emadepäev on tulemas

emadepäevNagu kõik vist teavad, on emadepäev kohe nurga taga. Kuigi ma sain eelmine aasta ka lilleõie, tuleb see nädal minu esimene PÄRIS emadepäev. Minu ema on seda lõbu juba päris pikalt tähistada saanud, aga siikohal näitangi väikest valikut asjadest, mida mina emale ehk kingiksin.

1. Tony Moly pooripuhastajat olen ma proovinud ja sellega rahule jäänud, seega arvan ma, et see meigi aluskreem/primer töötab vähemalt sama hästi. Ilus pakend on ainult võrratuks boonuseks.

2. Naistele meeldivad alati näohooldustooted. Eriti siis, kui nad on 100% looduslikud ja kodumaised. Sohvy poes müügil olev kinkekomplekt on sinu eest lausa isegi ära pakitud! Sisaldab viinamarja näokreemi, mee-piima kehakreemi ja granaatõuna kätekreemi.

3. Looduslikkuse lainel jätkates ei saa ma soovitamata jätta Vestige Verdant maski, mis on killuke luksust iga naise vannitoas. Kuna on ka vananemisvastase toimega, siis peaks see emadele ju mõnus üllatus olema. Jätab naha siidiseks, pehmeks ja värskeks.

4. Mis saaks olla VEEL looduslikum kui kookosõli? Seda saab kasutada näokreemina, meigieemalduskreemina, kätekreemina, juuksemaskina, toiduõlina, loodusliku päiksekreemina, huulebalsamina jne. Kasutusviisid on põhimõtteliselt lõputud!

5. Kui teie ema on samasugune päevitusfanatt, kes esimeste kevadpäikestega juba peesitab, siis on see porgandiõli just sobiv kingitus. Rahustab nahka ja muudab kiiremini jumekaks!

rkets-4699265

Kui ema elab kaugel, siis on kõige mugavam saata lilled kulleriga. Ma ei tea, miks mulle just need kollased ja lillad kimbud silma jäid, aga eks igaüks saab midagi enda ja ema maitsele leida. Tulbid on minu meelest lihtne, kuid armas valik.

Mis teie emadele emadepäevaks kingite? Mida ise ilusat saanud olete?

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

10 Comments
  • Merilin A
    May 7, 2014

    Mina plaanin midagi südamest teha enda emale ja mehe emale. Ise palusin ühte kosutavad massaaži 🙂 Lastelt saan parima kingituse, mis igal hommikul- kallistus ja musi põsele ning lause: emme, sa oled nii kallis!

  • carla
    May 7, 2014

    Proovin ka igal aastal midagi erilist teha Vöi meelde jätta, mis meeldib. Sel aastal kingin raamatu (alati hea kink), põrandavaasi ja kui kätte saan, ühed eksklusiivsed kruusid 🙂

  • Edith
    May 7, 2014

    Kusjuures mõtlesin isegi kookosõli emale kinkida, tal see just otsa saamas 😛

  • Maria
    May 7, 2014

    Mina kingin oma emale ühe ilusa rahvusliku taldriku Muhu Portselanist http://www.muhuportselan.com
    Tean, et ema on selliste asjade suur fänn ja lasin tal ise välja valida millist tahab 🙂 Kuna ta kujundab oma roosipeenart, siis lilledeks viin 2 roosiistikut, viimasel ajal olemegi nii teinud, et kui mingi tähtpäev siis ei kingi lõikelilli vaid roosiistiku.
    Mina saan emaks juuni keskel, seega ma saan lilli järgmine aasta 🙂

  • jaanika o.
    May 7, 2014

    Ilma reklaamita üldse enam ei saa või?

    • Mallukas
      May 7, 2014

      Mis siis?

      • jaanika
        May 7, 2014

        Loeks meelsamini Sinu reklaamivabu tekste.

        • Mallukas
          May 7, 2014

          Kahjuks ei ole tegemist soovisaatega

  • Jaanika
    May 7, 2014

    Minu parim kingitus emadepäevaks on minu tütar, kes sündis kuu oodatust varem täpselt emadepäevaks.

  • terje
    May 7, 2014

    Ma lähen emadepäevaks emale külla. Elame väga kaugel, tihti ei näe, seega mõtlesime, et võtame väikese pauli ja sõidame Kagu-Eestist Põhja-Eestisse.