kõik on lihtsalt super

Ma tean, et inimestele meeldib lugeda negatiivseid asju ja draamat (hehe, mulle ka), aga täna pean räige pettumuse valmistama, sest mul on ainult häid asju rääkida. Ausalt öeldes tundub see lausa ULME, kui hästi mul läheb ja kuigi ma ei taha üldse uhkustada, siis enda üle rõõmu vast ikka tunda võib, eks? Ja ma julgen arvata, et kui sa siin juba lugemas oled, siis elad sina ka mulle kaasa ja ei võta seda üldse pahasti.

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

8 Comments
  • R
    August 28, 2024

    ? ❤

  • Inimene
    August 28, 2024

    No valesti saab minna see, et Märteni kohta keerutatakse mingi totaalne sitt kokku ja võibolla ta peab ka kohtusse minema ja sul endal tuleb oma kohtukeissidega jageleda, aga sellest saab vähemalt kontenti.. kui saab. Kas jooksva protsessi kohta tohib sisu avaldada? Ma pole elus kohtus käinud, nii et mul pole aimugi.

    • Mallu
      August 28, 2024

      Miks Märten kohtusse minema peaks? ????

      • Inimene
        August 28, 2024

        Ma ei teagi, kõik käivad? Trend on selline. Annab Karelli kohtusse, annab selle tondi kohtusse, kes seal mingite remontide järele leinab? Ei?
        Ma juba lootsin.

        • Mallu
          August 28, 2024

          Haha, ma loodan, et ta endale seda vaeva siiski ei võta ????

      • Inimene
        August 28, 2024

        Tõsielusaade: “Eesti kuulsuste kohtudraamad” oleks väga funn. Karitöö ja kuristus.

  • Mary-Liis. R
    August 28, 2024

    Nii hea midagi nii positiivset lugeda. Mul on väga hea meel et lõpuks ometi oled saavutanud midagi nii imelist et sina ja su terve pere saab kaa seda nautida. Oled väga tubli ja ka eeskujuks paljudele.. et kui palju vaeva näha siis saab hakkama küll. Peab olema usku nii palju ja neid häid inimeni ülber kes aitavad kaasa❤️

  • Tyy
    August 28, 2024

    Ma lugsin eile keskööl valjusti sekundeid nagu uue aasta tulekul, et ometi essana regeerida ja kuna ma ei tednud midagi, mis saade see on, kes on tegijad , siis väike näerv oli ka, et äkki moonutavad või lõikavad kokku miskit negatiivset . Appi kui hea ja tempokas ja lahee sai see kokku. Inimesed ei taha sugugi ainult skandaale, ikka humoorikaid ja eluterveid lugusid tahan vähemalt mina küll rohkem. Igasugu suskajad ajakirjanikud oma sapi , torgete ja õelustega on eilnepäev ! Suur rõõm oli näha, et saatetegijad seda teed pole läinud. Muidugi on sul Malluke ladus jutt ja vahe huumor ja kiire rektsioon- on millest saate sisu teha. ootan ootan uut osa kannatamatult.