POMMUUDIS: kuulujutud on uskumatud

Üks pidev asi, mida ma igapäevaselt väga paljude (sh võõraste) inimestega suheldes kuulen, on kuulujutu Peamiselt iseenda, aga üsna ohtralt ka teiste kohta. Eks kindlasti on osad nendest lihtsalt väljamõeldised ja liialdused, selles ma ei kahtlegi. Küll aga pani see mind veits mõtlema.

Ma olen mingi aasta aega ühe teatud isiku kohta kuulnud igasuguseid jutte. Mõned lood loen läbi ja mõtlen, et jah, ei imesta. Teiste kohta aga hoian peast kinni ja mõtlen, et ma ei teagi mis hullem oleks. Kas see, et see inimene päriselt oma elus nii madalasse auku langenud on, või see, et keegi selliseid utoopilisi asju välja mõelda suudaks. Ja kui suudaks, siis mis põhjusel ja KUIDAS?

Ma ei räägi siin mingisuguse Buduaari tasemel “gossipist”, kust ükskõik millest saab välja imeda “POMMUUDISE” või “JAHMATAVA PALJASTUSE!”. Ausalt öeldes ma ise nende lehte ei jälgi. Endast sääraste kuulujutupõhistele artiklitele satun ainult siis, kui keegi mind kuskil kommentaariumis ära tag‘ib. Alles hiljaaegu sain nt alles teada, et Gert on minu juurde kolinud. Artikli aluseks oli see, et mul oli insta storys pilt, kus ta on minu juures. Noh, ma saan aru, et neil kah klikki vaja. Selle loogika järgi võiks muidugi teha ka pommuudise, et ka kõik mu sõbrannad, vanemad, väikevend, Kardo, ehitajad, maalrid, kardinapaigaldajad ja tasapinnapaigaldajad sisse kolinud on…

Aga nagu öeldud, kuna ma just üleliia tihti neid lugema ei satu, siis mul laias laastus pole vahet, kas ja mida nad oma lehes leelotavad. Ma kunagi tegelikult tegin Buduaarile omalt poolt juba väikse ninanipsu kah. Kes ei mäleta, siis Buduaar on aastaid neid lolle nupukesi kütnud ja siis kunagi tahtsid minu käest tellida oma ajakirja arvustuse. Obv ma lasin neil ära maksta ja kirjutasin ausa arvustuse – et nende ajakiri (ja netileht) on paras risu 😀 Ma siiamaani uhke selle vingerpussi üle, hehe. Ja selle tõttu ma ei imesta ka, et nende lehel pildevalt mingisugused paljastused ja muu säärane ilmub. Kütku, mind ei huvita. Keelata ma neid ka ei saa.

Kuhu ma aga jõuda tahtsin – kuulujutud võivad teinekord päris naljakad olla. Seega ma hea meelega kuulaks, milliseid kuulujutte te minu kohta kuulnud olete? Pange julgelt kommentaaridesse kirja. Ma luban et ei solvu. Arvestage lihtsalt, et pooled neist võivad täitsa tõesed olla, hahha 😀 Aga ikka oleks huvitav teada ?

Aga kui minust miskit kuulnud pole, siis võite jagada, et mis on kõige absurdsem gossip, mida te iseenda kohta kuulnud olete? Ja mida te sellisel juhul üldse teinud olete? Ma vanasti olin küll selline vend, et läksin super kettasse ja üritasin välja uurida, et kes nii ütles ja blaablaablaa. Nüüd on suht suva, sest need, kellele ma ei meeldi, usuvad nagunii heameelega kõike halba ja jagavad rõõmuga ka teistele. Need, kellele ma meeldin, need ei usu või küsivad ise üle. Nii lihtne ongi ?

Avapildil mina kuulujutte nautimas. Üldse ei salga, et kui ma ise kuulen enda jaoks ebameeldivast inimesest midagi juicy‘t, siis silmad ikka põlevad peas, et omggg kui põneeev ?

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

64 Comments
  • Stella
    November 19, 2021

    Hähh, ma juba lootsin, et sa mega pommuudise paljastad siin nüüd ?

    • Mallu
      November 19, 2021

      neid peab kahjuks ainult buduaarist otsima 😀 ma praegu mõtlen, et mul POLEGI ausalt ühtegi uudist mida “paljastada”, te teate nagunii kõike 😀

  • Krr
    November 19, 2021

    Ma ei ole üldse mingeid kuulujutte su kohta kuulnud, sest ma vist ei käi sellistes kuulujutu kohtades. Ma tean seda, mida sa ise oma blogis kirjutada ja mida instas jagad 🙂

    • Mallu
      November 19, 2021

      ma eile küüntes küsisin sama küsimust (sest mul oli juba selle posti mõte plaanis) ja ta rääkis kuulujutu, mille pidin tõeseks tunnistama haha 😀

      • Kerli
        November 19, 2021

        Sa oled Gerdiga kihlunud? 😉

        • Mallu
          November 19, 2021

          kes ikka enne kihlumist kokku koliks??

  • Mari
    November 19, 2021

    Kuulujuttud on väga magedad ja mina ise suhtun neisse sellise olemisega, et ausalt ei huvita. Niisama pläma jaoks aega pole. Ma tihti usun, et tean ise paremini ja niisama igasugust jama ei kuula. Endal ka tuttavaid, tead mis see tegi ja nii ja naa – ausalt läheb ühest kõrvast sisse, teisest välja ja vahele kinni ei jää miskit ?
    Inimesed mõtlevad välja, jagavad omavahel, igaüks paneb juurde ja lõpp peaks jube vahva olema, mis tavaliselt seda ei ole. Ma ise ka, ei räägi teistest midagi, isegi mida olen kuulnud / lugenud ja mõttesse jäänud, ma siiski ei Jaga – pole ma kuulujuttu jagaja ? ma võin olla igatepidi kes teab mis ja kes, aga vot kuulujutte ma ei Jaga, ei tooda ega muidu niisama lugema ei satu.
    Minu kohta on neid igatepidi, igasuguseid olnud ? isegi ei huvita väga, sest olgem ausad, kas mina muutun sellest? Absoluutselt mitte.

    • Mallu
      November 19, 2021

      nii tubli oled ausalt, kui ma suureks saan, siis ma olen ka selline, ma luban! 😀

      • Mari
        November 19, 2021

        Ära naera minu üle ? ausalt, ma ei mõelnud kuidagi halvasti, pigem lihtsalt viidates asjaolule, et tegelikult väga paljusid inimesi ei huvitagi kuulujutud. Ma leian, et mul endal on palju muud huvitavat ka rääkida, kui naabri Juku tegemistest ?

        • Mallu
          November 19, 2021

          Ma ausalt ei naeraaaa 😀 Issand, ma vist nii tondi mulje juba jätnud, et tahan ilusti öelda ja ikka arvatakse, et ma irooniline 😀

  • L
    November 19, 2021

    Et ma olen beebiootel, see täiesti kindeeel.
    Siiani ei tea kuidas see sai teemaks tulla, sest sõbrants kes uuris minult,palus et ma ei räägiks sellega kellelt kuulis, kah veits jabur, rasedus ju tuleb nagunii välja?
    Isegi kaalu olin üle 10 kg just kaotanud, seega tekkinud kõhtu kahtlustada ka ei saanud, günekoloogi ukse taha ka asja polnud, et seal keegi märgand oleks?
    Muidugi naersin sõbrantsi välja, ma alati väga vara kuulutanud juba oma rasedusi, samuti pidasime nädalake enne seda klatši pidu ja peaks niipalju ka mind tundma et ma beebisena never ei napsutaks? aga no jutt oli ju nii kindel?

    • Mallu
      November 19, 2021

      Jah, seda nüüd küll, et rasedus ei ole selline saladus, mida saadki varjama jääda 😀

      • S
        November 19, 2021

        Mul ühel kursaõel oli no täiesti beebikõht. Kõige suurem spetsialist oli muidugi kursavend, kes oli 5 lapse isa, ta väitis, et tšikil on veel max 1,5kuud lõpuni minna ja siis ta sünnitab. Läks 3a, lõpetasime kooli, nüüdseks sellest kooli lõpetamisest juba üle 5a möödas. Ja see tšikk on ikka veel samasuguse kõhuga. Vist ikka ei olnud rase. ?

  • K
    November 19, 2021

    Kas need kuulukad mida pidevalt kuuled on Triinu kohta? ? Peale seda kassilugu ma vist usuks kõike, mis tema kohta räägitakse, sest see oli lihtsalt nii ulmeline, kuidas see lugu lahtirullus.

    • Mallu
      November 19, 2021

      Ma ei kinnita, ega lükka ümber 😀

      • M
        November 19, 2021

        Mu eksmees rääkis kõigile, et peale lahkuminekut, kui mu elukaaslane soomes töötas, et olime kuskil keldris noh seda vanainimeste värki teinud ja kellelegi lausa vahele jäänud ?
        Küsisin talt selle kohta, et kus keldris siis ja kellele vahele jäime, sellele sain väga umbmäärased vastused ?
        Lõpuks ütlesin talle, et no selge, teen siis avalduse ta kohta, et ma kahtlustan sellisel juhul uimastamist ja vägistamist, kuna ma ise tõesti ei mäleta 😀
        Siis väga väga kiirelt muutus tal see jutt?

        • Mallu
          November 19, 2021

          issand jeesus magdaleena 😀

  • KTS
    November 19, 2021

    Minust levis kunagi kuulujutt, et vahetasin kooli, kuna jäin eelmises koolis rasedaks.
    Täpsustuseks siis, et olin 13 ja läksin 7ndasse klassi. Mulle polnud tissidki veel kasvanud, rääkimata siis veel päevadest või poiste musitamisest ?

    • Mallu
      November 19, 2021

      ma ka kunagi põhikooli lõpus kuulsin, et paraleelikad rääkisid, et ma olen lits 😀 Ma olin umbes 15 ja polnud meheaud isegi mitte näinud oma elus 😀

  • Hmm
    November 19, 2021

    Olen kuulnud, et tegite koos kardoga omal ajal grupikat marimellidega. Ja seda kusjuures mitmest kohast, aga noh, las räägivad ja mul kama kas vale või mitte.

    • Mallu
      November 19, 2021

      Ma ei ole sellist juttu ise kuulnudki, aga ma võin kinnitada, et sellist asja juhtunud ei ole. V.a juhul kui ma blackoutis olin ja Kardo sellest kunagi hiljem juttu teha ei viitsinud 😀 Loogilisem siiski on see, et see on üks vahva kuulujutt, mis lausa mitmest kohast liigub 😀

  • Di
    November 19, 2021

    Eelmise raseduse aeg kuulsin jutte, et sünnitan veebruaris (TA oli juunis ?) no ja laps pole raudpolt kindlalt mu abikaasa oma.
    Ma ei tea kes küll jalgu hoidmas käis aga selle veebruaris sündiva lapse kandsin ma ikka mitu head kuud üle ja sünnitasin juunis ? ja naabrimees kurat on vist ka kuradi kahtlaselt mu abikaasa moodi sest poiss on täielik copy paste mu abikaasast ? isegi sünnipäev neil samal päeval ?

    • Mallu
      November 19, 2021

      siis sul vedas, et naabrimehe lapse nii üle kandsid 😀

  • K
    November 19, 2021

    Kui teismeline olin, siis minust 2a vanem vend “süüdistas” mind alaealisena pidu panemises ja oli isegi päris kuri, sest tema sõbrad olla mind klubis näinud. Päris kettasse ajas, sest ma olin väga korralik tüdruk ja polnud isegi mõelnud kluppi mineku peale, veel rohkem siis päriselt kuskil täis peaga leti peal kiiremaid poognaid teinud ? millegipärast aga venna vanemad sõbrad teadsid minu elu kohta rohkem kui mina ja olid raudpolt kindlad, et mina see ülelinna peotšikk olen.

  • K.
    November 19, 2021

    Ah kuulujutud on nii koomilised.
    Ma vist, ei tea ühtegi naisterahvast, kellest poleks kunagi kuulujuttu lahti lastud, kus väidetakse, et ta üleküla l*ts on . Kuulsin seda ka enda kohta, olgugi et ma enda teada täiesti süütu olin. Aga no juu keegi meesolevus sai natuke riivata, kui korvi andsin ja siis oli vaja kuidagi ” tagasi” teha. Või jumal teab, mis see põhjus ka on.
    Mul on aga nii, et kui ma ise kindlalt ei tea, siis ma parem ei ütle midagi. St mingit ” selle sõbranna sõbranna rääkis, et too tegi seda asja” ma ei hoia tavaliselt meeleski. Ja üldse, mis siin teistest jahuda. ?

    Sinu kohta pole kahjuks või õnneks midagi kuulnud. 🙁 :d

    • Triin
      November 27, 2021

      Mhmh, ma ka kuulsin hiljuti, et üks vana ja kole kui öö tüüp, kellega magamisest ma huvitatud polnud, oli rääkinud, kuidas magan kõigiga, klassika 🙂 Eks nende kuulujuttude taga on peaaegu alati ainult kadedus ja kibestumine.

  • Ebe
    November 19, 2021

    Jaa, appikene, seda kuulujuttu räägivad nii paljud, et teil neljakesi grupikas oli ja Marimellid algatasid ja ma ei tea, kuidas teid braibisid selleks ja eriti räägitakse sellest, et nii räme sind naismarimelliga ette kujutada, sest sa nii pisike ja sale ja ….ta näeb oma east palju vanem välja jms

    • Mallu
      November 19, 2021

      No minu meelest mingi grupikas surmapatt poleks, mida elueest varjata? aga ma selles olen kahjuks kindel, et ma ei ole mellidega iial midagi muud peale kalli teinud (kui sedagi???)

  • s
    November 19, 2021

    Ma Malluka kohta olen kuulnud, et teil Gerdiga vabasuhe ehk avatud suhe.
    Siis kunagi kuulsin, et Kardo pani Trussikumiisuga üle aisa…

    Enda kohta kuulnud, et ma sebinud keskkooli ajal ühe õpetajaga ja peale kooli käisin tema juures meeldivalt aega veetmas. 😀 😀

    • Mallu
      November 19, 2021

      Enne läheks vist issanda päike looja, kui Gert oleks nõus avatud suhtega ? mitte, et ma vist ise ka sellest mõttest sillas oleks ? igatahes kui oleks, siis poleks mul sellest küll probleemi kirjutada, olekski huvitav ?

      • Galja
        November 19, 2021

        Lihtsalt remargi korras, et issanda päike läheb looja iga päev ja praegusel aastaajal suht vara.

        • Mallu
          November 19, 2021

          Haha, hea märkus. No asendame mu eelmise võrdluse siis näiteks sellega, et enne hakkab taevast pussnuge ja okassiile sadama ?

  • s
    November 19, 2021

    Ahjaa, Perekoolist lugesin, et said vaktsineerimise ja selle reklaamimise eest kena kopika?! 😀

    • Mallu
      November 19, 2021

      Ei saand sentigi. Ma ju ise kirjutasin, et eelmine aasta pakuti, aga siis ei võtnud vastu. Nüüd tegin sp et lihtsalt uksest välja ka saada 😀 kui ma oleks raha saanud, siis oleksin ma ju pidanud märgistatud postituse kirjutama vms. ?‍♀️ lamp asi oleks, mida eitada 😀

  • Merje
    November 19, 2021

    Vanaema tahtis kunagi , et ostaksin talle peakapsa. Aga õues oli räme talv ja ei raatsinud kilekotti osta , siis panin kapsapea põue, et kätel soem oleks.

  • Liina
    November 19, 2021

    Ma ei ole Sinu kohta kuulujutte kuulnud, aga lihtsalt seltskonnas mōnele meeldid, mōnele mitte. Minule meeldid ja alati seisan oma seisukoha eest ja need kellele ei meeldi, need ei jälgigi. Targematki teha, kui kuulujutte levitada vōi uskuda.

    Raiu sama hooga edasi ❤️

    • Mallu
      November 19, 2021

      Love u❤

  • Annika
    November 19, 2021

    Olin 17 ja läksin oma poisssõbrast lahku ning läksin suvevaheajaks maale ära.
    Mina olin enamus suvevaheajast maal vanavanemate juures ja kasuema ka. Kes oli megarase. Aga kui sügisel tagasi linna läksime siis oli juba beebi ka sündinud. Juulis sündis. Aga vat. Jutt oli selline, et mina tegelikult olin rase. Ja olin suvel peidus ja sünnitasin ja eks siis nüüd võtavad mu isa ja kasuema lapse endale hoopis. Ei no esiteks ma olin selline pilbas tol ajal et see beebi oleks pidanud mul läbi naha paistma. Ja teiseks kes siis seal mu MEGARASEDA kasuema kõhus oli? Pitsa w?
    Ma jalutasin tihti oma pisivennaga ja no osade pilgud võisid läbi kukla puurida mul.
    Siiamaani ajab naerma ?

    • Mallu
      November 19, 2021

      Haha, see paras seebikas ju lausa ??

  • ebe
    November 19, 2021

    Aaa, üks asi tuli veel meelde, mida olen kuulnud 😀
    Mingi aeg räägiti, kas ma ikka tean, et Mallu on lasnud endale põsed panna :´D (nagu siis iluopina)

    • Mallu
      November 19, 2021

      Hahhahaa ? no ma ei teagi, et kas peaks võtma komplimendina, või et käin perssekukkund iluopise näoga ringi ??

  • G
    November 19, 2021

    Kuna perekoolis lugemas ei käi ja buduaari ka ei loe, siis ei ole üldse sinust kuulukaid kuulnud 🙁 saan aru, et seal saaks teada su päriselust jah 😀 selle asemel käin hoopis kiikamas, kas sa ise oma elust midagi jagad, saab vähemalt aegajalt peatäie naerda või kaasa noogutada.

    • Mallu
      November 19, 2021

  • M.
    November 19, 2021

    Ma Sinu kohta ei tea, aga mul oli kunagi hormonaalne jura ja võtsin päris kõvasti juurde (eriti alakõhtu) ja kaotasin läbi selle oma enesekindluse. Töö juures hakati muudkui küsima, et oi kas sa oled rase ja muidugi ka omavahel rääkima, et ei tea mitmes kuu. Olin alguses päris õnnetu aga ei tahtnud/ei pidanud vajalikuks teistele oma tervislikku seisundit põhjendada. Tulin enda arust päris heale mõttele. Vastasin küsimustele, et ei tea jah ja see muidugi andis kuulujuttudele hagu. Siis rääkisin esikklatšimoorile, et ei tea kas peaks ära minema, et jaksu pole ja et lähen vb ära. Sain nende käest ilmselt siis nende silmis lapsehoolduspuhkuse lahkumiskingituse (lille), sest “olen neile nii kallis ja nad ei teadnud, kuna ma ära lähen, sest ma ju ei räägi”. Võtsin naerdes kingi vastu. Läksin järgmine päev tööle ja käisin nii edasi, lõpuks nad siis tulid küsima, et noh sa ei lähegi ära. Vastasin et ah jah arst ütles, et see on sügisväsimus ja et ma võtaks D-vitamiini. Sa ei kujuta ette nende nägusid. Nüüdseks olen seisus, kus olen küll paks aga vähemalt läheb alla. Lill on endiselt neile meeldetuletuseks laua peal. Loo moraal-inimesed pliis jätke inimeste kered rahule ja uskuge mind, me teame, millised me oleme

  • Mammu
    November 19, 2021

    Ma Sinu kohta ei tea, aga mul oli kunagi hormonaalne jura ja võtsin päris kõvasti juurde (eriti alakõhtu) ja kaotasin läbi selle oma enesekindluse. Töö juures hakati muudkui küsima, et oi kas sa oled rase ja muidugi ka omavahel rääkima, et ei tea mitmes kuu. Olin alguses päris õnnetu aga ei tahtnud/ei pidanud vajalikuks teistele oma tervislikku seisundit põhjendada. Tulin enda arust päris heale mõttele. Vastasin küsimustele, et ei tea jah ja see muidugi andis kuulujuttudele hagu. Siis rääkisin esikklatšimoorile, et ei tea kas peaks ära minema, et jaksu pole ja et lähen vb ära. Sain nende käest ilmselt siis nende silmis lapsehoolduspuhkuse lahkumiskingituse (lille), sest “olen neile nii kallis ja nad ei teadnud, kuna ma ära lähen, sest ma ju ei räägi”. Võtsin naerdes kingi vastu. Läksin järgmine päev tööle ja käisin nii edasi, lõpuks nad siis tulid küsima, et noh sa ei lähegi ära. Vastasin et ah jah arst ütles, et see on sügisväsimus ja et ma võtaks D-vitamiini. Sa ei kujuta ette nende nägusid. Nüüdseks olen seisus, kus olen küll paks aga vähemalt läheb alla. Lill on endiselt neile meeldetuletuseks laua peal. Loo moraal-inimesed pliis jätke inimeste kered rahule ja uskuge mind, me teame, millised me oleme

  • Helery
    November 19, 2021

    Mul just kohe tuli meelde, mis jutt värskelt minu kohta mu kõrvu jõudis.
    Nimelt õeldi mulle, et miks sa vaktsiini vastane oled ja ennast ja lapsi testida ei luba?
    Wtf, ma olin pahviks lõõdud ja esimese hooga korraks isegi solvusin veidi.
    Ma olen algusest peale õelnud, et testigu meid söögi alla ja söögi peale ja seal vahepeal ka kasvõi kaks korda! Jah, lapsi ma vaktsineerima ei jookse, lihtsalt tahan, et vaatab, mis saab, vb hiljem lasen vaktsineerida. Ja ma ise muide vaktsineeritud.
    Kust selline jutt tekis, aru ma ei saa. Aga laias laastus mul suva ka??‍♀️.

  • M
    November 19, 2021

    Haha – hea teema!
    Läksime mehega peole paar aastat tagasi. Mehe juurde tuleb minu tolleaegse sõbranna mees ja teatab: “ahah, sina oledki see, kes oma naist peksab.”
    Ma olin täiesti kohmetu, koige absurdsem asi, mida kuulnud olen. Mu elukaaslane on üks rahulikuimaid inimesi, keda on pea võimatu endast välja ajada.
    Kuna tean ka, et kuulujutt tuli just sellelt “sõbrannalt”, siis pärast seda pidu jäi ka meie suhtlus pooleli.

  • Lila
    November 19, 2021

    Olin parasjagu suhtes. Käisin klubis ja seal tantsisin ühe enda peika sõbra ja tolle sõbraga. Aga ta pärast rääkis sõpradele, et oli mind tol õhtul bänginud. Eks see jõudis mu peikani. Lõpuks sundisin selle tüübi mu kutile helistama ja ütlema, et ta valetas. Aga mu kutt ei usaldanud mind tollest hetkest alates ja läksime lahku. Kuulujutu pärast. Eks me poleks elulõpuni kokku jäänud, aga tol hetkel oli küll raske

  • kats
    November 19, 2021

    mina kuulsin, et naabrinaised rääkisid, et ma elavat oma mehe kaelapeal ja mängivat koduperenaist. mulle pakuti lahkelt ka tööle minna, kasvõi võtku ma mingi koristajakoht, et midagigi teeniksin ja saaks haigekassa kindlustusegi.
    seda kõik sellepärast, et ma IGAL hommikul kodunt tööle ei läinud.
    tegelikult… töötasin samaaegselt nii väikefirma juhina (firma kontor asus minu kodus, mulle kuuluvas eramus) + olin ka lepinguline õppejõud ühes õppeasutuses, kus parasjagu suvevaheaeg oli.
    abikaasa, kelle kaela peal ma pidin istuma, oli hoopis töötu ja käis töövestlustel üle päeva (naabrid arvasid, et tema käib tööl)

    • S
      November 20, 2021

      Mulle meeldis see töötu abikaasa osa 😀

      Mina varastan ka abikaasa rahast tühjaks ja võiksin üldsegi tööle minna. Töötan kodust, ka väikeettevõtja.
      Ja tegelikult abikaasa võiks oma ema arvates ka lõpuks tööle minna juba.
      15 aastat juba samuti väikeettevõtja.

  • B
    November 19, 2021

    minust räägiti gümnaasiumi ajal, et mul verevähk ja suren varsti ära, sellepärast et kehalisest vabastus oli pikemat aega. oleks keegi kordki mu enda käest küsinud, et mis päriselt viga.
    igast raseduse ja litsi jutte ka räägitud, väikse koha võlud. kõik teavad paremini kui sa ise.

  • Mina
    November 19, 2021

    Mallu kohta pole ühtegi kuulujuttu kuulnud, aga mina olen terve oma eluaja rase olnud kõigi arvates, omamata siiani veel ühtki last. Samas ma arvan, et see on vist üsna levinud kuulujutt.

  • Meribel
    November 19, 2021

    Olen kuulnud, et oled selline sõbranna, et kui kellegagi tülli lähed siis oled mega kättemaksuhimuline. Ja ässitad ühiseid tuttavaid tema vastu ülesse?
    Et näiteks kui ühe teise blogijaga, kellega kunagi hästi läbi saite, läksite tülli, siis kiskusid ta lapselt mingid saapad või kummikud jalast ära kuna need olid sinu antud? Ja, et edaspidi ka igal võimalusel otsid teemasid, millega teda maha teha ja tema kohta valetada? ?

    • Mallu
      November 20, 2021

      Huvitav, et Miiule seda saapajuttu ikka rääkida meeldib 😀

  • Antsik
    November 19, 2021

    Kui ma olin 15, siis levis jutt, et ma ühel peol tegin viie mehega anaalseksi. Ma ei tea, kes nii haige asja üldse välja mõtles, aga seda lugu uskusid paljud. ?

    • Mallu
      November 19, 2021

      Haha issand, see keegi läks gossipiga all out ? ühega oleks veidi usutavam, kui VIIEGA ?

  • Njh
    November 19, 2021

    Läksin ühel suvel lastega sõbranna juurde puhkama,lihtsalt uitmõte ja samal päeval ka läksime. Külas tekkisid jutud ,et läksin mehest lahku, lahutame (pole abieluski) ja kas juba korter müügis.

  • A.
    November 19, 2021

    Vist tavaline kuulukas aga aastas paar korda olen ikka juttude järgi rase. Paar korda isegi lausa laps sündind ka. Tegelt pole ühtegi last ja ausalt (!) rase ka ei ole. ?

  • Inksu
    November 19, 2021

    Ma ei ela oma emaga juba 7.klassist alates koos ja palju ei suhtle ka. Ühel hetkel põhikooli lõpus sian temalt aga supper kurja telefoni kõne, et millal ma talle kavatsesin oelda, et rase olen ja miks ta seda küla pealt peab kuulma ?? Ma vist ei osanud midagi vastatagi talle haha.. Ma ise olin neid jutte ka kuulnud, aga vaid naersin selle peale ja mõtlesin, et las siis ootavad mu olematut beebikest pealegi ? aga et mu ema seda jama uskuma jääb ja veel julgeb mulle moraali hakata lugema, vot selle peale ei tulnudki ??

  • Carmen
    November 19, 2021

    Kuna 2,5 aastase taguse eksiga tutvusin ma suhtlus portaalis. Olime suhelnud enne 3 ndalt kui nägime ja pool aastat olime enne suhtes kui kolisime kokku. Aga mingi aeg hakkas levima kuulujutt et ma kolisin temaga kohe kokku kui nägin ?? Kuigi me elasime eri riikides lausa ?

  • Carmen
    November 19, 2021

    Mu 2,5 aasta tagune suhe. Kohtusin oma eksiga suhtlus portaalis. Suhtlesime enne netis 3 nadalat ja siis saime alles kokku. Lisaks olime 6 kuud kaugsuhtes,aga hakkati raakima,et me kolisime kohe kokku jne… kuigi elasime lausa eri riikides. Naljakas kust inimesed vôtavad enda jutud.
    Pluss eks neid jutte ole erinevaid mis ma endast kuulnud olen aga ma nii paksu naha kasvatanud et mind absull ei huvita mis keegi räägib vôi arvab ?

  • Morgie
    November 21, 2021

    Kusagil vist perekoolis liikus kõlakas, et sa hakkad uue kaaslasega kohe uusi lapsi tegema ja mingil moel arvati, et see vist häirib Kardot vms. Sa lubasid, et sa ei pahanda!

    • Mallu
      November 21, 2021

      Hehe,lapsi on meil kahepeale päris piisavalt, eriti mul 😀

  • Geidi
    November 25, 2021

    Sellega meenus, et ma olen oma abikaasaga registreeritud ja hiljem laulatatud, me polnud registreerimise ajaks usklikud aga leidsime selle tee jne.
    Igaljuhul oli koroona esimene laine ja kõik lendas peapeale, tellisime cateringi firmast kus mu õde töötab.
    Kuna kõik ta töökaaslased nägid mind koos oma mehega, siis nad olid hämmingus, et kuu ma oma abikaasaga koos siis tegelikult on minu pulm saladuskate ja tegelikult abiellub mu õde. Ja nad jaurasid seda lugu pikalt, kui õde mu pulmapilte näitas siis väideti, et ju need vanad pildid ? täitsa pekkis kui haige. Ja mad jaurasid seda pea aasta, siis vahetas õde töökohta.
    Oh jah. No mis teha kui üks mees võtab 2 korda sama naise vahepeal lahutamata.