massaažilaualt otse hullarisse

Kes mind instas jälgib, see teab, et ma olen see nädlavahetus lastega spas. Ise olen siin Haapsalu Hestia spas enne käinud päris mitu korda, aga kõikide lastega koos mitte. Ja seekord oleme üldse kuuekesti, nii et on sellel puhkusel ikka veidi teine mekk, kui sõbrannaga rahus hotellivoodis veini rüübata ja juttu puhuda. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida, mis tunne on lastega puhata, see võib mõnda teise postitusse jääda. Seekord tahtsin rääkida hoopis sellest, kuidas ma massaažis käisin ja sealt väljudes suht kindel olin, et massöör mulle loetud minutite jooksul hulluauto järgi kutsub.

Miks? No ma üritan teile seletada.

Algus oli kena, juhatati mind lauale vedelema ja hakati aga mudima. Aga. Iga massööri liigutus konkreetselt lainetas mind seal laual edasi-tagasi. Ma ei oska seda võib olla hästi sõnadesse panna, aga inimene teeb mulle õlamassaaži ja mina rapun ja lainetan seal voodi peal varbaotsteni. No umbes nii:

Niimoodi ma seal omaette õõtsusin ja ei saanud absull aru, et… mis toimub? Ma olen enne ka massaažis käinud ja tavaliselt ikka ilusti ühe koha peal paigal püsinud. Jah, ma olen küll kolm kilo alla võtnud, aga päris sulgkaalu ma jõudnud oma teada ei ole, et iga pisem liigutus mind niimoodi lainetama panema peaks.

Ja see olukord muutus minu jaoks iga sekund aina rohkem naljakaks. Inimene masseerib, mina muudkui õõtsun ja üritan naeru tagasi hoida. Aga naeruga on juba kord see asi, et kui ta peale tuleb, on raske temast lahti saada. Seda enam, et TEGELIKULT seal midagi ju super naljakat ei olnud, aga no teate seda hetke, kui on kõige ebasobivam naerda ja tänu sellele ei suuda sa mitte midagi muud teha, kui lihtsalt.. naerda? Mina üritasin seda elu eest tagasi hoida, aga suure pingutuse peale hakkas mul silmadest lihtsalt pisaraid voolama.

Mis ei toonud olukorda paraku üldse leevendust, sest kui esimesed pisarad veel sinna näoauku sisse imbusid, siis vaikselt hakkas paar tükki ka maha tilkuma. Mis omakorda tekitas mulle mõtte, et mõelda vaid, kui see massöör nüüd maas neid tilku näeb. Et kas ta arvab, et ma…ilastan sellise tempoga, et lausa niriseb mul suunurgast välja. Ütleme nii, et kui ma suutsin häälega naeru tagasi hoida, siis ma aeg-ajalt kindlasti natukene vappusin naerust… mis ei teinud olukorda mulle sugugi mitte naljakamaks.

Ma oleksin veel suutnud kuidagi mingi eneseväärikuse alles jätta, kui ma poleks pidanud ühel hetkel selili keerama. Sest pea kuskil augus olles saab veel oma näoilmeid varjata, siis selili vedeledes on see tunduvalt keerulisem. Ja siis, kallid sõbrad, hakkas hetk, kus ma pidin enda elu kõige suurema näitemängu ette võtma. Ja selle etenduse nimi oli “teeskle, et sa ei taha iga sekund naerma hakata ja naudid massaaži”.

Aga jumal. Jumal, kui keeruline see oli. Sest vähe sellest, et ma endiselt seal kahte lehte õõtsusin, viisin ma ühel hetkel enda peas kokku, et ilmselt “mereline massaaž” ONGI selline ja ta teps mitte niisama mind seal õõtsutama ei kukkunud. Ja ma ausalt ei oska öelda, miks kogu see kombo, et ma nii loll olen ja elu eest naeru tagasi hoian ja samal ajal pisaraid ikka veel niriseb ja kõigele lisaks hakkas ta just käsi mul niiiii kaenlaaukude lähedalt masseerima, et mul oli natsa kõdi ja ma ausalt kartsin, et ma suren sinna lauale ära. Välja nägin ma ilmselt selline (ainult selle vahega, et mul olid silmad kinni):

Ja otseloomulikult käis mu peas terve aeg mõte, et mida see vaene mees ometi arvata võib. Üritab tema rahulikult oma tööd teha ja siis äkki satub talle lauale mingi naine, kes kõigepealt ta kabineti põranda täis ilastab, siis vahepeal imelikult vapub ja lõpuks on sellise näoga, et ta ilmselt kohe insuldi saab või parasjagu mingisugust vaimset probleemi üle elamas on ja kohe murdub.

Ma üritasin mõelda kõige mustemaid mõtteid – KÕIKE, mis oleks võimalikult kauge naljast ja naljakaks olemisest. Sõjad. Surm. Piinlevad loomad. Kliimasoojenemine. Üksikud vanainimesed. Auto alla jäänud põdrad. Aga ei. Ainuke, mis peale tulla tahtis, oli naer.

Kui need 50 minutit läbi sai, siis ma vannun, et ma sprintisin sealt ruumist välja, et rahulikult trepi peal kogu enda sisse kogunenud naer lõpuks välja lasta. Seega kui ma varsti vastuvõtulauast kõne ei saa küsimusega, et kas mul on vaimset abi vaja, siis loen ma oma etteaste oscari vääriliseks ja ootan lähipäevil Hollywoodist auhinda. Best preformance in Estonia, Haapsalu!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

12 Comments
  • Tiina
    February 4, 2023

    See oli veel mees massöör?? 😀 😀 oli siis vähemalt kena? 😀

  • Kats
    February 4, 2023

    Issand kui hea 😀 aga Maril pidi ka olema ju, kuidas temal läks?. Ilmselt paremini? 😀

    • Mallu
      February 4, 2023

      Lastel on lastekad, mitte merelised????

  • Getu
    February 4, 2023

    Issver kuidas ma igatsen neid postitusi ikka lugeda ????
    Päris hea ????
    Üritan oma lehte siin puhtana hoida igast väiksest kulutusest, et seekord ikka pangale meeldida ????

  • Merilin
    February 4, 2023

    Appi kui hea, ma naersin nii, et silmad märjad ????

  • Six
    February 4, 2023

    Tore teada et ma pole ainuke kes masaazis naeru pidevalt tagasi hoiab ????. Tahaks nautida, a krt naer tuleb igakord nii peale… ja kõdi on ka. funny as ever.

    • Mrs
      February 4, 2023

      Mul naeru pole kunagi peale tulnud, aga kõdi on küll. Ja no megaraske on lõdvestuda, kui kõdi on ????

  • Mrs
    February 4, 2023

    Kui ma seda kirjeldust loen, siis võib olla, et kõikumine oligi eesmärk. Ma ise käisin kunagi mingis massaažis, kus laua peal kõigutati. Eesmärgiga lihaseid lõdvestada. Kaela-, pea- ja seljamassaaž oli, mille lõpus tehti seda kõigutamist.

    Ma muidu arvan, et eks neil ole seal hullemaid asju ette tulnud kui pisarad ja naer, oleksid võinud vabalt naeru valla lasta.
    Mul vanaema oli selline, kes masseerimise ajal hakkas tegema selliseid hääli nagu… no nagu orgasm oleks kohe-kohe tulemas. Pärast 1 korda ma keeldusin teda masseerimast.

  • Maris B
    February 4, 2023

    Ma olen massaazis üks kord elus käinud.
    Kõikusin samamoodi, ebamugav ja veider oli see kõikumine.
    Aga ootused olid kõrgemad, naudingut ei pakkunud erilist. Aga räigelt tahaks ühre mõnusat massaazi ????

    • Mallu
      February 5, 2023

      Tead see ei olnud üldse ebameeldiv ja massaaž oli hea, aga lihtsalt mu enda loll aju ajas mind naerma 😀

  • A
    February 5, 2023

    Haha, mulle tuli see meelde: https://mallukas.com/2019/11/05/napikas/

    Alati mõtlen, mismoodi üldse suudetakse massaažis käia…

  • Ragne
    February 6, 2023

    Ülinaljakas… ????????????
    Naeru tagasi hoidmine on tõesti megaraske ja õnnestumisel on see Oscarit väärt! ????????????