10 € jaanuariost

Nagu te vast mäletate, siis algatasime me Christinega 10 euro projekti! Lühidalt siis korjame pool aastat iga kuu 10 euro eest lasteasju, mille me 6 kuu pärast abivajajatele saadame. Et neile oleks üks kena kingitus, mida enda rahakott ehk võimaldada ei suudaks.
1795545_10152156932264911_1232516326_n-300x225-7761018Käisin täna Stockmannis 60% allahindlust nautimas (kuna sõbranna seal töötab, sain lisaks veel 20% alla!) ja tegin ära oma 10 € projekti jaanuarikuu ostu. Kes kampa lõi, siis homme on ju viimane jaanuari päev :)!

Pean tunnistama, et tegelikult läksid mul need asjad kokku 7.20 maksma, mitte 10. 2A tüdruku tudukombe alghind oli 18.90€ uus hind 6.60€. Leggingsid maksid enne alesid 6.90, aga allahindlusega 2.40ga. Sellele lisandus veel 20% sõbranna töötajaale. Eks ma siis vaatan, kas leian midagi pisikest veel, või teen järgmisel kuul 13 euro eest ostu.

Ja ma tegelikult ei teagi, et miks ma just need asjad valisin. Mõtlesin, et pisikesed tüdrukud ehk oleksid rõõmsad sellise printsessituduka üle. Ja leggingseid läheb ju igal endast lugupidaval noorel neiul vaja? 🙂

Täna sain veel kaks inimest meie projektiga kaasa lööma. Kui tahad ka, siis kirjuta mulle mariannkaasik@gmail.com. Et rohkem inimesi sellest kuuleksid, siis vajuta siin postituse all LIKE, nõnda ei pea sa midagi sheerima, aga see hüppab ikka su wallile. Muidugi sheerimine on ka armas!

(Ma sain endale ka tavaari, aga neid ma näitan kunagi siis, kui mu mokad ei ole ohatistega kaetud ja te ei hakka verd oksendama, kui mu pilti näete…Parem näitan ilusat pilti, kus mul väga ohatist näha pole!)

10753_644174828952541_905283439_n-199x300-8760295
Marile meeldib ka head teha. Näiteks täna tegi ta meile head ja jäi kell 8 ööunne!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

18 Comments
  • Edith
    January 30, 2014

    täiesti sinu koopia ikka 🙂

  • Kaisa
    January 30, 2014

    See on üks vahva üritus, kirjutan Sulle!

  • Ty
    January 30, 2014

    Vahva idee tõepoolest. Ainult 2-aastase tüdruku emana ütlen, et meil igasugused tudukombed on täiesti out, kuna just täpselt see on vanus, kus laps käib ise potil ja öösel juhtub seda veel küll ja küll.. Omal tudupüksid oskab ilusti maha tõmmata, aga kui kombe seljas, siis ei jõuta sinna potile mingi valemiga…

    aga idee on tegija! ise hakkasin ka majas tuuseldama ja homme läheb kaks kastitäit nõusid, kodumasinaid ja hunnik riideid taaskasutuskeskusesse.

  • Anni
    January 30, 2014

    Idee on super ja kena, et sa head teed, aga esiteks ei kasuta üldjuhul 2-aastased enam tudukombesid ja teiseks kui mõtled sellele vaesele lapsele, kes peaaegu mitte kunagi midagi uut ja ilusat ei saa, siis äkki tahaks mõnda ilusat pluusi või kleiti, millega saaks ka lasteaias eputada, tudukombet ei näe ju keegi ja pole ju vahet mis riietega keegi magab 🙂

    Aga idee on tubli 🙂

    • Mallukas
      January 30, 2014

      Kurat, ma üldse ei mõelnud sellele niimoodi :(((( Edaspidi olen targem 😀

      • dzeik
        January 30, 2014

        Samas kas 2 aastased, kes lasteaias juba, ehk ikka kannaksid tudukombet.

  • Gertu
    January 30, 2014

    Rimis on hetkel ulmesoodukad lasteriietele 😉

  • reet
    January 30, 2014

    Tegelikult sõltub kõik ikka lapse kasvust. Minu lapsed on oma vanuse kohta väikest kasvu, aga sõbranna pärandas meile kunagi tudukombed suuruses 104 ja 110. Noh, mul koheviiene poiss kannab 104 suurust ja ta on kaks ja pool aastat ise kempsus hakkama saanud, see peaks ikka eriline rõivaikaldus olema, mille puhul ma talle tudukombe selga tõmbaksin – aga sellesama sõbranna vanem poiss oli juba kaheselt ülemeetrimees ja vajas öösiti kempsuabi vist neljanda sünnipäevani, nii et tema jaoks oli täiesti loogiline suurele lapsele tudukombe selga panna, lapsel öösel selg kaetud ja puha. Meilt läksid need kombed küll kuhugi edasi, meil on nimelt üks noorimast lapsest pool aastat ja üks suurus väiksem sõber, kellele meilt ülejääv kraam läheb.

    Tudukombedega on veel nii, et kui asju saav lapsuke juhtub elama ahiküttega “aktiivmajas” (õhutama ei pea midagi, õhk vahetub pragude kaudu ise), siis on täiesti väärt kraam taldadega ehk jalaotstega tudukad. Sokid kisub väikelaps ära ja kesse lapsevanem öösel viitsib sügavalt magavale lapsele iga tunni aja tagant tekki peale sättida? Aga taldadega tudukas on varvastel ka hea soe.

    Idee on muidu suurepärane.

  • Anne
    January 30, 2014

    Eks igaühele oma – mina kiidaks küll tudukombet, selg on soojas. Laps (peatselt 4ne) ajab aina tekki pealt ära ja siplemisega kipub pidžaamapluus kogu aeg üles kerima. Hiljuti veel kandis tudukombet, aga see jäi väikseks. Pissile minnes sai ise selle ilusti seljast maha, tagasi selga panemisel natuke aitasin.

    Sa oled nii tubli ja hakkaja, sinusuguseid võiks rohkem olla. Loen su blogi ja mõtlen, et kust neid ideid küll tuleb…

  • Kaisa
    January 31, 2014

    Mina ka kiidan tudukombet. Meil pikemat kasvu preili ja kaheaastasele mõõtudelt sobivaid riideid kandis juba enne 1,5-aastaseks saamist ja tudukombesid oli meil navaalom. Poti peal käimiseks lukuga kombe okei, saab kiirelt välja.

  • Lugeja
    January 31, 2014

    Mina korjaks Sinu asemel selle raha kokku (u. viie kuu vältel), mis moodustab arvestatava summa ja telliks need riided hoopis Sportsdirectist. Kuna seal on vääääga suured aled ja asjade hulk oleks oluliselt suurem kui suurest kauplusest ostes. See on lihtsalt väike tähelepanek, kuna antud raha saaks realiseerida suurema koguse riiete ostmiseks:)

    Tore ettevõtmine, edu:)

  • Helen
    January 31, 2014

    Soovitan ka rimisse minna, seal bodid 1-2 euri ja kolmene komplekt 4 euri 🙂 ostan ka oma lapsele sealt 🙂

  • helbe19
    January 31, 2014

    kindlasti saavad palju lapsed rõõmsaks 🙂 kuid peaks mainima, et paljud pered vajaksid toiduabi palju rohkem, kui täiesti uusi riideid. pahatihti ei julge inimesed seda tunnistada, et kõht tühi ja pole ka midagi ise ega ka lastele süüa anda. nälg on lapse jaoks palju hullem, kui vanad riided seljas…..riideid saab lapselt lapsele edasi anda. mina aitaksin näiteks kedagi iga kuu 10 euro võrra toidu asjadega pigem.

    • Mallukas
      January 31, 2014

      Hea mõte järgmiseks poolaastaks 🙂

  • helbe19
    January 31, 2014

    hmm mallu, kui sa tead peret kus oleks vaja sellist abi siis anna teada paneks paki teele neile 🙂

    • Mallukas
      January 31, 2014

      mis sa saata tahaks?

    • Mallukas
      January 31, 2014

      Jah, just sain ühe kontaktid, palun kirjuta mulle meilile

  • Karita
    January 31, 2014

    Mina tahan ka toiduabi anda! Või siis kellegi konkreetse ja vajaliku soovi täita.