kui kohtume, ole palun purjus

Vahelduseks oma eelmisele “panen kohe paela kaela” vaibiga stoorile, räägin täna hoopis midagi naljakat. Nimelt seda, kuidas ma napilt endale uue mehe leidsin. Tegelikult muidugi oleks ju ka aeg – homme lähme lahutama, kaua ma siis ikka siin vallaline olen. Ja nagu elu näitab, on meeste leidmine üsna lihtne. Tasub vaid taksoga sõita.

Nimelt käisime me sõbrannaga eelmine nädal restoranis, kus loomulikult sai ka söögi kõrvale veini kummutatud. Esiteks ma jumala teemaväliselt mainin ära, et Kuldmokka soovitan kõigil minna – MEGA hea söök. Eriti kiidan merepekki (kammkarp maakeeli) ja mereannipastat. Lihtsalt suussulav. Aga okei, peale õhtusööki mõtlesime sõbrannaga veel veits minu juures tiksuda ja tellisime takso, et minukale tulla.

Taksojuht oli vene rahvusest kutt, aga rääkis okeilt eesti keelt kah, nii et me seal puhusime temaga veits juttu, aga ega meil kaua seal aega just sõbruneda polnud, sest resto asub mu kodust mitte just eriti kaugel. Seega tulime me koju ja noh, ei hakka salgama, jõime veel veidi veini.

Hommikul avastasin, et taksojuht oli mulle “head ööd Marianne” smsi saatnud. Ma olin nagu eeem ok aitäh – ma sain aru, et see oli tema, sest ta seal taksos veel midagi ütles, sest ta mainis, et äpist saab numbrit näha, aga no eks me olime lõbusas meeleolus ja ega ma arvanud, et ta päriselt mulle kirjutama hakkab. Aga näe nalja.

Selles suhtes, et noh, las inimene kirjutab. Nii palju, kui ma ta kukalt mäletan, siis oli igati viks ja viisakas tüüp, lausa ülikonnas ja lõhnas hästi, seega … noh, why not, haha. Järgmisel õhtul kirjutas ta mulle jälle, et mis ma siis täna ka tegin ja millega hetkel tegelen. Vastasin talle midagi põgusalt, kui ta küsis, et kas ta mind kunagi välja võib kutsuda. Ma ütlesin, et no KUTSUDA muidugi võib, iseeasi, et noh…kas ma ka lähen või mis sorti tüüp ta üldse on. Mõelda, vabalt võiks ju olla mingi igavene love story, et tutvud taksosõidul oma unelmate mehega, kes sind siis restorani kutsub ja sulle kohtudes pundi roose toob ja… issand, ma ei tea, saate aru küll onju, et kõiksugu asju maailmas siin on võimalik onju. Mitte, et mu elu romantilisim mõte oleks võõra taksojuhiga restos süüa oma uhke lillebuketiga, aga jah.

Järgmine küsimus oli: “Homme öösel oled vaba?”

Nagu mis variante on inimeste üldiseks ÖISEKS tegevuseks, et ma kinni peaks olema? Magan loomulikult. Nagu kõik ristiinimesed.

“Kas su aim ütleb kohtuda minuga?”

Ütleme nii, et mu aim juba ütles mulle selges eesti keeles, et kui ma selle tüübiga kuskile kohtuma roniks, siis parimal juhul väljun ma sellest süüfilisega 😀 Seega ei vastanud ma talle miskit, mille peale kostis tema: “Mulle meeldis, et oli mingi hetk eile. Mis ei saa rääkida või kirjutada. Siis me räägime ühes keeles sõnadeta.”

Ouuuukeiiiiii…üldse mitte weird….Palju ma seda veini jõingi, et meil lausa HETK oli?!

“Kas sul on mingeid pilte mu jaoks?”

Ma vastasin talle üsna konkreetselt, et kuna ta jutt läheb praegu vääääga kiiresti kuskile vasakule ära, siis ma ütlen kohe ära, et ma pole väga see vend, kes talle mingeid pilte;)))) saatma hakkab ja ma arvan, et meil pole enam suurt miskit rääkida.

Vastus oli AMAZING: “Kes see räägib??? KAs see naine mis istus mu kaela peal täitsa purjus, või naine, kes ei usalda…”

Mul on nii palju küsimusi selle kohta, et kuidas ja mismoodi ma tal tema meelest kaelal istusin, sõbranna igatahes seda osa ei märganud, minagi mitte. Ja miks ma peaks usaldama üldse lambi taksojuhti, kes minuga öösel kohtuda tahab ja kolmanda asjana umbes tutipilte küsib (ma eeldan, et ta neid küsis, krt kellel oleks üldse selliseid asju varnast võtta :D).

Ma lõpetasin talle obv vastamise, aga ega ta alla andnud.

“Ma proovin sind natukene uurida, aga sa oled kinni”

“Kui kohtume siis teine kord ole purjus palun siis sa oled vaba nagu tuul”

“See vabadus meeldis mulle rohkem… vabadus ja hullus…”

“Ma loodan, et sa saad aru millest ma räägin…”

Konkreetselt EI SAA, aga ma hakkan nüüd juba endas siiralt kahtlema, et mida ma tema meelest selle kahe minuti jooksul ütlesin või kus istusin, sest noh… kui see on see vaib, mida ma võõrastele lambivendadele jätan, siis ma ausalt kardan juba enda pärast 😀

Aga mulle meeldib selle tüübi ausus. Lihtsalt PALUN ole purjus, siis sa oled super norm vend. Palun saada mulle pilte ja palun saame öösel kokku. Aga ainult juhul kui sa purjus ja vaba nagu tuul oled!!!

Lõpetuseks, kuna ma ei vastanud, siis ta vist solvus, sest viimane sms ütles: “Ära muretse, küll sa leiad omale mees, aga mina see ei ole ;)”

Et jah, peaaegu oleks juba täis joond ja kohtuma läinud südaööl, aga krt ta ei olegi mu uus mees… Krt…

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

16 Comments
  • Mari
    November 9, 2020

    Mul oli kunagi olukord kui kõndisin ühe klassivennaga kahekesi peale kooli bussijaama. Minul oli veel pudel käes. Üks hetk tüüp sirutas käe välja ja ma ei saanud aru kas tahab pudelit või mul käest võtta 😀 ma andsin pudeli 😀
    Hiljem kui sõbrannale olukorrast rääkisin ütles ta mulle et mõtle kui ta tahtiski vett ja ma oleks käe andnud ???
    Mõtle kui taksojuht oleks tahtnud ilusat selfit mida oma emalegi näidata ja sina saadad tutipilte ?‍♀️??????

    • Mallu
      November 9, 2020

      Hahhaha, ma hakkasin kõva häälega naerma praegu 😀

  • Mi
    November 9, 2020

    Lihtsalt teadmiseks sa ei ole enam kunagi vallaline, sa oled nüüd (varsti) lahutatud 😀 kui nüüd juriidiliselt korrektne olla 😀

    • Mallu
      November 9, 2020

      Jäängi ainult lahutatuks või? Shiieeet:D

      • Mi
        November 9, 2020

        Kui uuesti abiellud, siis oled jälle abielus naine 😀

  • Sandra
    November 9, 2020

    Whaaaat. 😀 Ikka ülikriipi. Kontrolli 2x, et uks ikka lukus oleks õhtul. 😀

  • täpii
    November 9, 2020

    teinekord kui tahad venelasest kiiresti lahti saada, siis ütle, et sul on tri rebjonka

    • morgie
      November 11, 2020

      😀

  • Mõls
    November 9, 2020

    Issand need taksojuhid on kõik pervod. Mul on nagu pea iga teine taksojuht pärast mingit peolt koju sõidutamist kirjutanud ja hakanud pinda käima. Mingid korrad kasutasin veits ara. Et Kle soiduta mind täna siia ja sinna aga lõpuks polnud enam see väärt kogu jebimist ja jamamist. Läks liiga kriipiks ?

  • Evelin
    November 10, 2020

    Ja mina veel kunagi naersin ühte taksojuhti, kes mind noomis, et miks mul äpiga tellides korterinumber lisatud oli, kas ma ei karda, et mõni taksojuht mulle pärast külla tuleb.

    Mulle tuleb meelde, et paar aastat tagasi käis ajakirjandusest läbi mingi juhtum, kus Bolti taksojuht saatis tütarlapsele pärast sõnumi, et sooviks tutvuda. Ühe ja väga viisaka sõnumi. Tüdruk seda normaalseks ei pidanud, sest tegelikult on see privaatsusreeglite rikkumine ja ametivolituste ületamine, tulemuseks oli, et taksojuht jäi oma tööst ilma, sest astus reeglitest üle.

    Ma ilmselt tõmbaks ka sae käima, kui keegi kasutaks isiklikel eesmärkidel mu tööalases kontekstis saadud isiklikke andmeid. Eriti veel, kui keegi hakkaks lausa sõnumitega peale käima.

    Aga samas jube naljakas lugu ka ikkagi:D

  • Evelin
    November 10, 2020

    Appi, kui naljakas ???

  • Tre
    November 10, 2020

    No näed, pole Tinderit vajagi, et leida tüüp kes tutipilte küsiks suht esimese asjana ja tahaks rääkida sõnatus keeles ???

  • A
    November 10, 2020

    ?????

  • Anni
    November 10, 2020

    Hahahahaaaaaa! ???

  • Laisik
    November 13, 2020

    Käisin kunagi kinnisvara vaatamas koos mingi maakleriga. Nädal hiljem helistas ja uuris, kas ma temaga mullivannis šampust tahaks juua.. Kui eitava vastuse sai, siis pakkus, et võiks koos teed juua. Ma isegi ei tahta teada, kas oleksime seda teed joonud kohvikus või tolles salapärases vannis… ?

    • Mallu
      November 13, 2020

      apppiii 😀