ei mingeid tarbetuid kinke*

Ma olen avastanud, et ma olen viimastel aastatel hakanud mingit traditsiooni looma, ehk siis pooled kingitused Kardole tulevad just Von Baerist. Kingitused meestele isadapäevaks juba vist kolmandat aastat jutti. Eelmine aasta sai ta näiteks rihma (LINK) ja enne seda rahakoti, kui ma väga mööda ei pane. Haha, ma hakkasin praegu otsima erinevaid isadepäeva pilte ja leidsin postituse aastast 2014. Nagu haha, Kardo näeb välja nagu ta oleks 15-aastaselt lapse saanud ? Vaadake ise, kui ei usu (LINK).

Igatahes ma olen mingi hetk suvalist pudi ka Kardole kinkinud, ala mingi “maailma parim issi” karikas ja lapse pildiga t-särk (haha, ma ausalt ei tea, mida ma mõtlesin, kui ma arvasin, et see oleks hea kingitus…) Ahjaa, nagu ma nüüd loen, siis Lotte oli ka Kardole isadepäevakingitus vist, ei mäletanudki. Okei, Lotte polnud suvaline pudi, aga üldse olen ma viimasel ajal läinud seda teed, et kui mul mingit head ideed ei ole, siis ma kinki ei tee ka. Kardole nt sünnaks vist ei kinkinudki sel aastal midagi, sest ma lihtsalt ei suutnud midagi head välja mõelda ja vaja ka midagi ei olnud.

Eriti veel isadepäev, mis minu poolest võikski olla päev, kus lapsed joonistavad issile kaardi ja tehakse koos midagi toredat. Muud teoorias vaja polekski. Välja arvatud juhul, kui tõesti ON inimesel midagi vaja, siis võib seda ka isadepäeva raames niiöelda kinkida.

Näiteks siis kui ma Kardole rahakoti kinkisin, siis oli tal mingi aastaid vana odav räbal, sest “see ju veel töötas” ja kui ma eelmine aasta nahast püksirihma kinkisin, siis ka vaid selle pärast, et ta eelmine oli 20 aastat vana, ta isa vana jäänus, mida ta kandis, sest “see ju veel töötas”.

Isadepäev on küll alles 10. novembril, aga meie majas tuli see sel aastal veidi varem, seda ainult minu enda väga omakasupüüdlikel põhjustel. Nimelt võtsin ma kunagi Kardo seljakoti endale, sest kass hävitas minu vana seljakoti ära. See oli imeilus helepruun nahast seljakott nimega Liberty, aga mul teda päästa ei õnnestunud. Seega võtsin kasutusele Kardo musta Von Baeri seljakoti, sest käekotiga pole nii mugav ja seljakott on elu. Kardo must kott on ka väga ilus, aga mulle meeldis selle Liberty kuju palju rohkem, selline kandilisem ja stiilsem, aga loomulikult leppisin ma ka veidi ümarama vormiga.

paremal üleval on see must seljakott, mida ma nüüd usinalt kandnud olen.

Kuna aga mina Kardo koti haledalt tuuri panin, siis hakkas Kardo vajadusel kasutama üldse mingisugust Starteri seljakotti, mis talle mingi promopakiga saadeti. Et siis… minu kallis abikaasa ja laste isa tuias ringi nagu mingi Kalvi-Kalle, Starteri kott seljas, nagu läheks viienda käiguga driftima või miskit.

Ehk siis sedapuhku mitte vajadusest, vaid lihtsalt… et mitte häbi pärast maa alla vajuda, oli mul Kardole ruttu uut seljakotti vaja, sest mina enda omast loobuma hakata ei kavatsenud. Või noh, ma ei kavatsenud talle tema oma tagasi anda, haha. Ma mõtlesin talle täpselt samasuguse kinkida, aga seda enam ei müüda, seega võtsin ma talle selle musta Liberty ja lasin peale graveerida “Kardo juumer”. Niimoodi kutsub teda Mari ?

Kui ma selle kätte sain, siis ma juba mõtlesin, et ega see ju patt poleks, kui ma hoopis ise selle uuema koti endaga reisile kaasa võtaks, käsipagasiks. Ta ju pole üldse väljamaad näinud ja tahaks reisida. Kriminaalne oleks sellist iludust Eestisse jätta ?‍♀️ Või mis? Igatahes sai Kardo oma isadepäevakingi veidi varem kätte, oh well ?‍♀️

Mu pika jutu point on see, et ärge kunagi tehke kingitusi selle pärast, et oh, vist on mingi tähtpäev ja nagu PEAKS tegema. Mkmm. Tehke siis, kui midagi tõesti tarvis on. Näiteks rahakotid ja vööd kipuvad meestel üldiselt olema mingid sellised suvalised nässakad, mis sada aastat tagasi kuskilt ostetud, et vot nahast püksirihm ja nahast rahakott on enamasti väga hea kingivalik. Kui te tunnete, et jah, sellel Mallukal on jumala õigus, rahakotti või rihma oleks mu mehele/isale vaja küll, siis palun väga, jõuate veel isadepäevaks ära tellida. Ja ühele õnnelikule tuleb kingitus minu poolt kah. Ehk siis jäta kommentaaridesse, et kas sina kingiksid pigem rahakoti või püksirihma ja üks õnnelik just enda soovitud asja ilusas kinkekarbis ka saab, jehhuu!

*Postitus sündis koostöös Von Baeriga

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

310 Comments
  • Maiu
    October 30, 2019

    Kingiksin rahakoti. 🙂

  • Kadri
    October 30, 2019

    Ma vihkan mõttetuid kinke! Piinlik tunnistada, aga tihti rändavad need uuskasutusse või kingin edasi ? lihtsalt ei meeldi kodus ebavajalikke asju hoiustada.
    Rahakott oli mul juba listis mis mehele, laste isale, jõuludeks kinkida. Praegune suht läbi omadega. Püksirihma oleks tal ka uut vaja. Ma arvan, et isadepäevaks oleks uus ilus püksirihm väga hea kingitus. Seega püksirihma soovin loosiõnne korral kingituseks 🙂

  • Keily Laurits
    October 30, 2019

    Mõtlesingi, et sel aastal peaks mehele kinkima midagi paremat kui tass või särk. Kuna mu mehel on novembris ka sünnipäev, oleks ideaalne kinkida 2 in 1 kingitus.

    • Keily
      October 30, 2019

      Kingiksin siis rahakott uue, mis asendaks paar aastat tagasi Aliexpressist tellitud rahakoti.

  • Evelin
    October 30, 2019

    Ühel isadepäeval sai ka lapse isa endale nahastrahakoti ja püksirihmad haihtuvad tal õhku ehk kingiks nüüd pigem püksirihma.

  • Kats
    October 30, 2019

    Nii nõus, ka viimasel ajal pigem jätan kinkimata, kui sobivat ei leia. Ja no ei ole võimalik, mingi pool tundi tagasi lappasin neti leehkülgi, jäi see isadepäeva oskari kuju silma, ja paar aastat tagasi mõtlesin seda isegi kinkida, aga täna käis peast lävi, et kas ma olin laksu all, kui seda plaanisin 🙂
    Igaljuhul valiksin praegu hoopis püksirihma kinkimiseks 🙂 veel eriti hea kui saaksin selle võiduna 😉

  • Janne
    October 30, 2019

    Mehele oleks küll uut püksirihma vaja. Eelmine aasta sai rahakoti.

  • Kai
    October 30, 2019

    Kingiksin rihma, kuna üks korralik püksirihm kuluks mu mehele ära küll 🙂

  • Marjr
    October 30, 2019

    Kingiksin püksirihma ?

  • Aive
    October 30, 2019

    Kingiks püksirihma. Tal läkski just enda oma kuksile jalutama ja pole siiamaani suutnud üless leida seda kuskil 🙂

  • Kati
    October 30, 2019

    Mina kingiksin rahakoti ja just oma issile hoopiski. Kolisin ise just teise maailma otsa ning oleks tore talle selline üllatus teha, just möne hea graveeringuga. Ikkagi minu armas issi ju 🙂

  • Grete
    October 30, 2019

    Eelmine aasta ostsime ka rahakoti Von Baerist, selleks aastaks ühtki head ideed pole..
    Püksirihma üle oleks ta kindlasti väga õnnelik 🙂

  • Annika
    October 30, 2019

    Rahakoti ja ka pigem vajadusest lähtuvalt. Pudipadi ja mitte praktilised asjad lähevad minust suure kaarega mööda. ?

  • anita
    October 30, 2019

    Kingiksin rahakoti, sest isal juba vana katkine 🙁

  • Elo
    October 30, 2019

    Kingiks mehele, tema esimese isadepäeva puhul rahakoti. See tal mingi üliodav ja räbal ?

  • K.
    October 30, 2019

    Eelmisel aastal kinkisime õega isale Von Baeri rahakoti ja lasime nimetähed sisse graveerida lasta. Kink meeldis väga ja läks kohe kasutusse ka. Arvan, et sama tootja püksirihm meeldiks ka 🙂

  • Maigi
    October 30, 2019

    Üks korralik püksirihm kulub abikaasale väga ära. Von Baeril on ilusad tooted, tänud tutvustamast.

  • Maria
    October 30, 2019

    Kindlalt rahakott. Praegune on tõesti juba päevi näinud…

  • Piret
    October 30, 2019

    Rahakoti – on suht räbala välimusega juba mehel. Aga asja ajab ära.

  • Raili
    October 30, 2019

    Kingiksin pigem rahakoti.

  • Kylli
    October 30, 2019

    Eelmisel aastal sai kingiks Von Baeri rahakoti. See aasta mõtlesin talle uue püksirihma murteseda. (vana on 20.a vana nässakas)

  • Kelly
    October 30, 2019

    1000prossa nõus ??nii rihmad kui rahakott aeg-ajalt räbalad. Mina kingiks rahakoti pigem praegu, siis ei kao miljonid ära ?

  • Eve
    October 30, 2019

    Rahakott oleks väga hea kink. Jään nüüd oma loosiõnnele lootma ja igaks juhuks hoian pöialt kah ?

  • Kristel
    October 30, 2019

    Uue rahakoti. Praegune mingi eriline vuffel 😀

  • Ulvi
    October 30, 2019

    Mõlemad on hea valik lapse isale, aga kuna ta just rahakoti endale ostis, siis valiks rihma. Seda enam et ta võttis hiljuti 23 kg kaalust alla ja tegi vanale rihmale lihtsalt auke juurde.

  • Ly
    October 30, 2019

    Püksirihma, sest vana on tal teismeeast saati ja septembris värskelt isaks saanuna võiks juba nahast rihm olla küll.. ja rahakotti ta nagu nii ei kasuta.. kõik nodi telefoni vahel ?‍♀️

  • Merilyn
    October 30, 2019

    Mu härra abikaasa veel ei ole isa. (Kui siis ainumt Cat Daddy) Ehk kuu lõpus või uue alguses. Eks paistab, millal mu kõhuüürnik välja kolib. Aga rahakoti kingiks talle siiski.

  • E
    October 30, 2019

    Püksirihma kindlasti, sest rahakoti sai juba eelmine aasta?

  • K
    October 30, 2019

    Jaa, uut püksirihma oleks elukaaslasel tõesti vaja, sest see praegune “veel ju töötab” näeb ikka üsna nigel välja. Esimeseks isadepäevaks oleks ?kink. ?

  • L.
    October 30, 2019

    Kingiks rahakoti, sest vana juba aastaid kasutuses olnud ja vajaks lähiajal välja vahetamist küll. ?

  • Suusi
    October 30, 2019

    Rihma annaks isadepäeval mehele küll. Hädasti oleks vaja, vanad juba suurest nüpeldamisest viledaks kulunud.

  • Annika
    October 30, 2019

    Super oleks uus rahakott mehele 🙂

  • Liis
    October 30, 2019

    Valik on raske ,aga no vist valiks rahakoti ,sest püksirihma ma just talle ostsin,aga see pagan sai natuke suur ??

  • Marje
    October 30, 2019

    Minu kallis abikaasa vajab uut rahakotti. Eelmise kinkisin talle 7a tagasi jõuludeks ja lasin nime graveerida sisse. Hästi ilus kingitus sai. Praegu see veel küll suuresti toimib, aga eks ta ajaga veidi nässakaks muutunud.

  • Anneli
    October 30, 2019

    Kingiksin pigem rahakoti, sest rahakotti vajab praktiliselt iga mees, püksirihma mitte. Ja ma arvan, et kui on soov sõpradele näidata-kiita, kui hea asjaga tegu, siis rahakotti saab neile näppimiseks anda, aga püksirihma nagu mitte ?

  • Britta
    October 30, 2019

    Arvan, et kingiksin rahakoti 🙂

  • Birgit
    October 30, 2019

    Kindlasti rahakoti! Kvaliteetset ja mugavat rahakotti leida on niiii raske!

  • Susann
    October 30, 2019

    Mina kingiks rahakoti

  • Riin
    October 30, 2019

    Ma kingiks hoopis enda isale uue rahakoti. Meil peres kombeks, et isadepäeva (ja emadepäeva) kingitused ikka lapselt isale. Ja ma oma abikaasale laps pole.
    Olen olnud lastel koogi tegemisel abiks, kuid ka ainult vaatan, et köök terveks jääks, ülejäänu teevad ise.

  • Eleri
    October 30, 2019

    Püksirihm oleks ideaalne, sest vana tõesti juba väga päevi näinud. ? Kindlasti oleks väga hea meel.

  • Kadi
    October 30, 2019

    Mina kingiks oma laste isale püksirihma 🙂

  • Kristel
    October 30, 2019

    Kingiksin püksirihma, sest rahakotti valib mu mees väga hoolikalt endale ise.

  • Liis
    October 30, 2019

    Valiksin kindlasti rahakoti, sest see on juba üsna räbal ?
    Osalen loosis! ?

  • A
    October 30, 2019

    Mina kingiks kindlasti rahakoti! Sest noh, ammu olen vaadanud, et mu papsil ikka oleks uut vaja..

  • Katrin Rumm
    October 30, 2019

    Kingiksin oma abikaasale ja kahe poja isale uue rahakoti justnimelt sel põhjusel, et tal on juba rahakott, aga no nii ribadeks kantud ning kulunud, kuid siiski veel kasutatav. Ta ei kipu eriti uusi asju ostma, kui vanad veel “töökorras”. Selle võrra on minul jälle lihtsam talle kingitusi teha, kuna ikka leidub midagi, mida tal vaja oleks ja ta ise endale osta raatsinud pole. Igatahes on nahast rahakott praktiline ja lausa ideaalne isadepäeva kingitus, eriti kui sinna sisse veel midagi tähenduslikku graveerida, mis iga kord rahakotti avades lapsi meenutab. 🙂

  • Merily
    October 30, 2019

    Uus rahakott kuluks ära küll!

  • Kadri
    October 30, 2019

    Püksirihm 🙂

  • Birgit
    October 30, 2019

    Mina kingiks oma isale püksirihma, kuna igal mehel on vaja ilusat ja stiilset püksirihma mida kasvõi ülikonnaga koos kanda ja mis poleks nässakas seal juures.

  • Liis
    October 30, 2019

    Uus püksirihm kuluks mehele küll ära ?

  • Kätlin
    October 30, 2019

    Rahakoti ?

  • Ann
    October 30, 2019

    Mina kingiks oma isale rahakoti. Käib vana nässakaga juba ammu ?

  • Karina
    October 30, 2019

    Kingiksin oma isale rahakoti, see on tal olnud reaalselt as long as I can remember ja ma olen 20 ?

  • R.
    October 30, 2019

    Vohh, sellest loosist küll tahaks osa võtta! Me oleme lapse isaga lahus, aga kasvatame oma poega 50-50 jaotusega. Mul on viimasel ajal palju “saatusehoope” olnud ja ma olen saanud lapsega seotud teemadel täiesti temale toetuda. Sai ikka õige mees lapse isaks valitud! Tahan talle oma tänu näidata ja püksirihm sobiks väga hästi “Parima isa” sokkide juurde ?

  • ingrid
    October 30, 2019

    Ilus rihm kuluks küll härrale ära!

  • Mari Salujärv
    October 30, 2019

    Oligi plaanis Von Baeri rahakott kinkida ? aga äkki nüüd naeratab loosiõnn ?

  • Krista
    October 30, 2019

    Väga arukas jutt. Meie karja issile kuluks ära uus püksirihm (sest vana panin mina tuuri 🙂 )

  • Kairi
    October 30, 2019

    Kallis kaasa vajaks hädasti uut rahakotti! ?.

  • M.
    October 30, 2019

    Mina kingiks püksirihma, sest mehel vana just lagunes ära.

  • Maris
    October 30, 2019

    Püksirihma 🙂

  • Sandra
    October 30, 2019

    Püksirihm mehele, kes tähistab see aasta oma esimest isadepäeva ? tal teine nii närakas ja just alles rääkis, et oleks uut tarvis nii siis võib ju loosiõnnele loota ☺️

  • SirliV
    October 30, 2019

    Rahakoti 🙂

  • Airi
    October 30, 2019

    Kuna püksirihm on juba plaanis kinkida sel aastal, siis valiksin rahakoti, mis minu pisikese issil ka väljavahetamist vajab.

  • Mare
    October 30, 2019

    Mina kingiks enda lapse isale rahakott. Kapp on püksirihmasid täis.

  • Sirle
    October 30, 2019

    Rahakoti kingiksin 🙂

  • Triin
    October 30, 2019

    Ma kingiksin rahakoti.

  • Merili
    October 30, 2019

    Mina kingiksin seekord püksirihma.
    Mõned kuud tagasi olin valiku ees, et kumma talle sünnipäevaks kingin? Kas rahakoti või püksirihma? Tol korral otsustasin Von Baeri rahakoti kasuks. Püksirihm oleks kena järg isadepäevaks ?

  • Sille
    October 30, 2019

    Rahakott kuluks mehele väga ära.

  • Merilt
    October 30, 2019

    Rahakott 🙂

  • Kadi
    October 30, 2019

    Rahakoti laseksin lastel kinkida ?
    Seega, palun võit mulle ?

  • Anett
    October 30, 2019

    Kuna eelmistel jõuludel sai Von Baeri püksirihm kingitud, siis valiks seekord rahakoti 🙂

    • Sandra
      October 30, 2019

      Kingiksin rahakoti.

    • Triin
      October 30, 2019

      Püksirihma valiks, rahakott “käib veel küll”? aga püksirihma oleks küll ühte viisakat vaja!!?

    • Merle
      October 31, 2019

      Püksirihm oleks hea küll 🙂

  • Tibuemme
    October 30, 2019

    Püksirihma kingiks. Minu mees kahjuks rahakotti ei kasuta (ju siis pole midagi sinna panna ?) aga püksid vajuvad küll ilma rihmata alla.

    • Prita
      October 30, 2019

      Kingiksin püksirihma, kuna rahakott täitsa korralik olemas ?

    • Mari
      October 31, 2019

      Püksirihma kingiks.

  • Laura-Liis
    October 30, 2019

    Püksirihma

  • Kätlin Rebane
    October 30, 2019

    Meie perepea vajaks kingituseks üht uut püksirihma! ???

  • Helena
    October 30, 2019

    Rahakoti olen von baerist juba kinkinud, seega järgmisena oleks püksirihm hea valik küll. ?

  • Aigi
    October 30, 2019

    Kingist rahakoti, sest seda on hädasti vaja. Vaikselt hakkab juba raha rahakotist kaduma.

  • Mari-Liis
    October 30, 2019

    Korralik püksirihm!

  • Mariana
    October 30, 2019

    Ohhh, vööd oleks mu kallil mehel kindlasti vaja?

  • L
    October 30, 2019

    Kingiksin mehele püksirihma.
    Loodan, et loosiõnn naeratab, sest tal on juba uut rihma vaja ja see oleks megahea kingitus! 🙂

  • Mare
    October 30, 2019

    Kingiks püksirihma,neid ikka kulub ära.

  • Birgit
    October 30, 2019

    Ma kingiksin püksirihma, aga ma pole kindel, et Von Baeris on mu isale sobivas suuruses rihma 😀

  • Keidi
    October 30, 2019

    Ühest nahast püksirihmast küll ära ei ütleks. 😀

  • Liisa
    October 30, 2019

    Ma ka pigem see, kes tahab paraktilisi kinke saada ja teha (mees kinkis mulle aastapäevaks köögikombaini/-abilise vms ja ta mul pmst iga nädal kuuleb, kui tänulik ma olen) või hoopis elamusi. Möttetu träni on… möttetu ? Aga ämm on mul nt selline, kes eeldab, et kink sisaldab midagi ilusat (ehk träni pmst) ja midagi magusat. Ja ürita siis möelda, et ser ilus siis ka möttetu poleks. Keeruline, aga tehtav ? Vist.
    Kui peaks loosis vedama, valiks mehele rahakoti. Tal ka hetkel mingi eelajalooline räbal, mis veel kannatab. Õudne.

  • Irma
    October 30, 2019

    Kingiks lapse isale rahakoti. 🙂

  • Gärol
    October 30, 2019

    Eelmistel jõuludel kinkisin von baeri rahakoti, mis tal nädal tagasi ära varastati, siis kingiks uue rahakoti 🙂

  • Kardo Juumer
    October 30, 2019

    Enda kaitseks tahaksin ma mainida, et mu isa vana püksirihm pole üldse mingi nässakas 😀 vaid jummmala hea rihm on. Päris nahast ja puha ja peaks veel paarkümmend aastat kestma 😀

  • Kaili
    October 30, 2019

    Kuivõrd mees rahakotti ei kasuta (kasutusel kaarditasku), siis valiks püksirihma ?

  • Lilllll
    October 30, 2019

    Kingiksin püksirihma ?

  • Pauliine
    October 30, 2019

    Kingiksin isale püksirihma, tal neid ikka kulub 😀

  • Eike
    October 30, 2019

    Rahakoti kingiks lapse poolt. Pereisal päevi näinud räbal taskus hetkel??

  • Annika
    October 30, 2019

    Ma kingiks püksirihma. Tal vaid need imelikud riidest teismeliste omad. Ükd korralik rihm võiks ikka mehel olla ☺️

  • Helina
    October 30, 2019

    Rahakott kingiks oleks suurepärane!!!!

  • Elina
    October 30, 2019

    Mehele oleks hädasti uut rahakotti vaja, see oleks kena kink küll 🙂

  • Kairi
    October 30, 2019

    Ikka rihma. Šikk välimus peitub tihti aksessuaarides.

  • Tiia
    October 30, 2019

    Mu mehel oleks hädasti uut püksirihma vaja.

  • K
    October 30, 2019

    ikka rihma vaja mehele 😀

  • allets
    October 30, 2019

    Ammu juba piidlen sealt vööd elukaaslasele, nii et ühe korraliku musta võtaks igal juhul! =)

  • Mari-Liis
    October 30, 2019

    Rahakoti

  • Pisi
    October 30, 2019

    Mina olen oma mehele teinus kinki siis, kui midagi leian, mida talle vaja on. Isadepäeval saab ta kingiks laste koolis ja lasteaias tehtud meisterdused ja sünnipäevaks on meil miskipärast tradisiooniks välja sööma minek ja ise tordi meisterdamine. Kindlad kingi on ainult jõuludeks ja seda just selle pärast, et lapsed saavad ja nad usuvad jõuluvana. Lisaks on väga tore saada kuuse alt midagi. Meil mehega lihtsalt sellised soovid, et need tuleb osta varem, kui oodata jõule või sünnipäeva. Seda enam, et sünnpäevad on enne ja peale jõule ja siis peabki ootama peaaegu aasta, et mingit asja osta, mida tahaks juba varem. Ja siis, kui ei osta kindlaks tähtpäevaks, on palju lihtsam kasutada ära erinevaid soodupakkumisi.
    Sooviksin osaleda loosis, kuna kingiksin mehele püksirihma. Siiani ta kasutab mingit 10 eurost püksirihma, mis on selline, et ega ta ilus pole. Kinnitus on selline, et ma ise käiksin enne traksidega, kui selle rihmaga 😀 Aga mees seda kasutab, kuna sai ju nii hea hinnaga.

  • Kristella
    October 30, 2019

    Kuna eelmistel jõuludel sai kingitud rahakott ja peab siiani veel täitsa edukalt vastu, siis valiks seekord püksirihma 🙂

  • Liis
    October 30, 2019

    Ma kingiks oma mehele, kes on alles kõhubeebi isa, uue vöö 🙂

  • Birgit
    October 30, 2019

    Oma peaga mõeldes arvasin, et püksirihma läheks rohkem vaja, aga otsustasin mehelt üle küsida, kumba ta eelistaks. Loomulikult rahakotti. Ning loomulikult mitte seda rahakotti, mille oleksin talle ise välja valinud 😀 Seega võidu korral vähemalt saaks ta täpselt selle, mida ta ise kõige enam sooviks. Me pole omavahel erilised kinkijad, seega alati, kui mingi sündmus tulemas, siis oleme juba harjunud, et kui kinki ei tee, siis see on täiesti okei. Aga seda enam on äge vahel harva päriselt kingitust saada või teha ning seda üllatust ja rõõmu näha 🙂

  • Piret
    October 30, 2019

    Kingiksin rahakoti, sest seda oleks rohkem hetkel vaja:)

  • Kristel
    October 30, 2019

    Rahakoti

  • M.
    October 30, 2019

    Rahakoti!

  • Kats.
    October 30, 2019

    Rahakott pigem, püksirihm on mehel täitsa korralik. Aga rahakott näeb välja nagu oleks ta selle lihtsalt kuskilt leidnud ja endale võtnud

  • T
    October 30, 2019

    Püksirihm oleks super 🙂

  • Liina
    October 30, 2019

    Kingiks rahakoti, kui loosiõnn naeratab.

  • Liina
    October 30, 2019

    Püksirihma laseks lastel kinkida, sest vana on päris kulunud juba. Ja see on väärt kraam.

  • Merilin
    October 30, 2019

    Uut rahakotti vajaks ka minu mees 🙂

  • Carmen
    October 30, 2019

    Vot praegu tahaks küll, et loosiünn mulle naerataks ja saaksin kinkida oma kallile kaaslasele püksivöö. Ta kannab ka juba mingi 7 aastat vana nässakat, mis ei kõlba kuskile. Hea meelega kingiksin uue 🙂
    Oleks raha rohkem, siis oleks juba ammu tema/mina uue ostnud, aga nagu ikka- head asjad maksavad palju ja niisama mingit suvalist vööd ka kinkida ei taha.
    Niiet hoian pöidlaid, et üks meeste püksirihm minu poole oleks teel 🙂

  • Anni
    October 30, 2019

    Rahakoti!

  • Karoliina
    October 30, 2019

    Kingiksin püksirihma, sest korralik rahakott on hetkel tal olemas.

  • Eve
    October 30, 2019

    Mõlemad vajalikud asjad. Hetkel oleks laste issi kindlasti väga õnnelik rahakoti üle.

  • karin
    October 30, 2019

    Isale valiksin rahakoti. Ma ei ole tegelikult mitte kunagi isale isadepäevaks midagi kinkinud, kuna alati on selline tunne ,et “mis tal ikka vaja on”. See kingitus oleks seega talle päris suur üllatus ja pealekauba ka vajalik, kuna ta on just selline retro mees,et “käib see veel ka”.

  • Stella
    October 30, 2019

    Rahakoti ? korraliku püksirihma jõuluvana alles tõi.?

  • Jane
    October 30, 2019

    Rahakott 🙂

  • Merli
    October 30, 2019

    Kingiksin püksirihma! 🙂

  • Maarja-Liis
    October 30, 2019

    Püksirihma – kindla peale minek.

  • Ingrit Soomere
    October 30, 2019

    Kingiks rahakoti, kuna praegune ei taha enam kaarditaskust kaarte välja anda.

  • E4
    October 30, 2019

    Rahakottt, just pidin täna hakkama vaatama kust saaks ilusa ja kvaliteetse 🙂

  • Allakukkunud pükstega mehe armuline naine
    October 30, 2019

    Kingiksin enda mehele isadepäevaks ühe korraliku nahast püksirihma. Kaua võib noh, hädaldab teine nagu tänapäeva naine juba, et pole ei korralikku püksirihma ega korralikku rahakotti 😀 Võtsin siis kogu au endale, lahendasin ta ühe mure juba ära. Sai tellitud sama ettevõtte rahakott härrale sünnipäevaks. Kuna aga jõulud varsti ka tulekul ja aasta lõpus enivei rahvas närvilisem, siis plz Mallukas, tee see heategu, lase mu hingel rahus olla ja tee nii, et need püksid ükskord ka mehel üleval püsiksid ning tee mu mehe isadepäev ühe mure võrra ilusamaks. Noh umbes nagu Prisma slogan : Üks mure vähem 😀

  • Maarja
    October 30, 2019

    Minu abikaasa ja 4 lapse isa on täpselt selline eht-eestlaslik mees, kes iseenda peale kulutab vaid “relvaähvardusel” Seepärast ongi minu ülesandeks juba väga väga kulunud välimusega asjad tähtpäevadel ümber vahetada. Rahakott näeb välja juba selline, et varas ka seda ei tihkaks varastada?

  • Katri
    October 30, 2019

    Valiksin püksirihma – härra on nii valiv, et kui valikut tema eest ära ei tee, siis ta jääkski valima..

  • Nell
    October 30, 2019

    Oma isale kingiks heameelega korraliku nahast rihma, pole ammu kinki teinud, kuna kõik ju toimib:-)

  • Kaidi
    October 30, 2019

    Nahast püksirihm kuluks ära.

  • Raily
    October 30, 2019

    Mina kingiks oma isale ilusa nahast püksirihma?. Neid püksirihmu ikka kulub.. ja sul on õigus, neid kulub alati marjaks ära.

  • Diana
    October 30, 2019

    Mehele baloks püksirihma kingiks. Endale valiks kingiks selle ägeda seljakoti ??

  • Krislin
    October 30, 2019

    Mehel just uut rahakotti vaja, kasutab hetkel mingit suvalist nööridega kotikest ?

  • Enely
    October 30, 2019

    Tükk aega olen mõelnud Von Baeri püksirihma kinkida, kuid pole raatsinud. Ehk naeratab õnn 🙂

  • Eliise
    October 30, 2019

    Rahakoti kingiks??

  • Krissu
    October 30, 2019

    Meie kingiksime meeleldi püksirihma issile❤

  • Katriin
    October 30, 2019

    Püksirihma, sest muidu peika kasutab minu oma ja siis me ei saa korraga pükse kanda 🙁

  • Liisi R
    October 30, 2019

    Mina kingiks oma mehele rahakoti. Meie tibu on täna üheksa päevane ja sel aastal esmakordselt saab mu mees isadepäeva isana tähistada ? Ja ta juba ammu kurdab et tal rahakott läbi omadega.

  • Kady
    October 30, 2019

    Mõlemad vajalikud asjad, aga valiks siis rahakoti.

  • Katsa
    October 30, 2019

    Tere,Mariann!
    Kohe kindlasti rahakoti! Tegelikkuses okeks mu vanamehel korralikku püksirihma ka vaja,sest ta on viimase poole aastaga kõvasti alla võtnud (kusjuures seda ilmselt vaid “tänu” stressile,mis minu puhul alati väljendub just kaalutõusus). Ma tunnistan,et ei plaaninud see aasta isadepäevakingitust. Puhtalt finantsiliselt on see võimatu.Mees tegi 6 kuud Soomes rasket tööd ja ootab teist nädalat kodus tagasi olles palgarahasid.Mul hirm,et jääbki ootama.Seega olukord on selline,et tema niigi päevinäinud rahakotis ulub tuul.Pangaarve on eelmise kuu majalaenuga miinuses.Et hetkel ellu jääda,söök lastele ette panna ja minu ema eest hoolt kanda,kelle ametlik hooldaja ma olen on ta sunnitud hetkel sõpradelt mõnekümne euroga abi paluma.Lapsed ikka joonistavad issile kaardi. Selle aja peale olen mina oma lõikusest,mis reedel toimus ja palavikust ka kosunud.Eks me teeme suure grupikalli.Perekond ON kõige tähtsam.Me oma 20 kooselatud aasta jooksul oleme paljut kogenud,aga ikka ja alati koos püsinud.Mitte ükski koosveedetud päev ei ole me õhtul läinud magama seljad,vaid kõhud vastakuti,see on lihtsalt nii.Ma ei saaks teisiti.Peale laste sündi sai aga meist tõesti perekond.Meie väikesed harjumused ja traditsioonid on see,milleta ma elu ette ei kujuta.Hommikul,kui issi ära sõidab,on lapsed koos minuga aknal lehvitamas;igal õhtul on “kohustuslikud” laused meie kõigi vahel,mida siis poisid oma toast hõikavad ja meie vastame: “Head ööd!”,Homme näeme!”, “Sa oled kallis!”.
    Meie pereisa õlul lasub palju.Ma vahest kardan ta pärast,kaua ta sellele pingele vastu peab.Praegu aga toimetab ta köögis kapsarooga teha,sest mind murdis kas operatsioonijärgne palavik või siis haiglast kaasa haaratud viirus maha.Istusime siin üle 24 h peale tormi elektrita ja vanamees vedas puud,tassis vett,küttis maja,kokkas kogu perele,hoolitses oma haige naise ja invaliidist ämma eest,lõbustas lapsi küünlavalgel hiliste õhtutundideni.Ma tean,et tal on oma vead,aga kellel neid siis poleks.Tean,et saan talle alati loota ja toetuda.Rasked ajad tuleb lihtsalt perena kokku hoides üle elada.Seega kuna ma juba 5-es päev olen siruli voodis ja mul on see võimalus niimoodi taastuda just tänu oma kaasale,siis see oleks vahva üllatus ja võimalus näidata talle oma tänu.Kohe kindlasti üllatus,sest ega me tegelikult ei kingi omavahel kingitusi.Ka mitte jõulude ajal,lapsed küll saavad oma sünnipäevadel ja jõulude ajal oma pakid.Lilli ikka kingiks saan ja see on mulle piisav.Kui nüüd loosiõnn naeratab,siis usun,et uude rahakotti hakkab ka raha sisse voolama,sest vanamees siin juba ähvardas,et tahab mõne nõia juures ära käia ja teada saada,mis ebaõnn see teda muudkui rahaasjades saadab.

  • sille
    October 30, 2019

    Rihma oleks vaja küll! (:

  • Mari Liis
    October 30, 2019

    Rahakoti kingiksin

  • Elisabeth
    October 30, 2019

    Mina kingiks hoopis oma kallile tulevasele abikaasale rahakoti. Kingitus oleks talle üks kena üllatus küll 🙂

  • Vaike
    October 30, 2019

    Rahakott on olemas ja ka soetatud VB nii et mina valin püksirihma ?

  • Keidy
    October 30, 2019

    Olen ka seda meelt, et teen kui on midagi vaja. Aga meil on sama teema “midagi ei ole vaja” ??‍♀️ Mingiks sünnaks või jõuluks tahtsin ka VB püksirihma teha aga kellele ma teen, kui kantakse dresse ?Isadepäeval esimesed aastad, kui laps veel pisike oli, tegin ka isside särke, sest neid ikka kulub. Nüüd laps suur ja teeb ise kaardi ning lasteaias meisterdavad kingi – siiski on tegemist lapse ja isa sündmusega, mitte mehe ja naise ?

    • Keidy
      October 30, 2019

      Oi jäi lisamata, kuna rahakoti ta eelmine jõul sai, siis valiks püksirihma, pidudel ja üritustel kulub siiski ära ?

  • Katrin
    October 30, 2019

    Ma tean, et issil oleks rihma vaja. Rahakotti ta ei kasutagi… mingist ägedast kohast tellis omale ammu kaardihoidja ja sellega on hakkama saanud.

  • Merli
    October 30, 2019

    Sooviks võidu korral püksirihma. Mehel on küll püksirihm ajast ja arust.

  • Helina
    October 30, 2019

    Kingiksin püksirihma 🙂 Neid tõesti kulub palju 🙂

  • Helle-Mari
    October 30, 2019

    Püksirihma, tal ka juba 20 aastat vana rihm ja töötab küll 😀 aga võiks ju uus olla!

  • Jabe
    October 30, 2019

    Püksirihma kingiks isale.

  • T.
    October 30, 2019

    Head kingid jah, aga kuna tänapäeval on nii palju teisi tugevaid materjale, mida kasutades loomad kannatama ei pea, siis eelistaks neid. Kel on häid soovitusi kvaliteetse ja korraliku nahavaba püksirihma/rahakoti osas, siis kuulan!

  • Diana
    October 30, 2019

    Üks rahakott kuluks küll kingiks ära, isadepäeva tähistamiseks põhjust pole aga elukaaase sünnipäev on küll tulemas 🙂

  • M.
    October 30, 2019

    Kingiksime püksirihma – elukaaslasel täitsa nadid need, mis hetkel olemas.

  • Aide
    October 30, 2019

    Püksirihm on meie perre oodatud 🙂

  • Kairi
    October 30, 2019

    Rahakoti kingiksin enda isale. Tal see juba päris räbal ?

  • Aulika
    October 30, 2019

    Rahakott

  • Kairi
    October 30, 2019

    Ma annaks mehele rihma! ? Praegusega täpselt see sama jutt, et sada aastat vana ja esivanema oma.

  • K
    October 30, 2019

    Üks korralik rihm kuluks mehele ära. Rahakott on küll räbal, aga see sai alles ostetud, nii et käib veel. ?

  • Noona
    October 30, 2019

    Kingiks rahakoti. Esiteks kuna ta rahakott on väääga vana. Teiseks, püksirihma pole vaja – kolm korda üheks kuud koos rasedaga ja edasine elu koos nelja tütrega – palju istuvaid juuksurimänge- on võimaldanud kõhul kasvada piisavalt, et ei kuku need püksid enam kuskile.

  • Celine
    October 30, 2019

    Rahakoti üle oleks mees kindlasti väga õnnelik 🙂

  • Nele
    October 30, 2019

    Kindlasti püksirihm ?
    Olen juba tükk aega Von Baeri lehel nillinud ja tahaks elukaaslasele kinkida. Nagu ise ka ütlesid püksirihmad alati meestel nässakad, nii ka minu omal, oleks aeg üks korralik kinkida.

  • Leili
    October 30, 2019

    Püksirihma oma lapse issile ?

  • liisa
    October 30, 2019

    Mina kingiksin pigem püksirihma ?

  • Merli
    October 30, 2019

    Püksirihma.

  • A4
    October 30, 2019

    Kuna meie laste issil vajaks rahakott välja vahetamist siis kingiksime uue rahakoti?

  • Merilin
    October 30, 2019

    Kingiksin rahakoti.

  • Merike
    October 30, 2019

    Rahakott ja püksirihm on tõesti suvalised räbalad ? Kui valida emma kumma seast, siis valiks rahakoti ? Kuna mu isa ja vanaisa mõlemad taevastes kaugustes, siis kingiks võidu oma (äkki isadepäevaks kahe) lapse isale ?

  • Kati
    October 30, 2019

    Püksirihma

  • Birgit
    October 30, 2019

    Püksirihma oleks majaperemehel tarvis küll (see kõlab nii vägivaldselt :D)

  • Kerli
    October 30, 2019

    Üks stiilne rahakott võiks ikka mehel olla, seni on pidanud leppima Aliexpressi omaga ??

  • Sil
    October 30, 2019

    Plaan oli Von Baeri rahakott jõuluks kinkida aga miks mitte hoopis isadepäevaks ?

  • Helene
    October 30, 2019

    Rahakoti kingiks küll 😛

  • Annabel
    October 30, 2019

    Peikale kingiks püksirihma. Tal asendab ka rahakotti telefonikaaned kaarditaskutega, aga püksirihm küll jumal teab mis ajast ja sama moodi “töötab ju veel” ? Kuigi isadepäeva me veel ei tähista (üritaks alustuseks iseendaga hakkama saada), siis kingi teeks ikka. Ta on mul ju nii armas!

  • KV
    October 30, 2019

    Rahakoti

  • Jkk
    October 30, 2019

    Rahakoti, sest mehel see juba viimased 7 aastat…sest töötab ju küll:)

  • Annika
    October 30, 2019

    Pigem rahakoti. Eelistan ka üldiselt praktilisi kingitusi teha. Rahakoti kingiksin kallile abikaasale. ?

  • Mirell
    October 30, 2019

    Mul paps käib mingite vanakooli traksidega, sest need ju “töötavad” ja me õega oleks õnnelikud, kui saaks talle uue püksirihma kinkida. Samas raha hoiab ta juba ammu ainult pükste tagumises taskus, seega kulub ka rahakott marjaks ära. Ükskõik kumb neist mõlemad on superhead 😉

  • KT
    October 30, 2019

    Kuna ma ka ostan ikka tarbekaid asju ning rahakott sai just tähtpäevaks soetatud siis üks korralik püksirihm kulub alati ära . Selles on sul õigus, et ei tea tõesti millal viimane vöö on soetatud ja need ei ole ka just kõige kenamad enam. Ta on ka väga hea isa oma tütrele ning igati väärt korralikku kingitust!

  • Liina
    October 30, 2019

    Püksirihma oleks meie pere isale küll uut vaja. Vana päris väsinud juba. Laseksin lastel kinkida. Loodame loosiõnnele.

  • Inger-Liis Rennit
    October 30, 2019

    Mina kingiksin püksirihma 🙂

  • Anita
    October 30, 2019

    Vöö kuluks küll abikaasale ära 🙂

  • Marit
    October 30, 2019

    Valiks püksirihma. 🙂

  • Agne
    October 30, 2019

    Rahakoti, sest eelmine, mis kunagi jõuludeks sai kingitud, hakkab juba räbalaks muutuma. ?

  • kertu
    October 30, 2019

    Rahakott kuluks küll ära.

  • Yutulind
    October 30, 2019

    rihm

  • Sigrid
    October 30, 2019

    Arvestades, et mehel on väga truu rahakott, mida ta välja ei ole nõus vahetama, siis panustaks rihma peale 🙂

  • Merian
    October 30, 2019

    Mina tahaks väga-väga oma issile nahast vööd kinkida. Teine on nii kõhnaks jäänud, et püksid kukuvad alla 🙁

  • Merka
    October 30, 2019

    Püksirihma

  • Annika
    October 30, 2019

    Rahakott

  • Hanna
    October 30, 2019

    Püksirihma, sest praegune on täielik kapsas :/…

  • Aina
    October 30, 2019

    Nii tore lugeda, et peale minu abikaasa on veel mõni, kes vahel sünnipäevaks või isadepäevaks kinki ei saa, kuna lihtsalt ma ei tea või leia seda õiget kinki. Õnneks on tema kingid igaks tähtpäevaks kohal ja aastatega(no pigem aastakümnetega) on ta õppinud, et iga pakitud ja riide-või puhvetkappi peidetud kingi leian ma ikka varakult enne pidupäevi üles. Ja jube raske oli mul meie kooselu alguses teha jõuluajal üllatusest suuri silmi ägeda Philipsi föönkoolutaja peale, mida ma olin juba kuu varem salaja kingipaberi vahelt piilunud 🙂 Aga selleks isadepäevaks kingiksin korraliku püksirihma, sest vana rihm on küll loomasõbralik (st mittenahk ehk tegelt murenev plastivärk), kuid väga kole.

  • Sandra Pa
    October 30, 2019

    Mina kingiks pigem rahakoti, sest meestel tõesti need lagunevad ja nad ei viska neid never ise ära.

  • Karmen
    October 31, 2019

    Püksirihm oleks vajalik 🙂

  • Kelly
    October 31, 2019

    Mehel oleks püksirihma küll vaja, kogu aeg käib ja otsib seda ühte vana taga. 🙂

  • Rita
    October 31, 2019

    Püksirihma kingiks. Kuna sellist päris ilusat ei olegi nagu, mingi poolvärviline on ? ja teine selline must aga samuti väga kulunud. Niiet uut on vaja ja loodan õnnele!!

  • Kadri
    October 31, 2019

    Just hiljuti vaatasin, et mu isa rahakott, mille talle kinkisime, näitab kulumismärke. Seega kingiksin rahakoti.

  • Kristel
    October 31, 2019

    Rahakoti kingiksin, et raha ja krediitkaardid võimalikult kenasti minu juurde jõuaks…??

  • Adeele
    October 31, 2019

    Nahast rahakott juba on, püksirihm veel puudu.

  • C
    October 31, 2019

    VB rahakoti juba sünnipäevaks kinkisin, nüüd oleks püksirihma aeg?

  • Eleri
    October 31, 2019

    Kingiksin oma isale rahakoti. Tal ka see põhimõte, et kui toimib, pole uut vaja. Hoolimata sellest, et vana on juba seitse korda parandanud ja pole enam kohta, kust parandada.

  • Kaisa
    October 31, 2019

    Pigem rahakoti, sest praegune ei kannata kriitikat.

  • Kats
    October 31, 2019

    Ma kingiksin rahakoti. Vana tal juba tõesti räbal ja üks ilus uus nahast rahakott oleks ilus üllatus talle! 😀

  • Kristel
    October 31, 2019

    Püksirihm oleks hea valik mu mehele 🙂

  • Mairi
    October 31, 2019

    Mina kingiks oma isale uue rahakoti! ?

  • Teele
    October 31, 2019

    Püksirihma 🙂

  • Joanna
    October 31, 2019

    Seekord valiks tõesti püksirihma, pilte vaadates tunduvad need üsna head ja kvalitseetsed. Oleks imeline kingitus isale isadepäevaks! 🙂

  • Maarja
    October 31, 2019

    Püksirihma on alati vaja ! 😉

  • R
    October 31, 2019

    Kingiksin püksirihma, sest rahakott juba on kingitud.

  • Karoliina
    October 31, 2019

    Enda elukaaslane püksirihma ja rahakoti Von Baer’ist on saanud. Oma isale olen siiani vaid rahakoti kinkinud. Seega valiksin temale ühe korraliku ja vastupidava püksirihma. ?

  • Anneli
    October 31, 2019

    Püksirihm 🙂 Eelmine isend “aastast 65” leidis oma tee prügikasti ja nüüd kuluks uus ja korralik rihm ära??

  • Ann
    October 31, 2019

    Püksikrihma!
    Mu mees väidab et ta pole seda head õiget püksirihma veel leidnud ja käib oma 100a vana nässakaga mis oli tal juba enne meie tutvust.
    No ilmselt hea nahast püksivöö teenibki üle 10 aasta ?

  • Liis
    October 31, 2019

    Kingiks oma isale rahakoti, aga oma laste isale püksirihma ?

  • Mariliis
    October 31, 2019

    Mina kingiksin rahakoti, kuna seda oleks just vaja ja läheks asja ette 🙂

  • Sirle T
    October 31, 2019

    Mina kingiksin oma isale rahakoti 🙂

  • Kristine
    October 31, 2019

    Kingiks rahakoti ??

  • Kristel
    October 31, 2019

    Minu mehel ka vana nässakas (NII ÕIGE SÕNA!!) nahast rahakott, millele juba “otsaette“ kirjutatud, et “ma veel ju noh.. enamvähem käin”. Isadepäev tuleks meil ka see aasta varem – kuupäevaliselt küll nii nagu isadepäev on, aga mees veel selline “pool isa”, sest beebi meil sünnib jaanuaris, praegu möllab veel kõhus. Ma lihtsalt ise arvan, et armas oleks mehele kingitus teha ka selleks isadepäevaks – las harjutab neid isadepäevi juba enne lapse sündi 😉

  • Diana
    October 31, 2019

    Rahakott!

  • Silvia
    October 31, 2019

    Ikka rahakott ?

  • Keit
    October 31, 2019

    Olen juba pikalt ühel Von Baer´i meeste rahakotil silma peal hoidnud, mis läheks kingiks mehele. Nii et .. üks kena ja kvaliteetne rahakott kuluks täitsa ära 🙂 !

  • Anni
    October 31, 2019

    Püksirihma kingiksin 🙂

  • Triinu
    October 31, 2019

    VB püksirihm juba vööl, nüüd olekski täpselt taskust üks rahakott puudu 🙂

  • Helika
    October 31, 2019

    Kingiks rahakoti, sest ta kulutab neid nagu sokke ? vb von baer peaks kauem vastu

  • Maret
    October 31, 2019

    Kuna Von Baeri püksirihma sai eelmine aasta isadepäevaks, siis seekord valiks rahakoti. ?

  • I.
    October 31, 2019

    rahakott 🙂

  • Helina S
    October 31, 2019

    Minu elukaaslasele ja lapse isale oleks just ühe nässaka rahakoti asemele uut vaja. ???

  • Julia
    October 31, 2019

    Ikka rahakoti

  • Raili
    October 31, 2019

    Pigem eelistan rahakotti.

  • Sigrid
    October 31, 2019

    Kingiksin abikaasale isadepäevaks rahakoti

  • Gerda
    October 31, 2019

    Rahakoti!

  • Annika
    October 31, 2019

    Rahakoti laseks lastel isale kinkida 🙂

  • Liana
    October 31, 2019

    Mina kingiksin värskele isale püksirihma, et püksid jalas ikka püsiksid.

  • Mairi
    October 31, 2019

    Mu elukaaslasele oleks just rahakotti tarvis. Praegune on ikka päris räbal juba.

  • Jaanika
    October 31, 2019

    Rahakott kulub ära küll. Kasutab mingit totakat kaarditaskut ?
    Esimene isadepäev, kodus kasvab 7 kuune märtsibeebi

  • A
    October 31, 2019

    Ma võtaks mehele rahakoti küll. Tal on eelmine juba veidike välja veninud 🙂

  • Linda
    October 31, 2019

    Rahakotti mu isa ei kasuta, aga ilusale vööle vaevalt, et ei ütleb ?

  • Jaanika
    October 31, 2019

    Ma kingiksin oma abikaasale (ja laste isale :D) rahakoti, sest hetkel tal polegi rahakotti, vaid hoiab oma raha ja pangakaarte telefoniümbrise taskus. Ei oska kokku lugedagi, mitu korda need sealt kõik välja on lennanud, kui laps on telefoni valetpidi kätte võtnud 😀

  • Kristiina
    October 31, 2019

    Püksirihma kingiks küll väga hea meelega. Eriti vaadates elukaaslase hetkel olevat rihma. (aga ju veel töötab).

  • KristiinaJ
    October 31, 2019

    Püksirihma kingiks küll väga hea meelega. Eriti vaadates elukaaslase hetkel olevat rihma. (aga ju veel töötab, olid tema sõnad).

  • Heleryn
    October 31, 2019

    Rahakoti kingiks mehele isadepäevaks ?

  • Heli
    October 31, 2019

    Püksirihm, see on ajast ja arust juba.

  • Helena
    October 31, 2019

    Mina tahaks isale kinkida püksirihma 🙂

  • Elen
    October 31, 2019

    Ma ei teagi,kumma ma kingiks,sest tal olels raudselt mõlemat vaja ?,kuna peab valima,siis arvan et rahakoti kingiks

  • Dagne
    October 31, 2019

    Püksirihma oleks mehel vaja küll. Natukene nagu kodutu juba käib ringi oma vana rihmaga, ise uhke ka, et kui kaua see vastu pidanud juba ?

  • A,
    October 31, 2019

    Valiks rahakoti. Sel lihtsal põhjusel, et mehe rahakott on ribadeks ja kuigi mul endal on lausa 2-3 rahakotti varutud, siis tema jaoks on need liiga naistekad. 🙂

  • Pille-Riin
    October 31, 2019

    Nii äge seljakott? sooviks püksirihma, praegu käib mingi eriti vana nässakaga??

  • Kristi
    October 31, 2019

    Palun üks püksirihm 🙂

  • Johanna Ojasaar
    October 31, 2019

    Mina annaks ka rihma!?

  • Sirili
    October 31, 2019

    Valiksin rahakoti, sest mees käib ka mingi vana nässakaga ringi ja väidab,et tal polegi paremat vaja,sest tööpükste taskus läheb nagunii koledaks.

  • Jane
    October 31, 2019

    Püksirihma võiks küll kallil kaasal välja vahetada?

  • Liisu
    October 31, 2019

    Üks hea ja kvaliteetne rihm kulub igale mehele ära. Oma kallile abikaasale ja laste isale kingiksin ma just selle von baeri püksirihma – https://vonbaer.ee/nahast-voo-classic-helepruun/

  • Hedi
    October 31, 2019

    Rahakoti, sest tal on olemasolev juba nii räbal

  • Kristina
    October 31, 2019

    Püksirihma 🙂

  • Liisa
    October 31, 2019

    Ma juba leppisin lapsega kokku, et ta kingib isale rahakoti 🙂 aga kuna laps on 2aastane, pean mina selle rahakoti leidma.

  • Eleri
    October 31, 2019

    Mees täna just vaatas poes rahakotte, et tal oleks vaja aga kuna hetkel palju muid välja minekuid- lastele talveriided, jalanõud. Siis ei saa kahjuks praegu lubada. Ja kujutan ette kui mega heameel tal selle rahakoti üle oleks, kui meie selle võidaksime. 🙂

  • Kady
    October 31, 2019

    Püksirihm

  • Kaire
    November 1, 2019

    Kingiksin püksirihma, kuna vana on juba kulunud ning hakkab vaikselt katki minema

  • Marilin
    November 1, 2019

    Rahakoti kingiks 🙂

  • Mammu
    November 1, 2019

    Rahakoti

  • M-M
    November 1, 2019

    Rahakott:D
    seda on vaja!

  • G
    November 1, 2019

    Püksirihm, neid on mu lapse isal alati puudu.

  • Marju
    November 1, 2019

    Rahakoti või täpsemalt kaarditasku 🙂

  • Gerly
    November 1, 2019

    Kingiksin rahakoti. Juba pikemat aega pole vana mingitel põhjustel kasutatud ehk uuega ollakse selles osas korrektsem.

  • Epp
    November 1, 2019

    Mina kingiks püksirihma

  • Pille-Riin
    November 1, 2019

    Rahakoti! 🙂

  • Kaija
    November 1, 2019

    Rahakoti?

  • Kadi
    November 1, 2019

    Rahakott 🙂

  • Helena
    November 1, 2019

    Püksirihma 🙂

  • Kaidi
    November 1, 2019

    Püksirihma

  • Carmen
    November 1, 2019

    Kingiks püksirihma ?

  • Johhi
    November 1, 2019

    Püksirihma kingiks, sest sama asi, “vana ju veel töötab”. No ega ikka ei tööta 😀

  • Kristi
    November 1, 2019

    Kingiks rahakoti ?

  • Annabel
    November 1, 2019

    Kingiksin isale rahakoti, sest tal just hiljuti läks praegune katki ja ostis endal mingi suvalise 🙂

  • Merike
    November 1, 2019

    Püksirihma, sest rahakott on juba kingitud 🙂

  • Merili
    November 1, 2019

    Püksirihma, sest von baeri valikus pole piisavalt paljude kaarditaskutega rahakotti – mu isa on täielik friik ja tal peavad ALATI kõik kaardid rahakoti vahel olema. Ja no jumal teab kui vana tal see räbal on, mis pükse ülal hoiab 😀

  • Reelika
    November 1, 2019

    Kingiks rahakoti

  • Eve
    November 1, 2019

    Rahakott

    • KadiL
      November 2, 2019

      Kingiksin püksirihma, sest mees endale seda pikalt otsinud aga pole õiget leidnud!

  • Brita
    November 1, 2019

    Meie papsil oleks kindla peale super-hea meel uue rahakoti üle. Praegune pudeneb juba igast otsast…

  • Ingrid
    November 1, 2019

    Mina kingiksin oma mehele rahakoti. Viimatine on talle küll nii armas Fox firma oma, aga siiski juba räbaldunud.

  • Sigrid
    November 1, 2019

    Kingiksin pigem rahakoti

  • A
    November 1, 2019

    Mina kingiks isale püksirihma, sest praeguse ostis ta endale põhikooli lõpetamiseks?‍♀️

  • Merike
    November 1, 2019

    Püksirihm

  • Kristiina
    November 2, 2019

    Rahakott

  • Elis
    November 2, 2019

    Rahakoti kingiks ma.

  • Kristin
    November 2, 2019

    Eelmisel aastal ma plaanisin talle Von Baeri püksirihma kinkida. Vana rihm läks katki ja kuna tal pole tavaliselt midagi kunagi vaja (nagu meestel kombeks), oli mul nii hea meel, et saan talle midagi asjalikku kinkida. Ja siis.. tema läks ISE poodi ja ostis endale ISE uue rihma. Ta ei käi üksinda endale asju ostmas tavaliselt. 😀 Prooviks sel aastal siis rahakotiga. 😀

    • Karin
      November 2, 2019

      Jõuludeks kinkisin mehele Von Baer rahakoti, aga halbade juhuste kokkulangevusel kaotati see ära. Äärmiselt äge oleks isadepäeval teda uue rahakotiga üllatada.

  • Kristel
    November 2, 2019

    Von Baer-i püksirihm. Nende tooted on mõeldud kaunistama iga suurepärast ISA.

  • E
    November 2, 2019

    Rahakott. Mees just ütles, et sooviks rahakotti. Tal mingi näru kaarditasku..

  • Rrrr
    November 2, 2019

    Kaarditasku tahaks kinkida sest rahakoti kasutaja pole ning kaardid tagataskus on juba paindunud ja pangakaarti on 3 korda vahetamas käinud. Muidugi püksirihm on ka 1 kasutusel ja see ka juba 15 aastat vana, kuluks ilus uus rihm kere peale ära küll ?

  • Kaidi
    November 2, 2019

    Rahakoti. Mul mehel mingi vana räbal kaarditasku, aga see ka “veel tòötab” ?

    • Pirje
      November 3, 2019

      Üks hea nahast püksirihm kindlasti praktiline kingiidee 🙂

  • Liisi
    November 3, 2019

    Püksirihm

  • Liina
    November 3, 2019

    Püksirihma kingiksin ? kuigi praegune ka vist töötab, aga tihtipeale on kadunud see tal.

  • Loore
    November 3, 2019

    Kingiksin rahakoti

  • Jaana
    November 3, 2019

    Mina kingiksin reisikoti 🙂

  • Nelka
    November 4, 2019

    püksirihm

  • Mirjam
    November 4, 2019

    Püksirihma kingiksin 🙂

  • K
    November 4, 2019

    Püksirihma 🙂

  • Kris
    November 4, 2019

    Rohakoti ?

  • Viorica
    November 4, 2019

    Papsile kuluks rahakott väga ära. Ta ka sellist tüüpi, et odav nässakas ajab asja ära. Not ?

  • Kerlin
    November 4, 2019

    Püksirihma kuna hetkel kasutusel olev kriitikat ei kannata. Seega pöidlad pihku ja loodan võita 🙂

  • Krissu
    November 4, 2019

    Rahakott

  • Ülle M
    November 5, 2019

    ..mina kingiks pigem rahakoti, neid ikka kulub:)

  • Bella
    November 5, 2019

    Minu isa on sama põhimõttega mees, et kuni asi veel terve, siis käib kah. Ainult viimases hädas ostab endale midagi uut. Niisama träni kinkimist ei kannata, enda sõnul pole tal midagi vaja ja mina ei peaks oma raha selleks kulutama. Suvel hakkas lõpuks, pärast ca 5-7 aastat, tema vana rahakott otsi andma. See tuli suht juhuslikult välja, kui nägin selle räämas olekut ja mainisin talle seda. Temale harjumatult ta nõustus selle väitega ja ütles, et oleks vist jah aeg välja vahetada, et vana teeninud oma aja ära. Nagu rusikas silmaauku, oli idee tema sünnipäevakingiks olemas. Probleem tekkis sellest, et minu isa on konkreetne mees, kes läheb ja ostab esimesest poest, mis tal vaja on. Mitte et käiks ringi, tutvuks valikuga ja siis otsustaks. Selle tõttu jäigi üllatus olemata, kuna pidin mitu nädalat enne tähtpäeva talle reetma, et ärgu ostku endale rahakotti, sest saab selle sünnipäevaks selle. Valituks osutus just VB. Vähemalt pakkus talle avastamist kotilt leitav graveering, mis oli personaalselt temale tehtud. Kuna härral nüüd korralik rahakott olemas, siis heaks täienduseks oleks püksirihm ?

  • Annika
    November 7, 2019

    Rahakoti kingiksin

  • Marianna
    November 8, 2019

    Püksirihm oleks vajalik kink ?

  • Alice k
    November 8, 2019

    Rihm 🙂

  • Kelly
    November 8, 2019

    Püksirihm

  • Ragne J
    November 8, 2019

    Uut rahakotti oleks küll tarvis kinkida 🙂