Tere, solvusid vä?

Et mingi ühte asja ka rääkida, mis pole titejutt, siis ma pean jagama teiega oma hämmingut Tere uue reklaami üle. Olete näinud? Ühesõnaga tahab reklaam anda infot, et nende uutel pakkidel pole enam seda mahatõmmatavat “kaant” korgi all, vaid nüüd saab lihtsalt korgi lahti teha ja piima juua. Väga tore muuseas, sest kuigi ma ise seda piima kunagi ei osta (me tarvitame neid suuri), siis iga jumala kord kui ma säärase tõmmatava korgiga kokku puutun, on 50/50 võimalus, et see tuleb normaalselt maha, või siis läheb see tõmbamisosa katki ja ma pean noaga selle maha opereerima.

Reklaamist jääb aga mulle mulje, et Tere sai megapalju kaebusi, et selline pakk pole kasutajale mugav ja no lõpuks hakkasid need pakki avada oskamatud imbetsillid pinda käima ja no OK FAIN, “LUMEHELBED”, võtke siis pakk, kus pole seda imelikku katet, mida ilmselt paljud lahti ei saa. Olete rahul vä? Ja et lumehelbed ikka aru saaksid, kui haigelt alaarenenud nad on, et nad EI OSKA seda splinti lahti tõmmata, siis näitab reklaam retakaid täies tööhoos – ala trelliga piimapakki lahti puurides või rusikaga pakki lahti pekstes.

Ma lihtsalt ei saa aru, sest ilmselgelt see pakend oli ebamugav kasutada, nüüd nad tegid uue ja mugavama, miks see ei võikski nii olla, et reklaam, mis ütleb, et jou, saime aru, et meie eelmine pakk on jura kasutada, tegime mugavama, jeee! Selle asemel saan ma teada, et mitte pakis polnd asi, vaid selles, et ma olin hoopis lumehelbeke ?

Olete seda reklaami näinud? Mis tunde tekitas? Või mõtlen mina üle ja see peaks naljakas olema kuidagi ??

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

87 Comments
  • Hanna-Betta
    November 27, 2018

    Minule tekkis lisaks samale mõttele, mis Sul tekkis, ka see mõte, et arvestades, millises maailmas me elame, siis ei tea, kas julgen seda piima osta? kui seda korki võib ka enne minu ostu ükskõik, kes lahti teha?

    • Mallukas
      November 27, 2018

      no seda sa ikka saad aru, kas korki on enne avatud ju… 😀

      • Hanna-Betta
        November 27, 2018

        Ma ei ole tähele pannud, kas nendele tekitatakse korgile see lisa julla, mis pudelikorkidelgi( mis kinni siis hoiab)
        Sest reklaamis jäi mulje, et kork jääb samaks ja lihtsalt keera? ja nende korgid praegugi käivad väga lihtsalt kuidagi lahti, niiet äkki ei saa aru ?

      • Kerlin
        November 27, 2018

        Seda ikka niisama lahti ei saa. Käib selline krõks ikka st. kui keegi on enne avanud siis saad aru küll, kahjuks alles kodus 😀

  • K
    November 27, 2018

    Ma arvan, et ma olen ainuke haige kellele tundub nagu ta vägistaks seda piima pakki ??? aga jah.. Ega ta naljakas ei ole.. Aga su jutus on point sees. Ma nii polegi enne mõelnud ?

  • .
    November 27, 2018

    Ma ei saa sellest reklaamist aru, ma ei tea see on kuidagi tobe..või siis ei ole mulle huumorisoont antud või on asi lihtsalt selles, et ma aksepteerin vaid selle firma tooteid kus ise töötan ??

  • Merka
    November 27, 2018

    Issand mul on täpselt samad mõtted selle reklaami suhtes! Nad mõnitavad inimesi kelle jaoks see splindiga pakk ebamugav avada oli, aga samas muutsid paki ära 😀 + veel Niinemetsa mega creepy vibe ja albiino grimm :’D

    • Kat
      November 28, 2018

      Nad ei mõnita inimesi, vaid said ise enda veast aru selline pakend toota. Tegidki siis pigem humoorika video kui midagi tavalist. Aga eks huumor ole ka igaühel erinev- kes mille üle naerab. Mina naersin!

  • Merje
    November 27, 2018

    Ei olnud reklaami näinud, nüüd vaatasin. On jah veidi imelik. Et ei tea, kummas suunas korki keerata. Minu arust näitab see reklaam ise juba, et ole sa ükskõik kui osav, see pakk lihtsalt oli jama. Kui inimene oskab kasutada akutrelli ja torutange, siis päris lumehelbeke nagu poleks ? Mul sama, et enamasti pooltel kordadel saan splindi normaalselt lahti, aga akutrelliga (ning paljude teiste elektriliste tööriistadega) olen päris osav.

  • Signe
    November 27, 2018

    Minu meelest on väga lahe reklaam. Oskavad enda üle nalja teha ja see lumehelbekeste lause ka ilmselt irooniaga sisse lisatud. Mina ei saanud kunagi sellest aru, et kuidas seda pakki lahti ei saa 😀 Pidi suhteliselt rahulikult tõmbama, vahepeal see pealmine osa kuidagi pooldus, aga muidu täitsa ok.

  • Katre
    November 27, 2018

    See lumehelbekese hõng on reklaamil küljes, aga mina selle peale ei solvunud. Leidsin hoopis, et suht vaimukas. Nagu ma sain aru, et see on kergelt “mõnitav” ja “mahategev” reklaam ka mu enda suhtes, aga minu arust oli see ok. Võtsin seda sama tundega, kui sõber minu üle millegi pärast lõõbib vms. See, et mingit “mõnitavat nalja” mingi firma teeb, ei tähenda et peab kohe südamesse võtma. 😀

    • Mallukas
      November 27, 2018

      Kes südamesse võtnud on? Mul suva, ma ei tarbi nende tooteid enivei, lihtsalt jagan, mis tundeid see minus tekitas (niiii tihti tuleb seda lihtsalt :D)

  • A
    November 27, 2018

    Pole veel reklaami näinud aga see jutt andis päris hea ettekujutuse xd

  • Sandra
    November 27, 2018

    Jep reklaami olen näinud. 😀 Ei võtnud hinge, ehkki paki lahtisaamisega oli jah see teema, et see tilbakas tahtsi küljest ära tulla. Ei pea ennast sellepärast lumehelbekeseks. 😀 Pahatihti plahvatas ka see pakk käes, mitte nii hullul kui telekas küll. Aga noh, mu käes kipuvad pooled asjad plahvatama, nii et asi on ilmselgelt minus, ehkki see pakend oli tõesti megas**t.

  • Katrin
    November 27, 2018

    Olen näinud ja mulle meeldib ?

  • Birgit
    November 27, 2018

    Üldiselt end puudutatuna ei tunne reklaamist, AGA mu arust see lumehelbekeste teema on lappama läinud totaalselt. Alati kui midagi välja ei tule kellelgi või midagi ei meeldi kellelegi, siis tembeldatakse ta kohe lumehelbekeseks… sest ju kurta ei tohi millegi üle kunagi ja kõik peavad kõvad maailmavallutajad olema ja abi küsimine on ka häbiväärne asi, mis teeb inimesest kohe lumehelbekese. Igasuguse väiksema saavutuse üle rõõmustamine on ka lumehelbekese tunnusmärk, no põhimõtteliselt midagi ei tohi arvata ega tunda enam, selline mulje jääb 😀 Ainult kõva ja karm ja külm jääpurikas võid olla ainult, siis oled tõsiseltvõetav ja aktsepteeritav… HUHH, ma lähen alati keema selle lumehelbekeste teema peale 😀

    • Mallukas
      November 27, 2018

      haha, vb mul sama asi, et see sõna “lumehelbeke” on nii debiilne mu arust 😀

  • Liidi
    November 27, 2018

    Mul hoopis ühe teise reklaamiga kahetised tunded. Mingi leiva vms reklaam kus on puhta koolikiusamine. Vaene nisu jäetakse ukse taha. ? Mingi ka selline kus paati ei võeta. Saan reklaamist aru küll aga hakkab nisust kahju no mis sa ära teed. Pagana rukkis…

    • Mallukas
      November 27, 2018

      issand jaa, mul kaa sellest nisust vms kahju, sauna ta ka ei saa 🙁

    • Ma
      November 27, 2018

      Hahahahaaaa kui armsad te olete! Aga mul on ka temast kahju 🙁

  • Gerly
    November 27, 2018

    Mulle küll meeldib. Ongi naljakas. Ise sa naljamutt ja nüüd ei saa sellest naljast aru? 😀 ilmselgelt on sellise reklaami taga ka see, et see jääb meelde ja poes olles oled oooo see on see piim vôtan tàna selle.
    Ma olen rahul, et tegid sellise paki nûûd, see teine avamine oli tûûtu kûll jep. Aga kas nûûd nii tûûtu, et ala sai kaebusi ja Tere solvus..kahtlen.
    Ma muud piima ei ostagi, sest teised pakid liiga suured.
    Samamoodi on ka ju ôlipudelitel see kuradima splint. Ja ôli palju keerulisem koristada kui piima 😀

    • Mallukas
      November 27, 2018

      Krt, vb ma ikka pole naljamutt 😀 edaspidi hakkan tõsiseks!

  • K
    November 27, 2018

    Väga hea ja humoorikas reklaam! Iga kord muigan kui tuleb. Vahelduseks mõttetutele reklaamidele ikka tore vaadata kohe:)
    (tarbin ainult tere piima)

  • lilllll
    November 27, 2018

    Mumeelest oli küll naljakas 😀 Vb ma lihtsalt hirmus suur Tõnis Niinemetsa fänn, aga naersin reklaami üle ning ei osanud küll kuidagi moodi solvatuna tunda ennast

  • Jane
    November 27, 2018

    Ehh sul lihtsalt hormoonid möllavad..mul oli peale sünnitust sama..aga hea et vaheduseks midagi muud lugeda saab 🙂

  • Mari-Liis
    November 27, 2018

    Mind ka ärritas see. Ise me ka seda väga ei osta aga kui juhtus see pakk siis ajas ikka närvi, sest ma mitte kunagi ei saanud seda lahti nii, et see splint oleks ära tulnud vaid tuli see jama ära millest seda tõmmata. Aga no ju ma siis ise olen saamatu olnud jh ?

  • Mrs
    November 27, 2018

    Mu meelest on see lihtsalt naljakas reklaam 😀

    Ma ise olen ka nende pakkidega jamanud (küll mitte Tere piima omadega, aga üldiselt seda tüüpi), aga ma oskan enda üle naerda küll.

    Seda vaadates tuli see sõprade osa meelde, kus Joey reklaamis piimapakiga hädas oli 😀

  • Kaisa
    November 27, 2018

    Minu arust oli seal reklaamis mega nilbe see kahe sõrmega piimapakis sulistamine ?

  • Stina
    November 27, 2018

    Minu arvates just hea huumor. ??

  • Ele
    November 27, 2018

    Selle konkreetse piimapaki avamine polnudki mingi probleem. Osadel pakenditel jah need kaaned ei tule normaalselt ära, aga selle piimapakiga mul küll muresid polnud. Ei saa aru, miks oli vaja ümber teha.

  • Kaisa
    November 27, 2018

    Just täna hommikul mõtlesin samal teemal kui reklaam käis. Ise müüvad seda piima ebamugavas nõmedad pakendis ja siis pm süüdistavad inimesi, et nad on lumehelbekesed kui seda debiilset splinti lahti ei saa. Mida fakki ausalt. ? Ma läksin veits närvi, sest nad on ise süüdi oma jamas pakendivalikus.

  • Kessu
    November 27, 2018

    Minu arust geniaalne 🙂 maailmas on palju hullemaid probleeme kui, et ei saa piimapakki lahti, need samad lumehelbekesed kes sinna kaebuseid saadavad võtku kilepiim, haugaku tükk otsast ja piima voolab ojadena 😀 odavam ka 😉

    • Mallukas
      November 27, 2018

      noh, mugavam pakk tundub ju loogilisem? 😀 aga no jah, next level oleks piimafirmale kaebus saata, ma ostaks teise firma piima lihtsalt 😀

  • Helena
    November 27, 2018

    Ma olin see sama lumehelbeke, kes seda pakki kunagi normaalselt lahti ei saanud ja mulle see reklaam väga meeldib. Tunnen ennast seal reklaamis ära. Piima valin poes kuupäeva järgi, sellepärast pole mul paki ega firma eelistust.

  • Merilin
    November 27, 2018

    Minu jaoks mega naljakas. Haha. Ma ikka naersin. Ma arvan, et seda eelmist jullaga pakki oligi halb avada paljudel aga tehti mugavamaks. See pigem ongi näidatud sarkastilises toonis, et “fain, keegi ei saa lahti, mega probleem ka” aga reklaam keerati üle võlli. Et tekitada mingit tugevat emotsiooni, mis toimib 😀

    • Mallukas
      November 27, 2018

      ja toimis! 😀

  • Evelin
    November 27, 2018

    Ma kusjuures ka just ükspäev nägin seda esimest korda ja mõtlesin, et mega jabur reklaam. Ja veel mõtlesin, et kas tõesti on Tõnis Niinemets nii madalale langenud, et sellistes reklaamides osaleb (muidu ta mulle väga meeldib).

  • Lill
    November 27, 2018

    Selle Tere reklaamiga saab veel kuidagi hakkama, aga need Old Spice reklaamid meestele, mis pole muidugi meie toodetud, ajavad ikka täiega närvi. Peab ikka aju olema, et sellist jama välja mõelda ning toota 😀

    • Mallukas
      November 27, 2018

      issand, ära nendest räägigi, ma ei saa isegi sõnagi aru, mida see mees seal karjub 😀

      • Kaili
        November 27, 2018

        ?? ma jälestan samuti neid old spice-i reklaame, midagi jaburamat annab välja mõelda. Mul 2-ne koguaeg küsib,kui see reklaam tuleb,et miks onu mullane on ja karjub ??( tumedanahalised on tema jaoks mullased)
        See on ainuke asi,mis kogu reklaami juures nalja mulle pakub ?

    • Kaija
      November 28, 2018

      Täitsa nõus, et need on kõige jubedamad reklaamid üldse. Lisaks mul laps väiksemana paaniliselt kartis neid Old Spice’i reklaame. Hakkas täiesti hüsteeriliselt nutma ja jooksis mulle sülle peitu.

      • Triin
        November 28, 2018

        Sama lugu:)

  • MrsVainjarv
    November 27, 2018

    Mulle üldse ei meeldinud see reklaam, sest veits loll tundus ja üleüldse leian, et see lumehelbekese teema too much. Jah on tõesti mõni inimene, kes iga asja peale vingub ja hakkama ei saa, aga neid on olnud alati ja igas generatsioonis. Asi on siiski kindlates inimestes, mitte terves generatsioonis ju ???

  • Älis
    November 27, 2018

    Üldse ei tundnud ennast puudutatuna, kuigi olen samuti selle lolli kordi mitmeid kordi katki teinud, enne kui saan lahti. Minu meelest naljakas reklaam 😀

  • GTR
    November 27, 2018

    ma mõtlesin terve aeg lugedes et kuhu see lugu omadega jõuab.. viimases lauses oli nalljakas point (lol mul pole smaile lampi).. a hea lugu ja piimast täitsa savi ma joon fatmi oma 😀

  • Saabas
    November 27, 2018

    Yep, sama! Piima ei tarbi aga kohe motlesin et oma enda tarbijaid mônitavat brandi kunagi ei ostaks. Nad peaks tegema hoopis reklaami kuidas nende kontoris on turundajad kel pea sees tyhimik ja tuues uue toote ei taipa seda ennem testida kas tootab. Ja siis lôpus on et krdi lumehelbekesed ronivad turundusse.

  • Ma
    November 27, 2018

    Kas te Apotheka reklaami olete näinud? Vaadake kindlasti seda pikka 5minutilist varianti ka Youtube’st. Geniaalne, lihtsalt geniaaaaaaalne reklaam!

  • Grete
    November 27, 2018

    Mulle väga meeldib see reklaam, ainus mida vaadata suudan ja naljakas on ka! 😀

  • S
    November 27, 2018

    Postitust ja kommentaare lugedes mulle tundub, et ma imelik, aga mulle väga meeldib see reklaam 😀 Ma tere piima ostan tihti, aga no ei ole õnnestunud splinti ära tõmmata, nii et pakk suletuks jääks… vb sellepärast meeldibki, et ise pole piimaga lahingut pidanud pidama 😀
    Ja no Niinemets üldiselt meeldib mulle ka väga, vb kui keegi teine selle piimapakiga kakleks, siis ei meeldiks 😀

  • Anne-Liis
    November 27, 2018

    Mul alati katki läinud see junn seal otsas. Mingi hetk lihtsalt loobusin selle piima ostmisest . Ju olen lumehelbeke ??

  • Eku
    November 27, 2018

    See mu lapse lemmikreklaam (3a), koguaeg kui näeb siis vaatab ja naerab ? ise ei arva midagi väga, olen kah üks nendest “lumehelbekestest” kes seda pakki kunagi lahti ei saanud 😀 enam ei tarbi ka seda piima ?

  • Kãrt
    November 27, 2018

    Mu meelest on see reklaam naljakas. Ja saab võtta nii ja naapidi. Kui põhjalikult edasi mõtet arendada siis leiaks isegi seksuaalse alatooni. Muidu seda jullat oli jah nõme ãra tõmmata-aga me nagunii ostame suure pakiga piima, seega minu jaoks vahet pole. 🙂

  • C.
    November 27, 2018

    Minu meelest juba mõnda aega nende reklaamid imelikud ja aina kehvemaks muutuvad.

  • K
    November 27, 2018

    Sitt reklaam on ka reklaam. Kōik räàgivad nüüd?

  • Mari
    November 28, 2018

    Sinu enda naljad on alatihti väga sarkastilise ja musta huumoriprisma läbi. Mina küll välja ei loe, et selle reklaamiga on kellelegi nähavata üritatud. Aga eks see ongi vastuvôtmise küsimus. Tänapäeval saab kõigest välja lugeda just seda mida ise soovid. Mina sain sônumist aru, täitsa suva kui naljakas v vaimuvaene selle idee autor püüdis olla.

    • Mallukas
      November 28, 2018

      ei tea jah, miks ma sellest reklaamist siis aru ei saa 😀

  • TN
    November 28, 2018

    Mul on nende pakendi avamine alati õnnestunud ja reklaami pole näinud, nii et selles osas on suva. Millest ma aga kunagi pole aru saanud on see, et miks ometi oli neil vaja see lisa tükk plastikut sinna panna? Nii et rõõm, kui see nüüd ära jäeti.

  • Kaja
    November 28, 2018

    Selle jutu peale siin otsisin Youtube’st reklaami üles. Hahhhaaaa, Niinemets võiks mulle vabalt õhku ka müüa. Kõik ostaks ära! 🙂 Lihtsalt geniaalne reklaam 🙂

  • Keit
    November 28, 2018

    Mulle tegi selgeks yks lehmakarja pidaja, et poest tasuks osta vaid sinise pakiga piima kui tahad, et piimas natukenegi midagi kasulikku oleks.

  • Tiia
    November 28, 2018

    Mina vist olen hoopis imelik 😀 Mina vaatan seda reklaami ja mõtlen, et nii äge, et nad oma veast aru said, selle parandasid ja oskavad enda üle nalja ka veel visata.

  • G
    November 28, 2018

    Ma seda piima ostnud ei ole, aga osad keefiri pakid on samasugused, gefilusel äkki. Ja igakord kui ma selle paki lõpuks lahti sain lõppes see keefiri pritsmetega riietel, kapi peal jne, seega olen eriti retakas lumehelbeke 😀

    • Älis
      November 28, 2018

      Helluse keefiri pakk on sama korgiga jah ehk Tere toodang siis.
      Muide, kui keegi veel ei osta Tere piima või toodangut põhjusel, et kunagine juht maksnud makse, siis sellel pole mõtet kuna nad ammu ilma Farmi all. Nii sama mainin.

  • Kot
    November 28, 2018

    Jääme ootama sama Kalevi kommide kohta, äkki tehakse mingi uuendus või minnakse tagasi vana hea lahenduse juurde ja ma saan jälle kommid paberi seest kätte!

    • Hele
      November 28, 2018

      Mind ajab ka need kommipaberid jumala närvi. Ei saa ega saa normaalselt lahti ?

  • K.
    November 28, 2018

    Üli hea reklaam ???

  • regina
    November 28, 2018

    Ka minul oli sellega probleeme.
    Vahest ikka lendas piima igasse nurka
    Põhiline mida ma ostan on Alma ja Tere piim. 😀
    Trelli vajadust õnneks ei olnud vaja kasutada 😀

  • Kerli
    November 28, 2018

    Mind häiris see, kuidas ta kahe näpuga piimapakis urgitseb. Muu ei häirinud. Küsimus tekkis ka – a miks sa seal reklaamis noa jätsid kasutamata :D. Sest noaga oleks probleemi lahendanud. Ise sain nii hakkama, kui splint juhtus ära tulema.

  • Katrin
    November 28, 2018

    Ausalt, minu arust on see huvitav reklaam. Ei võtnud kuidagi isiklikult, aga jäin vaatama küll. 😀 Miskipärast on mulle see Apotheka mõminaräpp hoopis kuidagi, ma ei tea, liiga piiri peal.
    https://youtu.be/oX9enpbSaHk

  • Helika
    November 28, 2018

    No üle pika aja üks väga geniaalne reklaam minu arust ?

  • Liina
    November 28, 2018

    Mis reklaamil viga? Pigem see enda mure kui end puudutatuna tuntakse. Selliseid inimesi on tuhandeid, kes isegi ei vaata kuidas pakendeid avatakse, vaid löövad mõne terariista lihtsalt sisse. Reklaam on igati hea.

  • Ave
    November 28, 2018

    Kuigi ka meie kappi ei jõua see Tere piim, siis ikkagi olen aegajalt nende tõmmatavte kaantega pakkide peale sattunud. Alati oli auto või elamine keefiri täis (jutt siis 330g pakkidest, neid hea vahepalaks juua). Aga ju ma siis olen nii lumehelbeke, et mulle see reklaam meeldib 😀 Tore, kui nad oskavad oma eksimuse üle nalja visata.

  • Tiina
    November 28, 2018

    Väga geniaalne reklaam! Mida reklaam tegema peab? Vaatama kutsuma (ja jätma)! Saavutatud. Sõnumi kohale viima. Saavutatud. Järelikult hea reklaam.

    • Alice
      November 28, 2018

      Täpselt, mul pole isegi telekat kodus ja lehmapiima ei joo, aga otsisin selle reklaami üles peale Malluka ja veel mõne kritiseeriva postituse Facebookis

  • Nägus
    November 28, 2018

    Mallukas ära ole selline lumehelbeke 😀

    • Mallukas
      November 28, 2018

      olengi vist jah, jälle targem, hehe 😀

  • Triinu
    November 28, 2018

    Mind häirib see autoreklaam kus räägitakse kui hea on autos aega veeta ja naine mingi sada aastat tee asemel tagaistujaid vaatab. Nagu tahavaatepeegel on ka olemas ja siis ta ehk märkaks ka kui lasteaia rühma alla ajab. Minu arvates väga hoolimatu reklaam.

    Tere piima ei joo, seega reklaam jätab külmaks. Kuigi see piimaga mängimine ei tundu normaalne.

  • Annika
    November 28, 2018

    Haha, mõtlesin, et olen ainuke tundlik. Mind häirib samuti inimeste sildistamine. Seda see reklaam just teeb.

  • Leelo
    November 28, 2018

    Ja minu arvates on see lause mega imelik, et :tänapäeva inimesed ei saa millegagi hakkama . Võib-olla see inimene ei saa millegagi hakkama kes sellise reklaami välja mõtles.

  • maisa
    November 28, 2018

    Ma alguses ei saanud aru sellest reklaamist. Ega tegelikult praegugi ei saa aru aga noh minu vabandus on see ma ostan naabritädi käest värsket lehmapiima mis on otse laudast tulnud 3-liitristesse purkidesse.

  • Kiisukeauh
    November 29, 2018

    Mina kah ei ole alati seda pakendit lahti saanud. Enamasti on lihtsalt see aas katki läinud ja siis pole tõesti muud valikut, kui noaga lahti “opereerida”. Ilmselgelt polnud see minu süü. Neil oligi täiesti ebapraktiline pakend! Aga mina ei solvunud. Sest ma tean, et ma pole mingi saamatu lumehelbeke 😀 Kuidagi oli vaja tähelepanu saada. No ja see reklaam täitis selle tingimuse täiega ära. Ma ei saa aru mille peale siin solvuda on? Ehk need, kes solvusid ongi mingis mõttes saamatumad? Muud loogilist järeldust siin pole.
    Ja tegelikult. Ma tean, et tõde on valus. Aga päris tõsimeeli on tänapäeva noored saamatumad. Ja seda kohtan ma pidevalt. Ma olen isegi mõelnud, et kuidas see ometi võimalik on?! Kus neid lapsi hoitud on?! Ja teate see on isegi hirmutav! Kui ikka reaalselt nii saamatu ollakse, siis võib elu ikka paras katsumus olla. Te ei kujuta ette kui jaburaid ja uskumatuid asju on noortega ette tulnud. Ja see pole tegelikult naljakas! See on reaalsus! Jah, võibolla julgemad ja enesekindlamad, kui meie omal ajal. Oskavad paremini keeli ja arvutit kasutada (meil polnudki tegelikult võimalusi eriti). Aga muus osas on tõesti saamatumad!
    47 a naisterahvas Tartust

  • Lisbet
    November 29, 2018

    Ongi naljakas 😀 minuarisyvõiks neile kilepiimadele keegi korgid monteerida hoopis 😛

  • Mariliis
    November 30, 2018

    Tore reklaam. Mulle meeldib, et ma nende arust olen veel nii noor, et võin end lumehelbekeste põlvkonda liigitada.
    Ja kui ma enam solvunud pole, siis ostan ehk uuesti 🙂

  • Viktoria
    November 30, 2018

    Kui aus olla pole ma nii mõelnud aga kui nüüd sa seda niiviisi seletad siis tundub suht loogiline ?

  • Lil'
    December 1, 2018

    Mõtled üle 😀 imestan, et sul selle asja üle aega mõelda on kolme lapse kõrvalt 😀

    • Mallukas
      December 1, 2018

      Ma ei mõtle otseselt midagi, ei istu siin ja arutle endamisi tunde selle reklaami üle, lihtsalt jäi silma ja tekitas sellise tunde. Et sinu meelest on imelik, et kolme lapse kõrvalt inimesele mõni MÕTE pähe tuleb v 😀

  • Evelyn
    December 2, 2018

    Mulle küll meeldib see reklaam! Sest neid “lumehelbekesi” on ikka päris palju!

  • Karin
    December 3, 2018

    Ma usun, et see lumehelbekese jutt võib puudutada äkki hoopis selle reklaami “nilbet” poolt. Kutt urgitseb kahe sõrmega piimapakis ja järgmises steenis “purskab” piimapakist piima välja. Mõni lumehelbeke äkki solvub seetõttu.