meie Von Baeri kotipere

Hehe…Kotid. Kui mul juba täna kaamera käes oli, siis pildistasin teile kiirelt üles meie Von Baeri kotipere. Kõik sai alguse minu seljakotist (sellest kirjutasin siin). Minu pruun ja ustav seljakott on mu kotiarmees vaid üks kümnete seas, aga vaieldamatult kõige rohkem kasutuses. Ta on mahukas, mõnusast pehmest nahast, lukkudega, mis käivad megalibedalt ja sellega saan kenasti kaasa võtta läpaka, kaamera ja hunniku kraami veel, mis vaja minna võib. Seega on käekotid tänu sellele seljakotile tahaplaanile jäänud. Sorri, teised kotid!

See esimene pruun seljakott saadeti mulle kingituseks, aga järgmise ostsin juba ise. Nimelt avastasin ma enne jõule, et mul polegi Kardole kingitust ja seetõttu tellisin talle ka seljakoti ja rahakoti just Von Baeri poest. Selle tellimusega saatsid nad omakorda mulle jõulukingi, milleks oli must seljakott. Ja nüüd, kuna me siin usinalt reisi plaanime, saabus meile ka Von Baeri poolt järjekordne kingitus – käsipagasi mõõtu reisikott! Seega on meie Von Baeri kotipere juba viieliikmeline!

dsc_5419-8039354

Minu kotid on siis see pruun seljakott (mis on SIIN praegu soodukaga!) ja siis see must, mida ma enam e-poest ei leiagi. Ma pean tunnistama, et kuigi must sobib üldiselt enamike riietega paremini kokku, siis võtsin ma sellisel puhul kasutusele pigem Kardo koti, mitte enda oma. Mind häris ainult luku puudumine. Ma kaotan nii palju asju, et ainult magnetiga kotikinnitus (ok, nöörid ka) ei ole mulle piisavalt mugav. Samuti oli ta ka natukene sellisest tugevamast nahast, mis mulle nii väga ei meeldinud, kui mu pruuni koti pehme nahk.  Sellegipoolest olen seda ka omajagu kandnud.

dsc_5422-8308968

Kardo must seljakott (LINK) meeldib mulle väga! Veel pehmem nahk, kui minu pruunil kotil, palju lukkudega sahtleid, liuglevad lukud, stiilne must värk, vastupidav nahk ja no lihtsalt tore kott on. Sama masti on see suur reisikott, no nii äge! Neil on selline pruun ka, ratastega. Endale peaks selle hankima, siis saaksime oma Von Baeri kotikoguga sügisel Tenekale minna 😀 Pärnus juba käisime nii, et mõlemal oli oma seljakott + must reisikott ja no Kardo rahakott (LINK) ka.

dsc_5424-7221474

Jah, need kotid ei ole odavad, aga nad ei kulu, saad neid aastaid ja aastaid kasutada, erinevalt kunstnahast kottidest, mis HMis müügil on. Muidugi maitse asi, aga kui sünna tulemas ja kotti vaja, miks mitte see oma kinginimekirja lisada. Ma lihtsalt ise nii ihne, et vb ei raatsiks, aga kingiks tahaks küll 😀 Meie pere soovitab siiralt 🙂 Veel paar aastat tagasi poleks ma küll uskunud, et mu lemmikkotiks saab seljakott olema, aga noh, aitäh Von Baer, nüüd on!

dsc_5423-9494060

Lahe must reisikott (LINK)

 

 

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

89 Comments
  • Liis
    April 23, 2017

    Oeh kuidas ma tahaks ka sellist seljakoti omale, aga siiani ostnud max hinnaga 15 eur kott ja seda ka vähemalt 3 aastat kasutanud, sest lihtsalt ei ole nii palju raha. Nii kui suudan aastas koguda nt 600 (rohkem ei anna kuidagi palgast kõrvale panna), siis selle kulutan ma reisimisele. Ei lubagi endale midagi head, ainult hädapärast, et saaks korra aastaski reisile, ükskõik kuhu.
    Aga need kotid on tõesti imelised 🙂

  • Svea
    April 24, 2017

    Jaa.. need kotid on ilusad 🙂

  • Maren
    April 24, 2017

    Minul on hirmsasti vaja uut seljakotti. Kuna elan 4.l korrusel siis hea seljakotiga valutaks mu selg ilmselt vähem ? plus laps ka üles vaja vedada

  • Jaanika Paavel
    April 24, 2017

    Minul oleks väga vaja sellist kotti 🙂 Paneksin sinna oma kaamera, et saaksin alati oma Pähklit (nii kutsun oma poja kellel pruunid silmad) jäädvustada 🙂 Praegu tassin koledas kotis kaamerat 🙁

  • Manni
    April 24, 2017

    Tahaks küll endale ühte mõnusat musta seljakotti, sest suvel on ees ootamas palju erinevaid käimisi ja juba praegu tundub, et õlakoti asemel oleks parem seljakott 🙂

  • MAIVI
    April 24, 2017

    Hei, väga lahedad on. Ja kuna minu jaoks on velosiison alanud, siis on seljakott see ainuke kaaslane. Muud märsid ootavad oma aega varnas rippudes ja käidud kohti meenutades. Seega, kui on üle, pakuks lahkesti kodu talle ja vahvaid seiklusi minu turjal:)

  • Siiri
    April 24, 2017

    Mina tahaks :)!!Arvan,et kasutaks seda kotti surmani;)

  • Mairi
    April 24, 2017

    Tōesti vinged kotid.. Kindlasti ka palju mugavam, kui kåekott 🙂 Jagamiseks låheb siis vōid mulle ka jagada ???

  • Heli
    April 24, 2017

    Nii niii tahaks endale sellist kotti. Olen käinud poodides nillimas neid aga nillimiseks see jäänud ongi:(

  • Margret
    April 24, 2017

    Aitäh pakkumast, väga sooviks seda superägedat kotti omale 🙂

  • Karmen
    April 24, 2017

    Ei ütleks minagi kotist ära. Varsti teine poisipõnn ka majas ja väljas käies oleks kahe mürgeldisega seljakott kindlasti mugavam. 🙂

  • Kùlli
    April 24, 2017

    Näevad sikid välja ! Jagada vôib mullegi 😉

  • Älis
    April 24, 2017

    Seljakott on täpselt see, mida olen praegu nagu tikutulega taga otsinud! Kuna laupäeval ütles ütles mu lapsevankri all olev korv/kott- mida ma kasutasin absoluutselt kogu oma kupatuse jaoks, siis nüüd on mul vaja kas väga suuri taskuid või seljakotti! Ilusat ja naiselikku seljakotti leida on aga tohutu missioon- jään lootma sinu peale Mallukas ?

  • Aita
    April 24, 2017

    Nii ilusad pildid ja kotid. Sooviks väga endale seljakotti. ?

  • Sigrid
    April 24, 2017

    Nii lahedad ??? seda seljakotti tahaks küll.

  • Mannuuu
    April 24, 2017

    selline kott oleks ideaalne laspse asjade jaoks. mul on kahe aastane pisike plikatirts ning kui maale minek või külapeale siis vaja ikka vahetustiided ja mänguasjad kaasa võtta 🙂 … ning kindlasti kasutaksin kotti ka vahepeal ona asjade jaoks.

    • Karoline
      April 24, 2017

      Osalen ka siis esimest korda loosis,sest see kott on niiiii mõnus!

  • Kaia
    April 24, 2017

    Super, oleksin kindlasti õnnelik uue seljakoti üle! Mul oli vahepeal eriline fetiš igasugu kottide pihta 🙂

  • Diana
    April 24, 2017

    See kott on lihtsalt imeline! Esimest postitust sellest juba nägin siis tuli tahtmine selle koti järgi!

  • Jessica
    April 24, 2017

    Oooh?

    See kott on nii ilus ja see sobiks suurepäraselt. Kui on laps, siis on selline hands free süsteem ju ülim luksus 🙂

    Lisaks oleks ju uus asi hea lohutus praegusele elukorraldusele 🙂

  • Marina
    April 24, 2017

    seljakotti ise ei vaja aga tütrelel oleks hea meel =)

  • Heili
    April 24, 2017

    Oh wow, see must seljakott selle roosa tutiga on üliiiilus, täielik lemmik ????

  • Liia
    April 24, 2017

    Vauuuu,see nii ilus!Arvan,et mu tütrekesel lööks silmad särama ja jalad kooli poole kergemini tatsuma!?

  • Birgit
    April 24, 2017

    Täpselt sellist seljakotti olengi otsinud endale, et suvel mõnus ringi oleks matkata 🙂

  • Elena
    April 24, 2017

    Ma pakuks meeleldi Su mustale seljakotile uut ja armastavat kodu ?
    Minu “koti-pere” on üli väike, kannan alati oma asjad enne ribadeks, kui uue soetan.

  • Janne
    April 24, 2017

    Olen Von Baeri lehekülge nii kaua juba jälginud. Nii ilusad tooted. Väga lihtsa disainiga.
    Ise ei saaks endale lubada endale sellist kotti.
    Võit oleks ülim! 🙂

  • MK
    April 24, 2017

    Wow, nii lahedad ja ilusad kotid !!
    Kindlasti sooviks endalegi ühte seljakotti 🙂

  • Epp Kool
    April 24, 2017

    Väga ilus kott, sellega oleks kindlasti mugavam kui käekotiga. Oleksin väga õnnelik, kui selle omale saaksin?

  • Laura
    April 24, 2017

    Vauu, need kotid on nii kenad! Ja ei ütleks ka mina uuest kotist ära millega koolis käia. 😉

  • Reet
    April 24, 2017

    Sooviks ka, aga ise osta ei saa kuna pole lihtsalt sellist vabaraha ?ja vaevalt, et keegi teine kingib ka, kui just Sina seda ei tee ?

  • A.
    April 24, 2017

    Niii ägedad kotid! Väga lahe oleks, kui mul endal oleks ka norm kott, kuhu läpakas sisse mahuks. ?

  • Andra
    April 24, 2017

    Minul on käekottidega olnud algusest peale selline lugu, et ma ei taha neid kanda. Ostan siit selle koti ja sealt selle, aga mõnel korral käies jääb see kappi seisma ja tassin oma telefoni, rahakotti ja võtmeid taskus, jube ebamugav, mis on ka neid kotte üldse ajendanud ostma 😀 Nüüd olen otsustanud, et jäägu minu suhted nende kottidega siiski poodi, sest no ma ei julge ja taha neid niisama koju seisma osta. Mitte kuidagi ei ole saanud minust käekoti inimest. Üks päev silmasin ka sellist seljakotti, proovisin, tundus põnev…aga jäi ka poodi, sest et julenud osta 🙂

  • Triinu
    April 24, 2017

    Mina mina mina oi kuidas sooviks ju ?

  • Kirsti
    April 24, 2017

    Mina mina tahan musta seljakoti… esiteks tead sa ise nigunii kui titabeebiga majast välja astud palju nänni vaja kaasa võtta, käekoti ju ei mahu kõik. Suvi tulemas ja siis ringi rändamist palju. Läheb vaja suuremat koti. Ja miks mitte siis stiilne seljakott. Iga naine pean ju siiski olema naine ja kena väljanägema. Peaasi et roosa tutt ka alles jääb 😉 Dessule see sobiks!

  • Anna-Maria
    April 24, 2017

    Mul on üks selline seljakoitüüpi käekott täitsa ribadeks kantud, et värske kuluks ära küll :o) see hakkase selle kotipere seast kohe silma.

  • Monika
    April 24, 2017

    No kui juba jagamiseks läks, siis ole lahke ma kade ei ole, kui sa mullle selle koti kingiks. 😉

  • Karin
    April 24, 2017

    Ma ei hakka sulle rääkima kurba lugu, miks mul nüüd hädasti seda kotti vaja on 😀 (no sri tglt veits on ka). Ma räägin hoopis naljaka 😀

    Olin parasjagu Roccas seljakoti otsingul teist päeva, kriteeriumiks must ja nahataoline. Seljakott on ju üleüldse rühile kordades parem valik kui raske tudengi käekott. Otsin ja otsin ja lihtsalt ei leia. Siis mõtlesin, et no savi, astun Ecco poodi, sest seal oli üks no niiiiiii super 5+ seljakott. Mul polnud aimugi ka, palju see võiks maksta. Katsusin ja vaatasin ja mõõtsin, kas mu ustav läpakas ka sinna sisse mahuks jne. Lõpuks tuli müüja ka uudistama ja küsisin saatusliku küsimuse: palju maksab? Müüja ütles summa, mis oli mingi 10x suurem minu hinnakriteeriumist. Tegin siis sellepeale väga tarka nägu ja seletasin veel koti plusspunkte ja ütlesin lisaks, et no nahast koti kohta pole ju üldse hull hind, ise sisimas nutsin 😀 lõpuks lahkusin poest vabandusega, et tulen mõni päev läpakaga koos, siis on kindel värk, kas mahub (endal nägu piinlikkusest punane :D)

    Endal oli piinlik ja müüjast oli kahju 😀 ostsin lõpuks endale äkki Parfois poest lõpuks mingi odavama otsa seljakoti ka, mis tervelt nädala vastu pidas -.-

    seega mul pole ikka seljakotti, niiet võid rõõmsalt ühe mulle anda 😀

  • Kätlin
    April 24, 2017

    Ma ammu endale seljakotti soovinud käekoti asemele, justnimelt igapäevaseks kasutamiseks. Küll aga pole leidnud sellist lahedat. Sinu poolt pakutav oleks täpselt selline, mida otsinud olen. Anna ta aga heaga uue perenaise hoolde 🙂

  • Mare
    April 24, 2017

    mina sooviks musta seljakotti 😀

  • Ethel
    April 24, 2017

    Mulle väga meeldiks ringi käia sellise mõnusa seljakotiga, kuhu mahuks ka vajalikud beebi asjad 🙂

  • Eliisabeth
    April 24, 2017

    Olen juba pikalt Von Baeri tooteid endale soovinud ja see must seljakott on üks lemmikutest. Palun, palun palun seda endale päriseks..??

  • Karolin
    April 24, 2017

    Mina sooviks ?

  • Ingrid
    April 24, 2017

    Mina soovin!

  • Mai-Liis
    April 24, 2017

    Meil beebiga oleks väga mõnus ringi rännata sellise musta seljakotiga ? kuna praegu tal ka iga, mil emamus ajast soov süles olla, siis oluliselt lihtsam oleks tema asju sellises olukorras seljas tassida kui käekotiga käes. Praegu meil õue minek näeb ka nii välja, et kõigepealt ühte kätte käekott, sama käevangu puusale laps ja teise kätte käru. Ja nii nagu kaamel tuleb saada kolmandalt korruselt õue ja pärast tagasi. ? Mul vist peaksid juba korralikud musklid selle peale olema. Tore oleks osa raskusest selga suunata ? Nii et seljakoti eest oleksin kindlasti väga tänulik ☺

  • Laura
    April 24, 2017

    Muidugi soovin, kui juba jagamiseks läks 😀

  • Kätlin
    April 24, 2017

    Ideaalne, kui mul lapsega arstile minek. Saab kõik asjad sinna toppida. Õlakott libiseb muudkui õlalt maha. Ühes käes tassi turvahälli, teisel käel säti muudkui kotisangu….uhhh. Jah, mul on SEDA vaja Mallukas ?

  • Siki
    April 24, 2017

    Meie perre on varsti lisandumas kolmas laps.. ja ma olen juba praegu nii hädas asjade tassimisega. Nii hädasti oleks vaja suuremat kotti, kui seda on mähkmete kott, kus ma tassin hetkel kahe lapse asju. Juba praegugi mahuvad vaevu sinna asjad ära.. mis siis kolme lapsega saab ?
    Ma olen nagu kaamel, kellel on kaks kuni kolm kotti üle õla visatud, rahmeldav laps puusal ja teine käe kõrval kui lähme läbi alevi ?
    Ehk loosiõnn halastab meile ja kingib meile selle ilusa kvaliteetse koti !

  • Marit
    April 24, 2017

    Oiiii, kuidas seda kotti oleks vaja!!! Ma olen otsinud ilusat (kvaliteetset ja tingimusel, et see oleks must) seljakotti terve see aasta, aga tulutult. Nüüd mul on see vôimalus saada? Ofc kasutan vôimalust, sest niiii hädasti oleks vaja, kuna soovin minna varsti maailma avastama 🙂

  • Nele
    April 24, 2017

    Minul oleks küll hädasti ühte head kotti vaja. Mul lagunevad lihtsalt kõik kotid ära ja praegult ongi suur probleem, kuidas oma träni vedada 😀

  • Laura
    April 24, 2017

    Mul oleks ka sellist vaja!!! Mul on kõikide käekottide sangad katki läinud, sest ma kannan alati lihtsalt nii palju asju kaasas ja kott on täiesti punnis. Vaesed käekotid! Aga selgakott oleks palju parem ja kindlasti vatupidavam variant.

  • Kadru
    April 24, 2017

    Oleksin väga õnnelik selle musta seljakoti üle! Kahjuks enda rahakott ei hakka peale neile Von Baeridele,olen nende kodukal luurel käinud ja niisama imetlenud neid mitu korda 😀

  • Liisa
    April 24, 2017

    Täiesti lootusetult lähevad mul kõik kotid järjest läbi ja no ei leia sellist paraja suurusega ning sellist, mis näeks viisakas välja ja ei laguneks kohe ära… seega oleks väga tänulik ühe korraliku kaaslase eest.

  • Mai
    April 24, 2017

    Sooviks väga! 🙂

  • Liisu
    April 24, 2017

    Väga kena ja kvaliteetne kott tundub olevat, loomulikult sooviks ka endale sellist 🙂

  • Maarja K
    April 24, 2017

    Mul pole veel ühtegi seljakotti olnud (va väikse koolijütsina :D)…aga need praeguse aja moodukotid on nii laheda välimusega,et see võiks mu esimene küll olla 😛

  • Mari
    April 24, 2017

    Ma olen nii kade-hullult fännan neid kotte aga need üle mu igasuguse materjaalse piiri.
    Loomulikult tahan!!

  • Merian
    April 24, 2017

    Ma VIHKAN oma käekotti.
    Esiteks, kui ma panen ta üle õla, siis on ta maailma ebamugavaim asi. Teiseks, õlal on ta kole, pikka sanga kasutades libiseb maha ja üldse kolekole.
    Ja kolmandaks, tal on ainult üks sahtel ja sealt midagi üles leida – no varu raudseid närve ja vähemalt kahtekümmet minutit.

    Seljakotti kasutaks hea meelega!

  • Kristin L
    April 24, 2017

    Sooviks väga :p
    Seljakotid on kóige paremad, eriti kui tihti jalgratta seljas olla!

  • Evelina
    April 24, 2017

    Kahe väikese lapsega oleks seljakott ideaalseks abimeheks. Kãekotiga ei kujutaks elu kahe kratiga ette. Muidugi nahast kott oleks eriti ideaalne, ilmastiku ja nö “lastekindel” ?

  • Jane
    April 24, 2017

    Sooviks väga. Endal hetkel ainult üks spordikott, millega trenniasju kannan. Uut kotti hetkel osta ei saa, kuna iga kopikas on päris oma kodu ostmise jaoks arvel

  • M-L
    April 24, 2017

    Oh kui ägedad! Liiklen suvel enamuse ajast jalgrattal, seega oleks selline seljakott küll suurepärane kaaslane 🙂

  • Helena
    April 24, 2017

    Ma armastan seljakotte 🙂

  • Triinu
    April 24, 2017

    Oehh tahaks küll sellist, need kotid on nii ilusad? ükspäev just vaatasin neid aga hind on nii krõbe??

    • Albert
      May 1, 2017

      Tere Triinu,

      Krõbe võrreldes millega? Oma klassis oleme soodsaimad :).

  • Marian
    April 24, 2017

    Jaaa väga sooviks seljakotti. Mu õel on midagi sarnast ja kui nägin, pidin kadedusest lõhki minema.

  • Triin V
    April 24, 2017

    Oleks just vaja üht soliidset ja mugavat seljakotti. Olengi pigem seljakoti inimene, käed vaba, et näiteks poest ostetud lillekimbu käes hoida või kellelegi ust avada 🙂

  • Mariana
    April 24, 2017

    Mu tütar on väga soovinud, tal oleks üli heameel ?

  • lepsu
    April 24, 2017

    Kotil oleks meie juures hooliv pere ja kapis norutama ei pea! Laps sai just kaheseks ja ainult seljakotti kasutangi. Kui oleme käruta siis nii tihti tahab süles olla, et mingid muud kotid pole ûldse enam kasutuses olnudki. Pealegi on sellised kotid nii stiilsed. Isegi laps kannab juba oma pisikest seljakotti kuhu mõmmi kaasa susatakse.

  • Anet
    April 24, 2017

    Vauu, nii stiilne nahast seljakott! Mul on skolioos ning seljakott on ainuõige valik, sest see aitab ära hoida seljavalusid. Oleksin äärmiselt õnnelik, kui saaksin selle seljakoti!

  • Liisi
    April 24, 2017

    ???
    Jah palun!
    Beebiga koos esimene suvi ees, viiks selle koti küll endaga koos linna, maale, eestisse ja välismaale trippima. Asjad saab kõik kaasa ja fabolous välja ka näha ?

  • Triin
    April 24, 2017

    Mul oleks ka nii hädasti vaja… väikse lapsega on seljakott hädavajalik ja minu tavaline Nike kott on nii läbi ja kulunud, et täitsa häbi kohe 🙂

  • Dolores
    April 24, 2017

    Oo minule kuluks ka kott ära, asju on koguaeg kaasa vaja igalepoole nii palju võtta ja ei mahu enam pisikesse õlakotti ära 🙁

  • Annika
    April 24, 2017

    Minul leiaks see kohe kasutust! Nii stiilsed ja maitsekad. 🙂

  • Merka
    April 24, 2017

    Nii vinge kott, kindlasti leiaks see igapäevast kasutust:) VB kotid on lihtsalt ülivinged:)

  • E.P.
    April 24, 2017

    Jaa! üks ilus seljakott kuluks ära küll kahe pisikese lapsega ringi käies – oleks käed mõnusalt vabad. Suurem pisike räägib juba mõnda aega, et ta tahaks matkama minna- mõnus oleks kotti talle võiku ja veepudel pista ja käe otsas ei peakski midagi vedama 🙂

  • Helen
    April 24, 2017

    Kas ma olen loll või mida asja need inimesed siin all kirjutavad, et soovivad kotti ja loosis osaleda – mingit loosi ju pole?! Naljakas ikka vaadata neid, kes ilmselgelt isegi postitust läbi ei loe ja hakkavad kohe kommentaare laduma, et jah vaja seda ja teist ja 😀 😀

    • Ner
      April 24, 2017

      Sama küsimus 😀

    • S!rle
      April 24, 2017

      Sama. Vaatasin veel 2x postitust üle, et kas ma hakkan hulluks minema.

    • Anna
      April 24, 2017

      Nii ta on kahjuks, lugeda ei viitsi aga asju tahaks ja nii neid kommentaare tuleb ! 😀

      • Lii
        April 24, 2017

        Tegelikkuses fb kuulutati välja loos 🙂

  • S
    April 24, 2017

    Mul nendest käekottidest ükskõik, aga kustkohast see äge rohekas suur pleed pärit on? 🙂

  • Ragne
    April 24, 2017

    Täiega tahan seda kotti! ?

  • Kats
    April 24, 2017

    Mu mehel oleks seda vaja. Ta käib praegu ajutiselt komandeeringus ja tassib oma asju kilekotiga, piinlik. 😀

  • Kärt
    April 24, 2017

    Juba pikalt olen unistanud ühest ilusast seljakotist, kuid kahjuks need mis mulle meeldivad ei ole taskukohased. Ülikoolis õppimise kõrvalt on keeruline midagi sellist endale seda soetada. Nii et see kott teeks mind ilmselt väga õnnelikuks.

  • S
    April 24, 2017

    Pole kunagi käekotiinimene olnud, pigem mingi märss/seljakott 🙂 Selline kvaliteetne seljakott kuluks kindlasti ära.

  • Inga
    April 24, 2017

    Ma olen ka juba mitu aega seda suurt reiskotti piilunud aga pole veel nii palju vaba raha parasjagu käes olnud.
    Tegelt on mul küsimus ka. Kui praktiline see rahakott on?Kuidas sinna reaalselt sularaha ja kaartid ära mahuvad? Mõtlesin mehele sünnaks osta, tal on paar aastat juba mingi vana telefoni kott rahakotina kasutuses, sest eelmine pärisnahast oli lõpuks juba ikka päris kapsas. Päris nahk peab kauem vastu küll aga lõpmatult ta siiski ei kesta.

  • Signe
    April 25, 2017

    Kas sellele meesterahakotil on sendilahter ka? Pildi pealt ei jää silma see.

  • Marion
    April 25, 2017

    Mu haige selg oleks ülitänulik selle üle. Hetkel on mul 1 ustav kotike igapäevaselt kasutuses, kõik teised seljakotid on katki läinud. Varsti annab seegi otsad, ma kardan.

  • Grete
    April 26, 2017

    Lähen varsti pisikesele reisile ning olengi just seljakotiotsingul, kuid mittekuskilt ei leia ilusat ja mahukat kotti :/ See seljakott oleks ju ideaalne reisile viimiseks 🙂