arvustan: restoran Masha uus menüü*

Eelmisel nädalal pakkus restoran Masha mulle välja, et võtku ma sõbrannad mesti ja tulgu ma proovigu nende uhiuut kaasaegse vene köögi sugemetega menüüd. Kui mulle öeldakse, et tule sööma, siis kaks korda seda öelda vaja ei ole. Nõnda me sinna kohale läksime ja välja me vist… veeresime? Kes mäletab, siis see oli ühtlasi ka see õhtu, kus me pisarateni naersime ja tõesti nii tore oli, rääkimata sellest, et toit oli lihtsalt super. Kahetsen praegu, et ma seda postitust varem valmis ei teinud, sest ma praegu vaatan neid pilte ja suu valgub lihtsalt vett täis. Appi, kuidas ma saaksin kohe praegu Mashast süüa?!

Me otsustasime talitada nagu vanad eestlased muiste ja ei hakanud igaühele oma toitu võtma, sest me tahtsime ju kõike maitsta  -seega lasime road laua keskele tõsta ja tõstsime igaühest endale natukene. See oli väga hea idee, sest mulle näiteks maitsesid neljast eelroast neli. Mõelda vaid, kui ma oleks vaid ühega leppinud? Oh ei, sõbrake!

See hirveliha tartar oli minu vaieldamatu lemmik. Ausalt ma ei suuda sellele isegi mõelda, nii hea! See krõbe suitsupekk, need sinepiseemned, marineeritud seened ja kui see kõik veel kokku segada selle punase kastmega ja panna saiakese peale – lihtsalt PARIM!

See vaene siig mulle ei istunud, aga asi on selles, et üldse soolasiig ei ole mu lemmik. Teistele meeldis see väga.

See suitsukala salat – taaskord soovitan soojalt. Värske salat, mõnus kaste ja eriti mõnusalt hõrk suitsukala seal sees. Tuli lausa selline isu peale, et äkki prooviks isegi sellist salatit teha? Muidugi oleks see tunduvalt lihtsam olnud järgmine päev, mil ma maitseid paremini mäletasin, aga ehk suudan pildi järgi midagi üles ehitada?

Eelroogade lõpetuseks kõige traditsioonilisem vene roog – pliinid kalamarja ja suitsulõhega. Kellele see kombo meeldib, siis soovitan proovida, tõeliselt maitsev!

Kui me eelroogadega lõpetanud olime, toodi lauda neli pearooga. Üritasime valida võimalikult erinevad toidud, seega sai valitud lõhe, veis, siga ja part. Ja kui ma praegu peaks valima, mis mu lemmik oli… Issand, igas taldrikus oli midagi, mis väga-väga maitses. Aga alustame otsast peale.

Lõhe oli ise väga hästi küpsetatud, aga selle tüki all peitis ennast midagi veel imelisemat – kartuli- seenevareerikud. Ma ei tea, mis need vareenikud on, aga need maitsesid nagu superhea täidisega ravioolid, nii et koos kala, rukola ja kastmega oli see tõeliselt imeline pearoog.

Seakülg sulas suus ja selle kõrval serveeritud roheline kraam oli väga hea ja huvitav. Ma selle nime ei mäleta, aga see oli brokoli ja spargli ristsugutis, teab keegi? Igatahes on see väga hea ja üldse see siga oli vist mu lemmik? Ma ei tea!

Veise antrekoot oli valmistatud mediumina, mis mulle ja Kerlile väga meeldis, samas Maigreti maitse jaoks jäi see kohati natukene liiga vähe küpsetatuks. Eks see ole maitse asi, aga minu meelest oli väga hea. Pealt krõbe, seest pehme. Ja need vahvad krõbedad kartulid olid küll kirsiks tordil.

Ma olin kodus just eelmine päev parti teinud, seega ma sukeldusin teistesse taldrikutesse isukamalt, aga ma vaatasin üle, et fileeosa oli seest roosa ja pealt superkrõbe ja soolakas, koib seevastu aga kaua haudunud ja lausa kukkus kondi küljest maha. Maarja jaoks oli see esimene pardisöömise kogemus ja ta jäi väga rahule!

Kui me pearoad ka sisse vitsutanud olime, mõtlesime küll, et enam ei suuda ampsugi süüa. Aga sellegipoolest ilmus meie lauda nagu võluväel neli magusrooga, üks parem kui teine.

“uuuuu, mis see on?”

Masha magustoit meenutas kohati pavlovat, eriline lemmik oli see jäätis või sorbee – maitses super hästi ja polnud ka väga rammus, kannatas peale suurt söömaaega ampsata küll.

Täpselt selline, nagu üks šokolaadikook olema peab: seest pehme, pealt krõbe. Üsna tummine, aga see jäätis seal kõrval aitab seda “leevendada”.

Need pannkoogid… Rammusad- jah! Aga nad olid mingis nii imelises kasesiirupis, et ma oleks hea meelega seda lusikaga sisse vohminud. Kes lastega tulevad, siis kindlasti lastele seda võtta… Ja noh, endale ka! Kuigi see ports on ikka väga-väga suur. Pildilt vb ei tundu, aga olge te hoiatatud!

Selle roa nimi oli “vanaema sahver” ja seal sees on erinevaid marju, jäätist, kondetspiima ja mandleid. Tundub, nagu see oleks jube magus, aga hapukad marjad viivad selle kenasti balanssi ja on hea viis õhtusöögi lõpetamiseks küll.

Lõpetuseks – me jäime kõik väga rahule. Söök oli super, teenindus oli hea ja muidugi seltskond trumpas veel kõik üle. Hea meelega lähen sinna veel ja söön ennast kurguni täis. Tekkis kellelgi veel selline tunne? Kui jah, siis mul on teile hea uudis – saan ühele teist kinkida 50€ kinkekaardi Masha restorani. Selle summa eest saavad kaks inimest kindlasti ühe mõnusa lõuna- või õhtusöögi! Et loosis osaleda, jäta kommentaariks, milline roog sulle postitusest kõige ahvatlevam tundus! 

PS! Masha restorani FBi lehel on ka suur loos käimas. Nimelt võidab üks õnnelik endale terveks aastaks tasuta “kohtinguõhtu” Mashas, ehk siis võitja saab terve aasta iga kuu kaaslasega söömas käia ja süüa-juua palju jaksab! Päris hea, eks? Kui sa selles loosis ka osaleda tahad, siis selle leiad SIIT!

*Postitus sündis koostöös Masha restoraniga

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

505 Comments
  • annika
    April 24, 2018

    Lõhe 🙂

  • Marjel
    April 24, 2018

    Kõige isuäratavama tundusid pannkoogid ja lõhe.

  • Svetlana
    April 24, 2018

    Kõige ahvatlevam tundus lõhe koos kartuli vareenikutega.

  • Siret
    April 24, 2018

    Appi kui raske küsimus. Ma olen täpselt see, kes seda postitust ei oleks tohtinud avada, kuna lõuna alles ees ja kõht juba koriseb, seega ausalt ei olnud siin ühtegi toitu, mis suud vesistama poleks pannud. Kõige parem tundus praegu see seakülg..ma arvan.

  • Liina
    April 24, 2018

    Veise antrekoot 🙂

  • Averiin
    April 24, 2018

    Ma hea meelega prooviksin ära selle soolasiia, igal pool kiidetakse ja see siga seal pildil, õudukas kus suu voolas seda pilti vaadates.

  • Kristi
    April 24, 2018

    Ma ei suudagi otsustada kumb ahvatlevam tundub kas siga või part. Telliks vast mõlemad. Shokolaadikook kange kohviga tundub ka väga hea valik.

  • Leenu
    April 24, 2018

    see seakülg rohelise kraamiga tundub täpselt see, mis mu kõhust puudu on ?

  • Gerli
    April 24, 2018

    Lõhe kartuli-seene vareenikutega tundub ahvatlev 🙂

  • Maarika
    April 24, 2018

    Seakülg, pavlovalaadne magustoit ja pliinid suitsulõhega…..mul hakkasid süljenäärmed töööle.. 🙂

  • Annemarie
    April 24, 2018

    Mina prooviks heameelega ära sealiha:)

  • Monza
    April 24, 2018

    Lõhet tahaks küll kohe maitsta ja pliine ka.

  • Keidi
    April 24, 2018

    Mina võtaks pliinid kalamarjaga, pardi ja pannkoogid kaseaiirupiga 😀 tglt sööks kõike näeb nii hea välja kogu see pildielu

  • Kristel Põdra
    April 24, 2018

    Sõidan bussis ja loen Su postitust ja suu jookseb mõnuga vett selle postituse peale. Olen jõudnud ainult 1 kohvi sisse kallata.Pliinid ja part sulaksid suus praegu suurepäraselt! ?

  • Birgit
    April 24, 2018

    Kõik road tunduvad niiii ahvatlevad, aga praegu isutab selle lõhe järele korralikult :p

  • Kaia
    April 24, 2018

    Hirveliha tatar nägi super välja kuigi ka need teised road alla ei jää???

  • ML
    April 24, 2018

    Kõige ahvatlevam tundus lõhe 🙂

  • Birgith
    April 24, 2018

    Lõhe tundub ahvatlev ?

  • Marju
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar, veisefilee, pannkoogid.

  • Vanessa-Victoria
    April 24, 2018

    Kõige ahvatlevam tundus lõhe koos kartuli vareenikutega.

  • Katriin
    April 24, 2018

    Tahaks proovida parti ja šokolaadikooki! Tunduvad imelised!

  • Marina
    April 24, 2018

    Seakülg tundub väga ahvatlev ja magustoidud

  • K.
    April 24, 2018

    süüa tahaks nüüd 😀
    tartari prooviks, veist prooviks ja kõige lõppu see üliahvatlev šokolaadikook 😛

  • Karina
    April 24, 2018

    Tühja kõhuga tõesti ei soovita neid pilte vaadata ? väga isuäratavad näevad välja, kindlasti prooviks kuidas neil part maitseb ?

  • Eliise
    April 24, 2018

    Seda parti tahaks niinii väga proovida ? läheks peiksiga oma viiendal aastapäeval parti sööma ?

  • Iris
    April 24, 2018

    Omg kõik on isuäratavad ja mu suu juba tilgub?aga kui valida siis eelroast jäi silma see hirveliha tartar,pearoast lõhe mmmmmm nämmm ja magustoidust ikka pannkoogid mmmmm nämmm 🙂 ??? uhhh mul kõht juba mega tühi 😀

  • Sille
    April 24, 2018

    V2ga raske on valida, mis k6ige ahvatlevam on, aga peaksin vist utlema et pannkoogid, sest olen suur magusas6ber.
    Aga saadaksin enda asemel ema sinna sooma, et ta saaks natuke puhata 🙂

  • K
    April 24, 2018

    Lõhe ja Vanaema sahvri magustoit 😛

  • Agnetha
    April 24, 2018

    Lõhe ja Masha magustoit, mis meenutas pavlovat tundusid parimad ?

  • Liisi Koit
    April 24, 2018

    sealiha ja šokolaadi kook

  • Jane
    April 24, 2018

    Veise antrekoot tundub nii njämmmm…

  • Svetlana
    April 24, 2018

    Parti sööks mõnuga!

  • Ele
    April 24, 2018

    Lõhe pliinidega ning “vanaema sahver” oleks ideaalsed õhtusöögiks 😉 olen rohkem pearoog-magustoit inimene 😀 pole saanud ammu väljas süüa ning selline võit tooks pisarad silma! 😉

  • s
    April 24, 2018

    Seakülg tundub niii hea 🙂

  • Karin
    April 24, 2018

    Hirveliha tartari ja lõhe koos nende vareenikutega sööks küll kohe ära.

  • Veronika
    April 24, 2018

    Kõik road tundusid väga-väga head, aga mina kui vana maiasmokk kõige enam sooviksin proovida seda Masha magustoitu :P.

  • Keits
    April 24, 2018

    Ütlen ausalt, et pole kunagi käinud sedasi restoranis, pole isegi julgenud minna, kuna olen toidu suhtes päris valiv. Küll aga tundusid kõik magustoidud niiiii isuäratavad ja head. Eelroast valiksin võib-olla selle suitsukala salati. Ja mul täpselt sama asi, pole kunagi parti söönud, seega pearoogadest valiksin selle pardi, kuigi ka veise antrekooti pole kunagi söönud, aga pole kindel kas julgeksingi seda proovida, kuigi need kartulid on väga isuäratavad. No ja magustoidud pistaks kõik nahka, hahaa, tegelt võiks olla lõpetuseks üks hea ja mõnus šokolaadikook või siis see viimane “vanaema sahver”, kuna see tundub huvitav ja pole söönud sellist asja sellisel kujul.

  • Kristi Liiskmann
    April 24, 2018

    Lõhe ja muidugi šokolaadikook tunduvad väga ahvatlevad. ?

  • Kristel
    April 24, 2018

    Suure hea meelega prooviksin parti ja magustoiduks pannkooki.

  • Mirel
    April 24, 2018

    Ooo maii gaad see seakülg tundub küll parim asi maailmas!

  • liis
    April 24, 2018

    Appi mis isu mul nüüd tuli. Eelroast tundub kõige maitsvam minu jaoks suitsukala salat, pearoast valiksin kas pardi või veise ning magustoiduks need pannkoogid!
    Ja selline vaheldus välja minna ning õhtust süüa mehega kuluks suhtele ära ka.

  • Jane
    April 24, 2018

    Palun üks notsu ja pannkoook magustoiduks ?

  • laura-liis m
    April 24, 2018

    Seda lõhe tahaks või neid pannkooke, tegelt tahaks ka kõiki maitsta, sest nii isuäratavad näevad välja ;P

  • Sille
    April 24, 2018

    Part ja pannkoogid, mm!

  • Ann
    April 24, 2018

    Lõhe vareenikutega ja shokolaadikook näevad nii head välja, njämm.

  • Helena
    April 24, 2018

    lõhe ja šokolaadikook 🙂

  • Kairit
    April 24, 2018

    Suitsukala salat

  • M
    April 24, 2018

    Meil aastapäev tulemas ja see part sobiks selleks päevaks imeliselt??

  • Keiju
    April 24, 2018

    Seakülg näeb väga väga maitsev välja ja hea meelega prooviks selle koos oma partneriga ära.

  • E
    April 24, 2018

    Vanaema sahver tundub küll väga huvitav “kompott”, mida süüa 🙂

  • Heleriin
    April 24, 2018

    Oo, Masha! Mulle väga meeldib erinevates kohates einestamas käia, aga vot sinna pole veel jõudnud. Olen hästi suur tartari fänn ja seda hirveliha tartari võtaks eelroaks kindlasti. Pearoana veel üks mahlakas seakülg ja mmm, neelud hakkasid käima 🙂

  • Triinu
    April 24, 2018

    Lõhe tundus kõige maitsvam! Ja magustoidud tundusid ka väga maitsvad, eriti esimene.

  • Merilin
    April 24, 2018

    Käi ära, ilmselgelt ma lugesin seda vahetult enne lõunaleminekut ja ila tilgub meeletult 🙁
    Need vareenikud tekitasid täiega isu, aga just eile rääkisime sõbrannaga, et ma ei ole kunagi böffi proovinud, nii et ma prooviks seda seal kindlalt 😀

  • Anastassia
    April 24, 2018

    Tartar.. I need it..now!

  • Di
    April 24, 2018

    Lõhheeeee!!

  • Marleen
    April 24, 2018

    Lõhe tundub supper hea! Muidugi tahaks kõike proovida! 😀

  • Maris
    April 24, 2018

    Masha magustoit tundus kõige kõigem!

  • Heivy
    April 24, 2018

    Kuna pelgan toorest liha siis teeks endale ühe väljakutse ja prooviks ära selle hirveliha tartari. Lastele kindlasti pannukad ?

  • Kaisa
    April 24, 2018

    Seakülg tundub lihtsalt meggggaa!!!?

  • Mariliis
    April 24, 2018

    Oi kuidas isutab valiksin..pliinid, pearoaks pardi ja magustoiduks šokolaadikoogi ? ja võtaks mehe kaasa..polegi saanud kahekesi aega ?

  • K
    April 24, 2018

    Kõige ahvatlevamad tunduvad mulle lõhe, veis ja šokolaadikook!

  • Liisa
    April 24, 2018

    Seakülg ja šokolaadikook tunduvad väga ahvatlevad ja pistaks kohe nahka! Tühja kõhuga vaatamine polnud tõesti kõige parem idee. 😀

  • Stelle
    April 24, 2018

    Tahaks ka niiii väga seda parti proovida, sest pole parti varem proovida julenud ?

  • Kady
    April 24, 2018

    Kõik tundub juba silmadega süües väga ahvatlev. Lõhe ja šokolaafikooki tahaks eriti 😉

  • Kristin
    April 24, 2018

    Oiii, pole parti küll proovinud, alati tundub see part puisena, aga tundub lihtsalt, et ei ole õiges kohas käinud söömas! Ja samuti ka magustoidud ! ??

  • Helina
    April 24, 2018

    seakülg ajab küll söögiisu peale 🙂

  • Merje
    April 24, 2018

    Enamus tunduvad väga isuäratavad, v.a see, kus toores munakollane peal on, aga valiksin pliinid lõhe ja kalamarjaga.

  • K
    April 24, 2018

    See seakülg ja loomulikult šokolaadikook tunduvad imelised ja neid prooviks hea meelega 🙂

  • Mary
    April 24, 2018

    Kui vene köök, siis ikka pliinid kalamarjaga <3!
    Aga kõik teised pildid on ka hirmus isuäratavad, seega lippan nüüd lõunale.
    Masha valikut prooviksin hea meelega.

  • evelin
    April 24, 2018

    Sooviks meeletult käia külastada Mashat! Pole mitte kunagi seal käinud ning kõik alati kiidavad seda kohta taevani. Eriti meeldis menüüst siinsest lõhe vareenikutega ning magustoidust need pannkoogid. Mmmm!

  • Karolina
    April 24, 2018

    Kõik oli nii isuäratav et ila tilgub.. Aga kindlasti tahaks proovida Pliinid kalamarja ja suitsulõhega ära. No kalamari on mu lemmik!!! Loosiõnn, naerata nüüd mulle ???

  • Arle
    April 24, 2018

    Kuna ise olen nii vilets liha valmistaja siis valikuks osutub : veise antrekoot

  • Kaie
    April 24, 2018

    Tar-tar ja pliinid 🙂

  • Helena
    April 24, 2018

    Veis tundub eriti hea ja mida punasem, seda parem. Mul on nüüd kõht nii tühi 😀

  • Liina
    April 24, 2018

    Lõhe 😛

  • R
    April 24, 2018

    Lõhee?

  • E
    April 24, 2018

    Appi, kõik toidud tunduvad uskumatult head, aga kõige ahvatlevam ikka minu suur lemmik veise antrekoot. Hea meelega prooviks Mashaski selle ära.

  • Sp
    April 24, 2018

    Kuna kolime elukaaslasega Tartust Tallinna tagasi tahaks siit leida ka lemmik restorani nagu siin on Aparaat, seega vist lähme nii või naa seda vene kööki maitsma, sest tundus lihtsalt nii huvitav ?, aga kuna mul vaba päev ja alles voodis lebotan siis võtaks hetkel selle salati.. või pannikad.. oi ma ei teagi nüüd, tegelikult nägi ju veis ka imeline välja..

  • Helen
    April 24, 2018

    Veise antrekoot! (ila tilgub praegu ekraani ees)
    Kindlasti antrekroot! Kaasa valik oleks samuti sama ilmselt.

  • Merlyn
    April 24, 2018

    Mmmm Masha magustoit on kindlasti maailma parim!

  • Laura A
    April 24, 2018

    Praegu nii nii tahaks suitsukala salatit??

  • Geity
    April 24, 2018

    Part tundus kõige isuäratavam ❤

  • Laura
    April 24, 2018

    Tar-tar ja pearoog lõhe ?

  • Ethel
    April 24, 2018

    Mina pole ka kunagi varem parti maitsnud seega minu esimene valik oleks see. Näeb väga hõrgutav välja 🙂

  • Kadri
    April 24, 2018

    mõte seaküljest ja šokolaadikoogist tegi suu vett täis ikka.
    No ja vene köögi klassika pliinid..

  • Merr
    April 24, 2018

    Hirveliha tartari tahaks proovida ?

  • Liina
    April 24, 2018

    Veise ankrekoot… Ila tilgub ka kirjutades ?

  • Irina
    April 24, 2018

    Lõhe!
    Sest seal on vareenikud sees ju!

  • Kaia
    April 24, 2018

    mmm… Hirveliha tartar ja part, imeline ! Olen Mashas enne käinud, vana menüüga. Juba siis oli fantast, mis see uus siis veel on ?! 🙂

  • Marta
    April 24, 2018

    Mina võtaks kohe 50 euro eest pliine kalamarja ja lõhega. Mmmmmm????

  • Jelena
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar paistab eriti ahvatlev 🙂

  • Kerli
    April 24, 2018

    Pliinid!

  • Merike
    April 24, 2018

    Eelroogadest prooviks ka kõiki, kui ainult seda tilli seal peal ei oleks!!! No lihtsalt ei lähe kurgust alla! Iga kord kui kuskil väljas söön, pean paluma, et nad garneeringuks tilli peale ei raputa… mõnel korral on läheb see neil vist meelest, sest pool minu söögi ajast läheb tilli kraapimisele taldriku äärele.
    Aga see lõhe(kuigi ma kala ka ei söö eriti) tundub küll selline tükk, millele lööks hea meelega kahvli sisse. Seakülg tundub ka nii ahvatlev. Oeh kui raske on tõesti valida… see on hea nipp tellida kõike, et saaks igast asjast mingi meki. No magustoidud… oeh võiks ju olla ühel taldrikul igast ühest väike tükike …. mmm

  • Andra
    April 24, 2018

    Suitsukala salat tundub niiiii hea olevat 🙂 !!!

  • M-M
    April 24, 2018

    Lõhe:))

  • Suusi
    April 24, 2018

    Ohjeesus, kõik toidud tunduvad niii head, aga kõige rohkem sooviksin maitsta hirveliha tartarit ja veisekooti.

  • Eleri
    April 24, 2018

    Kindlasti prooviks suitsukala salatit ja šokolaadikooki..mmmm ???

  • Marit
    April 24, 2018

    Veis tundus maitsev, aga need pannkoogid võtaks magustoiduks?.

  • Laurena
    April 24, 2018

    Kuna ma olen suur kala sòber siis jài lòhe silma mida tahaks samas pole ma kunagi parti sòònud nii et nende vahel valiks kumba sööks 🙂

  • Adeele
    April 24, 2018

    Mmm hirveliha tartar nägi pildil niiii isuäratav välja, et kindlasti see ⭐️

  • Karin
    April 24, 2018

    KÕIK magustoidud tunduvad mega ahvatlevad, neid mekiks hea meelega.

  • Kerttu
    April 24, 2018

    Tahaks proovida parti. Olen ühe korra elus seda söönud ja see polnud väga hea. Aga sa kiidad seda koguaeg niiet annaks uue võimaluse ?

  • Mariliis Sagar
    April 24, 2018

    Pearoona toodud lõhe tundub väga isuäratav, kuid minu lemmikuks saab see tummine šokolaadikook, mida ma sooviks kindlasti proovida.

  • Tuuli
    April 24, 2018

    Olen üldiselt ka suur kalasõber ja lõhe vareenikutega tundub väga ahvatlev.

  • Hanna
    April 24, 2018

    Kõik toidud tunduvad niiii maitsvad, tahaks kindlasti veise antrekooti proovida 🙂

  • Mariin
    April 24, 2018

    Minul pani ilanäärmed tööle lõhe vareenikutega!

  • Geidi
    April 24, 2018

    Vrise antrekoot medium. APPIII!!! ma käisin eile mandliopil. Kõik toidulood on keelatud. Oh mida kõike teeks, et head sööki saada.

  • Kristi
    April 24, 2018

    Need pliinid kalamarjaga ja part mmmmmmm

  • Helika
    April 24, 2018

    Kõik tundub imemaitsev, aga kõige ahvatlevam siiski seakülg. Mmmm…

  • Mai-Liis
    April 24, 2018

    Lõhe vareenikutega ?

  • Mari
    April 24, 2018

    Märkasin feissis juba ennem sinu postitust nende loosimist ning automaatselt osalesin kuna menüü tundus huvitav ja kes siis ei sooviks iga kuu korra head ja paremat sisse vitsutada 😀 Aga peale sinu postituses olevate piltide nägemist lähen sinna juba järgmine kord kui Tallinna külastan 100%, part nägi imeline välja ja need pannkoogi taolised asjad… mmm, pean nüüd neid saama. 😀

  • Kaidy Soovik
    April 24, 2018

    Suitsukala salat tundub põnev roog ?

  • Angela
    April 24, 2018

    Kõige rohkem isutas lõhe! Eriti, kuidas kirjeldasid neid ravioole meenutavaid lisandeid, siis tekkis tahtmine juba uksest välja astuda. 🙂 Olen mõelnud mehega seda kohta uudistama minna, aga alati midagi vahele tulnud ja pole siiani see ettevõtmine õnnestunud. Hea, et nüüd nägime, et tuleb ikka edasi pingutada sinna jõudmise nimel. 😀

  • Kätlin
    April 24, 2018

    No ütleme nii, et suu hakkas korralikult vett jooksma!?
    Aga see seakülg tundub nii ahvatlev!

  • Piia
    April 24, 2018

    PART!!! Ma pole mitte kunagi head parti saanud ja oleks aeg ära proovida, mis imeloomaga tegu on 🙂

  • Helena
    April 24, 2018

    Lõhet sooviks proovida!

  • Triin
    April 24, 2018

    Kõik on nii isuäratav. Kindlasti prooviks lõhet ja pannkooke! ?

  • Sigrid
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar 🙂

  • Keity Karu
    April 24, 2018

    Omg minu programm “Suveks 5kg juurde, et julgeks riided seljast võtta” saaks selle sea ja pavlovaga kindlasti edukaks!

  • Riina
    April 24, 2018

    Suitsukala salat ja koogid 🙂

  • Greete
    April 24, 2018

    Ma veits kahevahel kas part või lõhe vareenikutega aga kuna hetkel isutab rohkem pelmeenide järgi siis kaldub kaalukauss õigepisut lõhe ja vareenikute poole 🙂 seega valin selle. Aga kohapeal olles ilmselt telliks mõlemad 😀

  • Liisa
    April 24, 2018

    Selline söögiisu tuli nüüd peale… aga lõhe vareenikutega kõlab ülimaitsvalt ja pannkoogid veel otsa! Uhh!:)

  • Marge
    April 24, 2018

    Pavlova!
    Ma juumaldaan pavlotav!
    Ema võtaksin kaasa kuna ta pole ise iial pavlotav söönud 😀

  • Annika
    April 24, 2018

    Kõik tundus lihtsalt nii hea, polegi veel seal käinud ja tuleb minna nagu näha, koos sama hea seltskonnaga, ehk oma parimate sõbrannadega 🙂
    Part tundus tundus nii hea ja head parti ei saa igal pool 🙂
    Ja kuna ma ei suuda valida siis hääletan ka hirveliha tartari poolt, mis tõesti nägi ka super välja 🙂

  • Grete
    April 24, 2018

    Pannkookid tundusid ikka ülihead!

  • Grete
    April 24, 2018

    Piltide järgi tunduvad need kõik niiiiii maitsvad… kõige rohkem tahaks proovida hirve tartari ja veiseee antrekooti!!

  • Katrin
    April 24, 2018

    Ma sööks hea meelega parti ning ahvatlevaid pannkooke 🙂

  • Mari-Liis
    April 24, 2018

    Ma võtaks pliinid kalamarjaga ning mashat ja šokolaadikooki ?

  • Jaanika
    April 24, 2018

    Olen kahel korral parti tellinud mujal ning pettunud.. Tundub, et Mashast vôiks saada esimese meeldiva kogemuse pardi näol..? Niiet, eriti ahvatlev tundub part!!☺️☺️

  • ML
    April 24, 2018

    Hetkel just lõunalt tulnuna ahvatleb kohvi kõrvale kuidagi eriti see shokolaadikook 😛

  • Annika
    April 24, 2018

    SIGA! ?

    • Mallukas
      April 24, 2018

      sõimad v??? 😀

  • Katre
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar ajas isutama 🙂

  • Mari-Liis
    April 24, 2018

    Mina tahaks väga lõhet proovida 😉

  • Anneli
    April 24, 2018

    Minu lemmikud on pannkoogid, kuna olen suur magusa sõber ja kirjeldus lausa kutsub neid sööma.

  • Kadri
    April 24, 2018

    Prooviksin hea meelega elus esimest korda parti ja magustoiduks võtaksin kasesiirupised pannkoogid. 🙂

  • Agne
    April 24, 2018

    Seakülg ja pannkoogid ning sealt lõhe alt tahaks neid vareenikuid maitsta. ?

  • Laura
    April 24, 2018

    Eem..peaaegu kõik tundub ahvatlev. Kui minna turvalist teed siis valiks ilmselt seakülje, kui proovida midsgi uut siis valiks pardi 🙂

  • Kelly
    April 24, 2018

    Pannkoogid

  • R.
    April 24, 2018

    Issand kui raske on lemmikut valida. Seega valin igast roast midagi, kuigi seda ûhte on ka neist raske valida, sest kôik tundub nii maitsev.
    Eelroogadest äkki vôtaks pliinid kalamarja ja suitsulôhega.
    Pearoaks kas veise antrekoodi vôi pardi.
    Ja magustoiduks valiks kas Masha magustoidu, pannkoogid vôi šokolaadikoogi.

  • heleri lilles
    April 24, 2018

    Lõhe sooviks proovida,ammu juba isutab kala jârgi ja rammusad pannkoogid kaa kindlalt!!?
    Mul kylmkapp ja k6ht m6lemad tyhjad praegu,seega ma pean syya saama kuskilt ? Nali naljaks ,aga pâriselt ka ?

  • Kristiina
    April 24, 2018

    Seakülg tundub ikka väga ahvatlev. Hea meelega võtaks osa loosis.

  • Zanna
    April 24, 2018

    Oleme just minemas mu Portugaallasest kihlatuga Tallinnasse reisule ja sooviks talle “minu” kööki tutvustada ja muidugi ise ka meenutada, kuidas see vene toit siis maitseb.

  • Egle
    April 24, 2018

    Need toidud tunduvad su piltide ja kommentaaride järgi kõik nii head, et sooviks samuti kõike proovida. Aga endale eelistaksin kõige enam parti ja mees sööks veiseliha, siis saaksime ka üksteisega jagada ja mõlemad ära proovitud ? seda enam, et ammu silma jäänud see restoran ja pole mehega juba tükk aega head ja paremat söömas käinud ?

  • Caryna
    April 24, 2018

    Lõhe näeb väga maitsev välja ja see šokolaadikook!

  • Ingrid M
    April 24, 2018

    Masha magustoit. Mmmm ?

  • xc
    April 24, 2018

    mmm…need pannkoogid 🙂

  • Gerttu
    April 24, 2018

    Masha magustoit näeb eriti ahvatlev välja ?

  • Marju
    April 24, 2018

    Seakülg…nämm seda sööks küll ja magustoiduks võtaks selle vanaema sahvri ??

  • Gerli
    April 24, 2018

    Soolaseks roaks lõhe ja magustoiduks pannkoogid :p Ei suutnud valida, kumb ahvatlevam 🙂

  • Terje
    April 24, 2018

    Seakülge prooviks kindlasti ja magustoiduks pavlovat. Tegelikult on raske valikut teha, kôik tundub nii hea 😀

  • Katrin
    April 24, 2018

    Suitsukala salat, part ja vanaema sahver kõlavad vääääga ahvatlevalt 😛

  • Helin
    April 24, 2018

    Kõige isuäratavam tundus seakülg 🙂 üks mõnus kohtinguõhtu kuluks vägagi ära enne juunit kui meil esimene perelisa tulemas 🙂

  • Marju
    April 24, 2018

    Seakülg ja magustoiduks vanaema sahver ?

  • Kessu
    April 24, 2018

    Kui valima peab, siis lõhet prooviks..

  • Janet
    April 24, 2018

    Šokolaadikook tundus nii maitsev, et sooviks seda ka ise proovida! 🙂

  • Katrin
    April 24, 2018

    Suitsukalasalat, part ja vanaema sahver 😛

  • Johanna
    April 24, 2018

    Ma võtaks selle hirveliha tar-tari ja shokolaadikoogi ???

  • Chrissy
    April 24, 2018

    Pardiliha ja need pannkoogid tunduvad hetkel pildilt nii maitsvad. Parti ma söönud enne pole niiet oleks hea maitsma minna sinna 🙂

  • Riin
    April 24, 2018

    Ei soovita seda postitust lugeda enne lõunasööki, sest fantaasia mu keelel elab nüüd oma elu. Masha külastus on mul ammu plaanis olnud ja nüüd, seda menüüd nähes, saab kindlasti see ka tehtud.
    Ütlen ausalt – ei ole ühtegi sööki siin piltidel, mida ma EI tahaks proovida. Peaks samamoodi sõbrantsid punti võtma ja korraliku külastuse tegema.

  • Pille
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar

  • Siiri
    April 24, 2018

    Suitsukala salat, seakülg ja vanaema sahver kõlavad imeliselt 🙂 ja lastele pannkoogid ja mehele veis 🙂 Tore oleks seal vastu suve end paksuks süüa 😀

  • M
    April 24, 2018

    Pannkoogid!

  • M.
    April 24, 2018

    Oh jummel, kõik toidud ajasid süljenääed tööle aga kui peaks kohe valima siis eelrooga ei võtakski ja asuks kohe veise või pardi kallale ning hiljem prooviks šokolaadikooki peale sest sellist pole veel saanud (jah, uskumatu aga alati eelistan midagi muud kui šokolaadikooki, kuid kirjelduse järgi tundub see kõige kõigem). ?

  • Elli
    April 24, 2018

    Veis ja pannkoogid ?

  • Kristin
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar oleks sellest valikust minu kindel lemmik 🙂

  • Kadi
    April 24, 2018

    Kõik tundusid väga ahvatlevad aga tahaksin proovida lõhe ning kalamarjaga pliine 🙂

  • Liis
    April 24, 2018

    APPI, MA TAHAN KÕIKE! Täiesti lõpp. Mul on kõht täis, aga ikka hakkas ila nii voolama. See tartar, lõhe, notsu, pannkoogid ja see pavlovalaadne asi.. Ommgg.. Sööks end ise hetkel hea meelega seaks. 😀

    Ma tean, et kui ma tahan eelrooga mitte jagada, siis tartar on hea valik, sest härra on siis nagu “Iuuu, kes see toorest liha sööb, mis asja??!”. Muahaha..

  • Kerstin
    April 24, 2018

    Veise antekooti ja pannkooke tahaks küll 🙂

  • Birgit
    April 24, 2018

    Veise antrekoot tundub väga hea 🙂

  • Astrid
    April 24, 2018

    Oh jumal, kõike tahaks proovida. Kõige enam vist hirveliha tartari 🙂

  • Kati
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar ajas suu vett täis 🙂

  • Piret
    April 24, 2018

    Eriti huvitav ja isuäratav tundub vasikaliha tartar!

  • Piret
    April 24, 2018

    Eriti huvitav ja isuäratav tundub hirveliha tartar!

  • Merit
    April 24, 2018

    Kõik need eelroad näevad niiiihead välja, et tahaks neid kõiki!

  • Kristin
    April 24, 2018

    Pannkoogid kasesiirupis kindlasti!!

  • Anne
    April 24, 2018

    Me pole mehega nii ammu kohtingul käinud. Enne poja sündi käisime ikka vähemalt paari kuu tagant kuskil tõsiselt heas kohas söömas. Nii mõnus oli end üles lüüa ainult iseenda ja enda abikaasa jaoks ning koos maailma parimat seltskonda nautida. Hea meelega läheks Mashasse ja võtaks kõik vastu mis antakse.
    Kuna ma väga ise kala kodus ei tee, siis kindlasti valiksin kala !

  • Emeri
    April 24, 2018

    Šokolaadikook!! ?

  • Mariann
    April 24, 2018

    Kõik tundus nii hea aga mina tahaksin väga esimest eelrooga pliinid kalamarja ja suitsulõhega. Pole kunagi koos proovinud neid 🙂

  • Angela
    April 24, 2018

    Oi ma sooviks eelroaks pliine, pearoog lõhe tundub imeline ja magusaks see pavlova taolina asi :p nämmmmm

  • Liisa
    April 24, 2018

    Pliinid kalamarja ja suitsulõhega 🙂

  • Mari-Liis
    April 24, 2018

    Issand, siit lemmikut valida ju võimatu! Tulin just lõunalt, aga oi kuidas hakkas isutama kõige selle järele 😛
    Kui tõesti peab valima, siis võtaksin ilmselt suitsukalasalati, njomm njomm.

  • Triinu
    April 24, 2018

    Tahaks proovida lõhet ja neid magusaid pannkooke 🙂

  • Brr
    April 24, 2018

    Tartari ikka! Head parti aja ka tikutulega taga. Aga vahet pole, ausalt öeldes tahaks lihtsalt süüa 😀

  • Kristiina
    April 24, 2018

    Kõige ahvatlevam tundub lõhe! 🙂

  • Katarion
    April 24, 2018

    Tartar kahtlemata!!

  • Helina
    April 24, 2018

    Ma tahaks seda sorbeega magustoitu! Kohe praegu! 🙂

  • Vaike
    April 24, 2018

    Mulle kui suurele magusa sõbrale tundus väga ahvatlev šokolaadi kook mmmm….

  • Gerli
    April 24, 2018

    Siga ja need pannkoogid ja see suitsukalasalat ja… ahh, ma tahan kõike. ??

  • E
    April 24, 2018

    Kõik on nii ahvatlev, aga lõhe võitis pildi järgi südame.

  • Kaisa
    April 24, 2018

    Veise antrekoot tundub imemaitsev!

  • Kadri
    April 24, 2018

    Aitäh hoiatamast! 😀 nüüd unistan siin voodis vedeledes kõigist pearoogadest, tahan kõike :D(sest kõht on tühi), kuid pardi pistaks essana nakkavad…

  • anu
    April 24, 2018

    hirveliha tartar, lõhe ja Maša magustoit

  • Airi
    April 24, 2018

    Hetkel ahvatles kõige rohkem Masha magustoit ?

  • Triin
    April 24, 2018

    No kindlasti tahaks ma nüüd neid pannkooke, kuna sa neid nii kiitsid 🙂 Aga pearoast prooviks lõhe vist. Olen suur mereani fänn ja kala pole kunagi palju 🙂 Kusjuures sellest pole mingit kasu, et ma just oma söögi lõpetasin… hullult hakkas isutama 🙂 Ja sa teed väga ilusaid toidupilte 😀

    • Mallukas
      April 24, 2018

      Pildid on Kerli tehtud! 😀

  • M.
    April 24, 2018

    See notsupraad tundus küll hea 🙂

  • Ülle
    April 24, 2018

    ..pliinid! ja pavlova moodi magustoit..need paistavad väga ägedad.

  • Hekti
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar ??

  • Pauliine
    April 24, 2018

    Eelroad tunduvad kõik üli põnevad, nendest maitseks kindlasti midagi.
    Ma muidu siga ise peaaegu üldse ei söö, see tähendab, et koju üldiselt ei osta, aga siin pildil näeb notsu mega isuäratav välja!! Lõhe samuti.
    Magustoitudest näevad pannkoogid ikka väga maitsvad välja

  • K
    April 24, 2018

    Lõhe ja part tunduvad mõlemad väga-väga ahvatlevad.

  • Merilin
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar viib kindlasti keele alla!

  • Inger-Liis
    April 24, 2018

    Kindlalt need rammusad pannkoogid on lemmikud 😀

  • H
    April 24, 2018

    Väga uhked ja tundub, et maitsvad toidud on need kõik. Rasedatele ei tohiks nii palju häid asju koos näidatagi 😀
    Ma valiks kohe mitu asja välja, aga kui ühe peab siis ma lihtsa inimesena võtaks need pannkoogid ja kohe praegu! 😀

  • Vaike
    April 24, 2018

    SIGA! Ma ei saa seda kodus teha, sest siis ma lihtsalt söön ennast seaks.

  • Helen
    April 24, 2018

    Pannkooke tahaks nii eelroaks kui magusroaks 🙂

  • Marleen
    April 24, 2018

    Ooh, see seakülg ja šokolaadikook tunduvad eriti head ??

  • Alina
    April 24, 2018

    Suitsukala salat❤!

  • Katrin
    April 24, 2018

    Parti pole kunagi söönud ? mees võtaks mul kindlasti tartari ? meie majapidamises maitseb hakkliha alati tema ja ta on öelnud, et kahtlaselt hea on toores liha ? tartari pole ta veel aga kunagi proovinud

  • Hanna
    April 24, 2018

    Lõhe ja siga ja šokolaadikook. Ei julgeks pimesi lemmikut validagi.

  • Heldi
    April 24, 2018

    Lõhe näeb lihtsalt imeline välja, aga isuäratavad on nad kõik 🙂

  • K.D
    April 24, 2018

    Parti pliiiis! ???

  • Karin
    April 24, 2018

    Veis näeb ülimaitsev välja ja neid pannkooke tahaks ka! 🙂

  • Elis
    April 24, 2018

    Part tundub megaa nämmi.

  • Liisi
    April 24, 2018

    Mina tahaks seda seakülge… see ei jookseks üldss mööda külgi alla ??

  • Anna-Liisa
    April 24, 2018

    Part ja šokolaadikook 🙂

  • Nele
    April 24, 2018

    Siga!

  • Monika
    April 24, 2018

    Väljavalituks osutus hetkel lõhe vareenikutega.

  • Err
    April 24, 2018

    Kõik näevad välja just minu maitsele, aga kui valida siis part oleks esimene valik?

  • E.L
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar?

  • Natalie
    April 24, 2018

    Lõhe ja magustoiduks tahaks seda Masha magustoitu proovida 🙂

  • Merlin
    April 24, 2018

    Ooohhh part ja shokolaadikook vist on lemmik, kuid kôik tunduvad nii ahvatlevad. Pole pärast lapse sündi saanud mehega üldse kuskile välja sööma minna, sellepärast vist tundub iga roog mega ahvatlev mis pole kodus minu tehtud ?

  • Liis
    April 24, 2018

    Kõigepealt siig, siis antrekoot ja lõpuks poleks mingi vaev ja need pannkoogid ära süüa.

  • Sandra
    April 24, 2018

    Kõige ahvatlevam tundub veise antrekoot ja shokolaadikook 🙂

  • Mari
    April 24, 2018

    Part ja veis kindlasti 🙂
    Olen ammu tahtnud sinna minna juba ja seekord vist voiks sõbranna sinna 😉

  • Raily
    April 24, 2018

    Part ?
    Oi kuis nüüd isutab ?

  • Marika
    April 24, 2018

    Part ja vanaema sahver 🙂

  • Aet
    April 24, 2018

    Hirveliha tartari prooviks hea meelega!

  • Ulla
    April 24, 2018

    “Vanaema sahver” prooviks ära küll. ?

  • K
    April 24, 2018

    Kindlasti lõhe koos vareenikutega!

  • Marvel
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar 🙂

  • Kristi
    April 24, 2018

    Veise antrekoot 🙂

  • Laura
    April 24, 2018

    Part ja lõhe?

  • Jane
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar

  • Caroline
    April 24, 2018

    Lõhe ja šokolaadikook ?

  • Rain
    April 24, 2018

    Siga

  • Helen Pärn
    April 24, 2018

    Mina sööks meeleldi parti 🙂

  • Maarja
    April 24, 2018

    Jõuaks vist võidu korral lõpuks Mashasse sööma ka. Part nägi ikka väga ahvatlev välja ! Pole parti küll elusees söönud kuid valiksin ilmselt selle ! Pannkoogid leiaksin kindlasti ka tee mu kõhtu 😀

  • Riina
    April 24, 2018

    Miskipärast kui ma uuesti kõik road veelkord läbi vaatasin, siis kõigepealt prooviks “vanaema sahvrit” süüa.

  • Kristel
    April 24, 2018

    Lõhe tundus niii imehea, et seda prooviks kindlasti! Parti olen ma ainult ühe korra elus söönud ja see oli imeline! Seega pearoa valik toimuks ilmselt nende kahe vahel. Ja kuna ma ise olen kondiiter, siis neid magustoite tahaks ma ka kõiki mekkida ? see 50€ kuluks seega ära küll ?

  • Kris
    April 24, 2018

    Antrekoot ?

  • Jaanika
    April 24, 2018

    Veis ja šokolaadikook 🙂

  • Laura
    April 24, 2018

    Väga sooviksin külastada Masha restorni. Minul pani suu vesistama see lõheroog.

  • Susann
    April 24, 2018

    Ilmselgelt šokolaadikook (suu jookseb vett) 🙂

  • Tiia
    April 24, 2018

    Lõhe ja pavlova

  • Krista
    April 24, 2018

    Pannkook!

  • Mai-Liis
    April 24, 2018

    Pardiroog

  • Jaanika
    April 24, 2018

    Parti sööks heameelega ?

  • Kelli
    April 24, 2018

    Ausalt öeldes on nii, et kohe kui friikartuleid nägin, siis mahlad hakkasid jooksma 🙂 Läheb see ka arvesse? 🙂

  • M.
    April 24, 2018

    Suus sulav seakülg oh ??

  • M.I
    April 24, 2018

    Tartar, part ja šokolaad ?

  • Anny
    April 24, 2018

    Part ja sokolaadikook. Mnjomm… issand kui väga ma tahaks kohe sokolaadikooki

  • Annika
    April 24, 2018

    Seakülg ?

  • Dinnu
    April 24, 2018

    Kōik toidud tunduvad piltide ja Sinu kirjelduste järgi niiii isuäratavad, et raske on lemmikut välja valida… Aga kui vōidan ja Mashasse sööma saan minna, siis tahaksin väga proovida hirveliha tartari?

  • Kristi
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar!

  • Kaisa
    April 24, 2018

    Igasugused pliinid 🙂

  • Maret
    April 24, 2018

    Seakülge prooviks hea meelega ?

  • Maret
    April 24, 2018

    Seakülge prooviks hea meelega. ??

  • Bimm
    April 24, 2018

    Seda hirveliha tar-tari mekiks küll! Ja no need pannkoogid! Mmmm!

  • Ma
    April 24, 2018

    Ma tahaks kindlasti proovida lõhet ja KÕIKI magustoite!!! 🙂

  • Liisi
    April 24, 2018

    Masha on vaieldamatult üks mu lemmik söögikohti, uut menüüd polegi veel jõudnud proovima minna.
    Aga juba täna tahaks sinna vastupandamatut veise antrekooti maitsma minna!

    Ohh, miks ma pidin tühja kõhuga lugema tulema!

  • Brigitta
    April 24, 2018

    Ahvatlev tundub siga, aga tegelt rohkem tahaks proovida kala ja magustoidust Masha magustoit

  • Gerli
    April 24, 2018

    Seakülg ja vanaema sahver tunduvad väga ahvatlevad ?

  • Kristin
    April 24, 2018

    Pearoogadest prooviks kindlasti lõhet- olen suur lõhefanaatik ja magustoitudest need pannkoogid tunduvad imelised! ?

  • Anna
    April 24, 2018

    Oi, olen tahtnud ka ammu Mashasse minna! Ma tahaks proovida seda seakülge ning samuti magustoite 🙂

  • Reelika
    April 24, 2018

    Part vist. Kuigi kõik tunduvad ahvatlevad

  • Hille
    April 24, 2018

    Hirve liha tar-talle, veis ja vanaema sahver!!! njomm

  • Sirts
    April 24, 2018

    Nii armas oli näha “vanaema sahvri” all omaheegeldatud linikukest. Kõik tundub väga isuäratav 🙂

  • Merily
    April 24, 2018

    Suitsukala salatit ja prooviks hea meelega ja seakülg tundub ahvatlev!

  • Brenda
    April 24, 2018

    Lōhe.?

  • HAPPY
    April 24, 2018

    Vareenikud lõhega ja šokolaadikook ??

  • Kerli
    April 24, 2018

    Suitsukala salat, part ning Masha magustoit, neid prooviks hea meelega.

  • Kristelle
    April 24, 2018

    Lõhe ja kes saaks ei öelda pannkookidele ?

  • Ehtel
    April 24, 2018

    Uuuh, palun mulle üks šokolaadikook pannkookidega. Nomnom, palun mulle magusat! ?

  • Kaiti Käärd
    April 24, 2018

    Pearoaks ilmselt pardi ja magus toidu ksylitoli nosiks neid pannkooke, mmm ?

  • Kristjan
    April 24, 2018

    Veise antrekoot?

  • Monika
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar, see tundus kõige ahvatlevam!!

  • Marii
    April 24, 2018

    Vanaema sahver tundub imeline!:)

  • Krista
    April 24, 2018

    Sinu kirjelduse järgi tuleb kindlasti hirveliha tartari proovida, pearoogadest lõhet ja seakülge ning magustoitudest kindlasti shokolaadikooki 🙂

  • Pille
    April 24, 2018

    Kõik tundusid nii head! Kuid kindlasti tahaksin proovida lõhet ja neid imelisi pannkooke ?

  • Yutulind
    April 24, 2018

    Part ja pavlova.

  • Sille
    April 24, 2018

    Siig ja pliinid ja lõhe ja .. pekki, ma ei tea 😀

  • Karmen
    April 24, 2018

    Veise antrekoot tundus kõige ahvatlevam 🙂

  • Eke
    April 24, 2018

    Lõhe vareenikutega!!!!!!! ommnommmm

  • E
    April 24, 2018

    Ma pole kunagi parti söönud, selle prooviks küll ära :p

  • Galina
    April 24, 2018

    Mmm lôhe seenevareenikutega, seda sööks heameelega.

  • Sirle
    April 24, 2018

    Part

  • Merilyn
    April 24, 2018

    Parti ja šokolaadikooki sooviks küll proovida! 😛

  • Aile
    April 24, 2018

    Lõhe

  • Diana
    April 24, 2018

    Veise antrekoot paistab ahvatlev 🙂

  • Karin
    April 24, 2018

    See seakülg nägi täiesti vastupandamatu välja! Küll oleks tore, kui ei peaks üks õhtu süüa tegema ja saaks ennast üles mukkida ja restosse minna 🙂

  • Annika
    April 24, 2018

    Part ja pavlova! 🙂 🙂

  • Inger
    April 24, 2018

    Mmmm… kõiki neid kala toite sööks heameelega ja lõpetuseks šokolaadikooki!! ?

  • L
    April 24, 2018

    Seakülge prooviks küll ?

  • Kata
    April 24, 2018

    Kõige ahvatlevam tundus lõhe 🙂

  • Gloria
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar, nämm. Tartar üldse mu lemmik.
    Annaksin Masha tartarile uue võimaluse, sest eelmise menüüga sealne tartar oli tõesti pettumust valmistav, halvim tartari kogemus ning enda raha eest sinna enam ei läheks. Nii et võiksime mõlemad uue võimaluse saada 😛

  • Kertu
    April 24, 2018

    Lõhe ja veis ja part ja ja ja kõik tunduvad nii head!

  • Kadri Pikkmets
    April 24, 2018

    Masha magustoitu tahaks praegu ?

  • Merily
    April 24, 2018

    Veise antrekoot!♥

  • Marika
    April 24, 2018

    See part tundub mega ahvatlev seega osalen loosimises, et just seda minna proovima 🙂

  • Triin Altmets
    April 24, 2018

    suitsukala salat, part ja kõik magustoidud 😀

  • Jana
    April 24, 2018

    Masha magustoit näeb nii ilus välja ja tundub isuäratav?

  • Carmen
    April 24, 2018

    Pannkoogid

  • Vivian
    April 24, 2018

    Seakülg mmmm..

  • Siret
    April 24, 2018

    Kui just PEAB ühe valima, siis seda siga tahaks nüüd silmade asemel suuga süüa:P tundub mõnus atmosfäär.

  • Alice
    April 24, 2018

    Suitsukalasalat ??

  • Piret Kaasik
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar

  • Sara
    April 24, 2018

    Veise antrekoot

  • Mari
    April 24, 2018

    Kala ja mereannid 1-2-3 ehk siis suitsukala salat ja vareenikuid ja lõhe. Mmmmm

  • Nele Kõli
    April 24, 2018

    Lõhe !!!

  • Mari Nõmm
    April 24, 2018

    Veise antrekoot mu lemmik 😛

  • Mari
    April 24, 2018

    Veise antekroot tundub mulle kõige ahvatlevam ja ka huvitavam, kuna pole seda kunagi proovinud, nii et Mashashasse minnes võtaksin kindlasti selle!

  • C
    April 24, 2018

    Seakülg ja pannkoogid

  • Helen
    April 24, 2018

    Issand, ma sööks KÕIKE!
    Kõige rohkem elevust tekitavad part ja antrekoot – ühe neist telliksin endale ja teise paluks tellida kaaslasel 😛

  • Nelli Laas
    April 24, 2018

    Seakülge ja pannkooki tahaks ?

  • Getu
    April 24, 2018

    Ma arvan, et see part, kuigi ise ma parti teha ei oska, siis väljas söön alati eriti hea meelega?

  • Käts
    April 24, 2018

    Prooviks veise antrekooti.

  • Liivia
    April 24, 2018

    Ma ei ole kunagi seda veise antekrooti söönud ,et see on huvitav , muidugi need pannkoogid need on ka nii isuäratavad .Tean täpselt kelle kaasa võtaks kes vajaks seda väljas olemist.?

  • Siret
    April 24, 2018

    Suitsukala salat

  • L
    April 24, 2018

    See veise antrekoot, part ja šokolaadikook tunduvad igatahes sellised, mis mulle maitseksid 😀

  • Mariliis
    April 24, 2018

    Pannkoogid!!!

  • Karin
    April 24, 2018

    Part tundub imehea ja magustoidu piltidelt ei saa silmi ära!!!

  • Helene
    April 24, 2018

    Antrekoot! Need kartulid seal kõrval tunduvad meganämmad ja lehtsalat võiks sellesse kombosse imeliselt sobida 🙂 Kuigi noh samas.. mooritud seakülg.. sinna ei tasu üksi minna, telliksin end küll täiega üle 😀

  • Piret
    April 24, 2018

    Seakülg ?

  • Gigi
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar ja lõhe vareenikutega.

  • Siiri
    April 24, 2018

    Kõik tundus väga maitsev, aga kuna olen suur magusasõber, siis kõige ahvatlevam tundus Masha magustoit.

  • Sandra
    April 24, 2018

    Suitsukalasalat ❤️

  • Teele T
    April 24, 2018

    Noo kõigepealt vaatasin seda parti, tundub nii hea ja üleüldse parti ma armastan! Ja siis jõudsin šokolaadikoogini.. Ma ei tea, kas on minust suuremat šokolaadi armastajat olemas. Seega šokolaadikook! Kuigi parti sööks ka hea meelega 🙂

  • Liisi
    April 24, 2018

    veise anterkooti tahaks küll seal proovida 🙂

  • Juul.
    April 24, 2018

    Mehele veis ja mulle part.. või siga… või lõhe! Oeh, kui suudaks vaid valida!

  • Joanna Marie Põldsam
    April 24, 2018

    Lõhe vareerikutega tekitas suure isu!?

  • Ave
    April 24, 2018

    Masha magustoit ja seakülg ajasid suu vett jooksma 🙂

  • Rita
    April 24, 2018

    Mina sööks heameelega seda kala mis näeb nii ahvatlev välja.. Teisest küljest oleks part kogemuse saamiseks parim,sest restoranis võiks süüa midagi sellist mida kodus ikka väga ei tee.. ?

  • Ave
    April 24, 2018

    Seakülg ja Masha magustoit tundusid minu maitsele olevat 🙂

  • Gerlyn
    April 24, 2018

    Valiksin lõhe, aga kuna seeni ei söö, siis see ei sobi. Selle asemel võtaksin veise antrekoodi.

  • Sigrid
    April 24, 2018

    Kõikse rohkem tahaks seda lõhet, seenevareenikutega. Ohhh, kõht läks veel tühjemaks kui juba oli 😀 palun loosiõnn naerata mulle!!!

  • Else
    April 24, 2018

    Pannkoogid! Neid mahub mul omajagu sisse. 😀 alati kui kuhugi lähen proovin võtta pannkooke endale magustoiduks. Ja vene kööki armastan ka.

  • Kristi
    April 24, 2018

    See šokolaadikook ja part tunduvad imelised!

  • Birgit
    April 24, 2018

    Kõige isuäratavam tundus mahlane lõhe 🙂 ära ei ütleks ühestki kirjeldatud roast.

  • T.
    April 24, 2018

    Mmmm, see šokolaadikook ???

  • Reeli
    April 24, 2018

    Part ahvatleb. Ja ega pannkookidele ei suudaks ka ei öelda ?

  • Karina
    April 24, 2018

    Pannkoogid 🙂

  • Kristina
    April 24, 2018

    Minu jaoks tundus kõige isuäratavam pearoa lõhe aga mees on mul täielik pardi fänn-tema raudselt võtaks selle. Lähen nüüd kööki ja otsin süüa midagi 😀

  • Maris
    April 24, 2018

    Veise antrekoot

  • BB
    April 24, 2018

    Shokolaadikook. Ma vist alustaks sellest. Siis eelroog. Siis veel üks shokolaadikook. Siis pearoog ja siis veel üks shokolaadikook 😀

  • Tuuli
    April 24, 2018

    Mina olen magusasõber ja see šhokolaadikook tundub väga ahvatlev ?

  • M
    April 24, 2018

    Seakülg!

  • Jaanika
    April 24, 2018

    Pannkoogid 😀

  • triinuke
    April 24, 2018

    Masha magustoit tundub küll selline, et tahaks kohe proovida. Olen suur magusa- ja jäätisefänn. Miks mitte!

  • Anette
    April 24, 2018

    Pliinid ja pannkoogid
    🙂

  • Martin
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar tundus kõige ahvatlevam

  • anu
    April 24, 2018

    ma võtaks see tartar ja lõhe ja lõppu Maša magustoit

  • Maili
    April 24, 2018

    Prooviksin parti, olen suur kana sõber, aga olen ikka ja jälle saanud kuiva parti kõikjalt 😀

  • Dagne
    April 24, 2018

    Seakülje võtaks küll. Ehkki hirveliha tartar oleks nii mitteminulik valik, et … ehk oleks hea mõte.

  • D1sny
    April 24, 2018

    Ma olin juba ära ostetud 3 eelroa peal. Kui ma just juurikapastat krevettidega sisse ei oleks vitsutanud, oleks autole hääled sisse lükanud ?
    Proovida tahaks magustoitu nr 1 – masha magustoit. Minu kui pagar-kondiitrile oleks see ma arvan suur “avastus” et mida ta õieti siis kujutab ikkagi

  • Elen
    April 24, 2018

    Mina prooviksin veise antrekooti ja magistoiduks prooviks neid huvitavaid pannkooke ?,tegelikult tunduvad kõik need toidud isuäratavad ?

  • veigi
    April 24, 2018

    Neid kõiki magustoite tahaks väga proovida 🙂

  • Piret
    April 24, 2018

    Veis on ikka ja alati mu esimene eelistus

  • Anne
    April 24, 2018

    Kuna olen hetkel beebiootel siis on kõik toidupildid väga ahvatlevad!!
    Kõik sööks ära! Ausalt! Ja saan sellega hakkama ka. Vabalt!
    Lõpuks võtaks veel kaks tükki seda ahvatlevat šokolaadikooki! ☺️ ? ??

  • Sille
    April 24, 2018

    Tahaks kõike proovida ? Aga hirveliha tartar ja veiseliha antrekoot ja magustoit “vanaema sahver” – neid tahaks kindlasti proovida ?

  • Lillllll
    April 24, 2018

    You had me at medium rare veise antrekoot… kõlab jumalikult! Selle pärast sõidaks Tartust Tallinnasse küll ?

  • GerliK
    April 24, 2018

    Lōhe imeliste vareerikutega on kindlasti midagi minu maitsele!

  • Kaie
    April 24, 2018

    Veise antrekoot tundub imelineee!

  • Jaanika
    April 24, 2018

    Raske valida, aga veise antrekoot tundub hea. Seda enam et antrekoodi tükki ma pole kunagi söönud.

  • Marita
    April 24, 2018

    Ma ei suuda valida, aga vist tahaks seda antrekooti, sest lisaks tunduvad ülimõnusad kartulid. (oma rahakotile ilmselgelt oleks liiga kallis, niiet jaan unistama ja võitu ootama)

  • Maris
    April 24, 2018

    Part

  • johhi
    April 24, 2018

    Ema saadaks sinna emadepäevaks, kuna ise viia ei saa (asun välismaal). Kindlasti meeldiks talle see pardikoib, sest tal endal ei õnnestunud ükskord ahjupart üldse ning peale seda lõi pardile käega.

  • AK
    April 24, 2018

    Oiiiii, kõht läks tõesti tühjaks ja ammmmu juba tahaks Mashas ära käia. Sinu valikust lõhe ja Masha magustoidu võtaks. ??
    /fingers crossed//

  • Maris
    April 24, 2018

    Arvatavasti part 🙂

  • Liis
    April 24, 2018

    See part tundub ju lihtsalt imeline.

  • Merilin
    April 24, 2018

    See, seakülg näeb niii isuäratav välja! Masha magustoit ka!

  • Merilin
    April 24, 2018

    Veise antrekoot ja part näevad nii head välja. Prooviksin hea meelega enda elukaaslasega!

  • Helen
    April 24, 2018

    Lõhe kindlalt!

  • Helin
    April 24, 2018

    Part paistab väga isuäratav.

  • Liis
    April 24, 2018

    Ma tahaks seda parti..mmm..loodan väga võidule 🙂

  • Kerttu Palm
    April 24, 2018

    Seakülg ??

  • Gerli
    April 24, 2018

    Mulle tundub see seakülg väga ahvatlev.

  • Marru
    April 24, 2018

    Kõige ahvatlevam tundus seakülg.

  • MariaB
    April 24, 2018

    Mul ka pardisöömise kogemus puudub ning sooviks ära proovida ?

  • Sirle
    April 24, 2018

    Mmm, seakülg tundub ülihea!

  • Anneli
    April 24, 2018

    Oo, uu! Ma valiksin lõhe! Ja kui magustoiduks läheb, siis see vanaema-segasummasuvila tundub nämma.

  • Sigrid
    April 24, 2018

    Siga rohelise kraamiga 🙂

  • Bre
    April 24, 2018

    Kôik kôik paistab nii maitsev, aga valiksin antrekooti 🙂

  • Pille-Riin
    April 24, 2018

    Veise antrekooti prooviks küll.

  • Marge
    April 24, 2018

    Hirveliha tatar, part ja pannkoogid?

  • Mariann
    April 24, 2018

    Pliinid…nämm…igal ajal, igas kohas, igas asendis! Võtaks oma emme kaasa, kes on suur Vene köögi austaja. Tema mu pliine sööma sai kunagi ja las nüüd tuleb naudib koos minuga. Kas 50 euro eest ainult pliine tellida oleks imelik? 😀

  • G
    April 24, 2018

    Kindlasti seakülg 🙂

  • Kersti
    April 24, 2018

    Mmm, see seakűlg tundub lihtsalt imelineeee! ?

  • Andra
    April 24, 2018

    Tahaksin seda parti proovida 🙂

  • Siret
    April 24, 2018

    Hea meelega sööks seakülge 🙂

  • Liisi
    April 24, 2018

    Kõik tundus nii isuäratav aga kõigerohkem tekitas huvi Veise antrekoot. Hea meelega võtaks oma õekese kaasa ja sööks seal head paremat . ?

  • Reelika
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar- pole kunagi proovinud, aga kuna sa suutsid mu neelud korralikult tööle panna, siis ma usun, et see ongi nii hea nagu sa ütled 🙂

  • Marilyn
    April 24, 2018

    Head böffi on raske leida, niisiis on see potentsiaalne koht, kus leida endale uus lemmik ja muuta oma elu igaveseks! Või üheks päevaks. Tahaks hullult teada!

  • Astrid
    April 24, 2018

    Magusalainel olles siis head pannkoogid võtaks küll.

  • Aigi
    April 24, 2018

    Raske valik tõesti, aga seakülg. Kuigi need kartulivahvlid…

  • Anna
    April 24, 2018

    Kuna olen suur pliinide sõber, siis pliinid kalamarja ja lõhega tahaksin kindlasti ära proovida.
    Ja üldse vene restoranid on minu ühed lemmikud.

  • Jane
    April 24, 2018

    Pardiroog tundub väga-väga hea, mida tahaks kindlasti proovida. ?

  • Mari-Liis
    April 24, 2018

    Pannkoogid!

  • Maris
    April 24, 2018

    Lõhe tundub isuäratav ja samuti pannkoogid ?

  • Anna
    April 24, 2018

    Rasedana oli seda postitust küll piin lugeda, ei suudaks valida, tahaks kohe kõike proovida. 😀 Kõige ahvatlemad tunduvad siiski hirveliha tartar, pliinid ja seakülg. Võit oleks tore üllatus ja saaks minna koos mehega nautida head sööki.

  • siki
    April 24, 2018

    üldse ei tahaks nii isuäratavate asjade hulgast vaid üht valida, aga niimoodi pimesi tulistades võtaks praegu esimese hooga vast lõhe. 🙂

  • siirviir
    April 24, 2018

    Ristsugutis on brocolini. ? Ise tahaks ka kõike proovida.

  • Elis
    April 24, 2018

    Seakülg ja vanaema sahver tundub just see, millega õhtut sisustada ?

  • Salme
    April 24, 2018

    Lõhe!

  • Kelly-Sue
    April 24, 2018

    Tahan vareenkuid!!! :Oooo

  • A
    April 24, 2018

    Suitsukala salat kõlab nii isuäratavalt ja lōhe tundub nii mõnusalt mahlane olevat! Kõrvale klaas veini ja… Õhtu lõpetaks vanaema sahvriga.

  • Tanja
    April 24, 2018

    Hea meelega prooviks lõhet ja Masha magustoitu…neelud juba käivad ?

  • Laura
    April 24, 2018

    Siga ja Masha magustoit. Kaasa kutsuks oma abikaasa, kellel kohe juubel tulemas aga pole võimalik talle vanemahüvitise lõppemise pärast kingitust teha. See oleks ideaalne kingitus!

  • Nele
    April 24, 2018

    Lõhe on väga ahvatlev!

  • Sigrit Tiigrr
    April 24, 2018

    Hirveliha tartar

  • stefanie
    April 24, 2018

    Ausaltöeldes kõik tundusid vâga ahvatlevad!
    Aga valiksin seakülje!
    Magustoitude seast masha magustoit 🙂

  • Kerttu
    April 24, 2018

    Raudne valik oleks part ja pannukad!!

  • Marii
    April 24, 2018

    Sooviks seakülge proovida, tundub imemaitsev!

  • Janika
    April 24, 2018

    Kuna olen suur magusasõber siis prooviks kindlasti seda pavlova moodi magustoitu.

  • Andra
    April 24, 2018

    Mmmm! Seakülg ?

  • Kaili
    April 24, 2018

    Veise antrekoot… MASHA magustoit

  • Yummm
    April 24, 2018

    Mmm!!! Nüüd ma PEAN sinna minema, kuna ma tõeline pardi fänn siis sööksin parti ja mees valiks kindlasti antrekoodi!

  • Triin
    April 24, 2018

    Issssver, mu suu jookseb vett nende magustoitude järgi !!!

  • Monika
    April 24, 2018

    Ma olen küll meeletult suur magusasõber, aga alustagem siiski soolasest. See lõhe nende kartuli- seenevareerikutega tundus kõige ahvatlevam. 🙂

  • Getu
    April 24, 2018

    Ila jookseb pardi järgi 😀

  • Kristi
    April 24, 2018

    Isver, kõik tundus nii isuäratav – peakski laua broneerima ja head-paremat mekkima.
    Siit valikust prooviksin kindlapeale hirveliha tartari ja lõhet 🙂

  • Monika
    April 24, 2018

    Ma olen küll meeletult suur magusasõber, aga alustagem siiski soolasest. See lõhe kartuli- seenevareenikutega tundus kõige ahvatlevam. 🙂

  • Siiri.
    April 24, 2018

    Suitsukalasalatit sööks küll! 🙂

  • Pirx
    April 24, 2018

    Siiakala ampsaks küll 🙂

  • Srl
    April 24, 2018

    need pannkoogid ajasid küll eriti isutama praegu 😐

  • Viu
    April 24, 2018

    Omg suht võimatu valik ? Aga ma PEAN neid vareenikuid nüüd saaama!

  • Mariana
    April 24, 2018

    Lõhe ja part oleks minu lemmikud, magustoidust pannkoogid ?

  • Triin
    April 24, 2018

    Kell on õhtul üksteist kui ma seda kommentaari kirjutan…piinlik, aga šokolaadikoogi pilti vaatasin ja neelatasin. Tahaks seda präägu!
    Kõik road tundusid tegelt nii isuäratavad, tahaks ka niiviisi kambapeale kõike proovida.

  • Mairi
    April 24, 2018

    Part tundus eriti isuäratav. Samas prooviks heameelega teisi toite ka 🙂

  • Meke
    April 24, 2018

    Hetkel meid koos kõhubeebiga kõnetas see Masha magustoit (see pavlova moodi) 🙂

  • Katre Rääk
    April 24, 2018

    Lõhe…Nämm

  • Tinzu
    April 24, 2018

    Ma pole kunagi parti ega hirve proovinud. Aga nende kahe vahel valides – part! Lihtsalt… Su kaaslasel oli Sinu kirjelduse järgi väga hea esmakogemus. Kuna minul oleks see ka esmakogemus, siis tundub kuidagi turvaline valik. Kuigi maitsed võivad väga erinevad olla, aga siiski…

  • Renna
    April 24, 2018

    Lõhe, mmmmmmõnus!

  • Karin
    April 24, 2018

    Pannkoogid kindlasti?

  • H
    April 24, 2018

    Kõige rohkem tekkis isu lõhe järele. 🙂

  • Ailit
    April 24, 2018

    Lõhe vareenikutega! Kuigi seal oli tõesti veel palju muiudki isuäratavat!

  • C
    April 24, 2018

    Veise antrekoot?

  • Annegret
    April 24, 2018

    Pannkoogid ja pearoogadest lõhe.

  • Sirli
    April 24, 2018

    Siig, veis ja pannkoogid ?

  • Triin
    April 24, 2018

    Pannkoogid kasesiirupis…mine või keset ööd endale lohutuseks pannkooke küpsetama.

  • Leila
    April 24, 2018

    Oijah – hirvetartari tahaks küll väga proovida!! ☺️

  • SirliM
    April 24, 2018

    Part ja pannkoogid tekitasid küll korraliku isu!

  • Liis
    April 25, 2018

    Minule tundub kõige ahvatlevamad kalamarja pliinid.
    Just nimelt seetõttu, et meenutavad minule minu lapsepõlve kuidas ma vanaemaga koos sõin ning kõik oli nii armas ja ilus! Nimelt on minu vanaema venelane ning väiksemana kasvatas just tema mind- elasin tema pool. Vanaema elab mul väikeses külakases, kus maja asub peaaegu et põllu peal ning iga talv tuul undas ning korteris oli meeletult külm! Kuid mis siin salata- ka kliima oli teine ning talved karmimad!
    Ning just seetõttu minule meenubki selle toiduga vanaema, kellega koos istusime söögilaua taga enda villastes suurtes riietes ning mitmete sokkidega ja mekkisime enda isetehtuid pliine! Ehk ikka blinõ:)

  • Liis
    April 25, 2018

    Me just oleme kohustuseks võtnud proovida erinevaid restorane ja sööke. Mashasse pole veel jõudnud, aga need toidud on pääris ahvatlevad. See lõhe ja maja magustoit jäävad mind kummitama nüüd, tänks! Kinkekaart oleks rusikas silmaauku!

  • Elis
    April 25, 2018

    Oeh, see kõik! Aga kõige rohkem… seakülg… vist 🙂

  • Katrin
    April 25, 2018

    Lõhe ja Masha magustoit.

  • Saskia
    April 25, 2018

    Tartar ja antrekoot. Öösel tühja kõhuga on väga halb lugeda toiduteemalisi postitusi! ??

  • Kersti Nõmm
    April 25, 2018

    Hirveliha tartar ja pannkoogid ?

  • Marit
    April 25, 2018

    See roheline asjandus sea kõrval on broccolini:) Seda parti sööks küll hea meelega:)

  • Kelli Eha
    April 25, 2018

    Pannkoogid

  • Mari-Liis
    April 25, 2018

    Hirveliha tartar,part ja šokolaadikook ?

  • Dagne
    April 25, 2018

    Pliinid kalamarja ja lõhega ???

  • Gerli
    April 25, 2018

    Lõhe ja pannkook.

  • Cether
    April 25, 2018

    Veise antrekoot?? ja magustoidust prooviks shokolaadikooki….. mmmmm

  • Lea Randviir
    April 25, 2018

    Pannkoogid ja see pavlova moodi magustoit ♥️

  • Anna
    April 25, 2018

    Pannkooke sööks, lõhe tahaks, salati järgi isutab ?

  • Marit Uusväli
    April 25, 2018

    ma prooviks heameelega kõike,aga eriti tahaks proovida hirveliha,sest seda pole varem saanud ja part on ka väga hea asi, magustoidud ka kõik on ahvatlevad tahaks kõiki proovida

  • Hanna
    April 25, 2018

    See part nägi ikka väga isuäratav ja magustoiduks võtaks selle masha magustoidu/ Pavlova stiilis?

  • Liisa
    April 25, 2018

    Šokolaadikook tundus väga ahvatlev.

  • Kristel
    April 25, 2018

    Kõlab mega hästi, aga rasedana ma vist ei julgeks süüa ei tartari ega medium liha, soolasiiga ega kalamarja – kõik mu lemmikud ? Selle lõhe vareenikutega prooviks kindlasti ära.

    • Mallukas
      April 25, 2018

      Miks sa ei julgeks :D?

  • Iren
    April 25, 2018

    Part

  • Mari
    April 25, 2018

    Lõhe kartuli-seenevareenikutega 🙂

  • Tiina
    April 25, 2018

    Vanaema sahver

  • Mari-Liis
    April 25, 2018

    Part!!

  • G
    April 25, 2018

    Magusalembelisele maiasmokale kohaselt ajas šokolaadikook suu vesiseks! 🙂

  • Kädi
    April 25, 2018

    Olen täielik tartar’i fanatt, seega kindlasti hirveliha tartar… 🙂

  • Helen
    April 25, 2018

    Tahaksin jubedalt seda veist proovida.. ?

  • andra
    April 25, 2018

    Mmm, see seakülg näeb niii isuäratav välja ja ega magustoidudki sööks kohe ära.

  • ER.
    April 25, 2018

    Veise antrekoot!!! Mul läks kõht tühjaks ☹️

  • Laila
    April 25, 2018

    Veiseliha, hirve tartar ja magustoiduks vanaema sahver 🙂

  • Kati
    April 25, 2018

    Pannukad !!

  • Liis Aavik
    April 25, 2018

    Ma ei suudaks samuti valida, tahaks panna kõik lauale ja kõigist võtta SUUR amps.

  • Kristina
    April 25, 2018

    Nende pannkookide nägemisest on siiani suu vett täis!

  • m
    April 25, 2018

    mm punane kala

  • Evelyn
    April 25, 2018

    Kohe kindlasti pannkoogid. Alati kui perega koos väljas käime söömas, tellime magusaks pannkooke. See on uskumatu kui erinevalt seda lihtsat toitu saab teha ja serveerida.

  • Marelle
    April 25, 2018

    Lõhe!

  • Kertu
    April 25, 2018

    Üks part, palun!

  • Kerli
    April 25, 2018

    Kõik road tundusid väga maitsvad,aga kui peaks ühe valima,siis prooviks parti 🙂

  • Kristiina
    April 25, 2018

    Pliinid kalamarja suitsulõhega tundub väga mõnus ?

  • Jana
    April 25, 2018

    Seakülg tundub isuäratav! 🙂

  • Karmen
    April 25, 2018

    Lõhet prooviks küll 😛

  • Margit
    April 25, 2018

    Ma võtaks parti ja pannkooke 🙂

  • L.
    April 25, 2018

    Veise antrekoot 🙂

  • Merili
    April 25, 2018

    Ma arrrrrrrmastan parti ja no nii see pilt kui su kirjutatud kirjeldus pani neelud käima. Heameelega võtaks peiksi kaasa ja läheks deidile.

  • Helena
    April 25, 2018

    Mm.. seakülg!! ?

  • Elina
    April 25, 2018

    Veis on mu suur nõrkus, alati söön seda võimalusel ❤️ õhtusöök mehega kuluka väga ära!

  • Elina
    April 25, 2018

    Veis on mu suur nõrkus, alati söön seda võimalusel ❤️ õhtusöök mehega kuluks väga ära!

  • Ülle
    April 25, 2018

    Sellest lõhest unistaks küll!

  • Mariliis
    April 25, 2018

    Minu nõrkus on part, just selle pardikoiva tahaks ära proovida 🙂

  • Sandra
    April 25, 2018

    Absoluutselt kõik tundub nii isuäratav ja hakkaks järjest proovima, aga kuna ma pole neid traditsioonilisi pliine ega parti kunagi proovinud, siis alustaksin nendest. ???

  • Elli
    April 25, 2018

    Mul suu jookseb vett.. Kõik tundub niii hea:) Kui ühe peab valima siis vist lõhe!

  • Riin
    April 25, 2018

    Seakylg ja pannukad 🙂

  • Ragne
    April 25, 2018

    See hirveliha tartar tundub maru hea !

  • Ann
    April 25, 2018

    Armas mooses!Minu suu jookseb vett?TarTari, veise ja pavlovamoodi magustoidu peale kohe eriti…ja nüüd koju vaaritama..?

  • kerttu
    April 25, 2018

    lõhe kindlasti :))

  • Liina
    April 25, 2018

    Suitsukala salt ja need torupannkoogid ?

  • K
    April 25, 2018

    Lõhe on minu lemmik ??

  • Ket
    April 25, 2018

    Minule jättis kõige isuäratavama mulje suitsukala salat. Samas ma tahaksin kõike proovida….väga isuäratavad toidud.

  • Triinu
    April 25, 2018

    No ei tohi öösel voodis selliseid hõrgutisi vaadata ..mine või külmkappi rüüstama.
    Aga kõige mõnusam tundus Veise antrekoot ning hirveliha tartari maitseks ka ära.

  • Helena
    April 27, 2018

    Ilmselt prooviks suitsukala salatit ja lõhe❤️

  • Liisi T
    April 27, 2018

    Tahaks kõik järgi proovida . Esimene valik oleks lõhe:)

  • Mrs.Panda
    April 28, 2018

    Lõhe ja vareenikud panid suu ikka korralikult vett jooksma. Samas kõik tundub ahvatlev

  • M
    April 29, 2018

    Siit ikka annab lemmikut valida.. tahaks kõike proovida!! samamoodi arvan, et nii hea viis on laua keskele erinevaid asju tellida ja siis kõike maitsta ja kommenteerida ?

  • Tiina
    May 2, 2018

    Lõhe ja vareenikud oleks minu valik. Ja see vanaemapurk 🙂