kle aita meile diivanilaud valida

Okei, palun teeskleme, et mul on ukseümbrused värvitud, liistud pandud jne, sest laias laastus võiks öelda, et elutuba on kohe päris valmis saamas. Nipet-näpet on veel puudu, kuid kõige rohkem painab mind see, et mul puudub diivanilaud. St mul OLI diivanilaud, aga see läks kahjuks kolimise käigus katki. Kuna alguses oli nii palju muud, millele mõelda, siis ei tundunud see üldse asi, mida kohe valima hakkama peaks. Seega iga kord, kui tahtsin diivanil istudes midagi süüa-juua, tassisin lastetoast väikse lastelaua diivani kõrvale ja asi ants. Küll aga läks pikapeale tüütuks seda lauda edasi-tagasi tassida, sest olgem ausad – ma söön või joon iga päev midagi diivanil.

Muidu kena nurgake küll, aga ühtki kohta, kuhu oma veinipokaalikest või kohvitassi asetada, ei ole. Okei, mõnikord meeldib mulle ohtlikke mänge mängida ja panen oma läpaka diivaniäärele ning klaasi sinna peale. Aga teadagi, et on ainult aja küsimus, millal sealt üks äpardus sünnib.

Seda pilti vaadates meenub ka see, et see sein seal on maru tühi ja tahab väga pilte seina. Ma olen aga kahevahel, et kas ma peaksin sinna tegema fotoseina laste piltidega, või panema sinna lihtsalt ägedaid pilte või maale? Tegelikult ühte Konverterist nillisin küll, aga see läks juba enne kellelegi teisele kaubaks, kui ise käpa peale jõudsin panna. Ja mingisugused paremad diivanipadjad kuluksid sinna ka ära. Need kollased on mega armsad, aga rohelised kuidagi ludud ja nirud, tahaks paremaid. Näiteks sellised oleks ägedad, aga mingisuguseid oleks veel tarvis. Diivan nii suur, et paar üksikut patja ei aja asja ära.

Ma ei pea vist isegi enam välja tooma, et telekalaud, söögilaud, söögitoolid, lambid ja kell on kõik Konverterist.

Ühesõnaga, olen siin jälle teie abi palumas. Kõik muu suudan veel ise välja valida, aga Konverterist enda tuppa ideaalset diivanilauda mina välja valida ei suuda, VALIK ON LIIGA SUUR! Nii et minu diil teile on selline: vaata nüüd natukene mu elutoa pilte (ma näitaks köögipoolt ka, aga pole selle poole korrastamisega veel ühele poole saanud, seega kujuta ette valget tasapinda, valget saart, helehalle köögikappe ja musti käepidemeid) ja seejärel vaata Konverteri diivanilaudade valikut. Nüüd pane oma kaunis peas 1+1 kokku ja jäta mulle kommentaaridesse, milline laud sinu meelest mu koju kõige paremini sobiks (võid seletada ka, et kuidas sa sellisele järeldusele tulid).

Mina loen usinalt kõik kommentaarid läbi ja leian endale tänu teile raudselt ideka laua. Teie auhind on see, et üks kommenteerijatest võidab endale ka just täpselt sellise diivanilaua, nagu tal parasjagu tarvis on. Enda soovitud laua jäta samuti lingiga kommentaaridesse, siis on kenasti kohe silma all, et kellele midagi võidu korral kätte ulatada. Ehk siis nagu pealkiri lubab – aita MEILE diivanilaud valida, ole meheks! Võitja loosin välja esmaspäeval!

PS! Kood “mallukas” annab sulle niii konverter.ee e-poes kui ka kohapeal alati 10% soodukat!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

164 Comments