ma olen reaalselt (majaga?) pooletoobine

Mulle jõudis alles eile hommikul kohale, et ma läksin lampi eelarvest tunduvalt väljas olevat maja vaatama, armusin sellesse ära ja tund aega hiljem olin ma allkirjastanud broneerimislepingu ja tasunud 5000€ broneerimistasu. Seda kõike teadmata, kas ma üldse piisavas summas laenu saan.

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

8 Comments
  • Elan kaasa!
    August 23, 2024

    Nii äge! Elan täiega kaasa!
    Ootan juba ” enne ja pärast ” pilte majast.

    Kuna sa selle maja juba nii avalikult enda omaks oled teinud, siis vaevalt pank julgeb kätt ette panna ????

    • Mallu
      August 23, 2024

      Haha, käiks see vaid nii, et kuulutad midagi enda omaks ja nii saabki olema! 😀

  • Aki
    August 23, 2024

    Mul tuli seda postitust lugedes naeratus suule ja ütlesin nii tore, et kellelgi hästi nii hästi läheb. 🙂 Ja see maja on tõesti vägev ja kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab! 😉

    • Mallu
      August 23, 2024

      No siis hakkame ametlikult juubeldama, kui positiivne laenutaoltlus käes! Ja siis järgmine kord juubeldame siis, kui notaris käidud 😀

  • Stella
    August 23, 2024

    Woohoooo ???? aga kas sa meile pilte ka näitad majast, nii tahaks näha juba ????????

  • Külli
    August 23, 2024

    Äkki sul tasuks üldse ettevõtte alt osta, eriti, kui tahad praeguse korteri ka alles jätta (ja välja üürida?)? Ma ise pole pädev finantsnõuandja, aga nt Kristi Saare konsultatsioon kuluks ehk ära? Lihtsalt mõttena.

  • Linane
    August 23, 2024

    Ütleme nii, et sellises majas elaks isegi. Jah, teha on omajagu, aga seal on selleks tegemiseks ka ruumi ja võimalusi. Mõnes majas (näiteks minu omas) on iga ruutmeeter niimoodi planeeritud, et muutmiseks praktiliselt võimalused puuduvad. Kõik on kui kivisse raiutud. Sul seal seda muret poleks.
    Oh, ja see kolmas korrus! Ma teeks oma kitsavõitu elamisega kohe rahu, kui sel oleks ükskõik mis seisus katuse- või keldrikorrus.
    Hoian sulle pöialt, et kõik läheks ludinal!