja veel see lina tundub selline, et lapse pea pole toetatud? Samas kui jope seljas siis toetab lapse pea kuidagi nagu jope servale – see siis kuidagi spetsiaalne tugevdustega serv v? Ja kolmas küsimus – kui lihtne seda lina endale ümber on panna? Mul mingi ergobaby kandekott kodus, ei tea kas see asendaks või peaks selle lina ikka hankima? Hind on ok sellise kvaliteedi kohta.

    • N33
      December 10, 2016

      See kaeluse küsimus just sellel juhul kui laps ka ühes on. Ilma lapseta näen jah et saab ilusti kinni panna. Aga kas koos lapsega ongi nii see kaelus? Ilmselt suurt salli ka väga ei saa panna-laps peab ju hingama ka kuidagi 🙂

      • Mallukas
        December 10, 2016

        Ma tõmbasin Mari kaelussalli kaela 😀

    • Mallukas
      December 10, 2016

      Ma vastan nii, et minul külm igatahes kuskilt ei hakanud. Ema võib ju selga panna ka nt kõrge kaelusega kampsi.

      Lapse pea on nii toetatud, kui sa ise tahad. Selles suhtes, et vastsüdninul toetad natsa köega ka, aga kui vähegi pead hoiab, siis enam ei pea. Kui mgama jääb, siis panen pea lina sisse otsapidi 😀 ta paneb ju siis põse vastu rinda ja nii saab linakese natsa üle pea ka tõmmata, et tal mugav oleks. Jope serv ei ole tugevam, lihtsalt laps on juba linas nii mugavalt.

      Lina tundus alguses nii raske panna, aga praegu panen 30 sekki 😀 vaata,mul video ka! googelda mallukas kandelina nt

  • Kertu
    December 10, 2016

    Ohh ma ostaks selle isegi endale mis siis et last ei ole 😀 väga tuus näeb välja!

  • Kuki
    December 10, 2016

    Su müts tundub veits väike sulle 😀 😀

  • K.
    December 10, 2016

    Kas lapse jalgade jaoks eraldi koht või peab ta kõverjalaks jääma?

    • Mallukas
      December 10, 2016

      kõverjalaks? ma ei saa küsimusest aru 😀

  • L
    December 10, 2016

    Anna andeks aga pool teksti on lihtsalt otsene copy paste tootja leheküljelt ja juurde on kirjutatud natuke enda arvamust. Tootearvustuse mulje on alati selline et “oh kuna ma blogi kaugu koostöö käigus sain siis on täita ok ja on omahinda väärt”. Inimesed eeldaksid lihtsalt natuke rohkem sinupoolset süvenemist (nii tootjad kui ka lugejad) kuna lihtsalt esimese puhul sa pakud teenust toote eest ning teine grupp soovib võimalikult adekvaatset arvustust. Kahjuks sageli jääb mulje et sulle on kõik okkk ja ladna niikaua kuni tuleb blogiga ning oma rahakotti ei pea kergitama.
    Sellest on lihtsalt kahju kuna tootja ei saa piisavalt asjalikult oma toodet reklaamida ning omakorda tarbija ei saa sinu käesti piisaval määral adekvaatset infot toote osas.
    Su blogipostistused on nagu muidi megaägedad ja elulised, lihtsalt tootearvustused ei sobi sulle tegelikult kuna kõik on “OK” su meelest. Muud ütlemist sul väga nagu polegi

    • L
      December 10, 2016

      Võrdluseks tooksin näiteks paljasporgand blogi, kes nagu reaalselt iga tootega viitsib süveneda mis seal sees on ning kuidas asi töötab, rääkimata korrakest promopiltide tegemisest mis reaalselt ka tekitavad isu osta toodet. Loodaksin ka sinult ükspäev näga entusiasmi toodete osas mida sa blogi teenusena tasuta saad

    • Mallukas
      December 10, 2016

      Ma kordan veelkord, et ma ei saanud seda tasuta 😀

      • Kuki
        December 11, 2016

        Said mantli vastutasuks postituse ees (nö töö eest) -teeb sama välja

        • Mallukas
          January 4, 2017

          Ma maksin RAHA selle eest, ei tee sama välja

  • Marit Uusväli
    December 10, 2016

    palju selline jope maksab?

    • Mallukas
      December 10, 2016

      200

  • Smh
    December 10, 2016

    Need, kes ohivad, et kallis jope- kallid joped on näiteks: Moncler, Canada Goose ja Parajumpers. Nende puhul saad alles tuhandega arvestada ja siis on ka hästi. Korralikku jopet on alla paarisaja euro raske leida, aga nutikas leiab kui väga vaja. Igal ühel erinevad võimalused ja korralik jope kestab mitu hooaega, versus odav nirust materjalist, millega kohe külmetad.

  • T
    December 11, 2016

    Lahe jope!
    Aga raseduse ja lapsekandmise ajal kasutamisel peaks laps kindlalt talvel sündima.
    Ma olen praegu rase ja joped ei lähe enam eest kinni (kannan 34 suurust muidu) aga kuna sünnitan märtsis, siis sellisel jopel väga pikka kasutusiga ei näe. Muidugi niisama saaks uuel talvel ka kanda, aga lapsekandmise ajaks juba ilm soe ilmselt.

  • Birx
    December 11, 2016

    Punane huulepulk on ikka lihtsalt nii vägev 🙂 Annab kohe täiega särtsu juurde ja sobib sulle ideaalselt!

  • J.
    December 14, 2016

    Ma arvan, et selle jope reaalne väärtus tulebki vãlja nt järgmisel talvel 🙂 siis on näha palju sa ilma lapseta seda kannad 😀