elu update ja kass nr kuus

Ma tegin saatusliku vea ja jätsin reisile minnes läpaka koju. Mitte küll meelega, aga maha ta jäi ja ma needisin ennast selle pärast iga jumala päev. Esiteks tahtsin ma õhtuti rahus oma sarju vaadata, aga telefonist on seda äärmiselt ebamugav teha, teiseks ei viitsi ma telefonis blogida (mul küll nüüd ikka väga jupp aega iPhone olnud, aga sellega trükkimine on nii krdi võimatu, et igatsen iga päev oma Samsungit taga) ja kolmandaks ei oska ma telefoniga reaalselt pooli asju teha. Arvutis on niii palju mugavam!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

6 Comments
  • Krr
    October 19, 2024

    Jään ootama, kui te 8 lapsega reisile lähete 🙂 . Teine lemmikkoht oli see ema näo nägemise unistus, kui ta lisaks kassidele ka persetäit kanu peab elus hoidma :). Tervitused emale :)! Ehitusblogi on ka lahe mõte!

    • Mallu
      October 19, 2024

      See kaheksa lapsega – mitte enne, kui noorim on vähemalt 10, muidu mu vaimne tervis ei pea vastu 😀

  • KT
    October 19, 2024

    … suvel muru niita ja talvel lund rookida

    • Mallu
      October 20, 2024

      Need õnneks pole minu tööd 😀 kuigi riisud tahaks küll, peakski endale reha ostma 😀

  • Hanna
    October 19, 2024

    NII ÄGE et te maja võtmed saite ja et ka kogu protsessi jäädvustate. Muidugi lootus endiselt üleval, et uus Mida Mallukat hooaeg ka tulemas, sest mu arust teid mõlemat koos toimetamas jälgida + Kristina on alati mega meelelahutuslik, isegi kui te ns lamate.

    Palju edu ja kordaminekuid selle majaga! Ja suures majas võib ju veelgi rohkem loomi olla.

  • Liina
    October 20, 2024

    Mina arvan, et te olete nii ägedad ja inspireerivad ! Persetäis kanu ja sitaks kasse majapidamises täiega khuul. 😀 Jõudu maja remondiga!