hea tuju jätkuks*

Pean teie kurvastuseks (või äkki ikkagi rõõmustuseks?) nentima, et tuju on endiselt hea ja päev läheb nagu lepase reega. Nagu enne öeldud, siis tore, kui sihukesi ka sekka satub. Sellega seoses torkas pähe, üks asi, mis mulle viimasel ajal suurt rõõmu on valmistanud ja selleks on koostöö sellise sisustuspoega nagu Helan Design. Algas see nagu paljud teised koostööd – minuga võttis ühendust firma, kellest ma varem mitte kõige vähematki kuulnud polnud. Okei nad suht uus pood ka, nii et ega ma ei saanudki olla palju kuulnud. Igatahes nende meelest pidavat mu koju hästi sobima tooted, mida nad oma e-poes müüvad ja noh, tore tõdeda, et neil oli igati õigus.

Valisin välja mõned asjad peamiselt kööki. Näiteks köögipaberi hoidjat mul enne polnud. Olin poes neid puust ja roostevabast terasest hoidjaid näinud küll, aga no ei ole teab mis sisustuselemendid… Aga mõtlesin, et see EMIRA köögipaberi hoidja näeb küll igati kena välja ning pealekauba matchib ideaalselt mu köögisaarega. Mille peale ma pildi põhjal ei tulnud, on aga selle mõnus raske kaal. Teate küll seda struggle’it, kui üks käsi on millegiga koos ja teise käega elu eest üritad rullist paari lehte paberit kätte saada. Vot see jant jääb minu paberihoidjaga ära. See on piisavalt kogukas, et seisab kindlalt paigal. Ilma hoidjata paberirull jätab köögis kuidagi ripakile unustatud asja mulje, aga sellise ilusa hoidja peal sobib kasvõi keset lauda. Kus ta mul obv paiknebki.

Kusjuures üks lugeja soovitas saare keskele panna kandiku, et siis sinna sätitud asjad ei jäta sellist pilla-palla muljet nagu niisama lahtised asjad keset saart. Ja temalgi oli tuline õigus 😀 Seda enam hea soovitus, et just Helani asjad passivad sinna ideaalselt. No näiteks see kuldne HAMLET riiv on pooleldi nagu disainielement, aga tegelt jumala töökorras riiv. Miks peaks keegi nii ilusa asja kuskile sahtlisse peitu panema, eks. Ja samas kui vaja nt porgandit riivida toidu sisse, kohe hea käeulatuses võtta, ei pea otsima. Mu eelmine riiv oli mingi semi töötav, aga veits katkine riivijupp, aga no selle ma viskasin nüüd heaga ära.

Saare keskel kandikul peab lisaks alati olema üks mõnusalt lõhnav küünal ja ühe sellise sain Helan Design’ist ka. Täpsemalt Max Benjamin FRENCH LINEN WATER lõhnaküünla. Kui ma õigesti välja loen, siis Max Benjamin küünlad peaksid igatepidi väga looduslikud jms olema. Lõhnab igatahes jube hästi teine. Aa ja sama firma autolõhnastaja tellisin ka. Ikka hea, kui auto ka seest hästi lõhnab ja seda ta nüüd igatahes teeb.

Veel valisin välja portselanist kausikese ja tassikese. Kui keegi isegi üritab väita, et on elus nunnumaid nõusid näinud, siis ma lihtlabaselt ei usu. Kausi mõõtusid ma muidugi enne ei taibanud vaadata, aga mul on rõõm teatada, et asjata ta seisma ei jää – nüüd on see Tiidu uus ja uhke söögikauss ????

Täiesti eraldi välja toomist väärivad ERNST pajakinnas ja pajalapid. Jeesusmaria kui heast materjalist need on! Ja kui head paksud! Konkreetselt sedasorti asjad, mille võtad kätte ja otsemaid tunned, et tegu on kvaliteetsete esemetega. Ma ei tea, kui normaalne on tunda armastust pajalappide vastu, aga seda ma igatahes tunnen, lööge või risti. Ma tõesti ei oodanud, et kõikidest välja valitud asjadest just nende suhtes nii positiivselt üllatunud olen. Täielikud lemmikud!

Ja jällegi nii nagu paljude koostööde puhul said ka Helan Design’i puhul tõdeda, kui toredad inimesed selle ettevõtte taga on. Näiteks märkasid nad pärast mu valitud kauba kohaletoomist, et lastele ei taibanud ma mitte midagi välja valida. Niisiis tõid omalt poolt neile veel ühed armsad jänese-taldrikud, mida muide saab isegi ahju panna:

Kusjuures Helan Design on Wolt’is ka olemas. Kuna sõbrapäev on kohe-kohe ukse ees ja Helan Design’is tõesti ülipalju tooteid, mis suurepäraselt kinkimiseks sobivad, siis mu meelest väga ideaalne.

Ise saatsin ka just täna sõbrannale Wolt’iga ühe Max Benjamin küünla, mida ta viimati mu juures käies muudkui nuusutas ja kiitis. Ja ma nüüd ei tea, kas see jälle mingi vanuse teema, et küünla kinkimine tundub igati norm mõte. Või siis on küünlad aastatega nii palju paremaks läinud, et ma vist ei teagi kedagi, kellel üks hea lõhnaküünal mööda külgi maha jookseks. Suht kõik võtavad avasüli vastu 😀

Koodiga “mallukas” saate Helan Design e-poes 15% soodustust ja nende vahel, kes kommenteerivad, millist toodet Helan Design’ist kõige enam tahaksid, loosin välja 50€ nende poe krediiti 🙂

*Postitus sündis koostöös Helan Design’iga

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

131 Comments
  • Kristi
    February 12, 2022

    Jänese-taldrikud????????????

  • Kertu
    February 12, 2022

    Ma tahaks sealt KÕIKE, sest ostsime just oma esimese kodu ja siin pole meil veel pmst mitte midagi. ????
    Aga pikalt oleme otsinud kokteilisheikerit ja seal lehel on just megailus sheiker olemas!
    https://helandesign.ee/products/cocktailshaker-kirkas-lasi

    • Mallu
      February 12, 2022

      ma ise vaatasin ka seda, aga siis mõtlesin, et kui tihti ma neid kokse ikka teen 😀 Aga ilus on küll!

      • Grete
        February 12, 2022

        Lõhnaküünlad ja köögitarvikud oleks esimene valik, pajakindad hetkel veidi nirud, see paberihoidja, mida mainisid sobiks ka kenasti kööki, ühesõnaga oleks, mille seast valida, kui ainult oskaks valida ( kaalude tähtkuju mured:)

      • Pille
        February 12, 2022

        Kõik asjad sealt sobiks ka minu koju, aga kohe jäi silma nunnu pannilabidahoidja.

  • Karin
    February 12, 2022

    Kodulõhnastajat tahaks proovida????

  • Margit
    February 12, 2022

    Oo, kui tore poe avastus. Üks suur Oiva vaip kuluks täpselt ära, loodetavasti on varsti laos.

    https://helandesign.ee/products/matto-oiva

  • Eleri P
    February 12, 2022

    Leidsin sellise ilusa kandiku.
    https://helandesign.ee/products/peilitarjotin-belvedere?variant=34313652928652

  • Madli
    February 12, 2022

    Mina telliksin mõne ERNSTi vaasi või küünla ning kingiksin selle oms lapsele, kelle nimi on Ernst ja kes oleks vaimustuses, et on olemas temanimelisi asju.

  • Karmen
    February 12, 2022

    Ma olen täiega küünla inimene. Armastan neid ise põletada ja armastan neid ka kinkida 😛

    https://helandesign.ee/products/max-benjamin-lemongrass-ginger-tuoksukynttila – mõni selline kuluks küll ära 😛

  • Liis
    February 12, 2022

    Paberi hoidjat on küll vaja!

  • Ulvi
    February 12, 2022

    Esimesena jäi silma kohe WITH LOVE pannilabida hoidja, ilus lahendus tavapärasele kulbilausele. Siis sheiker on ka mega ilus, aga ma rohkem veiniinimene ja kokse joon üliharva. Ja küünlad ka alati väga meeldivad 🙂 Ei osanudki kohe ühte lemmikut valida 🙂

  • Laurena
    February 12, 2022

    Kuna ma ei raatsiks poest jalaseepi osta ja küünlaid siis sooviks neid võidukorral. Samuti olid küll jõulukinke komlpektid ilusad või marmorist lõikelaud. Ühesõnaga valik suur kuhu see 50€ kulutada.

  • Pirje
    February 12, 2022

    Mul
    Pajakindad tâitsa katki, neid oleks niii vaja….

  • Hm
    February 12, 2022

    Pajalapid ja muud köögitarvikud, kuna pole jõudnud neid veel soetada, aga oleks hädasti vaja.

  • Anna
    February 12, 2022

    Pajakindad telliks! Praegused on mingid lirud, aga pole uusi ostnud, sest pole poest leinud sellised mõnusaid, pakse, mis päriselt oma funktsiooni täidaks.

    • Kati
      February 12, 2022

      Ma võtaks mõne vaasi kohe ????

  • Margot Videse
    February 12, 2022

    Sooviksin oma kodu kaunistada nende küünaldega! ????

    • Marina
      February 12, 2022

      Kodukontori röölaud otsib lauakaunistust. Tooli kaunistan oma lösutamisega ise aga kuvari kõrval võiks mingi ilus element seltsiks olla. Natuke hall ja nukker on see nurgage hetkel.

  • ML
    February 12, 2022

    Seal on päris mitu ilusat vaasi, mille vahel valida ????

    • Kessu
      February 12, 2022

      Toalõhnastajat tahaks.. ja siis küünlaid ja võitoosi ka.. nii palju ilusaid asju

  • kaia
    February 12, 2022

    Ma juba pikemat aega tahaks kuldseid kahvleid-nuge-lusikaid ja see komplekt tundub just õige https://helandesign.ee/products/aurelia-aterinsetti-24-osaa ????????

    • Kadi
      February 12, 2022

      Ma ei teagi. Kõike tahaks.

  • Age
    February 12, 2022

    Oiii, kohe on lõppemas vannitoa remont ja sinna tahaks igasugu armsaid aksessuaare ja vidinaid panna kui päris valmis saab. Kuna olen ka suur küünalde põletaja, siis päris kindlasti sätin mõne ka uuenenud vannituppa 🙂

  • Carmen
    February 12, 2022

    Vannituppa tahaks ilusa vaiba saada ja uue seebidosaatori võiks ka soetama ????

  • Riin
    February 12, 2022

    Kõige rohkem oleks vaja pajakindaid, praegused näevad juba väga kurvad välja. Lisaks jäid silma minimalistlikud vaasid ja see must ümmargune lõikelaud ????
    Kuna kohe kolimine ka ees, siis kuluks marjaks ära

  • Silvia
    February 12, 2022

    Suvel ootab ees köögi sisustamine, läheks vaja üsna kõike.

  • E
    February 12, 2022

    Need Benjamin autolõhnastajad on suht möh. Lõhnavad küll väga hästi ja ma ostsin selle sama mis pildil ja lõhna tundsin umbes üks päev. Nõks paremad on sama firma lõhnakaardid, kuid neid ka enam ei osta. Proovisin kolme erinevat. Aga ma ei ela autos, seega kõik vannitoa ja sauna stuff kulub küll ära

    • Mallu
      February 12, 2022

      Hmm. Mul praegu ikka mitu päeva olnud ja tunnen küll vägagi lõhna 😀

      • E
        February 12, 2022

        Ma ei tea, mis ma valesti tegin nendega. Ma proovisin seda ümarat küll külmas õhus, soojas õhus. Mõtlesin, et äkki kuiv/niiske õhk mõjutab. Aga no ei lõhnanud. Vb oli jama partii. Aga nüüd ma tahan nimelt uusi ja parem oleks, et lõhnab, sest esinduslikud näevad välja küll????

  • MP
    February 12, 2022

    Väga hea ja kena valik tooteid on neil. Enamus rändaks sealt kindlasti minu ostukorvi. Puudust tunnen hetkel headest toalõhnadest, et kodu oleks täis head aroomi ja mõnusad, pehmed uued sussid kuluksid ka kindla peale ära ning sama mõnus, soe ja pehme pleed on alati minu esmavalik. 🙂

  • Kerlin
    February 12, 2022

    Pajakindaid on küll vaja

  • Arab
    February 12, 2022

    Südametega nõud on 10/10, niiii ilusad!
    Viimasel ajal olen äsjakolitud korteris palju sisustamisega saanud tegeleda ja i love it, isegi youtube’i sisu on muutunud vaid kodusisustuse teemaliseks. Kinkekas kuluks magusaks marjaks ära!

  • Merit
    February 12, 2022

    seda jänku kujulist taldrikut tahaks küll ????????

  • EZ
    February 12, 2022

    No midagi täpselt minule. Olen juba aastakese vähemalt samast tassikesest teed nautinud. Armusin sellesse disaini esimese hetkega.
    Seee südamega taldrik sobib ideaalselt mu tassikese juurde. Love it ???? Ps. Masinpesu ei ole lubatud. Juhul kui sa seda infot veel ei tea ????

  • K.
    February 12, 2022

    Seda autolõhnastajat on mul nüüd ja kohe vaja. Sõbrannadele võiks ka sõbrapäevaks kinkida 😉

  • K
    February 12, 2022

    Tahaks küünlaid või nugade/kahvlite komplekti näiteks.

  • Ragne
    February 12, 2022

    Koik asjad niii ilusad!
    Ma voidu korral valiksin omale Raben taldrikud.
    Köögipaberihoidja on niiii ilus mille sina valisid.

  • Liisi
    February 12, 2022

    Ma sooviks ERNST kinnast ja pajalappe. Hetkel mingid odavad ja koledad juba. Ja kordki elus võiks võita kah midagi ????

  • E
    February 12, 2022

    Väga lahe pood, leidsin hunniku asju, mida tahaks!
    Taldrikud vajaksid mul küll välja vahetamist ja asemele võtaks näiteks sellised mustad: https://helandesign.ee/products/neri-taldrik-o23cm või lahedad täpilised: https://helandesign.ee/products/avenue-pastalautanen-o23cm
    Ja uued mustad söögiriistad võtaks ka: https://helandesign.ee/products/frea-soogiriistad-4-osa
    Vaasid on ka kõik väga ilusad.

  • Annika
    February 12, 2022

    Vaasid on päris ägedad seal, aga kui võidaks, tahaks seda https://helandesign.ee/products/jeed-kauss-o30-5-mango ????

  • Liisa
    February 12, 2022

    Hullult tahaks hõbedast bestick söögiriistade komplekti. Varsti juba aasta oma uues kodus elanud, aga ikka kasutan mingeid vanu nõkatseid, sest ei leia ilusaid või need, mis meeldivad on megaaaa kallid. Need on täpselt sellised, mida ma olen tahtnud ❤ ja tegelt aus olles on seal väga palju lahedat muud kraami ka

  • Mannu
    February 12, 2022

    Jänku taldrikut tahaks lapsele ja ühte lõhnaküünalt.

  • Kristi
    February 12, 2022

    Pajalapp ja kinnas vajaksid küll hädasti uuendamist.

  • Grete
    February 12, 2022

    Olen just uude üürikorterisse kolimas ja hea oleks igasuguste sisustuselementidega see kodusemaks teha.✨

  • K.
    February 12, 2022

    Peaks ütlema kõik- Küünlad on mu nõrkus!

  • Katre
    February 12, 2022

    Pannilabida hoidja ja graniidist lõikelaud on täpselt puudu

  • Maarit
    February 12, 2022

    Ma kahtlustan, et seesama paberihoidja ????

  • Triin
    February 12, 2022

    Poest polnud midagi kuulnud. Valik oli ka liiga suur, aga kuna ma olen obsessed lõhnaküünaldest ja märkasin seda kategooriat, siis valiksin midagi nende seast????

  • A
    February 12, 2022

    Seal lehel nii palju ilusaid aksessuaare ????
    Soovitan ka miskit kindlasti.
    Ja köögipaberi hoidja kuluks küll ära eriti kui ta on raske ???? kannatab ka suuri rulle ?

    • Anne-Liis
      February 12, 2022

      Mu heledad pajakindad on juba päris tumedad ja kohe on auk ka sees. ???????? Need kapis peidus, niiet jäävad külalistele märkamatuks aga varsti võib näpu ära kõrvetada. Pajakindad ja köögipaberi hoidja oleksid puudu ja seal lehel on need nii ilusad. ????????

  • Helin
    February 12, 2022

    Kindlalt kohe Sinu kiidetud pajakindaid , praegused on juba põlenud ja kuuma ei kannata, aja küsimus kui auk sees ???? .

  • AV
    February 12, 2022

    WITH LOVE pannilabida hoidjat tahaks. ????

  • Grete
    February 12, 2022

    Ma vajan neid küünlaid ????????

    • Aavi
      February 12, 2022

      Väga meeldis voodipesu ja lillevaasid. Üldse hea maitsega sisustuspood!

  • M
    February 12, 2022

    Mul on ilmselgelt nüüd enamus asju sealt vaja!!! ????
    Aga kui midagi kindlat peaks valima siis uued ja ilusad pajakinda ja -lapi komplekt kuluks küll ära. Samuti ka küünlad, ma a-r-r-r-mastan häid lõhnavaid küünlaid ????

  • Annaliisa
    February 12, 2022

    Valikus niii palju ilusaid ja stiilseid asju, aga ma tahaks enim ilmselt sedasama köögipaberi hoidjat????????

  • Annaliisa
    February 12, 2022

    Valikus niii palju ilusaid ja stiilseid asju, aga ma enim tahaks ilmselt sedasama köögipaberi hoidjat????????

  • Liis
    February 12, 2022

    Ma ei hakka parem kodukat avamagi, aga mul on päriselt vaja pajakindaid ????

  • Terje
    February 12, 2022

    Pannilabida hoidja!
    https://helandesign.ee/products/with-love-pannilabida-hoidja

  • Eveli Talvik-Olup
    February 12, 2022

    Otsin just sobivat laualampi ja Esmee laualamp nende valikust sobiks imehästi.

  • Laura
    February 12, 2022

    Ostaksin midagi, mis mu uuest korterist veel puudu on! (See kus ma veel ei ela)????

  • Karis
    February 12, 2022

    Nt seda pleedi tahaks https://helandesign.ee/products/emmy-chenille-torkkupeitto-roosa

  • Kätlin
    February 12, 2022

    Oh, nii palju ilusaid asju! Endal läheks vaja ka seda paberirullihoidjat, lisaks välja toodud lõhnaküünal või sama lõhnaga toalõhnastaja, pole leidnud seda väga head toalõhnastajat, ehk see siis oleks.. ja need pajakindad! Valikut oleks.. ????

  • Ulve
    February 12, 2022

    Küünalt sooviksin 🙂

  • Kaileen
    February 12, 2022

    Niii väga tahaks küünlaid! ????

  • Brits
    February 12, 2022

    Jänese taldrikut kaaluks. Aga kust sa oma rohelised lauakatted said?

  • Tiina
    February 12, 2022

    Seal on tõesti vahvaid asju ja pole kunagi sellest lehest midagi kuulnud. Lie Gourmet kinkekomplekt jäi silma. Võtaksin võiduga kindlasti selle. Ja lähnaküünlad tunduvad ka nii meeldivad ????

  • Anne-Liis
    February 12, 2022

    Need pajakindaid ja köögirätiku hoidjat tahaksin ???? Lihtsalt nii ilusad ????????????????

  • Helina
    February 12, 2022

    Soovin osaleda 🙂

  • Elen
    February 12, 2022

    Valikut on palju,aga valiksin võimalusel mõne kodulõhnastaja,pajalapi,tasside, küünalde vahel,uue köögi sisustamiseks kuluks ära????

  • Kelluke
    February 12, 2022

    uued pajakindad oleks idekad ????

  • Kristel
    February 12, 2022

    Väga lahedaid tooteid leidsin sellest e poest ja ise endale valiksin marmorist lõikelaua????

  • Alisa
    February 12, 2022

    Köögipaberi hoidik on mega ilus????

  • Deisy
    February 12, 2022

    Emira köögipaberi hoidik, Neri kausid ja taldrikud 😀

  • Kai
    February 12, 2022

    Küünlaid????

  • Katrin
    February 12, 2022

    Super lahedad tooted! Valiksin kindlasti endale kööki võitoosi, sest seda mul siiani ei ole, kuid ammu olen soovinud ning endale elutuppa juurde roosa pleedi, mis on super nunnu!

  • A
    February 12, 2022

    Kõik on tarvilikud ja elegantsed tarvikud,aga parim on paberrätiku hoidja – seda oleks kohe kindlasti vaja.Muidu tihtipeale on rull laua all.

  • MP
    February 12, 2022

    Ooo Yvette veiniklaasid kuluks marjaks ära küll, kuna vanast klaaside komplektist üks õnnetuke on veel hinge vaakumas ????

  • Sirly
    February 12, 2022

    Lahe e-pood on, igasugu asju tahaks, aga kui vajaduspõhiselt valoda, sooviks pannilabids hoidjat ????

  • Käti
    February 12, 2022

    Mulle meeldivad suured tassid. Seega sooviks tasse kuhu mahub normilt kohvi????

  • S
    February 12, 2022

    No lillevaas oleks küll ideaalne…..Iga kord kui keegi lilli toonud on, siis ma mõtlen endamisi: pekkki mul ikka veel need mõttetud pisikesed vaasid kuhu pikad lilled no ei mahu, nii palju peab maha lõikama…ja no see jänku taldrik lihtsalt mega????????????must have vist. kodulõhnastajatest ja küünaldest ka ära ei ütleks. upsii vist sai liiga palju nüüd????????

  • Liisukas
    February 12, 2022

    Tõesti nunnud asjad seal. Mu lemmikud Frea söögiriistad, tunduvad ideaalse kujuga!

  • Kristina
    February 12, 2022

    Valiksin selle vaasi- https://helandesign.ee/products/cement-vaas-30x28cm

  • M-M
    February 12, 2022

    valiksin need samad jänku taldrikud lastele ja riivi….

  • Helen
    February 13, 2022

    Nii mul nüüd ka vaja kukdset kandikut köögilauale!! Aga Helani lehelt meeldis väga näiteks võitoos ja küünlaid kulub ka hulgim!!

  • Aina-Regina
    February 13, 2022

    Küünlad on lemmikud! ????

  • Kristiina
    February 13, 2022

    Tahaks umbes…kõike? ELVI laualampi ja kuldset riivi ja köögipaberi hoidikut..ja ma vist võikski jätkata :/

  • Merike
    February 13, 2022

    Helani poes on lihtsalt liiga palju ilusaid asju ja pankrot terendab. Aga ma ilmselt alustan seda teekonda valgetest säilituspurkidest! Nii stiilsed!

  • Eva
    February 13, 2022

    Sooviks ka ERNST pajalappi ja kinnast!

  • Inks
    February 13, 2022

    Legit kolisime just USAst tagasi, mistõttu läheb tarvis praegu kõike alates voodipesust, tekist ja patjadest kuni nipsasjakesteni sisustamiseks välja. Päris mitmed köögitarvikud jäid mul ka sealt silma, näiteks see pannilabidahoidja kõlas jube hästi ????

  • Stella
    February 13, 2022

    Jänkutaldrikuid lastele!

  • Berit
    February 13, 2022

    Oo, vot pannilabida hoidja hoidja on see praktiline ja ilus asi, mida ma enesele teadmata igatsenud olen! ????

  • Inga
    February 13, 2022

    Tõesti palju ilusaid asju seal poes! ❤️ Lapsele sooviksin ka väga seda Smilla taldrikut, hetkel olid välja müüdud. Küünlad ka mu suur nõrkus. Ja kuldsega veiniklaasid… Neid enam kui vaja. ???? Kui rahaliselt oleks võimalik, siis sealt poest ostaks küll palju imelisi asju.

  • Kristi
    February 13, 2022

    Elvi laualamp on täpselt mu öökapilt puudu ????

  • Liis V
    February 13, 2022

    See peegel on (või noh üldse peegel) on meie vannitoast puudu https://helandesign.ee/products/leather-peegel-60-5cm

    Ole kallis ja kingi mulle nende 50€ kinkekaart, muidu mees jälle kuri, et ma raiskan raha sisustustoodetele..????

  • Ta
    February 13, 2022

    Tahaksin ka väga seda paberirulli hoidjat ????

  • Merilin
    February 13, 2022

    Põhimõtteliselt võiks kõik asjad uuenduskuuri saada aga esialgu esimesena vahetaks välja pajakindad ja köögirätikud????????????

  • Laura
    February 13, 2022

    Valiksin selle ilusa loodusliku sidrunheina-ingveri küünla https://helandesign.ee/products/max-benjamin-lemongrass-ginger-tuoksukynttila

  • Kaisa
    February 13, 2022

    Need sussid tunduvad niii mõnnad ja pehmed: https://helandesign.ee/products/cozy-sussid-beez

  • Laura
    February 13, 2022

    Oh need sussid tunduvad nii mõnnad 🙂
    https://helandesign.ee/products/cozy-sussid-beez

  • Maarja
    February 13, 2022

    Mõni küünal kuluks marjaks ära 🙂

  • Marju
    February 13, 2022

    Uued ägedad pajakindad ja köögirätikud kuluksid ära.

  • Anni
    February 13, 2022

    Küünlad on lemmiku ❤️!

  • Marrja
    February 13, 2022

    Ma võtaks white pomegranate lõhnastaja.

  • Johanna K
    February 13, 2022

    Sooviks sellist:
    https://helandesign.ee/products/shansi-lampaantalja-valkoinen

  • Kaidy
    February 13, 2022

    Pannilabidahoidja! ☺️

    • Hanna-Stina Tamm
      February 14, 2022

      Mul täpselt selline paberirulli hoidja puudu????

  • Kristina
    February 13, 2022

    Alustaks alguses sellest hea lõhnaga küünlast ja vaataks kööki midagi veel ????

  • Piret
    February 13, 2022

    Kusjuures mul on ka Ernsti pajalapid ja vaas, väga kvaliteetne. 🙂 Ise ilmselt ostaks kardinad kuna ühes toas kardinad puudu.

  • M
    February 13, 2022

    Küünla ????

  • Gerly
    February 13, 2022

    Oiiiiii ma tahaks neid punase veini klaase ????

    • Kai
      February 14, 2022

      Seal on nii palju asju, mida sooviks. Näiteks vaasid, küünlad jms.

  • Sirli
    February 13, 2022

    Jänese taldrikud oleksid mu piigadele nunnu kink. Mulle ei meeldi lõhnaküünlad, ämm jumaldab nii, et vb teeksin talle üllatuse.

  • K
    February 13, 2022

    Shansi lambanahk oleks ilus ja praktiline sisustusdetail. Soe ja mõnusa krussis villaga.

    • Siret
      February 14, 2022

      Oi need jänese taldrikuid on mega nunnud. Hind on kahjuks meie pere jaoks liiga kõrge, aga jään lootma loosiõnnele, saaks tütrele sünnipäevaks kena kingi 🙂

  • Sandra Pa
    February 13, 2022

    Ma vajaksin ka uut riivi ja pajakindaid ja lappi… nagu päriselt ei leia midagi sellist,mis meeldiks ja need ikka täitsa meeldivad mulle 🙂

  • Kairixxx
    February 13, 2022

    Telliksin vaase ja küünlaid ????

  • Nele
    February 14, 2022

    Nende pajakinnaste ja pajalappide peale olin küll müüdud???? Tekstiilidest tahaks veel puuvillast voodipesu ja köögirätte, lauanõusid olid ka ahvatlevaid.

  • K.
    February 14, 2022

    Oli mul vaja sinna kodukale minna – nüüd tahan ma sealt pooli asju ???? Näiteks hall HYGGE voodipesukomplekt meeldib väga ????

  • Kildu Kurrik
    February 14, 2022

    Dekoratiivseid padjakatteid või siis midagi kööki. Väga huvitav pood! ????

  • L.
    February 14, 2022

    Mul on just pajakinnas nii õhukeseks jäänud, et ei kannata kasutada enam……

  • Camme
    February 14, 2022

    Need söögiriistad on ilusad https://helandesign.ee/products/bestick-soogiriistad-16-osa ja igasuguseid muid vidinaid-pudinaid leidsin veel

  • Q
    February 15, 2022

    Ilmselgelt neid jänku taldrikuid 😀

  • Eliise
    February 15, 2022

    Oi sooviks ka seda FRENCH LINEN – autovärskendajat väga ????

  • Kaisa
    February 15, 2022

    Uued padjakatted ????????????

  • Nele
    February 16, 2022

    Uued pajakindad kuluks marjaks ära

  • Laura
    February 16, 2022

    Vaasid ja küünlad :).

  • lillll
    February 17, 2022

    Ohhh, nii äge pood! Voodipesukomplekt kuluks mulle sealt väga ära 🙂

  • Marju-shmarju
    February 28, 2022

    Signum vaas (https://helandesign.ee/products/maljakko-signum?variant=34313650241676) hakkab kohe esimesena silma, natuke fancy ja natuke robustne, paneb minu kui lillefänni fantaasia kohe tööle ja näpud sügelema! Üldse palju häid leide seal…