läbilõige ekrekatest

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

 

Ja kõige lõpetuseks tahan tänada ka ühe geeniusest EKREka infot sellest, kuhu läheb kogu Eesti maksumaksja raha. Konkreetselt iga viimne kui sent! Aitäh “Preili Suurmäe”:

inimene, kelle displei pilt on hitler räägib…
Et jah, kui teid huvitab, mille eest te makse maksate – eks ikka ainult transade ümberlõikamiseks. Oleks ma seda inffi enne teadnud, oleks ka vb EKRE valinud! ?

Ühesõnaga – nagu näha, on keskmine EKRE valija haritud, täis häid argumente ja üleüldse üks meeldiv inimene. Paistab, et ma eksisin, kui arvasin, et EKRE valijad debiilikud on. Au on sääraste inimestega koos eksisteerida, kas pole?

 

 

 

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

88 Comments
  • Helen
    March 1, 2019

    Nii kurb, et selliste inimestega pean ma seda riiki jagama…

  • Juuli
    March 1, 2019

    Tavaliselt ei kommenteeri sotsiaalmeedias. Aga vot need kommentaarid on alla poole arvestuse. Tugevat närvi sulle ja nagu vanaema õpetas, kes teisele nime annab see ise kannab 🙂 Sul on väga ilusad ja tublid lapsed ja sa oled nende aastatega nii paljudele head teinud, et need sõnad ja solvangud unusta heaga ära 🙂

  • Lu
    March 1, 2019

    Ma ei saa aru, mis viimasel ajal juhtunud on. Kust kõik see vihkamine ja ärapanemine tuleb?

  • Janet
    March 1, 2019

    APPIIII!!!! Mul on niiiiiii häbi olla eestlane! 🙁

    • INGE
      March 2, 2019

      Miks peaksid Sina häbenema, et oled eestlane? Kas lihtsalt kollektiivsest süütundest või häbened, et oled teinud midagi häbiväärset? Ühegi rahva üle ei otsustada mõne tatipritsija järgi. Minu vanaema ütles alati, et ühegi rahva vôi teatud grupi üle ei saa otsustada mõne ebameeldiva inimese järgi. Nii on ka kindlasti Ekre pooldajate hulgas ka korralikke inimesi. Tatipritsid jäävad tatipritsideks, neil on ükskõik, mida kommenteerida. Ja kindlasti on inimese puue vôi haigus, viimane , mida need inimesed suudavad mängu tuua. Eriti kole on tänitada lapse kallal. See on kindlasti see, mis solvab ja mõnitab lapsevanemat.
      Kuid….. vaadake, Mallukas, lugejad ja tatipritsid – las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi. Sihukesed ropud, ajuvabad ning samasorti killud teatud inimeste poolt ei muuda midagi. Saavad need inimesed oma 5 minutit kuulsust ja kõik. Kindlasti tuleb neil ka kunagi aru anda oma solvavate sõnade üle. Parem oleks, kui vastust tuleks anda varem.

  • liis
    March 1, 2019

    Häbi hakkab neid kommentaare lugedes. Poleks iialgi uskunud, et selliseid eestlaseid olemas on. Jube.

  • Riina
    March 1, 2019

    Ma pole usklik, aga JUMAL AITA!!! Mis ma just praegu lugesin??!! Ette jäävad kõik, ka lapsed 🙁 Ma tõesti loodan, et neil, kes selliseid kommentaare pilluvad pole lapsi või kui on, siis lastekaitse sekkub.
    Andke nüüd minu pihta ka tuld- mu laps on diagnoosiga autist. Mis on nende vabandus?!

  • Merike
    March 1, 2019

    Issver! Ma ei viitsinud kõiki neid isegi läbi lugeda. Tundub päris masohistliku seltskonnana, sest ma ei kujuta ette, et ma viitsiksin ennast järjepidevalt kursis hoida kellegi tegemistega, kes mulle üldse ei meeldi. ?

  • Krissu
    March 1, 2019

    Oh jumal..see oli nüüd küll piinlik lugemine. Oleks tahtnud pooleli jätta selle “kauni” ilukirjandusliku teksti aga lugesin siiski lõpuni kui juba alustatud sai. Kuidas sellised inimesed üldse kuhugi jõudnud on?Tõsiselt- kas need on päriselt ühiskonnas toimetulevad täiskasvanud inimesed, või panid nad kambaga kuskilt instituudist plehku? Selline viha ja väiklus..kurb:(

  • Malle
    March 1, 2019

    Ma jään sellistes asjades alati ülimalt erapooletuks sest ma ei viitsi enda pead vaevata kes keda valib ja miks jne … kuid seekord lugedes seda teemat ja sealt neid screenshote siis mind ajas meeletult marru see vend kes kommenteeris su last !!!! Oi see ajab ikka harja nii punaseks mul,et ma hea meelega läheks otsiks üles ja…. öelgu sinu v teiste kohta mida iganes,aga last sõimama tulla on ikka viimane piisk…. jõudu sulle selliste a…………. tegelemisel !!!

  • Lila
    March 1, 2019

    Appi, ma tahaks nutta. Kas sellepärast, et sind nii sõimati või seetõttu, et Eestis nii palju haigeid inimesi on, ma ei tea, nii kurb on.
    Ma ju teadsin, et kuskil on sellise maailmavaatega inimesi, aga see et nad nii kõva lärmi teevad, et neid palju on ja et nad nii rumalad on… Õudne hakkab.
    Pea vastu Mallukas!

  • L.
    March 1, 2019

    Hr Madison ju räägib iseenda erakonnale vastu – need ongi ju ekre toetajad tädikesed, kes unistavad, et neid siia vägistama tullakse (“Tulevad need moslemid ja vägistavad kõik ära”), samas kui enamasti need vägistamis-unistusega tädikesed peaksid õnnelikud olema, kui keegi nende peale vaatabki, puudutamisest rääkimata. Ei tea, miks nad arvavad, et sisserändajad on kõik prügiõgijad, kes neid tädisid hirmsasti näppida ja vägistada tahaks. Öäkk.

    Oksele ajab see kamp, ausalt.

  • Mammu
    March 1, 2019

    Valus ja sama aegselt häbi on lihtsalt lugeda seda teksti. Miks on inimeste sees niivõrd palju pimedat viha?
    Huvitav, mis on EKRE pooldajate keskmine haridustase? Põhiharidus? Algharidus?

    Naljakas on see, et muidu kirjutakse kui halb Eestis on ja kui väga toetusi, palka jms, aga vot nii kui jutt läheb pagulastele, siis nemad tulevad siia “hea elu” peale. Mul on kokkupuude olnud väga mitme välistudengiga, kes õpivad TTÜ-s. Ja nad reaalselt tulevad siia selleks, et saadagi head haridust, sest meie riik pakub head haridust. Ja need nö pagulased, kes tahavad hullult hea elu peale ja ongi puhtalt selle eesmärgiga Eestisse tulnud, lasevad siit ka sama ruttu jalga.

    Ja samas need, kes räägivad, kuidas Eesti toetustest tullakse elama, hea elu peale jms, siis mida teevad mitmed eestlased? Lähevad Soome tööle, sest saab rohkem ja lihtsamalt raha. Natukene kahepalgeline pole!?

  • Katariiin
    March 1, 2019

    Ma kohe südamest naersin kui selle postituse seed reklaamidel Jaak Madissoni nägu vilkus 😀

  • Liis
    March 1, 2019

    Eks neid debiilikuid on tegelikult igas erakonna kummardajas. Paraku on nii jah, et kui eesotsas on labaste sõnavõttudega juhid siis andke andeks, ma ei arva ka sellest erakonnast hästi. Igalt poolt lihtsalt õhkab vihkamist ja viha. Meil oli vahepeal kohe mehega meelelahutus, kui ETV-s oli selline saade nagu Foorum. Nii kui mõni EKRE esindaja Foorumis esines olime vahest ikka kõhud kõverad 😀 Sorry, aga nii lihtsalt on.

  • Karin
    March 1, 2019

    Üks ühine joon on nendel ekre toetajatel – kirjaoskamatus ?‍♀️

    • Jaanika
      March 1, 2019

      Eriti meeldis mulle see terapeut kes ei oska isegi sõna “hälve” käänata ?

  • Kaisa
    March 1, 2019

    Need kommenteerijad on ikka täielikud debiilikud! Pea vastu Mallu!

  • Anneli
    March 1, 2019

    See on lihtsalt uskumatu, et on nii palju neid inimesi kes elavad meie ümber ja räägivad nii haiget juttu ja arvavad, et nad on täiesti terved. Ma isegi ei tea mis aitab selliste vastu… Nad võiks kõik kolida kuskile omaette saarele ja ajada üksteisele sellist iba nii palju kui kulub. Või siis algatuseks arvutid käest ära võtta, sest noh ilmselgelt ei oska nad oma mõistust kasutada ja on peast ikka vägaväga lihtsad. 🙁

  • Ell
    March 1, 2019

    Uh, Mallukas, jaksu Sulle!
    Ekre-trollid armastavad üle kõige vihkamist ja praegu on kõik oma ühised viha-jõud Sinu suunas saatnud. Neil nii mõnus ennast anonüümselt netis välja elada – nii juhtub, kui elus muud eesmärki ega tegevust pole.
    Sul on väga tore perekond, ise oled heasüdamlik ja meeldiv inimene (jah, me oleme mõningatel kordadel kohtunud, võin seda väita küll 🙂 ).
    Ainus põhjus, miks EKRE hullud silma jäävad on see, et normaalsed inimesed püsivad vait. Normaalseid on rohkem ja hoiame Sulle pöialt, et need napakad Su tuju ei rikuks.

  • D
    March 1, 2019

    Täiesti uskumatu, mulle ei ole kunagi meeldinud eestlaste nulltolerantsus ja matslikkus, aga nüüd on mul lihtsalt häbi olla eestlane. Loodan, et heasüdamlikke ja arukaid eestlaseid on reaalsuses tegelikult ikka rohkem.

  • Anna
    March 1, 2019

    Tead, mis mind kõige rohkem ärritab kogu valimistejura juures, kui jätta välja reklaam? See, et põhiargument on, et “a mis see sinu asi on, kelle poolt mina hääletan”. Vot on ikka küll minu asi, tulemus (kui Ekre peaks võitma…) mõjutab meid kõiki järgnevad 4 aastat. Selleni nende mõistus ei küündi, et tegu pole “vaatame, kes on popim”-üritusega, vaid valimistega ja need mõjutavad nii mõndagi, kui hakatakse tegusid tegema.

  • Marju
    March 1, 2019

    Vähemalt miskit on ühist neil kõigil ????. Jah …. no comments

  • Karina
    March 1, 2019

    Mida fakki, see vend tegi sinu heitimiseks endale maili v? Debiilsuse tipp!

  • Gretz
    March 1, 2019

    Siin ei oska muud kosta kui: “jumal sa näed, aga ei mürista!”
    Lihtsalt õudne, kui palju on inimestes pimedat viha. ?

  • Liisu
    March 1, 2019

    Tead, ma olen Su blogi vahel lugenud ja pole sellest suurt midagi arvanud. Meie maailmad on lihtsalt liiga erinevad. Praegu tahan Sind aga südamest tänada, et selle postituse tegid, see toob väga selgelt välja EKRE tõelise pale, mis on jäle. Mul on hea meel, et on olemas Sinusugused inimesed, kes julgevad seda vastikut, haisvat herilasepesa torkida. Kogu see negatiivne jama, mis nad Su kohta kirjutavad on nende enda sisemaailma peegeldus. Ajad õiget asja ja ära kunagi vaiki.

  • Helen
    March 1, 2019

    Appi, kui õudne! Nii alatud sõnad, lausa tülgastav. Kas sellised inimesed, kes selliseid sõnu kasutavad ja mõtteid edastavad julgevad ise olla eeskujuks lastele ja noortele? Kui kole, kuidas võetakse sihikule nii sind kui sinu armsaid lapsi.
    Eriti tore on muidugi lõõpida kellegi teise intelligentsi üle, kui enda postitus on täis kirjavigu…
    Mallu, oled uskumatult tugev ja jõudu edaspidiseks!

  • Nurri
    March 1, 2019

    Uskumatu lugeda, et nad ise peavad ennast normaalseteks. Sellised sõnavõtud EKRE pooldajate poolt näitabki täpselt ära, kellele EKRE suunatud on. Poleks arvanudki, et meil on nii palju madalalaubalisi ja viha täis inimesi. Kahju kohe. EKRE on viimane, keda ma valiks ja loodan, et EKRE vastaseid on siiski meil Eestis rohkem kui pooldajaid.

  • ML
    March 1, 2019

    Alguses tahtsin natuke nutta, aga lõpus läks päris koomiliseks ära 😀 ei teagi, mis inimese elus valesti on läinud, kui ta arvab tõsimeeli, et riigi raha läheb transade ümberlõikamiseks 😀 😀 kes ta õpetajad koolis olid? 😀
    Ja mis asi on ajudeta nikut? 😀 😀

  • Jaanika
    March 1, 2019

    Lugesin neid kommentaare eile ja kas tõesti on see lubatud? Vägistamise teema Malluka suunas oli täiesti lubamatu. See oli juba väga isiklik ja tõsine solvang. Eks need solvangud olidki kõik isiklikku laadi ehk metoodiliselt kõige madalamad. See, et Jaak Madissoon nendega kaasa läks näitab hästi seda, millistele tõdedele see erakond üles ehitatud on. Ja Mari solvamine… siinkohal läksid ikka täiesti üle piiri.
    Seoses EKRE väljaütlemistega 27+lastetute naiste ja abordikomisjonidega, lisan siia ühe viite Cannes reklaamile. Minu arvates iseloomustab see väga hästi seda, et kui tahame Eestis end naistena ka tulevikus kindlalt ja oma valikutes vabadena tunda peame oma hääle andma. https://edasi.org/37568/cannes-lions-parimad-reklaamid-ignite-national-medically-speaking/?fbclid=IwAR3cyu2_tiSDRh74TvpW_zg8EkTqhM9Py_AYPiXdyWvoD2Mmagrm02-j5YI

  • Rutt
    March 1, 2019

    Oeh. Tundub, et ekrekad on kamp käitumis- ja isiksusehäirega inimesi… Vaesekesed, mõelge nüüd ise, kui raske neil on sellise vaimuhaigusega elada!

  • Tiiu
    March 1, 2019

    jeerum!!! selline kommentaaride ülevaade võtab sõnatuks …. ja süda läheb füüsiliselt pahaks 🙁 ma ei suuda isegi ette kujutada, kuidas Sina seda kõike loed ja talud …

  • Kristina Varikmaa
    March 1, 2019

    Kohutav, aga sa peaksid kohtusse kaebama need kes süüdimatult solvavad siis ehk jääb ka interneti trolle vähemaks. Jaksu sulle?

  • A
    March 1, 2019

    Ära vihasta, ainult vaata ja imesta.
    Ja need on vagad ja konservatiivsed inimesed? Kõrgelt haritud ja tublid eesti inimesed? Sellist eestit me tahtsimegi? Kas nad ajalooga on kursis? Kui palju eestlasi omal ajal sõja eest pages parematele jahimaadele ja elavad võõrastes riikides head elu? Ma kujutan ette, et enamus sellest pundist on sotstoetustel elavad töötud töllid, kes ei saa riigilt piisavalt tuge,et geelküüsi panna või lätis õlle järgi käia.

  • Monica
    March 1, 2019

    Tunne, mis mind valdab on häbi. Häbi, et tõepoolest on olemas inimesi, kes rõvetsevad, sõimavad, ropendavad ja solvavad, olles ise miskipärast veendunud, et ajavad õiget asja. Kust küll selline arutus? Eriti hirmus oli lugeda rünnet Sinu lapse suhtes. Kui alati võib olla ja materdada last? Täielik ulme, kuid jah, see näitab, et konstruktiivset arutelu ei saa oodata ja Sinu postitus oli oivaline näidates lühidalt kätte tolle pisikeste inimeste koosluse maailma aate ja väiksuse/väikluse.

  • mannakas
    March 1, 2019

    Ma nüüd ei ole kindlasti EKRE valija, kuid ma ei olnud ka väga vastane, rohkem nii,et nohh las poisid möllavad kui tahavad.
    Aga kui eile see Jaak poiss siin madistas, siis mul lihtsalt kukkus suu lahti..
    Mõtlesin,et kui samasugune postitus oleks tehtud kas keskerakonna või sotside kohta, kas Ossinovski või Ratas oleksid ka kuskil kommentaarides tatti pritsinud??? Vaevalt.

    Nagu öeldakse, EKRE on klassikalise Soomes ehtajana töötava Eestlase erakond.

  • K
    March 1, 2019

    Tore, et “intelligentsed” Ekrefännid esinevad fb-s nimedega “Mari Olen” ja “Pohmaka Gibson” jne. Tahad möliseda, siis pane oma pärisnimi ja nägu sinna juurde.
    Teisalt on vastik leida nende kommentaaride hulgast tuttavat nime 🙁

    • C
      March 1, 2019

      Facebook is on vale nimega konto loomine keelatud, väga kerge on sellistest kontodest FB teada anda ning need kustutatakse (või sunnitakse neid õige nimega esinema). Väike asi, mida teha, ent väikenegi võimalus sundida neid jubedaid inimesi oma nime alt sõna võtma — mida maad enamasti nagunii ei julge.

  • Kellukas
    March 1, 2019

    Appppi ma ei taha selliste inimestega isamaalisust jagada ???? ei näe ma kuskil mujal sellist heiti nagu EKRE valijate hulgas. Kui nüüd peakski keegi teine võitma mis need EKRE omad küll korda saadavad siis, loodetavasti lähevad riigist minema kuskile mujale ‘pagulasteks’ ? või tuleb ise ära pageda, kasvõi internetist paus teha. Endal on ka niiiiiiii piinlik ja rõve lugeda, kuna see tegelikult ei käi ju ainult sinu pihta, vaid meie kõigi kes me samamoodi arvame. Mega piinlik

    • Airi
      March 1, 2019

      Ma pigem muretseks, mis siis saab kui nad võidavad… ?

  • Karin
    March 1, 2019

    Wooooow

  • Imestaja
    March 1, 2019

    Sellised kommentaarid ainult tõstavad austust sinu vastu, kuna sa oled julge ja julged ausalt oma arvamuse välja öelda ja erinevalt ekrelastest veel põhjendatult. Ja seda kõike teades, milline emotsionaalne rünnak (loodan, et füüsiliseni asi ei lähe) ees võib oodata. Tõesti paneb imestama, millised jälgid inimesed nad on. Lähen kohe vaatama, millised kommentaarid ei vasta Facebooki tavadele ja sellest ka märku annan. Pea vastu ja tea, et sul on palju toetajaid, kes õnneks on ka palju normaalsemad kui need, kes su vastu seisavad.

  • Merli
    March 1, 2019

    Oihh!
    Nii kurb on vaadata, kuidas inimesed üldistada ja sildistada armastavad.
    Ütlen ausalt ka mina annan nendel valimistel oma hääle EKRELe. Mitte seepärast, et oleks arulagedalt vihane, vaid seepärast, et ükskord hakataks tegelema ka väikeste maakohtade probleemidega, et minu vanaisa talupidamine vōiks edasi kesta. Senini on kōik valitsused teinud kōik, et talupidajad välja süüa, siia on vaja muutust.
    Samas ei pane see, et neid valin mind internetis arutult kedagi debiilikuks kutsuma, kellegi lapsi vōi välimust mōnitama, seega teeb lihtsalt kurvaks, kui keegi ülistab, et meil kōigil on mingi ühisosa.
    Valimised saavad kohe läbi, kas ei oleks tore, kui lōpetaks selle üksteise kallal närimise?

  • D
    March 1, 2019

    Hästi kurvaks teeb 🙁

  • T.
    March 1, 2019

    Ma tean, et sul on paks nahk ja sa ei võta neid kommentaare tõsiselt, aga lapse kallale minemine teeb ilmselt haiget igale emale. Minu laps on sarnase arenguga kui Mari ja sama vana, olen teile siin seega kaasas elanud, Kõne areng on minu lapsel ehk isegi aeglasem kui Maril. Ma tean, et ta pole poolearuline, samuti nagu Mari. Nii mina kui mu abikaasa oleme kõrge IQ-ga ja akadeemiliselt võimekad ja edukad. Need geenid ja see arengukeskkond, mis me lapsele andnud oleme, teevad ta keskmisest EKRE valijast mäekõrguselt arukamaks. Autismi spektrisse jäävad jooned käivad sageli koos kõrgema intelligentsusega. Minu laps õpetas ennast ise juba kolme-nelja-aastaselt lugema ja tal tundub olema fotograafiline mälu. Arvan, et ta teeb veel suuri asju, samuti nagu sinu Mari. Pai sulle ja Marile teise “poolearulise” ema poolt.

  • kerlin
    March 1, 2019

    hea, et nad kõik siis nii haritud ja hea õigekirjaga on 😀 ja lisaks veel nii huvitavate nimedega …. ja peaaegu pooled julgevad isegi oma näoga profiilipildi panna.

    • Kai
      March 1, 2019

      Enamik neist on kusagilt abikoolist tulnud ja seal 7 klassi suure surmaga lõpetanud. Kõvad eestluse eest seisjad vägistavad eesti keelt nii, et valus on vaadata. Uuringute järgi on ju selgunud, et EKREt valivad eelkõige madalama haridustasemega inimesed. Ega Hitler ilmaasjata õllesaalides oma kihutuskõnedega alustanud- vaesed, harimatud ja alkoholilembesed inimesed on kõige kergemine mõjutatavad. Mõtlemine on EKRE valijatele suurem peavalu kui pohmell.

      • L
        March 2, 2019

        Omg see oli nii hea kommentaar Kai! ?

  • Kärolin
    March 1, 2019

    Muidu olen vagusi olnud ja lihtslt lugenud neid teemasi aga nüüd täna seda lugedes kiskus pisara silma ühe koha peal kus mees nimega Paul Loosaar kolmes komentaaris on nii kindel, et üks Sinu lastest on poolearuline. Peaksin ka vist endale paksu naha kasvatamisega tegelema kui juba teiste laste sõimamine nii haiget teeb.

    Ei tahaks kasutada sõna debiilik aga Eestlased on ikka eriti rumalad.
    Valmistega seoses.. Pole kavaski kuskile valima minna enne kui näen, et Eestis midagi muutub ja kõigevähem arvan EKREst midagi.

    • Maria
      March 2, 2019

      Mul oli sama asi kui lugesin, lapse emana kel on kõnekeskuse epilepsia ja vajab samuti abi logopeedilt ja ei räägi nii hästi. .KUIDAS Sa julged kellegi lapse kohta nii öelda? Kes andis SULLE õiguse nii rääkida kellegi lapse kohta?
      Ega ta ise vist eriti tark pole, et avalikult nii räägib, äkki ise oli lapsena samasugune ja ei teagi seda!!!

      • Älis
        March 2, 2019

        Te ei kujutagi ette, naised, kui “salliv” meie suur osa ühiskonnast on erivajadustega laste ja üldse – inimeste suhtes! Mina sotsiaaltöötajana olen väga palju negatiivsust selles valdkonnas kohanud just tavalise inimeste poolt, kes arvavad, et erivajadusega inimesed peaksid kuskil kaugel kinnises asutuses olema. Teate ju küll, nagu nõuka ajal, et erivajadusi ei eksisteerinud.

  • Helika
    March 1, 2019

    No see on teada värk, et kui midagi nii intrigeerivat postitada, roomavad igasugused oma urgudest välja. Küll läheb aga oma elule keskendudes vahepeal meelest ära, et selliseid ka eksisteerib. Tõesti ajab südame pahaks. Lambakari – üks iniseb ees ja teised plärisevad kaasa. Põhimõtteliselt võiks neile sitta ka ette tõsta, kõik söödakse sisse.

  • Evelin
    March 1, 2019

    Ma pole kunagi näinud, et mehed nii palju Malluka blogi oleks kommenteerinud. Ja kõige rõvedamad kommentaarid tulevad just meestelt.
    Kunagi üks “isamaaline” troll hakkas minu kuuldes kiruma, et kuradi eesti naised teevad murjanitega lapsi. Ma vaatasin teda ja mõtlesin “sinusugustega peaks siis tegema või?”

  • liis
    March 1, 2019

    Hakkab vägisi meenutama Trumpi ja ameerikat ?

  • Jutta
    March 1, 2019

    Mida ma siis just lugesin?! Ei ole, lihtsalt ei ole võimalik, et nende kommentaaride kirjutajad on päriselt ka olemas…et Jaak Madison kirjutab oma oma näo ja nime all selliselt …. et hulk EKRE liikmeid istub FB-s tundide kaupa, kirjutamaks rõvedaid, piinlikkust tekitavaid kommentaare …. arvatavavasti tegemist siiski trollivabrikuga. Tekstid on ka sisuliselt ühes stiilis.

  • mhm
    March 1, 2019

    Mina olen sama meelt nagu Mallukas, mitte kõigis teemades ja ma ei ole päris selline, kes julgeb otsekoheselt öelda kes on debiilik või mitte, aga vot EKRE poliitika on küll see mida ma näha ei taha. Selline agressiivne poliitika ei kõlba mitte kuhugi, sellised ajuvabad lubadused, mida pole võimalik täita korraga või ükshaaval lähima 10 aasta jooksul isegi mitte (või ekrelased hakkavad oma taskust kõiki lubadusi kinni maksma, sest muidu võiks eeldada küll, et nende matemaatilised teadmised on väga kehvad, kui lubavad selliseid asju kokku, mis ei ole mitte kuidagi reaalne). Ja oh imet, miks alati sellised inimesed haibivad EKRET ja näitavad toetust välja, kellel on ENAMASTI (et ei oleks tõlgendamisküsimust) kas PÕHIHARIDUS või kes on Soomes kalevipoja staatuses või kes ei ole gümnaasiumis hakkama saanud ja läinud täiskasvanute gümnaasiumi või kutsekasse ( kõik kutsekasse minejad ei ole rumalad ja mõned soovivadki kindlat eriala õppida, aga vot need, kes ei saa gümnas hakkama või kes ei saa isegi põhikoolis elementaarsete teadmistega hakkama ja lähevad kergemat teed, et valida kutsekas…mõtlengi just neid) ning selline on nagu enamik inimesi, kes just silma jäänud EKRE toetajatena… Kuidagi palju ühist…

  • Mia
    March 1, 2019

    Püha müristus. Tahaks öelda, et ma olen üllatunud, aga kahjuks ei ole. Aga noh selline sapp ja madalalaubalisus lihtsalt näitabki nende taset 🙂 Ma just mõtlesin ka, et issand ses suhtes hea, et sa oled paksu nahaga ning sind ei huvita mingite töllakate arvamused, sest ma ainult kujutan ette kuidas sind sellise jamaga praegu pommitatakse.

  • Liis Er
    March 1, 2019

    Issand ma just ärkasin ja olen jumala traumeeritud 😀 mis just juhtus 😀
    Mu hea sõbranna valis ka EKRE, mis seal ikka, ma valisin Rohelised. Suudame ikka koos eksisteerida. Ma loodan, et ta sisimas samasugune pole, nagu need tüübid su postitusest. EKRE toob ikka inimestes selle kõige jubedama külje välja

  • L
    March 1, 2019

    Need, kes sedasi solvavalt kommenteerivad on täielikud ajukääbikud, aga neid inimesi on meie ühiskonna igas kihis, igas ametis, igas erakonnas. Trollid töötavad täistuuridel ja jätavad ka normaalsetele inimestele pleki külge. 🙁 Mida arvad tôrvikurongkäigust, Tõnis Mägist ja Ülo Vooglaiust…? Mul on nii kurb et selline sildistamine käib ja rünnak. Ma ei ole mingi pagana ekrelane (see nagu sõimusõna juba), aga olen hinges eesti patrioot.

  • Rix
    March 1, 2019

    Tahan ka tänada Sind Mallukas selle teema torkimise eest! Sul kindlasti on ebamugav olla sellise pasarahe all praegu aga ma arvan, et hea eesmärgi nimel kannatad ära eks 🙂 See oli hetkel suurepärane näide ühtede tõelisest palest ja ehk avas nii mõnegi silmad, sütitas ehk ka veidi mõistlikke arutelusid ja kui kasvõi üks inimene selle tõttu nüüd rohkem valimiste teemasse süvenes ja vb seetõttu ka otsustas siiski häält andma minna (ükskõik kelle poolt siis) on juba hea ju! Passiivsed kodanikud on demokraatia surm ju nii et vähemalt riigile oled teene teinud 😉 Muidu ainult trollid teevad oma vihakampaaniat ja õhutavad oma jüngreid valima minema. Nüüd läheb ehk ka mõni teisitimõtleja 🙂

  • Anni
    March 1, 2019

    I LOVE U even MORE!
    Lōpuks julges keegi need kasvatamatud ja ōelad inimesed letti vōtta. Ma olen EKRE-t jälestanud alates sellest ajast kui Kirstiina Ojuland nad suuremale pildile tōi. See pime ja egoistlik “Eesti armastus” on lihtsalt nii madalalaubaline.
    Nende arvamused ja lubadused on kōik nii ekstreemsed,et ma hirmuga mōtlen mis siis saab kui need hullud vōimule saavad. Uhh igastahes Mallu ma väga austan su julgust! ❤️ Nina püsti ja edasi!

  • Raili
    March 1, 2019

    Mind paneb ikka ja jälle imestama see solvumine EKRE ja natside võrdlemise pärast. Mina suutsin nende vahele päris mitu vettpidavat võrdusmärki tõmmata.
    Keda huvitab, siis:
    https://railirandmae.wordpress.com/2019/03/01/kui-mina-saaksin-valida/

  • Kai
    March 1, 2019

    Tüdruk, siit tuleks alles kohtuasju. Hoia need screenid alles ja hullemate autorid kaeba kohtusse ähvardamise, vihakõne, solvamise jm. eest. Korolevi juhtumi näol on pretsedent loodud. Ega nende EKRE algharidusega toetajate käest suurt summat pole loota, aga vähemalt maksavad oma kohtukulusid ja saavad mõnusalt aega veeta kohtumajas.

  • Pirje
    March 1, 2019

    Ausalt, see on HEA postitus! Nii ilmekat ülevaadet Ekre valijatest annab ikka leida! Ainus, mis hirmutab, on see, et neid nii palju on.

  • Kadi
    March 1, 2019

    :O

  • H
    March 1, 2019

    Ma hakkasin hommikul lugema neid postitusi. Ja ma olen mingi miljon korda tel käest ära pannud, sest mu silmadel hakkab valus. Ma poleks elu ilmaski uskunud, et need 800+ kommentaari, enamus on puhas vihakõne. Ja sellistes kodudes kasvavad lapsed, kes võtavad kogu selle suhtumise üle.
    Vaatasin täna valimisdebatti ja ma tahtsin lihtsalt karjuda. Ihukarvad tõused püsti, kui ekre kuskil sõna võtab

  • eve
    March 1, 2019

    oh püha õudus.olen kasvanud nõuka ajal, poleks eluski uskunud et eestlased on sellised mölakad, ja need mehed on veel isad ka nagu piltidelt näha. ekrekate kohta võiks öelda,et kust need küll tulnud on,nende esinemisd üks ühele hitleri dok.film

  • Annu
    March 1, 2019

    Mul on lausa häbi olla eestlane…

  • H
    March 2, 2019

    Kuidagi nagu meenutab lasteaeda. Ma mäletan küll selliseid vaidlusi et kellel on kõrgem IQ ja ilusamad mänguasjad ja mis kõik veel..
    Aga ekre eksisteeribki ainult selleks et inimesed oskaksid heal ja halval vahet teha.

  • M.
    March 2, 2019

    Rohkemgi kui kindel, et ükskõik mis erakonna kohta (või nende valijate kohta) oleksid sa sarnaselt halvasti kirjutanud oleksid kommentaarid samad/sarnased! ?

  • kepsutaja
    March 2, 2019

    Ma soovitaksin Sul see asi kohtusse anda. Kindlasti klassifitseerub avaliku laimu jms alla. Saaks ekre napakaid jüngreid veidigi paika panna. Mäletad ju Korolevi juhtumit 🙂

  • Kiku
    March 2, 2019

    Tere
    Arvestades seda saasta, mis viimatel päevadel su kohta liigub siis päriselt. Anna see jama kohtusse. Mitte ainult kommijad vaid ka nt ”avasta.me” see on rõve, mis nad oma promomiseks toodavad.

  • Älis
    March 2, 2019

    Appi, kui rõve?! Jube, kui palju meil harimatuid ja labaseid inimesi on, lihtsalt JUBE! Vahet pole, mis erakonda nad eelistavad, aga mida nad kirjutavad.. ma siiralt loodan, et see ei ole nn. keskmine eestlane, sest selliste rõvedikke pärast oleks mark eestalne olla?!

  • Helena
    March 2, 2019

    600 nigeerlast ôpivad siin, et hea elu peale saada ?? lubage ma naeran nüüd, hea elu peale saab ehk norras või rootsis, aga siit seda KINDLASTI ei leia. EKRE’kad sümboliseerivad kōike mida ma eestlaste juures ei salli- ekstreemne natsionalism (ehk peidetud napoleoni kompleks) nagu tegelt ka, Eesti pole nii vägev midagi, mille üle siin nii vâga uhke olla on, ah?! Rassism mis tuleneb kitsast silmaringist, enamus neist jutupaunikutest pole reisinudki Eestist välja, et teistmoodi inimestega suhelda. Ütleme nüüd ausalt, eksju. EKRE pooldaja pole kōige teravam pliiats karbis. Ja see pasarahe, millega Sina pihta said on täiesti rōve. Siukest sousti ajavad täiskasvanud inimesed suust välja, langevad nii madalale et solvavad sinu lapsi… Ōudne, milliste inimestega me riiki jagama peame. Lohutada võib end sellega, et mitteükski seemiselt õnnelik ja rahulolev inimene ei kirjuta teisest inimesest nii, veel vâhem avalikult. Kui keegi neist kommenteerijatest hetkel seda loeb siis mul polegi muud òelda kui et otsi ravi pliis! Ja hari ennast.

  • Leelo
    March 3, 2019

    Jube kuidas inimesed lähevad pöördesse sellise postituse pärast. Vahet pole kõik lubavad midagi aga kui võimul on ss ainult koorivad sealt kus võimalik ja ajavad kärbseid pähe. Ja meie kui lihtrahvas ainult maksame. Ja oma palku lihtsalt suurendavad ja lendavad eralennukitega.

  • Laura
    March 3, 2019

    Seda oli vastik lugeda. Vastik-vastik-vastik! Vahet pole, mis erakonna toetajad nad on – mis toimub selle inimese sees, et ta ajab suust selllist saasta välja, nii avalikult ja ilma mingi häbitundeta?!?! Kui sulle keegi ja miski ei meeldi, saab seda öelda ka ju viisakalt, isegi internetis!
    (Aga noh, olgem ausad, seda kõike poleks juhtunud kui ka sina poleks nii avameelne olnud…)

  • MartA
    March 3, 2019

    Väga õudne, mis toimub :S

    Huvitav, et osad inimesed ütlevad teistele “sa oled mitte arukas” Tekib küsimus, kas see on arukas tegu?

  • Kairixxx
    March 3, 2019

    Piinlik, väga piinlik neid sõimu-kommentaare lugeda ?

  • Katrin
    March 3, 2019

    Mnjaaaa päris masendav lugemine ??? pagan, et neid ikka nii palju on! ? täitsa hirmus tegelikult! Mitte kunagi pole mulle tegelikult nii korda läinud, kes valimised võidab. Seekord aga palun jumalat, et EKRE ei võidaks ???

  • hmmmm
    March 3, 2019

    ma arvan, et täpselt samasuguse sõimurahe oleksid sa saanud kaela ka kõigil teistel juhtudel, kui oleksid tolle – üht parteid mahategeva blogipostituse asemel teinud samalaadse mõne teise erakonna kohta.
    Inimesi on igasuguseid ja nad jagunevad ühtlaselt kõigi erakondade vahel proportsionaalselt.

    • Älis
      March 6, 2019

      Ei usu!!! Esimest korda elus nägin ma, et vähe tuntum poliitik nagu Madison, kirjutab sellisel viisil oma kommentaare, nagu ta seda Mallukale kirjutas. Et just arukusega ta ei hiilga. Mitte ükski tõsiselt võetav poliitik ei lange nii madalale ja ei luba sellist matslikku suhtlusviisi. Ja see Jaak kinnitas väga kenasti enda olemust, kui ta seal valimispeol vehkles ja räuskas ja teenindajaid persse saatis.
      EKRE valivad vaid ajupestud ja/või madala haritustasemega inimesed. No ei saa isemõtlev ja teadlik inimene nende vihapropagandat pooldada!

  • Lonni
    March 3, 2019

    Mul hakkas paha seda lugedes. Müts maha, et sa idiootsusega vôidelda jaksad.

  • H
    March 3, 2019

    Palun palun palun, anna see asi kohtusse!

  • karin
    March 4, 2019

    Mul on kurb lugeda, et need kes kommenteerivad on ka suurem osa enamuses ise lapsevanemad. Mida üldse oodata on?

  • Mirjam
    March 5, 2019

    Mul on tõsine hirm juba sellepärast, et neid nende “haritlaste” valijaid nii palju oli. Kui nii edasi, siis meil ilmselt rohkem valimisi ei tule. Saame hoopis Ekre kaelatõmmatud raevu ja sõja ?

  • Sirts
    March 5, 2019

    Tõeliselt kohutav, mida tegelikult ju võhivõõrad inimesed kommentaariumis suust välja pritsivad* (loe: trükivad). Kuidas võib keegi nii madalale laskuda ja lihtsalt mõnitada. Kui midagi ei meeldi, siis haritud inimene oskab seda vastavalt ja aktsepteeritavalt väljendada- vähemalt siiani olen ma seda arvanud… Kohutav- lihtsalt kohutav.
    Samas on rõõm teada, et meil oled Sina Mallukas, keda see pealtnäha ei kõiguta 🙂 Teravat keelt ja sulejooksu jätkumist, sest neid “tarku ja haritud” inimesi on vaja sageli raputada, muidu surevad veel viimati omaenese mürgi sisse- ja meil ülejäänutel muutuks elu väga üksluiseks 🙂 päikesepaid!

  • Inimene
    January 29, 2023

    Issand halasta!
    Näita seda mõnele juristile.