esiku ehe: disainmet

Ma ei jõua enam kokku lugeda, mitu korda on mult küsitud, et kust ma ometi nii laheda puudehoidiku saanud olen. Seega võtsin ma täna ennast peale nelja pildistamist kokku ja klõpsutasin sellest paar pilti, et neile ka näidata, kes otsaga minu poole jõudnud pole.

Selle puudehoidikuga on tõesti selline tore lugu, et kui me tagatoas remonti tegime, mõtlesime me mingi asja osta, kus puid hoida. Enne olid nad lihtsalt selles korvis, millega Kardo neid tuppa tassis. Ja nagu taevasest armust, saatis jumal mulle Facebooki wallile Disainmeti reklaami. Neil on mitut erinevat lahedat disaini puudehoidjat (LINK), aga minu lemmikuks osutus just see. Ma poleks kunagi arvanud, et selline asi, nagu puudehoidik, võib ilus ja lahe olla, aga on ju, eksju!

Muud juttu mul selle kohta öelda pole. Ei, tegu pole reklaamartikliga, aga see on Eesti kraam ja tahaks lihtsalt tegijaid kiita. Ehk on mõnel mu lugejal ka uut asja vaja, milles puid hoida? Minu meelest lahe asi koju! Muidugi ma võiks seda ahju kõrval hoida, aga ma ei saa, sest mul ahjuuks suudiotoas ja see ei mahu lihtsalt sinna. Sobib esikusse ka!

DSC_1861

DSC_1864

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

6 Comments
  • Mi
    March 16, 2017

    Väga ilus! Meil tulevad puud korviga tuppa ja otse ahju.. muidu koer veab mööda maja laiali 😀 eriti tore on õhtul magama minnes padja alt puid leida :))

    • britt
      March 16, 2017

      haha padja alt puid, kift koer 😀

    • Ave Tali
      March 16, 2017

      Hea võtta ju kui otsa saavad 😉

  • Nipitiri
    March 16, 2017

    See on tõesti ilus!!!
    Kuna me alles ehitame maja soojaks, siis puude hoidmiseks pidin ise leidlik olema- vana kartulikast vms sai valgeks värvitud ja täitsa kena oli. Oli, seat värv jube kiirelt kulub ja lipid hakkavad katki munema järjest 🙁

  • Rika
    March 16, 2017

    Aitäh hea soovituse eest! Tõesti on need väga kenad ning ka täiesti mõistliku hinnaga 🙂 Ilmselt saab üks neist ka meil sügise poole nüüd kodus olema (kohe küttehooaeg läbi ja suveks pole ette vaja) 😉 Parim reklaam on ikka hea toode ise eksole 🙂

  • Evelin
    March 17, 2017

    Ma olen juba ammu piilunud neid hoidikuid! Need näevad niii kihvtid välja:) Vanematel on järgmine kuu sünnipäevad, seega saavad nad laheda puude hoidiku! ?