sellised lood siis

Ei taha seda jumala eest avalikult kirjutada, aga kuskile võiks enda jaoks selle kirja panna küll. Et selline asi, et täpselt see sama päev, mil ma kirjutasin postituse sellest, kui lamp koht on Tinder, hakkasin ma rääkima kahe tüübiga. Üks nendest oli suht kohe veits creeper vibes, kutsus sauna esimese asjana. “Imekombel” ma ei läinud, haha. Teine tüüp oli veits vähem creeper vibes, lausa nii vähe, et ma nüüdseks olen ta hoopis ise “sauna kutsunud”.

Vaatasin just üle, et 29dal ma selle posti kirjutasin, praeguseks oleme me mingi… viis korda kokku saanud? Ma ei teagi, kas see on selle aja jooksul nüüd palju või vähe, aga ma pean tunnistama, et täiega tore on olnud. Ühest küljest on muidugi MEGA imelik, sest ma pole niimoodi kellegagi…suhelnud umbes sellest ajast, kui ma sada aastat tagasi Kardoga tutvusin, seega endal on ka veidi kummaline olla natsa nagu mingi tiinekas, kes kellegagi pidevalt räägib (isegi TELEFONIS, saate aru jah, kuskile tuleb ristimärk tõmmata). Ja no ikka on uue inimesega suhelda täiega põnev ja teistmoodi, sest noh, ta on uus inimene.

Siiani tundub, et ta mulle täitsa meeldib, aga loomulikult olen ma vägagi kursis faktiga, et ma umbes üleeile lahutasin ja ega ma ei loo endale mingit illusiooni, et ma kohe mingis suhtes olla tahaksin või peaksin. Ma pidin ju seda “im fine alone, strong indipendent woman” shiti tegema ja puha, aga no mida ma teha saan, kui mulle meeldib väga kaisus olla ja nalja teha ja no kui inimene toob mulle lambist mu lemmiklilli (ja teine kord suvalisi poelilli, sest me olime poes ja ta leidis, et see on vajalik), siis ma veits sulan küll.

Ja see ajab mind närvi kah, sest halloo, mina siin niisama “iseennast leidmas” ja muu strong and indipendent woman kraam siia juurde. Ühtlasi olen ma üsna kindel, et kohemaid kui mul mingid tunded tekivad, siis selgub, et ta on vähemalt kirvemõrtsukas või niisama mingi tont, siis ma olen veel rohkem elus pettunud ja seda ka ei taha nagu.

Niiet ma üritan olla super cäääshhh (casual), aga samal ajal ei saa miskit teha, kui natukene paneb temaga suhtlemine naeratama. Ja oiii jeesus, kuidas ma ei tahtnud, et selline asi juhtub. Kuigi olgem ausad, ega ma ei tea enivei, mida ma sealt Tinderist saada tahtsin, aga näedsa, miskit nüüd nagu leidsin, aga mida sellega peale hakata, ei tea.

Ma ütlen ausalt, viimati olid sellised teemad mingi kahekümne aastaselt ja siis oli elu tunduvalt lihtsam, sest noh, ei olnud seda värki, et ma oleks “see Mallukas” ja mul ei olnud kolme last ja niisama 30-aastane lahutatud naine. Ehk siis ma päris ausalt ei tea, kuidas seda mängu mängida, aga eks ma siis lihtsalt vaatan, mis saama hakkab. Mul on eos praegu tunne, et ma ilmselt raudselt teen juba praegu väga valesti ja jagan hästi palju asju, mida ma ei peaks jagama ja muud sellist, aga noh, ega ma ennast muuta nagunii ei saa, ega kavatse, seega ta peab kas leppima, või mitte leppima, haha.

Ja no leppida on üsna paljuga tarvis, sest konkreetselt on mul praegu veits imelik isegi kuskil poes käia temaga, sest veits on nagu see tunne, et mõelda vaid, kui keegi nüüd kuskil näeb ja siis…Ok, ma ei tea isegi, mis siis nii väga oleks, aga no mina olen mina ja ma olen harjunud sellega, et keegi minust ikka pidevalt kuskil midagi arvab või arutab, ma ei ole kindel, kui palju tema seda tahaks, et temast tehtaks. Seega selle külje pealt oleks küll lihtsam olla mingi suvakas Malle Kapa-Kohilast, haha. Kedagi ei huvitaks, kus ja kellega ma käin ja mida teen.

Also ma ei ole loomulikult Kardole ka midagi rääkinud, sest mida mul ka öelda oleks? Et jou, ma vahepeal tsillin ühe Tinderi tüübiga v? Mitte, et tal ilmselt väga vahet oleks, aga ma mängin seda mängu esimest korda ja ma ei tea, kas ja mida ma üldse rääkima peaks. Lihtsam oleks, kui ta ise mingi pruta leiaks, siis oleks mul ka rohkem pohui selliseid asju öelda. Lihtsalt praegu on veits tunne, et umbes nagu ma varjaksin tema eest miskit, aga samas null pointi näen seda temaga ka jagada, sest mis see enam nii väga tema asi ka on, eksole. Ikkagi veits segane lugu, aga nii kaua kuni ma ei tea, misasi see on, siis ma sellest ka Kardoga juttu ei tee. Sõbrannad muidugi teavad, kolm tükki nägid eile lausa oma silmaga üle. Aga samas täiesti vabalt võib ta arvata, et me niisama friends ja ma niisama kujutan siin mingit thingi ette, haha.

Rohkem mul midagi tarka öelda ei ole, tahtsin niisama selle siia kirja panna, et mul oleks kuskil märk maas sellest, kuidas ma peale lahutamist lambist Tinderist mingi tüübi leidsin. Aga alati võiks olla hullem, ma oleks võinud ta leida ka mahajataha.com lehelt, mis muuseas ka eksisteerib – palun ärge küsige, miks ma seda tean…

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

2 Comments
  • Vaike
    January 19, 2021

    Oot, aga kuidas siis saun oli?

    • Mallu
      January 20, 2021

      :D:D tore