täiesti lambipostitus*

Kuulge, mul on teilt eriti lambist abi vaja. Nimelt siin usinalt värvitakse, aga mina, loll, pole veel lampe välja valinud. Vana hea “aega on” teema. Nüüd aga võetakse vanad lambid maha. Kuniks ma sinna asemele midagi ei orgunni, saan nautida lihtsalt laest rippuvaid juhtmeid.

Ja et ma ainult teie käest kogu aeg nõu ei kerjaks, ütlen kohe ära, et nende seast, kes mul siin kaasa mõelda aitavad, saab üks õnnelik endale Konverter poest ise täitsa tasuta ükskõik millise lambi või valgusti valida, mis tal parasjagu kodus tarvis on. Kogu tootevaliku leiate SIIT. Aga tulgem nüüd tagasi minu lambipõua juurde:

Osad lambid olen suutnud ise ka oma väikse peaga välja valida, aga mõne toa suhtes lihtsalt ei oska, noh. Näiteks see suur lastetuba. Ta seinad tulevad helehallid, v.a see sein, kus see stange praegu on. See on juba kenasti heleroosaks võõbatud. Kapiuksed lasin ka valgeks kiletada, seega on tuba üldiselt selline hele ja avar. Samas on see tuba ka suur, umbes 23 ruutu, seega mis pagana laelamp sinna sobiks?

Ma leidsin Konverteri lehelt eriti ägeda tähekujulise põrandavalgusti. Nägin seda tegelikult juba siis, kui nende vanas kaupluses kohapeal käisin. Mulle tundub, et see sobiks kenasti õhtul mahedat valgust andma, aga laes peaks ka midagi rippuma? Palun öelge mulle, millise neist laevalgustitest te siia tuppa riputaksite?

Elutuba tundub ka raske valik, sest jällegi see on nii suur ja mingi väike lambinikats ei tee toale au. Samas ei ole mu laed nüüd nii kõrged ka, et saaks midagi väga suurt panna, mille vastu pead ära taguda. Seega jällegist, oleksin üks suur kõrv, millise laevalgusti te Konverteri valikust siia tuppa paneks?

Sinna laua kõrvale nurka valisin ma aga sellise kuldse põrandalambi, mu vaimusilmas saab see olema täpselt laua kohal ja valgustab kenasti mõnda imelist dinnerit, mis siin ühel kaunil päeval tuleb, kui mu kodu igast nukast ei remondita parasjagu.

Siia suutsin ise lambi välja valida. Ma alguses mõtlesin, et spreitan selle ise mustaks, aga siis sain aru, et kui ma selle tegemiseks aega ja inspiratsiooni ootan, jõuab enne pensioniaeg kätte, seega valisin sellise lambi siia ja ma usun, et see peaks sinna ka kenasti sobima.

Siin oli ka suht lihtne valikut teha, tavaline väike must lambike sobib köögi laevalgustiga minu meelest hästi kokku? Või oleks hoopis see roosa ilusam? Või hoopis mingi kolmas variant?

Öökapile, mida mul isegi veel ei ole, valisin jällegi ühe musta laualambi ja Mari tuppa mõtlesin kohe ekstravagantseks minna ja talle tellisin sellise printsessilühtri, millega ma usun, et armuline daame vägagi rahule jääb!

Et siis jah, ootan nüüd põnevusega teie ideid, kõige lihtsam oleks vist, kui te paneksite kommentaaridesse need lingid lampidega, mis teie meelest siia sobiksid. Ja ära unusta linkida ka seda lampi, mis võidu korral sinu elamisse saabub. Kui sa võitu oodata ei viitsi, siis tegelikult on praegu hea aeg endale lamp niisamagi ära osta, sest neil tuli just täiega palju uusi valgusteid lattu tulnud ja lisaks on neil nädalavahetusel tulemas ka erimüük, kus hinnad lähevad kolinal alla (kuni 90%!) ja kood MALLUKAS annab nendelt hindadelt veel 10% alla. Ja kui sa oled lambi ära ostnud ja ikka võidad, siis saad oma raha tagasi (või veel ühe lambi valida, jumal teab, et lampe kulub majapidamisse alati ära!). Kood kehtib muidugi poes kohapeal ka, see on kõige mugavam variant, sest siis saad juba samal õhtul kodus oma uusi valgusteid imetleda 😀

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

69 Comments