töö ja vile

Kui keegi mulle seletaks, kuidas on võimalik see, et aeg nii ruttu lendab, siis ma oleks seletuse eest tänulik. Lihtsalt selline tunne on, et kõik maailma asjad peavad korraga toimumuma ja ma olen alates sellest suve alguse peost lihtsalt NII väsinud, et hoia ja keela.

Esiteks on meil siin järjest võtted olnud. Osad on vist juba näinud Kanal2 pealt meie suvesaate reklaame, ma ise ei ole veel. Aga võtted on täies hoos ja ma ütlen ausalt – väsitav on! Hästi äge, aga no vahepeal on küll selline tunne, et no millega ma ennast sidunud olen. Et kuidas ma sain arvata, et TERVE suve kahe lapsega suvitada on lihtne? Selles suhtes, et lastel on muidugi lõbu laialt, aga nagu vanemad teavad, siis suvitamine LASTEGA ei ole kindlasti kohe tavaline suvitamine, kus saab külitada ja päikest nautida. Oh ei, see on jooksu pealt söömine, laste soovidega kohandumine, mänguväljakud ja muidugi tuleb iga asjaga arvestada, kas see on lastele tore ja kas lapsed saavad sealt kergesti ära joosta või mitte. 48 tunni jooksul suutsime me juba nii palju teha, et ma poleks muidu kahe kuuga ka nii palju ring sebinud, aga no kõik selle nimel, et teil oleks palju ideid, mida sel suvel lastega teha.

Ausalt, kui ma eile väsinuna kell 8 õhtul üle kahe päeva koju jõudes voodisse varisesin, siis ma mõtlesin küll, et ma ei kujuta ette, kuidas järgmine aasta kolmega olema saab. Siis tuleb vast uus sari, mitte enam “Malluka suvi” vaid “Malluka suvi hullaris” või midagi sellist 😀

Ma juba eos kardan ette ka, et hakkan puid alla saama, kui mustad ja kasimata lapsed mul on ja et ma neile friikat ja magusat annan ja kuidas ma üldse nii paks, loll ja labane olen 😀 Õnneks ma ise 4. juuni olen Maltal, seega esimene sats sõimu jääb vast nägemata. Olge siis hellad mu vastu, ma olen haavatav rase naine!

Peale võtete on veel vaja igasse nädalasse mahutada natukene raamatukirjutamist, sest tahaks selle ju sügiseks valmis saada ja VEEL tahaks sügiseks load ka saada. Tõsimeeli kohe usun seda lausa juba vaikselt ise ka, nii imelik kui see ka poleks. Sõidutunde tuleb veel võtta, aga vaikset hakkan oma teooriaga e-autokoolis järjele saama, siis tuleb testiraamat pähe tuupida ja kiirelt kooliteooria ja -sõit ära teha, eks siis edasi saab vaadata, mis seal ARKis saama hakkab. Igatahes vaatan ma juba entusiastlikult turvatoole ja autosid, sest võtku mind või vanapagan, enne kui mu väike M. välja kargab, siis on mul auto ja load olemas.

Krt, kas ma oleks pidanud mitte seda kõva häälega lubama :D? Igatahes elasin ma enne arvamusel, et mul pole autot vaja, siis nüüd mulle tundub iga päev aina enam, et apppii, mu elu oleks imeline, kui mul auto oleks :D!

Lõpetuseks pilte kah!

selfitasime Lendega
Pärnus!
Aegviidu kandis telkimas
Nelijärve puhkekeskuse seiklusrada
Ikka veel Pärnus
Pääsu villa!
Lapsed telgis tsillimas
Rokanokk
Keset suve jõulumaal!

Olge siis nunnud ja rääkige siis kaasa ka, mis ma siin üksi pinisen: mida te suvesaatest näha tahaks? Mida te raamatust lugeda tahaks? Kui palju te tahaks, et ma kaaluks? Mitu last ma saama peaks? 😀

Järgmine kord kirjutan sellest, kuidas ma nõid olen. Ja Mangisaagat jätkan ka, aga ma lihtsalt hetkel… ei jõua. VÄSS on! Armas jumal, anna jõudugi!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

33 Comments
  • Karo
    May 23, 2018

    Lastega suvetoitude valmistamisest võiks teha klipi? Vahukomme /õunu jms grillida nt?

    • Mallukas
      May 23, 2018

      Vahukomme me juba tegime 🙂

  • Lis
    May 23, 2018

    Sind eile päriselt nähes ma veel enam vaimustusin ja sain aru kui ägedad te ikka olete 😀

    • Mallukas
      May 23, 2018

      Midaa, kus sa mind nägid 😀

      • Lis
        May 23, 2018

        Steffanis ikka 😀 ma täiega tahtsin midagi öelda aga kartsin liiga imelik olla 😀

        • Mallukas
          May 23, 2018

          kas sa olid see, kes reaalselt meetri kaugusel mu näost minust pilti tegi, nagu ma poleks elus inimene vaid kardinapuu, kes midagi aru ei saa 😀

          • Lis
            May 23, 2018

            Appi ei 😀 ma olin täpselt Kardo selja taga niiet sind ma nägin juhul kui otse teie poole keerasin 😀

          • Lis
            May 23, 2018

            Appi ei 😀 ma olin täpselt Kardo seljataga sind nägin ainult siis kui keerasin end teie poole 😀

  • M
    May 23, 2018

    Soovitan sul tõmmata teooria.ee äpp kus saab teste lahendada.
    Teooria.ee leheküljel on teooria küsimustega packid, lahendasin ise neid korduvalt läbi ning tänu nendele tegin teooriaeksami ära( olin ka e-õppel). Raamatust küsimuste kontollimine nii tüütu.
    Päikest!

    • Mallukas
      May 23, 2018

      ammu olemas! 😀

    • Triin
      May 23, 2018

      Selle teooria äpiga on nii et seal pole kõiki küsimusi, nt kindlustuse kohta jms vaid pigem ainult sõitude. Üks tuttav õppiski ainult sealt ja seetõttu kukkus koolieksamilt läbi… Eks oleneb ka sellest mis küsimused sulle satuvad. Aga muidu ARKi eksam on palju lihtsam kui kooli oma. Edu, kindlasti saad sügiseks load kätte! ?

  • Kerri
    May 23, 2018

    Ei ei.. järgmine aasta tuleb Malluka”oleks võinud olla” suvi ?
    Tubli oled ?

  • Nimi
    May 23, 2018

    Hmm, kas M. nagu Marta..
    Aga väga vahva lugeda, ilusat suve!

    • Mallukas
      May 23, 2018

      Ma veel kogun ennast selle nime ütlemisega 😀

      • A.
        May 23, 2018

        Hmmmmm… Mis võiks olla selline M-tähega algav nimi, mis inimesed ahhetama ja ohhetama paneks? Kas siia alla võib pakkumisi hakata kirjutama? 😀 teeme nii, et peab olema vähemalt neli nime pakutud ja sa ütled kas on mõni sarnane või lausa õige nimi nende seas. No nii põnev on lihtsalt 😀 Aga ütle mulle seda ka, kas seda nime on üldse võimalik ära arvata? Kui ta kõigi jaoks nii imelik võib olla……..

        • Mallukas
          May 23, 2018

          Nagu ma ütlesin, siis see nimi koosneb kahest nimest ja kui ma ÜLENI aus olen, siis enam pole keegi öelnud, et see mega imelik oleks, aga no vb nad viisakad 😀

          • Wizz
            May 23, 2018

            Mila või Madli. Eemmmm….. Mila-Madli? 😀

          • A.
            May 23, 2018

            Ok. Ma alustand Martast kuna see oli vist mu mäletamist mööda ka Lende nime valikul selline “võib-olla” nimi teil..
            Marta Madleen
            Marta Merella
            Marta Madeele
            Marta Mila
            Meri Mila

            Üritasin mõelda “mingeid imelikke” nimesid, aga kõik ilusad nimed tegelt. Tüdrukutele ikka nii palju häid nimesid olemas. Kahju, et pole olnd kellelegi panna ühtki neist 🙂

            No ok, viimane katsetus… imelik nimi…. hmm… Milla Maagia? 😀

          • Kiivi
            May 23, 2018

            Mila-Lovisa? ?
            Aga no see ka ei kvalifitseeru hullult imeliku nime hulka…

      • Merit
        May 23, 2018

        Magda ?

  • Neti
    May 23, 2018

    Ma tahaks teada, mis kanalil ja kunasest see saade jooksma hakkab. 😀
    Pean ennast küll googledamise ässaks, aga ei leidnud hetkel midagi.
    Olen blogi järjekindel lugeja, nii et kui seda mainitud kuskil postituses või kommentaaris juba, siis pole mulle ajumahtu nii palju antud, et see meelde oleks jäänud. 🙁

    Raamatust tahaks lugeda sellest, mida blogimine sulle toonud on (nii head kui halba).
    Seda siis selles stiilis, et “Ma poleks praegu ilmselt jõudnud siia punkti, kui ma poleks eelnevalt teinud seda ja poleks jõudnud sellesse eelnevasse punkti, kui poleks olnud toda jne.”
    Võibolla igaühele ei tunduks põnev teema, aga mulle meeldiks lugeda küll. 😀

    • Mallukas
      May 23, 2018

      Kanal 2, alates 4. juuni iga esmaspäeva õhta- ma kella peast ei tea 😀

  • Ma
    May 23, 2018

    Ma tahaks su rokanokkasid näha küll ja mul jumala poogen, et neile friikaid ja magusat annad. Ongi lastel vahva lapsepõlv!
    Aga mitu last sa saama peaksid? Noh… 5!?

  • A.
    May 23, 2018

    Jõu mantra sulle 😀

  • Kätlin
    May 23, 2018

    Puid pannakse nagunii alla, olen selles täiesti kindel. Aga veelgi enam usun, et paljud ohkavad ja mõtlevad, et õnneks ma pole ainuke. Ainuke, kes laseb lastel jäätisest, krõpsust ja limonaadist isu täis süüa. Või lasta lastel ringi joosta nagu väikesed nukitsamehed 😀 Äge! Tõeline elu!
    Need, kes kriitikanooli lendu lasevad, ei tee ju midagi sellist! Oh ei, nende lapsed on siidisukkades, juuksed patsis ja käed/jalad/nägu saavad mustaks vaid siis, kui ema-isa ei näe 😀

  • Karin
    May 23, 2018

    ilus kleit, olgugi et nii pikalt pärnus 😀

  • Printsess
    May 23, 2018

    Mis teemal su raamat üldse tuleb? Kokaraamat või midagi muud? Ma pole eelnevaid kommentaare lugeda jõudnud, vbl oled seal maininud juba.

    • Mallukas
      May 23, 2018

      blogielust ja niisama elust 😀

  • Marju
    May 24, 2018

    Sa võiks saata kohe maja täis lapsi, ja siis kirjutada sellest kuidas elu on ikka chill edasi ja inimesed saavad inspireeritud ja eesti iive kasvab mühinal 😉

  • Birx
    May 24, 2018

    Miks Kardot hoopis autokooli ei saatnud ?

    • Mallukas
      May 24, 2018

      Mismõttes saatnud, ega ma ta ema pole 😀

  • Kt
    May 26, 2018

    Sa võiksid hakata testima erinevaid rasedatele mõeldud tegevusi, kuniks veel kõht liiga suur pole – treeningud, massaazid, kehahooldused, lapseootuse spapaketid jms.

    Saate raames võiksite käia kindlasti Maanteemuuseumis, Laste Liikluslinnas ja Nõiariigis.