mis need päkapikud siis toovad?*

Praegu on popp kirjutada oma jõulu- ja päkapikutamiste eelarvetest. Mul säärased eelarved puuduvad, aga noh, eks siin nipet-näpet ikka kulub. Päkapikutamisele pole aga siiani sentigi läinud, sest nagu ma teile rääkisin, kavatsen ma sel aastal sussi sisse panna asju, mis maja peal nagunii vedelevad. Lastele koguneb ju pidevalt mingit väikest mänguasjapudi, mida nädal hiljem enam ei mäletatagi. Samas on sussi sisse rännanud ka üks shokolaadijõuluvana, mis Maarja lastele külakostiks tõi ja mina häbitult ära peitsin, et lapsed kogu toomise au sõbranna asemel päkapikule omistaksid.

Samas sellel hommikul oli üks NENDEST hommikutest. Kiire, lasteaeda vaja minna. Mari tahab oma jõuluvana süüa, läbustab oma riided shokolaadiga kokku, siis nutab, et Lende jõuluvana terve on (Lende suurt ei hooli veel sellest päkapikutamisest, temaga on eriti lihtne). Karauul! Seega otsustasin, et ei mingit shokolaadi sussi sees. Kui üldse, siis mingi väike kommike vms, aga eks seda suhkrut sajab jõulukuul uksest ja aknast sisse, seega oli minu mõte, et parem ikka piirduda mittesöödavate asjadega, enne kui neil kõik hambad viimse kui üheni välja pudenevad.

Siis saatis Maiasmokk meile proovimiseks uusi maasika toorbatoone. Mulle maitsesid. Lõhnasid nagu maasikamoos, see PÄRIS maasikamoos ja leevendasid magusaisu ilma suurema patustamiseta. Aga teades enda magusahulludest lapsi, siis ega ma eeldasin, et nemad selle üle nii väga ei juubeldaks. Ma olen ennegi sinna lõksu langenud, et kinnitan endale poes tervislikke asju ostes, et küll ma olen hea ema, kes siin kommidele alternatiive otsib, aga enamasti jäävad need alternatiivid närituna lauanurgale, kust Lotte need ohates ära sööb. Aga kuna mul tõesti midagi rohkemat näppu ei jäänud, siis katsetada ju võis. Seda enam, et mulle ju maitsesid ja ma oleks need järele jäämise korral ise ära söönud, nagu tubli lapsevanem muiste, kes oma võsukeste jäänused nahka paneb.

Katsetuse tulemus:

Eee… misasi see on?!

Ei tea, kas on ikka magus või?

Nooo okei, pakist võib ju välja võtta…

Nuusutame üle, lõhnab hea!

Jaaaaaaa võtame ampsu, kas on maitsev??

Jaaa, oli küll jaa ?

Ka Mari kiitis heaks ja pistis ka enda batooni nahka, seega julgen nüüd teile ka soovitada, et see tõesti on päris hea kommi aseaine Maiasmokalt, sest ta maitseb magus, tekstuur on selline nätsukommilaadne, lõhnab imeliselt ja mis Marile veel eriti ahvatlevaks asja tegi – pakend on ROOSA ja selle peal on LOTTE.

Kui sa tunned, et sa tahaks ka neid proovida, või lastele sussi sisse poetada, siis loosin välja kahele õnnelikule kasti Maiasmoka toorbatoone! Teha pole vaja muud, kui kliki LIKE Maiasmoka FBi lehel SIIN ja jäta mulle kommentaariks, mida sinu lapsed sussi seest enamasti leiavad. Kui sul lapsi pole ja osaled soovist ise tervislikult hea-parema maiustada, siis vot nii ütlegi! Juba nädala pärast kuulutan võitjad!

Ps! Ka Instas läheb loos lahti, seega võiduvõimaluse duubeldamiseks kiika sinna ka, mu insta on @Mallukaz ✌️

Ps2! Kui sa loosiõnnele lootma jääda ei taha, siis Kaubamajas on neid müügil ka ?
*Postitus sündis koostöös Maiasmokaga

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

No Comments Yet.