aastakokkuvõte 2019

Aastaid olen ma seda aastakokkuvõtet teinud, mille Daki kunagi lõi. Eelmise aasta oma on nt siin. Aga tore ju ikka uuesti teha!
1. Mida sa tegid aastal 2019, mida sa polnud varem teinud?

Hmm, ma olen üsna kindel, et ma midagi uut ikka tegin, aga mida? Oo, ma suutsin leida lausa kolm ehitusmeest, kes mind üle EI lasknud ja tegid head tööd (oskan nüüd soovitada tapeedipanijat, kiviparketipaigaldajat ja siseviimistlejat). Ma olen kindel, et ma tegin mingisuguseid asju veel, mille üle saan uhke olla. No, et käitusin mõnikord ka mitte nagu 12 aastane ja jälle, tegelesin selle ego maha surumisega. Mitte, et ma ennegi ülearu egoistlik ja ülbe oleks olnud, aga mida aasta edasi, seda enam ma tegelikult ei taha tülitseda ja vaielda. Võõrastega pole mõtet ja omadega veel eriti vähe mõtet.

2. Kas sa pidasid kinni oma uusaastalubadustest? Kas annad uusi lubadusi?

Ma ei mäleta, et kas ma andsin lubadusi? Tavaliselt lugejad mäletavad rohkem mu lubadusi haha. Aga aasta tagasi oli mul kuune beebi lisaks kahele suuremale röövikule ja ilmselt vähemalt endale ma lubasin seda teemat rokkida. Ja ei tahaks küll enda saba ise kergitada, aga see aasta on TEGELIKULT nii lebolt läinud. Et jah, muidugi vahepeal on tüütu ja väsitav ja mida kõike, aga ma olen rahul iseendaga (ja Kardoga), et me oleme suutnud enamuse ajast olla rahulikud, rõõmsad, armastavad ja ägedad vanemad, niiet mu järgmise aasta lubadus on jätkata samas vaimus.

Ahjaa, oma e-poe tahaks ka valmis saada, et saaksin oma tuusasid pusasid ja särke lõpuks päriselt ka müüma hakata. Siiani olen proovinud üht ja teist firmat, aga kvaliteediga on probleeme olnud, tahaks IDEAALSET kohta, et julgeks rahuliku südamega kuskil neid toota. Ideid on mega palju.

3. Kas keegi su lähedastest sünnitas?

Jaa, lausa kaks ja umbes kuu ajase vahega! Nii äge on käia sünnitusi pildistamas, aga kui need on su enda lähedased sõbrad, siis see kuidagi nagu ühendab ja suurendab sõprust veelgi, sest ma võtan seda küll nagu suurimat tunnustust ja usaldust, et sellisel hetkel mind kaasa kutsutakse. Umbes nagu kassid, kes kõhu paljastavad ja selili keeravad, et suurim usalduse märk ?

4. Kas keegi su lähedastest suri?

Kuule jah, mul ema just ükspäev saatis smsi, et mu vanaisa olla ära surnud.
5. Mida sa sooviksid omada aastal 2020, mis puudus aastal 2019?

Ma tahaksin, et ma saaksin 2020 aastal öelda, et mul pole enam ühtegi kohtukeissi. See tähendab, et Ekspressi asi peaks selle aastaga lõpule saama ja uusi ei tohiks peale tulla. Niiet palun mitte mind kohtusse anda, ma luban edaspidi hea tüdruk olla ja mitte millestki mitte midagi arvata.

6. Mis riike külastasid?

Issand, ma ei tea! Lätis käisin Andra ja Martaga, siis kui Andra silmaopi sai. Eesti sai ka sel aastal täiega läbi sõidetud, aga väljamaale rohkem ei jõudnudki? Aaa ei, ma ju valetan! Eelmise aasta mais käisime Marta ja Mari ja Kerliga Tenerifel!

neid päevitusriideid ma välja vahetama lähengi, haha. nüüd nad pooltühjad 🙁

Ja jeebus, alles just nüüd sattusime Andra, Mari ja Martaga Kanaaridele ka, kuidas ma selle küll unustada sain? Hmm, kaks kaugemat välisriiki aastas pole üldse paha, mõlemad Kanaari saartel, haha. Mul siiski hea meel, et 2020 aastat alustame reisiga terve perega koos, lovin’ it!


7. Mis kuupäev aastast 2019 jääb igaveseks su mällu? Miks?

Hmm, hea küsimus. Mul on ikka veel kehv kuupäevamälu, et sellised basic laste sünnad ja jõulud jne on ikka meeles. Sel aastal  mulle imekombel uusi lapsi juurde ei sündinud, seega ma ütlen ausalt, et mitte ükski kuupäev ei jää igaveseks mu mällu, sest noh, halb mälu ?‍♀️

8. Mis on selle aasta suurim kordaminek?

Ma ei teagi, kas mul on sel aastal mega palju kordaminekuid olnud, st üldiselt on kõik tore ja hea, aga pigem on just neid läbikukkumisi rohkem olnud. Küll aga pean ütlema, et selle aasta lõpuks on mul täiega hea tunne just selle rindelt, et ma tunnen, et meie suhe Kardoga on suurim kordaminek. Kuigi see “vana teema”, siis meil on koos nii tore ja eriti viimasel ajal ma tunnen eriti, et omg, ta parim inimene maailmas, kellega ma kõike seda koos läbi elada tahaksin. Et… päris hea kordaminek, kui peale aastaid ikka veel selline tunne on, ma arvan?

Ja no natsa sai maja ka kõpitsetud: kiviparkett ja lastetuba ?
9. Mis oli su suurim läbikukkumine?
Kohtus oli mul esimene kord kaotada, päris mitmeid teisi jamasid oli ka. Aga elu õpetab, loodame, et edaspidi on lihtsam.
10. Kas sa olid haige või said mõne vigastuse?
Mul oli üli lühikese vahega kaks mega rämedat kõhuviirust ja nüüd hiljaaegu kaotasin nädalaks hääle, aga muidu olen fine olnud.

11. Möödunud aasta parim ost.

Ma küll rendin teda, aga mu kallis Peugeot! Aga mida ma ise ostsin…hmmm… Sandrelle lõhnaküünlad ja toalõhnastid! Need on alati välja müüdud, aga põhjusega, sest need NIIII HEAD!


12. Kelle käitumine teenib sult aplausi?

Aphrodited. Igaüks omamoodi imelik ja omamoodi armas. Ja teate, natukene mina ise ka. Ma olen tänu Maarjale hakanud inimesi palju rohkem analüüsima ja olen enda jaoks selgeks teinud, kes ja millist tüüpi inimesed on mu sõbrad ja kes mitte. Varem lasin ehk liialt pähe istuda ja uskusin kõike, nüüd mõtlen ka veits. Aga samas oskan ka andestada, we all fuck up sometimes. Headele sõpradele ikka annad andeks.

13. Kelle käitumine ajab südame pahaks?
Polegi sellist inimest vist, keda ma isiklikult teaks. Laias laastus kõikide, kes teevad teistele kurja ja haiget ja muid õudusi.
14. Kuhu läks enamik su raha?
Kui keegi teada saab, sii öelge mulle ka. Enamasti vist ikka maja + kohtukeissid + söök.
15. Mis sind möödunud aastal tõeliselt elevusse ajas?

Elu ajas. Tore oli lõpuks mitte enam rase olla ja vaikselt hakata ka väljas käima ja “mina ise” olema, peale selle, et ma olen kolme lapse ema. Ma tean, et paljud ütlevad, et ei tahagi käia ja lastest ja perest on küll, ning kuigi ma armastan enda pere täiega, siis… ma vajan endale oma aega sõbrannadega ja klatšiga ja veiniga ja tantsimistega. Ja kui ma seda saan, siis olengi juba normim inimene.

16. Mis lugu jääb alatiseks aastat 2019 meenutama?
Dance Monkey – Tones and I, nagu raudselt poolel maailmal, sest see oli nii popp ?
17. Võrreldes eelmise aastaga, oled sa:
i. õnnelikum või kurvem? Õnnelikum olen olnud ja kurvem olen ka olnud. Üldiselt olen ikka õnnelik.
ii. kõhnem või paksem? Kõhnem! Või no, oleneb mis ajast me räägime. Ütleme siis nii, et umbes sama?
iii. vaesem või rikkam? Rikkam, aga noh, kui kauaks ?
18. Mida sa soovid, et oleksid rohkem teinud?
Kellelegi abiks olnud rohkem, mulle tundub, et see aasta sai kuidagi vähe oldud?
19. Mida sa soovid, et oleksid vähem teinud?
Mölisenud ja nähvanud.

20. Kas sa armusid aastal 2019
Ei, ma olin juba enne armund.
21. Kui palju üheöösuhteid?
Endiselt hale null.
22. Mis oli su lemmiksari või telesaade?
The Resident meeldib. Aga lemmikut ma ei tea, pean vist ütlema, et 90 days to wed ?
23. Kas sa vihkad kedagi täna, keda sa eelmisel aastal samal ajal ei vihanud?
Eips, aga ma vastupidiselt ei vihka enam kedagi, keda ma eelmisel aastal samal ajal vihkasin ja see on palju parem tunne!
24. Parim raamat, mida lugesid?

Kes see Mallukas veel on” ? Mulle tõesti nii meeldis mu enda raamat, kui ma võin nii öelda. Ja eriti meeldis mulle Lilli arvustus sellest, lugege ise SIIT. Tõesti niii ilusasti ja armsasti kirja pandud, aitäh!

25. Mis oli su suurim muusikaline avastus?
Kuna ma nüüd sõidan autoga, siis ma kuulan raadiot ja seega ka üldse muusikat rohkem kui viimase 10 aasta jooksul, minu jaoks on kõik avastus.
26. Mida sa tahtsid ja said?
Ma olen vist 5 aastat rääkinud, et tahaks õmblusmasinat. Aga kuna ma õmmelda ei oska, siis pole ostnud ka ehku peale, et äkki meeldib vms. Aga nüüd Kardo kinkis jõuludeks, niiet eks näis, ehk proovin midagi siis õmmelda ka, kui Tenekalt tuleme.
27. Mis oli selle aasta parim film?
Kas ma üldse käisin kinos või? Ma ei tea.. a telkust tuli see film halvatud mehest ja sellest tema hooldajast, kes armusid ja see oli väga ilus ja kurb.
28. Mida sa tegid oma sünnipäeval, kui vanaks said?
Ma sain 29 aastaseks ja ma sain parima kingituse – Aphrodited! Uskumatu, et alles aasta on see kamp olnud (ma muidugi tean kõiki kauem, aga nagu grupina oleme sünnast saadik olnud) tundub nagu terve igavik ❤️
29. Mis on see üks asi, mis oleks teinud aasta nii palju paremaks?
Kui ma suudaks oma suu kinni hoida ja lihtsalt normaalne inimene olla, kes enne mõtleb ja siis ütleb.

30. Kuidas sa kirjeldaksid oma selle aasta moestiili?
Retuusid ja barefootid. Okei, mingi pluus on ka seljas olnd, toplessina ei käi.
31. Mis sind mõistuse juures hoidis?
Kardo. Aphrodited. Lapsed. Vein ?
32. Milline kuulsus sel aastal kõige rohkem sulle meeldis?
Ma ei tea, pole suurem asi kuulsuste jälgija või fännaja, aga teate see Hensugusta tundub nii armas ja tore, ma valin tema.
33. Milline poliitiline küsimus sinus enim tundeid tekitas?
Vastan samamoodi nagu eelmisel aastal: kõik on päris õudne, mis toimub…
34. Keda igatsesid?

Jälle eelmise aasta vastus: Petrat. Aga sel suvel ma loodaks talle Chicagosse külla minna. Samas lastega ei taha (nii kaugel) ja ilma lasteta tundub natukene õudne. Eriti just Martata ma mõtlen. Kui vana ta olla võiks, et ma nädalaks ära minna saaks rahuliku südamega?! Vastake! Mu emasüda ütleb, et 20, aga ehk oleks varem mõeldav?

35. Kes oli parim uus tutvus?
Hmm, näiteks Kristinaga käisime vist väljas esimest korda jaanuaris, seega ma valin Kristina. Teisi juba teadsin enne ?‍♀️ #friends
36. Ütle meile üks elu õppetund, mida sulle 2019 õpetas.
Ole rahulikult, kõik saab korda.
Kuidas 2019 aasta teie jaoks möödus?  Oli pigem hea või halb aasta?

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

No Comments Yet.