aga mis siis saab, kui BSH jälle “hagi sisse annab”?

Las ma vastan kohe esimeses lõigus, et kõik tasuta ka vastuse saaks: mitte munnigi.

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

5 Comments
  • Kajakas
    October 4, 2024

    Mind ajab kõige enam kettasse tema pidev vastuoluline jutt. Küll räägib oma tervislikkusest söögi alla ja peale. Rõhutab kainust; lubab, et ei räägi oma suhetest, samas kekutab jälle kuidas tal kolm meest on(lol, esiteks kui ajuvaba); lisaks ta uued muutumised algused mida kuuleb iga mõne aja tagant. Ma ei saa aru isegi enam, mis häire see on…

  • Anna
    October 4, 2024

    Kes see mees ikkagi on selle linnupildi jargi ma ei suutnud tuvastada

  • E. B.
    October 4, 2024

    Saatsin kunagi FB-is PPA-le kuvatõmmise sellest , kuidas BSH sööb rooli taga , käed lahti , ise seletamas , PPA muidu ikka on vastanud reeglina, sel korral mitte . Kuvatõmmis oli siis saatest 1 nädal Brigittega või mis iganes selle saate nimi ka oli . Aga kui üldisemalt siis uue eesti 33 a ajaloo suurim juura häbiplekk pole mitte Advokatuurist väljaheidetud Sarv, vaid siiski BSH – kes on juura mõiste isegi totaalselt ära devalveerinud . Suurim maine-kahju nii sellele õppeasutusele kus ta õpib kui ka suurim maine-kahju eesti juriidikale . Ja ma arvan / eeldan et võin sellistel teemadel sõna küll võtta, kuivõrd minu poeg töötab juba aastaid Riigikontrollis .

  • Epp
    October 4, 2024

    Oi su postitused on ikka parimad, ausalt!:)

  • Nipi Tiri
    October 4, 2024

    Mis neist varasematest hagi sisse andmistest saanud on? Kui antakse jälle samasugune hagi sisse, siis võib ju eelmiste hagide tulemuste praktika najal öelda, milline hakkab olema järgmise hagi edu tulemus.