kuidas lapsi magama panna?

1497330_10152156124379911_67739956_n-225x300-6701185 20140131_180543-300x225-2719801

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

13 Comments
  • Edith
    January 31, 2014

    Veits imelik on see küll 😀
    Hea on kui nad iseseisvalt jäävad magama või siis nii väiksed söömise ajal. Mul jäid pm terve esimese eluaasta jooksul õhtul rinna otsas magama 😀 Vahest harva tatsusin ringi ka lapsega, kui söömine piisavalt ei väsitanud. Aga hiljem ma viisin voodisse, veits aega olin seal lapse kõrval ja siis tulin ära ja lasin ise magama jääda. Kui karjuma hakkas, siis läksin ikka vaatama, mis probleem on.

  • Tiivi
    January 31, 2014

    Minu pisike poeg magas sarnaselt sinu fotodele praegu (kui ta just rinna otsas ei uinunud). Tema suutis magada rahus paar tundi järjest (muidu ärkas iga võpatusega ja pikemalt kui tund ei maganudki) ainult nö pambuna ehk teki sisse mähitult. Kasutasin veel spetsiaalset lina, mida poes müüakse selleks puhuks. Alles 5kuuselt saime ta ilma pambuta magama.

    Veel olin mingil perioodil nii meeleheitel, et kasutasin ka fööni ja tolmuimejat tema uinutamiseks. Muidugi asusid need asjad lapsest kaugemal! Selline kohina ja mühina hääl rahustas lapse ja laps uinus ilma nututa ja väga kiiresti .

    Vahepeal ka kiigutasime, hüpitasime, kiigutasime, kuid kui kukkus pool aastat vanust lapsel tegin unekooli ja sellest ajast magab laps oma voodis kõik uned ja uinub iseseisvalt probleemideta.

    Eks igaüks peab katsetama ja leidma selle tema pere jaoks parima lahenduse, kunagi teise lapsega üritan ilma füünide ja tekkideta hakkama saada 🙂

  • Siisu
    January 31, 2014

    Ja kus on Mari esimesel pildil?

  • Kadri
    January 31, 2014

    Meil käib ka jube tsirkus iga õhtu selle magama panemisega. Ükskord mees kiigutas last lausa vankrikorviga – nii et vankrikorv oli käes. Lapsel olid paari minutiga silmad kinni. Kuna see aga füüsiliselt jube raske on, siis kinnitas mees lakke kiigekonksud ja ostis ehituspoest nööri ning nüüd ripub meil vankrikorv laes ja lapse saab seal kiigutades magama panna. Ei teagi mis siis saab, kui vankrikookon talle väikeseks jääb :))

    • Merilin
      February 1, 2014

      siis hakkab ise magama jääma. kuni 5da kuuni kasutasin päevaunde tekkimiseks just vankrikookoniga kiigutamist….:). sealt ma oma musklis käed saingi:). kuskil 4da ja 5da kuuni on mu tuttvad palju hädas olnud. mul oli häda päevaundega. õhtul uinus kenasti peale söötmist. seega ärge kartke, kõik loksub ise paika.

  • Jana
    January 31, 2014

    Whatever it takes Mallu, whatever it takes! 🙂
    Olen ka praeguse kaalikaga kõvasti vaeva näinud, alles pärast unekooli on asjad lihtsamad, k.a see, et kui öösel ärkab kogemata, siis ei pea ma teda ringi vedama vaid jääb ise magama siiski.
    Mari tundub sul selline kaisutaja ja soojalemb, äkki sobiks talle swaddling ehk siis kinnimässimine nii öelda?
    Kogemusest võin öelda, et ka varasemad kuldsed magajad hakkavad mingi hetk streikima, siis tuleb rahulike arutelude käigus nad uuesti terve mõistuse juurde suunata ja anda neile teada, et see on nende ego mis räägib, saagu üle ja hakaku magama normaalselt 😉 mõnikord tõsise jutu ja silmavaatega saavutab palju!

  • Anu
    January 31, 2014

    Sa oled nagu Ellen DeGeneres oma kingituste jagamisega juba. 😀

  • Anu
    January 31, 2014

    Haha, oih, see läks ilmselt vale postituse alla. 😀

  • anu
    January 31, 2014

    keri kanni, ma alles nüüd vaatasin pikemalt su headeril seda esimest kassipilti:D:D powtšikapowoww

  • Kati
    February 1, 2014

    I pildil on laps küll ära kaotatud :D, teisel võiks aimata. Keha mässiakse siis, et laps tunneb siislähedust (nagu kõhus ol vms), aga miks miks seda tekikest panna, valgue pärast?

  • Kati
    February 1, 2014

    st et keha mässitakse sisse…

  • L
    February 1, 2014

    😀 😀

    Mul jääb ka ainult nii magama,kui pehme tekk vastu põske.Mitte nüüd päris üle pea 😀 Aga vastu nägu PEAB olema.Kui selle tekiga kunagi midagi juhtub,siis ma ei tea mis teen 😀

  • Piret
    February 1, 2014

    Mürts beebi voodisse, nüüd kolmanda kuu hakul, kalts pihku ja tudupiilu. Aaga tuleb tunnistada, et see on mu neljas laps ja esimene omalaadne. Eelmised kõik jäid vaid tissi otsa magama, selle eemaldamisel tekkis enneolematu lärm ja nii kogu 16-18 vasikatamise elukuud. 😀