bitter as fuck

Ma olen eilsest saadik nii bitter olnud, et ise ka ei saa täpselt aru, mis toimub. Märten läks lausa flo äppi vaatama, et kas asi on kuidagi mu tsükiliga seotud, aga ilmselt mitte. Seega on ainus variant see, et mul on lihtsalt “that bitch” hooaeg peale tulnud. Reaalselt nii paljud inimesed ajavad mind närvi, et hoia ja keela. Ma küll üldiselt muidu pean ennast täitsa toredaks inimeseks, aga appi kui bitter ma hetkel olen.

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

46 Comments
  • Kk
    September 24, 2024

    Ma ka tähele pannud seda, et paljud tigedad. Süüdistaks siinkohal taaskord Eesti kliimat ja seda, et pimedad ajad on ees.

    • Mallu
      September 24, 2024

      Õnneks ma paari nädala pärast sooja, vb tulen parema inimesena tagasi 😀

  • H
    September 24, 2024

    Ühe kindlustuse saad tühistada ja üldiselt maksavad mingi osa tagasi ka. Aga see tigedus vist jah paljudel, endal ka. Ei saa see Eesti kliimast ka olla, sest elan palmi all ja inimesed on ilusad ja rõõmsad aga ikka olen nagu tulehark viimastel päevadel

  • K
    September 24, 2024

    Kahte kodukindlustust olla kahjuks/ōnneks ei saa. Mul oli swedis sama jama, et oli topelt, aga kui neile kirjutasin, siis nad kandsid ühe kindlustuse raha tagasi.

    • R
      September 24, 2024

      Hah, ma ka jube närvis viimasel ajal. Aga mind eelkõige ajab närvi see, et ma pean hakkama uuest aastast maksma auto eest, mida ma kasutan tööl käimiseks ja mehe vanaisa hooldamas.

  • Inx
    September 24, 2024

    Mina ka panin ka unfollow porksile peale seda kui ta ellu tekkis Minu Mees..kas inimesel oma nime polegi ja tema elu eesmärk on olla porksi mees
    Kuidagi nii kettasse ajas see pidev jutt manifisteerimisest jms mambo džambo…

    • B
      September 25, 2024

      Jaa.. See pidev mees mees mees mees mees toonitamine…

  • H.
    September 24, 2024

    Hahaha. Ma pean ” viha” H. Adamsoni peale. See inisev hääl kuis ta räägib ja üldse see olek on KOHUTAAAAV.
    Reklaaamis kunagi ühte pluusi,mis maksis 80 eurot, ma siis kirjutasin,et see suht kallis tavalise pluusi kohta ja sain Bloki

    • Mallu
      September 24, 2024

      Ma ei ole teda kunagi jälginud, seega ma kahjuks ei oska kaasa rääkida. Ta on mingi lauljatar vist?

    • A.
      September 24, 2024

      +1 H. Adamsoni peale. Tõesõna, kui talle tullakse ütlema, et ta näeb peale sünnitamist ainult negatiivset ja kõik on nii raske (endal elukaaslane 24/7 abis, paljudel emadel seda võimalust pole), siis saadakse block või ulub, et kas ta päris elu enam ei tohigi kajastada. Ma ütleks, et äkki ei ole vanemas eas vaja lapsi teha, kui ei saa ja ei jaksa.
      Ja nõustun samuti Miiu ja Porgandi teemadega.

      • Mallu
        September 25, 2024

        Ma googeldada ei viitsi, aga ma vist mõtlen mingit teist Adamsoni, kes mulle pähe tuleb. Sest mu peas on ta hästi noor blond tüdruk, mitte vanemas eas 😀

    • Kats
      September 24, 2024

      Siis veel hästi, kui ainult Adamson. Ma ei saa näiteks ammu juba Kuldvillakut vaadata, sest see saatejuht ajab mind närvi. Samuti teevad seda 1 Eesti naisooperilaulja, meie ralliäss, 1 tennisist ei tea miks, aga vahetan kanalit kohe, kui neid peaks näitama, veel vähem ma loen neist midagi või jälgin kusagil. No Bsh ja veel mõndasid ei hakka üldse nimetama

    • Liina
      September 25, 2024

      Imelik, et paar päeva tagasi olin ka super bitter, mida tavaliselt ei ole. Ei tea siis mis mõjutused need olid.
      Iga inimene on selline nagu on, ja teeb mida teeb, AGA ma tunnetuslikult ei saanud enam palja porxiga ühendust alates sellest kui ta oma nime ära muutis. Mingi vibe oli off.
      Väga paljud elavad illusioonides ja loovad instasse (ja ka oma ellu) mingi oma illusiooni.
      Sa oled see, kes toob kõik maa peale kenasti tagasi.

  • D
    September 24, 2024

    Isiklikult Miiut ei tunne, aga on ka jäänud pigem vaib, et kas on päris selline, mis mulje ta endast sotsmeedias jätab. Ja see jutt, et ta läheb kohtusse H käest alimente saama vms (midagi vlogis mainis, täpselt ei tea) on ka päris üllatav. Kas tõesti isa ei soovi lapsi toetada või on seal midagi muud taga..

    • Sabiine
      September 24, 2024

      Ma ei mõista, tuginedes arvukatele avalikele vlogidele ja sotsmeedia postitustele, kuidas mees, kes varem oli hooliv ja toetav isa oma lastele, nüüd järsku üldse ei soovi oma lastega suhelda ega neid toetada?

  • Ykssarvik
    September 24, 2024

    Sulle võib porgand mitte meeldida ja see on täiesti okei ja arusaadav. Samamoodi nagu ilmselt sinagi paljusid triggerdad – igale oma.
    Aga – tema terviseprobleemi ja kannatuse naeruvääristamine on ausalt öeldes väga nõme. Kas sa tead kui valus tal oli? Et inimene karjub valust ja sinu suhtumine on “ei saa nii hädine olla, kas piinlik pole”, wtf. Minu meelest see pole okei. Ta oli selle probleemiga ka mitu x emos ja haiglas. Ilmselt ei olnud päris mitte midagi.

    • Mallu
      September 24, 2024

      No emos käimine ei tähenda tingimata päris probleeme, viieka eest võib sinna iga väiksemagi asja pärast ulguma minna tho

      • Ykssarvik
        September 24, 2024

        Ja sul on piisavalt teadmisi ja infot ütlemaks, et tal polnud päris probleem ega päris valu? Kahtlen selles.
        Sorry, aga teise terviseprobleemide ja valu naeruvääristamine on lihtsalt väga toxic.

        • Mallu
          September 24, 2024

          Ma ju ütlengi, et mul väga toxic olemine siinpool lihtsalt mulle tundub, et ta ulub rohkem, kui asi väärt on, et siis saaks pärast storydes dramaatiliselt jagada. Umbes nagu peale rinnaoppi pidi ta ema perset pyhkimas käima, sest ta EI SAANUD, nagu ma olen ka selle opi teind ja no ausalt… veits üle paisutab kõike, kuni lõpuks ei usugi midagi, mis ta suust tuleb.

          • K
            September 24, 2024

            Ikka õigustad? Kui sul on toxic, siis ei pea teisi alandama, et end paremini tunda.
            Aga sinu õigus, sunu blogi – aga päeva lõpuks, mis väärtus su kirjutistel on kui sisust väärikus puudub.

          • Mallu
            September 24, 2024

            Kui ma enda poolt ei “õigusta” siis ma peaksin lihtsalt sulle valetama, et ma sinuga nõustun või? Mul on tunne, et sa oled samasugune haliseja ja tunned ennast kuidagi jube isiklikult puudutatuna

          • K
            September 24, 2024

            Loodan, et lugejad teevad oma järeldused ☺️.

          • Mallu
            September 24, 2024

            Ok

      • Pliks
        September 25, 2024

        Mind ajab ka Porks närvi, sest ise on aastaid rääkinud, kuidas intuitiivselt toitub ja paastub ja kui hea see on ja mida iganes. Ja siis teiselt poolt seletab, et kõht ei käi läbi jne. No muidugi kui sa normaalselt kurat ei söö 3-4x päevas ja vaid mingeid smuutisid laksad.

        Ja oiii maailma parim suhe, mis kestnud paar kuud. No kuule, kes esimese paari kuuga armunud olles üldse suudaks päris probleeme näha mingit suhtenõu temalt küll uskuda ei saa.

        • Mallu
          September 25, 2024

          No nii palju ma võin kaasa rääkida, et päriselt SITAS suhtes saab juba esimese paari kuuga küll aru, et asi sitt on 😀

          • Inimene
            September 26, 2024

            Eee… Ei. Ei saa. Alati ei saa.

          • Mallu
            September 26, 2024

            Tjah, mõned mehed võib-olla suudavad oma palet kauem varjata, aga ma räägin enda kogemusest lihtsalt 😀

    • Porriporx
      September 25, 2024

      Paljas porx siin ise vastamas. Ära varja oma nime chantike, ole aus enda ja kõigi teiste vastu, kas tähed seda ei näidanud?

      • K
        September 26, 2024

        Kui keegi vastupidi arvab, siis see on kindlasti asjaosaline ise?
        Mind abs ei huvita need edevuse laada suunamudijad, imestama paneb see teie poolne raev võõra inimese vastu. Las nad siis olla sellised rumalamad. Tore, et on erinevaid inimesi, saategi end targemana tunda.
        Kuidas porxi või, kes iganes ta on, kirjutised on kohutavamad kui teie arvamus temast?

    • Inimene
      September 26, 2024

      Porks on ise korduvalt öelnud asju nagu et depressioon pole päris ja tervisemured tulevad valest mõtlemises. “Arstid ei tea midagi” vaib. Ja – võrrelda kupsiku eemaldamist sünnitusega saab küll ainult inimene, kes pole iial sünnitanud, see on nii loll võrdlus.

  • J.
    September 24, 2024

    Pakun huupi, et ehk on hiljuti olnud täiskuu mõju, et kõik ajab närvi. ‍♀️ Või siis see, et kuna ise nii ei käituks või käituks teisiti, siis ei saagi aru, miks teine nii käitub. ‍♀️
    Porgandi kohta olen tähele pannud ainult seda, et mingid sooleprobleemid tekivad või tulevad jutuks justkui suhtes olles. Küll oli Rometiga mingi soolepuhastuse jms jutt, küll nüüd uue mehega soolesulu jutt.

    • Mallu
      September 24, 2024

      Võib-olla küll kuigi ma üsna tihti üritan ennast panna nö teise inimese olikorda ja püüan neid mõista, siis seda soolehala… no tõesti ei suuda. Mingu arsti juurde, kui nii tõsised probleemid on

  • Pille
    September 24, 2024

    Närviajaja nr 1 – Eesti kôige kuulsam inimene. Kui pühaissandarist kaua vôib heietada kui täiuslik ta on ja neid enne ja pärast pilte panna? Lisaks need feik postitused kuidas sina armas Mallu peaksid ka arenema sinnamaani.
    Närviajaja nr 2 – kah Porgand. Minumeesminumeesminumees. Inimene sai lôpuks mehe ja kaotad nagu môistuse. Lisaks see meeletu targutamine teemal kuidas “neil” on nii täiuslik kóik ja ôpetamine suhtes olemise kohta. Peale 2 kuud suhet on veel kôik fun and games, aga targutamise järgi vôiks arvata, et seljataga on 20a abielu.

    • K
      September 24, 2024

      See porksi täiusliku suhte ja mehe jutt on jube naljakas tõesti…samal ajal sõidab oma eksmehe autos kõrvalistmel südamerahus linnas ringi ja poseerib poolpaljalt instas. Ju siis ikka ei ole kõik vajadused nii täidetud, et peab kogu maailmale näitama sekspesu, mis mehele “üllatuseks” osteti ja poolpalja persega rannapilte berealis tegema kuigi ise “keha müümist” ei poolda

      • G
        September 25, 2024

        Eksmehega sehkendab ikka veel? Oled näinud neid koos?

      • Hmm
        September 25, 2024

        Ma tahan loota, et see eksmehe autos sõitmine jms on külanaiste jutt. Sest eelmine suhe mis tal oli, siis too tüüp on ühe teise noore influenceriga suhtes ja nad tunduvad õnnelikud olevat. Tahaks loota, et mõeldakse seda pikemat suhet ja hingesugulast, mis lõppes avalike postitustega .

  • KKK
    September 24, 2024

    Mind porks närvi ei ajagi, aga birksu pigevad “uued algused.”
    Mitu korda ta juba räägib, et ta on ikka nii tänulik eelmisele aastale ja nüüd ta on lõpuks niiii tervislik ja nii heas kohas. Nagu ole lihtalt siis rahul, aga kui sa igapäev hüsteeriliselt toonitad oma tänutunnet ja rahulolu, siis ei usu seda keegi.

  • KL
    September 24, 2024

    Ma paar kuud tagasi kommenteerisin siin, et sa koguaeg kirud BSH, et “move on”. Tundus, et BSH hakkas oma elu kontrolli alla saama. Üks su teine kommentaator veel kirjutas vastu “tsau BSH” mu kommentaarile (ma eeldan, et sa ilmselt ikka näed e-maili järgi kes sulle siia kommentaare jätab)
    Igatahes BSH ajab mind nii kettasse nüüd- aga ei suuda seda rongiõnnetuse vaatamist ära ka lõpetada.
    Paljast porgandit pole kunagi jälginud aga see story on ikka lagi. Täiega normaalne on mingi väikse kummi junni väljutamist lapse sünniga võrrelda- tal on tulevikus ikka mõnus üllatus ma arvan

    • Mina
      September 24, 2024

      Ma sain porksult bloki üsna hiljuti kui ta jõuksis filmis kui “naljakalt” inimesed trenažööridel jooksid ja siis selle storydesse üles laksis koos kommentaaridega.

      Mainisin talle, et kus ta headus ja namaste nüüd on kui niiviisi käitub ja pigem tunnustagu inimesi selle eest, et on üldse välja tulnud ja trenni teevad mitte ärgu olgu mean girl.

      Vastuseks sain, et hoopis mina kanaldan mean girl energyt, et julgesin talle blokki panna.

      Aga üldiselt on ta tõestus sellele, et võid suht cray-cray olla, aga kui hea välja näed, kannatavad mehed igast jama välja.

      • Mina
        September 24, 2024

        Mõtle jooksis kiiremini kui sõrmed:

        Vastuseks sain, et hoopis mina kanaldan mean girl energyt, et julgesin talle tema käitumist ette heita ja sain bloki.*

  • Puhtast Huvist
    September 24, 2024

    Ou jee, tänan soovitamast, vahel on vererõhk madal ja siis hea, kui keegi särtsu annab, kindlasti hakkan nüüd Porxi jälgima. Mind ajavad sisemisse hüsteeriasse KÕIK töökaaslased, kuid erilised maiuspalad on minu jaoks Marimelid! kuidas saavad mingid tondid nii õhku täis olla ja samal ajal elada nii fake elu? Kas on mingi variant, et nad saavad ise aru või ei saa?

  • F
    September 24, 2024

    Nõustun, nii Miius kui Porxis on midagi, mis mind ka räigelt triggerdab. Arvan, et mul on keskmisest paremad tundlad ära tunda võltsi ja seda neis mõlemas jätkub. Mõlemad kiidavad alati taevani oma asju-maailma parim peika, ämm, lapsed, õhtusöök, reis jne. Common, ei saa olla, et kõik on kogu aeg ülim. Ja Porxi terviseprobleemid on tõesti veidrad. Kord on otsi andmas, nutab valudes, järgmine hetk ajab juba Pariisis saia sisse, kuigi varem süüdistas kõiges gluteeni. Otsustagu ära mingi pool.

    • Kai
      September 25, 2024

      Porksil pole asjad “maailma parimad”, vaid IMELISED. Kõik on imeline- mees, vaated, reisid, toit, joogid, No kõik.

  • R..
    September 24, 2024

    Mind ajab mina ise kõige rohkem närvi, sest ma ei suuda BSH jälgimidt lõpetada… saad aru , see on nii halb, et see on nii hea… ja siis ta ajab nii närvi, sest te kõik teate onju miks, selline skisofreeniline olukord ju temaga…aga vot öra ka ei lõpets tema jälgimist… ja nii mõtlevad ülejäämud 120tuhat jälgijat või vähemalt pooled neist..
    Porksiga on see jama asi, et ma vahepeal mingi aasta aega ei jälginud teda… sest tema sooleprobleemid venivad nacu vaprate ja ilusates kajastuvad probleemid… ja nüüd aasta hiljem , vaatasin, et oo, nii tore, sai mehele, väga cool… et hakkan uuesti jälgima…. no tra… ikka oma sooleseiklusega… nagu ma ei jälginud aasta aega, aga ikka.. nagu vaprates ja ilusateski, on brooke oma armusegaduses, kas ikka ridge on see ainus ja õige.mm nii võib ka porhandi laulatada soolte teemadega. Ja muide ts käis uuringutel – kõik on korras. Ta on üleni korras. Ilmselt tal on mingi psüühiline värk, nt terviseärevus nii suur, mida peaks psühhiaatri abiga ravima. Aga ometi, vaatamata kõigele… ta tõesti tundub siiras..hädine.. aga siiras hädine.. ja kui kätta nood asjad välja, siis on bahva näha tema kokkamisis, reisimist jne.

    • R..
      September 24, 2024

      PS! Ma trükkisin vihaga.. palun vaadata kirjavigadest mööda… ei ole purjus ka.. vihaga noh

      • Kiki
        September 25, 2024

        Ja diagnoosiga …?