uskumatu

Teate, mis on kĂ”ige haigem tunne maailmas? Kui sa arvad, et sa tead inimest ja saad teda usaldada, kuid pead selles pettuma. Eriti reedetud tunne on veel selle pĂ€rast, et mul on Lende sĂŒnna ja ma lootsin, et sellest tuleb ilus pĂ€ev, aga kus sa sellega. Just tĂ€nase pĂ€eva valis Kardo, et mulle nĂ€idata, kui suur salaviha tal mu vastu on. Olgem ausad, see, mida ta korraldas… ma ei teeks seda isegi mitte oma vihavaenlasele, aga tal oma LASTE EMALE niimoodi teha ei ole nagu ĂŒldse hĂ€bi. VĂ”iks lausa öelda, et mulle tundus, et ta tegi seda hea meelega.

Ma usun, et te saate ise ka aru, mis siin toimunud on.

Jah, ta kinkis tÀna Lendele muuseas VIIS PURKI LIMA ja jÀttis need Ôndsa naeratuse saatel minu korterisse.

VIIS.

KURADI.

PURKI.

LIMA.

Ma juba korraks uskusin, et normaalsed lahutused, kus inimesed pĂ€rast seda omavahel lĂ€bi saavad, eksisteerivad. Aga nĂŒĂŒd kui ma vaatan oma laste limaseid kĂ€si ja uhiuut diivanit, mida kaunistavad mingisugused limased triibud, siis jah. Unustage Ă€ra. Fakt on see, et Kardo vihkab mind.

Ja mu uut diivanit.

Aga muus osas jah, palju Ônne Lendele, kes tÀna viis sai. Ja muuseas saab mÀngida erineva konsistentsiga limadega. Halleluuja!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

28 Comments
  • K
    October 8, 2021

    Lende on superilus laps lihtsalt ? Palju Ônne talle! ?

  • anita
    October 8, 2021

    lima aitas eemaldada viks puhastus, mul ka söönis see sisse. ara ise puutu nad tulevad kiirelt ja teevad korda

  • Mina
    October 8, 2021

    Ja mul lapsed kĂ€isid eksmehe juuures ja nad said glitterid topsis mingid ĂŒlivĂ€iksed peened ja ega ma seljakotis ei mĂ€rganud neid (enda juures rsk ei lasknud nedega mĂ€ngida neil) terve pool korterit sĂ€deles mul kui ma avastasin,et neil need kĂ€es??

  • Kersti
    October 8, 2021

    Kurb, vĂ€ga kurb. Kardo poolt ÀÀretult nĂ”me kĂ€itumine. Aga olles ise ka lahku lĂ€inud pikast suhtest,mida ĂŒhendab laps ,siis tunduski see veits uskumatu.

  • Stella
    October 8, 2021

    No jumal tĂ€natud! Ikkagi inimene! Ma olen siiani vaadanud ja mĂ”elnud, mis ime lima te ostate vĂ”i kuidas sellega mĂ€ngitakse, et sellega nii tihti mĂ€ngida lastakse
 aga nĂ€ed
 samasugune limavihkaja on ikkagi ka sinu sees 😀

  • KK
    October 8, 2021

    Haha. Mu tĂŒtar saab oma tĂ€dilt palju kingitusi, mis muidu on positiivne, aga viimane kord olid pooled neist sellised lehed, mida peab kraapima ja siis alt tuleb pilt vĂ€lja ja pĂ€rast kĂ”ik elutuba oli musta puru tĂ€is. Siis tekkis ka kĂŒsimus, et kas oli ikka heast sĂŒdamest kingitus?

    • MP
      October 8, 2021

      Aga miks poleks pidanud heast sĂŒdamest tulema see? Lihtsalt sellepĂ€rast, et tekitas puru? Vaevalt, et meelega selline kink tehti ja ĂŒldse sellepeale mĂ”eldi, et puru tekitab. ? Kui mu lastele kingitakse midagi sellist, siis ma ei tuleks sellepealegi, et mĂ”elda nii ja vastupidi ka, kui kingiks ise midagi taolist, siis see pole kindlasti sellel eesmĂ€rgil kingitud, et see on mitte heast sĂŒdamest ja haha saate koristada pĂ€rast puru vaid tĂ”enĂ€oliselt ei tule mĂ”ttessegi selline asi kinke valides, et see tekitab seda vĂ”i toda asja. ?

  • Lea
    October 8, 2021

    Sorry, sa ei pea vastama muidugi aga ma pean kĂŒsima, et mis ta tegi siis??
    Lima sucks balls muidugi:(

    • Mallu
      October 8, 2021

      Issand, ma arvasin et see obv, et nali ju 😀 tegigi seda, et tĂ”i lima 😀

    • Kristiina
      October 9, 2021

      Palju-palju Ă”nne Lende❀❀

  • VĂ€ike Myy
    October 8, 2021

    Ma taipan kĂŒll, et see on selline sinu “nali” osaliselt, aga mu esimene mĂ”te oli : Ja kuidas on see shitem valik VERSUS sinu kodune looma-aed? MĂ€letame kenasti neid JÄNESE dramaatilisi postitusi. Minu silmis on see elukas sulle oluliselt rohkem kahjustusi ja magamata öid pĂ”hjustanud.
    JĂ”udu kĂŒĂŒrimisel, kĂŒllap varsti on postitus ime puhastusvahendist.

    • Mallu
      October 9, 2021

      TĂ€itsa ausalt, see ei olnud “osaliselt nali” vaid tĂ€itsa ĂŒleni nali 😀 soovitan veits vabamalt vĂ”tta

      • VĂ€ike Myy
        October 9, 2021

        aa need jutumĂ€rgid vajavad selgitust- mina usun sĂ”na jĂ”usse ja ei loobi neid valimatult. See et sa aru ei saa, et see on mulle nĂ€htav- et tegid pĂ€ris nalja paneb samuti ĂŒtlema- vĂ”ta vabalt. 🙂

  • Helery
    October 8, 2021

    ???

  • Targutaja
    October 8, 2021

    Palju Ă”nne Lendele aga sinu blogi lugedes ma kogu aeg imestan, et kas lastele pole Ă”petatud, et mökerdatakse laua taga, mustade kĂ€tega ringi ei jookse jne? Alles oli telekal rökased kĂ€ejĂ€ljed, nĂŒĂŒd diivan limane? Pole ju pĂ€ris nii, et lapsed elavad nagu vĂ€iksed pĂ”rsapojad 🙂

    • Mallu
      October 9, 2021

      Tead, ma vĂ”in Ă”petada vĂ”i mitte, aga see, et Marta pealaest jalatallani limaga kaetuna dramaatiliselt diivanile heitis ja abi palus, ei lĂ€inud tema silmis ilmselt “limaga ringi jooksmise” alla 😀

    • VĂ€gakurikommentaarvabandan
      October 9, 2021

      PĂŒhendume ikka endi laste kasvatamisele. Kui sina ei pea Ă”igeks kuidas keegi teine oma lapsi kasvatab siis sry aga pole nagu vĂ€ga sinu asi :D. Iga vanem on erinev, samutiiga laps jms. Vabandan kui on veidi negatiivne see kommentaar aga inimesed vĂ”iksid lĂ”petada Ă”petamise kuidas peab tegema nagu ah (mĂ”ni ekstreemsus muidugi vajab sekkumist) aga siinkohal kĂŒll mitte:D. Kui loed kellegi blogi siis see on sinu valik tulla siia lugema. Kui ei meeldi kuidas keegi oma lapsi kasvatab siis Ă€ra loe :). Tore kui lapsed saavad olla “pĂ”rssad” vahepeal ja lĂ”butseda. Loomulikult iseasi kuidas vanem peab pĂ€rast seda kĂ”ike koristama :). Kui nĂŒĂŒd mĂ”elda siis see kommentaar on tĂ€pselt samasugune nagu eelmine 😀 hull targutaja aga ilmselt on sĂŒdamel. Sry

      • VĂ€ike Myy
        October 9, 2021

        Üldiselt jah, laps peab saama olla ka pĂ”rsas, aga miks ei tohi teda Ă”petada kus ja millal on see sobilik. MA kuidagi ei saa Ă”igustada vanema hoolimatust sellises situatsioonis. Pealegi ĂŒsna tihti on nĂ€ha, kes seal majapidamises peremehetsevad – ikka loomad ja lapsed. SeejĂ€rel loeme ainsa tĂ€iskasvanu (vanuse poolest) ahastusi. KĂ”igil juhtub aga selles majas jÀÀb mulje, et nii ONGI KOGU AEG! Inimesed reageerivad ja Ă”petavad kuidas olukorda ohjata ja siis mingil hetkel saab villand ja muutuvad pahaseks. Et siis, ei saa öelda pole sinu asi kui esitatakse aeg ajalt appi karjeid! Olgu siis huumoriga vĂ”i mitte. Igaks juhuks mainin , et ei ole siin kuri ega tĂ€nita. Heal juhul on lihtsalt kahju nii kulutatud ajast, rahast, teise vĂ”imetusest jne. Lastel pole sĂŒĂŒd ega hĂ€da midagi.

  • Morgie
    October 9, 2021

    😀 oijjah! Aga sa ole tĂ€nulik, et tromboosi ei kingitud. Linaga on vĂ€hemalt nii, et kui silmad kinni paned, siis sa seda ei nĂ€e.
    Palju Ônne Lendele! ?

    • Mallu
      October 9, 2021

      Lima juba sai suureks hunnikuks kokku mĂ€tserdatud (laste poolt) ja Ă€ra visatud (minu poolt) 😀

    • Morgie
      October 9, 2021

      Ma nĂ€en alles nĂŒĂŒd, milliseid vĂ”rratuid trĂŒkivigu on mu telefoni autokorrektor teinud. Mitte tromboosi (!) vaid trombooni tahtsin ma kirjutada! Pasunat mĂ”tlesin! Ja mitte lina vaid lima, aga sellest juba saadi aru. (Ma ei viitsi seda autokorrektorit vĂ€lja ka lĂŒlitada, aga vist peaks.)
      Lisaks on head kingiideed lastele ka plekktrummid ja kĂ”ik elektroonilisi helisid tekitavad mĂ€nguasjad. Onju? Kas Kardo lastele sĂŒntesaatorit ei tahaks kinkida? VĂ”i trummikomplekti? Saate perebĂ€ndi teha.

    • ML
      October 9, 2021

      ??? Töötan haiglas sĂŒdamehaigetega ja vĂ”in kinnitada, et tromboosi Ă”nneks kinkida ei saa ? pigem nagu veidi geneetikast ja elustiilist tingitud ?

      • Mallu
        October 9, 2021

        haha 😀

  • Kersti
    October 9, 2021

    Sellega seoses tuleb meelde jĂ”uluistumine kus mu lapsele kingiti flööti. Üks hĂ€rra siis muigas ja kĂŒsis kes nii pahane meie peale on ? Nali lĂ€ks aga hoopis tema kapsaaeda, sest flöödi kinkis tema naine ?

  • Kiizu
    October 9, 2021

    Issssand kui ilus Lende on! Ma teadsin seda kohe kui nĂ€gin ta “veekolli mudanĂ€o” pilti,et sellest tĂŒdrukust tuleb kaunitar!

    • Mallu
      October 10, 2021

      aitÀh!

  • Marianne
    October 9, 2021

    Ole Ă”nnelik, et oli lima mitte 5 purki glitterit 😀

    • Mallu
      October 10, 2021

      true