head isad, need kasvavad rihmata?*

Kardo on nii hea isa, et ta ongi normaalse rihmata kasvanud. St tal üks rihm oli, mille ta kunagi oma isa kapist ära virutas ja siiani seda üsna räbalaks kantud asja kandis. Kuna mina panen väga väheseid asju tähele siin ilmas, siis ei taibanud ma pikalt talle uut rihma kinkida või soetada ja mehed, mehed nagunii ise selliste asjadega ei tegele, sest vana ju veel “töötab”. Seega kui Von Baer, kellega mul juba pikalt koostöö olnud on, kirjutas, et kas ma Kardole ei tahaks midagi isadepäevaks välja valida, tuli mulle küll pähe, et vot, vööd oleks ju vaja. Ja mis oleks parem, kui täisnahast korralik ja kvaliteetne püksirihm. Arvestades seda, et Kardo eelmine rihm oli vanem kui tema ise, siis venitab sellega veel mingi 30a välja.

Püksirihmad on Von Baeri lehel pmst kuute erinevat sorti, aga arvestades, et igaühel saab valida ka pandla värvi, siis on valikuvariante tegelikult tunduvalt rohkem. Okei, üks pruun on hetkel laost otsas, aga muidu üldiselt on nad kõik sellised klassikalised ja ilmselt mõeldudki 30a kasutamiseks. Ma ei tea, palju rihmasid inimesel tavaliselt on? Mul nt pole elusees ühtegi olnud, ma ei osta endale liiga suuri pükse, mis rihma vajaksid ?

Mina valisin Kardole selle klassikalise musta rihma musta pandlaga, 49€ maksab (LINK). Peale lasin graveerida lihtsalt K.T, kuigi vöö peale võiks idee poolest pika monoloogi teha lasta, mahuks ju nagu küll, siis seekord piirdusin sellega. Mul üks sõbranna oli eriti blond, saatsin talle rihmast pildi ja ta oli nagu… aga mida see K.T tähendab? ? Et nagu issand jumal, kindlasti mitte Kardo Treimann eks, see võib ka tähendada “kobe tükk”. Või “kena tagument”. Variante on, kõik sobiks.

Ja kuna isadepäev siiski ukse ees on, siis tellisin ühe hoobiga isale ka kingituse ära. Jajah, kaks nädalat on isadepäevani aega ja nüüd ma “rikun üllatuse”, aga see on blogijate raske elu, mis muud. Üli tihti olen ma pidanud enne oma kingid blogis ette laduma, sest reklaami kingiideedeks tuleb ju ikka enne püha teha. Õnneks ei ole keegi siiani seetõttu väga kurb olnud, et nad oma “üllatusest” ilma jäävad ja lihtsalt natukene enneaegselt kingitused kätte saavad.

Talle ma vööd osta ei osanud, sest selle jaoks tuleks mõõta vana vööd ja kuna mul tema rihmadele ligipääsu ei ole, siis läksin klassikalisema kingituse peale – rahakott. Ma ei teadnud tegelikult, kas tal seda vaja ka on, aga no kui kohe pole, siis eks elu jooksul saab ikka kasutusse võtta. Kui sa just ei ole nagu minu vanaisa, kes TERVE ELU sama rahakotti kasutas, mis ta klassivend talle kunagi ise tegi.

My’le valisin siis välja sellise münditaskuga rahakoti, kuhu lasin peale graveerida väga orginaalselt “Head isadepäeva”. Riki on siis mu väikevend (jeesus, ta on juba niii suur, et varsti on imelik väikevend öelda) ja mina olen siis Mannu. Keegi muu mind muuseas Mannuks ei kutsu, kui ainult My ja Riki. Okei, mu ema on vist ka paar korda öelnud, aga enamasti just nemad kaks. Seega tundus paslik see ka rahakotile graveerida lasta. Hehe, Mannu. Minu meelest max imelik hüüdnimi, aga no mis sa hädaga ära teed, kui säärane hüüdnimi kunagi külge jäi.

Kas teil on enda isale kink olemas? Aga lapse isale? Ma muidu olen seda meelt, et lapsed võiksid ikka isadele ise kingitusi teha, aga mis sa hädaga ära teed, kui mõnikord lapsed nii väiksed ja ega ise võib ju ka lisaks enda isale oma laste isale teinekord meelehead teha. Eriti, kui väärt mees ja isa on, siis miks mitte.

Kumba teie kingituseks vajaksite? Vööd või rahakotti? Millist? Andke mulle teada ja  loosin välja ühe õnneliku, kes isadepäevakingituse üle muretsema ei pea. Kui valite rahakoti, siis saate valida ka rahakotti issile sobiva graveeringu. Kui püksirihma, siis saavad sinna peale teie valitud initsiaalid. Muidugi saabub kingitus teieni kaunis kinkepakis, et saaks kohe issile edasi anda. Teeme nii, et selle nädala lõpus, pühapäeval, loosin võitja välja, siis saate kenasti isadepäevaks kätte ✌️

*Postitus sündis koostöös Von Baer’iga

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

628 Comments
  • Anneli
    October 30, 2018

    Tere. Sooviksin lapse isale rahakotti ?

  • Piret
    October 30, 2018

    Kingiksin rahakoti oma isale, sest praegune on otsa korral ??

  • V
    October 30, 2018

    Mehele kuluks isadepäevaks üks uus vöö ära.Ta samasugune inimene,kes ei osta enne uut kui vana ribadeks kandnud on ?

  • Annika
    October 30, 2018

    Ja mina siin murran pead mida kinkida.. See rahakott oleks ideaaaalne! 🙂

  • Merlys
    October 30, 2018

    Sooviksin isale kingita vöö ☺

  • Marie-Liis
    October 30, 2018

    Vööd ?

  • Leenu
    October 30, 2018

    Rahakotti oleks vaja laste issile ?

  • Sirle
    October 30, 2018

    Loodan, et meie pere saab see aasta esimest isadepäeva tähistada… võtaks rahakoti.

  • Katrin
    October 30, 2018

    Lapse isale kink olemas, valiksin enda isale rahakoti 🙂

  • Liina
    October 30, 2018

    Püksivöö kindlasti, ka minu isal on üks ja sama juba aaastasid aastaid olnud ja alles tegi ka ise imekombel märkuse, et oleks uut vaja küll. Mega ilusad näevad välja ka, sest lihtsuses ju peitubki võlu?

  • Sirle
    October 30, 2018

    rahakott

  • Sirli
    October 30, 2018

    Sooviks rahakotti võita, kuna praegu rahakott mehel/lapse isal on ikka täitsa katki. Ja ega ta endale ise uut ostma hakka ka. ?

  • Karin
    October 30, 2018

    Mu mehel oleks hirrrrmsasti uut vööd vaja, vana on täitsa rääbakas juba

  • Diana
    October 30, 2018

    Vööd on lahedad!

  • katri
    October 30, 2018

    Appikui hea loos.Püksirim ,eriti veel hea püksirihm kuluks igale mehele ära .Just ka minu abikaasale.Mina talle ei oska ausaltõelda ostagi sellist asja aga praegu vaatan ja tõesti kenad.Tean talle vaja küll kuna vana suht repetab juba ja kulunud,Ta ei käi küll igapäevaselt aga ilus vaadata kui ilus vöö peal kui peale dresside muud uhket ka jalga tõmbab.Niiet üks must vöö kuluks meie härrale ära küll 🙂

  • Triinu V
    October 30, 2018

    Ma kingiksin mehele uue vöö. Tal on neid ainult üks ja see on koguaeg kadunud.?

  • Maiu Mängli
    October 30, 2018

    Sooviksin ka rahakotti 🙂

  • Diana Kõiv
    October 30, 2018

    Mina kingiks maailma parimale isale püksivöö ?

  • Kristella
    October 30, 2018

    Just piinangi end mõtetega, mida küll isale kinkida. Selline rahakott oleks väga ideaalne kingitus. ?

  • Kairi Kadakas
    October 30, 2018

    Mehele kuluks uus rahakott kindlasti ära , vana on samas stiilis ala et kestab igavesti ? no mehed ju ei kipu neid vahetama nii tihti ! Püksirihma just soetasin talle uue ja miksmitte ka rahakott välja vahetada ? Ja mees mul esimest korda isa ja seda alles 8 kuud olnud ? Oleks uhke küll ?

  • Maarja
    October 30, 2018

    Rahakoti kingiks isale…ma tõsimeeli ka ei mäleta, et ta oleks kordagi endal rahakotti vahetanud 😀 Üks ja sama aastaid juba… 😀
    Pealegi kingiks talle selle koos t-särgiga, kus kuulutan, et ta edutatakse vanaisaks 😛

  • Triin
    October 30, 2018

    Vööd oleks meie issile vaja:)

  • Kairi Ader
    October 30, 2018

    Rahakoti üle oleks mehel kindlasti hea meel sest vana juba nii räbal. ? Laseks laste nimed sisse graveerida ja oleks ilus kingitus ?

  • Kaidi
    October 30, 2018

    Olimegi paanikas ” mida kinkida??” Mina valiks rahakoti. Kuna pulmadeks alles ta ostis endale rihma ja rahakotti ta pole aastaid kasutanud,siis rahakott oleks ideaalne. Kaua ta oma sente ja raha jope taskus ikka hoiab.

  • Helina H
    October 30, 2018

    Issand kui hea môte on püksirihm! Mu mees pidevalt halab, et vaja uut rihma, aga kui vaja kingitust mõelda, siis ei tule see üldse meelde! ? Väärt kingitus oleks püksirihm! Jään õnnele lootma! ?

  • Kessu
    October 30, 2018

    Mina kingiks oma maailma parimale isale musta sellise https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    Ei ole asja maailmas, mida minu isa minu jaoks ei teeks!!

  • Kadri
    October 30, 2018

    Ma ei saa vist lootma jääda, et mu 2 ja 4a ise isale kingi välja valiks… seega pean paratamatult sekkuma. Sooviksime võidu korral helepruuni vööd ?

  • Nets
    October 30, 2018

    Kingiksin oma kallile teisele poolele samuti vöö, sest tallegi on omaks saanud kanda seda sama iidvana räbalas vööd. ??

  • K.
    October 30, 2018

    Plaan küll kinkida raamitud pilt lastest, et saaks välismaal tööl olles öökapile panna ja lastega ehk väike kaardike meisterdada aga oiii kui õnnelik ta selle püksivöö üle oleks! Valiks samasuguse nagu sina Kardole. ??

    • Karin
      October 30, 2018

      Oi kui hea mõte ju! Mu laste issil ongi hädasti uut püksirihma vaja! Ja see kõige esimesel pildil (nahast rihm kahepoolne royal smooth) oleks tema jaoks ideaalne! Jään lootma õnnele 🙂

  • Kätlin
    October 30, 2018

    Rahakott kuluks küll ära minu lapse isale ?

  • Maarja
    October 30, 2018

    Mina olen eluaeg Mannu olnud 😀 Naljakas seda vahest kuulda aga sellest lahti ma ei saa ja paras nostalgia tuleb teinekord lausa peale, kui keegi üle pika aja jälle Mannuks kutsub 😀
    Enivei… Rahakott kuluks väga marjaks ära. Isa oskab ka hinnata heead ja kvaliteetset rahakotti ja kuna ta oma laste jaoks annaks kasvõi oma püksid jalast siis ta on kindlasti seda väärt ! 🙂

  • Triinu
    October 30, 2018

    Ma ei tea, kas issil rahakotti või vööd vaja on.
    Aga ma seda tean, et elukaaslane (ja laste kasuisa) on oma püksirihma ribadeks kandnud. Talle oleks küll uut ja uhket vaja. Eelmine aasta sai talle sünnaks rahakott kingitud ja seda veel välja vahetada pole vaja.

  • Mariin
    October 30, 2018

    Ideaalne isadepäevakink oleks püksirihm ?

  • Mannu
    October 30, 2018

    Esimeseks isadepäevaks vöö 🙂

  • K
    October 30, 2018

    Tean, et isa tahtis hiljuti uut vööd osta. Äkki jõuaksin veel kingitusega ette 🙂

  • Nimi
    October 30, 2018

    Rahakotti oleks küll väga vaja, enamasti ta enam seda kaasas ei kannagi, sest sealt pudeneb rohkem välja kui sees püsib, jube läbi teine. Piinlik, et ma seda talle siiani ostnud ei ole, kuigi see on juba paar aastat väga kehvas seisus.

  • Kat
    October 30, 2018

    Vöö ?

  • Loora
    October 30, 2018

    Vööd oleks vaja

  • Equ
    October 30, 2018

    Meie issi vajaks küll vööd, mitu aastat tagasi läks ta vöö katki ja siiamaani käib ja kirjub, et püksid vajuvad alla jne. Kaua võib seda halamist kuulata? Oleks hea ju kui saaks lõpuks ühe korraliku vöö.
    Kingiks valiksin selle: https://vonbaer.ee/nahast-voo-classic-must/
    musta pandlaga. Black is my happy color 😀

  • Kristiin
    October 30, 2018

    Minu kallis issi oleks uue püksirihma üle kindlasti väga õnnelik 🙂

  • Signe
    October 30, 2018

    Rahakotti,just vaatasin et tal puhta ribadeks see.

  • Cätlyn
    October 30, 2018

    Laste isale oleks vaja rahakotti. Tal kuluvad need nii kiirelt läbi.

  • Ave
    October 30, 2018

    Ma ei kujuta isegi ette, milline rahakott minu isal praegu on või mis seisus tema püksivöö aga kardan, et eks need on juba oma aja ära elanud. Samuti ei ole veel suutnud välja mõelda, mida lastega nende isale kinkida. Uue rahakoti oleme juba kinkinud. Aga ega kummastki ära ei ütleks.

  • Karoly
    October 30, 2018

    Mehele kuluks isadepäevaks üks kvaliteetne vöö ära küll 🙂 Kuna laps veel nii tilluke, et ise isale mingit kinki teha ei saa, siis olekski minul mure lahendatud, mida mehele esimeseks isadepäevaks kinkida.

  • Keili
    October 30, 2018

    Vöö oleks üli idekas 🙂

  • Karin
    October 30, 2018

    Mina sooviksin rahakotti võita ?

  • Käta
    October 30, 2018

    Kuna Rain ei pidanud isadepäevals koju tulema mötlesin, et olen julm ja kinki ka ei tee. Aga vöta näpust, ronib ikka koju? selle firma rahakotte olen ennegi vaadanud kuna ta praegune rahakott on omadega otsakorral. Igaljuhul valiksin selle classic münditaskuga, et ta saaks ikka rohkem ja rohkem teenida??

  • Ave
    October 30, 2018

    Abikaasale kingiks lastega rihma 🙂 miskipärast ei ole tal korralikku veel

  • Virge
    October 30, 2018

    Väga ilus kink oleks rahakott isale! 🙂 Tal pole ju kunagi midagi vaja nii on ka rahakott juba palju päevi näinud 😀

  • Kaisa
    October 30, 2018

    Üks ilus vöö oleks suurepärane kingitus ?

  • Eve
    October 30, 2018

    Mina valiksin rahakoti, sest see on vajalikum ja pühendusega oleks veel eriti armas ? isadepäeva kingile pole veel jõudnud mõelda.

  • Birgit
    October 30, 2018

    Mina kingiksin oma isale rahakoti.

  • Kadi
    October 30, 2018

    Selline boss rahakott sobiks meie issile väga hästi! 🙂

  • Kädy
    October 30, 2018

    Just vaatasin, et abikaasal oleks uut rihma vaja ?. Niiet võidu korral lasen lastel uue rihma kinkida ?

  • Merit
    October 30, 2018

    Ma just otsin mehele uut rahakotti isadepäevaks aga pole siiamaani leidnud. See sinu postituses on nii ilus ja kuluks talle küll sajaga ära.

  • Liis
    October 30, 2018

    Meie issile meeldiks uus vöö ?

  • Hanna
    October 30, 2018

    Valiksin rahakoti, aga kas isale või mehele, seda veel ei suudagi otsustada..

  • Kaisa
    October 30, 2018

    Selline (https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/) rahakott oleks väga sobiv kingitus issile 🙂

  • Margit L
    October 30, 2018

    Vöö oleks väga hea kingitus 🙂

  • Merka
    October 30, 2018

    Mina valiksin püksirihma ? laste isal pole ühtegi, ning miski peab pükse ju üleval hoidma, kaua sa poolpaljast kanni ikka vaatad ??

  • Piret
    October 30, 2018

    Rahakott oleks küll ideaalne 🙂

  • Kristi
    October 30, 2018

    Ma tõmbaks oma laste isale ka ühe korraliku nahast rihma 😀

  • Johanna
    October 30, 2018

    Kingiksin oma kallile abikaasale ja lapse isale meeleldi uue kena rahakoti! Praegune on täiega vana juust juba ?

  • Lonny
    October 30, 2018

    Rahakott oleks issile üli tuus, praegune nii katki, et kaardid lendavad välja nii nagu ise tahavad. No täitsa kahju kohe vaesekesest 🙂

  • Eneli
    October 30, 2018

    Lauri ja Alice issi vajab uut rahakotti kuna vana juba nii ära lagunenud 🙂

  • Anette
    October 30, 2018

    Mees on pikemat aega kurtnud, et vana rihm juba liiga ribadeks . Seega valiks ilusa helepruuni püksirihma initsiaalidega K.K.
    *pöidlad pihus*

  • Geidi
    October 30, 2018

    Kallile abikaasale (laste isa kh 😀 ) Tahaks kinkida ragakotti, püksirihmu on tal 3tk aga ta Niiiii peenike, et teeb koguaeg auke juurde. Noh seega seda ma osta ei riskiks. Lapsed teevad pildi lõuendile, mis sobib meie magamistuppa.
    Oma isale ma midagi kinkida peale aja ei oska. Lähme isale külla, nagu alati. Teen tordi ka kaasa. Vend ja Õde tulevad ka 😉

  • Anu
    October 30, 2018

    Just vaatasin Von Baeri rahakotte, plaaniga see lapse isale osta, tal enda oma räbalaks kantud! Oleksin väga rõõmus kui selle Talle kinkida saaksime ?

  • Marleen
    October 30, 2018

    Washington Münditaskuga Rahakotti oleks tal vaja ?

  • Merilyn
    October 30, 2018

    Rahakott oleks super!

  • Daisi
    October 30, 2018

    Kingiks elukaaslasele rihma ?

  • Gerli
    October 30, 2018

    Püksirihma valiksin 🙂

  • Aigi
    October 30, 2018

    Nahast rihm must classic oleks ilus isadepäevakink

  • Laura
    October 30, 2018

    Murran mitu nädalat pead, mida oma issile kinkida. Aga vot, see classic pruun rihm tema nimetähtedega J. L oleks ideaalne! ?

  • Hellu
    October 30, 2018

    Kingitus läheks kallile abikaasale, kes on 3 ülivahva lapse super isa. Korralik rahakott ei teeks paha ju mitte üks gramm. Püksirihma kinkis ämm juba ise varakult 😀
    Oma isale saadan see aasta aga esimest korda head soovid pilvepiiri poole teele.

  • Diana Mets
    October 30, 2018

    Uus rahakott?

  • eff
    October 30, 2018

    Rahakott pühendusega sobiks ideaalselt 😉 loodan vääga vöita ,rahakotti vaja,eelmine nii läbi

  • Triin
    October 30, 2018

    Püksirihma, neid kulub nagu leiba. Küll kaovad, küll làhevad katki jne. Selle üle tunneks küll issike suurt rõõmu.

  • Elis
    October 30, 2018

    Rahakott oleks ideaalne 🙂

  • Marje
    October 30, 2018

    Rahakoti olen juba kinkinud, siis üks korralik vöö kulub tal küll ära.

  • Karoliina
    October 30, 2018

    Mina valiks rahakotti kuna see mis ma talle paar kuid tagasi ostsin on täiesti ribadeks sendi tasku lagunes suht kohe nii , et enamus aega peab vaatama et sendid välja ei kukuks keset poodi kuna auk all on päris suur ja on seda poes juhtunud 🙂

  • Kristi
    October 30, 2018

    Ühte korralikku püksirihma oleks vaja küll elukaaslasele, laste isale (mees ei saa öelda, me pole abielus ja peigmehe jaoks vanust juba parajalt ?). Valiks musta rihma musta pandlaga.

  • Kristi
    October 30, 2018

    Valiksin vöö

  • Anette Margarethe
    October 30, 2018

    Oohh, mu lapse isale kuluks üks korralik püksirihm väga ära. Ta vaeseke kasutab “püksirihmana” tossupaela. Jap, tossupaela…

  • Helin
    October 30, 2018

    Mina sooviksin püksirihma 🙂

  • Karmen
    October 30, 2018

    Rahakott 🙂

  • Ann
    October 30, 2018

    Rahakott – igapäevaselt praktiline kingitus.
    PS. Ägedad koostööpartnerid ja loosid Sul 🙂

  • Margaret
    October 30, 2018

    Mu laste isal on koguaeg probleem, et pole normaalset püksirihma. Ühe kandia ribadeks ja siis ostis mingi asenduseks….aga nagu ma aru saan siis see pole talle piisavalt hea. Valiksin võidu korral kindlasti püksirihma oma mehele, ta on seda väärt ?

  • Helena
    October 30, 2018

    Loodetavasti on 11. novembriks tita sündinud, siis saab mu elukaaslane isadepäeva esimest korda tähistada! 🙂 Just selline rahakott oleks ideaalne, mis sa oma isale välja valisid. Väga šikk valik. https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/

  • Kadi
    October 30, 2018

    Rahakott oleks väga äge kingitus mehele esimeseks isadepäevaks .

  • Serli
    October 30, 2018

    Mu härra sai rahakoti just hiljuti sünnipäevaks, seega kuluks püksirihm väga ära. 🙂

  • Leili
    October 30, 2018

    Nahast püksirihm classic must sobiks mu elukaaslasele ja lapse isale suurepäraselt kingiks! Ta on samasugune et “vana ju veel töötab” ? super hea kingiide, kui ei peaks võitma aga noo pöidlad pihus ??

  • Estelle
    October 30, 2018

    Mõlemat oleks vaja 😀 Aga rahakotti oleks rohkem vaja. Juba varem on välja valitud münditaskuga classic must rahakott.

  • Marianne Malberg
    October 30, 2018

    Tahaks rahakotti oma lapse isale, :D, kogu aeg lükkab ostmist edasi, juba ribadeks kantud 🙂

  • Silvia
    October 30, 2018

    Minu kallile isale kuluks üks ilus rahakott ära küll. 🙂

  • K.A
    October 30, 2018

    Mu isal on paar püksivööd, kuid needki on iidamast aadamast. Oleks eriti vahva kui saaksin enda isale kinkida isadepäevaks graveeringuga püksivöö. Talle läheks see väga korda ning oleks meeletult õnnelik selle üle 🙂

  • J
    October 30, 2018

    Pigem vöö laste isale, sest meie pere issil selle vööga pm sama teema nagu Kardolgi

  • Andra Smirnov
    October 30, 2018

    Ma tahaks võita oma mehele /lapse isale rahakoti ja samuti münditaskuga, sest hetkel tal mingi räbal gucci rahakott mis aastaid juba olnud??

  • Topklots
    October 30, 2018

    Nahast classik pruun rihm läheks minu mehele 🙂 Kingitust hetkel ei ole veel ka 🙂

  • Sandra
    October 30, 2018

    Oleme elukaaslaseg esimese lapse ootel ja olen märganud, et paljud teevad juba sellisel PEAAEGU isadepäeval kingitusi. Et noh, beebi küll kõhus aga pm on ta ju isa. Ja kuna ta on super toetav ja ise nii elevil, siis kingiksin küll talle nimetähtedega püksirihma, musta värvi ja musta pandlaga. Tal oleks kindlasti hea meel, sest kannab samuti mingit täielikku juustu juba ja suur on see talle ka.

  • Liis
    October 30, 2018

    Mul ei ole veel isale kinki. Võidu puhul valiksin ma klassikalise musta vöö. Rahakoti kinkisin ma isale umbes 5 aastat tagasi ja ta ei ole seda siiani veel kasutusse võtnud, sest vana pidi veel väga hea olema ?

  • E
    October 30, 2018

    Oeh, vajaks muidugi mõlemat ?, aga no kui valima peab, siis võtaks rahakoti – klassikalise münditaskuga
    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

  • Hanna
    October 30, 2018

    Püksirihma kingiks.

  • Elina
    October 30, 2018

    Esimeseks isadepäevaks valiksin elukaaslasele püksirihma

  • Merilin
    October 30, 2018

    Mehele püksirihm Royal Carbon kindlasti minu lemmik!
    Uus rihm on lausa hädavajalik. Vana on sada aastat tagasi sünnaks kingitud ja niii räbalaks kantud. Oleks vahva kink värskele issile meie peres! :p

  • Liis
    October 30, 2018

    Rahakotti oleks väga vaja ja seda olen ka juba Von Baeris piilunud, aga osta ei ole raatsinud 🙂

  • Merike
    October 30, 2018

    Meie kallis issi oleks ka rihma üle õnnelik, olen otsinud poodidest ka, aga pole leidnud sobivat, küll liiga robustne pannal ja siis pikkus ei sobi.. Nii tahaks rõõmustada oma meest ?

  • Tatjana
    October 30, 2018

    Meil ei ole veel kingitust aga meie issi oleks rahakotti üle õnnelik 😉

  • Kristiina
    October 30, 2018

    Kingituseks oleks vaja rahakotti

  • Maarja
    October 30, 2018

    Laste isale kuluks üks püksirihm ära, kuna vana on otsad andnud?

  • Ae
    October 30, 2018

    Meie pere isa saab see aasta seda püha esimest korda tähistada. Üks kena rahakott on tal juba olemas, niiet nüüd kuluks üks püksirihm ära küll.

  • S
    October 30, 2018

    Sooviksin isale rahakoti kinkida.
    https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/

  • Grete
    October 30, 2018

    Initsiaalidega rihm oleks küll vahva kink papsile!

  • Helin
    October 30, 2018

    Meie laps on veel nii väike, et pole isegi kõhust välja tulnud 😀
    Aga mõtlesin paar päeva tagasi, et ometigi on mu mees ju juba isa. Ja tegelikult oleks ju tore teda premeerida ja tänada selle eest, et ta on oma raseda naise eest imehästi hoolt kandnud. Kingiksin hea meelega talle samasuguse rahakott, mille sina oma isale kinkisid. Olen isegi seda kiiganud von baer’i kodukal, aga pole veel ära tellinud.

  • Mari-Liis
    October 30, 2018

    Nahast classik pruun rihm oleks ideaalne 😉

  • Kaisa Elfenbein
    October 30, 2018

    Mina sooviks lapse isale kinkida rahakoti münditaskuga. Peale sooviksin graveeringut ,,Imeline isa! “

  • Kati
    October 30, 2018

    Ma valiks uue püksirihma, kuna mehe praegune püksirihm on vääga vana ning hakkab samuti katki minema juba. Nahast rihm Classic Pruun sobiks talle nagu valatult ?

  • Netu
    October 30, 2018

    Vöö oleks väga hea kingituseks! 🙂

  • lilllll
    October 30, 2018

    Sooviks issile püksirihma kinkida 🙂 Also – aitäh meenutamast, et isadepäev tulekul!

  • Marilyn
    October 30, 2018

    Mina tahaksin väga oma isale kinkida korraliku rahakoti 🙂

  • Kaisa
    October 30, 2018

    Rahakotti

  • Mari-Liis
    October 30, 2018

    Mehele /laste isale valiksin püksirihma, oma isale rahakoti 😀 niiet mõlemad variandid suht ideaalsed 🙂 ise ausalt õelda ei tulnudki millegi ideaalse peale 🙂 mure oleks kohe lahendatud!

  • Piloodike
    October 30, 2018

    Polegi jõudnud kiire elutempo juures isale kingitust välja valida, kuigi ta väga vääriks ühte ilusat ja korralikku kinki 🙂 Ta on väga ´´rohelise´´ elustiiliga ehk enne, kui just midagi katki ei lähe, tema uut ostma ei hakka. Seetõttu kuluks talle väga ära üks korralik vöö, mida kasvõi siis linnaskäigu ajal kanda 🙂

  • Kelli
    October 30, 2018

    Minu härrale kuluks üks ilus nahast püksirohm ära küll 🙂

  • M.E.
    October 30, 2018

    Meie issile kuluks püksirihm ära 🙂

    Must ja musta pandlaga!

    https://vonbaer.ee/nahast-voo-classic-must/

  • Kailu
    October 30, 2018

    Mina sooviks oma isale püksirihma.

  • Kaisa
    October 30, 2018

    Ma sooviks oma issile püksirihma 🙂 rahakottivta ei taha nagu üldse vahetada, käib sellega, mis näheb välja nagu banaanikoor juba, aga uut ikka ei taha.

  • Laura
    October 30, 2018

    See postitus on nagu rusikas silma auku 😀 😀
    Abikaasal ongi püksirihm ribadeks ja nii poole sõnaga mainis, et oleks uut vaja.
    Täisnahast vöö lahendaks antud mure ikka väga väga pikaks ajaks 🙂
    Niiet võtaks klassikalise musta püksirihma 🙂 Whuupwhuup 😀
    Loodame loosiõnnele 🙂

  • Diana
    October 30, 2018

    Isale rahakotti 🙂

  • Helina
    October 30, 2018

    Rahakott isale 😉

  • M.
    October 30, 2018

    Laste isale sooviks classic münditaskuga rahakotti. Peaks tellima, kui ei õnnestu võita…

  • Karoliina
    October 30, 2018

    Valiksin rahakoti. Isale juba kinkisin VB oma, kannab seda vaid tähtsatel üritustel. ? See rahakott leiaks võidu korral tee elukaaslase taskusse. ?

  • L
    October 30, 2018

    Classic pruun rihm meeldiks mu issile kindlasti!!

  • Kaidi Tara
    October 30, 2018

    Oi kuidas tahaks seda püksirihma oma kahe lapse isale kinkida. 🙂

  • K
    October 30, 2018

    Püksivöö musta värvi, musta pandlaga. Isale, sest ta ei osta peaaegu mitte kunagi mitte midagi ilusat endale 😀 Seega miks mitte 🙂

  • Merily
    October 30, 2018

    Mina kingiks oma kallile isale rahakoti, sest aasta tagasi just rihma ta saigi 🙂

  • Kerttu
    October 30, 2018

    Nahast rihm kahepoolne royal carbon. Kingitus kuluks ära minu armsale mehele/laste isale.

  • Monika
    October 30, 2018

    Oma laste isale valiks rahakoti. 😀

  • Teele
    October 30, 2018

    Võidu korral valiksin oma isale püksirihma,kuna ta kasutab mega vana riidest rihma ja nahast rihma ei raatsiks ta kindlasti osta?

  • Liis
    October 30, 2018

    Usun, et minu vanaisal oleks uue rahakoti üle hea meel küll.

  • Kylli
    October 30, 2018

    Minu poja isale oleks hädasti uut rahakotti vaja. Vana on juba ajast ja arust. Ja kui seekord loosiõnn ei naerata, siis tean kust temale jõulukingiks uue saan.

    🙂

  • Gerda
    October 30, 2018

    Rahakott oleks ideaalne!

  • Raksu
    October 30, 2018

    Meie peres sellel aastal esimene isadepäev. Ja meie issil oleks vaja rahakotti.

  • Kats354
    October 30, 2018

    Ma juba tükk aega käinud Von Baeri lehel rahakotte vaatamas, et võiks mehele kinkida, pigem küll rohkem oli jõulumõte, aga kui juba on imetilluke võimalus võita see rahakott nüüd, siis ma ära ei ütle.

  • Kaie
    October 30, 2018

    Laste isale valiks ilusa rihma ?

  • Kessu
    October 30, 2018

    Püksirima oleks küll mehele vaj

  • Annika
    October 30, 2018

    Minu valik oleks sama mis sinul Kardole ehk tavaline must rihm musta pandlaga.

  • KRistaB
    October 30, 2018

    Väga lahedad!
    Valiksin püksivöö sest abikaasal suht kindlad soovid oma rahakottidel seega las valib need omale ise! ?

  • Berha
    October 30, 2018

    Oiiii kui õige loos ☺️ Minu kallil kaasal just ühte korralikku püksivööd vaja??

  • Katrin
    October 30, 2018

    Vöö kuluks marjaks ära küll.

  • Kaia
    October 30, 2018

    Rahakoti kingiks issile. Tal juba täitsa räbal eelmine.

  • Diana U.
    October 30, 2018

    Vot selline münditaskuga must rahakott oleks mu abikaasale, 2-lapse isale, küll suurepärane kink! 🙂 Ma vahel haaran tema praeguse rahakoti ning näeb teine ikka nutune välja küll. Samas olen ma õnnelik, et tal üldse rahakott on, sest veel meie algusaegadel pisteti kogu kraam, mis tänaseks rahakotti käib, tasku ja elu läks edasi.. brrr ? Ma ikka tükk aega meelitasin, kuni rahakott muretseti ?

  • Andra
    October 30, 2018

    Rahakoti valiksin. Ma isegi ei ole see aasta mõelnud kingituse peale (lapse eest peaksin seda tegema :D)

  • Heleri
    October 30, 2018

    Püksirihm oleks ideaalne mehele?

  • Helen
    October 30, 2018

    Poeg on veel nii pisi, et issile ta ise miskit kinkida ei oska. Emme aitaks hea meelega poja hädast välja ? Meie issile meeldiks kindlasti uus rahakott.

  • Oksana
    October 30, 2018

    Minu mehele ja tütre Mirteli isale oleks väga vaja uut rihma. Tal oleks tõesti selle üle õnnelik. Elan elukaaslasega koos juba 18 a aga rihma pole ta endale kordagi ostnud. Kasutab pükstel rihma, sest ta mul on Karlssoni välimusega e päris suure kõhuga. Minu Karlsson. Siiani on ta läbi ajanud kaitseliidu rihmadega, mis minu jaoks suht inetud.

  • Marilin
    October 30, 2018

    Münditaskuga rahakoti valiksin oma isale 🙂

  • Landa
    October 30, 2018

    Vöösid pole kunagi liiga palju mu härra jaoks ? klassikaline must just puudu ka ?

  • Gerli Aikevitšius
    October 30, 2018

    Oma kallile mehele, kes on isaks ühele ilusale pisikesele printsessile, kingiks uue vöö. ?

  • Kersti Kolesova
    October 30, 2018

    Hei hopsadi see postitus just nagu kohe pidi jääma mu õhtupooliku skrollimise ajal ilusasti silma, sest ei olnud veel kohe mitte mingit ideed mida sellel aastal oma kalli tütre väga kallile issile kinkida ja üks täisnahast rihm sobiks selleks lihtsalt ideaalselt, vaatasime valikud üle ja väga meeldis Kahepoolne Royal Structure

  • Gerli
    October 30, 2018

    Must püksivöö. VB tooted on kõik nii ilusad. Kuuldavasti ka väga kvaliteetsed.

  • Kristi
    October 30, 2018

    Rahakott ongi meie issil veel puudu?

  • Heleryn
    October 30, 2018

    Laps veel pisi ja lapse isale oleks vöö küll ideaalne kink, tal ka vöö üsna kulunud juba ?

  • kaisa
    October 30, 2018

    Minu isa samasugune nagu sinu Papa oli, ei ole ta rahakotti vahetanud ei tea mis ajast ☺ nii et kvaliteetne rahakott kuluks talle marjaks ära ,mida saaks veel sada aastat kasutada?

  • Kertu
    October 30, 2018

    Sooviks rahakotti 🙂

  • Liisabet
    October 30, 2018

    Pruun täisnahast vöö oleks isale perfektne kink, kuid kuna olen vaene tudeng, siis ilmselt ise nii kallist kinki teha ei saa ? võit lahendaks kingimure ideaalselt

  • Anu
    October 30, 2018

    Kuna mu isa ei viitsi niikuinii rahakotti sihtotstarbeliselt kasutada, siis oleks hea pigem rihm… Seda kasutab ta ikka.

  • Sille
    October 30, 2018

    Mina isa on ka selline, kes kannab väga kauanomamasju. Nahktagi on tal peasama vana kui mina 26 aastat. Ostsin kunagi 90ndatel ja siiamaani käib ja kirub ega muud ka pole panna ? usun, et mu issile sobiks väga uus rahakott kirjaga Head Isadepäeva! ? Isa väga uusi asju ei osta. Aga äkkk selline uhke ja lahe rahakott muudaks tema suhtumist☺️ Oleks väga äge kink temale☺️ Kui rahakotti oleks musta värvi oleks hea, aga kui ainult pruuni sobib ka see ☺️

  • Mari
    October 30, 2018

    Püksirihma oleks lapse isale vaja! ?

  • Laura-Liisa
    October 30, 2018

    Minu poja tahaks oma issile rihma kinkida, sest rahakoti ta alles von baerist sai. Seega oleks hea komplekt koos ?

  • Mann :)
    October 30, 2018

    Rahakoti kingiksin oma isale, nii kaua kui mina elanud olen on tal üks ja sama rahakott kasutusel olnud. Niiet oleks tore talle lõpuks uus graveeringuga rahakott kinkida. ??

  • Jane
    October 30, 2018

    Püksirihm oleks hea kingitus 🙂

  • Suusi
    October 30, 2018

    Münditaskuga rahakott või siis ka püksirihm, mõlemad kuluksid marjaks ära (no ilmselt tegelikult loodetavasti ei kulu niipea ära, paistavad päris tugevad olema)

  • Kätlin Steinfeld
    October 30, 2018

    Münditaskuga musta rahakoti kingiksin oma issile ?

  • K.K.
    October 30, 2018

    Nahast rihm classik pruun

  • Katriin
    October 30, 2018

    Minul ja pisipojal oli plaanis kinkida Von Baeri rahakott issile niikuinii(kaotas eelmise ära umbes kuu tagasi ja lubasin et kui kannatab isadepäevani, siis saab korraliku uue rahakoti, niikaua käigu mu vana rahakotiga?).
    Aga mis oleks veel parem kui tasuta see saada ? Siis ostaks kohe püksirihma ka ise juurde ja olekski kogu vajaminev komplekt koos?

  • Liis
    October 30, 2018

    Mu isale oleks vaja püksirihma. Ja mu lapse isale ilmselt sama ?. Väga kenad on need ka!

  • Miia
    October 30, 2018

    Oo rahakott kuluks küll minu kallile issile ära, vanal juba augud sees ?

  • keirit
    October 30, 2018

    rahakott oleka ideaalne kingitus isadepäevaks 🙂

  • Margit S
    October 30, 2018

    Mina valiksin rahakoti. Isal ongi uut vaja, hetkel kasutab siis telefoni kaante sees olevaid taskuid nn “rahakotina” , oleks täpselt ideaalne kink Talle ♥️

  • siilea
    October 30, 2018

    Püksirihm! Just uut ja korraliku püksirihma minu lapse isal vaja ongi.

  • Riina
    October 30, 2018

    Püksirihm ?

  • Kaidi
    October 30, 2018

    Võtaks pruunist nahast püksirihma.

  • Johanna
    October 30, 2018

    Minu poja kingiks ka oma issile hea meelega uue rahakoti!

  • Jaanika
    October 30, 2018

    Meil polegi veel kingitus välja valitud.Mina valiks oma 2 lapse isale püksirihma.See oleks üks asjalik kingitus,alles ta kurtis ,et püksid kukuvad maha ?

  • G.
    October 30, 2018

    Minu armas isa kaotas autoõnnetuses rahakoti kaugele metsavahele koos kogu täiega ning sellest ajast on kasutanud paari kaardi hoiustamiseks mobiiliümbrist. Oleks imearmas talle kinkida uus kvaliteetne rahakott ning sinna sisse graveerida mõni humoorikas mõttetera, et iga kord avades ikka muie suule tuleks (mitte ei muretseks kulutatud raha pärast ?).

  • Madli-Ann
    October 30, 2018

    Mina tahaksin oma kallile issile kinkida püksirihma. Ta on mulle alati olemas ja selline kingitus oleks talle ideaalne.

  • karmen
    October 30, 2018

    Must Püksirihm esimeseks isadepäevaks oleks äge! Pisibeebi kõrvalt ei jõua kingiga jännata, oleks üks mure vähem kohe! ☺️

  • Dagne
    October 30, 2018

    Salaja olen neid rahakotte juba varem piilunud, nii ilusad ja klassikalised. Härrale kuluks ära küll 🙂

  • Reelika
    October 30, 2018

    Rahakott

  • Helena
    October 30, 2018

    Mul ka laps nii pisike, et pean tema eest issile kingituse tegema. Võidu korral valiksin rahakoti, sest laps lõhkus issi vana ära.

  • Marta
    October 30, 2018

    Mina valiksin oma mehele isadepäevaks uue rahakoti. Kuna ta laps talle ei ole aastaid isegi head isadepäeva soovinud, siis tahaksin teda ise natukenegi rõõmustada ?

  • Kristiina
    October 30, 2018

    Minu isale oleks vaja püksirihma 🙂

  • Moonika Kalme
    October 30, 2018

    Mina valiksin musta püksirihma.Kuna minu kallil abikaasal on pidevalt rihmasi puudu.Elu -olude sunnil liigume kolme kodu vahel ja rihm on kuhugi maha ununenud.Kõigele lisaks on ta oma lastele väga hea isa.Miks mitte, siis teda rõõmustada

  • Keili
    October 30, 2018

    Mina võtaks ka musta klassikalise püksivöö pandlaga. Meie issil on see esimene isadepäev meiega ja oleks tore lapsega selline kink issile teha.

  • Karolina
    October 30, 2018

    Rahakott! Meie issi on ka selline kes kannab rahakoti nii räbalaks lõpuks et on sunnitud uue ostma aga selle uue leidmine on sama keeruline kui leida nõela heinakuhjast ? Pole aega, pole poodi jne. Ja nähes seda rahakotti siis ma armusin sellesse !! Sellise üle oleks ta kindlasti üliõnnelik. Ja kuna tal on esimeseks isadepäevaks saadud puust kell graveeringuga siis nüüd rahakott oleks ideaalne kaaslane. Ennem oli üks laps ja sai aega vaadata kuna sünnib teine, nüüd on kaks last ja nüüd oleks hea rahakott kinkida et aja asemel hakata juba raha lugema ???

  • Merily
    October 30, 2018

    Mina sooviks ka enda isale teha isadepäevaks väga vajaliku kingituse. Must nahast vöö oleks täiesti ideaalne selleks 🙂

  • Marina
    October 30, 2018

    Eelmisel ja ühtlase ka mehe kõige esimesel isadepäeval läksin poodi ja sissparklast väljasõites suutsin auto ära mõlkida. Fantastiline emotsioon küll… Super tuus oleks, kui sel korral kink potsataks ise postkasti. Rihma üle oleks tal ka kindlasti väga hea meel !

  • E.R
    October 30, 2018

    Kingiks isale uue vöö?

  • B
    October 30, 2018

    Valiksin esimeseks isadepäevaks rahakoti, vana ongi liiga vana ?

  • Keidi
    October 30, 2018

    Vöö oleks super!

  • Mariel
    October 30, 2018

    Meie pere issile kuluks üks hea rihm ära. Ka klassikaline must.

  • Loviise
    October 30, 2018

    Mina valiksin hea meelega rahakoti, kuna isale kuluks kindlasti üks ilus ja vastupidav rahakott ära?

  • Hanna
    October 30, 2018

    Kingiksin isale rahakoti!

  • Raine
    October 30, 2018

    Ma valiks rahakoti ,võiksid veidi raha ka ss sisse panna ,muidu pidavat ebaõnne tooma kui tühja rahakoti kingid

  • Geili
    October 30, 2018

    Meie issil oleks uut rahakotti küll vaja, ta küll isadepäeval kahjuks veel kodus ei ole – tuleb detsembri alguses Afganistaanist, aga ega kingitus pahaks ei lähe. ?
    Hetkel ei olegi veel suutnud väljamõelda mida laste poolt talle kinkida, seega uus rahakott oleks ideaalne.

  • Kaidi
    October 30, 2018

    Minu kaasale oleks küll uut rihma vaja. Just üleeile hakkasin mõtlema,et mis see aasta kallile mehele kinkida. Jään õnnele lootma siis 🙂

  • Viki
    October 30, 2018

    Mina kingiksin oma kallile papsile isadepäevaks rahakoti. Graveeringuks sooviksin lihtsa, kuid täpse “Head isadepäeva kallis paps. Sinu 9 last”. Nii palju tal neid ongi, oleks kift kingitus ?

  • Eve
    October 30, 2018

    Kahjuks polnud minul oma isale kunagi võimalust isadepäevakingitust teha 🙁 Olin vaid viiene , kui ta pilvepiiri taha läks ja mulle seal kaitseingliks hakkas ( arvan seda ka päriselt , rasketel hetkedel pöördun ikka tema poole, ja tunnen et mul on ta tugi olemas. Olin tema lemmik 🙂 ) Seega läheks isadepäevakink hoopis mu kallile kaasale (kuna meie tütrel hetkel rahadega raske, siis annaksingi selle võidu tütrele, et ta saaks oma armsale issile kinkida 🙂 Ja valik oleks rahakott 🙂

  • Mia
    October 30, 2018

    Mehele kingiks püksirihma. Eelmine on nii ribadeks kulunud juba, ka ilmselt esivanemate kapist kunagi “laenatud”

  • KETU
    October 30, 2018

    Minu issile sobiks Royal Carbon kahepoolne püksirihm.

  • Piret
    October 30, 2018

    Täna just vaevasin pead ja püksirihma peale poleks eluski tulnud 😀 kuid meie issil see miljon aastat vana ja vajab KINDLASTI uut 🙂 seega püksirihm oleks super hea kingitus 🙂

  • Karolin
    October 30, 2018

    Nahast rihm ?

  • Anete
    October 30, 2018

    Ega sooduskoodi ei pakuta? Loosis niikuinii ei võida, aga sooviks ise kohe nüüd tellida ära. 🙂

    • Mallukas
      October 30, 2018

      Küsin!

  • Kerli
    October 30, 2018

    Laste isale rahakott sobiks imehästi 🙂 Tal vana katkine juba.

  • Maarja
    October 30, 2018

    Lapse isale kuluks rahakott ära. Eelmine muretsetud rahakott mahutas tema sõnul ärika papid, kuid tema ju polevat ärikas. Nii see rahakott siis rändas edasi tema isale, mitte et temagi oleks ärikas?

  • Laura
    October 30, 2018

    Mu mehele ei meeldi lambiseid mittevajalikke asju saada, ütleb, et pigem ärge siis kinkige üldse aga vot püksivöö oleks spot on vajalik asi talle 🙂 nagunii mõned aastad saan talle laste eest kinke osta, kuniks nad ise nii suured, et oskavad otsida ja mõelda mida papsile isadepäevaks kinkida 🙂

  • Tiima
    October 30, 2018

    Vöö sobiks kingiks hästi 🙂

  • T.
    October 30, 2018

    Oma isale kinkisin alles eelmiseks isadepäevaks korraliku nahast rahakoti, nii et seda peaks tal veel aastateks jaguma ja tema püksirihma mõõte ma kahjuks ei tea… aga kui loosi tahtel peaksin võitma, siis valiksin hoopis oma elukaaslasele helepruuni klassikalise vöö ja jätaks selle jõulukingiks (kaugel need jõuludki enam ju on ?) ????

  • K.
    October 30, 2018

    Enda isale rahakott!

  • Kata
    October 30, 2018

    Püksirihm oleks tõesti hea .Vajalik kindlasti arvestades et minu mehekene harva tahab midagi välja vahetada sest kõike saab ju veel kanda .Mina aga koguaeg kõrval et ostame midagi uut ,midagi uut ? Kui ta seda ise ei vaheta välja siis lootust on ju et saan ehk talle uue püksirihma kinkida 🙂

  • Mari
    October 30, 2018

    Enda väimehele sooviks võita rahakotti väga. Ta suurepärane isa.

  • Liset
    October 30, 2018

    Mina osalen ka loosis! Kõige parem kingitus isadepäevaks oleks rahakott, eriti kui sellele saab nii vahvad initsiaalid peale teha! 🙂

  • Reimo
    October 30, 2018

    Kui võidan rahakoti, kingin enda isale

  • Jevgenia Pos
    October 30, 2018

    Nahast rihm Royal Structure

  • Evelin
    October 30, 2018

    Abikaasale kindlasti valiks uue tahakoti!

  • Evelin
    October 30, 2018

    Ma võtaks oma lapse isale ühe uue rahakoti 🙂 musta värvi. Tal küll mingi olemas, aga see juba päris vana. Vöö oleks ka muidugi lahe, aga tal mingi oma kiiks, et see peab olema teistsuguse pandlaga…

  • KV
    October 30, 2018

    Rahakoti kingiksime küll, väikse pojaga, issile – tema esimeseks isadepäevaks.

  • Brigitta
    October 30, 2018

    Kingiksin uue püksirihma isale ?

  • Ene
    October 30, 2018

    Head mehed need kasvavad rihmaga.Valiks rihma.

  • Kim
    October 30, 2018

    Mina kingiks oma mehele, tulevasele isale, rihma. Mulle jäi enim silma just see sama üleni must, musta pandlaga rihm. Nimetähed laseks ka peale teha, teeb asja kuidagi personaalsemaks ??

  • Laura
    October 30, 2018

    Minu lapse isa kasvab ka täitsa korraliku rihmata! Just selle ma valingi kui võidan.
    Ise ma nii hea kingi peale isegi ei tulnud, tänks Mannu 😀

  • Sigrid P
    October 30, 2018

    Vöö! Ise ei oleks sellepeale tulnud, kuid nüüd Sinu postitust lugedes meenus küll, et hârra on mitu korda soigunud, et tal uut vööd vaja, aga no see on mul siiani ühest körvast sisse ja teisest välja läinud-ups! Niiet uue vöö üle oleks ta üliröömus. Ehk õnn naeratab ja mu kaks pudinat saavad issile uue vöö kinkida ?

  • Kady
    October 30, 2018

    Laste isale sooviks kinkida rahakotti koos graveeringuga! Loomulikult lisanduks kingile ka laste joonistatud kaart ja ise tehtud kook!

  • Karolin
    October 30, 2018

    Oma isale kingiks vöö ☺️

  • Agnetha
    October 30, 2018

    Kõige ilusam kink oleks must nahast classic rihm?

  • Hv
    October 30, 2018

    Kingiksin vöö oma elukaaslasele,kes saab esimest korda isadepäeva tähistada ! ?

  • Evelyn
    October 30, 2018

    Enda mehel on mõlemat asja vaja väga aga ilmselt püksirihm oleks rohkem tahetud asi hetkel. Ja kui enda nimetähed ka peal siis oleks kohe eriti armas kingitus isadepäevaks. 🙂

  • liis
    October 30, 2018

    Mina tahaks oma kallile mehele ja laste isale rihma kinkida, juba ka selle pärast, et registreerime abielu kuu lõpus tagasihoidlikult siis oleks eriti äss tal panna uus, oma nime tähtedega vöö pükstele?

  • Mairi
    October 30, 2018

    Mina sooviks rahakotti abikaasale ?

  • Saara
    October 30, 2018

    Meil õega üldiselt ei ole kombeks olnud isadepäeval isale suuremaid kinke teha. Oleme käinud lihtsalt kuskil väljas söömas või matkamas ja veetnud selle päeva koos. Seda enam oleks selline kvaliteetne rahakott isale tore üllatus, mida ta oodata ei oskaks.

  • Mirjam
    October 30, 2018

    Kuna ma elan nüüd välismaal, siis sel aastal ei saa kahjuks isadepäeva oma isaga koos veeta. Oleks super, kui võidaksin talle vähemalt kvaliteetse püksirihma! Ta on elu aeg kandnud rihmasid, aga eks need on kõik pigem sellised odavad ostud olnud, korralikku kvaliteetset rihma tal pole ja veel vähem initsiaalidega! Kuna pole praegu kahjuks võimalik oma isale ise midagi sellist osta, siis oleksin väga õnnelik, kui võidaksin. Mu isa on minu suurim eeskuju, seega oleks ta sellist kinki igati väärt!

  • Maris
    October 30, 2018

    Valiksin abikaasale uue püksirihma. Mille lapsed saaksid isadepäeva talle kinkida.

  • Triin
    October 30, 2018

    Püksirihma,sest alles siin kisas kodus et vanem poeg püksirihma ära peitnud. Ehk kui nii kvaliteetne rihm ehk siis ei jäta igale poole vedelema

  • Kadri
    October 30, 2018

    Initsiaalidega rahakott on abikaasal olemas, seega osutuks valituks püksirihm!

  • Meryt
    October 30, 2018

    Abikaasa kurdab, et rahakott laguneb, nii et uus kuluks talle ära küll.

  • R
    October 30, 2018

    Valiksin mehele rahakoti.

  • Helen
    October 30, 2018

    Mina sooviks oma kallile Linnapapale rahakotti. Me õega oleme terve elu oma vanaisasid Papadeks kutsunud, Linnapapa siis sellepärast, et ta elab linnas ja meie linnast väljas 🙂

  • Angelika
    October 30, 2018

    Ma ei teeks mitte üksi vaid üheskoos oma kahe noorema õe ja veeeeel pisema väikse vennaga (ok ok, mis väike, kuuene juba ?), niiet ‘suure õe kohustusena’ saaksin meie kõigi eest kohe ühes kingi ära teha ?????
    Ühe ilusa ja uue rahakoti vastu poleks ühelgi mehel vast midagi, eriti kui see on nende poolt, kes seda tegelikkuses enim tühjendavad ?? Von Baer`i oma oleks selleks silmsiluks eriti paslik.

    Angelika ☀️

  • Enely
    October 30, 2018

    Rahakoti kingiks, selline lihtne ja ilus https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/
    eriti vahva kui midagi ilusat saaks peale graveerida.

  • Geidi
    October 30, 2018

    Minu isa on 18a surnud, seega ma valiksin oma laste isale püksivöö kingituseks 🙂

  • sk
    October 30, 2018

    Rahakott oleks väga hea kingitus issile, praegune tundubki juba nii vana. Tal oleks kindlasti väga hea meel! 🙂

  • Eve
    October 30, 2018

    Vöö- sellist kannab iga mees uhkusega 🙂

  • Karmen
    October 30, 2018

    Isale kingiks uue rahakoti 🙂

  • Liina
    October 30, 2018

    Kingiksin isadepäevaks uue rahakoti isale.

  • Eva
    October 30, 2018

    Soovin osaleda loosis ja oleks tore kui saaksin isale rahakoti kinkida!?

  • Getter
    October 30, 2018

    Mina kingiksin oma isale rahakoti. Praegune on ajast ja arust ja kohekohe laguneb ?

  • Tiina
    October 30, 2018

    Mina kingiksin hea meelega mehele uue rahakoti isadepäevaks, kuna vana vajab juba ammu välja vahetamist. Valiksin sama, mida sinagi https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/

  • Kairu
    October 30, 2018

    Selline rahakott oleks väga ilus kingituseks mehele. Saaks näiteks praeguse mega mahuka kaarditasku asemel välja minnes tasku pista. Päris kole on kui viikarite taskus punnitab saja kaardiga kaarditasku ja nii võetaksegi lahtiselt ID kaart ja pangakaart kaasa…ja noh ega need ju taskust välja ei kuku!
    Beebi tuleb novembris, ja tema ongi suurim kingitus, aga kuna see on tema elu päris esimene isadepäev siis … tahaks ikka midagi kinkida :D. Soovin osaleda loosis!:)

  • Sigrid
    October 30, 2018

    nii lihtsad, ilusad ja kvaliteetsed tunduvad olevat. 🙂 mina valiks võidu korral rahakoti.

  • Maris
    October 30, 2018

    Osalen loosis aga maru raske valik, kingiks ehk mehele uue vöö!

  • Maria
    October 30, 2018

    Valiksin mehele uue pruuni rahakoti. Vana juba laguneb.

  • Pillekas
    October 30, 2018

    Elukaaslasele kingiks lapse poolt püksirihma, vana rihm annabki varsti otsad. Ta ammu juba räägib, et peab uue muretsema, see rihm sobiks talle ideaalselt ?

  • Amanda
    October 30, 2018

    Isale kuluks vöö ära – rahakotte on talle nii raske osta, kogu aeg ema ohkab, et no ei oska kinkida uut rahakotti. Aga vöö kulub ju ikka ära.

  • Liisa
    October 30, 2018

    Kuna mu laps on alles 2-aastane ja ise oma isale kuidagi kingitust ei tee/osta, siis kingiksime koos talle püksivöö.
    https://vonbaer.ee/nahast-voo-classic-must/
    Klaasikaline must meeldis kõige rohkem ?

  • kateriin
    October 30, 2018

    Ühe vöö võtaks küll. Üks abikaasal on, aga see on ribadeks kantud ja ulatub pm 2 korda ümber panna…:)

  • Jane
    October 30, 2018

    Hirrrmsasti tahaks seda vööd 🙂

  • Ragne
    October 30, 2018

    Kingiksin püksirihma oma isale isadepäevaks. ?

  • Virgia
    October 30, 2018

    Valiksin mustast nahast rahakoti, sest praegune on elukaaslasel juba nii räbalaks läinud ?

  • Sirili
    October 30, 2018

    Valiksin oma abikaasale ja laste isale uue püksirihma,

  • Liia
    October 30, 2018

    Üks asjalik rahakott kulub meie issile küll ära.

  • Tiiu
    October 30, 2018

    Me võttaks ka oma issile musta rahakotti ,ta oleks väga rahul?

  • Sigrit
    October 30, 2018

    See võit oleks nii ideaalne. Mehel püksivöö lausa ribadeks kantud ? laps alles 2 aastane seega tema ei oska veel midagi kinkida/osta seega teen valiku mina, mustale vööle ?

  • Kairit
    October 30, 2018

    Rihma kingiks

  • K.
    October 30, 2018

    Minu isa vajaks küll uut püksirihma, niiet selle valiksin küll. 🙂

  • Merle
    October 30, 2018

    Rihm oleks kena.

  • T.
    October 30, 2018

    Püksirihma ta alles hiljuti endale ostis, seega sobiks meile rahakott 🙂

  • Birgit
    October 30, 2018

    Pruun classic nahast rihm oleks mu laste isale paras 😀

  • Juuli
    October 30, 2018

    Kingiks rahakoti.

  • Maria
    October 30, 2018

    Mina valiks rahakoti. Kui laps läks kooli siis laste kasuisa andis enda oma ära sest lapsele väga meeldis see. Nyyd siis elukaaslane ilma rahakotita aga laps õnnelik. Olgu öeldud et laps korra vaid mainis et tahaks ka sellist nagu tal on.

  • Sirle
    October 30, 2018

    Ma kingiks oma isale pruuni rahakoti.

  • Lululu
    October 30, 2018

    Teeks heameelega kingi oma kõige tublimale mehele kes mind ikka veel hoiab ning armastab ja meie lapsi-see kerge ei ole ma ju tean 🙂

  • Aire
    October 30, 2018

    Usun,et ühel heal isal ja toredal mehel võiks olla üks stiilne, ilus ja vastupidav püksirihm ? minu valik on tehtud ?

  • Monika
    October 30, 2018

    Blogi lugedes meenus mulle, et ka meie perepeal puudub püksirihm ja seda ikka nii kaua et meie koosoldud ajal (14 aastat) pole ma ühtegi püksirihma peale enda oma näinud. Mida aga küll näinud olen, on püksirihma puudumisest tingitud pidev pükste tagumikust üles kakkumine. Miks ta omale rihma pole soetanud, jääb nüüd sellele mõeldes mulle täitsa mõistmatuks, seega arvan, et üks vinge eluaegne püksirihm võiks ikka ühel mehel olemas olla.

  • Sandra
    October 30, 2018

    Seda võitu ootaksin ma oma laste issile ? Ma valiks kindlasti rahakoti, kuna.. igakord kui poodi lähme ja maksmiseks läheb ja oma higivana rahakoti avab , kukuvad enamus sendid senditasku põhjast välja kuna senditasku põhi on vähe hõreda võitu juba ? Et siis jh rahakott oleks supper ?

  • Anita
    October 30, 2018

    Vöö oleks ideaalne kink, kuna kasutab ka üht vana ja räbalat.

  • Eileen
    October 30, 2018

    Võidu korral laseksin lastel oma issit uue rahakotiga üllatada. Vanast kukuvad varsti mündid välja ja tuul käib läbi, aga mees ei taha vahetada, sest too rahakott on talle armsaks saanud. 😀

  • Anne
    October 30, 2018

    Rahakoti kingiksin hea meelega oma isale!

  • Moonika
    October 30, 2018

    Pruun Washington münditaskuga rahakott on ideaalne kink elukaaslasele, kes on isaks 2 väikesele lapsele.

  • E.
    October 30, 2018

    Minu üllatus mehele isadepäevaks kasvab minu sees.
    Aga lapsed võiks kinkida rihma. Selle musta, musta pandlaga.

  • Eve
    October 30, 2018

    Mina sooviksin oma isale rahakoti kinkida. 🙂

  • B
    October 30, 2018

    Rahakott 🙂

  • Riina
    October 30, 2018

    Vöö tahaksin kinkida oma isale. Selle, kus 2 ühes. Ideaalne. Ise siis teab, mis värvi vööd parasjagu vaja läheb.

    Valisin selle: Nahast Rihm Kahepoolne Royal Structure.

  • Triin
    October 30, 2018

    Kingiksin isale vöö, ta kunagi ei oska endale ise uusi asju, oleks hea ûllatus talle?

  • Liis
    October 30, 2018

    Valiksin kingituseks laste isale püksirihma, kuna tal ei ole korralikku olnud.

  • Jana
    October 30, 2018

    Rahakott

  • Karis
    October 30, 2018

    Kingiks rahakoti ?

  • Mannu
    October 30, 2018

    Laste isale kingiks rahakoti, sest praegune on ilmselt sama vana, kui me ise ? (mitte päris 30?) Aga välja näeb küll kolmekümnene ?

  • Merit K
    October 30, 2018

    Pruun vöö, lapse poolt isadepäevaks väggi praktiline kuna meie issi kannab pruune vöösid alatasa ja need kuluvad kiiresti ribadeks, seega üks korralik vöö rõõmustaks teda kindlasti väga, eriti spetsiaalselt oma nimeline 🙂

  • Zil
    October 30, 2018

    Laps on neljane, seega kingituse tegemine jääb taas ema kapsaaeda. Valiksin ka püksirihma, sest mehe rihm on täiesti läbi kantud. Vahepeal ta ostis endale ühe tavalise odava “vakstust” rihma, aga see lagunes enne ära, kui püksid pessu jõudsid 😀 Nii ta oma vana räbala täisnahkse juurde tagasi jõudiski, mis on eelmisest sajandist.

  • Karmen
    October 30, 2018

    https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/

    Valiksin ka selle pruuni, see on nii kena!

  • Moona
    October 30, 2018

    Mina kingiks hea meelega isale uue rahakoti, kuna tal on juba vähemalt 10 aastat olnud üks ja sama rahakott, mis näeb juba üsna kurb ja väsinud välja.. (:

  • Mairi
    October 30, 2018

    Mina valiksin oma lapse isale uue rahakotti https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/ ??

  • Eva
    October 30, 2018

    Oi, sellised lahedad rihmad! Meie pere issile sobiks kenasti kingiks ?

  • Aleksandra
    October 30, 2018

    Kingiks koos oma 1.8a pojaga issile musta püksirihma 🙂

  • Tuuli
    October 30, 2018

    Pyksirihm ?

  • Birgit-Helen Rebane
    October 30, 2018

    Kahepoolne rihm Royal Carbon oleks minu kallile isale kingituseks nagu rusikas silmaauku. Praegused rihmad on kergelt öeldes aja jooksul “vatti saanud” ja oleks kõige õigem aeg need mõnusa ja ilusa Eesti disaini vastu välja vahetada! Elagu issid!

  • Te
    October 30, 2018

    Kingiks oma laste isale uue püksirihma. Ta on väga hea isa, kes väärib head kingitust.

  • Merit
    October 30, 2018

    Valiksin oma isale rahakoti??

  • Carina
    October 30, 2018

    Nahast püksirihm!

  • Kristel
    October 30, 2018

    Kingiksin laste isale hea meelega püksirihma.

  • Kristel
    October 30, 2018

    Püksirihma oleks ka meie perre hädasti vaja. Väiksemal lapsel esimene isadepäev ja see kingitus jääks kindlasti meelde!

  • Kerstin
    October 30, 2018

    Kusjuures plaanisin ka meie pere issile isadepäevaks uue rihma kinkida ning kiikasin ka nende lehele. Lahe personaalne lähenemine neil. Tellimus veel tegemata, seega oleks väga tore loosimine võita ? Panen ühe püksirihma soovi siia kirja seega.

  • LL
    October 30, 2018

    Kingiks isale rahakoti. 🙂

  • Sirli
    October 30, 2018

    Võtaks püksirihma- mul ka kodus üks 30ne aastane pea sama vana püksirihmaga?

  • Nele
    October 30, 2018

    Osalen loosis ja kingiks ûllatuseks rahakoti

  • Ingrid
    October 30, 2018

    Vöö kuluks poja issile ära külll !

  • Kristin
    October 30, 2018

    Kingiks isale vöö!

  • Birgit
    October 30, 2018

    Mina sooviks kinkida oma mehele ja laste isale rahakoti, sest praegune nii ära kulunud, et kohutav! https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/

  • Jana
    October 30, 2018

    Oh, just seda loosi mul vaja oli. Muidugi tahan mehele ilusat rahakotti kinkida. Praegune on juba … Ta on lihtsalt nii armas, et see loos peab tema valima.

  • Kristel
    October 30, 2018

    Kuna laps saab alles novembri lõpus aastaseks, teen kingi issile ise. Von Baeri rahakott on juba olemas( tänu sinu soovitusele) siis püksirihm sobiks ideaalselt juurde. Ja initsiaalid oleksid täpselt samad nagu Kardo rihmalgi ?

  • Ethel Alviste
    October 30, 2018

    Hahahahahaa , kuu nüüd hakata mõtlema siis mu laste isal (elukaaslasel) oleks mõlemat vaja ? Rahakotte läheb nagu leiba- olen iga aasta talle uue ostnud. Ilmselt kehvad valikud. Ja püksirihmad seisavad küll paar aastat, kuid lõpuks ikkagi saavad otsa.
    Ilmselt rahakott on tähtsam, sest seda läheb iga päev vaja. 🙂

  • Kati
    October 30, 2018

    Kingiks vöö, kuna praegune ainuke juba päevi näinud omajagu

  • Helika
    October 30, 2018

    Minu mees on ka oma ühte vööd juba terve igaviku kandnud. Kingiksime hea meelega koos pisikese tütrega talle uue.

  • Mannu
    October 30, 2018

    Lapse isale on osaliselt kingitus (⋈) olemas, aga püksirihm paneks i-le täpi peale. ?

  • Kelly
    October 30, 2018

    Rihma tahaks?seda pannakse siin viimse elupäevani kere ümber vist, mina sellest aru ei saa, aga olgu siis ilus rihm??

  • Gerli
    October 30, 2018

    Ma mõtlen ja mõtlen juba pikemat aega mida oma elukaaslasele isadepevaks kinkida. Mulle tundub, et üks korralik püksirihm kuluks talle igati marjaks ära kuna eelmine kadus müstiliselt ära.

  • Eha
    October 30, 2018

    Kingiks oma isale rahakoti 🙂

  • Helis
    October 30, 2018

    Püksirihm isale palun mulle loosida. 🙂
    Must rihm oleks priima.

  • Kristi
    October 30, 2018

    Sooviksin oma laste isale ja oma abikaasale kinkida rahakoti?

  • Mari-Liis
    October 30, 2018

    Lapse isale kingiks korraliku rahakoti ☺

  • Eva Siim
    October 30, 2018

    Elukaaslasel oleks väga vaja uut rahakotti kuna vana on juba nii räbal. Põhjas on augud, sente ei saa sinna üldse panna ja kaardid kukuvad ka välja kuna taskud on välja veninud. Hea meelega kingiksime koos lapsega talle uue rahakoti.

  • Pille
    October 30, 2018

    Valiksin vöö, sest rahakoti juba mônk aasta tagasi kinkisin. Püksirihma suhtes ta mul Ka selline, kes kannab ühte vööd eluaeg ?

  • Karmen S
    October 30, 2018

    Mina kingiksin oma isale musta klassikalise püksirihma, initsiaalid teevad aga asja peeneks, täpselt minu isa maitse.

  • Liis
    October 30, 2018

    8-kuune poja kingiks issile uue vöö 🙂

  • Sirle
    October 30, 2018

    Laseksin oma pisipojal isale kinkida rahakoti

  • Jane
    October 30, 2018

    Oma isale tahaka küll rihma kinkida.

  • Riin
    October 30, 2018

    Imeilised püksirihmad!
    Selle kingiks küll ?

  • Helerin Kuusmik
    October 30, 2018

    Kingiksin oma abikaasale rahakotti 🙂 Saab kohe varsti esmakordselt issiks, see oleks Talle esimeseks isadepäevaks ilus kink 🙂

  • Stina
    October 30, 2018

    Kingiksin isale selle imekauni püksivöö!

  • Triin
    October 30, 2018

    Mina valiksin rihma. See on nii hea kingiidee. Ole nüüd meheks ja vali mind ka ükskord võitjaks. Või noh, mu mees ja kahe poja isa. Ta on maailma parim isa oma lastele, ausalt. Ta nii vääriks sellist imelist kingitust.

  • Liina
    October 30, 2018

    Elukaaslasel oleks rihma vaja anda küll ?
    Nii et valiks püksirihma ?

  • Elyna
    October 30, 2018

    Jeebus. Ma ikka aasta ema 🙂 sain su blogi lugedes aru, et meie beebi võiks ju ka oma isa üllatada ühe popi rihmaga, läbi minu kauka 🙂 Seega classic pruun tundub edev.

  • Helena
    October 30, 2018

    Kingiksin oma issile püksirihma 🙂

  • Liis
    October 30, 2018

    https://vonbaer.ee/classic-munditaskuga-rahakott/

    Seda rahakotti tahaks oma kallile issile ??

  • Jaanika
    October 30, 2018

    Kui võidaks, siis valiks vöö

  • Latte
    October 30, 2018

    Rahakoti valimine just päevakorras. Tal pole siiani nendega eriti vedanud. Hinnaklasse oleme erinevaid proovinud aga ikka lagunevad kõik suht kähku. Tore oleks selle firma rahakotti ka proovida.

  • Kelly
    October 30, 2018

    Mul mehele kuluks ka üks tavaline must korralik vöö ära, tal samamoodi üks vana ja kulunud on.

  • ruu
    October 30, 2018

    Esimeseks isadepäevaks oleks päris tuus abikaasale see rahakott kinkida ( :

  • Jana Reinumäe
    October 30, 2018

    Kuna mulgi poja liiga väike, et oma isale kingitust teha, siis pean seda mina tegema. Ideid nagu pole tekkinud, aga siis lugesin su postitust. Mõlemad asjad on ilusad, aga kui loosiõnn narrataks, valiksin selle graveeringuga rahakoti 🙂

  • Greete
    October 30, 2018

    Kuna Von Baeri rahakott on juba olemas siis valiksin kingiks rihma 🙂

  • Darja
    October 30, 2018

    Ma juba mitmendat päeva mõtlen, et mida kinkida oma abikaasale isadepäevaks ja see initsiaalidega püksirihm tundub tõesti hea idee ?

  • Tiina
    October 30, 2018

    Mina kingiks oma isale, kes on alati pere jaoks olemas olnud ja teinud kõik et minu emal, oma tütardel ja kolmel lapselapsel kõik olemas oleks. Nüüd oleks viimane aeg kinkida talle midagi meeldejäävat ja kauakestvat.
    Oma isa on alati kõige kalllim!

  • Maiken
    October 30, 2018

    ma mõtlen siin juba kaks nädalat mida oma isale teha ja nüüd kui Malluka blogi lugesin siis arvan et võiks tõesti talle uue rahakotti kinkida , sest vana juba tal läbi ka ja ta oleks kindlasti õnnelik ??

  • Maris
    October 30, 2018

    Mees tahaks ilmselt seda classic pruuni püksirihma?

  • Keity
    October 30, 2018

    Minu abikaasal on ees esimene isadepäev ja üks imeline püksirihm oleks väga armas kingitus. Minu issile ja vanaisale on meil printsessiga kingitus olemas.

  • Liis
    October 30, 2018

    Väga sooviks isadepäevaks ühte rahakotti kinkida, niiet osalen loosis ?

  • Liina
    October 30, 2018

    Kingiks rihma, selle helepruuni Royali

  • Evelyn
    October 30, 2018

    Jube keeruline on otsustada.
    Ilmselt valiks ikkagi püksirihma. ?
    Issile
    Kingiks ka pigem ikkagi rihma. ?

  • KK
    October 30, 2018

    Rahakott oleks oleks super kingitus isadepäevaks! ?

  • Kat
    October 30, 2018

    Von Baeri tooted on lihtsalt nii stiilsed ja ilusad, meeldivad väga ka nahast kotid. Eriti lahe on see, et sinna on võimalus graveerida näiteks nime või midagi muud personaalset.
    Valiksin musta värvi püksirihma ja kingiksin selle oma kallile elukaaslasele. Ta on tõesti parim isa, keda üks laps soovida võiks.

  • Gerli
    October 30, 2018

    Kingiksin enda isale rahakoti ?

  • Sandra
    October 30, 2018

    Kes teab, ehk saan kinkida tütrekese sünni aga seljuhul boonusena kingiksin veel püksirihma ka 🙂

  • Kata
    October 30, 2018

    Isale kingika rahakoti. Ta juba ammu unistanud uuest rahakotist.

  • Madlike
    October 30, 2018

    Meie isale oleks rahakotti vaja ??

  • M.
    October 30, 2018

    Mina kingiks rihma on laste isale. Elame juba 2 aastat lahus, aga tegelikult on ta väga tore isa meie poegadele. Ja püksirihm on tal vist umbes sama vana kui Kardol…

  • Kairi
    October 30, 2018

    Uus püksirihm oleks nagu ruaikas silmaauku!

  • Annika Hõlpus
    October 30, 2018

    Vöö oleks ideaalne kingitus isale!

  • Sirli
    October 30, 2018

    Kingiks rahakoti.

  • Annely
    October 30, 2018

    Rahakott oleks ideaalne 🙂

  • Kata
    October 30, 2018

    Kingiks korraliku püksivöö. Ta oleks sellise kingi üle super õnnelik!

  • Terje
    October 30, 2018

    Appi kui äge idee!
    See kingitus oleks meie issile nagu rusikas silma auku ?
    Ja ühtlasi kingiksin siis lisaks vöö veel talle sünnaks ka, tal päev enne veel juubel kah ?
    Olen tõsiselt tänulik sinule, et nii hea idee sain praegu ?

  • Liisi
    October 30, 2018

    Kingiks laste poolt siis nende isale vöö 🙂

  • Anni Pallas
    October 30, 2018

    Classic münditaskuga rahakott koos graveeringuga oleks superkink issile tema kahe tütrekese poolt. Ja võit kuluks marjaks ära just täpselt sellepärast, et mõnikord on lapsed veel nii väikesed, et emmed peavad kinkide pärast muretsema ?

  • Pisi
    October 30, 2018

    Eelmises loosis ônne ei olnud. Proovime siis uuesti. Sooviks pûksirihma. Mul mees on nii kitsi, kui endale midagi osta vaja ja kingiks talle hea meelega ûhe korraliku pûksirihma, mis jälle aastaid kestaks.

  • Doris
    October 30, 2018

    Rahakott oleks hea kink küll ☺️

  • Irma
    October 30, 2018

    Rahakott oleks hea mingitus minu isale.

  • Jaanika
    October 30, 2018

    Vöö meeldib 🙂 Aga kingiksin hoopis elukaaslasele meestepäevaks.

  • Anna
    October 30, 2018

    Ma sooviksin isale sellist samasugust rahakotti nagu Sinu isagi saab,kuna pole isale väga kunagi mingit suurt kinki teinud peale sokkide?äkki isa oleks rõõmus?

  • Kaisa
    October 30, 2018

    Vöö kuluks küll ära:)

  • Kristi
    October 30, 2018

    Vöö kindlasti 🙂

  • Kristiina
    October 30, 2018

    Ma arvan et isa oleks nii õnnelik selle rahakoti üle!?

  • Triinu
    October 30, 2018

    Rahakott:)

  • Kadri
    October 30, 2018

    Valiksin rihma ?

  • Anneli
    October 30, 2018

    Kusjuures ma just täna tulin sellele mõttele et armsale abikaasale võiks tema esimeseks isadepäevaks isana rahakott kinkida. Point oli selles, et saime just oma esimese perekondliku pildistamise pildid kätte ja tahtsin midagi, kus ta saaks perepilti endaga kaasas kanda.

  • Annika
    October 31, 2018

    Püksirihm oleks minu abikaasale ja tütarde isale suurepärane kink 🙂

  • Eliis
    October 31, 2018

    Kingiksin vöö ?

  • Mammu
    October 31, 2018

    Püksirihma oleks vaja uut.

  • Gerli
    October 31, 2018

    Kingiks isale rahakoti:)

  • E*
    October 31, 2018

    Rahakoti 🙂

  • Liis
    October 31, 2018

    Kingiks lapse isale rahakoti.

  • Eva-Maria
    October 31, 2018

    Nahast helepruun Classic rihm oleks ilus kingitus.
    https://vonbaer.ee/nahast-voo-classic-helepruun/

    Head peatset isadepäeva!
    ?

  • Maile
    October 31, 2018

    Kingiks musta vöö 🙂

  • Kristi Vaher
    October 31, 2018

    Just läks mehel püsirihm katki…ja ega ma selle pealr ei tule et võiks uue kinkida. Seega kuõuls ära?

  • Helina H.
    October 31, 2018

    Hea meelega kingiks rihma. Sest siiani pole ta endale sobivat rihma leidnud.
    Ja sooviks täitsa tavalist musta rihmakest, sest siis saab kindel olla, et sobib iga riietusega 🙂

  • Mailis
    October 31, 2018

    Rahakott 🙂

  • Liisi
    October 31, 2018

    Graveeringuga püksirihm oleks tôesti äge kingitus isadepãevaks ☺

  • Liana
    October 31, 2018

    Mina kingiksin oma kallile Isale rahakoti!

  • Karin
    October 31, 2018

    Kingiks rahakoti?

  • tiina
    October 31, 2018

    Mu mees käib ka aastakümneid vana vööga. Võiks mingi uuem rihm ka vahelduseks olla 🙂

  • Mari
    October 31, 2018

    Uhh kui raske valik, sest mõlemad on praktilised ja vajalikud. Aga no praegu vist oleks vööd naaaatukene rohkem tarvis kui rahakotti.

  • Janne
    October 31, 2018

    Vöö oleks väga sobilik kingitus

  • K. J.
    October 31, 2018

    Kingiks isale musta vöö 🙂

  • Anneli
    October 31, 2018

    Isa just vihjas (või ma ei tea, äkki ei vihjanud vaid konstateeris fakti), et tal nii räbal rahakott, et murdub kohe-kohe pooleks. Ise voltis rahakoti hoolitsevalt pooleks, pani tagataskusse ja ohkas sügavalt. Tal see muidugi olnud juba mingi 10 aastat ka, mida sa vaeselt rahakotilt ikka ootad, igavesti ei ela ju teine… Valiksin talle sama rahakoti nagu sina, pruuni värvi münditaskuga.
    https://vonbaer.ee/washington-munditaskuga-rahakott/

  • D
    October 31, 2018

    Siiani ei ole suutnud välja mõelda mida kinkida, aga vöö oleks ilus kingitus minu pisikese preili poolt oma issile, esimeseks isadepäeva kingiks?

  • Triin
    October 31, 2018

    Ma tahaks kinkida rahakotti, aga tean, et mehele (lapse isale) meeldiks vöö rohkem 🙂

  • Liina
    October 31, 2018

    Ma kingiks uue vöö 🙂

  • Mirjam
    October 31, 2018

    Ohh! Püksirihma väga hea idee!! Mu mehel vist ainult pruun olemas ja klassikaline must graveeringuga oleks lahe! Plaanisin lapsega tassi teha, aga kuna isadepäeva ajal reisil, siis saame selle ka hiljem teha.

  • Aveli
    October 31, 2018

    Kingiks rihma!

  • Kaisa
    October 31, 2018

    Meie härrale sobiks nii vöö kui rahakott. Aga kuna rahakott suht õhtal omadega on, siis valiks seekord vist selle 🙂

  • Grete
    October 31, 2018

    Rahakoti olen sealt tellinud seega esimese isadepäeva puhul püksirihm kinkida oleks tore 🙂
    Mälestus pikaks ajaks mis ta esimesel isadepäeval kingiks sai ning kuna ta igapäevaselt seda kannab siis üks kvaliteetne rihm oleks idekas.

  • T
    October 31, 2018

    Rahakott

  • Marju
    October 31, 2018

    Ma kingiksin elukaaslasele püksirihma, vaja oleks tegelikult nii musta kui pruuni. Ükspäev ta just kommenteeris, et OMG, püksirihm läheb kohe-kohe katki, ainult õhuke riba hoiab seda koos. Rahakoti juba talle sünnipäevaks tellisin.

  • Laura
    October 31, 2018

    Rihma oleks lapse isal vaja 🙂

  • R..
    October 31, 2018

    Ma kingiks oma härrale püksirihma 🙂

  • Marjaana
    October 31, 2018

    Isale oleks rahakotti vaja.Ta hoiab alati oma isadepäeva kinke väga ja midagi nii kvaliteetset oleks Ta jaoks hindamatu!❤️

  • Ege
    October 31, 2018

    Püksirihma oleks vaja. 🙂
    Kuna mul võiduõnne nii kui nii pole, siis miks sooduskoodi pole? 😀

  • Kaisa
    October 31, 2018

    Kingiksin uue vöö graveeringuga! 🙂

  • K.
    October 31, 2018

    Lapse isale oleks vaja rahakotti. Oleme ammu poodides vaatamas käinud, aga sobivat pole leidnud.

  • Hanna
    October 31, 2018

    Kingituseks sobiks must püksirihma:)

  • Engar
    October 31, 2018

    Kingiks rihma 🙂

  • Kats
    October 31, 2018

    Püksirihma! Tal küll on mingi, aga eriti šeff oleks initsiaalidega! Jäân lootma loosiônnele.
    Nb! Selleks ajaks ta teistkordne issi ka juba 🙂

  • Kats
    October 31, 2018

    Uut püksirihma oleks elukaaslasel juba ammu vaja. Kuna hiljuti sündis meie esimene laps siis oleks eriti vahva meest isadepäeva puhul rõõmustada eriti veel kuna ta mõnda aega töötu olnud ja pole saanud endale seetõttu midagi väga lubada.

  • Kris
    October 31, 2018

    Mina kingiksin oma elukaaslasele püksivöö:)

  • H.
    October 31, 2018

    Vaja oleks laste isale vist mõlemat, aga seekord valiks rahakoti. Musta ja ilma senditaskuta.

  • Helen
    October 31, 2018

    Mehele on rahakotti hädasti vaja ja laps alles 3 kuud, nii et tema ise ei tee veel midagi kahjuks.

  • Terje
    October 31, 2018

    Mina kingiksin oma isale rahakoti. Ta on mulle suurepärane isa, alati toeks olnud. Eriti nüüd, kus tema mulle mu esimese auto kinkis ja sellega toimetada aitab, tahaksin miskit vastutasuks talle kinkida. Näidata kui tänulik ma tema abile olen.

  • Margir
    October 31, 2018

    Mina sooviks oma Härrale püksirihma.

  • Elis
    October 31, 2018

    Aitaks poega kingi tegemisel ja vöö kuluks meie pere issile tõesti ära ?
    https://vonbaer.ee/nahast-voo-classic-must/

  • Karin
    October 31, 2018

    Rahakott

  • Katrin
    October 31, 2018

    Isadepäevaks oleks vast sobilik kingitus püksirihm.

  • HelenL
    October 31, 2018

    Ma tean,et meie issi unistab ühest heast püksirihmast. Ta suudab neid kuidagi müstiliselt kiirelt läbi kulutada, testiks selle rihma kvaliteedi ära :D!

  • Merili
    October 31, 2018

    Mina valiks rahakoti.
    Ilus rahakott on iga mehe riietuses täpp i-le.

  • Kerli
    October 31, 2018

    Kui võidaks, valiks classic musta rihma. Elukaaslasele kuluks just see õige rihm ära. Teine on nii kribu, et püksid muudkui kukuvad alla ja selline teistmoodi isadepäeva kink (armas issi kahele põngerjale) oleks väga vahva 🙂

  • Eve
    October 31, 2018

    Rahakoti, vanal pole münditaskut ja ma ei viitsi neid sente pesumasinast korjata ?

  • Gigi
    October 31, 2018

    Kingiks isale rahakoti.

  • Jj
    October 31, 2018

    Püksirihm oleks isale hea kingitus

  • Kaija
    October 31, 2018

    Püksirihm oleks väga vajalik.

  • Karin
    October 31, 2018

    Püksirihma 🙂

  • Keirika Lang
    October 31, 2018

    Valiks püksirihma.

  • Kristiina
    October 31, 2018

    Kingiks rahakoti

  • Annika
    October 31, 2018

    Püksirihm

  • Urve
    October 31, 2018

    Rahakott

  • Triinu
    October 31, 2018

    Isale sobiks uus rahakott nagu valatult 🙂

  • Terje
    October 31, 2018

    Mehele kuluks üks musta värvi püksirihm ära küll 😀

  • lugeja
    October 31, 2018

    Loodan ja palun fortuunat- püksirihm, saa minu omaks 🙂 Ma ei oleks osanud ise püksirihma ideele tullagi aga jah, minu kallil kaasal oleks vaja uut püksirihma mis vähemalt järgmised 10 aastat teda teeniks (hea kui rohkem) sest tõesti, nüüd meenud et vana hakkab väsima.

  • Liis
    October 31, 2018

    Ma valiksin püksirihma oma isale, sest tal tuli hiljuti teine “noorus” peale ja hakkas usinasti enda eest äkitsi hoolitsema. Sealhulgas peab paleodieeti nii et püksid püsivad vööl vaid mingi seletamatu ime läbi?. No ja loomulikult laseksin püksirihma peale graveerida oma isa nime initsiaalid, et oleks fäänsim!

  • Marksu
    October 31, 2018

    Laste isale oleks küll hädasti rihma vaja, suurem poja kasutab praegu ise issi rihma, sest issi väiksemaga kodus ja teksad satuvad harva jalga 😀

  • Merli
    October 31, 2018

    Rihma vajaksin, kahepoolset Royal Carbon, kolmanda pandlaga 😀

  • Kai
    October 31, 2018

    Rahakott oleks selle aastaseks isadepäevaks küll sobiv kingitus 🙂

  • Helen
    October 31, 2018

    Oo ma nüüd ristan kõik sõrmed ja varbad, et loosiga rihma võita. Mees käis ühe näraka ribadeks ja kui ma käisin peale, et ostku ometi uus, siis pika mangumise peale ostis, aga odava kunstmaterjalist, mis enamvähem esimese korraga mõranema hakkas… niiet eüks eluaegne püksirihm oleks meie majja väääga oodatud 😀

  • Triinu
    October 31, 2018

    Kingiks issile rahakoti 🙂

  • Riinu Raamets
    October 31, 2018

    Kingiksin elukaaslasele rahakoti. Ta on mitmeid kordi vihjanud, et uut oleks vaja. Väga hea võimalus oleks siis juba isadepäeval kinkida.

  • Sirle
    October 31, 2018

    Rahakott. Minu isa on selline, kes kannab kõik oma vanad asjad ribadeks, seal hulgas ka rahakotid. Üks korralik nahast rahakott oleks kindlasti see, mis talle võiks sobida, sest see kestab pikka aega.

  • H
    October 31, 2018

    Rahakott

  • K
    October 31, 2018

    Kingiks lapse isale püksivöö 🙂

  • Gellu
    October 31, 2018

    Oma lapse isale kingiks uue rahakoti küll,olemasolev on 15 aastat vana ja üsna kulunud juba.

  • Inga
    October 31, 2018

    Washington münditaskuga rahakoti kingiks oma isale

  • Stella
    October 31, 2018

    Mōlemad väga kenad ja meie perre oodatud aga kui valima peaks siis rahakoti, sest praegusest rahakotist lendavad vist mündid ka juba välja ?

  • Brita Tammik
    October 31, 2018

    Mina kingiks oma isale rahakoti, kuna tema on just see kes on mitmeid aastaid välismaal töödanud ja vaeva näinud, et kodumaal oleks pere toidetud, kodu soe ja riided seljas☺️võiks ju koige selle eest miskit vastu panustada peale armastuse isa vastu?

  • Anneli
    October 31, 2018

    Mina kingiks oma isale rahakoti

  • Annika
    October 31, 2018

    Oeh, see loos on nagu rusikas silmaauku! Veel ei ole isale kinki, aga üks püksirihm kuluks küll marjaks ära.. Ta käib kodus nii, et kasutab vööks nööri. NÖÖRI!?! Loodetavasti vahetaks ta selle korraliku vöö vastu välja

  • Gerlin
    October 31, 2018

    Ühest kvaliteetsest rihmast ei ütle küll ära! 🙂

  • Marju S
    October 31, 2018

    Ma valiks kvaliteetse rahakoti, mu kallil mehel on tänavu esimene isadepäev ? ja kuna meie nunnu beebi on siis alles 1,5 kuune, siis ta ilmselt ise ei tee veel kingitust

  • Kätlin L
    October 31, 2018

    https://vonbaer.ee/nahast-voo-classic-must/

    Valiks selle sama rihma ja peale A.L

  • Keiu
    October 31, 2018

    Nagu rusikas silmaauku – minu laste isa rahakott on no nii läbi kui läbi ja mis oleks parem kink isadepäevaks kui ilusate soovide ja laste poolt pühendustega uhiuus rahakott 🙂

  • Triin
    October 31, 2018

    Issile valiks rahakoti.

  • Kadri
    October 31, 2018

    Rahakotti 🙂

  • Karin kata
    October 31, 2018

    See on tõesti väärt kink.

  • Anna
    October 31, 2018

    Oi kui saaks sellise nimetähtedega I.M.
    https://vonbaer.ee/nahast-rihm-kahepoolne-smooth/

  • Siram
    October 31, 2018

    Lapse isale kuluks väga ära üks uus püksirihm 🙂
    https://vonbaer.ee/nahast-rihm-kahepoolne-royal-carbon/

  • Katrin
    October 31, 2018

    Püksivöö kallile abikaasale Gardole ❤️

  • Merli
    October 31, 2018

    Valiks samuti selle münditaskuga rahakoti, aga musta ja kindlasti laseksin ka mingi personaalse graveeringu teha, mis lapsele viitaks. See oleks väga armas kingitus 🙂

  • Mann
    October 31, 2018

    Oma laste isale kingiks püksirihma, rahakott olemas. Kuid kvaliteetne püksirihm oleks väga hea kink! ??

  • Mina
    October 31, 2018

    Väga kiftid?Kingiks mehele, laste isale uue vinge rahakoti?

  • Annika
    October 31, 2018

    Lapse issile kingiks rahakoti ja enda isale püksirihma. Seega ei oleks vahet, kumb kink saada – mõlemad leiaksid kasutuse! ?

  • Elina
    October 31, 2018

    Valiksin isale kingituseks vöö, mis teeks tal kindlasti meele rõõmsaks! 🙂

  • Jane Simson
    October 31, 2018

    Mina kingiksin oma elukaaslasele püksirihma,meil kahepeale kokku 5 last ja saab imeliselt kõigiga hakkama ! ❤️

  • Keiti
    October 31, 2018

    Minu abikaasa rõõmustaks väga uue kvaliteetse püksirihma üle, kuna ta ka üpris kleenuke ja püksid ikka ei saa ideaalis jalga (ei hoia ümber), siis see oleks ideaalne lähenemine. ?

  • G
    October 31, 2018

    Rahakott

  • Merike Jäär
    October 31, 2018

    Lapse isale kingiks rahakoti. Hädasti oleks tal uut vaja.

  • Karmel Tommula
    October 31, 2018

    Oma isale kingiksin ma selle vastupidava ja kauni vöö – musta värvi vöö, hõbedase pandlaga. Peale laseksin teha initsiaalid P.T. isa nime järgi ?♥️

  • HKL
    October 31, 2018

    kingiksin rahakoti

  • Maarja
    October 31, 2018

    Lapse isale kingiks püksivöö. Pruun näeb superhea välja.

  • Kai
    October 31, 2018

    Mehel võiks uus vöö olla küll.

  • Krissu
    October 31, 2018

    Püksirihm oleks ideaalne! 🙂

  • Raili
    October 31, 2018

    Püksirihm teeks ta tuju paremaks küll, saab rihma.

  • G
    October 31, 2018

    Suht lamp küsimus, aga kui postitusi loen, siis kunagi ei oska hääldada My nime. Kas on nagu inglise keele “mai” või hoopis “müü” ???

    • Mallukas
      October 31, 2018

      müü 😀

  • Kaisa
    October 31, 2018

    Sooviks rihma lapse poolt issile 🙂

  • Margit
    October 31, 2018

    Rahakott

  • Siret
    October 31, 2018

    Lapse isale kingiks püksirihma ja oma isale rahakoti ?

  • Reilika
    October 31, 2018

    Rahakott oleks kümnesse! 🙂

  • Helene
    October 31, 2018

    Mina kingiksin rahakoti, sest isa ise ostab alati võimalikult odava ja ega enamasti väga kaua vastu ei pea.. sellisega võiks aga küll vist mitu kümment käia! 😀

  • Aira
    October 31, 2018

    Korralik vöö kulub ikka ära 🙂

  • Kristi
    October 31, 2018

    Isa just kurtis, et uus püksirihm kuluks marjaks ära. Seega üks kvaliteetne ja super ilus püksirihm tema initsiaalidega oleks suurepärane kingitus.

  • Relika
    October 31, 2018

    Kingiks isale uue vöö 🙂

  • D
    October 31, 2018

    Mina valiksin isale rahakoti, vanal augud sees ja pidevalt kõik kaardid kadunud ?

  • Karina
    October 31, 2018

    Nahast Classical must vöö sobiks imehästi mehele isadepäevaks ? rahakoti sai eelmine aasta ?

  • Merka
    October 31, 2018

    Vöö oleks vahva kink. See rõõmustaks isa kindlasti! 🙂

  • Kai
    October 31, 2018

    Uus rahakott kuluks küll mu laste isale ära, tegelt mu enda isale veel rohkem. Nii et võidu korral läheks uus rahakott mu enda issile?

  • Helena
    October 31, 2018

    Püksirihm 🙂

  • Helen
    October 31, 2018

    Eelmine aasta kinkisime koos õega isale VB rahakoti, seekord oleks hea VB vöö kinkida 🙂 Püüame hoida stiilipuhtust 😀

  • Ev
    October 31, 2018

    Minul endal paraku isa ei ole, küll aga kingiksin ma selle ilusa vöö oma abikaasale, kellega meil on kaks vahvat tütart! ?

  • Kadri
    October 31, 2018

    Sooviksin oma abikaasale ja lapse isale püksirihma.

  • Vivian
    October 31, 2018

    Mina valiksin oma issile uue rahakoti 🙂

  • Liis
    October 31, 2018

    Mina peaaegu et ignoreerin seda püha. Emadepäeval nähvad mu laste isa, et vot tema asi pole mind emadepäeval meeles pidada ja ei teinud väljagi et ma talle 2 last sünnitanud nii, et saab ka samaga vastu. Sünnipäeva unustas ka ära. Tegin talle niigi viisakusest varase jõulukingi ära ja valmistun selleks, et ega ma temalt jõuludeks ka midagi ei saa. Eelmine aasta suure surmaga tõi hambapasta ja dussigeeli kui nägi et ma tema kingiga vaeva näinud. Ülemöödunud aasta sain temalt 2 pakki kiirnuudleid….. Jahm…. Lucky as i am.!!!!
    Oma isale aga ei teagi mida kinkida/kas üldse kinkida, samas rahakott oleks tegelt äge kink. Ta ka selline, et üht ja head asja kasutab seni kuni läbi kulub. Praegune on selline natuke ligadi-logadi juba.
    Ootan pigem juba jõule ja mõtlen mida lastele kinkida. Suht tühi on pea ideedest.

    • Mallukas
      October 31, 2018

      Jeesus küll, mida meest?!

  • Jaana
    October 31, 2018

    Oleks vaja rahakotti just siin kurtis et peaks jõuluvanale kirjutama et äkki toob jõuludeks uue rahakoti?

  • Kadri
    October 31, 2018

    Püksirihm

  • Karmen
    October 31, 2018

    Royal smooth püksirihm oleks rohkem kui oodatud 🙂

  • Sandra T
    October 31, 2018

    Kingiks valiksin isale rahakoti, sest püksirihma kinkisin eelmisel aastal jõuludeks juba 🙂

  • Kaidi
    October 31, 2018

    Oi kus mu issi alati särab kui talle midagi kinkida, paneb alati facebooki ülesse, et lapsed kinkisid. Ükskõik mis see siis ka ei oleks. Kingituseta teda kindlasti jätta ei saa, see ilus vöö oleks talle päris äge ☺️

  • Gerli
    October 31, 2018

    Appi kui õnnelik ma oleks kui ma võidaksin selle rahakoti! ? Kingiksin selle oma issile, tal on rahakott juba vägagi palju päevi näinud ja endale ta ju midagi osta ei raatsi.

  • Angela
    October 31, 2018

    Rahakott oleks isale väga ilus kink.

  • Brenda
    October 31, 2018

    Kuna härra kannab kogu aeg püksirihma, siis oleks nii tore teda üllatada ilusa ja kvaliteetse rihmaga 🙂

  • Monika
    October 31, 2018

    Vöö kingiks laste isale, talle kuluks ka vähe värskem rihm ära. Värv võiks must olla.

  • Kadi
    October 31, 2018

    Mina kingiks isale rahakoti 🙂

  • Jaanika
    October 31, 2018

    Rahakotti oleks issile vaja.

  • Aet
    October 31, 2018

    Laste isale kingiksin rahakoti.

  • Tiina
    October 31, 2018

    Valiksin musta püksirihma kuna neid tal kulub ja alati on kadunud ?

  • Marika
    October 31, 2018

    Mina valiksin oma mehe jaoks rahakoti. Isaks on ta juba lausa 9 päeva ❤️?

  • Kadri
    October 31, 2018

    Püksirihm!

  • Jennifer
    October 31, 2018

    Mina sooviksin oma kasuisale rahakoti kinkida, sest ta on minu eest palju aastaid hoolt kandnud. 🙂

  • M
    October 31, 2018

    Klassikaline must rihm 🙂

  • Marite
    October 31, 2018

    Rahakotti sooviks:)

  • Merike
    October 31, 2018

    Püksirihmad peab meie issil alati olema, seega valiks rihma. Nii ikus klassikaline rihm.

  • Merka
    October 31, 2018

    Rahakott, kogu aeg tal kõik kaardid ja mündid laiali. Sula ainult kindlalt taskus?

  • Keity
    October 31, 2018

    Rahakoti isale

  • janne
    October 31, 2018

    Mehele kuluks rihm küll ära 🙂

  • Mariliis
    October 31, 2018

    Mina kingiksin püksirihma 🙂

  • Anna
    October 31, 2018

    Mina sooviks kinkida rahakotti oma kallile kasuisale, kes on mind titest saadik kasvatanud ning mulle isaks olnud. Imelikul kombel ei ole ma talle iial “isa” öelnud vaid alati nime järgi kutsunud. Usun, et rahakott graveeringuga “Kallile isale” annaks talle väga hästi mõista, kui tähtis ta mulle on 🙂

  • Riin
    October 31, 2018

    Ma kingiks isale vöö initsiaalidega 😛

  • birks
    October 31, 2018

    Valiksin rahakoti,nii ilus ja stiilne 🙂
    (Päris tõsiselt on ta otsinud omale rahakotti u 3.a ja siiani kaardid telefoni vahel…)

  • Marelle
    October 31, 2018

    Püksirihm

  • Mariana
    October 31, 2018

    Püksirihm kuluks ära küll. Siis ehk veab ja mõni püksipaar ei kukugi alla?

  • Greete
    October 31, 2018

    Püksirihm ??‍♀️.
    Mees samamoodi kannab iidamast aadamast rihma ja seda posti lugedes tuli kohe idee, et voh, mis vaja. Kui isadepäevaks ei võida, siis pean jõuluks vast tellima?.

  • Leen
    October 31, 2018

    Valiksin oma armsale kasuisale kingituseks rahakoti 🙂

  • Maile
    October 31, 2018

    Ilusat musta vööd.

  • Triin
    October 31, 2018

    Arutasime just eile lastega et mida siis issile kinkida… rahakott oleks igaljuhul hea mõte!

  • Kairit
    October 31, 2018

    Püksirihm isale

  • kelly
    October 31, 2018

    Rahakoti kingiks lapsed enda issile sest lihtsalt pole seda hetkel.

    https://vonbaer.ee/franklin-nahast-rahakott/ see tundus eriti kobe, müntide jaoks on nkn olemas mündihoidja.

  • Kristel
    October 31, 2018

    Mina olen alati teadnud, et tühja rahakotti ega rahakassat ei tohi kinkida, muidu tood vaesuse majja vms. Seega tuleb alati väike seeme sisse pista.
    Mina ise kingiks vöö initsiaalidega

  • Merli
    October 31, 2018

    Püksirihm ??

  • Vaike
    October 31, 2018

    Kuna mul isa ei ole, siis peikale võtaks sama rihma, mis Sa Kardole. Äkki on mu tulevase lapse isa ja läheb seega loosis läbi?! 😀

  • Chelia
    October 31, 2018

    Kingiks ikka püksirihma. Sest nagu sa ütlesid meestel kõlbab vana kuni kuidagigi töötab ja shoppajad pole nad ammugi. Seega uus kuluks kuhjaga ära!

  • Kenely
    October 31, 2018

    Oh, väga tore oleks kui saaksin isale kingituse. Kingiksin oma isale rihma, rahakoti kasutaja ei ole ta minu teada olnud. ?

  • K
    October 31, 2018

    Kingiks püksirihma isale

  • Signe
    October 31, 2018

    Kingiks klassikalise musta püksirihma härrale, tema esimene isadepäev isana 🙂 Ja püksirihm just seepärast et tal samuti on ainult üks iganenud rihm, kui ma ei eksi siis see ka tema isa oma, aga no nii räbalaks kandnud selle juba, et viimane kord kui ülikonna peale rihma oli vaja siis ei pannudki lõpuks rihma.

  • Efka
    October 31, 2018

    Musta klassikalise rihma kuldse pandlaga ☺️see oleks ideaalne kink ?

  • merilyn
    October 31, 2018

    kingiksin oma isale klassikalise musta püksirihma, aeg vana nurka visata 😀

  • Elen
    October 31, 2018

    Püksirihma valiksin ja ükskõik millisekingiksin isale,mis ka tõesti vastu peaks ?

  • Kaidi
    October 31, 2018

    Kingiks oma isale püksirihma. Vana on ära kadunud ja pole olnud aega veel uut osta.

  • Hanna
    October 31, 2018

    Püksirihma kingiks küll isale. Pole talle saanud kunagi midagi kallimat kinkida, rahaliselt pole võimalust olnud, aga kõik kingid on alati tulnud
    südamest. Ta on mulle väga kallis, kuigi me näeme harva, siis alati kui mul on vaja on ta nõu ja jõuga abis

  • Kairi
    October 31, 2018

    Püksirihm laste isale

  • K.
    October 31, 2018

    Püksirihm kuluks vist rohkem ära.

  • Senorita
    October 31, 2018

    Ma mõtlesin algul, et valiksin i am talking about this page: https://www.kingitus.ee/kingitus-isadepaevaks midagi, sealt olen varem ka leidnud aga kui pakud ja kui mul peaks loosis vedama, siis kindlasti võtaks rahakoti!

  • Senorita
    October 31, 2018

    Ma mõtlesin algul, et valiksin: https://www.kingitus.ee/kingitus-isadepaevaks midagi, sealt olen varem ka leidnud aga kui pakud ja kui mul peaks loosis vedama, siis kindlasti võtaks rahakoti!

  • Silja
    October 31, 2018

    Mina kingiks uue rihma hoopis oma vanaisale. Tal on lisaks isadepäevale ka juubel tulemas novembris. Siis sobiks hästi kingiks.

  • Kata
    October 31, 2018

    Tahaks nii väga oma lapse isale uue rahakoti kinkida, sest hädasti oleks uut tarvis, aga no käsi ei tõuse seda hinda kohe maksma niiet võita võiks küll 😛 valiksin münditaskuga rahakoti mingi armsa personaalse graveeringuga 🙂

  • Merilin
    October 31, 2018

    Prooviks rahakotiga õnne. 🙂

  • Tene
    October 31, 2018

    Rahakott oleks isale ideaalnd kink:)

  • Kerttu
    October 31, 2018

    Kingiks uue vöö

  • Ege
    October 31, 2018

    Rahakott oleks super armas kink ja tarvilik ka 🙂

  • Anu
    October 31, 2018

    Mina kingiks oma laste isale uue vöö. Praegune juba päris kulunud ja ta pole raatsinud endale uut ka osta ? nii et see oleks ideaalne kink ?

  • Grete
    October 31, 2018

    Rahakott oleks super kink enda kallile isale!

  • Kaija
    October 31, 2018

    Oi kui hea, et meelde tuletasid! Minu laste isale oleks küll uut rahakotti vaja!

  • Merilin
    November 1, 2018

    Oi kuidas tahaksin oma isale selle püksirihma kinkida, ta oleks kindlasti väga õnnelik 🙂

  • Maris Midt
    November 1, 2018

    Minu isale oleks uut rahakotti küll vaja ☺️ ??

  • Tuuli
    November 1, 2018

    Ma pooldaks rahakotti, siis graveeriks sinna meie tel nr.,sest isa juba nii vana,et need ununevad ja telefoniga numbreid otsida ei oska

  • Diana
    November 1, 2018

    Rahakott sai alles mõni kuu tagasi sünnipäevaks kingitud, seega valiks püksirihma 🙂

  • E
    November 1, 2018

    Issile kingiks uue rahakoti, ei kujuta ette kas mis ajast tema oma on pärit ?

  • Blue
    November 1, 2018

    Eelmine isadepäev sai rahakoti, vööga nadid seisud ? 1 vöö teeb ringkäike. Ka pulmas oli kasutusel, uut ilmselgelt vaja. FB-s ei kommenteeri, härra tõenäoliselt näeb ???

  • keiju
    November 1, 2018

    Mina kingiks rahakoti oma kasuisale kes on ka parim vanaisa

  • Sole
    November 1, 2018

    Musta vöö

  • Kadri M.
    November 1, 2018

    Valiksin oma kallile isale uue rahakoti! ?

  • Sigrid
    November 1, 2018

    Rahakott oleks isale hea kink 🙂

  • Gerda
    November 1, 2018

    Minu issile kuluks küll uus rahakott ära.

  • Kersti
    November 1, 2018

    Mina kingiks vast rahakoti, siis ei pea pidevalt neid taskust välja lennanud münte korjama igalt poolt ja ei pea muretsema et lapsed neid suhu pistavad ??

  • Heidi H
    November 1, 2018

    Tahaksin kinkida pruuni püksirihma! 🙂

  • Kärol
    November 1, 2018

    Valiksin rahakoti 🙂

  • A
    November 1, 2018

    Minu issile oleks hädasti vaja uut püksirihma, see, mis tal on, on tal põhikooli lõpetamisest saati ja üsna räbal.

  • Liisa
    November 1, 2018

    Abikaasale ja laste isale valiks püksirihma! Ta pmst nagu sul Kardo. Ainult, et tal on üks enda oma (juba viimased 15-20 aastat kindlasti) ja teise pätsas minu varudest (Miks ei tehta meestele parajaid pükse??).

  • Kätlin
    November 1, 2018

    Üks korralik püksirihm kuluks küll ära lapse isale, Von Baeri rahakott on juba olemas ja olekski hea täiendus rahakotile?

  • Maika
    November 1, 2018

    Mina soovin kinkida oma abikaasale rahakotti – tal on novembris sünnipäev ja isadepäevale sobivalt saab mõningate nädalate jooksul esimest korda ka isaks. Olen juba mõnda aega ka ise von Baeri kotte piilunud…

  • Sirle
    November 1, 2018

    Sooviks rahakotti, aga kuna isa enam ammu pole, siis kingiks selle väike vennale, sest vana on parajalt kapsaks kulunud ja meesterahva rahakott võiks ikka viisakas välja näha ju!

  • Helena
    November 1, 2018

    Mina kingiks enda issile rahakoti, tal oleks uut rahakotti vaja 🙂

  • Gerda
    November 1, 2018

    Valiksin enda tütre isale püksirihma kuna ta on üks ääretult vägev isa mu lapsele?

  • Kristi
    November 1, 2018

    Vajalikud oleksid mõlemad. Mu abikaasal on nagu Kardolgi peaaegu 30 a. sama rihm olnud, eelnevalt ka tema isale kuulunud, nüüd sel aastal ostsin talle uue, aga see pole nii hea kui Von Baer :).

    Siiski valiksin rahakoti hetkel, sest kohe on tal nii sünnipäev kui siis ka isadepäev, kuid rahakott on tal nagu poisikese oma. Krõpsuga :D. Von Baeri oma tundub just täpselt see olevat, mis õnnest puudu on, paistab ilusti nii piisavalt kaarditaskuid kui ka sentide oma, mis on abikaasa soov olnud rahakoti puhul alati. Ei peaks siis mõtlema 2-e kingi peale, vaid saan siis ühe vaid ise muretsed 🙂

  • Kati
    November 1, 2018

    Valiksin papitole rahakoti 🙂

  • Terje
    November 1, 2018

    Kingiksin püksirihma 🙂

  • Mari
    November 1, 2018

    Valiksin isale vöö 🙂

  • Anx
    November 1, 2018

    Kuna minu lastel on nii tore kasuisa siis on tema väärt uut rihma küll.
    Uue rahakoti on ta juba omale ise kahjuks soetanud ?

  • Eneli
    November 1, 2018

    Valiksin rahakoti. See isadepäeva graveering seal sees on nii armas.

  • Kaija
    November 1, 2018

    Minu isa otsib juba pikemat aega endale uut rahakotti, kuna vana lagunes täiesti ära. Niisiis oleks uus rahakott lausa imeline isadepäeva kingitus.

  • Pille-Riin
    November 1, 2018

    Valiksin püksirihma oma elukaaslasele kellest on kohe-kohe isa saamas ? Olen hetkel sünnituseelses palatis ja valmis beebiga kohtuma. Mehel ongi vanad püksirihmad kulunud ka, siis oleks see suurepärane kingitus.

  • Kätz
    November 1, 2018

    Kingiks oma armsale issile uue rahakoti 🙂

  • Triin
    November 1, 2018

    Nii raske on valida.Mõlemale tahaks kinkida.Isale rahakoti ja mehele vöö.
    Kui võidaksin siis valiksin isa,sest tean kui vajalik kink see talle oleks.

  • Viktorija
    November 1, 2018

    Valiksin rahakoti oma elukaaslasele 🙂

  • Brita
    November 1, 2018

    Oma poja papsile sooviks rahakoti kinkida küll – eelmine pudeneb vaikselt tükkideks.

  • Aivi
    November 1, 2018

    Mina kingiks oma isale rahakoti. Tal praegune on juba nii vana ja räbal. Keeldub vahetamast, kui aga kingiks kvaliteetse ja uue ei jääks tal muud üle 🙂 Ja uskumatu, et ma ise sellise praktilise asja peale pole tulnud ??‍♀️

  • Reet
    November 1, 2018

    Ma sooviks meie issile uut rahakotti, vana on nii kole mingi n.ö kaarditasku, kus need kiled kõik ripakil. Tegelikult mul oligi sealt mõte tellida talle rahakott, aga koguaeg olen edasi lükanud. Ma ootan siis pühapäevase loosimise ära ja kui õnn ei naerata, siis tellin ära. 😀

  • Anneli
    November 1, 2018

    Mina kingiks püksirihma oma kallile isale. Ilmselt temal on ka see praegune, mida ta kannab, mingi 100 aastat vana. See vist mingi meeste värk, et “kui mina kandma hakkamaie, siis mina kandma surmani”;)

  • Krissu
    November 1, 2018

    Isale oleks kohe väga uut rahakotti vaja.

  • Anne
    November 2, 2018

    Rahakott 🙂

  • Eneli N-M
    November 2, 2018

    Kuna püksirihm sai just soetatud,siis sobiks väga hästi rahakott kingituseks?

  • H.
    November 2, 2018

    Kindlasti rahakoti, ta on ka üks neist meestest, kes arvab, et noh kui senditasku katki siis pole vaja veel välja vahetada, muu ju veel töötab ja pole oluline, et servad juba kulunud 😉

  • Helena
    November 2, 2018

    püksirihma tahaks 🙂

  • Elleen
    November 2, 2018

    Rahakott 🙂
    Lapse issile, esimeseks isadepäevaks.
    Praegune rahakott on omadega nii läbi, et kohe kohe on kaardid välja kukkumas, sendi tasku on nii katki, et mündid paiknevad seal oma süsteemiga, et välja ei kukuks.

  • Eve Napp
    November 2, 2018

    Meie issile sobiks ka rahalist väga hästi, kuna praegune on juba päevi näinud

  • Birgit
    November 2, 2018

    Enda kallist elukaaslast rõõmustaksin tema esimesel isadepäeval classic püksirihmaga. Ta ise ei raatsiks endale sellist osta, tihti olen sunnitud talle ajudele käima, et ta jälle mõne väga päevinäinud eseme välja vahetaks, sest no enam lihtsalt ei kannata sellisega ringi liikuda. Alati ei saa kinkida, sest on vaja proovida või lihtsalt mõni asi peab olema omaniku käe järgi välja valitud vms… Aga see rihm oleks küll mega! Kui ma võitma ei juhtu, siis aitäh idee eest siiski! 🙂

  • Nele Salumets
    November 3, 2018

    Kindlasti püksirihma! Suht hirmus vaadata, kui tal püksid jälle poole p***e peal on!

  • Kristi
    November 3, 2018

    Rahakott teeks minu issigi väga väga õnnelikuks, kuna tema vana on juba väsinud ja päevi näinud ☺️

  • Kadri
    November 3, 2018

    Rahakott 🙂

  • Triin
    November 3, 2018

    Uut püksirihma oleks juba ammu vaja! ? Niiet ???

  • Elerin
    November 3, 2018

    Oma lapse isale valiks musta vöö hõbedase pandlaga.

  • Sandra
    November 3, 2018

    vöö oleks igati lux 🙂

  • Katre T.
    November 3, 2018

    Rahakott ?

  • Kristi
    November 3, 2018

    Vöö kuluks küll marjaks ära

  • Helena
    November 3, 2018

    Mina valiksin püksirihma

  • Kadru
    November 4, 2018

    Rahakott oleks ideaalne kingitus mu kallile isale! Vana tal juba kulunud ja narmendav…

  • Esp
    November 4, 2018

    Oleksin väga rõõmus rahakotti võites 🙂

  • Oksana
    November 4, 2018

    Nii väga tahaks püksirihma…

  • Terje
    November 5, 2018

    Mina valiksin rahakoti oma laste isale. Tal pole vist mitu aastat rahakotti olnud

  • Triin
    November 5, 2018

    Must püksirihm kuluks meie pere papsile kindlasti ära…ta on ka siiani rihmata kasvanud, aga vääriks ikka rihma.

  • Helena
    November 5, 2018

    Heips, kas ma pime või ei näe, et sa oleksid välja loosinud kuskil isadepäevakingi? 🙂