imelised Kumalised*

Paar kuud tagasi lõin ma kampa Kumaga ja kes veel ei teadnud, siis peale liblikaprosside on nende tootevalikus erinevaid ehteid, küünlaid ja isegi riideid. Ja just nende riideid olengi ma viimasel ajal väga tihti kandnud ja tõepoolest kiidan. Ka Mari keeldub juba jupp aega muud pusa kandmast, kui seda Kuma oma. Ma spets pilti teinud ei ole, aga siin suvaline hommik, Mari lasteaeda minemas. Ma kardan, et ta õpetajad arvavad, et tal muid riideid ei olegi…

Kuma pusad on hästi mõnusad, pehmed, ei lähe pestes kõvaks (nagu mul just üks pusa läks, selle pärast mainin, haha) ja püsivad kenasti sellised, nagu ostmise hetkel, ei nõua mingit erikohtlemist ja pesu. Sama ei saa ma kahjuks öelda t-särkide kohta. Ma olen laisk ja eelistaks, kui ma saaks kõik korraga masinasse visata, sest mul pole aega, et iga oma riideeset sama hellalt, kui vastsündinud last sussutada. Paraku ma juba ühe t-särgi niimoodi koledaks tegin, seega edaspidi jään ma selle juurde, et pesen neid särke vastavalt juhendile. Muidu tõmbuvad need tikandi juurest kokku ja ei jää pärast üldse nii ilusad, lihtsalt teile soovituseks, sest need on imelised särgid. Mõtled küll, et tavaline särk, aga see õrn tikand seal peal muudab ka kõige lihtsama outfiti üliägedaks.

Kanna teksade või retuusidega, ikka äge❤️

Ja no loomulikult on ka minu Kuma pusad tihti kasutuses. Hiiumaal tegime nendega väikese shuudi ka!

Nüüd sain endale lõpuks nende dressika-kleidi kah ja no, uus lemmik! Nii mugav, sobib näiteks tuunikana kanda koos retukatega, või niisama kleidina. Kerge, samas ei vaja peale jakki, kui on jahedam suveõhtu ja näeb oma lillekestega nii armas välja, et kui see pesus pole, siis on see mul seljas ?

Mul on teilegi pakkuda sooduskood “mallukas”, mis annab sulle 15% allahindlust kuni 23da kuupäevani. Lisaks paneme käima ka eriti mõnusa kingiloosi! Vali välja enda lemmik riideese Kuma lehelt (ükskõik, kas laste, või täiskasvanute) ja jäta siia kommentaariumisse link. Võitja saabki enda soovitud eseme kingituseks ❤️ Auhinna loosin välja nädala pärast!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

167 Comments