katsetan: Faith In Nature*

Iga kuu saadab Mediron mulle katsetamiseks-teile tutvustamiseks uusi tooteid. Selle kuu valikuks ostus Faith In Nature, mida ma muuseas kunagi aastaid tagasi proovinud olin. St. ma olin proovinud ühte šampooni, nüüd sain suure kastitäie kraami. Šampoone-palsameid-dušigeele. Nuusutamistesti tulemusel jagasin kraami Katuga kahasse ära ja hakkasin katsetama.

Esiteks: kõik nad on ühtmoodi vegan, kõige parimatest looduslikest koostisosadest ja 100% julmusevabad. Isegi nende pakendid on valmistatud taaskasutatud plastikust, seega selle firma tooteid julgustan proovida kõigil, kes tahavad looduslähedast kraami, mis planeedile väga hullult liiga ei tee. Seda enam, et nad on kõik vägagi taskukohase hinnaga!

Kindlasti soovitan ma korraga osta nii šampoon kui palsam, sest minu kogemus näitab praegu seda, et kui ma ainult šampooni kasutan, jätab see juuksed veidi kuivaks ja “krudisevaks”, samas palsamid on hästi vedelad ja juust niisutavad. Ehk siis piisab vähesest kogusest peale pesemist, et juuksed siidpehmeks saada.

Merevetika ja tsitrusega vannivaht/dušigeel on üks mu lemmikutest, sest see meenutab mulle lõhnalt üks ühele spades olevaid aroomisaunasid. Selline tunne, et lööb lõõrid lahti ja pärast on selline eriti mõnus värske tunne. Ja kuigi ma alguses mõtlesin, et mis mõtet on välja tuua seda, et dušigeel võiks olla vannivaht, siis nüüd ma saan aru – see vahutab tõesti võimsalt ja ei jää üldse alla “päris” vannivahtudele. Soovitan seda lõhna kõigile, kes kodus endale spaõhtut teha tahavad. Elamuse saab kätte küll.

Ma ei tea miks, aga minu jaoks parim lõhn universumis on rosmariin. Ma kasutan seda pea igas toidus ja ostan kõike, mille koostises rosmariini mainitud on. See rosmariini palsam ja šampoon on NII hea lõhnaga, et ma vahepeal käin seda vannitoas niisama nuusutamas, selline fänn olen. Tegelikult on rosmariini sari mõeldud tundlikule ja sügelevale peanahale, seega kellel probleeme on, katsetage ära!

Kanepiõli ja valge soolille komplekt on mõeldud kuivadele või pigem normaalsetele juustele ja lõhna poolest pigem magus. Mulle meeldib! Muuseas, selle komplekti šampoon on minu meelest ainuke, mida saab ka ilma palsamita kasutada!

Seedripuu ekstraktiga šampoon lõhnab täpselt nagu meestele mõeldud tooted ikka lõhnavad, kuigi see kuskil välja toodud pole, et see just meestele oleks, aga meie vannitoariiulil on ta Kardo kasutada jäänud. Kookoselõhnaline dušigeel on minu meelest väga maheda lõhnaga, seega mega kookosefännid ilmselt pettuvad. Kookost on tunda vaid vähekene, ma isegi ütleks, et hästi neutraalne lõhn.

Tegelikult on seal veel lõhnu ja tooteid nii palju, mida Faith In Nature pakub, igaüks leiab endale ilmselt lemmiku. Muuseas, neil on ka täiesti lõhnatuid tooteid neile, kes üldse mingit aroomi ei soovi (või allergilised on vms). Tootevalikus on ka nt tahkeid šampoone!

Kui tundub sullegi huvitav firma, siis ole aga hea, vaata SIIT kogu tootevalikut ja anna teada, mida sa katsetada sooviks. Nädala pärast loosin välja võitja, kes saab endale toreda Faith In Nature kinkekoti (mis sisaldab loomulikult ka seda toodet, mida võitja ise katsetada soovib).

Kes aga niisama looduslike šampoonide-palsamite-dušigeelide otsingul, siis koodiga “suveale” saab kõikidelt toodetelt 20% allahindlust, seega niigi hea hinnaga asjad veel soodsamalt!

*Postitus sündis koostöös Medironiga

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

No Comments Yet.