sissetungija olen

Kardo läks täna Räpinasse sõpradega … ma ei tea mida tegema ja ma olin parasjagu just jalanõusid jalga panemas, et lastele aeda järele minna, kui ma taipasin, et…Kardot pole ja maja on tühi!

Loodus tühja kohta ei salli, seega võtsin ma lapsed peale ja tulin nädalavahetuseks Männikule. Saavad nad siin ringi joosta ja aias tsillida ja teha kõiki neid asju, mida kesklinnas hästi ei saa. Loodan, et Kardo ainult teada ei saa…

Nali, tal oli tegelt suva. Luges ainult sõnad peale, et ma ikka ilusasti enda järelt ära koristaksin. Jumala eest, 8 aastat sama juttu kuulanud… Inimene ikka ei väsi.

Kuigi ma pean nentima, et ega ta ei valetanud. Ma pole elu sees seda maja nii puhtana näinud. Ma ei saa aru, kas meie segamini kodu oligi ainult …minust tingitud või :D?

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

7 Comments
  • Piff
    October 16, 2020

    Olen Räpinas, panen silma peale?

    • Mallu
      October 16, 2020

      Ma ei tea, mida sa selle all mõtled, aga ma usun, et ta saab hakkama 😀

  • K
    October 16, 2020

    Mul sama lugu. Sattusin mõned kuud pärast lahkuminekut eksi juurde meie endisesse ühisesse kodusse, kus tema edasi elas ja seal oli kõik nii korras ja puhas. Ütleks isegi et hermeetiline. Kõik asjad olid silma alt ära pandud, minu tekitatud värvilaigud kadunud ja näha oli ainult tehnika. Minu seal elades oli korter värvilisem ja kaootilisem. Minuga käib kaasas teatud hulk clutterit, pole midagi teha ?‍♀️

  • äge mees oli sul
    October 17, 2020

    Sa ju ise ei koristanudki, koristaja käis. Eksmees on sul ikka mega korralik. Imeline. Jõudu Kardole.

    • Mallu
      October 17, 2020

      Mul pole koristaja tegelt päris ammu käinud 🙁

  • Mir.
    October 18, 2020

    Suht nõme käitumine ? See pole enam sinu kodu. Mina küll ei tahaks, et näiteks mõni mu eksmees lambist mu koju sisse sajaks, kui saab teada, et mind kodus pole. Isegi kui ettekäändel, et lastele meeldiks minu kodus rohkem olla. Äkki mul on seal oma asjad laiali, või üldse mõne uue kaaslase asjad laiali, või laenasin võtit oma uuele kaaslasele jne. See pole enam tema asi ega koht, kuhu suvalt sisse sadada nagu tuleks oma koju.

    • Mallu
      October 19, 2020

      Eks see muidugi olenebki omavahelistest suhetest. Ma loomulikult küsisin Kardolt ja tal ei olnud selle vastu midagi. Kui oleks olnud, siis ei oleks ka läinud.