SOOVITAN: super paast!

Lugesin siin, et Paljas Porgand tegi kuivpaastu. Teate, ma pole enne sellisest imeasjast kuulnud ja isegi peale tema pika ja pĂ”hjaliku blogipostituse lĂ€bi lugemist ei saanud ma aru, mis tolk sellel siis olema peaks. Isegi see informatiivne pilt temast pelleris peale paastu kakal olemas, ei andnud mulle tĂ€it pilti ette, et miks ĂŒks ristiinimene endale vett keelama peaks.

Aga nĂ€ed, inimene elab ja Ă”pib. Ma viisin nĂŒĂŒd otsad kokku, et pmst kĂ”ik asjad, mida meile on vĂ€idetud, et eluks vaja on, nt nagu söök ja jook, annab ennast neist paastutada eks. Seega tegin ma suure uurimustöö (vahemikus tĂ€na trennist koju kĂ”ndides) ja tahaksin teid nĂŒĂŒd ĂŒles kutsuda minuga tegemast kaasa ainult tunniajast paastu, mille tagajĂ€rjel kaotate te poole aasta jooksul tasapisi kuni 70% oma kehamassist!

Nimelt on tegemist hapnikupaastuga.

Lihtsalt hoia hinge kinni, alguses on ebamugav, aga ma vannun, see on tervislik. Me esiisad ei tarbinud elusees nii palju hapnikku, kui meie siin kahte lehte sisse imeme. Seega lihtsalt suu kinni, nina kinni ja oota veits. Tulemused ilmnevad suht kohe. SIIT saate tÀpsemalt lugeda, mis sÀÀrane paast kaasa toob.

Ja kes on lĂ€hedasi juhendanud ennast peale surma kremeerima, siis palju Ă”nne, te kaotate isegi ĂŒle 90% oma kehamassist! Lisaks ei pea te enam kunagi ĂŒhtegi paastu lĂ€bi tegema, sest noh…

PS! Igaks juhuks mainin Ă€ra, et ma teen nalja. Ma ei ole kindel, kui hĂ€sti see hapnikupaast töötab. Ma pole isegi kindel, kui hĂ€stki ĂŒkski paast töötab, nii et kui te ka pole, siis ma ei soovitaks ĂŒhegagi neist alustada. Aga kui olete, siis andke tuld, ma ei dissi kedagi 😀

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

30 Comments
  • Camme
    December 1, 2020

    Naera puruks 😀
    Aga kĂŒll see inimene peab ikka must olema ja jubedas kohas elama, kui on nii meeletult toksiine ja mĂŒrke tĂ€is 😀

    • Mallu
      December 1, 2020

      no maailm ongi suht mĂŒrke tĂ€is, ma ei vaidle vastu 😀

      • Lily
        December 1, 2020

        no tegelt on inimesel selleks neerud, et mĂŒrke eemaldada 😀

      • Liis
        December 2, 2020

        Suht naelapeapihta nali! (Y). Natuke tĂ”sisemal teemal.. peaks olema karistatav igasuguste paastude ja nĂ€lgimiste soovitamine (seda siis nt PP poolt). 🙂 Tegin aasta aega igasuguseid “imedieete” ja “paastumisi” tiinekana, lĂ”ppes asi tervise- ja toitumishĂ€iretega ning pea kahekordse algkaaluga. Kes soovib sama tulemust ja vĂ”itlust enda ellu, siis jumala eest, laske kĂ€ia ja uskuge igasuguseid kinnimakstud dieeditajaid. 🙂 There’s no shortcut 🙂

  • Liis Er
    December 1, 2020

    Omg ja siin ma mÔtlen et kuidas alla saaks! Kus sa enne olid? TÀna proovin!

    • Mallu
      December 1, 2020

      Anna teada, kuidas mÔjus!

      • Liis Er
        December 1, 2020

        Kurat pĂ€ris raske on 🙁 Oodatud kaalukaotust pole ikka veel toimunud.

        • Mallu
          December 2, 2020

          Oled sa kindel??

  • Krr
    December 1, 2020

    Krt, kus see informatiivne pilt pellerist oli :D??? Aga ei saanud ka vĂ€ga pihta, pigem proovin seda hapnikupaastu – ma olen kindel, et poolteist mintsa pean vastu!

    • Mallu
      December 1, 2020

      ta storys 😀

  • Pille
    December 1, 2020

    Nagu pÀriselt ??? ma siin lausa istusin pÔrandale selg vastu seina et ohoo ? mu 8 lisa kilo hakkavad kohe kaduma ?? ja siis lugesin ikka hoolega lÔpuni ja no tuksis nali kurat ? pean ikka liigutama enast hakkama polegi ime dieeti mis mu eest kogu töö Àra teeb ?

    • Mallu
      December 1, 2020

      Ei no aga proovi Ă€ra 😀 ehk aitab!

  • meow
    December 1, 2020

    :D::D:D:D:D:D: made my day!

  • Mimm
    December 1, 2020

    Uskumatu kui madalale Sa langeda vÔid. Astus Paljas Porgand sulle kandadele vÔi miks selline pilkamise postitus? Endal veits imelik ei ole?

    • Mallu
      December 1, 2020

      Kui sa nalja ei mĂ”ista, oled vales kohas 😀 baiiii

  • O.
    December 1, 2020

    Ma mĂ”istan, miks sa selle ĂŒle nalja teed, ma teeks ka. Aga kui tĂ”siselt rÀÀkida, siis on ikka pĂ€ris kurb ju. Kui palju tal on noori jĂ€lgijaid, kes vĂ”tavad kĂ”ike tema öeldut tĂ”siselt ja hakkavad kaaa toidu piiramise kĂ”rval ka veeta elama. Ja need pĂ”hjendused, no hullumaja, koolides peaks basic fĂŒsioloogiat ja anatoomiat Ă”petatama!

    • Mallu
      December 2, 2020

      jep!

    • Vaike
      December 2, 2020

      Õpetataksegi ju, aga ma nĂ€iteks ei saanud aru. 😀
      Ent kui tĂ”siselt rÀÀkida, siis on see natuke Ă€rritav, kui keegi, kes on end “metsikult harinud” internetis (!) ohtlikke tĂ”desid kuulutama tuleb.

  • L
    December 1, 2020

    AitĂ€h, et tĂ€helepanu juhid kui absurdne see on. Ausalt öeldes see pole isegi enam naljakas – keegi peaks rÀÀkima kui ohtlik see on! Noored tĂŒdrukud ju jĂ€lgivad! MĂ”tle kui oma tĂŒtred ĂŒks pĂ€ev teatavad sulle, et NAD EI JOO NÜÜD VETT! ÕUDNE!

    • Mallu
      December 2, 2020

      Tead, on jah. Ma nĂ”ustun tegelikult oma vaadetelt paljus PPga, aga see pidev ekstreemsuste tegemine, eriti arvestades, et tal aastaid erinevaid “parimaid asju” olnud, mida promob ja siis pĂ€rast ĂŒtleb, et aaa ups, mul siis oli rĂ€me toitumishĂ€ire, enam ma seda ei soovita, siis ma ei vĂ”taks just tĂ”e pĂ€he tema eksperimente.

  • Kkk
    December 1, 2020

    PP on ĂŒks vĂ€heseid inimesi, kes ei vĂ”ta kedagi hambusse ja ei hakka nĂ€rima…

    • Mallu
      December 2, 2020

      Tubli ju!

    • Rents
      December 2, 2020

      PP ei ĂŒtle ehk kellelegi halvasti, aga need asjad, mida ta teistele noortele naistele soovitab, on nii tervistkahjustavad, et see on kriminaalne ja tĂ€iesti vĂ€rdjalik on selliseid asju avalikult reklaamida.

      • Kriminaalne!
        December 3, 2020

        Tema blogi tuuakse noortele arstiteduskonna tudengitele eeskujuks kui vale toitumise propageerimist (koos analĂŒĂŒsiga). Tean otseallikast. Neid oli veel, aga see oli ainus, mis meelde jĂ€i.

      • Kapsauss
        December 3, 2020

        Uskuge inimesed, paastus pĂ€ris tĂ”siselt ei ole mitte midagi tervist kahjustavat! Jah, olen nĂ”us, et kuivpaast on ekstreemsus ja sellest ma aru ei saa. Aga ĂŒks kord vĂ”i kaks korda pĂ€evas sĂŒĂŒa on tĂ€iesti okei ja on okei teha veepaastu. Ei pea pĂ€ev otsa midagi mugima. Nagu ka kĂ”iges muus peab selleski teadlik olema kuidas teha seda Ă”igesti.

  • Jaanika
    December 2, 2020

    Selle kohta mul on ĂŒks hÀÀ saade jagada –

    https://youtu.be/WWRniMqhr00 (kui link lĂ€bi ei tule siis YT ‘The Strange World of Breatharianism’

    TLDR: petised on kĂ”ik, kes vĂ€idavad, et ilma söömata-joomata toime saab. Paastuda vĂ”ib, ma ei keela, aga veega Ă€rge kĂŒll mĂ€ngige 🙁 Mitmed terved tublid inimesed on surnud sellesse, et vapralt igasugu asju lĂ”puni vĂ€lja viivad..

  • Kats
    December 3, 2020

    Lol ? kusjuures see teooria on sul vĂ€ga Ă”ige. Ma ĂŒks kord manustasin ĂŒhte ainet, mis noh…pani veits trippima. Ja selle kĂ€igus ma jĂ”udsin samuti jĂ€reldusele, et hingamine on conspiracy ja seda pole vaja tegelt. Noh ja ma siis veits proovisin hingamata olla. Ütleme nii, et teooria tĂ”endust ei leidnud 😀
    Aga no kui Mallukas ka juba ĂŒtleb, et me seda Ă”hku vĂ€he ĂŒle tarbime, siis vist on ikka tĂ”si!

  • B
    December 4, 2020

    Haha, meenus see vana kuld, nahktoitumine: https://www.elu24.ee/1270014/kokk-malle-lasn-sain-keha-trimmi-tanu-nahktoitumisele

  • NuuskmĂ”mmik
    December 4, 2020

    Sul on “minust” rubriigis ikka veel kirjas, et oled ĂŒhe mehe abikaasa 🙂

  • Mari
    December 6, 2020

    Tere, sattusin kogemata siia, pole muidu jĂ€lgija ei Sinu blogis ega Palja porgandi. Ei viitsinud ma neid artikleid ka kuigi kaugele lugeda aga saan aru, et aineks kuumim teema, toit ja paast! Ja pean ĂŒtlema, et ĂŒldiselt ei ole inimesed valmis selleks, eriti kui igapĂ€evaselt kĂ”ik toidugrupid laual. Algatuseks tasuks vaimselt olla valmis eemaldama liha, siis nt muna siis piimatooted, siis gluteen, sool, suhkur, Ă”li jne.. SĂŒĂŒa vĂ€ga puhtalt. Vb jĂ”uda siis lĂ”puks juurvilja ja puuvilja peale, siis puuviljadest toitumine, siis vedelikuni ja siis ehk alles kuivpaast. KĂ”ik see muidugi kui tuleb suure sisemise tahtega nii vaimselt kui fĂŒĂŒdiliselt, endaga tuleb aus ja kannatlik olla. Lisaks kĂ€ib sinna muidugi hingamisharjutused ja Ă”ige kehaline koormus. LĂ”puks vĂ”ib ka prana toidul olla, ehk tĂ”esti hingata looduses vajalikke aineid. Kaunist JĂ”ulukuud kĂ”igile!