tänapäeva reklaamid ajavad nats närvi

Reaalselt ma olen seda postitust mingi sada korda kirjutama hakanud, aga iga kord mõtlen, et mis ma ikka virisen, suva ju tegelikult, mida inimesed teevad või mitte. Ja üldiselt on see teema mind kõige rohkem häirinud tiktoki reklaamides. No näiteks mingi ilu-influkas saab reklaamimiseks uue jumeka või põsepuna vms, siis tõmbab selle enda näole ja on shokeeritud: “Appi, kas te näete seda? See katab nii ilusasti! See teeb põsed punaseks!”. Nagu…jah, enamik neist teevad täpselt sedasama ja ei tasu nüüd nii üllatunud ka olla, kui järjekordne toode sama asja teeb.

Aga viimasel ajal kargab mulle instas ja facebookis ette kodumaine reklaam, kus üks mulle tundmatu influkas kasutab mingit jube poppi näomaski, mis esiteks maksab pmst 20€ (ma ei maksaks elusees ühekordse näomaski eest nii palju tbh) ja siis kui ta selle maha koorib, siis ta oigab kaamera ees, et issand, vaadake, kuidas mu nahk on niisutatud ja särab!

Vabandage aga… need maskid on niisked. Ja iga jumala mask või ka kreem, mida sa näole paned, jätab esimesel viiel minutil selle “nahk on niiske ja särab” effekti, või mis? Ehk siis sa oled shokeeritud ja kiidad toodet, sest… su nahk on vahetult peale kasutamist tootega koos? Ja see peaks olema siis see reklaam, mis paneb inimesed seda toodet ostma? Okei… What next muidu? Reklaamid pudelivett niimoodi, et valad selle endale pähe ja siis juubeldad, sest see tegi su juuksed korraks märjaks?

Vb ma olen nii bitter, sest ma alles hiljaaegu langesin ise ka reklaami lõksu. Nii mitmed inimesed kiitsid seda Make Up Forever paletti, millega pidavat saama teha full face meigi. Kuna me Kristinaga sõitsime pmst iga nädalavahetus kuskile vestlusõhtut tegema ja mõte sellest, et ma saan visata kotti ühe paleti ja ripsmeka tundus ahvatlev, siis tellsin selle krdi 85€ eest. Lihtsalt, et aru saada, et minu jaoks sobis sealt pmst täpselt üks toon. Kõik need punased on nii vähese pigmendiga, et mingit põsepuna ma sellest välja ei võlunud, highlighter polnud samuti näos absull näha ja concealer oli ka minu jaoks vale tooni. Kontuurimiseks on ka tumedamad värvid olemas, aga no ei saanud mina nendega hakkama. Ära ka visata ei raatsi, äkki mõtlen mingi kasutuse veel välja

Aga et ma väga sita noodiga ei lõpetaks, siis kui keegi hea ripsmetušši otsingul on, siis ma lasin ennast Kristinal ära influencida ja tellisin tema järgi Kylash ripsmeka. See on NIIIII hea! See on muidu mingi 28 euri, aga kui teile linki otsima läksin, siis nägin, et Tallinkil on praegu soodukad ja saab lausa 30% odavamalt tellida. Not sponsored obv. Reaalselt proovige! Igatahes kui ma selle pildi instasse panin, siis postkast oli täis küsse, et mis ripsmekat ma kasutan. Vot tak.

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

1 Comment
  • Liisi
    October 2, 2024

    Hahaaa
    Mul sama mõte alati üldjuhul ei viitsigi neid videoid vaadata, õnneks tiktokis saab videod edasi kerids, lõpptulemuse ära näha ja edasi rahus minna