kas asi on mu kehas, või on asi Skimsis?

Ega ma nendest Kardashianidest muidu rohkem ei tea, kui Kristina omal ajal raadios aeg-ajalt rääkis, aga TikTokis tehakse selle põhi Kardashiani brändile, Skimsile, ikka tuugalt reklaami. Pidi no nii hea materjal olema ja nii mõnusasti istuv, et ühel päeval kui mul jälle see hirmus kihk midagigigigigi osta tuli, siis mõtlesin, et okei, ostan siis opijärgseks perioodiks selle Skimsi korseti, et see ilmselt mugavam, kui see, mis haiglast kaasa antakse.

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

8 Comments
  • Mirjam Melzar
    April 6, 2023

    Mul skimsi bodysuit ja max rahul sellega. Ei ole väike/kitsas alt ????????

  • Liisi
    April 6, 2023

    I feel you! Mul ka mingi body ja see konkreetselt kisub seal mokkade vahel. Olen ka mõelnud, et huvitav kas ma olen mingite üüber suurte mokkadega isend või mis värk on. Kanda igaljuhul seda ei saa sest isegi peale lühikest proovimist kodus oli tunne, et mul on alumine korrus peale pikemat kandmist ilmselt verele hõõrutud ????

  • Kriss
    April 6, 2023

    https://youtu.be/_GXrseaQdrs nägin seda lõiku juhuslikult tikotokis enne kui tellisin enda oma, peale selle nägemist võtsin mitte thong mudeli ????

  • Gerli
    April 6, 2023

    Mina oma bodyga (ei ole selle firma oma) panen lihtsalt aluspüksid alla ja siis ta ei ole Sul straight mokkade vahel, vaid aluspükste peal. Võib olla see aitab.

    • Mallu
      April 7, 2023

      Kui ma esimene kord proovisin, siis mul olid mingid kiitsakad stringid ka jalas, et see suurt ei aidanud 😀

  • Ma
    April 6, 2023

    Nende bikiinipükste sisse vähemalt mahub hiigelbush ja mõni munngi.