nii kuum on tunne*

Viimaste päevade ilmad ei meenuta sugugi tavalist Eesti ilma. Iga hommik on selline tunne, et see peab ju uni olema ja kohe ärkan ma üles ja saan aknast vaadata lund, lörtsi ja sombust halli udu. Teate ju küll seda vaadet, mis 90% ajast aknast vaadates näha on? No ühesõnaga käes on LÕPUKS Eesti suvi ja kes vähegi meie salakavalt suve teab, võib kindel olla, et teda tuleb alati nautida, kuni antakse, sest iga kord võib olla viimane ilus ilm. Ma isegi ei imestaks, kui homme näitaks kraadiklaas 10 kraadi ja päikest näeksin ma järgmine kord alles siis, kui ma Maltale lähen.

Aga ega ma vinguda taha, ma tahan teile rääkida, mis moodi ma ennast sellisel kaunil suvepäeval jahutan. Oeh, ma kujutan juba ette, kuidas ma mitterasedana istuksin aiakiiges, rüüpaksin jääkuubikutega valget veini ja naudiksin elu. Aga paraku olen ma rase ja alkovabadest veinidest maitseb mulle ainult üks, mida ma spetsiaalselt küll kuskile otsima minna ei viitsi, peab ilma hakkama saama. Asenduseks ongi meie pere viimase aja lemmik – Vigo Kombucha.

Mis see on? No kuidas ma seletan…Kas teie vanaemal vedeles kunagi köögis suur purk, kus sees mingisugune imelik molluskilaadne asjandus hulpis? Minu vanaemal igatahes oli see olemas ja selle nimi oli teeseen. Ma mäletan, et lapsena ma ükskord proovisin seda seene osa (sest ma ei tulnud selle peale, et vedelikku peab jooma) ja see maitses nii imelikult, et huvi “teeseent” proovida kadus umbes terveks eluks kuni hetkeni, kuni mulle kirjutati Vigost, et kas ma tahaksin nende karastusjooke mekkida. Mekkimise vastu ei ole mul kunagi midagi, sest halvimal juhul tean ma, mida poest mitte osta ja parimal juhul leian uue lemmiku. Juhtus teine variant, vedas! Kes mu instat jälgib, siis on vast juba jupp aega näinud, kuidas ma neid jooke ühel ja teisel päeval rüüpan. Jääkuubik sisse ja nii mõnus ning karastav.

Vähe sellest, et karastab, siis tervislik on ta ka. Muid karastusjooke lastele hea meelega ei anna (kuigi nad tahavad küll), aga seda annan rahuliku südamega. Eriti meeldib see Lendele, kuigi ka Mari ei ole veel ära öelnud. See on suurepärane alternatiiv igasugustele limonaadidele, sest kombuchas on palju häid omadusi – näiteks ei ole Vigo kombuchasse lisatud suhkrut (ainult natruaalne puuviljasuhkur) ja pole lisatud kunstlike värv- ja lisaaineid, mida enamikes limonaadides kamaluga on.

Seda on ka maitsest aru saada, sest magususelt ei anna seda muidugi Coca ja muu kraamiga võrrelda, aga see Vigo mekk on hoopis omamoodi. Ma olen nüüd kõiki maitseid proovinud ja võin öelda, et alguses tundus iga esimene lonks kuidagi… harjumatu või imelik, nagu jooks mingit alkoholivaba booli või midagi, aga nüüd olen ma nii harjunud, et see on lihtsalt üks mõnus jook, mida rahumeeli juua. Cocat ja muud kraami pidin ma “hõlma all peitma”, sest lastele ei taha ju anda seda jama (mitte, et seda ise parem juua oleks). Vigot annan ma neile rahuliku südamega (peale seda kui ma pudelilt lugedes veendusin, et seal ikka booli sees pole :D).

Lendel on veel pudeli kallutamise probleeme 😀

Jääkülm VIGO – no te lihtsalt peate seda maitsma!
Kardo ühel kaunil hommikul Vigot kulistamas.

Ükskord olid meil sõbrad külas ja pakkusime neile ka erinevaid maitseid proovida. See oli nii naljakas, et alguses esimene reaktsioon oli, et issand, niiiiii imeliku maitsega! Aga ometi jõid muudkui edasi ja edasi ja lõpuks tõdesid, et kle täitsa hea on tegelikult ja tahaks endale ka osta, et kust seda saabki? Ma siis ütlen kohe ära, et saab näiteks Prismadest, suuremates Konsumites ja Maksimarketis, Selverist või näiteks Tallinna ja Tartu Kaubamajast. Samas või SIIT netipoest, kellele meeldib rohkem netis shopata. Ahjaa, Prismades on 14-20 suur kampaania, nii et jooki saab taskukohasema hinnaga.

Kellel lapsed on, siis vahelduseks võib neile julgelt sellist märjukest pakkuda, neile kindlasti meeldib ja on takkatipuks veel tervislik kah!

Mmm… karastav!

Saadaval on nelja maitset, millist teie proovida tahaksite? Loosin blogis välja kaks segakasti Vigo Kombuchat (ja teised kaks panen Instas loosi!) niiet anna aga teada, milline kast teie poole võiks teel olla ja juba kolmapäeval kuulutangi võitjad välja, sest kuumad suveilmad VÄIDETAVALT veel kestavad ja siis saate ise kõik selle ära proovida, et lükkate jalad päikese kätte soojenema ja ise rüüpate jääkülma Vigot!

*Postitus sündis koostöös Vigoga!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

166 Comments
  • Kadri T
    May 14, 2018

    Kuna ma hetkel olen täie rauaga kooli lõpetamas, siis hea meelega osalen loosis. Pole veel ühtegi proovinud, seega maitset ei oskagi valida.
    Äkki lõpuks jõuan ka mina seda ilma nautida…

  • Kristi
    May 14, 2018

    Kõik maitsed tunduvad nii huvitavad – mis on assai ja sidrunväändik? Polegi sellisest maitsetest varem kuulnud, seega prooviks just neid!

    • Mallukas
      May 14, 2018

      Ma ausalt öeldes maitse järgi ei oska ka pakkuda 😀

    • Mariann
      May 14, 2018

      Assai on eestikeelne versioon accaist (accai mari) ja sidrunväändik on üks ronitaim, mis ka Eestis kasvuvõimeline on.

    • Katerin
      May 14, 2018

      Assai maitse meenutab natuke mustikat aga samas on nagu magusam. Siin Austraalias see väga minev kaup ja ma proovisin siin ära selle assai smuuti. Väga maitsev, seega kui nüüd kunagi Eestisse peaks tagasi tulema, siis tahaks isegi heameelega ära proovida 🙂

  • Mirjam Tammerik
    May 14, 2018

    Vigo Kombucha Original?

  • Natalija
    May 14, 2018

    Mina tahaks punast proovida. Tundub selline huvitav olevat 🙂

  • K
    May 14, 2018

    Ma pole kunagi neid proovinud, seega vahet pole, milllist proovida. ?

  • Marilin
    May 14, 2018

    See mõte juba on hea kui saaks külma Vigot rüübata päikese käes – muidugi väga kaua ma ei kannata päikese käes oma armsalt suure punuga olla 🙂 muidu peast veel sossum kui olen 🙂

  • Liis
    May 14, 2018

    Pool aastat tagasi taasavastasime ka selle purgis ulpiva seene ning teinud sellest usinalt kombuchat! Tõesti väärt kraam, kuid hea meelega prooviks ka Vigo ära. “Millegipärast” eeldan, et see Assai maitseline mekib vähe paremini, kui meie kollakas vesi 😀

  • Heli
    May 14, 2018

    Prooviksin esimesena vahtra maitselist Vigo jooki 🙂

  • Kaidy Soovik
    May 14, 2018

    Vigo Kombucha Original 🙂

  • T.
    May 14, 2018

    Vigo Kombucha vaher kõlab hästi. Kastitäis erinevaid maitseid kõlaks muidugi paremini 😉

  • Mariann
    May 14, 2018

    Sidrunväändik on mu eluagne lemmik! Suvila seinal kasvab see ka ja see on iga suve must-be teejook mul. Tahaks seda nüüd uues võtmes ka proovida, et kas ületab lapsepõlvemälestuse või mitte.

  • Kristi
    May 14, 2018

    Kõik maitsed tunduvad huvitavad, tahaks väga võita ? saaks koos lapsega mekkida ?

  • Kersti
    May 14, 2018

    Assai prooviks àra kùll?

  • Kessu
    May 14, 2018

    Oo.. kõlab väga huvitavalt.. Lähen täna kindlasti Prismasse otsima.. Proovida tahaks kõiki, aga alustaks, siis assaist.. 🙂

  • Saskia
    May 14, 2018

    Ma prooviks vist kõik maitsed ära.
    Mu emal on külmkapi otsas teeseen, millega mu vend askeldab, suures purgis aga palju ahvatlevam on seda ilusast pudelist kuumal suvepäeval rüübata!

  • Karolin
    May 14, 2018

    Mina prooviks assai maitset, tundub uus ja huvitav. ?

  • Sigrit
    May 14, 2018

    Originaal ja assai 🙂

  • Iris
    May 14, 2018

    Oo heameelega prooviks ära 🙂 mul kodus poiss ja kes tahaks mekkida kuna ta pole mul väga suur mullijookide fänn aga kes teab vb just see jook hakkab meeldima 😉 maitsetest pole mul õrna aimu niiet ühesõnaga kõike tahaks proovida 😉 loodan õnnele 🙂

  • Laura
    May 14, 2018

    Prooviksin hea meelega sidrunväändiku jooki!

  • Kadri
    May 14, 2018

    Kuna ma pole veel ühtegi proovinud, siis ühte kindlat välja valida on raske. Olles kahe lapse ema ja ikka peidan nende eest Cocat ja muid selliseid limonaade, siis hea kui on välja mõeldud tervislikud joogid.

  • Sss
    May 14, 2018

    Hea meelega prooviks neid. Need väänikud ja assaid ei ütle mulle midagi, ka teeseen on võõras. Rüüpaks neid kõiki vahelduseks kaevuveele (mis on muidugi parim jook) 😛

  • Stelle
    May 14, 2018

    Sidruniväänikut prooviks ?

  • Kelly
    May 14, 2018

    Vast kõige intrigeerivamalt kõlabki sidrunväändik ? hea meelega mekiks küll 🙂

  • Greete
    May 14, 2018

    Mina tahaks proovida ASSAI maitsega Vigot 😛 See jääkülma pudeli pilt lihtsalt niitis mind jalust

  • Ma
    May 14, 2018

    Hmmm… Ma vaatasin sealt netilehelt infot, et mida mingi maitse sisaldab. Ma ausalt ei oska ütelda, millise ma kõige esimesena ostaksin. Kõik tunduvad sellised, mida kindlasti maitsta sooviksin. Ma arvan, et ma arustaks originaalist, siis võttaks assai, seejärel sidrunväändiku ja viimaseks jätaksin vahtra.
    Aga mind huvitab see ka, kas mull on sees? Vist jätsin selle info kahe silma vahele…? Loosetavasti on mulliga!

    • Mallukas
      May 14, 2018

      Jaa, mull on sees!

  • Mari
    May 14, 2018

    Pole proovinud, aga meeldasti teeksin 🙂

  • Helena
    May 14, 2018

    Sidrunväändik ja vaher pakuvad huvi. Loodetavasti hea rüübe palaval suvepäeval! ?

  • Mariann
    May 14, 2018

    Kõlab põnevalt. 🙂 pole veel proovinud aga väga tahaks

  • Anu
    May 14, 2018

    Pole veel ühtegi proovida saanud, sest no maapoes on hea joppamine kui piimagi saad, mis siis muust valikust rääkida. Muidu kõiki neid maitseid mekiks ning lastele ja mehele annaks ikka ka.

  • Tiia
    May 14, 2018

    Ma kohe ei teagi, kõik tunduvad põnevad, aga alustaks siis sidrunväänikust.

  • Marii
    May 14, 2018

    Pole ühtki proovinud, seega hea meelega prooviks kõiki. ?

  • Kärt
    May 14, 2018

    Proovida tahaks kõiki, aga sidrunväändiku maitselist vist kõige rohkem, sest sellest taimest ei ole varem kunagi kuulnud.

  • B.Bligzna
    May 14, 2018

    Mulle väga meeldivad erinevad mullijoogid ja kui nüüd on nendest tervislik ja maitsev versioon tehtud, siis minu jaoks on see juba win!
    Vaatasin erinevate maitsete koostisosi ning ausaltöeldes pani kukalt kratsima. Esialgu tõstaks käe Assai poolt. Näeb ilus punane välja ? Kindlasti proovin kõik järgemööda ära ja loodetavasti leian endale uue lemmiku.

  • Mari-Liis
    May 14, 2018

    Ma prooviks hea meelega kõiki 🙂

  • Katukas
    May 14, 2018

    Sidrunväändik ja vaher võiks kastis olla. Tunduvad põnevad maitsed.

  • Birgit
    May 14, 2018

    Pole kuulnud, pole näinud. Eks see maal elamise niiöelda võlu, et uutest asjadest loed pigem kellegi blogist kui et kohalikus *marketis* silma jääb 🙂 . Kuna neli maitset olemas, siis heameelega prooviks ära kõik ?

  • Liisa
    May 14, 2018

    Ei ole tavaliselt suur limonaadi jooja, sest suhkrud ja muu jura. Küll oleks hea kuumadeks päevadeks leida midagi Värska ja lihtsalt külma vee asemele.
    Alustaks vist vahtrast 🙂 Tuttav taim vähemalt!

  • R
    May 14, 2018

    Väga raske valida, sest pole kuulnud nendest maitsetest, ega jookidest midagi. Aga võidu korral valiksin assai 🙂

  • Leenu
    May 14, 2018

    See on just seesama jook, mida sain maitsta eelmise aasta toidufestivlil. üks pudel sai ka ostetud ja oli niiiii hea, et siiani olen mõelnud, mis selle nimi oli.
    Minule meeldis sidruniväändik aga need kõik olid väga omapärased ja maitsvad. Midagi uut ja mõnusat. Kuumaks suveilmaks loodud!
    Kui saaksin valida kasti, siis endiselt võtaksin prooviks assai ?

  • Mariin
    May 14, 2018

    Mina tahaks ka assai ja sidrunväändiku omasid proovida, seega nende kahe segakast oleks idekas!

  • Jennifer
    May 14, 2018

    Tavaliselt tarbin ainult vett, kuid kuna tegu on tervisliku joogiga, siis sooviks väga proovida!

  • Kaija
    May 14, 2018

    Prooviksin meelsasti neid kõiki 😀

  • Tiina
    May 14, 2018

    Ma prooviks kõiki maitseid. Vaevalt, et ma seda ise saaks osta, kuna meil siin maal ei müüda selliseid kaupu ja ise ei satu suurematesse linnadesse ?. Seetõttu jäängi nüüd loosimist ootama ☺️.

  • Laura
    May 14, 2018

    Sooviksin proovida kõiki maitseid.

  • L
    May 14, 2018

    Kuna maitseid on 4 ja ma ei suuda otsustada, siis prooviks heameelega köiki.??

  • Jane
    May 14, 2018

    Sama mure rasedana, – tahaks ju ka midagi head ja külma kuuma ilmaga päikese käes 🙂
    Pole saanud ühtegi proovida, seega esimesena tahaks proovida assai ja sidrunivääniku maitselisi. Tegelt tahaks kõiki proovida 🙂

  • Liia
    May 14, 2018

    Mulle väga meeldiks neid kõiki maitsta- ma suisa hull igasugu pudelijookide järgi.

  • Caryna
    May 14, 2018

    Oh, kui huvitavad asjad. Ise sooviks kõiki maitseid proovida. ?

  • Elisabeth
    May 14, 2018

    Sooviksin ka kōiki maitseid proovida?

  • Annika Nurmik
    May 14, 2018

    Mina prooviks assai maitset, tundub uus ja huvitav.
    Kuna mul on neli last ja limonaadi nad vahel ikka oma taskuraha eest ostavad siis oleks hea kui saaksin tudvustada neile midagi tervislikumat siis ehk hakkab külge ja haaravad ise ka poeriiulit hoopis selle. 🙂

  • Kai
    May 14, 2018

    Sooviksin proovida assai maitselist 🙂

  • Joanna
    May 14, 2018

    Tunduvad kõik nii huvitavad, et peab vist kõik ära proovima. Välimuse järgi tahaks seda tumepunast?

  • Joanna
    May 14, 2018

    Välimuse jägi kulistaks hea meelega seda punast jooki?

  • Liina
    May 14, 2018

    Sooviks ka kõiki maitseid proovida ?

  • kristiina
    May 14, 2018

    Sooviksin kõiki maitseid proovida 🙂

  • Piret
    May 14, 2018

    Kindlasti tahaks sidrunväändikku proovida ?

  • Kristi
    May 14, 2018

    Prooviks juba kõik 4 erinevat sorti ära, kuna pole varem saanud

  • Katariina
    May 14, 2018

    See seen on minu vanaemal ka purgis seismas!? Ei ole julgenud proovida. Aga neid jooke prooviks küll hea meelega! Kohe kõiki maitseid.

  • Sigrid
    May 14, 2018

    Ma just olin 3 nädalat haige, nii et jubedalt tahaks midagi tervislikku ja karastavat, et sellest jurast taastuda – kuna sidrunväänik väidetavalt suurendab füüsilist ja vaimset töövõimet, siis tahaks seda proovida ning maitse poolest huvitab kindlasti ka assai 🙂

  • Eliis
    May 14, 2018

    Pumast värvi tahaks ära proovida ?

  • Marianne Malberg
    May 14, 2018

    Sooviks kõiki proovida ?

  • Sandra
    May 14, 2018

    Minule on nad kõik uued ja põnevad. Tahaks küll kõiki proovida sama palju 🙂

  • Mari-Liny
    May 14, 2018

    Punast värvi jook tundub nii ahvatlev . osalen 🙂

  • Kadi
    May 14, 2018

    Mina soovika kõiki proovida.
    🙂

  • Katri
    May 14, 2018

    Oiiii kui mõnuuus.Mina kasvatasin teeseent kohe mitu kuud siin núúd aga millrgipârast EI tulnud kohe úldse välja ja EI saanud minust asja . Kúll oli úks ja teine hâda ja lôpuks loobusin ja viisin oma teeseene pajuvârava Heidile ja tema lastele.Ta hakkaja naine ja Saab sellst asja kúll aga mina kasutan vöimalust ja vôtan loosist hoopis osa .Kuna saaremaal väga selliseid ägedaid suuri poode pole kus seda soetada saaks siis kui ka meie selveris ka on siis peale Mallu blogi juttu on need ka sealt otsas ?Niiet Osalen !

  • Maret
    May 14, 2018

    Kõiki ?

  • Annika
    May 14, 2018

    Proovida tahaks kõiki, aga eriti huvitab sidrunväändik

  • Helena
    May 14, 2018

    See acai oma võib päris hea olla või vaher.

  • E.
    May 14, 2018

    Soovin ka kõiki maitseid proovida 🙂

  • Veronika
    May 14, 2018

    Mina sooviks esimesena proovida assai maitselist jooki.

  • Helin
    May 14, 2018

    Proovida sooviks ikka kõiki maitseid, aga kui valida üks… Siis esimeseks ehk see punane , Vigo Assai ?

  • Kristiina
    May 14, 2018

    Sidrunväändikku prooviks hea meelega 🙂

  • Kaisa
    May 14, 2018

    Pole ühtegi proovinud, seega eelistust ei ole, sobiksid kõik maitsed 🙂

  • Birgit
    May 14, 2018

    Mina tahaksin proovida Vigo Kombucha Assai jooki 🙂

  • Karin
    May 14, 2018

    Punane oleks mõnus 🙂

  • Kaisa
    May 14, 2018

    Prooviks kõiki, sest pole veel seda jooki maitsta saanud ?

  • Helena
    May 14, 2018

    Ma tahaks proovida Vigo Kombucha assai jooki.

  • Katrin
    May 14, 2018

    Kõik sooviks ikka järgi proovida sius tean, mis kõige paremini maitseb ?

  • Ege
    May 14, 2018

    Kõiki sooviks proovida 🙂

  • Kärol
    May 14, 2018

    Pole ühtegi neist maitsnud, seega prooviks hea meelega kõiki 🙂

  • Laura
    May 14, 2018

    Sooviks kõiki maitseid proovida 😛

  • Raili
    May 14, 2018

    Maitset valida ei oska, kuid soovin osaleda loosimises.

  • Kats
    May 14, 2018

    Ooh..tahaks ka! Ma pole eriti valiv,niiet prooviks ükskõik millist. 😀

  • Jaanika
    May 14, 2018

    Kõiki sooviks proovida ?

  • Daisi
    May 14, 2018

    Esimest korda kuulen sellisest joogist. Prooviks kõike hea meelega, seega valima ei hakka ja võtan seda, mida pakutakse võidu korral ?. Usuk, et minu 1.8aastane preili rüüpaks ka neid hea meelega vahelduseks veele ?

  • Mari
    May 14, 2018

    Oi kuidas tahaks neid kõiki proovida! Titelisena otsin kogu aeg poest uusi mõnusaid kihisevaid ja värskendavaid jooke, eriti nende palavate ilmadega. Siin Kihnus on jookide valik poes üsna kesine, linnast tulles alati mega suur kotitäis värskendavaid jooke kaasas. Nii äge, kui oleks keldris külmas paar kasti, kust soovi korral eri maiku kombuchat võtta saaks 🙂 Ilmselt alustaksin värvi järgi punasest joogist ja siis prooviks teisi ka 🙂

  • Velve
    May 14, 2018

    Assaimaitseline tundub põnev!

  • Margit
    May 14, 2018

    Vaatasin nende kodukat ka, aga ikka ei oska valida, maitsnud ega ka mitte kuulnud neist varem pole, degusteeriksime meeleldi 🙂

  • janne
    May 14, 2018

    tahaks proovida sidrunit ja assaid?

  • Ege
    May 14, 2018

    ASSAI maitset tahaksin proovida 🙂

  • Kaari
    May 14, 2018

    Kuna ühtegi ei ole proovinud, siis prooviks heameelega kõiki

  • Liis
    May 14, 2018

    Oh eestil selline oma toode, suvel kindlasti proovin ära. USAs tundub see popp asi, aga kahjuks sisaldab alati meeletus koguses suhkrut.
    Prooviks assai ja sidruni, tunduvad huvitavad.

  • Kati
    May 14, 2018

    Kuna ei ole ühtegi proovinud, siis ei tea, millist eelistada. Prooviks järjest kõiki 🙂

  • Riina
    May 14, 2018

    Kuna toode on minu jaoks täiesti proovimata veel siis maitse osas eelistusi pole , peaasi, et võit mu õuele sajaks ? avastasime just mõned päevad tagasi, et meie kraanivees on mustad tükid ja juua seda ei julge , vähemalt niikaua kui vee proovid saab. Võit sobiks ideaalselt , sest siis kaoks mõne päeva poest vee tassimine ära ja saaks selle asemel teha rahus remonti ja nautida uut jooki ?

  • Laura
    May 14, 2018

    Kõik tunduvad mega head.. 🙂 prooviks kõiki

  • Mariliis
    May 14, 2018

    Siiani pole ühtegi veel proovinud, seega ei oskagi nii valida maitset, hea meelega prooviks ükskõik millist neist 🙂

  • Kadri
    May 14, 2018

    Nii lahe postitus, olen juba mõnda aega uue karastava suvejoogi otsinguil, senini jõin Vitamin Well sarja jooke, aga need on ka pikapeale ära tüütanud, aga päris värvaineid ja kuhjaga suhkrut täis limonaadi ka juua ei tahaks. Need tunduvad aga väga ägedad joogid ning sooviksin kohe kõik ära mekkida! 🙂

  • Päevalilleke
    May 14, 2018

    Originaali, kuna teisi õnnestus juba proovida 😛

  • M.
    May 14, 2018

    Ooo, vot see on täpselt see jook, mis mul sünnipäevalauast puudu on (kolmapäeval ongi sünnipäev). Asendaks laste šampuse sellega hoopis 🙂

  • C
    May 14, 2018

    No ikka kõiki prooviks 😀

  • Lilja
    May 14, 2018

    Sooviks proovida kõiki maitseid! 🙂

  • Heret
    May 14, 2018

    Sooviks kõiki maitseid proovida 🙂

  • Jaana
    May 14, 2018

    Väga huvitav ! Kuna ma ei tea mis maitsega neid on siis pole mul vahet 🙂 ära ma ta joon! Lastele annan ka 🙂

  • Anette
    May 14, 2018

    See tumelilla ja oranzikas pakuvad huvi. Värv juba nii kutsuv ja kes siis tervislikust kraamist keelduks ? igastahes mitte mina ? pöidlad pihku ja ootan kolmapäeva ?

  • Liis
    May 14, 2018

    Seda postitust lugedes hakkas suu lausa vett jooksma ? Nii, et võidukorral ei oleks vahet, mis maitseid proovida saab.

  • Neti
    May 14, 2018

    Maitset ei oskaks valida, sest sooviks kõiki proovida, aga loosimises osaleks küll. 🙂

  • R
    May 14, 2018

    Kõiki prooviks?

  • Merilin
    May 14, 2018

    Sidrunväändikku prooviks ja annaks lastele ka. 🙂

  • R
    May 14, 2018

    Prooviks kõiki?

  • Kätlin
    May 14, 2018

    Kui juba siis maitseks heameelega kõik ära ja annaks ka oma 1.8aastasele lapsele proovida sellist huvitavat tervislikku limonaadi 🙂

  • Mia
    May 14, 2018

    Soovin loosis osaleda! Olen seda originaali proovinud ja alguses oli tõesti väga imeliku maitsega. Tegelikult on super hea! Kui kasti valida saab, siis prooviksin assai või vahtra oma ära 🙂

  • Maiken
    May 14, 2018

    Vahet ei ole, mis maitse, prooviks kõiki heameelega ☺

  • Merlyn
    May 14, 2018

    Kõiki maitseid tahaks proovida.
    Hea meelega jooksin ka jääkuubikutega veini või siidrit … aga sel suvel pean leidma alkoholivabasi jooke. Ning hetkel pole veel leidnud omale lemmikjooki, äkki selleks võiks saada Vigo!

  • Ege-Getter Paju
    May 14, 2018

    Mina sooviksin originaali proovida 🙂

  • Laura
    May 14, 2018

    Heameelega prooviks kõiki maitseid kuna olen ka rase. Vahest tahaks grilli kõrvale või päikse käes tõesti muud jahutavamat jooki ka juua kui vett.

  • Kats
    May 14, 2018

    Toidan rinnaga last, niiet tean seda tunnet kui tahaks mõnusat külma veini aga ei saa 😀 Proovida tahaks Vigo Kombucha Sidrunväändik. Ehk saan oma 11aastase tüdruku ka seda jooma 🙂

  • Piret
    May 14, 2018

    Võimalusel prooviks kõiki.

  • E
    May 14, 2018

    Prooviks kõiki maitseid ?

  • Eneli
    May 14, 2018

    Kõik maitsed sobivad, ehk siis leian ka lemmiku

  • Caro
    May 14, 2018

    See Assai marja oma tundub mega hea, tahaks väga proovida!?

  • Merli
    May 14, 2018

    Vaher tundub hea, prooviks hea meelega :).

  • Ülle Mägi
    May 14, 2018

    …ei oska ka maitset valida..vüibolla siis vahtra?

  • Kadri
    May 14, 2018

    Ma ei oska valida, tahaks ka lihtsalt proovida 😀

  • inge
    May 14, 2018

    mina jooksin sidrunväänikuga

  • Kerttu
    May 14, 2018

    Vaher!!
    Kust küll inimestel nii ägedad ideed ja asjad, et sellist jooki teha?! Mulle meeldiks proovida 🙂

  • E
    May 14, 2018

    Sooviks kõiki maitseid proovida, sest ei oska valida ühtki :/

  • Birgit R
    May 14, 2018

    Assai võiks olla selline, mida proovida ?

  • Kaidi
    May 14, 2018

    Prooviks kõike

  • Liis
    May 14, 2018

    Prooviks heameelega kõiki. Minulgi on hakkanud rasedusega coca cola maitsema, ilmselgelt see hea pole niisiis äkki leiaksin endale tervisliku ja maitsva alternatiivi. 😉

    • Tairi
      May 14, 2018

      Vigo maple kõlab huvipakkuvalt, prooviksin heameelega ka ülejäänusid. Kombucha karastusjoogina iseenesest meeldib, rüüpan ühte alternatiivset toodet vahel Balta turul päikese käes peesitades. Oleks põnev võrrelda.

  • V
    May 14, 2018

    Kuna proovin viimasel ajal taaskord tervislikult toituda, aga meeldivad räigelt magusad joogid (nii et lausa öösiti käin kuskil külmukus ekstra juua võtmas :D) siis see oleks best lahendus & saaks midagi uut ka proovida! Assai tundub päris hea olevat

  • Kairixxx
    May 14, 2018

    Seda punast sooviks, mis maitsega see on? ? Õnnelik oleks ma igal juhul, ükskõik, milllist proovida saaks?

  • Gerda
    May 14, 2018

    Kõiki prooviks. Mul omal teeseen purgis, aga uued ideed maitsestamiseks kuluksid ära 🙂

  • Susann
    May 14, 2018

    Sidrunväändik tundub huvitav 🙂

  • A.
    May 14, 2018

    Vaher või Assai tunduvad sellised, mida tahaks proovida. Pakuksin emale ka, kes on viimase poole aasta jooksul väga tervislikult toituma hakanud, kuid vahel ikka tahaks midagi magusat rüübata.
    Nii vahva, et meil on selliseid inimesi, kes suudavad ja tahavad igasugused uusi tooteid välja mõelda.

  • Kertu
    May 14, 2018

    Sooviks kõiki maitseid proovida aga kui valima peab siis esmalt prooviks Assaid ☺

  • Birgit
    May 14, 2018

    Vaher, kuigi kõik tunduvad väga põnevad maitsed.

  • Tuuli
    May 14, 2018

    Originaal, assai ja sidrunväändik ✌??

  • Helen Pärn
    May 14, 2018

    Võiks kõiki proovida aga kui valida, siis äkki esimesena assai või sidrunväändik.

  • Keili
    May 14, 2018

    wow pole sellisest tootest ennem kuulnud 😀 tunduvad huvitavad maitsed olevat.. Muidu sooviks proovida sidrunväänikut…Siin väikses linnakeses kohe kindlasti pole ka müügil ja ss on toode täitsa võõras!

  • Naine
    May 14, 2018

    Sidrunväändik oleks niiii minu ?

  • Mari
    May 14, 2018

    Assai tundub see valik olevat, mida esimesena sealt valikust prooviksin.

  • L
    May 14, 2018

    Palun öelge, kuidas teile saavad sellised ilmad meeldida, nagu praegu on?! 😀 see on k o h u t a v ju. Nii palav on, et hea meelega ma ei pistaks oma nina korrakski välja. Eelistaksin küll pigem seda kümmet kraadi. Saab vähemalt ühest kohast teise ilma, et vahepeal nahk maha sulaks. Ja istuda autos nii, et istmed ei kõrveta 😀

    Maitseks valiks selle originaali tho

  • Anny
    May 14, 2018

    Mu lemmik on assai ja see oleks jook, mida imetava emana ka juua saaksin.

  • Hanna-greete
    May 14, 2018

    Meil siin Kehras küll sellist jooki ei müüda. Pole tähele igatahes pannud. Sooviksin proovida sidrunväänikut. Kuigi tahaks kòiki maitseid proovida.

  • Kaie
    May 15, 2018

    Assai või sidrunväändik ?

  • Gigi
    May 15, 2018

    Prooviks kõiki, aga kui peab valima, siis võtaks sidrunväändiku.

  • Anneli
    May 15, 2018

    Prooviksin sidruniväändikku ja origiaali.

  • Liis
    May 15, 2018

    Assai oleks see mida esimesena prooviks?

  • Mailis
    May 15, 2018

    Assai, oleks see mida sooviks proovida esimesena. Kindlasti nad kõik väga head ?

  • Vivian
    May 15, 2018

    Soovin osaleda 🙂

  • Giisela
    May 15, 2018

    Osaleks heameelega loosis, ongi juba uut lemmikut vaja?

  • Helen
    May 15, 2018

    Mmmm need on nii head! Olen kõiki proovinud, lemmik on vist see kõige tumedamas pudelis.

  • Kaisa
    May 15, 2018

    Need joogid on minu ja mu kuti lemmikud, aga me oleme neid leidnud ainult ühest Prisma poest ja seega ei saa neid väga tihti nautida, hind ole ka päris krõbe. Aga need on nii-nii head ja me oleksime mõlemad mega õnnelikud, kui kasti võidaks!!

  • Katariina
    May 15, 2018

    Kuulen esimest korda sellisest joogist. Tundub isuäratav jook, mida tarbiksin igal ajal igas kohas.

    Meeleldi prooviksin Vahtrat.

  • Triin
    May 15, 2018

    No ikka kõiki tahaks proovida ?

  • Gerlin
    May 16, 2018

    Soovin osaleda ja ilmselt prooviks esimesena sidruniväändikku.. just praegu oleks sellist jahutust vaja 🙂

  • Ingela
    May 16, 2018

    Assai või vaher ☺️

  • Kristi
    May 16, 2018

    Prooviks originaali 🙂

  • Marge
    May 17, 2018

    Tahakski kõiki proovida. Ma ühte olen proovinud – väga hea maitsega oli, aga ei mäleta enam, millega see oli 🙂

  • Karmen
    May 17, 2018

    Kõike prooviks ?. Olen suur veejooja aga tavaline vesi ei maitse nii hästi. Heal meelel prooviks mõnd alteratiivi.

  • Merit
    May 17, 2018

    Meie prooviksime vahtra oma,ma ka rase ja kahene ehk tahaks ka veele vaheldust 🙂