aasta ema tiitel kuulub mulle

Saime siis hommikul selle jublaka (pildi röövisin internetist, sest minu oma on juba tatine)

Jõin siis rahumeeli teed, kuni ühel hetkel Mari ärkas ja ma mõtlesin, et tavai, ma siis IMEN TA NINAST TATTI. Kui keegi mulle aasta tagasi oleks öelnud, et ma kelleltki vabatahtlikult ninast tatti imen, siis ma oleks ta üle naernud. Täna oleksin ma äärepealt nutma hakanud.

Tegin ühe ninapoole ära – see heli, see roheline veniv tatt, ÖÄKK! Mul tuli kohe rops kurku, aga ma hingasin sügavalt sisse-välja ja mõtlesin, et ära jumala eest oksenda. Teine pool tuleb ju ka teha! Ja siis ma tegin ka teise poole ära ja…oksendasin kogu oma hommikutee diivani ette.

Maril hakkas parem. Täna ei ole ta üldse viril olnud, vaid kenasti lurisedes maganud, söönud, lutti imenud ja ringi vahtinud. Ei teagi, kas on see küüslaauk ta olemist paremaks teinud või see ühekordne imemine 😀 Varsti tuleb Kardo ja teeb seda vajadusel veel, ta oli päriselt põnevil, et ta seda jubedust kasutada saab.

Aga taaskord ei ole ma täna üldse koristanud, süüa teinud ja ainult 2 lõiku raamatut kirjutanud, sest meil käis Kätlin külas, koos oma hiiglasJasperiga. Nõnda me siis siin istusime oma lastega, meenutasime aegu, kus me alles keskkoolis üheskoos poppi tegime ja tema vanematekodus köögis salaja suitsu kimusime ning mehi kirusime. Ja nüüd on meil lapsed… Mis juhtus :D?

tumblr_mslzatnqvy1s28u3vo1_500-1304788

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

11 Comments
  • Leila J
    October 29, 2013

    Tilguta talle rinnapiima ninna. Võid nibuga sihtida 😀 .. või siis pipetiga.
    Paljud ütlevad, et ei tohiks, kuna soodustab bakterite vms teket, aga fakt on see, et see aitab!

  • Kelli Soomann.
    October 29, 2013

    Meil küll rinnapiim ninas ei aidanud midagi

  • päka
    October 29, 2013

    Rinnapiim ninna on nõukogude aegne jama! Öeldakse et panna silma, kui põletik jne, see nii magus et võib tekitada lisa baktereid ja põletikke!

  • SV
    October 29, 2013

    Kuidas muidu tunduvad päevad nüüd, kui Kardo tööl on? Kas on nii jube nagu pühapäeval kartsid?

    • Mallukas
      October 29, 2013

      Noh, eile käis Andra ja täna Kätlin, niiet pole aega igavleda 😀 Homme hakkan isadepäevakinki meisterdama 😀

  • Pisike Pätu
    October 29, 2013

    Ära rinnapiima küll tilguta. See tekitab kuivakile ninasõõrmesse ja bakteritele see soodne koht kus paljundada.
    Ma röökisin nutta kui plikale tegin seda. Ta oli siis 2kuud vana aga jube oli ikka. Tema röökis ja mina röökisisin. Tiimitöö 😀

  • Eliise
    October 29, 2013

    Sa kirjutad raamatut? See on mul kõrvust mõõda läinud.
    Aga pean tunnistama et mina ei suuda ka seda tatipumpa kasutada, väkkk 😀 Õnneks kui minu tütar haige oli, siis mul kuidagi õnnestus mõõda nihverdada sellest 😀

    • Mallukas
      October 29, 2013

      Ega ma sellest raamatukirjutamisest eriti rääkinud pole jah. Enne võiks selle valmis saada 😀

  • Karin
    October 29, 2013

    Olen kuulnud, et poolekslõigatud sibul voodi kõrval aitab ka tatitõve vastu 🙂

  • Kati
    October 29, 2013

    Oh jumal, ma ei tea, kuidas mul siis veel läheks. Eranditult iga kord, kui ma midagi rõvedat tegema pean, tunnen, et ma pean iga viimast kui rakku kokku võttes keskenduma millelegi väga ilusale, et see asi tehtud saaks. Ma pean silmad kinni panema ja oma “heasse kohta” minema. Ma räägin näiteks mähkme vahetamisest (mul endal pole last, aga vahetasin väiksel õel paar korda) või koera järelt koristamisest. Issand jumal, noh. Ma pidin ükskord koera junnid kööki vedelema jätma ja helistasin emale, et ta töölt tulles midagi nendega teeks, sest ma suutsin ainult pool ära koristada.

  • Sandra
    October 30, 2013

    Haaaahaaa! 😀

    Siinkohal oleks paslik rääkida, kuidas mina oma linnuunega last ei hakanud öö otsa traumeerima kinnise ninaga ja pidin asja ära lahendama ENNE seda kui hommikul pump toodi. Võtsin siis köögist ühe kõrre ja……