aga miks ei tohi Evelin Ilves rahulikult tatti panna?

Kuigi skandaalike lahvatas juba mõni aeg tagasi, oli see alles eile, kui kolm inimest mu wallil avaldasid arvamust, et Evelin Ilves peaks nüüd:

a) mitte kunagi Eestisse naasma, sest ta on ennast nii kohutavalt häbistanud

b) ennast ära tapma, sest ta on enda meest nii kohutavalt häbistanud

Mina ei saa aru, millest see suur viha väikse “illi panemise” pärast, nagu noored vist tänapäeval ütlevad. Evelin Ilves on ka inimene – kellel meist siis poleks juhtunud seda, et jood ennast kogemata väga ülemeelikusse meeleolusse, korraga tuleb sind võluma üks habemik ja…juba te topitegi teineteisele keelt kurku. Teate, ikka juhtub!

Ainuke asi, mis Evelini puhul oli sitt, oli see, et tal see kogemata nõnda avalikus kohas juhtus. Aga noh, ega kiim kohta küsi. Ja pealegi minu meelest selline väike lägastamine pole veel petmine ega afäär või kuidas iganes seda meedias nimetati.

Minu tagasihoidlik loogika ütleks, et kui sa purjus peaga kogemata musitama kukud, et tohiks sa mitte iial sellest oma mehele rääkida. Mitte, et see väga suur asi oleks, aga noh, mis sa ikka ilmaasjata teisele halba tuju tekitad? Mina hoiaks selle lihtsalt enda teada ja elaks oma õnnelikku elu vaikselt edasi. Ühe korra purjus peaga juhtunud asi küll kellegi suhet ei määra ega õnnetumaks tee. See on lihtsalt…one of those things. Ainuke asi on see, et see peab siis ikka olema SALAJA ka. Mitte, et paned suvaka habemikuga korra tatti ja siis tuleb su mehe hea sõber Peeter talle rääkima, et ta juhuslikult märkas sind Madonna kontserdi ajal lavale ronimas ja ennastunustavalt suudlemas võõra mehega.

Kõige turvalisem on võõra mehega suudelda kuskil keldris, avamerel või rongi WCs, kus mitte keegi teid ei näe!

Aga jah, Evelin unustas kahjuks ära, et ta ei ole suvaline Malle Räpinast, kes on sõbranjedega nädalavahetuseks pealinna elu kaema tulnud, kus keegi teda ei tea, vaid hoopis kõigest Eesti presidendi naine. Ups, ikka juhtub.

Minu meelest näitab see Evelini apsakas ainult seda, et ka presidendi naised on inimesed. Litsakad inimesed, aga see pole ju ometi halb omadus. Väike annus litsakust teile kõigile tänasesse päeva! 😀

a654e09605c1dd89c087c7c6d004903f-8296040

A mis teie sellest “skandaalist” arvate? On selline väike suudlus ikka nii suur asi?

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

55 Comments
  • Jaanika
    September 1, 2014

    Meil oli kodus ka arutelu sel teemal. No wtf, ütleks ma oma elukaaslase, tema venna ja tema vanemate kohta. Me kõik oleme inimesed ja eksime, no shit happens. Üheski eluterves suhtes muidugi selliseid asju ei juhtu, ju siis on midagi valesti abielus. Seda räägin juba oma kogemusest. So what, et ta on proua President, see ei tee temast ideaalset inimest, kes kunagi ei eksi. Ja soovitada inimesel end ära tappa või Eestisse mitte kunagi tagasi tulla… Madalalaubalisemat asja pole ma elus kuulnud. Need soovitajad “pühakud” võiks enne natuke ennast ka vaadata. Eks kui enda elu mega igav on, hinges juba kripeldab kibestumus ja kadedus, siis ollakse ikka varmad teisi kritiseerima. Noliferid, hankige endale OMA ELU!

  • Anne
    September 1, 2014

    Leian,et antud lugu ei puutu kuidagi võõrastesse inimestesse. See teema,et “ta on ju meie esileedi ja peaks olema heaks eeskujuks..” on ka üsna banaalne lähenemine. Kui me ise teame,milline see hea eeskuju on, siis miks me peame seda teise käitumises jälgima?

  • Marina
    September 1, 2014

    Minul on näiteks ükskõik, et Evelin suudles või kellega ta suudles. Kuid minumeelest jäi selles olukorras kannatajaks hoopis laps.
    Lapsele on pere tema turvatugi ja ma arvan, et tal pole kuigi meeldiv näha selle turvatoe lagunemist. Kindlasti pidi ta peresiseste ebameeldivustega juba varem toime tulema, aga avalik show, kuidas tema ema musitab mingi võõra mehega, on lapsele täielik liig.
    Tegu on siiski koolis käiva lapsega, kes peab igapäevaselt kokku puutuma teiste lastega, kes ei ole alati just kõige leebemad, eriti kui neil on kodus veel vanemad, kes selliseid asju kõva häälega ja kritiseerivalt kommenteerivad.
    Võimalik, et mina olen liiga radikaalse mõtlemisega ja kontrollin ennast ka keskmiselt rohkem, siis ausalt öeldes mitte üks kiim, ei paneks mind niiviisi käituma, olgu ma siis Malle Räpinast või Esileedi.
    Ja ma arvan, et kui inimesed ei suuda alkoholijoobes adekvaatselt oma tegude tagajärgi hinnata, siis oleks vast mõtekam sellistest jookides eemale hoida.

  • Kadri U
    September 1, 2014

    Mina ütlen lühidalt – SAAGE ÜLE! Ta on inimene ikkagi ! Ja ikka inimestel juhtub apsakaid. Pole asi, millest jahvatada. Samuti võiks terve mu tutvusringkonna uudistesse toppida – kes keda pettis, kes tegi kellele lapse ja siis tõmbab uttu. Või kes abiellus aga siis otsis endale paari kuu pärast armukese..
    No teretalv tõesti !

  • Riin
    September 1, 2014

    Me ka arutlesime pikalt ja laialt selle teema üle. No juhtus siis juhtus, saage üle juba sellest, nii suureks seda skandaali puhuda on ka mõttetu. Ainuke asi ongi, et ta seda nii avalikus kohas tegi, pidagu Kadriorus nii mitut meest kui tahab, aga presidendiproua peaks ikka avalikkuse ees oma käitumist jälgima. Nende puhul võib muidugi ka vanusevahe olla juba see põhjus, sest Evelin ju 46, president 60 ja see kellega Evelin suudles oli ju mingi 28-30? Võibolla keskeakriis

  • Gerda
    September 1, 2014

    Evelini puhul on oluline siiski see, et ta on presidendi naine. Ta PEAB eetiliselt käituma. Ja mingi jutt, et “ta on ka inimene..” no ei tasu siis püüelda nii kõrgele, kui ei saa hakkama. Mallul sellessuhtes õigus, et tahab teha, tehku salaja 🙂

    Aga ega ma muidu kogu aeg topigi oma nina sinna. Tegi, siis tegi, ega enam midagi nagu teha saa. Tuleb oma kokku keedetud supp ära lürpida ja eluga edasi minna.

    Muide, mõtlesin siin praegu ühe küsimuse peale. Kas keegi vastust ka teab?
    “Miks välismaalased ei proovi Eesti rahvustoite?”

    • Kats
      September 1, 2014

      Mullegi oleks üsna hirmutav süüa midagi, mille nimeks on very worst.

      • Gerda
        September 1, 2014

        Pigem pidasin seda silmas, et “.. kama ei julge nad proovida, aga teist eestlast lihtsalt ei pakuta.” 🙂

        • M
          September 1, 2014

          Kae nalja! 😀

  • Marily
    September 1, 2014

    President peaks nùùd natuke vòibolla vàhem tòòtama, et leedi jaoks oleks rohkem aega ja tàhelepanu 😉

    Mul polnud kùll hàbi kui mu itaalia sòbanned mulle sellest rààkisid, ilus naine, ikka juhtub! Oleks presidentiga juhtunud siis oleks ta muidugi peksu saanud. Meestele on keelatud ( kuigi avalikult vist juhtub vastupidi).

    • Moriarty
      September 1, 2014

      Jutud liiguvad, et tal on teatud leedi jaoks piisavalt aega ja tähelepanu. Leedid ajavad teadupärast selliseid asju diskreetselt, seepärast ongi kõik juttude tasemel. Matsid aga ei vali aega ja kohta, kus oma asju ajada.

      • Karin
        September 1, 2014

        Ei ole diskreetset midagi, president on aastaid olnud suhtes Kadi Liigi ja nüüd Iivi Anna Massoga, see on poliitringkondades avalik saladus. Evelinil viskas üle ja maksis kätte. Ta pole loll naine,et niisama sellist apsakat sisse lasta. Teadlik tegu

        • Kriuks
          September 1, 2014

          Hoopis Riigikogu liige A. H. on olnud aastaid salasuhtes Kadri Liigiga. 🙂

          • Karin
            September 1, 2014

            Jah, peale Ilvest on tõesti tema kätte rännanud

        • Ohana
          September 1, 2014

          “Ta pole loll naine”

          hahahahahaha

  • H.
    September 1, 2014

    Ma leian ka tegelt, et presidendi naine on eelkõige ikkagi inimene ja inimesed ikka eksivad ja juhtub. Vaevalt, et ta nüüd läkski sinna mõttega, et nüüd läheb ja petab oma abikaasat, kes juhtumisi on president. Selkorral lihtsalt oli ta valel ajal vales kohas.
    Pigem minu jaoks see juhtum näitab seda, et kõik me eksime, ka tähtsad inimesed. 🙂

  • Sandra
    September 1, 2014

    Olgu mis inimene tahes, minu mees või esileedi, aga suudlemine on petmine. Punkt. Vähemalt minu silmis ja minu jaoks. No kurat, sa ei lähe suudlema mingit suvalist tüüpi, kelle vastu sul mingeid tundeid pole, sa suudled siiski armastusest. Vähemalt minu arust peaksid need asjad nii käima. Ja kui inimene on juba nii palju joonud, et võib sellise p*sa kokku keerata, siis no sorry, pole vaja juua nii palju, eks. Antud loo juures on eriti masendav see, et lugu on presidendiprouast, kes, tahame või ei, on meie riigi ja rahva esindaja nii kodu- kui välismaal. Jah, mulle on ta ka väga ebasümpaatne kuju nagu paljudele, kuid mul on häbi, et see lugu on kindlasti jõudnud ka välismeediasse. Minul pisikese eestlasena on piinlik, et meie esileedi lubas omale sellist käitumist. See on labane ja litsakas. Ja pealegi lasi jalga kah. Kuidas tagasi tulla? Ma ei tea. Vabariigi presidendi abikaasana sa tead, et sa oled kõikide silme all ükskõik kui vähe avalikus kohas, sinu kohta kirjutatakse absoluutselt kõike ja siis… Oeh. Oleks mingi suvaline Eesti staarikene, see asi oleks suur uudis Õhtulehes ja võib-olla väike nupuke veel Postimehes, et näe, see seal suudles toda, aga paraku on jutt Eestit esindavast naisest, presidendi abikaasast. Kelle sellisele käitumisele ei ole mitte mingit vabandust. Nii nagu tegelikult ei ole seda ka tavainimese samasugusele käitumisele, aga lihtsalt see viimane ei tule avalikuks.

  • Eveliis
    September 1, 2014

    Kuna Evelin saab palka selle eest, et t on presidendi abikaasa, siis julgen ma küll arvata, et igasugu käitumine, mis lubatud meile “lihtsurelikele”, ei sobi. Mitte et minu meelest selline käitumine ka kellelegi teisele sobiks, aga noh see selleks…suhteid ja inimesi ning väärtushinnanguid on igasuguseid…
    Samamoodi on ju ka teisi ameteid, millega teatud piirangud kaasnevad. See on valikute küsimus.
    Hoopis iseasi küsimus on see, kuidas meedia ja rahvas nagu šaakalid selle uudise kallale hüppasid. Tsirkust ja leiba, siis on rahvas rahul! Üks ütluski on midagi sellist, et vaid väikesed inimesed arutavad teisi inimesi, suured arutavad ideid… (Sry konarliku otsetõlke pärast inglise keelest)…

  • hmm
    September 1, 2014

    See suhe ja abielu on ammu juba selline külm, kus üksteisest mööda vaadatakse. Ja kui oled presidendi naine siis niisama lihtsalt lahutust ei saa. Seega avalik skandaal võib vabalt olla see kuidas seda saavutada. Lisaks, elada pidevalt miljonite inimeste ees avalikult, siis ilmselt närvid ei peaks vastu. Vaevalt, et keegi küsis kas ta sellist elu üldse endale tahab. Tegi siis tegi, iga inimene vaadaku ennast ja siis alles teisi, kui enda elus kõik perfektne on.

  • Katrin
    September 1, 2014

    Nagu juba öeldi, siis tangot tantsitakse kahekesi. Proua Evelin on siiski naine ja naine vajab … kõike – hellust, armastust, tähelepanu jne jne. Ju ta seda siis kodus ei saanud ja leidis seda mujalt. Selliseid asju juhtu alatasa igal pool ja võib-olla ka kõigiga. Minu meelest ainuke möödapaneks selles loos on see, et ta valis liiga avaliku koha. See, mida ta teeb suletud uste taga, ei puutu minusse aga ta on siiski esimene leedi meie riigis ja peab olema igati eeskujulik. Absoluutselt igal ajal ja igal pool.

    • Katrin
      September 1, 2014

      Kahekesi tantsimise all mõtlesin ikka seda, et Herr P. on ka ikka süüdi kui on oma kalleima vara unarusse jätnud.

  • Electra
    September 1, 2014

    Mina nõustun sinuga täielikult! Üldse ei mõista miks sellest nii suur skandaal tehti aga noh meie väikeses eestis kus midagi peaaegu kunagi ei juhtu siis pole ka ime.

  • Sits
    September 1, 2014

    Inimesed, te peate aru saama, et Evelin ei ole hetkel tavaline inimene. Ta on oma ametis 24/7 ning ei tohi omale lubada selliseid asju. Ta teadis seda, kui nõustus olema esimeneleedi. Kahjuks tema tegu on häbiväärne. Nagu Mallu ütles, et suvaline räpina Ants tohib seda teha, aga mitte presidendi naine. Kahju, et inimesed ei saa sellest aru.

  • Katu
    September 1, 2014

    Kui ma näeksin kuidas naabrinaine oma meest kuskil klubis “üle laseb” oleks mul tõesti ükskõik. Kunagi nooremana sai ka ise “üle lastud” ja ma ei arva, et ma oleks lits või ma peaks kuskil punkris end varjama. Seega jah, kõigil juhtub. Kui härra Ilves kunagi oma esimest naist pettis Eveliniga…jällegi siin seal räägiti aga üldiselt oli arvamus ühine- ju siis leidis parema, mis siis ikka.
    Evelin Ilves on Eestis AINUKE inimene, kes saab palka selle eest, et ta on presidendi naine. Eestis on presidendil esinduslik roll. Ühesõnaga need kaks inimest esindavad meie riiki. See on ainuke põhjus, miks maksad sina, mina ja kõik teised inimesed siin riigis kinni Evelin Ilvese kleidid ja ehted. Taavi Rõivase roll siin riigis on palju suurem ja palju olulisem aga keegi ei maksa Luisa kleite kinni.
    Kui keegi oleks mulle viie aasta pärast öelnud, et tead Evelin pani keldris mingi hurmuriga tatti. Ausalt mul oleks ükskõik olnud. Aga praegu ta tegi seda avalikult. Ja tõenäoliselt sihilikult, sest noh…vaevalt ta nii purjus oli et aru ei saanud kes ja kus ta on. Tal olid ju turvamehed kaasas (kellele ka muide sina, mina ja kõik teised palka maksavad). See näitab kui silmakirjalik ta on. Hetkel räägivad sellest väga paljud meediakanalid üle terve maailma. Lätis on saanud näiteks hoopis seksiskandaal. Kui Riisalu oma naist petaks ei räägiks sellest Norra, Soome, Venemaa jne meedia. Vot sellepärast ei tohigi Evelin Ilves avalikult illi panna.
    Aga mulle ta niikuinii pole kunagi meeldinud oma sõnavõttude pärast. Kuidas ta kritiseerib, et vanemad ei tohiks anda lastele e-ainetega vorsti ja et eesti arstid on kõik paksud. Ja neid tobedaid sõnavõtte on veel ja veel.

    • K.
      September 1, 2014

      Täiesti nõus, väga hästi sõnastatud.’

    • K.
      September 1, 2014

      Word! Täpselt mida minagi mõtlesin, maksumaksja maksab talle palka nii, et Eesti rahval on õigus seda arutada. Ja see jutt, et jätke rahule, ta on ka inimene. Ta on inimene, kes esindab meie riiki. Nii, et inimesena on tal kogu Eesti rahva ees kohustused. Ja olgem ausad, ise on ta selle tee endale valinud ning sellise ametiga ju kaasneb selline isiklik elu, mis on vaatamiseks kõigile.

    • P
      September 1, 2014

      Kusjuures, kui silmas pidada just asukohta, siis mina ei usu, et asi on nahaalsuses või rumaluses, mina arvan, et see oli meelega avalikult tehtud. Jutud käivad juba ammu, et presidendipaaril asjad haisevad ja kui need jutud peaksid juhuslikult tõsi olema, siis on ju vaja lahutus sisse anda, aga see oleks ju skandaal kui süü jääks presidendi kanda (tal pidavat ammu oma silmarõõm olema). Efka sai suure tõenäosusega lihtsalt mingi kena summa raha, et asi jääks tema kaela, proua patuoinas avalikku kohvikusse ja härra on vaene kannataja.
      Võibolla lihtsalt külajutt külajutu otsas teooria, aga ega me ei saa kunagi teada, mis seal päriselt oli.

      • koll
        September 11, 2014

        ilmselgelt see tatti panemine ja petmine ongi norm enamuse teie arust nii et õigesti esindab ju kui kõik säänsed litakad siis vähemalt nüüd välismaal tõde teada eesti kohta miks valetada:)))

  • Birgit
    September 1, 2014

    Ma ei saa aru milles probleem. Evelin oleks pidanud lihtsalt ettevaatlikum olema, hetkel on ju tema kõigis maailma asjades süüdi. Mis siis küll saab kui inimesed saavad teada, et ka meie presidendil on juba pikemat aega silmarõõm.. Mis kaos veel siis tekiks!

    • Katu
      September 1, 2014

      Kusjuures see on kõigile teada “saladus”, et presidendi härral endal ka kõrvalsuhe, aga seni kuni selle kohta pole tõestust ja jutt on ainult kuulujutu tasemel ei ole see mingi argument.

      • Karin
        September 1, 2014

        Õhtulehe ja delfi lugejatele on see saladus,aga teatud ringkondades üsna avalik asi

      • Karin
        September 1, 2014

        Õhtulehe ja delfi lugejatele on see saladus,aga teatud ringkondades üsna avalik asi. Ja mitte aasta,vaid aastaid, kindlasti suurema osa presidendiks oleku ajast

  • sannuke
    September 1, 2014

    Mallukas ära ole nii naiivne! Selline asi ei juhtu KOGEMATA Tallinna kõige avalikumas ja populaarsemas peokohas. See oli ilmselt väga läbimõeldud käik Evelini poolt vastuseks tema abikaasa eelnevale nö petmise/silmaröömude olemasolule juba üle aasta. Kas sellist skandaali tekitav käitumine kättemaksuna oli parim lahendus? Vot see on õige küsimus. Sellisel positsioonil ja vanuses daamil ei juhtu midagi kogemata 😉

  • B
    September 1, 2014

    Ma nägin hästi palju seda “Issand, mis eeskuju selline presidendi naine annab!!!” No kes üldse mõtleks, et oi presidendi naisest peab nüüd kindlasti eeskuju võtma? 😀
    Veidi täbar lugu neh, et nii avalikus kohas ja see ongi minu jaoks ainus selline veidi segadusse ajav asi, aga tõesti äkki oli nii ülemeelikus meeleolus, et aeg, koht ning ta esileedi staatus ununesid sootuks. Juhtub.

  • kätu
    September 1, 2014

    mul on lihtsalt piinlik…piinlik sellepärast, et meie meedia sellist asja kajastab. Loomulikult pean ma taunivaks abieluväliseid suhteid (ka suudlus on minu jaoks petmine), samas tean omast kogemusest, mis tunne on olla olematus suhtes nii, et iga teine mees tundub erutavana ja seksiisu tahab ära tappa. Aga miks on meie meedias keelatud kajastada enesetappe, aga samas lubatud viimsegi detailini kajastada presidendipaari eraelu? See jutt, et nad esindavad eesti rahvast ja peavad olema eeskujuks…absurd…miks siis kogu eesti rahvas ei söö igal hommikul sama sööki, mis E. või TH?
    Kõike seda oleks võinud serveerida ka viisakalt, teatega, et nad lähevad lahku…aga mitte nii, et kogu meedia kubiseb erinevate “ekspertide” hinnangutest toimunule. Lihtsalt südame ajab pahaks see eesti inimese viha ja kadedus ja klatsilembus…

  • Jane
    September 1, 2014

    No vabandused ette ära, aga minu meelest käitus Esileedi küll väga vastutus tundetult. Arusaadav ju et me kõik olene inimesed ja eksime, aga kui sul on antud kohustus esileedina olla ja elada, siis minu meelest ei tohiks nii madalale laskuda. Peale Ilvese valitsemisaega tehku proua või Toomas ise, mis heaks arvavad, suudelgu või kõigi Paide meeste või naistega.. Aga praegu.. No ei sobi ju!

  • Maikene
    September 1, 2014

    Isiklikult tunneks küll, et petaksin oma kaasat, kui samamoodi teeks. Kas keegi kolmas näeb või ei, pole oluline.
    Aga mis tõsiselt iiveldama ajab on see nõiajaht, mis loo avalikuks tulemisest saadik on käinud. Jeerum, milline hulk moraalijüngreid äkki välja ilmus. Kõige hullemad on minu tuttavate seast need, kes oma elu vaadates peaksid kõige vaiksemad olema.
    Moraalitsejatele ütleks, et teist inimest libastumise eest mutta tampides teadke, et sama kohtlemise tellite endale, kui peaksite eksima ja eksimatut inimest ei ole olemas.

  • Enelyn
    September 1, 2014

    Olen ka petnud suhtes ja tõesti ütlen, et pole ikkagi järelikult õige asi olnud.
    Nüüd abielus olles ei suudaks ma eales seda teha. Minu jaoks on abielu püha. Kui hakkan kõrvalt mehi tahtma ja midagi enam päästa ei anna siis enne lahutan kui astun kõrvalsuhtesse.

  • Enelyn
    September 1, 2014

    Aga need kommentaarid Evelini kohta on küll natuke liig. Mis kohtumõistjad teised inimesed on. Mis tehtud see tehtud ja saab ta oma karistuse ju nagunii.

  • Kata
    September 1, 2014

    Niipalju kui mina olen aru saanud siis esimene kes musitama kukkus oma sekretäriga eelmine aasta oli härra ilves ise !! Aga sellest küll sellist juttu pole tehtud nagu eveliniga,Ōhtuleht pasundab sellest juba igas vōimalikus versioonis niiet paha hakkab!!

  • ann
    September 1, 2014

    kuna evku saab pappi oma eksistentsi eest, siis võib ta teha mida iganes, seda aga mitte avalikult vaid nii, et ei nähta. selge see, et sel paaril on kõrvalsuhted aga TH oskab enda omasid varjata.

  • Mari
    September 1, 2014

    Tegelikult ongi nii, et sina tohid nii teha ja mina tohin nii teha, aga presidendi abikaasa ei tohi. Ja tema peab oma elu veidigi rohkem kontrollima. Pigem oli see jah selline sihilik tegutsemine, nagu kõik need moeröögatused, mida ta endale aastate vältel selga ajas. Eks teatav intelligentsi puudumine ja muud iseloomujooned mängivad siin ka oma rolli.

  • Mia
    September 1, 2014

    Mina ei saa absull aru sellest poleemikast ausalt öeldes. Mul on jumala savi kes paneb kellega tatti, jah isegi esileedi puhul. Minu poolest võib see president ka kedagi kõrvalt kabistada ja mul ausalt öeldes silm ka ei pilguks.
    Nt Palestiinas pommitatakse süütuid inimesi ja Ameerikas tapavad politseinikud südamerahus inimesi lihtsalt sellepärast et need vaesed inimesed on sündinud mustanahalistena ning lisaks sellele teevad mingid rassistid veel mõrvarile korjanduse nii et see tüüp kõnnib rõõmsalt vabaduses ja saab veel pappi ka (nagu midaaa hekki, kus maailmas me elame???).
    Vot need teemad on minu arust väärt arutamist ja tähelepanu.

    • Mari
      September 1, 2014

      Miaga väga nõus!!!!

  • T
    September 1, 2014

    Nende suhe tundub rohkem ärisuhe olevat ja pealegi teie ei tea asjade tagamaid niiet pole õigust kommenteeridagi, laske olla inimestel. Mul oleks eestlaste presidentgi raske olla rääkimata kõigest muust. Ega ikka niisama ei ilasta jh võõraid mehi ja ei kuku jooma kui teed mõtlematuid asju, aga äkki oli see asi läbimõeldud??! Mõelge ise natuke, võibolla tõesti kättemaks.

  • Mannu
    September 1, 2014

    Minu meelest näitab see ka väga ilmekalt just seda, et ka tema/nemad on täiesti tavalised lihtsurelikud. Teine asi on eetika küsimus, aga no mis olnud see olnud, rahunege ära või midagi 🙂

  • m...
    September 1, 2014

    Inimesed kes kutsuvad sellist asja apsakaks, on ikka eriti napakad.

  • A
    September 1, 2014

    Minu jaoks on võõra mehega suudlemine ka petmine ja oma mitmeaastases suhtes ei ole ma seda teinud ning usun, et mu elukaaslane mitte, aga kui ka juhtub purjus peaga kummalgi, siis eelistaksin ka vist seda, et ta ei räägiks ja ära unustaks juhtunu, ise teeksin vist sama. Suudlus ei tähenda veel mingit suurt afääri.
    Ausalt öeldes ei lähe mulle eriti korda, mis suhted meie presidendipaaril tegelikult on, aga avalikus kohas vahele jääda sellise asjaga on lihtsalt rumal. Avaliku elu tegelane peaks oskama selliseid asju ennetada.

  • M
    September 1, 2014

    Mul juhtus endal kunagi samasugune apsakas purjus peaga klubis. Rääkisin sellest vaid sõbrannale, sõbranna kandis ette mehele ja no nii valesti kui valesti. Tembeldas mind litsiks ja et ma suudlesin 3 meest korraga, wtf. Peale seda ei suhtle sõbrannaga ja mehele rääkisin ausalt ära. Nüüd muidugi usaldus ka tema poolt minu vastu väiksem. Sain oma eksimusest aru ja ega mina süüdi ei olnud kui lihtsalt tüüp tuli ja kukkus suudlema mind.
    Lihtsalt, leian et selliseid olukordi tuleb ette kindlasti iga inimese elus, eelkõige nende, kes käivad väljas ja pidutsevad ning naudivad elu.

    • Concrete
      September 1, 2014

      Õhhh, ma ei saa aru, kust sellised “sõbrannad” üldse tulevad?

  • m...
    September 1, 2014

    Õhh… ma ei saa aru, kust sellise vigase loogikaga eided tulevad :D.

  • Kaisa
    September 1, 2014

    Minu arvates oli see Evelinist äärmiselt inetu. Ta on meie vabariigi esimene leedi ja peaks sellele vastavalt käituma. Ma saan ka aru sellest, et ka esimene leedi on inimene ja teeb vigu, kuid talle ei ole praegu vähemalt mitte vead lubatud. Tema ainuke ülesanne on olla daam, käituda vastavalt etiketile. Ta saab selle eest palka. Ja ta ei saanud selle ühe ja ainsa ülesandega hakkama. Häbi.
    Ja teisest küljest mis tehtud see tehtud nüüd tuleb lihtsalt vastutada ja päästa mis veel päästa annab.

    • Anni
      September 1, 2014

      Esimene ta küll nüüd ei ole.

  • Kristin
    September 1, 2014

    Presidendil ja tema proual on suht kena muretu elu lossis ja mitte just paha palk jookseb. Üks tingimus on: käituge vastavalt oma ametinimetusele. Liiga palju tahetud või?

  • Trints
    September 1, 2014

    Minul näiteks on kahju Evelinist. No issakene, ta ei olnud ju kuskil välislähetuses riiki esindama ja ei musitanud nt Obamaga kuskil pargis. Ta veetis oma vaba aega, kerged dringid ehk sees….ja läks nii. Mina ei saa aru sellisest draamast mis selle ümber keerati. Ajuvaba ju!
    Endal pole kombeks käia võõraid mehi musitamas ( aga on ette tulnud nooremana) aga ikkagi leian, et see musitamine pole midagi hullu. Kelle meelest väike musi on petmine siis on tegemist ilmselt vägagi armukadeda inimesega. Armukadedus on haigus mis vajab ravi.

    Jah, ta oleks võinud seda teha kuskil nurga taga, salaja…aga siiski, milleks kisada.