teil on Tinder v?

Mul oli eile postkast umbes kirjadest, et kas ma ikka tean, et Kardol on Tinder. Kui aus olla, siis ei teadnud, aga no kui on, siis on. Mul endalgi paar aastat tagasi üheks päevaks oli, sest tahtsime ühe teise sõbrannaga vaadata, et mis see äpp endast kujutab. Selles suhtes on ju vähemalt minu tutvusringkonnas päris mitmeid, kes Tinderis tutvnud ja kiidavad taevani seda äppi. Mitte, et ma paar aastat tagasi oleksin uut meest otsinud, aga noh, huvitav tundus. Kui mina veel vallaline olin, siis ju selliseid asju ei olnud.

Kurta ei saa, sai muudkui paremale ja vasakule svaipida ja värki, aga ainuke miinus oli see, et noh, ma olen Mallukas ja ainukesed kirjad mis mulle tulid, olid a) kas sa päriselt mallukas? b) kus Kardo on??. Või noh, kas see just miinusekski oli, lihtsalt naljakas. Ja ma olen kindel, et kui ma selle äpi uuesti tõmbama peaks, oleks tulemus suht sama, sest mõned asjad siin ilmas ei muutu.

Aga Kardo ja Tinderi kohta pole minult mõtet mingit dramaatilisi emotsioone otsida. Minu poolest võib tal see olla, kui ta tunneb, et ta tahab. Mul on üldse reaalselt null armukadedust või midagi Kardo suunas, nii et selle üle ei pea keegi muretsema. Ma ei usu, et ta neid tinderideite meile siia koju, laste ette tassima hakkab kohe esimese asjana. Eile soovitasin talle isegi paremaid pilte sinna ja puha.

Samas teie tinderiseiklustest tahaks küll kuulda. Kas teil on Tinder? Teate kedagi, kest sealt actually endale päriselt kellegi leidnud ka on, või ongi see rohkem selline hookup äpp?

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

130 Comments
  • Anne-Ly
    September 19, 2020

    Leidsin endale kaaslase Tinderist, oleme nüüdseks abielus ja perre sündis ka plikatirts, nii et kõike võib juhtuda ?

    • G
      September 19, 2020

      Tutvusin oma abikaasaga Tinderi kaudu ja meil ka pisike poiss ?

    • R
      September 19, 2020

      Mina tutvusin oma tulevase abikaasaga Tinderis ?
      Purjus peaga sai kogemata arvatud, et Tinder allalaadimine on hea mõte, ja tundub, et oligi ?

  • K
    September 19, 2020

    Mina leidsin oma kallima. Oleme koos, plaanime pulmi ja lapsi. Väga äge on.. Aga muidugi enne pidin käima paljudel deitidel, palju südamevalu saama ja ka mõni suhe oli. Aga. Ma olen õnnelik ja kui miski on määratud, siis saab see olema. ?

    • Tiiu
      September 19, 2020

      Mu üks parim sõbranna abiellus eelmine suvi oma kõige esimese Tinderi deidiga. Ootavad last, ostsid kodu, madly in love!

  • Kadi
    September 19, 2020

    Kaks aastat olin Tinderi-kutiga suhtes ?

    • Mallu
      September 19, 2020

      ja mis siis juhtus? 😀

  • T
    September 19, 2020

    Mina tutvusin oma elukaaslasega tinderis. ? Mul on ka paar sõbrannat, kes oma elukaaslastega on seal tutvunud.

    • Käro
      September 19, 2020

      Leidsin endale tinderist elukaaslase, juba 4 aasta jookseb koos olemisest. ?

  • K.
    September 19, 2020

    Mul oli. Leidisin sealt ühe noormehe. Kohtusime korra. Ja siis juhtus midagi, pöörasime tülli ja enam ei suhelnud. Ja pool aastat hiljem ta otsis mu üles ja kirjutas. Tegelt olin temast suht sisse võetud alguses.. ja see mitte suhtlemine oli suht “valus”.
    Igatahes arenes see suhe tormilise kiirusega ja ma tundsin et nonii olen ülepeakaela armunud ja see tõmme oli meeletu. Ja siis.. ühel ilusal päeval. Ta teatas et läheb austraaliasse. Minu maailm varises kokku ja tema läks minema. -10kg ja lõputud peod. Ta leidis sealt suht kohe endale kaaslase ja mina leidsin eestist. Ilma tinderita. Oleme koos tänaseks 2 aastat ja uuel aastal saab meie pere täiendust ??

  • Kairi
    September 19, 2020

    Mina leidsin üle 5 aasta tagasi Tinderist mehe. Oleme abielus ning 2 last.

  • Kats
    September 19, 2020

    Mina leidsin enda elukaaslase ning tulevase lapse isa Tinderist?Kumbki midagi tõsist otsimas ei olnud, olime mõlemad lahku läinud pikkadest suhetest-kuid juhtus see, et leidsime üksteist ja kogu asi algas üsna kiirelt ja pöörase armastusega?

  • Kelly
    September 19, 2020

    Minu kaaslane ka tinderist leitud 🙂 ja olen tõesti väga õnnelikus suhtes

  • Mai
    September 19, 2020

    Mina leidsin enda praeguse elukaaslase ja tulevase lapse isa tinderist. Ta oli sel hetkel veel abielus aga elasid lahus ja lahku läinud.
    Vahetasime messengere ja paar korda suhtlesime ka aga siis leppis naisega ära ja rohkem nagu ei suhelnud. Vaatasin et ilus mees ja tundus ka hea mees oma naisele ja hea isa lastele, olin kade ja tahtsin ise selle praeguseks exnaise asemel olla. Talle muidugi midagi ei öelnud ja välja ei näidanud.
    Paar aastat hiljem juhuslikult avastasin et ta suhtleb mu õega. Õde ja too kutt ei teadnud et me kõik kolm üksteist teame.
    Kirjutasin tollele kutile et too mu õde ja hakkasime suhtlema. Lõpuks saime kokku (sõitsime koos mu lapsele mu ema juurde järgi ja läksime võtsime õe ka peale kes siis ikka veel ei teadnud et me tolle kutiga vanad tuttavad ja kes ise teda näinud ka pöriselus ei olnud). Ühesõnaga tegime nalja… ja ei arvanud kumbki et sellest midagi tuleb, eriti mina. Rõhutan et siis kui tolle kutiga uuesti suhtlema hakkasime, oli ta lõplikult exist lahku läinud juba.

    Õde mul üritas sebida teda ja puges külje alla talle. Long story short.. tänaseks oleme 2a koos olnud ja kohe beebi sündimas.

    • Kat
      September 19, 2020

      Hmm kumb siis nyyd oli, kas öde “yritas sebida ja puges kylje alla” vöi olid pigem sina see kes teadis, et öde ja mees suhtlevad ning läksid öe teadmata nende vahele? Nii haige jutt

    • m
      September 19, 2020

      Appi, nii haige jutt.

    • Ene
      September 21, 2020

      Varsti tuleb see hetk, kus tüüp valib õe! Kammoon, kui ta oma naisest lahku läks ja oleks tahtnud Sinuga suhelda, siis ta oleks Sinuga kontakti otsinud. Kuna tal seda huvi polnud, siis suhtles ta Sinu õega. Ära raputa endale tuhka pähe ja ära ela kuskil roosas maailmas ?

  • Eneli
    September 19, 2020

    Kunagi muidugi oli ka tinder, aga ei leidnud sealt muud, kui ainult vendasid kes voodisse tahtsid või siis mingeid mökusid. ? Paar head sõpra leidsin küll, kellega tänaseni suhtlen. Ühe tegelasega sealt olime aasta fwb, aga siis tutvusin sõbra kaudu enda praeguse mehega ja siis suhtlus muidugi katkes kah. ?

  • Kätu
    September 19, 2020

    Minul on oma isiklik Tinder kodus. Tutvusime peaaegu viis aastat tagasi ja tema oli minu kõige esimene tinderi deit üldse. Kohe me muidugi aru ei saanud, et me päris match mad in heaven oleme. Alguses tahtsime lihtsalt vabad olla ja funida. Aga kui see lõpuks liiga pikalt kestis ja ma temaga pooleks aastaks suhtlemise täielikult lõpetasin, saime mõlemad aru, et koos on meil ikka kõige parem. 🙂 Eelmise aasta kevadest kolisime kokku ja toimime väga hästi.

  • P-R
    September 19, 2020

    Mina leidsin enda kaaslase tinderist ja ei leia, et selles midagi imelikku oleks. Reaalselt kokku sain too aeg ainult paari inimesega, kellega tundsin, et tahaks kokku saada. Ise tunnen veel umbes 4 paari, kes seal kohtusid ja on koos tänapäevani. ?

  • Pille
    September 19, 2020

    Endal oli tinder ja mehe leidsin ka sealt. Tuttavaid ka kes juba mitu aastat koos tinderist leitud inimesega. Kui elad väikelinnas kus kõik-kõiki teavad ja värki, siis pole nagu mehevalikut siin? Tinderis vaatad laiema raadiusega ja Eesti nii väike, et pole keerulist midagi kokku saada, kokku elama hakata. ? Enamuse ajast tuleb välja ka, et mingi ühine tuttav ka olemas kindlasti jne. ?

  • Johanna
    September 19, 2020

    Kohtusin oma elukaaslasega läbi tinderi, tänaseks oleme koos olnud 4.5 aastat, meil on ühine kodu ja kodus kasvamas 2-aastane tütar.

  • T
    September 19, 2020

    Ma loen so viimase aja blogipostitusi ja olen nagu mingi whaaat!!!??? Oled see tõesti sina – mitte, et see üldsegi ju minu asi oleks aga nooooo lihtsalt ei mahu pähe, teie kaks lähete lahku!!

    Mul on sellest kaks arvamust: a) te olete 2 kuu pärast tagasi koos kuna avastate, et nii on parem. B) sa leiad endale uue kuti( dont ask miks just sina leiad uue kaaslase mitte Kardo?). Kuidagiii, mdea tundub et niiii ylepeakaela tehtud otsus ja lihtsalt lasedki niii kergelt minna ?? Watafaaaak, ma nii segaduses ? Vb peaksid teise terapeudi otsima, kes annaks veel mingit arvamust? Ma kõik läbi mõtlenud, et äkki teid sossutataksegi lahku, hahaha .. nii sisse eland end ???

    • Mallu
      September 19, 2020

      Tead, elu läheb nagu läheb i guess

      • Annika
        September 19, 2020

        Minu teada terapeudid, psühholoogid jne ei anna nõu, soovita ega avalda arvamust. Olen ise ka nö kuuri läbi teinud psühholoogiga. Ta küsib asju mida sa ise pole endalt küsinud, kuulab ja küsib veel. Selle tulemusena hakkad selgemalt nägema ja rohkem mõtlema. Ja saad end ilma hukka mõistuta tühjaks rääkida. Seda me ju vajame kõik 🙂
        Nii, et otsused mida Mallukas teeb, on ikka tema enda omad 🙂

  • Jaana
    September 19, 2020

    Ma ka see, kes mehe Tinderist leidnud. Novembris saab 3 aastat täis ?

  • K
    September 19, 2020

    Mina kohtusin oma elukaaslasega tinderis,ega ma ka sinna ju kohe meest otsima ei läinud. Lihtsalt oli tore suhelda teistega aga peale esimest kohtumist reaalses elus ütlesin sõpradele,et selle mehe ma ära võtan ka ? Tema tundis sama ja nii ta läks,nüüd ootame oma esimest pisikest,hakkame maja ostma ja ei saaks õnnelikum olla ?
    Eks seal tinderis palju selliseid maha&taha vendi ka kes ongi seal otsimas mingit seksi ainult. Jobude seast tuleb see õige lihtsalt üles leida ?

  • Kats
    September 19, 2020

    Mina oma kunagise tinderdeidiga elan juba mõnda aega koos ?

  • Kristi
    September 19, 2020

    Me ka mehega tutvusime tinderis, kusjuures ta ei meeldinud mulle üldse piltidelt, tal olid mingi erilised vanad pildil, kus tal olid pikad juuksed ja jõhker habe ???, piltidel oli ta just Aafrikas tööl, kus teda kutsuti Jeesuseks muide?
    Kokku saime oli tal hoopis ilusti juuksed lühikesed ja habe aetud, no niiii numps mees mul ?
    Nüüdseks oleme kihlatud ja hetkel veel ühe beebi vanemad. Abiellume järgmine aasta.
    No aga enne teda, oli mul olnud Tinder u. 2 aastat ja vallalisena siis deitinud, omg issanda loomaaed on kirju!!! Need tüübid olid ikka niii seinast seina. Midagi head ma sealt ei leidnud, peale oma mehe. Keppi ma sealt ei otsinud, kuid kindlasti oleks saanud kui oleks soovinud aga nagu ütlesin see loomaaed on seal oi kui kirju.
    Üks näide… Saime tüübiga kokkus siis ja see oli purupurjus, reaalselt tuimus. Ma siis ütlesin et kuule lähen ära koju, et sa täis. Ta küsis seepeale, et kuna ma autoga olen, et kas saaksin ta koju visata ? ??? Mul oli suu kinni, ütlesin ok. Ja terve tee auto juurde ta lihtsalt peeretas ?? reaalselt oli tüüp nii täis et tal oli tihend juba lõdva ???
    No koju jõudes oli ta mulle kirjutanud ja vabandanud, kuid ma ei hakanud vastamagi, delete ja läksin eluga edasi ?
    See on üks paljudest “huvitavatest” deitidest mis oli…
    Ikka pärlite otsa sattusin, sitamagnet nagu mul kombeks öelda oli ?

  • G
    September 19, 2020

    Kolm aastat tagasi tegin aja veetmise eesmärgil endale tinderi, nüüd olen elukaaslasega 2.5 aastat koos olnud. Meil on ühine kodu, viis looma ja toimib. 😀 Ma olen südamest õnnelik ja ikka veel mõtlen, et no täiega joppas selle tinderiga noh.

  • M
    September 19, 2020

    Ju siis armastus ammu otsas kui 0 armukadedus jne. Pigem olite siis harjumusest suhtes veel?

    • haha
      September 19, 2020

      Armastus = armukadedus?
      On ikka imelikke, kes arvavad, et armukade on okei olla. Armukadedus on ebakindlate inimeste pärusmaa ning puudub seos armastusega.

  • Anni
    September 19, 2020

    Ma ka tegin endale ka tinderi kui olin pikast suhtest “vabanenud”, lihtsalt nii huvi pärast, sest kōik ju rääkisid sellest. Ega ma seal eriti aktiivne kunde ei olnud. Üks ōhtu jōin üksi veini ja swaipisin seal vasakule paremale. Ühega läks natuke valesti, tahtsin panna ei, aga läks hoopis match.
    Hommikul ta kirjutas mulle ja mul oli kohe selline tunne, et tema on minu inimene. Käisime korra deidil ja siin me nüüd oleme. Ilma Tinderita me poleks never ever kohtunud ja rohkem ma seal skoorinud ei ole☺️

  • Marge
    September 19, 2020

    oh Tinderi ajad. ma olin ka varem 8 aastat suhtes, kuni ükshetk see lampi ühel õhtul läbi sai. meil muidugi polnud lapsi nagu sinul. kolisin oma asjad kokku ja mõni nädal hiljem tõmbasin ka omale Tinderi. mäletan et mu vend õpetas mulle seda kasutama, kuna ta ise oli seal juba meister ja tolleks ajaks oli tal ka juba sealt pruut leitud(kellega on ta juba vb 3 aastat koos , uskumatu unelmate paar lihtsalt).
    Tinderis kokku olin ma veidi üle kahe aatsa,muidugi vahepeal tegin ka mõne kuiseid pause. aga ütleme nii, et sai palju käia kohtingutel ja seda aega on tore meenutada. USKUMATU kui palju erinevaid mehi ikka on. üks huvitavam ja veidram,kui teine. kes on esimesel kohtingul juba rääkinud et olen tema unistuste naine, kes on käe pealt mulle tulevikku ennustanud jne jne. mingi hetk otsustasin, et olen tinderis, aga ei looda enam väga midagi ja ei otsi nii paaniliselt omale kaaslast, aga näe imet. mingi hetk hakkasin ühe tüübiga seal chattima, siis mõni päev hiljem viisime suhtluse ”uuele tasemele” ehk siis hakkasime messengeris chattima. Täna enam ei chäti, sest saan iga hommik tema kõrval ärgata 🙂
    nii et omale kaaslase leidmine Tinderist on vägagi võimalik. see võtab vb aega aga see on võimalik 🙂

    • E.
      September 19, 2020

      Ma olen siiani tinderis, aga kasutan pigem siis kui meelde tuleb. Varem olin järjepidevam seal. Aga päris alguses matchisime ühe kutiga, aga siis see vestlus ka pigem kuidagi jäi sinna. Paar kuud hiljem kirjutas uuesti ja pakkus välja, et ehk kolime üle instasse. Ja siis päris lõpuks viisime vestluse üle facebooki. Saime ka paar korda kokku ja selgus, et tegu on täieliku kontrollifriigiga. Reaalselt pidime ühel õhtul kokku saama aga selgus, et pean hommikul vara tööle minema ja noh siis tühistasin meie kokku saamise. Aga samal õhtul oli kolmel töökaaslasel viimane päev ja rääkisid mind ka pehmeks ikka, et välja läheksime. Õhtu lõppes sellega, et mina olin poisi silmis reetur, sest temaga koos ei tahtnud olla. Ja kui paar nädalat hiljem teatasin talle, et meie suhtlus ei klapi ja kohtumisi enam ei toimu, olin automaatselt kohe hoor kes ei suuda jalgu koos hoida ?‍♀️ ei oska ise seda kommenteerida, sest ise nagu ei teaks, et oleksin temaga üldse vahekorras olnud. Korra rääkisime sellel teemal ja ütlesin ainult, et ma ei ole süütu, aga kellega ja kus nagu ei maininud. Pigem oli tema see kellele ikka meeldis fantaseerida ja arvamust avaldada ja soovitusi. Hahaha ja iga kord kui kohtusime sain kõigepealt loengu, et talle meeldib kui naised kleite kannavad ja mina peaksin ka. Lõppes kõik sellega, et sain endale ahistaja, kes jälitas ja helistas mulle ööd ja päevad läbi. Kuni lõpuks andsin asja politseisse ja vahetasin numbri. Ilmselt räägiti temaga või on ta väga osavaks muutunud. Ei tea ja enam nagu ei huvita ka.

  • S
    September 19, 2020

    Ma leidsin oma abikaasa ka tinderist, olime mõlemad mõni aeg enne maha jäetud ja enne kokkusaamist leppisime kokku, et suhet ei taha, voodisse ka ei taha, lihtsalt lähme välja ja jutustame ja tutvume nö uute inimestega. Mõlemad pidime oma sõnu sööma 😀

  • K
    September 19, 2020

    Mina kohtusin ka Tinderis oma elukaaslasega. Esialgu ei arvanud midagi ja lihtsalt oli tore vestelda, kuidagi klappisime. Nüüdseks 2,5 aastat koos olnud, kihlatud ja kasvatame 2 kuust preilit. Ütleme nii et joppas?

  • Hanna
    September 19, 2020

    No ma ei tea, loen ja imestan, et kõik muudkui leiavad Tinderist eluarmastuse. Mul on ka Tinder, olen ka paaril deidil käinud, deitidel pole viga olnud aga mingit suurt armastust pole tekkinud. Enamus mehi, kes seal suhtlema hakkavad ei tekita mingisugust emotsiooni minus, ajavad lambi jura suust välja ja ma ei viitsi oma aega raisata nendele. Muidugi on ka võimalus, et olen liiga valiv meeste seas ?
    Ühesõnaga minu jaoks on see Tinder üsna lambine koht.

    • Maria
      September 19, 2020

      Sama siin. Võibolla olen ka liiga valiv, ag samas lõpuks peab ju inimene meeldima. Muidu ei matchiks.

  • Susan
    September 19, 2020

    Mina leidsin 2a tagasi sealt oma praeguse elukaaslase, nüüd meil ühine kodu ja just võtsime koera ka,kõik klapib?

  • Beatriss
    September 19, 2020

    Tegin ka siis endale Tinderi esimest korda elus 31. jaanuari öösel peale väga pikka pidutsemist, sest olin kuu aega tagasi lahku läinud 8 aastasest suhtest. Ega ma kaua ei jõudnudki seal Tinderis ringi rännata, sest märtsis matchis mul ühe kutiga kellega hakkasime rääkima ja nüüdseks oleme koos olnud 6 kuud 🙂 Sõbrannal ka sama olukord, kus leidis Tinderist mehe ja nüüd juba 2 aastat koos olnud temaga 🙂 Jah, eks seal tinderis enamuse ajast mingid pervod ja väga haiged inimesed ringi luusivad aga mõni normaalne ja hea inimene ka sealt leidub 🙂

  • Kerts
    September 19, 2020

    Mul oli aasta tagasi Tinder, kust ma leidsin endale suurepärase mehe. Ta on nii toetav, positiivne, mõistev, suure südamega ja nägus ning on mu 5-aastase tütre omaks võtnud. Paremat ei oskaks enam tahtagi ☺️

  • Kristin
    September 19, 2020

    Mul oli/on tinder ( ei kasuta aga ei viitsi ka kustutada?)
    Enamus on jah sellised hookup teemalised kirjad kuid ma leidsin endale mehe sealt ja nüüd beebi ka tulemas. Näitab siis, et vahest leidub seal ka häid mehi aga noh palju tööd on, et see hea jobude seast välja sõeluda ja lõpuks on see ka, et ei viitsi väga vastata enam kuna enamus on jobud ?

  • D1sny
    September 19, 2020

    Parim sôbranna leidis tinderist kuti, alguses olin skeptiline et vaat et koju viid siis teeb hiljem sul maja tühjaks jne… aga 4a hiljem, nad on kihlatud ning 4kuune laps. Ise ka tinderdasin kuskil aastake. Armastuse leidsin ikkagi instast XD aga tinderist tuli väga palju häid tutvusi ja uusi sõpru rindkonda. Vahel ikka sai korralikult naerda seal ja trollitud inimestega. Ja noh naisigi sai vaadatud, ütleme nii et issanda loomaaed on kirju ??

  • Maria
    September 19, 2020

    Mina oma elukaaslasega tutvusin Tinderis ja meil on praeguseks 5kuune laps? Elagu tinder!??

  • Triin
    September 19, 2020

    Kas sa tõesti ei tunne mingit raasugi kadedust või sellist närivat tunnet, et tal juba Tinder on? :/ kas tõesti teie suhtest oli siis päris armastus juba kadunud..
    Mina läksin oma eksist paar aastat tagasi lahku põhjusel, et tundsin armastuse kadumist ja kuigi olime viis aastat koos olnud, siis viimased kaks-kolm oligi meil pigem selline sõprussuhe. Või noh, seksisime ikka ja romantikat-kirge mingil määral ka oli, aga tundus rohkem selline kooselu nagu inimestel kes 50 aastat koos on olnud – koos tehakse ainult selliseid asju nagu ala teleka vaatamine õhtuti söögi kõrvale, poeskäigud jms. Eks me kumbki väga ei pingutanudki ja seda aspekti ma just olengi üritanud praeguses suhtes muuta. Muidugi peab tundma end teise kõrval mugavalt ja ei tohi olla tunnet, et veri ninast väljas pingutame, aga päris mugavustsooni ei tohigi ka laskuda, see meid eksiga lahku viiski, sest ega tänaseni ei suuda ma mõelda ühtki põhjust miks ta oleks olnud halb mees vms. Omad vead on kõigil. Aga no uus on ikka parem, kui detailideni välja minna ja võrrelda.. 🙂
    Tinderi deite oli mul vahepeal täpselt üks, aga peale kohtumist kustutasigi selle koheselt, et ta mulle enam kirjutada ei saaks?? natuke õel jah, aga päris kohutav oli. Uue kaasaga tutvusin läbi sõprade, tegelikult tuleb välja et esimest korda nägime üksteist juba 12a tagasi 🙂

    • Mallu
      September 19, 2020

      Ma ei ole kunagi väga kade inimene olnud tbh. Kadedus on ju ebakindlus ja ma ei ole väga ebakindel inimene I guess

  • G
    September 19, 2020

    Leidsin tinderist oma esimese armastuse. Olime suhtes veidi üle poole aasta, aga kuna meie vahemaa oli 300km ja vähe sai koos olla, sain järjest teada kui sita valiku tegin. Reaalsuses jäi tema tinderisse edasi tegutsema mu selja taga ning kõige tipuks hakkas mu parimatelt sõbrannadelt nudesid küsima jne. Ühesõnaga väga pekkis vend oli. Enam ei tee kunagi seda viga ?

  • Liis
    September 19, 2020

    Mul kunagi oli ja praeguseks oleme juba 4 aastat koos olnud ☺️ seega omast kogemusest võib öelda, et toimib küll. Kuigi sai seal suheldud ka väga creepyde vendadega

  • Kerts
    September 19, 2020

    Mina tutvusin oma praeguse elukaaslasega tinderis. Nüüd oleme koosolnud ca 2 aastat. Seega kõik on võimalik,aga eks seal ole rämpsu ka palju 🙂

  • Kelly
    September 19, 2020

    Minu tinderi machist sai üsna ruttu ka mu elukaaslane. Ja nüüdseks juba oleme vanemad ka meie ühisele beebipoisile☺️

  • Kristel
    September 19, 2020

    Minu elukaaslane leidis mind tinderist, aga me ei matchinud, sest ma teda paremale ei pannud. Kuna mu tinder oli instagrammiga ühendatud, siis ta vaatas instast veel mu snapchati ja seal hakkasime suhtlema ? nüüdseks 3 aastat kooselu ja homme 1 kuuseks saav beebi ?

    • Hanna
      September 19, 2020

      Meil oli sama, aga otsis fbst ülesse. Me nüüd abielus ja ühine laps:)

  • .
    September 19, 2020

    Mina tutvusin enda elukaaslasega tinderis ja kolmas aasta jookseb 🙂

  • T.
    September 19, 2020

    Hehe, üks minu tinderi laik on juba 4 aastat edukas 😀 Varsti minu tinderi “laigist” saab minu kohe kohe sünniva lapse isaks ja minu abikaasaks. Seetõttu olen miljon korda tänulik sellele äppile.
    Kusjuures see minu edukas “like” oli viimane, nimelt mul jooksis pärast seda Tinder kokku ja kuna suhtlesime mehega juba messangeri kaudu, siis kustutasin selle äppi ära.

  • Hmm
    September 19, 2020

    Paar aastat tagasi kui üleöö 10 aastat kestnud suhe otsa sai, siis tõmbasin endale mõned kuud hiljem tinderi. Suvi möödus erinevatel deitidel käies. Lihtsalt püüdsin südamevalust üle saada ja suhtlesin erinevate inimestega. Välja läksin ainult nendega kelle tekst ei puudutanud seksi või üldse midagi intiimset. Oli lõbus.
    Umbes pool aastat hiljem mõtlesin, et kustutan tinderi ära ja lasen endal üksi ka olla.. aga juhtus see, et matchisin ühe tüübiga, kes lihtsalt oli nii fun suhtluskaaslane. Rääkisime kõigest. Saime kokku ja siis kaks kuud hiljem kustutasime mõlemad oma kontod sealt ning tänaseks oleme peaaegu 2 aastat koos olnud. Viimased neli kuud koos elanud ☺️.
    Ja ta on see päris minu inimene, kes mõistab mind poolelt sõnalt ja kes toob mind maa peale tagasi ☺️

  • Marta
    September 19, 2020

    Tean ühte paari, kes tutvunud tinderis. Nüüdseks neil laps ja abielus jne ?.

  • Merlin
    September 19, 2020

    Mina tutvusin oma praeguse abikaasaga tinderis. Nähes ta pilti, käis südamest kohe nõks läbi ja mõtlesin, et temast võiks mu mees saada. Saigi! Nüüdseks ka 1.5a laps ?

  • Karmen
    September 19, 2020

    Tutvusin praeguse elukaaslasega Tinderis. Viis aastat ja kaks last hiljem oleme endiselt koos ?

  • Samas paadis olnud...
    September 19, 2020

    Päriselt, te teete nagu täpselt meie lugu järgi 😛 (kommenteerisin ka pommuudise alla oma kogemuse, mis sinuga üsna sarnane ja mis oli 4a tagasi).
    Kui ma lahutust tahtsin siis olin samuti täiesti tuim ja pigem hullult kergendatud, et juhhuu, vabadus! Üks inimene vähem kelle eest vastutada ja muretseda.
    Mul polnud tutvumistega üldse kiiret, ma tahtsingi üksi ja rahus olla ju. Nii et soovisin talle aga edu tutvusportaalides, kuhu ta ka kohe, enne lahutuse allkirjastamistki juba läks (sest meestel on vaja kohe ego turgutada, kui neid maha jäetakse… naised lihtsalt murduvad ja nutavad nurgas, mehed teevad hea näo ette ja lähevad üritavad kähku uue “unustuse” leida).
    Ja oligi kõik jumala häppy minu poolt…. seni kuni ta siis reaalselt ka leidis kellegi. Vot siis alles hakkad sa tundma, kas sa ka tõsiselt olid valmis lahutama ja armastus oligi otsas või mitte 😉

    Tinderdanud olen siin mõned korrad küll. Iga kord, kui lihtsalt igavuse pärast konto olen teinud, olengi igasugu mõttetute ja tühjade lobade otsa sattunud. Kui aga päriselt olen ka ise olnud valmis reaalselt suhtlemagi, siis olen väga väga toredate inimestega vestlema sattunud. Alati ei ole päriselus keemiat ja sobivust kahjuks, et sellest midagi pikemat tuleks, aga muidu on tinderis ka täitsa toredaid mehi ikka õnneks :). Ei ole kõik jobukakud, kes ainult ühe asja peal väljas.
    Kuigi, paraku suur enamus on siiski selliseid just nagu Kardo, kes kohe peale lahkuminekut lähevad sinna end “ravima” ja nad ongi väga toredad inimesed ju ja võivad algul jätta mulje, et oi näe, saab asja! Kuid tegelikult on nad alles katki ja paranemata oma eelmisest alles äsja lõppenud suhtest ning seega tegelikult ikka ei saa asja küll. Nad otsivad lihtsalt leevendust oma südamevalule ja tühjusele, isegi kui nad seda teadlikult ei tee ja ise arvavad et nad on uueks suhteks juba valmis. See aga koorub välja tavaliselt veidi hiljem alles.

  • Lillkapsas
    September 19, 2020

    Ma tänan Tinderit ikka täiega. Sealt leidsin endale mehe kellega kolmas aasta läheb. Plaanime abielluda ja pere luua 🙂 mu arvates on jõle imelik mõtteviis et Tinderis on kuidagi teistmoodi mehed kui mujal või päris elus 😀 need samad mehed ju ongi seal päris elus ja tänavatel ja poodides. Et mismoodi see erineb kui tutvuks selle mehega kas baaris, raamatukogus või Tinderis. Mu arust pole vahet. Ei ole seda kunagi pidanud hook up appiks. Mu arvates jumala väärt leiutis 😀 tean veel inimesi kes endale leidnud sealt kaaslase. Mu sõbranna leidsid suht kiiresti jumala mõistliku mehe .

  • Laura
    September 19, 2020

    Kasutasin 4 aastat tagasi Tinderit aga ei vastanud kellelegi kes mulle kirjutas. Kuni ühe korrani mil mōtlesin, et olgu see on esimene ja viimane kiri millele vastan. Nüüd oleme siia maani suhtes olnud.

  • Laura
    September 19, 2020

    Mul on tinder, ühega suhtlesin pikemalt ja tōsisemalt, aga oleme kaks vana koolikaaslast, kooli ajal oli lihtsalt vanusevahe suur 😀
    Väljas olen ka käind, aga üldjuhul piirdub ühe käiguga. Kogemusi on erinevaid, on neid, kes küsivad peale tere, et mitu korda on ok püsisuhtes päevas seksida ja siis on teised, kes küsivad, kui kaua peab suhtlema enne kui on ok välja kutsuda – eelistan seda teist varianti 😀

  • Kakaduu
    September 19, 2020

    95% Tinderi meestest on väljas üheöösuhete ja seksi peal, palju on ka kellel naine olemas ja ütlevad, tahavad vaheldust ja teist “tussi” tunda. ((((:
    Ma alguses uskusin ka sellesse appi ja lootused olid haha, aga siis sain aru suht kiirelt mis see tegelt on ja normaalset kutti, kes oleks okei jutuga, ei esitleks end kellegi teisena ja kes vöib ka ns söbraks jääda kui meeldivuse tasandil klappi pole, oii neid leiab nagu nöela heinakuhjast otsides.
    Möned kogemused:
    1. Tutvusin ühe mendiga. Päriselus kohtudes tundus siuke nii ja naa, aga sain aru, et enamat kui söprus siit ei tule, sedt see mees oli hull naistevihkaja. Rääkis oma eksist halvasti, kuidas koolis tüdrukud kiusasid, kuidas teda petetud jne, üldistaski, et köik naised sellised jne. See oli lamp, mötlesin, et noo siin jääb ainult friendzone.. kui ta suudab. Ajaa hügieen oli ka puudulik ja riietus nagu vanamees, oli ca 28 aastane. Aga ma meeldisin talle for sho ja kui sai aru, et ma talle mitte, olenemata sellest, et ma öelnud, et oleme söbrad, siis kadus lampi. Mitte, et see mulle suur kaotus olnuks 😀
    2. Tutvusin ühega kes tuli mu maja juurde Žiguliga (Tallinnas), korjas peale, ostsine poest snäkke ja läksime mere äärde istuma. Jutt voolas hästi ja tegemist oli suht laia maailmavaatega ja targa inimesega ja jäi hea ning positiivne mulje.. kuniks hakkasime mere äärest lahkuma ja algas see jutt et lähme-minu-juurde-ööseks-mul-veini-ja-suur-mullivann. No.. ma ei ole selline kunagi olnud, et tutvun ja 2h hiljem vallatlen voodis juba sisuliselt vööra mehega. Palusin end siiski koju viia ja hullult moosis edasi mind. Jöudsime mu ühika ette ja seal hakkas autos kabistama, kuna ma väga kaasa ei läinud, küsis kas mind lapsepölves väärkoheldud :DDDD, ja pmts suudles ja näppis tissi vägisi. See oli fuhh, löpuks läksin autost välja ja hüüdis veel järele et kirjutame ja näeme homme uuesti näiteks. A ma edaspidi ignosin.
    3. Hakkasin suhtlema ühe kutiga ja ulme kuidas meil jutt chatis jooksis, niiiii palju ühiseid huve ja nii palju millest jutustada. Siis saime kokku & läksime sööma.. sain aru, et tegemist senini köige tösisema mehega eales kellega ma kokku puutunud. Mul lollid naljad ja naeran väga palju, löpuks ei julgenudki seda enam tema seltsis teha :D, siuke tunne nagu oleks matustel käinud. Ajaa näost-näkku see jutt ei jooksnud ka enam nii nagu chatis. Välimuselt väga kena mees oli. Aga see kui huumorimeel puudub, on no go. Samuti oli ta jaoks elus töö nr 1. Anyways, näide sellest kuidas chatis vöib laabuda, aga päriselus mitte.

    Mul tinderiga see olnud, et minusse kiindutatakse liialt kergelt ja meeldin kohe, kuid ma ise väga valiv ja pole kerglane. Mul endal vötab aega enne kui inimest usaldan, jätan tihtipeale ülbiku mulje ja need kes seal juba “nunnutavad” ja mesijutu level too much-nopeeee. Löpuks oli Tinder mulle lihtsalt nagu ajaviide, ei lootnud sealt midagi. Suhtlesin ns vahest ja facepalmisin, milliseid veidraid produkte leidub ja kui imelikud pickuplined meestel on.

    Mul praegune mees ka Tinderist. 10.10.20 saab aasta koos olemisest. Ja ta oli ka viimane inimene kellega sealt suhtlema jäin, hakkas kirjutama tinderis ja ütlesin et kui tahab suhelda, kirjutagu fb, kustutan tinderi ära, tsau. 😀 Hakkasine suhtlema ja nii see läks. Nüüd elame koos, paraku pean ütlema, et ka tema puhul oli see, et esitles end seal kellegi teisena, kes ta tegelikult polnud. Ja suhe pole just tänu sellele köige kergem olnud, kuna armusin teistsugusesse inimesesse, aga ta töeline pale tuli vàlja hiljem. Keerukine teema, aga jah, läheb su küsimusega kokku. Praegune kutt Tinderist. (:

  • Irmi
    September 19, 2020

    See aasta sain lapse temaga ja aasta lõpus abiellun selle inimesega kelle leidsin tinderist ?

  • Birgit
    September 19, 2020

    Kunagi kasutasin ka Tinderit korraks. Eluarmastust ei leidnud aga hea sõbra tänaseks päevaks küll 🙂

  • Vidutab
    September 19, 2020

    Varsti saab 3 aastat, kus minu eksmees ja meie 2 lapse isa tegi ka omale Tinderi, nelja kuu pärast juba kolis uue kaaslase juurde kelle Tinderist leidis, nad on väga õnnelikud. Varsti jõustub meie lahutus ning siis on neil pulmad tulemas.

  • Triinu
    September 19, 2020

    Ma olen ka nii kaua suhtes olnud, et endal pole tinderit olnud. Sôbrannad on vallalised ja nende tinderist oleme pidude ajal poisse vaadanud/soovitanud 😀
    Üks sôbranna sai endale tinderist peika ja 2 aastat on juba koos olnud 🙂

  • Signe
    September 19, 2020

    Sorri, ma lihtsalt pean kommenteerima. Nägin unes, et sul oli afäär Omniva direktoriga… 😀

    • Alex
      September 19, 2020

      Koroona ajal kulub marjaks ära 😉

  • .
    September 19, 2020

    Mina tegin tinderi 4aastat tagasi sõbranna soovitusel. Alguses suurt usku sellesse polnud, et võiks kellegi normaalse sealt leida. Aga juhtus nii, et kohe sel samal õhtul tuli match ära. Oleme nüüdseks abielus ja kasvatame ühist last:)

  • Kiku
    September 19, 2020

    Tinderit kasutanud pole, ma olen eelmisest sajandist.
    Tundub, et te kumbki Kardoga väga ei põe seda lahkuminekut. Chillilt võtate, mis on okei. Samas tähendab see seda, et mehe-naisevahelisi tundeid, kui sellist, teie vahel enam ei ole. Olete pikalt eksisteerinud majakaaslastena, kes elavad samal pinnal koos lastega. Eelnevate saadete põhjal, kanal2-s on hästi välja tulnud Kardo hoiak sinu suhtes. Lihtsalt kodurahu huvides on sind ikka kiitnud, ilma tegelikutl seda mõtlemata. Ma alati mõtlesin et küll oskab sobivat iba välja ajada suust, peaasi et proua näiliselt rahul ja vait oleks 🙂 Ilmselt sina ise kasvasid Kardo sugusest mehest välja.
    On mis on, igal juhul julge otsus. Majanduslikult saad sa hakkama.
    Jagate lapsed pooleks, mis on vahva ja üksmeelne, aga kui Kardo endiselt tööl ei käi ja lastele vaja süüa osta, siis pead ju sina ikkagi jätkama majandamist samal viisil. Ühel hetkel saab sul sellest totaalne siiber. Ootan põnevusega, mida elu sulle pakub.

  • A
    September 19, 2020

    Mina tutvusin seal pea 6a tagasi oma praeguse abikaasa ja laste isaga ! Peale matchi kirjutasin mina ise talle esimesena ja ta oli ka ainuke, kellele ma ise esimesena kirjutasin. Mul oli originaalne picupline “Tere, ega te ei oska öelda palju kell on?” 😀 5 päeva kirjutasime, siis kohtusime. 10 päeva peale esimest kirjutamist oli esimene date ja kuu hiljem kolis sisse <3

  • Hmm
    September 19, 2020

    Tundub, et siia kommentaariumi kirjutavad peamiselt need naised, kes Tinderist mehe leidsid (ja lapse said) 😀
    Et need, kellel nii väga pole vedanud, pigem oma kogemusi ei jaga. Kurb, jääb hästi kallutatud pilt. Teiste üle on muidugi väga hea meel, et inimestel ikka selle äpiga nii vedanud on 🙂

    Ma leidsin ka mehe tutvumissaidilt ja kohe 4a täis, aga mitte Tinderist.

    • Carmen
      September 20, 2020

      Jah samahästi võiks küsida kes on töölt leidnud mehe, kes klubist, kes netist vms.. Igale küsimusele tuleb samasuguseid vastuseid 😀

  • K
    September 19, 2020

    Minu kahe lapse isa ja abikaasa on sealt leitud 🙂

  • Annika
    September 19, 2020

    Mu sõber kes vandus, et tema naist ei võta..ei abiellu ega miskit. Leidis kaks aastat tagasi tinderdades endale neiu kes nüüdseks on ta abikaasa ja neil just sündis laps. Nii, et päris hästi läks tal selle Tinderiga ?

  • Pille
    September 19, 2020

    Veidi aega oli, sest ikka tahaks hingesugulast ja kaaslast ja sõpra ja… intiimset lähedust kellegagi. Mulle tegelikult ei meeldi üldse sellist moodi tutvuste otsimine, aga sain aru, et mu igapäevaelu praegusel kujul ei viigi mind kokku meesterahvastega, või veelävhem vallaliste meesterahvastega. Kirjutajaid oli palju, aga jutustiili järgi olid nad kõik seal vaid kepi peal väljas. Paari inimesega sain ka normaalsemalt suheldud. Üks sümpaatsem neist kadus kohe ära, kui kuulis et mul 3 last vanuses 1-5. Teisega jutud sinnani veel ei jõudnud, pakkus kohe parem kohtingu. Kuhu ma aga iial ei jõudnud, sest esiteks nii palju inimene siiski ei meeldinud et oleks kohtuda tahtnud ja noh.. mu enesekindlus lõi jalad alt. Kustutasin tinderi ära, sest… tundub ikka vale koht mu jaoks. Ja vale aeg. Kui see keegi peab mu ellu tulema, ju see peab lihtsalt mingeid teisi teid pidi juhtuma. Ja no mõistsin ka, et kui väga ma praegu ka ei tahaks enda kõrvale kaaslast, lapsed tõesti on väikesed ja mul tegelikult pole praegu aega mingitele uutele tüüpidele keskenduda. V mdea.. Mulle tundub, et kui see tutvus tekib kuidagi igapäevaelus, on see kõik kuidagi teistsugusem. Igapäevaelus inimene saab ise endamisi kõrvalt vaadata ja otsustada, kas tahab saada osaks meie elus v jookseks pigem võimalikult kaugele 😀 Nii et Big no tinderile. Samas… Kardo on seal Tinderi mainet parandamas! Vb tasuks ikka proovida 😀 😀 Haha.

  • Pille
    September 19, 2020

    Lastetutel veel pole, on seal kindlasti positiivsemad kogemused 🙂

    • Pille
      September 19, 2020

      Ohjah… vussi läks kommentaar, aga mõte on ikka arusaadav, eks.

  • Tr
    September 19, 2020

    Peale lahutust vallaline olin siis kasutasin ka u pool aastat Tinderit. Johhaidii mis inimesi seal leidub, õudne. Ilmselt olin ma ise kakamagnet aga no …
    Abielumehed seiklust otsimas, alkoholiprobleemiga mehed, litsakad jne. Käisin vist kokku 7 deidil (rääkisin ilmselt paarikümnega) ja ainult üks neist oli normaalne inimene.
    Oma praeguse abikaasa leidsin tutvuskonnast.
    Tean ka mitmeid Tinderi paare aga laias laastus ma ei usu sellesse keskkonda.

  • Kats
    September 19, 2020

    Minul oli tinder umbes aasta. Ei, ma ei teinud seda eesmärgiga leida tüüpe lõbusaks ajaveetmiseks või lihtsa hookupi eesmärgil. Tegin selle aja sisustamiseks. Kuna liiklesin (tegelikult liiklen siiani) igapäevaselt ühistranspordiga punktist A punkti B, siis oli tinderis swipedes tegevust. Ja sai nalja. Aasta jooksul käisin mitme sümpaatse noormehega ka kohvil või kinos. Endalegi suureks üllatuseks leidsin tinderist endale hoopis peika, kellega oleme koos olnud nüüdseks üle pooleteise aasta. Konkreetselt poleks never uskunud, et tinderist võib-olla enda elu armastuse leian???

  • Mari-Liis
    September 19, 2020

    Ma leitsin oma praeguse kaaslase sealt, ning mõned kirjasõbrad. Kaaslasega olen juba üle 2a koos ja hiljuti kolisime kokku. Täitsa okey koht, kui mõned imelikud välja jätta.

  • G.
    September 19, 2020

    Mina olen enda tinderi deidiga 4ndat aastat koos ja peres on kasvamas 2 imelist last. Ja esimene laps oli küll upsiiii, aga ei olnud suva hook-up. Seega võib öelda, et tinderist võib leida ka kaaslase, kellega pere luua ning kõik inimesed ei ole suva hook-upide peale väljas.

  • Nele
    September 19, 2020

    Minul on ka abikaasa otse tinderist pärit. Täna sai meie laps 6kuuseks.

  • Helena
    September 19, 2020

    Meie tutvusime elukaaslasega üle 3a tagasi tinderis. Väga kiirelt kolisime kokku ning tänaseks on meil 2a tütar. ? Enne elukaaslasega tutvumist oli väga raske uskuda, et sealt üldse on võimalik leida armastust (nende põhjal kellega ma tutvusin ?)

  • Printsess
    September 19, 2020

    Ise abielus mehega, kellega Tinderis tutvusin. Et ei pea kaugelt otsima jah ?

  • Anni
    September 19, 2020

    Endal ka häbi aga oma mehe leidsin lausa iha.ee lehelt. ?
    Läksin sinna vallalisena lihtsalt piiluma ja vb väike seiklus vm aga leidsin sellise mehe hoopis. Kaua aega punnisin vastu et kokku saada üldse sest temaga oli nii tore rääkida ja oli selline sõber noh ?. Aga saime kokku ja siis olime nagu ikka midagi muud. Kaks aastat punnisin selle ka vastu et paar oleme aga tänaseks elame koos ja beebiootel. Maailm on täis üllatusi!

    • k
      September 19, 2020

      Samaaaa ??praeguseks 8a koos ja lapsed ka.

  • Rahel
    September 19, 2020

    Mina ja minu elukaaslane tutvusime seal. Oleme õnnelikus suhtes ja ootame oma esiklast?

  • A
    September 19, 2020

    Jaa..3a tagasi tutvusin oma tulevase mehega ja lapse isaga. 😛

  • Manni
    September 19, 2020

    Minul on olnud Tinder. Leidsin sealt endale mehe . Oleme tänaseks abielus ja meil on armas 4 kuune beebi. ?

  • M.
    September 19, 2020

    Mul ka tinder olnud. Mätsisime seal ühe tüübiga. Paar kuud suhtlesime ja läksin siis talle külla Tartusse. Tsillisime niisama ja jäin ööseks. Mainisin talle juba eelmine päev, et mul homme suht tegemist jne. Kuna võõras koht ja voodi ja võõras mees ka ikkagi siis ega und eriti polnud. Olin üleval suht varakult aga temal tundus et und jagub. Ütlesin siis,et hakkan minema, mis seal ikka? oi johhaidii kuidas tüüp solvus. Küsisin, et mis need Tartu taksode numbrid on, et bussijaama saada. Siis juba plõksis, et otsigu ma ise kui minema minna tahan? jõudsin bussipeale ja siis hakkas pihta. Et ta poleks uskunud et ma nii käitun. Mul oli.. et eee kuidas nii? No et lähen nii minema. Ju mul ikka keegi veel kuskil ja mis tal siis viga on ja et ta tunneb end nii räpasena nagu ma oleks tulnud lihtsalt teda ära kasutanud ja siis minema tõmbasin?? ühesõnaga solvus, et ma kõrvuni kohe temasse ära ei armunud. Suht selline klammerduja ja ilmsegelt paaniliselt otsis endale naist ja näed mulle ei sobinudki? kui ta poleks nii draamatsema hakanud oleks me edasi suhelnud ma arvan. Aga no peale sellist draamatsemist ei aitähh?

  • K
    September 19, 2020

    Minagi oma tinderi deidiga üle 2a koos elanud 🙂

  • Kristina
    September 19, 2020

    Mina leidsin oma praeguse elukaaslase ja pisikese poisi isa Tinderist aastal 2017. Suhtlesime algselt läbi tinderi, kuid otsustasime üle kolida facebooki. Kuna tinderi äpp imes telefoni aku üsna kiiresti tühjaks, sest nõudis asukohta koguaeg (tüütu). Facebookis suhtlus sujus ja mõni kuu hiljem avaldasin soovi päriselt kokku saada. Peale seda, kui olin teda reaalses elus ka näinud, tundsin, et tema on see, kellega ma tahaksin olla. Olin ausalt juba sellises vanuses, et oli ammu juba aeg vanemate juurest välja kolida. Seega kuna peale esimest kohtumist olin nagu takjas sellel kutil küljes ja enamus oma vabast ajast veetsin nii või naa tema juures. Siis otsustasingi, et miks mitte siis juba kokku kolida. Tema polnud ka selle vastu, seega tassisingi enamus oma asju tema juurde. Noh, siin ma nüüd olen, meil on varsti kahe kuuseks saav poeg ja elame kenasti koos.

  • Kaisa
    September 19, 2020

    Mul oli Tinder mingi 5 aastat tagasi, ei kasutanud seda aktiivselt, ainult siis kui tõesti mega igav oli vms..aga paar swipe ja midagi ma sealt leida ei lootnud. Läks aga teisiti ja kohtasin eelmist elukaaslast, kellega järgnevad 4aastat koos olin. Niisama ei kohtunud rohkem kellegagi. Enne Tinderit oli populaarne koht Flirtic, no seal tutvusin küll eriti kirju loomaaiaga. ? Praegust elukaaslast kohtasin üldse läbi facebooki amstaffi grupi, no ja koerte playdate läks sujuvalt üle ka inimestele ning it’s a match.?‍♀️ ?

  • K
    September 19, 2020

    Leidsin ka mehe. Hooliv, armas, seksikas ja tark. Praeguseks veel aastat pole, aga esimest korda elus tunnen, et võin unistada lastest, ühisest kodust ja koos vanaks elamisest.

  • Diana
    September 19, 2020

    Mina tutvusin pea 4 aastat tagasi oma elukaaslase ja tütre isaga tinderis. Et sealt võib leida ka selle õige ?

  • Miiii
    September 19, 2020

    Olen käinud tinderipulmas 😀

  • Liska
    September 19, 2020

    Nooo ei arvanud ma sellest tinderist midagi kunagi, agaaa no võta näpust. Sealt sai mees leitud aastaid tagasi ja lapsi meil ka juba mitu ?‍♀️? ei ole see ainult #ühedeidisait ?

  • Käthlyn
    September 19, 2020

    Olin just lahku läinud ja tegin endale huvi pärast tinderi. Sattus nii, et mu esimesest ja ainukesest tinderi deidist sai mu elukaaslane. ??

  • Triinu
    September 19, 2020

    Kord kunagi ammu sai huvi pärast tõmmatud küll. Olin vallaline, kuid liiga skeptiline ja hirmul seal leiduvate inimeste pärast, nii et isegi juttu poleks tahtnud ajada sealsetega…äkki on kirvemõrtsukad vms. Kasutasin äppi ehk loetud minutid svaipides ja kui mulle ette viskas klassivenna pildi, siis canceldasin kogu tegevuse ja kustutasin selle äpi ära???‍♀️

  • Tinderella
    September 19, 2020

    Loen siin neid edulugusid ja ma vist mingi imelik.
    Üle 1,5a Tinderis olnud. Sageli mitte eriti aktiivne,sest pole motti seda tühja loba seal ajada. Paar lühiajalist asja tekkinud,aga mõlemad olid väga katkised inimesed. Üks mahajäetud mees otsis ilmselgelt vaid lohutust ja ego boosti. Teine oli tõsiste vihaprobleemidega ja muidu suhteks kõlbmatu.
    Peale selle pole midagi muud tekkinud. Kogemused nagu Kakaduul ja mõnel teisel.
    Palju seksiotsijaid. Enamusel ebamäärane jutt,et ei otsi midagi,suhet otseselt ei soovi jne. Igasugu imelikke tegelasi.
    Normaalseid ja mõistlikke,ausaid mehi on seal tõesti väike hulk. Ja kahjuks enamusega ju tõmmet,sarnasust pole.
    Olen hämmingus,et nii paljud abikaasa,elukaaslase ja lapse isa sealt leidnud ja veel nii kergelt.

    • LLLK
      September 20, 2020

      Mul oli samamoodi. Kasutasin 1,5a Tinderit ja käisin erinevate meestega kohtamas aga kellegagi nagu asja ei saanud + muidugi olid need ns hook up’ide otsijad iga nurga peal. Siis aga matchisin ühe mehega ja nüüdseks oleme 7 kuud juba koos olnud nii et kannatust, su aeg võib alles tulla! Kui ise normaalne olla ja igasugused debiilid pikalt saata siis küll kunagi õnn naeratab 🙂

  • Leevi
    September 19, 2020

    Hakkasin mõnda aega tagasi oma Tinderi kogemustest blogi pidama: http://www.peatakana.weebly.com

    Ehk pakub huvi 🙂

  • Enely
    September 19, 2020

    Mina leidsin küll oma hetke elukaaslase, sealt, tol ajal jäime lihtsalt suhtlema ja nii ta arenes. 😀

  • Inx
    September 20, 2020

    Tead mis,tundub olevat täpselt sama mees,suhe,mida iganes.
    Ma teen kõik ta nimel…olin 10 a abielus lahutus oli väga röve,suutsin avada oma sydame…suutsin uuesti armuda …jahhh nyyd teen köik köik köik ,ytlen ausalt materjaalne pool minult ,ma ei jöua enam,ja tean mida sa tunned,Sa kaunis naine ei jöua enam ❤️Aga jaksu
    Ärkan samamoodi tundega, aga kui naine on edukam kui mees .siis see real see on paha:( minu suhte rikkus ära

  • Gerda
    September 20, 2020

    Mina leidsin ka enda praeguse elukaaslase tinderist. Nüüd saab 2aastat täis. Ja no paremat meest poleks osanud endale soovidagi. ??

  • Sandra
    September 20, 2020

    Sõber leidis oma elukaaslase sealt, õde omale abikaasa, kellega tal nüüd kaks last 🙂

  • K
    September 20, 2020

    Ma leidsin ka peika tinderist. Enne seda oli see hea mitu aastat, aga täitsa niisama, igavuse peletamiseks. Käisin mitmetel “deitidel” ka. Kõige naljakam deit oli ühe kutiga, kes tuli minu jaoks hilja õhtul üle 100 km kohale, et niisama jalutada. Me läksime esimese kümne minutiga tülli ja ma saatsin ta lihtsalt minema ?

  • Ma
    September 20, 2020

    Ma käisin suts aega tagasi soojal maal ja leidsin endale Tinderist ühe vahva mehe, kellega nüüd edasi suhtleme ja varsti jälle sinna sõidan. Oli tore! ?

  • K
    September 20, 2020

    Algselt kasutasin ikka, et oma vajadusi rahuldada if u know what i mean, aga siis järgmine kutt, kes pidi lihtsalt seksi jaoks tulema oli nii imeline, et suhtlesime edasi ja juba 3 kuu pärast elasime koos. Siiamaani koos ja räägime perest vaikselt.

  • Anni
    September 20, 2020

    Mul mingi seitse aastat tagasi oli ka Tinderis kasutaja, minu puhul läksin nii, et ei arva asjast midagi ? Tegin konto niisama huvist ka pigem, et mis sealt head leida võiks, aga head ei leidnud ma küll kedagi. Kolm tüüpi olid sellised nagu
    “meeleheitel koduperenaised” ja juba suhtlesime hetkel nendega, ma taipasin et kohtuma ma ilmselt nendega ei läheks, sest ainuüksi vestlused olid sellised nagu me elaksime juba koos , ühesõnaga nendega polnud sellist tutvumise faasi vaid pigem jäi mulje sellistest meeleheitlikult naiste otsijatest. Ja sinna kolme sekka eksis siis üks normaalne tüüp kellega suhtlesime üle aasta ja saime kokku ja tundus päris mõistlik tüüp, vähemat ma arvasin ? aga kuna tol ajal ma käisin veel koolis ja tööl korraga, siis sain tutvuse kaudu ühte baari tööle ja enamus nädalavahetused olin seal baaris tööl, alguses garderoobis hiljem piletis ka. Ja siis ma ei tea mida see tüüp endale ettekujutas, kuigi me polnud paikka pannud mingeid fakte et oleme paar või suhtes, meil oli minu meelest lihtsalt tore koos olla ja aega veeta. Kui ta siis ühel nädalavahetusel teatas mull tähtsalt, et ma ei tohi enam seal baaris tööl käia ? ma veel mõtlesin, et ta viskab nalja ja ütlesin veel tähtsalt vastu, et jajah järgmisena ei tohi ma kleiti selga panna kui tööle tulen ? Ja siis sealt tuli mulle vastu üsna konkreetne vastus, et ta räägib tõsiselt, et ma pean lõpetama seal baaris töötamise, kuna seal käib väga palju vallalisi. Ma siis ütlesin, et kahju aga sellise juhul peab meie suhtlus siin kohal katkema, kuna mul pole vaja ellu inimesi kes mind kontrollivad ja ütlevad kus, millal ja kellega ma käia võin . Ja pärast seda me rohkem ei suhelnud. Nii et minu puhul on arvamus tinderist päris madal, aga samas tunnen inimesi kes on sealt endale kaasalase leidnud ja juba aastaid koos ja õnnelikud ? võibolla ma lihtsat komistasin valede inimeste otsa ja tänasel päeval ma isegi ei otsi, olen õnnelikult juba 4 aastat koos elanud inimesega, kellega tutvusin samas baaris kus töötasin, tema muidugi oli klient ? Enam ma seal baaris ei tööta, vähemat mitte põhikohaga, väga harva kui abi on neil vaja, sest see ööse töötamine hakkab tervisele ja mu praeguse elukaaslasel pole selle vastu midagi kui seal vahest tööl käin. ?

  • Taas yks Tinderist
    September 20, 2020

    Oeh.. Tinder :D.. Ma tegin endale esmakordselt konto vist üleeelmise aasta lõpus. Alguses oli väga meelitav, et kui paljud mehed huvitatud olid ning suure suuga lubasin kõigile, et lähen nendega kohtingule… Väga vale otsus. Sain paar suuremat šokki.. pidasin veidi pausi. Leidsin oma eelmise poisssõbra sealt, kelle puhul selgus, et tegu on väga psühho mehega (katkine, väga madala enesehinnanguga, kontrolliv… täielik laps.. mehe kehas). Püüdsin kõike siluda, et ehk ta kasvab välja sellest “perioodist”.. pärast kolme kuud läksime lahku. Ta siiamaani püüab minuga suhelda.. isegi kui mitu korda olen talle öelnud, et ei soovi seda..
    Praegu olen koos väga imelise inimesega, kellega tutvusin ka Tinderis. Ei oska paremat kaaslast soovidagi :).
    Kas Tinderist on lihtne kedagi normaalset leida? EI!! Sellega läheb aega ja enne tuleb ikka mitu “solgipange” läbi käia ja totaalsesse masendusse sattuda, et normaalseid mehi nii vähe on… Kuid kui lõpuks koperdad selle “õige” otsa, siis on kõik väga imeline :).

    • Mann
      September 21, 2020

      Tundub et ma vist sama tüübi otsa sattusin Tinderis nagu sina, kes alguses nii ideaalne tundus aga hiljem selgus, et katkine, väga madala enesehinnanguga ja absoluutselt mitte suuteline pühenduma suhtele ega koos olemisele. Ning täpselt peale 3 kuud sai kõik läbi 😀 (kuigi üritasin ka teda nn ravida ja aidata). Ja loomulikult tahtis ka jääda edasi suhtlema, et teada kas mul kõik hästi ja kuidas mul ikka läheb…

      • TAAS YKS TINDERIST
        September 21, 2020

        Mul oli ta.. liiga palju pühendunud :D. Juba pärast kuud rääkis lastest ja sellest kuidas me abiellume. Ideaalis oleks ta minuga 24/7 tahtnud koos olla ja halada, et kuidas terve maailm tema vastu on.
        Kuid olen pidanud juba kaks Tinderi meest Facebookis ära blokkima, sest… nad reaalselt ei saa aru lausest “Ma ei soovi sinuga suhelda!”.
        Kui viimati sellele kleepekale ütlesin, et olen uues suhtes, siis ta justkui õnnitles ja järgmisel hetkel ütles “kui see suhe peaks nässu minema, siis ma olen siin sinu jaoks olemas”…. oeh 😀

  • Mingi mees
    September 20, 2020

    Ma avastasin just, et mu telefonilaadija suudab mu mac-i ka laadida 😮 vabsee

  • mees
    September 20, 2020

    Mehena üsna mõttetu. Aga tõhus strateegia meestele: Svaibid kõigile laigi kuni päeva limiidi täis saad, kui mõni pärast vastu svaibib, siis alles otsustad kas on mõtet jamama hakata.

  • Lihtsaltmariia
    September 20, 2020

    IMO see pärast lahkuminekut tinderi tegemine on nagu täitsa fain. Ma mäletan ise, et kui mind päevapealt maha jäeti, olin nii nõutu ja shokeeritud, et ei osanudki midagi teha lohutuseks ja tegin tinderi. Aga kuna ma ise ei ole tinderi-usku siis mõne aja pärast kui pea selgeks sai, kustutasin ka tinderi konto.

  • Leidja
    September 20, 2020

    Sama siin, tinderist leitud mehega koos 2,5 a ja kõik on moos, elame koos ? Enne tema leidmist oli aga ca 30 meest, kellega tinderi kaudu kokku sain, aga klikki ei tekkinud. Nii et vahepeal hakkas tüdimus tekkima, aga õnneks pidasin õige leidmiseni vastu ?

  • Plika
    September 20, 2020

    Mina sain oma elukaaslasega tinderis tuttavaks ja ootame oma teist last. Juba 5 toredat aastat ?

    • Valoodja
      September 22, 2020

      Ma ekspert ei ole, aga tasuks vist korra arstil käia küll. Vanarahvas räägib, et see ootus peaks ca 9 kuud kestma, 5 aastat kõlab juba ekstreemsena.

  • LLLK
    September 20, 2020

    Kasutasin tinderit 1,5a ja tutvusin igasuguste huvitavate inimestega kuni kohtusin mehega, kellega nüüdseks olen 7 kuud koos olnud. Kõige imelikum on see, et Tallinnas üldiselt kellegi kaudu ikka tead inimest aga vot tema on isik, kellega meil polnud ühtegi ühist tuttavatki kuigi mõlemad oleme terve elu Tallinnas elanud + täpselt samal ajal exidest lahku läinud ja 1,5a tinderis olnud tolleks hetkeks. Varem meie teed ei ristunud nii et huvitav koht see tinder ikka.. 😀

  • Heiko
    September 20, 2020

    Ma käisin kunagi klubis Parlament ja nägin seal ühte tüdrukut, kellega me tänaseks 13 a koos olnud. Siis polnud Tinderit

  • M.
    September 21, 2020

    Noh peaasi, et te seal Kardoga ei matchi ja deidile ei lähe, kuid samas… ??

  • Sophia
    September 21, 2020

    Viimati kui tinderis käisin leidsin endale abikaasa 🙂 olen seda meelt, mida otsid seda ka leiad. Kui otsid suhet leiad selle ja kui otsid niisama fun aega veeta leiad ka selle 🙂

  • Maarja-Liis
    September 21, 2020

    Eks Tinderis leidub igasuguseid. Peab kavalalt uurima, millise inimesega tegelikult tegemist on. Leidub ka pärle. Mina sain temaga seal tuttavaks rohkem kui 4 aastat tagasi. Suhe toimis alguses 1,5 a kaugsuhtena. Sellel laupäeval abiellusime. 🙂

  • mina
    September 21, 2020

    Ma elan Aasias suurlinnas, kus on 23 miljonit inimest – siin oli üsna huvitav Tinderdada. Ülipalju toredaid ja huvitavaid kutte üle terve maamuna koos, palju kohalikke suurtegijaid ka. Päris pikalt kasutasin seda networkimiseks ja tutvusingi põnevate inimestega, käisin lahedatel üritustel, leidsin häid sõpru… Kuni eelmise aasta kevadel, olin just ühe USA kutiga lõpetanud mingi kummalise hook-up põhise suhte ja pisut solvunud, et ta lõpuks ghostis mind (kuigi ma ise ghostisin ka, nii et… lihstalt hajusime teineteise elust sama kiiresti ära kui sinna tekkisime). Egoboostiks jälle Tinderisse, kõik kenad kutid ees, rõõm svaipida lihtsalt.

    Üks kutt alustas vestlust Eesti jalgpallist rääkides, mingi väga spetsiifiline asi, mida ta mainis. Muidugi tekitas huvi. Ja jäime vestlema. Ta oli sel hetkel Ladina Ameerikas reisimas ning seejärel liikus koju Floridasse. Rääkisime kõik need 2 kuud mis ta Aasiast ära oli, alguses tekstides ning lõpuks ta pakkus, et äkki helistame hoopis. Omg, ma ei tea, kuidas on võimalik inimese häälde ja kõnemaneeri armuda, aga see oli totaalne crush kui ma ta häält kuulsin. Ilmselt kui ta poleks helistanud, oleks ära ära vajunud, aga see commitment ja ta hääl – ma olin hooked ja intrigeeritud, et kes see on.

    Lõpuks ta tuli tagasi ning nõudsin kohe, et saame kokku 😀 Kuu aega deitisime üsna hajudalt, nii et mulle hakkas tunduma et ehk ma talle vist ikka ei meeldi. Kuni ma ühel õhtul tema juurde läksin ja veetsime üsna mõnusalt aega – selline elekter ja säde. See oli nii maagiline ja eriline öö, ma ei unusta seda kunagi.

    Me veetsime terve ülejäänud 2019 aasta üsna lõbusalt ja avastasime teineteise kohta iga päev midagi uut ja põnevat. Käisin jaanuaris tal Floridas külas, tutvusin vanemate, sõpradega… Need oli imelised 2 nädalat. Nagu filmis. Imeilusad loojangud rannas, paadiretked Florida Key’sis, palju looduses ja päikese käes aja veetmist, teineteisega lähedasemaks muutumist.

    Ja siis see nõme covid algas pihta Aasias, Ostustasime, et ootame pisut, enne kui tagasi läheme tagasi Aasiasse. Mina naasin Eestisse kuuks ajas, ta jäi Floridasse. Mingi hetk hakkas ajavahe Aasiaga tervisele ning töö tegemist häirima ja otsustasin tagasi minna, tema plaanis aprillis naasta. Selle perioodi sees muidugi olukord eskaleerus (poliitiliselt, pandeemia staatus jne) ja USA kodanikud pole enam eriti kuskil oodatud… Ühesõnaga oleme veebruarist saadik “füüsiliselt lahus” olnud. Mis on jube.

    Me hoiame sidet igapäevaste kõnede ning videokõnedega, vahel teeme movie-date õhtuid, kus kumbki omalt ekraanilt vaatab sama filmi. Saadame vahel pakke ja kirju teineteisele. Kumalisel kombel on see lahusoldud aeg meie sidet ainult tugevamaks muutnud ning me mõlemad ei jõua ära oodata, et lõpuks kuksilt kuidagigi saaks kokku.

    Kahjuks väga palju sõltub faktoritest, mida me otseselt mõjutada ei saa *khmkhmkoroonakhm*, aga mis mu essee point on – jah, Tinderist on võimalik kõige veidramal moel leida täielik soulmate. Inimene, kellel tahad lasta kasvada, kes motiveerib sind kasvama, ning keda täielikult usaldada. Praegune olukord on obvs ebatavaline ja keegi meist ei tea, mis siit edasi saab, aga – kui me peaksime selle perioodi edukalt üle elama ning taas kokku saame. Sellisel juhul – he’s the one.

  • Maiken
    September 27, 2020

    Kasutan tinderit juba 2016 aastast. Pean ette hoiatama, et kui hakkad seda rakendust kasutama tõelise kaaslase/suhte otsimise eesmärgil peavad olema sul tugevad närvid ja ülipaks nahk, pead olema valmis selleks, et igasugust imelikku rahvast on seal ehk siis loomaaed koos. Seal on ka selliseid mehi, kellega normaalne inimene ilmselt päris elus kuskil ei kohtuks ja sealt koorub välja tõsiasi, et mehed valetavad ülipalju, Näiteks mina olen seal kohanud vange, kes muidugi ei ütle sulle kunagi et nad on kinni istunud, seksuaalse fetišiga välismaalasi, kes levitavad ilmselt STD-sid (nt üks itaallalne, kelle kotist pudenes välja nimekiri naiste nimedest, kellega ta oli intiimne olnud, nimede taga kena kirju haiguste nimekiri), alaealiste iharaid mehi (nt üks eesti tippkokk, tundus normaalne mees, kuid hiljem tuli välja, et tegi 16 a seksipakkumisi) jne jne. Ühesõnaga kindlasti leiab sealt ka head kraami, kuid mina enda kogemuse põhjal võiksin öelda, et seal on enamjaolt saast koos st rämpsmehed, keda normaalne naine pole tahtnud, on ära visanud ja nüüd loodavad, et keegi selle prügi üles korjab. Aga muidu võib seda täitsa proovida, sest vahel leiab ka prügikastist väärtuslikku kaupa, prügisorteerimine on praegu IN ka. Edu! 🙂

  • Tinderella
    October 3, 2020

    Tinderdamine kui prügi sorteerimine, hahaa 😀