kõik kingiideed ei pea teistele olema*

Kui ma siin juba vanade lemmikute lainel olen, siis ei saa mitte kuidagi jätta rääkimata Ulakast Kaunitarist. Ma ei tea, kui vabameelsed suhted kellelgi teisel oma sõbrannadega on, aga meil oma kambas on mõne stimulaatori kinkimine või kingiks saamine täiesti normaalne asi. Tervitatav lausa 😀

Inimestel oma õdede-vendadega väga erinev läbisaamine, aga oleks mul mingi omavanune õde, siis talle kingiks küll vabalt Ulaka tooteid. Kes oma vanematega väga ladnalt suheldud saab, noh, saaks ka pereringis kinke teha 😀 Aga mulle tundub see, ütleme…natuke too much 😀 Nii et jah isiklikult rõõmustaks pigem sõbrannat. Või veel parem – iseennast. Alati saab jõuluvana kingikotti endale ka kingi poetada. Iseasi jah kas seda õndsal jõuluõhtul pereringis, vanaema ja vanaisaga koos seda kinki avada maksab, hahha 😀 Aga inimesi on erinevaid. Enamus tõmbaks ikka suht kapsa kurku ma olen üsna kindel.

Kinkide tellimise aeg on otsakorrale saamas küll, napilt veel jõuab. Õnneks Ulakal Kaunitaril päris pood ka täiesti olemas 🙂 Muudkui jaluta aga sisse ja ei ole tarvis mingi postitamise järel üldse oodata. Pood on mugavalt Tallinna kesklinnas. Okei, mugav on see järele mõeldes ainult tallinlaste, mitte kellegi teise jaoks, hahha. Aga kes siinkandis elutseb, mõni asi see siis korra läbi põigata. Kellel valiku tegemisega tuli kah takus, siis teen teie elu natuke lihtsamaks. Toon välja enda mõned seni lemmikumad asjad.

Selle aasta kindlalt üks suurim vau-moment oli see, kui omale Lelo Enigma sain. Täiesti ausalt ei saanud esimese hooga arugi, et kuhu ja kuidas see pista tuleb, hahha 😀 Aga no ega seal midagi keerulist pole tegelt ja Lelo on ikka Lelo. Ei vea naljalt alt. Kui siin juhtub mõni mees lugema ja tahate oma naise heasse (või veel paremasse) nimekirja saada, siis ega siin pikemalt edasi lugeda polegi põhjust. Pistke aga Enigma ostukorvi, lisage sooduskood “MALLUKAS” ja häid pühi! 😀

Kinkimiseks on suht vist kõik sealt poest väga sobilik, kuna need asjad näevad enamus ägedad välja ka. No näiteks see sama Lelo Enigma. Isegi kasutusfunktsioonidesse süvenemata silm puhkab. Ausalt enne kui Ulakas Kaunitar omal ajal koostöömõtte välja käis, arvasin laias laastus seda, et ühest erootikatarbeid müüvast poest saab kumminukke ja eri mõõdus vibreerivaid võmpasid ja sellega asi suht piirdub. Et leti taga on mingi nilbe vanamees ja üleüldse käivadki sellistes kohtades ostlemas ainult perverdid. Noh, ütleme nii, et kes Ulakas Kaunitaris kohapeal käinud on, see teab, kui normaalne ja ladna see olemine seal on. Valgusaastate kaugusel neist keldripoodides, kuhu sisenemiseks punaselt plinkiva tule alt läbi peab kõndima. 

Ma tegelt super hästi ei tea, kust see jutt siia sai… Tegelt tahtsin jõuda selleni, et Lelodest rääkides teeksin ülekohut oma pikaaegsele lemmikule Lelo Sona 2-le, kui seda siin mokaotsastki ei mainiks. See oli ikka väga pikalt väga top 1 tervest nende tootevalikust. Nii palju kui ma tean, siis suht enamustel sõbrannadel ka see olemas. Või vähemalt selle eelkäija Lelo Sona. Ega need vanemad mudelid ka kehvad ei ole, aga eks iga järgnevaga on upgrade’i ikka tunda, ei hakka siin midagi salgama.

Kui ma enne ütlesin, et üht või teist asja naisele kinkides mees heasse nimekirja saab, siis tegelt ei ole Ulakas Kaunitar üldse ainult mingi naistepood. Selles mõttes, et sealt leiab rohkem kui piisavalt värki, et ühel mehel ka…väga tore oleks 😀 Kui end peresõbralikult väljendada. Ja ausalt öeldes kohati tundub, et tänapäeval ongi võib-olla naised igasuguste lelude ja vidinate suhtes avameelsemad. Aga ei ole välistatud, et mul see mulje puhtalt sellepärast, kui agaralt mu enda sõbrannad Ulakast kraami kokku ostavad, hahha 😀 Nende meestega ei ole ausõna arutanud, millal keegi viimati mõne libesti või lelu hankis. Äkki ongi veel agaramad, mine tea. Aga ma olen päris kindel, et kui ikka naine initsiatiivi näitab ja mõne vidina või geeli koju veab, vaevalt see mees nüüd ka tõrkuma hakkab. Uudishimu on ju ikka.

Okei vaatasin oma sõbrapäeval tehtud sarnast soovituspostitust ja laias laastus jään oma arvamuse juurde – mingi hea vibraator, midagi spets mehele, midagi selga, mõni tuub midagi põnevat, hahha 😀 Järgmisena olekski siin vist kehasukka soovitama kukkunud. Lisaks ära märkinud, et ega neid asju kõiki ühte postitusse naljalt ei mahuta, mida ma soovitada tahaksin. Nii on.

Kasvõi geele ja õlisid jms on natuke liiga lademetes. Kõige lihtsam on vist öelda, et kes poodi kohapeale ei jõua, võtke aga Ulaka Kaunitari e-pood lahti ja tehke üks mehine tiir peale. Seal on sadu proovimist väärt asju. Võin omast käest kinnitada (mis ei kõla üldse nagu ma elaks kuskil rubiinpunaste seintega ja piitsadega vooderdatud keldritoas mkm). Igatahes annab sooduskood “MALLUKAS” jätkuvalt -10% kogu täishinnaga tootevalikult.

Aa muide. Sain neilt hiljuti paki, kus jälle miskit uut sees. Nimelt on neil müügile tulnud Emerald sari, millest mulle saadeti näiteks selline “huulepulk“. Ma pean ütlema, et kogu see sari sobib ka värvi poolest mu uude koju 😀 Et jah, uut kraami lisandub väääga tihti.

Aga ega jõuluajal kõlba teid lihtsalt hängima jätta. Nii et jäta aga kommentaari link tootega, mida endale sooviksid ja nagu ikka – ühel teist näkkabki 🙂

*Postitus sündis koostöös Ulaka Kaunitariga

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

174 Comments