majapidamismemuaarid*

Seoses uue koduga ja kolimisega olen pidanud hästi täpselt läbi mõtlema, millised on minu lemmikud tooted ja millised tooted minuga uude koju kaasa tulevad. Seda enam, et praegusel hetkel on tegemist ajutise koduga siis ei viitsi ma siia suurt kuhja asju kaasa tarida, mida paari kuu pärast jälle siit minema viia. Kolimine on NII TÜÜTU!

Nii pidin üle vaatama ka kõik hügieenitarbed ja pesupesemise tavaari.
Ei ole kellelegi üllatuseks, et ma olen üsna laisk inimene ja armastan ettevõtteid, kust ma saan kõik korraga. Pesupesemisest ja puhastusvahenditest nahahoolduseni välja.
Kuna lapsi hakkame me jagama Kardoga võrdselt on oluline minu jaoks ka see, et kõik asjad, mis mu uues kodus leiduvad oleksid ikkagi ka lastesõbralikud ja võimalikult looduslikud. Ja siin korteris olemas olnud Fairi nõudepesuvahendid ja muud säärased asjad seda kindlasti ei ole, haha.

Hevereni puhul on tegemist ettevõttega, kes kõiki neid kriteeriume suurepäraselt täidab ja nii nagu minu teise lemmik firma, Bionoria kohta hiljuti kirjutasin, siis mulle meeldib, kui firmad oma tootevalikut pidevalt täiendavad ja nende lehelt igakord midagi uut leida on. Hevereni puhul see ka täpselt niimoodi on – ikka ja jälle saan neilt kirja, et oh, meil jälle uut kraami, proovi kah!

Kes mind instas jälgib, siis mõned nädalad tagasi tegin sinna ka storyd toodetest, mille seekord nende pakist sain.Nüüd olen neid juba mõnda aega saanud kasutada ja proovida, seega saan juba päris ausalt uusi lemmikuid soovitama hakata.

Ei tea kas asi on vanuses või selles, et nüüd uus kodu ja uus ja iseseisev elu aga kohe alguses tekitas minus suurt põnevust Ecoeggi pesupesemismuna ja nende detox pesumasina puhastustabletid. Kuna mu lapsed parajad põrssad on siis pesumasinasse leiab oma tee üsna tihti toidujääkidega lasteriideid, mis pärast sinna masinasse kenasti settima jäävad siis on pesumasina puhastamine meie peres üsna regulaarne protseduur.
Ka Ecoegg on minusugusele tuulepeale väga hea lahendus, sest ühe munatäiega saab pesta koguni 70 korda ja ei ole mingit üllatust kui pesugeel järsku ühel hetkel otsa saab. Need lisagraanulid on ka nii mõnusas pisikeses karbis, et neid ette varuda on tunduvalt ruumisäästlikum kui pesuvahendeid. Ja peseb jumala hästi, tegelt kah! Alguses oli küll imelik, et noh… kuidas see pesu sealt nüüd välja tuleb, aga ei muud kunsti, kui muna koos pesuga masinasse ja asi klaar. Hind on ka minu meelest mega hea, alguses saad selle paki 10 euriga, täidised on midagi kuue euri kanti – igatahes odavam kui need pesukapslid (lõhnab ka paremini).


Teine uus sari, mis mulle silma jäi oli Toofruit, mis on üks esimesi nahahooldussarju Eestis, mis on orgaaniline ja looduslik ja spetsiaalselt lastele tehtud sari. Valikus on reaalselt kõike, mida üks 3-15 aastane vajada võib. Hambapasta, sampoone, näokreeme, näopesuvahtu jne. Ma ise alguses mõtlesin, et no mida näiteks see Mari vanune nende näohooldustoodetega ikka pihta hakkab, aga võib-olla ongi hea juba maast madalast lapsele õpetada kui tähtis on õige näo- ja kehahooldus, et see muutuks tema jaoks sama loogiliseks rutiiniks nagu hambapesu. Seda enam, et isegi lastel läheb talvel nahk aeg-ajalt karedaks (eriti Maril, sest tal on ju see Keratosis Pilaris, mis teeb põsed päris karedaks).

üliii mõnusa virsikulõhnaga pesugeel lastele


Mina näiteks siiamaani ei viitsi lliiga tihti õhtuti meikigi maha võtta rääkimata siis sellest, et viitsiks suurt vaeva näha õhtuste kreemitamiste, vahutamiste ja õlitamistega, seega jah, lapsed, tehke minust paremini, haha.

Lisaks minu suureks õnneks peitis ennast kotikeses ka meie pere vana lemmik Good Bubble, mille vannivahtusid ma vist kõikidele oma sõbrannadele ka juba niimodi influensinud olen, et neil kõigil see juba kodus olemas on. Õnneks on ka minu nii selles ajutises kui ka uues püsivamas korteris vannid, seega selle saan endale kenasti igalepoole kaasa võtta ja selle imelist lõhna edasi nautida. Kusjuures mulle täiega meeldib, et kui sellega vanni teen, siis pärast lõhnab vannituba veel mõnda aega selle vannivahu järgi ja mingeid ruumilõhnastajaid pole vajagi. Win! Kuigi jah, ma loll, unustasin selle vahu eelmine kord lapsi vannitades vanni äärele. Mis te arvate, palju sellest praegu alles on, ah…?

Kas teie olete ka juba endale Hevereni lehelt mingid lemmiktooted leidnud, mis igakord tee teie ostukorvi leiavad ja millised on need uued tooted, mida suure põnevusega proovida tahaksid? Kõikide kommentaaride vahel loosime välja ägeda kinkekoti ja muidugi annab koos Mallukas15 teile täishinnaga toodetelt 15% allahindlust!

*Postitus sündis koostöös Hevereniga

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

92 Comments
  • A.
    October 1, 2020

    Pole kunagi Hevereni lehelt tellinud aga tahaksin kindlasti proovida/tellida Ecoeggi pesupesemismuna, sest unustan alati uue pesugeeli poodi minnes ära. ??‍♀️

  • Jessica
    October 1, 2020

    Tahan kohe selle eggi ära proovida 🙂

  • Elise
    October 1, 2020

    Meie kodus lemmikuks on Good Bubble vannivaht?

  • Mariliis
    October 1, 2020

    Mina sooviks lastele proovida pesugeeli, juustele tooteid ja vannivahtu ka kuna kohe kohe saab uus vannituba valmis ja saame endale elus esimest korda vani! Oh seda rõõmu siis lastel!

  • sireet b
    October 1, 2020

    Pesugeel sooviks proovida . Muidugi see egg tundub mega huvitav ?

  • Sirle
    October 1, 2020

    Kurikuulus plekieemaldaja 🙂

  • Eliise
    October 1, 2020

    Ma pole mitte midagi neist proovinud, aga selle ecoeggi tellin vist küll ära.

  • Kätu
    October 1, 2020

    Oleme proovinud vannivahtu, nii hea!
    Soovin loosist osa võtta. Võidu korral tahaks proovida ka seda pesupesemis muna ??

  • Keiu
    October 1, 2020

    Tellisin paar nädalat tagasi sealt selle pesu muna. Eile siis just pesin üht voodikatet, mis oli koera ja kassi poolt päris koledaks saanud, esimesel korral pesin tava kapsliga ja ei võtnud mõningaid plekke ära, siis mõtlesin, et ahh vahet pole, et ostan siia millalgi uue, aga siis pesin uuesti üle pesu munaga ja voilaaa, mitte ühtegi plekki ei olnud. Ostsin selle, kuna max kuu pärast tuleb majja beebi, kelle riideid võiks tulevikus paremate asjadega pesta kui poe kraamiga. Ja kindlasti ostan sealt veel head kraami.

  • Susann
    October 1, 2020

    Veel ei ole tellinud, kuid olen ühe hea pesuvahendi otsingul. Olen juba pesumasina peale hunnik pudeleid/kapsleid/pulbreid kogunud, aga ükski pole see õige. Kuna meie perre on esimene beebi sündimas, siis aina enam mõtlen loodusliku kraami peale, kuid tihtipeale need looduslikud ei pese pesu puhtaks ja lõpetan ikka vana hea arieliga, mis kindlapeale plekid eemaldab. Ohh ja selle vannivahu ostan ka kindlasti?

  • Triin
    October 1, 2020

    Good Bubble vannivaht on ka meie vannitoas olemas! Minu kindlad lemmikud Heverenist on ka Fruu huulepulgad. Praeguse aja igapäevane kaaslane on kindlasti ka Dr.Bronnersi lavendlilõhnaline käte desinfitseerimis sprey, igati lastesõbralik. Samuti oleme kasutanud mõningaid lastesõbralikke kreeme ja duššigeele. Aga alati on jälle palju avastamist,kui uuesti tellima minna. Kindlasti tahan proovida pesupesemise muna.

  • Laura
    October 1, 2020

    Mind oled ka nende vannivahtudega influentsinud, iga kord, kui soodukas on, võtan paar pudelit. Aga seda EcoEgg muna tahaks küll proovida

  • Sandra
    October 1, 2020

    Hmm ei olegi midagi proovinud. Aga päris mitmed asjad jäid silma mida võiks proovida 🙂

  • Kairi
    October 1, 2020

    Ei ole veel Hevereni lehelt tellinud, kuid selle ecoeggi tahan kindlasti ära proovida! ?

  • MP
    October 1, 2020

    Ei ole nende toodetega kursis, aga ecoegg tundub huvitav ja selle prooviks heameelega ära küll. 🙂

  • M.
    October 1, 2020

    Proovin Ecoeggi ära. Teen just tellimust, ka täishinnaga tooted ostukorvis, aga mulle ûtleb koduleht, et koodi Mallukas15 pole olemas!

    • Mallu
      October 1, 2020

      peaks nagu töötama küll :S

  • Kaia
    October 1, 2020

    Egg oleks super. Mulle ei meeldi, kui pesule pulbri lõhn külge jääb 🙂

  • M
    October 1, 2020

    Olen proovinud vannivahtu, mis on IMELINE! Keha kreemi ja shampooni mis on samuti väga head.

  • Vaike
    October 1, 2020

    Vot selle muna pean ma nüüd küll saama.

    • Kelly
      October 1, 2020

      Mina olen ülirahul laste päikeseprillidega. Neid tihti ei telli muidugi. 😀 Aga good bubble vannivaht on meil ka ja see on hea. 🙂 Eccoegg tundub küll väga põnev!

  • Mari-Liis
    October 1, 2020

    Heverenist on mul juba tellitud ecoegg muna ja tõesti peseb riided puhtaks ja ei ole enam erinevaid pesuvahendite pakendeid pesumasina peal jalus.
    Aga katsetada olen veel tahtnud erinevate puhastusvahendite tablette ja pesumasina detox tablette.

  • Tiia
    October 1, 2020

    Minu lemmik nende plekieemaldusvahend. See võiks olla ainult palju suuremas pudelis, sest seda kulub lastega tõesti palju. Ja kahju on seda plastikpudelit ära visata. Seda ecoeggi olen ka nüüd mõned korrad proovinud ja tõesti väga mugav asi. Ei jäta mingeid pulbri või kapsli jääke pesule külge.

  • Hele-Riin
    October 1, 2020

    Sooviks loosist osa võtta ja proovida uusi ecoegg tooteid!

  • Suusi
    October 1, 2020

    Hevereni tooteid varem proovinud ei ole. Seda pesupesemismuna sooviks küll proovida. Sellist värgendust ei ole varem kohanud.

  • Eva
    October 1, 2020

    Ecoeggi tahaksin väga proovida. Tundub tõeline game changer ?

  • triin
    October 1, 2020

    Ma tahaks ka väga seda Ecoeggi ära proovida sest meie laps on allergiline 90% pesugeelidele ? tundub midagi,mis meile ideaalselt sobiks!

  • Ketelyn
    October 1, 2020

    Kahjuks ei ole Hereveni tootevalikust siiani midagi proovinud. See pesumuna tundub küll põnev ja mõnus asi, mida sooviks katsetada. ?

  • Birgit
    October 1, 2020

    Ma just vaatasin neid pesupesemismune ja mõtlesin, et ehk on nüüd samm nende proovimiseks tarvis teha. Ja laste hambapasta peab ka uue ostma, nii et üsna täppi reklaam.

  • Mmm.
    October 1, 2020

    Osta laeni ulatuv kraapimispost, et kassil oleks võimalik kuhugi laste eest põgeneda. Valus vaadata, kuidas nad looma kiusavad.

  • Kiku
    October 1, 2020

    Ei ole sellelt lehelt veel tellinud aga seda detox asja oleks küll vaja.

  • Nimi
    October 1, 2020

    Tahtsin kohe tellida, aga ütleb, et koodi ei ole olemas ?
    Loosis osaleks ka, Heveren nii tore e-pood ja seda muna tahaks väga proovida.

  • Margit S
    October 1, 2020

    Pole veel midagi sealt ostnud aga see pesupesemismuna tundub küll põnev asi mida ära proovida.

  • Ly
    October 1, 2020

    Ma just nillin seda pesumuna ? ja lemmik on Friendly plekieemaldus spray.. kõigile soovitanud ka juba ??

  • Margit
    October 1, 2020

    Ma pole sealt lehelt ühtegi tellimust veel teinud, aga pesupehmendusäädikad jäid silma, mida millalgi ammu promosid 🙂
    Olen seda lehte tegelikult korduvalt vaadanud, et mõnusad ökod tooted, aga lõpuks olen ikka mujalt tellinud kas kodumaiseid tooteid, et kohalikesse ettevõtetesse panustada või tellinud vanu häid tuttavaid, näiteks babe.

    • Laura
      October 2, 2020

      Esimest korda kuulen sellest lehest. Aga ecoegg tundub huvitav toode olema. Hea meelega prooviksin midagi uut.

  • kätlin
    October 1, 2020

    Ma olen tellinud nende lehelt plekieemaldit (just sinu soovitusel ja reklaamimisel ) ning pesemisvahendeid kehale. Küll, aga oleksin vääääga huvitatud 8 aastasele tüdrukule šampooni ja võib olla ka palsami variantidest. Palju leidsin väikelastele ja beebidele, kuid mis sobiks pikkadele ja paksudele lapse juustele…No ja pesupesemismunad näevad juba nii ägedad välja ja sooviks proovida küll 🙂

    • K
      October 1, 2020

      Meil kodus ecoegg ja tõesti mu meelest peseb ka hästi ja palju mugavam kui pesubulbriga jändamine! Ja jah, ikka laste hambapastat jms olen sealt tellinud.

  • Kerli
    October 1, 2020

    Polnud kuulnudki nendest toodetest seega hea 6nne korral kärab k6ik ??

  • Kerli
    October 1, 2020

    Kõik Naifi tooted on lemmikud 🙂

  • Merili V
    October 1, 2020

    Veel pole …

    aga kui lugesin et peale seda vannivahtu lõhnab veel vannituba hästi siis esimeseks ostuks see saabki!

  • Kadi
    October 1, 2020

    Soovin väga paljukiidetud plekieemaldajat proovida ;)!

  • Kadi
    October 1, 2020

    Naifi tooteid olen proovinud ja kindlasti ostan veel. Hevereni lehen ringi vaadates on seal nii palju asju, mida katsetada tahaks, aga EcoEggi’i tahan kindlasti ära proovida!

  • Anni
    October 1, 2020

    Ei ole….VEEL. Ma tahan endale seda virsikulõhnaga pesugeeli, sest ma vajan lihtsalt kõike, mil on virsikulõhn.

  • Liis
    October 1, 2020

    Seoses lastega (khmm. vabandused-vabandused) on pesupesemine suur kirg?
    Mul läks sellest pesumunast lugedes põnevaks. Ilmselt läheb katsetusse!

  • Liis V
    October 1, 2020

    Ostan tihti seda sama vannivahtu, küll viimasel ajal olen erinevaid katsetnud, aga see draakoni oma THE BEST❤️

    Ostsin ka beebikõõma eemaldaja, laste hambapasta ning meriinovilla kombinesooni (2tk). Ma nii rahul nendega suhtlusel, tellimuse vormistamisel ja toodetega endiga.

    Üks ülikhuul ja vajalik Eesti pood, mida tasub toetada 🙂 #eelistaEestipoode

    Ja btw, kingitusest ära üldse nagu ei ütleks. ?

  • Heliry
    October 1, 2020

    Ma pole midagi sellistest lahedatest toodetest kuulnud aga prooviks järjest neid, see muna tundub ka mingi lahe asi olevat! ?

  • Kairis
    October 1, 2020

    Peale sinu eelmisi storysid nende toodete kohta, käisin kodukal piilumas, aga tehinguks tookord ei läinud. Peab selle vea parandama kiiresti ? kindalasti soovin proovida seda egg pesuvahendit ja plekieemaldit! Aga kuna tegelikult seal ikka palju seda head ja soovitud kraami, siis see võit oleks ikka eriti magus

  • Kaisa
    October 1, 2020

    Ma olen ka eelistanud Eesti tootjaid, aga seda muna tahaks küll proovida ja pesumasina puhastustablette.

  • Leili
    October 1, 2020

    Pesupesemismuna tundub põnev ja vannivahtu läheb meil ka liitritena (unustan ka tihti vanniservale ?)

  • Pirx
    October 1, 2020

    Oi ma olen Heverenist palju tellinud ja alati rahul. Viimati tellisin deodorandi, super mugav ja hea. Ja tegelikult olengi mõelnud, et järgmise tellimusega peaks Ecoeggi ära proovima, sest ma hullult fännan selliseid alternatiivseid pesuvahendeid.

  • Joanna
    October 1, 2020

    Tellisin ka sinu soovitusel Ecoeggi, lisa täite ja pesumasina puhastamise tabletid. Sain kingituseks väikese vannivahu. Pole veel proovinud, kuid varsti! Mõtlen samuti, et tahan loodussõbralikumaid valikuid teha ja ka üllatavalt mõistlikud hinnad neil!

  • Keti
    October 1, 2020

    Friendly plekieemaldajat tahaks proovida 🙂

  • Kristi
    October 1, 2020

    Ei ole tellinud kuigi mõelnud olen küll päris mitu asja jäid silma esimesena jäid sima vannivaht lastele.

  • K
    October 1, 2020

    Prooviks ka lastesõbralikke vahendeid hea meelega. Eriliselt prooviks aga seda pesumuna 🙂

  • Marion
    October 1, 2020

    Seda muna tahaks kindlasti, eelistan alati öko värke. Ja neid äädika pesuloputusvahendeid sooviks ka proovida. Pole ise varem sealt tellinud.

  • Evelin
    October 1, 2020

    Sooviks proovida neid äädikaga tooteid ?

  • Aiks
    October 1, 2020

    GoodBubble vannivahud ja pesumuna on absoluutsed lemmikud. Pesu on nii pehme pärast, et ma lausa ootan, et saaks seda kuivama panna 🙂 TooFruit kraami sooviks proovida. Lastele ja endale.

  • Heili
    October 1, 2020

    Minu jaoks täiesti uued tooted, seega peaks uurima. Eriti tekitas huvi see pesumuna.

  • Birgit
    October 1, 2020

    Pole enne nende lehelt tellinud aga nüüd tahaks kohe seda muna tellima minna, et järgi katsetada kas ongi nii hea ja lihtne 🙂

  • Kertu
    October 1, 2020

    Good Bubble vannivahud on suured lemmikud, viimati ostsin kohe kolm korraga ja lapsele meeldivad Naifi vannipommid. Ecoegg tundub põnev, ma ei ole ühtegi sellist uut pesemisviisi kataetanud, ikka vana hea pesugeel.

  • AVE
    October 1, 2020

    Käisin täna just oma pakil järgi. Nüüd tekkis huvi kindlasti see Ecoegg ka ära proovida. Ja win-win, sooduskoodiga saab selle nüüd ju väga hea hinnaga?

  • Ketter
    October 1, 2020

    Ostan lapsele sealt imehea lõhnaga šampooni, meeldib nii lapsele kui endalegi. Lisaks viimati oli minu tellimuses ka nõudepesuvahend, seda pole veel kasutada jõudnud. Ahjaa, eelmisel aastal tellisin külmarohu või külmakaitse, aitab haiguste perioodil suurepäraselt nohust lahti saada, jätkub tükiks ajaks.

  • Eva
    October 1, 2020

    Olen tellinud sealt pesuvahendeid lastele ja riietele. See muna tundub äge, tahaks proovida.

  • AL
    October 2, 2020

    Muna leiab ostukorvi tee ka ilma õnneta ,kuid põnevusega prooviks kõike, mis hea õnne korral kotis leidub.

  • Liisi
    October 2, 2020

    Ei ole veel tooteid proovinud, aga nüüd vajan värskele beebile nahasõbralikke tooteid – ma seni Fairy ja tavaliste pesugeelide kasutaja olnud :p

  • Annika
    October 2, 2020

    Hevereni lehelt tellisin lõpuks ära need laste päikseprillid. Purunematud prillid on parim leiutis ja parim ost. ?

  • Maile
    October 2, 2020

    Pesupesemismuna sooviks küll proovida ja plekieemaldus vahendit. Ning lastele tahaks vannivahtu ning sampoone ihaldaksid minu printsessid küll 🙂

  • Jaanika
    October 2, 2020

    Ei ole ma midagi tellinud, aga nüüd tahaks umbes kõike 😀

  • Liilian
    October 2, 2020

    Mina tellisin pesupesemismunad ,et jõuludeks kingikotti panna, muidugi tahaksin ka endale pesupesemismuna ja veel häid tooteid

  • Kaili
    October 2, 2020

    Ei ole veel ostnud sealt lehelt aga laste saamisega olen küll kõik pesuvahendid välja vahetanud ja katsetan hea meelega uusi tooteid

  • Marju
    October 2, 2020

    Olen ostnud Good Bubble vannivahtu ja päris rahule jäänud. Nüüd tahaksin proovida pesupesemismuna, nii mugav ja ruumisäästlik tundub.

  • Caro
    October 2, 2020

    Ei ole veel proovinud, aga Ecoeggi tahaks katsetada küll ?

  • Mari
    October 2, 2020

    Laste päikseprilllid

  • t
    October 2, 2020

    Ma ei saa aru, kas ma loll või mis, aga kui selle muna sees nö vahend ehk graanulid ka seal masinas ju loputamise jne ajal , siis kuidas sel ajal sealt seda vahendit ei eraldu?

    • Mallu
      October 2, 2020

      ei tea, aga pesu on puhas 😀

      • Mari
        October 16, 2020

        TOP TIP: As the Laundry Egg does not contain any “soap” agents, it leaves almost no residue on your clothes. Therefore, the rinse cycle can be significantly reduced, saving water, time and electricity. Some machines have a ‘rinse hold’ button, which, when pressed, skips the rinse cycle. If you are unable to cut out the rinse cycle, this will not affect the Laundry Egg.

  • Merili
    October 2, 2020

    Kuna beebi tulekul, siis olen sealt lehelt Friendly tooteid nillinud. No eriti seda paljukiidetud plekieemaldajat 😀 Aga hetkel pole jõudnud veel midagi ära tellida. 🙂

  • Sandra
    October 2, 2020

    Pole veel midagi jõudnud sealt tellida aga ilmselgelt tellin endale selle muna – nüüd ja kohe ?

  • Mirje
    October 3, 2020

    Good bubble vannivaht,hambapastad lastele. Rohkem vist ei olegi midagi proovinud ?
    Uusi tooteid tahaks küll katsetada

  • Kati
    October 3, 2020

    Mallu, suur tänu huvitava info eest! Lisaks tavapesupulbrile olen proovinud pesupähkleid. Nendega üksjagu mässamist ja pesu päris puhtaks ei saanudki. Kindlasti proovin ära selle “krõbinatega muna” 🙂 Tundub uudne ja mugav olema.

  • Kaija
    October 3, 2020

    Ma varem ei ole Heverenist tellinud, aga nüüd teen selle ära. Meil on hädasti vaja mingit dushigeeli või pesuvahendit lastele, sest mees kipub mul ikka pesema neid enda toidupoe dushigeelidega, mis ei ole minu jaoks okei. Paneks nüüd mitu pudelit vannituppa, siis vast ikka haarab õige. 🙂

  • Jaanika
    October 4, 2020

    Pesupesemise muna tahaks kindlasti proovida! Hevereni lehelt olen tellinud erinevaid Friendly tooteid, aga nüüd rändas minu ostukorvi ka Good Bubble lastele mõeldud šampoon – proovime järgi 🙂

  • Kaiti
    October 4, 2020

    Ei ole siiani veel katsetada jõudnud ? iga kord, kui loen kellegi soovitust, kiidusõnu selle vannivahu kohta, tekib kohe soov see endale tellida, aga näedsa…siiani pole veel pihta saanud. Lapsed on mul suured vannisõbrad ja vahtu ning muid vannitoa tarbeid kulub mõnuga.

  • Silva
    October 4, 2020

    See pesumunake tundub küll väga mugav ja asjalik olevat. Peab ära proovima!

  • Liis Kuldsaar
    October 5, 2020

    Heveren e-poest olen ostnud Friendly plekieemaldusvahendit ja vankrite/turvatoolide puhastusvahendit ja mõlemaga ülirahul. Kindlasti proovin ära ka Ecoegg muna ja Good Bubble tooted ?

  • Camme
    October 5, 2020

    Su jälgijad on poe tühjaks ostnud pesumunadest 😀

  • Kersti
    October 5, 2020

    Mul see ecoegg juba paar kuud kasutus ja mega rahul aga peaks vist vaikselt uued pärlid sisse ostma ja vannivahtu võiks vist ka juba preililr osta.

    • Marje
      October 5, 2020

      Seda muna ja ajaks küll proovida?

  • Heleriin
    October 5, 2020

    Ei ole kunagi Hevereni lehelt tellinud aga tahaksin kindlasti proovida/tellida Ecoeggi pesupesemismuna, plekieemaldusvahendit ja vannivahtu 🙂

    • E
      October 5, 2020

      Ma tahaks ka seda pesupesemismuna katsetada ?

  • Kaisa
    October 12, 2020

    Ei ole kunagi Hevereni lehelt tellinud aga tahaksin kindlasti proovida Ecoeggi pesupesemismuna vist kõige rohkem :S